Mam więc nadzieję że nie odcinacie się od żydowskich korzeni swojego klubu i z dumą przyznajecie że Łks to klub typowo żydowski?Ene due rabe pisze:Byliśmy wychowani i nadal wychowujemy w kulcie że jesteśmy kibicami Rodowitego Łódzkiego klubu ( jest to fakt historyczny )

Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
A ty przyznasz ze stary był dotykany na smutnej
-
Może rabe odpowie na moje niewygodne pytanie.Skoro pisze o dumie i faktach historycznych to myślę że jest i jesteście dumni z faktu,że wasz klub został założony przez żydów.
-
BETTER DEAD THAN RED !! :)
super, kolejny giguś sie zarejstrował tylko dlatego ze nie mógl przepalić co tu wyczytał... o to mi chodzi ....
Moze odpowiesz mi na to pytanie o napisy jakie chłopaki z Łodzi przy wejsciach na Zegar kierowali w strone tych dojeżdzających z Fan Clubów ?? Moze przytoczysz dokładnie o co chodzi, czy jednak wstyd ??
Tak sie składa zakłamane zakompleksione burki podmiejskie, że wmówilismy wam bardzo skutecznie waszą podmiejskość i wieśniactwo ( zreszta nie musielismy wmawiać jest to fakt, tyle że bardzo to przyjęliscie do siebie ). A Twoje zakompleksione kolezanki z Łodzi zrobiły wszystko żeby ten trend odmienić. Generalnie ich reakcja na propagande jaką forsowalismy była dokładnie taka jakiej oczekiwaliśmy , czytaj : podziały i wywyższanie jednych kosztem innych.
Ja wiem ze to w sumie przeszłe czasy, bo skapneliscie sie pare lat temu że popełniliscie bląd i daliscie nam wpływać na sytuacja u was i robicie wszystko żeby to wymazać z pamięci i naprawić jakoś ten błąd....
Nasz klub nie jest typowo żydowski... nasz klub jest typowo Łodzki... a wasz Widzew wiadomo jaki jest , wlasciwie to c*** wie kto go zrobił, kiedy i po co ....
Natomiast przez to jak wygladała historia Łodzi i przez to że istniejecie w tym mieście od jakiegoś czasu - dostajecie równiez po głowie, i bardzo was to wkurwia i wkurwiało odkąd pamiętam. Sami macie jebane od całej Polskie od żydów , mieszkacie na rejonach gdzie kiedyś było Getto , a z okien waszych bloków widać zydowski cmentarz ...
Jednocześnie nikt z nas nie zapomni że jestescie podmiejskimi burakami , i w tym miescie jesteście nowotworem , zarazą nakręconą tylko i wyłącznie sukcesem sportowym , jak TSP w Bielsku....
dziekuję za uwage, dawać kolejnych.......
super, kolejny giguś sie zarejstrował tylko dlatego ze nie mógl przepalić co tu wyczytał... o to mi chodzi ....
hahah, no nie do końca ;) bo wymyśliliscie taką bajeczke na potrzebe obecnej chwili, byle się ''wybielić''.Red power pisze:Nivek pisze:Przyszedł czas do zrobienia porządku z flagami na stadionie Widzewa i wszystkie grupy ustaliły ze zegar ogólne, prosta - wszystkie z priorytetem na osiedlowe a niciarka- flagi fc.
Flagi zaczęły być magazynowane przez ultrasów nie wożone przez fc.
Nowych czytelnych flag przybywało a stare niedbale wykonane fc zostały wymieniane.
Miejsca na płocie było mało i zaczęto wieszać flagi fc które rzeczywiście stanowią jakaś siłe a nie grupek które same sobie namalowały flage.
Rodowite żydy jesteście usatysfakcjonowane taką odpowiedzią??
Moze odpowiesz mi na to pytanie o napisy jakie chłopaki z Łodzi przy wejsciach na Zegar kierowali w strone tych dojeżdzających z Fan Clubów ?? Moze przytoczysz dokładnie o co chodzi, czy jednak wstyd ??
Tak sie składa zakłamane zakompleksione burki podmiejskie, że wmówilismy wam bardzo skutecznie waszą podmiejskość i wieśniactwo ( zreszta nie musielismy wmawiać jest to fakt, tyle że bardzo to przyjęliscie do siebie ). A Twoje zakompleksione kolezanki z Łodzi zrobiły wszystko żeby ten trend odmienić. Generalnie ich reakcja na propagande jaką forsowalismy była dokładnie taka jakiej oczekiwaliśmy , czytaj : podziały i wywyższanie jednych kosztem innych.
Ja wiem ze to w sumie przeszłe czasy, bo skapneliscie sie pare lat temu że popełniliscie bląd i daliscie nam wpływać na sytuacja u was i robicie wszystko żeby to wymazać z pamięci i naprawić jakoś ten błąd....
Oczywiascie że nie odcinamy sie od naszej historii, bo w porównaniu do waszej mamy sie czym chwalic , i mozemy z tego powodu czuć dume, boli was to że wbijamy w to co tam pierdolicie i nie macie wpływu swoim pierdoleniem na nas w żaden sposób, ani na to jak jestesmy postrzegani, bo idziemy własnym torem... A wyzywanie od Zydów, to w Łodzi po prostu swoista bardzo specyficzna obelga , nic więcej .....Red power pisze:Mam więc nadzieję że nie odcinacie się od żydowskich korzeni swojego klubu i z dumą przyznajecie że Łks to klub typowo żydowski?Ene due rabe pisze:Byliśmy wychowani i nadal wychowujemy w kulcie że jesteśmy kibicami Rodowitego Łódzkiego klubu ( jest to fakt historyczny )
Nasz klub nie jest typowo żydowski... nasz klub jest typowo Łodzki... a wasz Widzew wiadomo jaki jest , wlasciwie to c*** wie kto go zrobił, kiedy i po co ....
Natomiast przez to jak wygladała historia Łodzi i przez to że istniejecie w tym mieście od jakiegoś czasu - dostajecie równiez po głowie, i bardzo was to wkurwia i wkurwiało odkąd pamiętam. Sami macie jebane od całej Polskie od żydów , mieszkacie na rejonach gdzie kiedyś było Getto , a z okien waszych bloków widać zydowski cmentarz ...
Jednocześnie nikt z nas nie zapomni że jestescie podmiejskimi burakami , i w tym miescie jesteście nowotworem , zarazą nakręconą tylko i wyłącznie sukcesem sportowym , jak TSP w Bielsku....
dziekuję za uwage, dawać kolejnych.......
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Znacie historie naszego miasta czerwonoarmiści ???
W dobie najwiekszej waszej propagandy, gdzie chcieliście zerwać z waszym podmiejskim wizerunkiem, i pokazać jak to bardzo nie jesteście ''Łodzcy" , zrobiliscie na derbach oprawe ŁÓDZKOŚCI FANATYCY...
Proponuje wiec, zeby teraz postronni kibole z Polski napisali z czym im sie kojarzy Łodź, kilka określeń dotyczących naszego miasta, nie stricte klubów Piłkarskich - z czasów przeszłych i teraźniejszych ....
a pozniej zakłamane zakompleksione i zagubione czerwone dziewczynki mogą sobie znowu pierdolic o tym że ŁKS to typowo żydowski klub, że to banda meneli z Limanki , patologia , złodzieje itp ;)
czekam na to ......
W dobie najwiekszej waszej propagandy, gdzie chcieliście zerwać z waszym podmiejskim wizerunkiem, i pokazać jak to bardzo nie jesteście ''Łodzcy" , zrobiliscie na derbach oprawe ŁÓDZKOŚCI FANATYCY...
Proponuje wiec, zeby teraz postronni kibole z Polski napisali z czym im sie kojarzy Łodź, kilka określeń dotyczących naszego miasta, nie stricte klubów Piłkarskich - z czasów przeszłych i teraźniejszych ....
a pozniej zakłamane zakompleksione i zagubione czerwone dziewczynki mogą sobie znowu pierdolic o tym że ŁKS to typowo żydowski klub, że to banda meneli z Limanki , patologia , złodzieje itp ;)
czekam na to ......
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Czwany lisie sprytnie chcesz odwrócić kota ogonem,ale ludzie nie są tacy głupi jak ci się wydaje.Ene due rabe pisze:Znacie historie naszego miasta czerwonoarmiści ???
czekam na to ......
Mowa była o założycielach waszego klubu a nie o tym z kim jest kojarzona Łódź.Widzew był założony w tych samych czasach ale przez Polaków.W Warszawie czy Krakowie w tych czasach też mieszkało pełno żydów i też były kluby zakładane przez żydów i przez Polaków.
Nazwę macie od miasta Łodzi i było to sprytne posunięcie bo równie dobrze mogliście się nazywać Hasmonea czy Makkabi.
-
Przecierz wy nawet nie wiecie kiedy powstaliscie !!!
-
Red power pisze:Czwany lisie sprytnie chcesz odwrócić kota ogonem,ale ludzie nie są tacy głupi jak ci się wydaje.Ene due rabe pisze:Znacie historie naszego miasta czerwonoarmiści ???
czekam na to ......
Mowa była o założycielach waszego klubu a nie o tym z kim jest kojarzona Łódź.Widzew był założony w tych samych czasach ale przez Polaków.W Warszawie czy Krakowie w tych czasach też mieszkało pełno żydów i też były kluby zakładane przez żydów i przez Polaków.
Nazwę macie od miasta Łodzi i było to sprytne posunięcie bo równie dobrze mogliście się nazywać Hasmonea czy Makkabi.
haha kto tu odwraca kota ogonem... wasza propaganda niechaj wiecznie trwa, piszesz o tym co by było gdyby i jakies domysły robisz i insynuacje, c*** mnie to obchodzi generalnie bo gdybać co by było 100 lat temu to mozna sobie w nieskonczoność...
ja napisałem tak jak było , tak jak jest i jaki to ma wpływ na obecne czasy...
Wy rowniez mogliscie sie nazwać Makkabi , Hapoel czy c*** wie jak , natomiast ŁKS został załozony jako POLSKI, ŁÓDZKI klub, bral udział w Polskich rozgrywkach i koniec kropka, i nie ma tutaj zadnych niedomówień. W tamtych czasach nie było problemow zeby zakładac wlasnie zydowskie kluby, z żydowskimi nazwami i było ich w Łodzi i sporo.
Ale nasz ŁODZKI KLUB SPORTOWY od samego początku jest Polski..... tak było, jest i będzie i twoje pierdolenie ani sianie propagandy i zaklinanie rzeczywistosci nic tu nie zmieni..
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Po raz kolejny merytoryczna i rzeczowa dyskusja na temat teraźniejszosci - ostatnich kilkunastu lat, schodzi za waszą sprawą na temat wydarzeń sprzed ponad 100 lat....
mnie to już jedynie bawi i cieszy , bo pokazuje jak mało argumentów macie i jak was wkurwia, ta wasza bezradnośc na to co tutaj w moich wpisach wyczytaliscie, i ze łapiecie sie wszystkiego byle tylko nam dojebać...
tyle ze nas to nie obchodzi, i to was jeszcze bardziej wkurwia, że jestesmy dumni ze swojej historii, i zadnych kompleksów w tej materii nam nigdy nie wmówiliscie, a wasza interpetacja wydarzen sprzed 100 lat jest c**** warta....
kazdy postronny moze znowu sobie obejrzeć ostatnie 2 strony tego tematu, i jak wyglądała dyskusja, kto rozmawiał rzeczowo, a kto szukał i się kręcił w kólko byle tylko ludzie sie nie mogli zorientiowac co tu jest pisane i o czym....
mnie to już jedynie bawi i cieszy , bo pokazuje jak mało argumentów macie i jak was wkurwia, ta wasza bezradnośc na to co tutaj w moich wpisach wyczytaliscie, i ze łapiecie sie wszystkiego byle tylko nam dojebać...
tyle ze nas to nie obchodzi, i to was jeszcze bardziej wkurwia, że jestesmy dumni ze swojej historii, i zadnych kompleksów w tej materii nam nigdy nie wmówiliscie, a wasza interpetacja wydarzen sprzed 100 lat jest c**** warta....
kazdy postronny moze znowu sobie obejrzeć ostatnie 2 strony tego tematu, i jak wyglądała dyskusja, kto rozmawiał rzeczowo, a kto szukał i się kręcił w kólko byle tylko ludzie sie nie mogli zorientiowac co tu jest pisane i o czym....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
a najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to , że najwiekszej piany na mordzie dostajecie jak pisze rzeczowo o ŁKSie. I opisuje jak rzeczywistośc wyglada z naszej strony....
Ja rozumiem ze nie macie na to argumentów, i z tym co pisze ciezko dyskutować bo specjalnie pisze tak żeby zamknąć wam morde , ale w takim razie nie zabierajcie wogole głosu, nie spinajcie sie , nie siejcie tu propagandy na nasz temat, albo piszcie o waszym RTSie...
Nie wypada wam pokazywać sie z tak zakompleksionej strony i na wszystko co dotyczy ŁKSu płakac tutaj, wymyslac farmazony i zakłamywać rzeczywistośc/ przeszłosc...
Tym bardziej wam nie wypada - wielkim kibicom jeszcze wiekszego Widzewka, tak naprawde obiektywnie patrząć to gówno was powinno obchodzić to co dzieje sie w tym ''malutkim'' ŁKSie....
Powstaje więc pytanie - kto tu ma kompleksy wobec kogo i na jakim podłożu ;) ...
Ja rozumiem ze nie macie na to argumentów, i z tym co pisze ciezko dyskutować bo specjalnie pisze tak żeby zamknąć wam morde , ale w takim razie nie zabierajcie wogole głosu, nie spinajcie sie , nie siejcie tu propagandy na nasz temat, albo piszcie o waszym RTSie...
Nie wypada wam pokazywać sie z tak zakompleksionej strony i na wszystko co dotyczy ŁKSu płakac tutaj, wymyslac farmazony i zakłamywać rzeczywistośc/ przeszłosc...
Tym bardziej wam nie wypada - wielkim kibicom jeszcze wiekszego Widzewka, tak naprawde obiektywnie patrząć to gówno was powinno obchodzić to co dzieje sie w tym ''malutkim'' ŁKSie....
Powstaje więc pytanie - kto tu ma kompleksy wobec kogo i na jakim podłożu ;) ...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
ene due we no se melisy zaparz czy przewietrz sie, cokolwiek na uspokojenie
malo kto z poza was i nas i tak czyta ten temat chyba ze w ramach kopalni beki co juz wielu osobom polecałem wiec zalatwilem ci czytelników
malo kto z poza was i nas i tak czyta ten temat chyba ze w ramach kopalni beki co juz wielu osobom polecałem wiec zalatwilem ci czytelników
-
Ty chujku ale cała grupa założycieli to żydzi i o to właśnie chodzi.Sprytne posunięcie że żydki dały taką nazwę za co im powinniście dziękować do końca swych dni.Ene due rabe pisze:Wy rowniez mogliscie sie nazwać Makkabi , Hapoel czy c*** wie jak , natomiast ŁKS został załozony jako POLSKI, ŁÓDZKI klub, bral udział w Polskich rozgrywkach i koniec kropka, i nie ma tutaj zadnych niedomówień. W tamtych czasach nie było problemow zeby zakładac wlasnie zydowskie kluby, z żydowskimi nazwami i było ich w Łodzi i sporo.
Ale nasz ŁODZKI KLUB SPORTOWY od samego początku jest Polski..... tak było, jest i będzie i twoje pierdolenie ani sianie propagandy i zaklinanie rzeczywistosci nic tu nie zmieni..
-
Przecież to ty jesteś najbardziej anty ze wszystkich w tym temacie ruro.Ene due rabe pisze:Ja rozumiem ze nie macie na to argumentów, i z tym co pisze ciezko dyskutować bo specjalnie pisze tak żeby zamknąć wam morde , ale w takim razie nie zabierajcie wogole głosu, nie spinajcie sie , nie siejcie tu propagandy na nasz temat, albo piszcie o waszym RTSie...
Nie wiem czy wiesz ale nawet twoi bracia w wierze ci pojechali po rajtach żebyś stąd wypierdalał bo siejesz napinkę.
-
Panowie z idiotą się nie dyskutuje, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem.
"Przyznał, że na razie Stowarzyszeniu Kibiców ŁKS udało się - dzięki pomocy Marka Szukalaka z Fundacji Monumentum Iudaicum Lodzense - odnaleźć grób pierwszego prezesa klubu Ryszarda Wintera, który zmarł we wrześniu 1921, mając 38 lat. Jego grób znajduje się na cmentarzu żydowskim w Łodzi."
http://www.zw.com.pl/artykul/189384.html
http://www.zw.com.pl/artykul/189384.html
-
Mam nadzieje ze niedługo dostaniesz zakaz od rodziców i dostaniesz karę na kompa ha ha hi hi jak tam koledzy z Poznania pogadajmy o waszym układzie z Leszkiem lepiej ha ha hi hi odpocznij od kompa idź się przewietrz lepiej bo p********* od 40 stron jakieś swoje kompleksy i wszyscy maja z Ciebie pompę mały gnojku
-
no i o to chodzi, kolejnych kilku debili sie wpisało tylko dlatego że ja tu pisze....
swiadczy to o mojej głupocie ,czy waszej ????
tylko tak w ramach sprostowania...
swiadczy to o mojej głupocie ,czy waszej ????
tylko tak w ramach sprostowania...
natomiast wy tutaj napinki nie siejecie ;) , nikt mi z twarz tego nie powiedział farmazoniarzu a duzo osob od nas wie kim jestem, wiec skoncz znowu siać propagande i pierdolić farmazony byle tylko mnie zdyskredytować, bo odnosi to zazwyczaj odrotny skutek i jest to kolejny doskonały przykład na to , ze jestescie bezradni wobec tego co pisze i wkurwia was to co tutaj czytacie ;)Red power pisze:
Nie wiem czy wiesz ale nawet twoi bracia w wierze ci pojechali po rajtach żebyś stąd wypierdalał bo siejesz napinkę.
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Co tu sie dzieje to przerasta juz wszytskie dopuszczalne normy... To że ktos ma nierówno pod sufitem jak Rabin to jedno ale ze modowie pozwolili aby z calkiem fajnego forum zrobic rynsztok gorszy niz na onecie to drugie.
-
Powstał ten temat i był w 90 stronach prawie normalny w miarę obiektywny do pogadania pojawiłeś się Ty i rozjebałeś ten temat swoimi wypocinami od 40 stron daj sobie spokój idź na interie tam sobie popisz a ten temat zostaw w spokoju .Nie widzisz ze jesteś idiotą i żaden normalny nie chce z Tobą wchodzić w rozmowę bo Ty i tak wiesz najlepiej wszystko ? Boli Cię nasz Widzewek bardzo oj boli i bardzo dobrze ma boleć pajacyku.
-
No jesteś z bandy i c*** z tego?Sam sobie pisząc tutaj wystawiasz świadectwo i nie dziw że ludzie odbierają cię(nawet twoi koledzy po szalu) jak napinacza.Ene due rabe pisze:natomiast wy tutaj napinki nie siejecie ;) , nikt mi z twarz tego nie powiedział farmazoniarzu a duzo osob od nas wie kim jestem, wiec skoncz znowu siać propagande i pierdolić farmazony byle tylko mnie zdyskredytować, bo odnosi to zazwyczaj odrotny skutek i jest to kolejny doskonały przykład na to , ze jestescie bezradni wobec tego co pisze i wkurwia was to co tutaj czytacie ;)
-
Może ktoś mi pokazać te merytoryczne i rzeczowe dyskusje rabina? :)
-
hahaha jacy wy jestescie pojebany to jest szok .....Red power pisze:No jesteś z bandy i c*** z tego?Sam sobie pisząc tutaj wystawiasz świadectwo i nie dziw że ludzie odbierają cię(nawet twoi koledzy po szalu) jak napinacza.Ene due rabe pisze:natomiast wy tutaj napinki nie siejecie ;) , nikt mi z twarz tego nie powiedział farmazoniarzu a duzo osob od nas wie kim jestem, wiec skoncz znowu siać propagande i pierdolić farmazony byle tylko mnie zdyskredytować, bo odnosi to zazwyczaj odrotny skutek i jest to kolejny doskonały przykład na to , ze jestescie bezradni wobec tego co pisze i wkurwia was to co tutaj czytacie ;)
dawać dalej mało was , kto tu rozpierdala ten temat, moje wpisy merytoryczne macie na tej i poprzedniej stronie. Nie odnisliscie sie do tego w zaden sposob bo bylo nie wygodnie../..
woleliscie sie skrzyknac znowu tu w dziesieciu i r******* ten temat
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Twoje wpisy są bardziej propagandowe niż merytoryczne.Ene due rabe pisze:hahaha jacy wy jestescie pojebany to jest szok .....Red power pisze:No jesteś z bandy i c*** z tego?Sam sobie pisząc tutaj wystawiasz świadectwo i nie dziw że ludzie odbierają cię(nawet twoi koledzy po szalu) jak napinacza.Ene due rabe pisze:natomiast wy tutaj napinki nie siejecie ;) , nikt mi z twarz tego nie powiedział farmazoniarzu a duzo osob od nas wie kim jestem, wiec skoncz znowu siać propagande i pierdolić farmazony byle tylko mnie zdyskredytować, bo odnosi to zazwyczaj odrotny skutek i jest to kolejny doskonały przykład na to , ze jestescie bezradni wobec tego co pisze i wkurwia was to co tutaj czytacie ;)
dawać dalej mało was , kto tu rozpierdala ten temat, moje wpisy merytoryczne macie na tej i poprzedniej stronie. Nie odnisliscie sie do tego w zaden sposob bo bylo nie wygodnie../..
woleliscie sie skrzyknac znowu tu w dziesieciu i r******* ten temat
Odniosłem się do większości twoich wymiocin a ty spaliłeś głupa udając że nie wiesz o co mi chodzi.
Więc czego ty oczekujesz od tego tematu ? ...
Widzę że rozmowa wogóle Cię nie interesuje.
Na kwestia podawania waszych osiedlowych liczb też nie odpowiedziałeś.
-
O fan clubach chcesz pogadać? To może opowiedz nam o Włocławku jak wyłapał liście, za to że się nam nie stawiają gdy ich atakowały Kutno i inne fc :)
-
MMS o Włocławku chcesz ?dawaj smieciu , ene wam pisze czarno na białym a wy korwy w 10 na 1 jak to zydzewiak potrafi .Ene cisnij z rozjebusami ,odpowiadajcie korwy normalnie jak z czymś się nie zgadzacie i będzie git ,a wy tylko pociski i nic więcej. Potem wypisują że te forum schdzi na psy
-
Powiem wam że rabe nadawałby się na polityka i chyba by daleko zaszedł.Skurczybyk ma gadane,do tego świetnie potrafi odwracać kota ogonem,a sztuki propagandy od niego mógłby się uczyć sam Józek Gebels gdyby przyszło mu żyć w dzisiejszych czasach.Gość nawet z Bangladeszu by zrobił Szwajcarię i wmówił ludziom,że jest zajebiście.
Rabe pomyśl o tym i przynajmniej to forum trochę odetchnie.
Rabe pomyśl o tym i przynajmniej to forum trochę odetchnie.
-
sam tu k**** od początku tylko ciśniesz więc zamknij ryło.adwokat pisze:MMS o Włocławku chcesz ?dawaj smieciu , ene wam pisze czarno na białym a wy korwy w 10 na 1 jak to zydzewiak potrafi .Ene cisnij z rozjebusami ,odpowiadajcie korwy normalnie jak z czymś się nie zgadzacie i będzie git ,a wy tylko pociski i nic więcej. Potem wypisują że te forum schdzi na psy
-
Red jedrasiku jak była normalna polemika widziałeś mnie na forum ? Dawaj Pisz dalej o zalozycielach, bo toego nikt nie zna heheeh
-
Przypomnij sobie pierwszy twój wpis PARCHATA KORWO!!!!!!!!
-
Wyzywać kogoś od parchów samemu mając żydowskie korzenie :)Kolejne wcielenie rabina jako adwokat sam siebie broni,schizofrenia postępująca.
-
Jeszcze ciebie brakowało , mamy wszystkich z pod znaku jedraska
-
Mmesik i jak z tym Włocławkiem ? Farmazoniarzu
-
Tak jak napisałem przydupasie rudzika :)
-
Czekam synu dwóch tatusiów na ten Włocławek ? Zajebales farmazon jak zwykle
-
Taki sam jak i wasze wymyślone napisy na zegarze :) pedale z rozjebanym rowem
-
Mms jebles farmazon z Włocławkiem , i zostałeś rozkminiony , pogoncie te korwe frajera
-
Tyle sie Korwa pruła do każdego postu , a tu ZONK została rozkminiona parowa
-
hahaha , ile chodzisz na Widzew , 5 lat ?? starsi koledzy nie mowili o co chodzi ??mms pisze:Taki sam jak i wasze wymyślone napisy na zegarze :) pedale z rozjebanym rowem
Wszyscy jebane kłamczuchy zakompleksione twierdzicie ze nie było przy wejsciach na zegar napisow obrazających wasze FC??
Znowu sie kłania wasze stare forum infocentrum gdzie kumateria od was bardzo płakała nad tym jaki na przełomie lat 90-200 mieliscie stosunek do tych dojezdzających z całej Polski....
Powinno byc wam wstyd, ze wiem o waszym klubie wiecej niz wy sami , parówczaki....
teraz ten temat wyglada tak jakbyscie chcieli zeby wyglądał....
I powyzszy dialog miedzy chlopakiem od nas i mmsem , wg widzewiakow jest napewno stricte merytoryczny....
PS. Koledzy z ŁKSu, nie musicie stawac w mojej obronie i pisac w moim imieniu, ja sobie dam z tymi półgłowkami rade sam...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
ŁKS FC Radogoszcz, coś tam jeszcze się dzieje, wiem że jakieś 10-12 lat temu kilku solidnych wariatów tam było?
TYBET JEST SERBSKI
-
Amba fatima :-)nisc pisze:ŁKS FC Radogoszcz, coś tam jeszcze się dzieje, wiem że jakieś 10-12 lat temu kilku solidnych wariatów tam było?
-
Hahha popatrzcie jaki kozak.Ciekawe czy na ulicy też bierze wszystkich na siebie a koledzy stoją i się przyglądają.Ene due rabe pisze:PS. Koledzy z ŁKSu, nie musicie stawac w mojej obronie i pisac w moim imieniu, ja sobie dam z tymi półgłowkami rade sam...