Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Ene due rabe
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Hahah o h** ci chodzi debilu ?? Czy ktoś potrafi powiedzieć za niego o co mu chodzi ??
Tacy dumni jesteście ze swoich fan clubow ??? Kpina ku*** , nie mój cyrk , nie moje małpy ... jak nie chcecie się przyznać to c*** wam w dupe , na moje pytanie zadane wprost o co mi chodzi żaden się nie podjął dyskusji , ciekawe ku*** czemu hahah :D
Tacy dumni jesteście ze swoich fan clubow ??? Kpina ku*** , nie mój cyrk , nie moje małpy ... jak nie chcecie się przyznać to c*** wam w dupe , na moje pytanie zadane wprost o co mi chodzi żaden się nie podjął dyskusji , ciekawe ku*** czemu hahah :D
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Wschód_Czerwone
Haha hi hi to umiesz tylko pisać dzieciaku ? Widzew jest i będzie i ma się dobrze i Twoja teoria tego nie zmieni wyjdź ochłoń i idź spać bo jutro na 8 trzeba wstać mały chłopczyku żegnam ha ha
-
Bałuciarz 1908
Napierdala was i to konkretnie , a wy w swojej bezradności próbujecie z niego zrobić oszołoma , który nic nie znaczy i żyje tylko tym forum :)Ukochane Miasto pisze:Bałuciarz1908 ,
Ene due nikogo i niczym nie miażdży...conajwyżej miażdży ten temat swoimi powtarzającymi się monologami , powtarzaniem tych samych argumentów i przynudzaniem. Już dawno zmiazdżył ten temat.
wy sobie kibicujcie swojemu Łksowi my naszemu Widzewowi i jeszcze nie raz będą zwroty w historii obu klubów. czas będzie weryfikował kto jest w jakim miejscu.
a ty Ene due nie rób z siebie mesjasza bo się zachowujesz jakbyś wiedział wszystko o wszystkim ..jak taki yntelygent jesteś i erudyta to się zgłoś do teleturnieju 1 z 10 tam się u Sznuka idź wykazać a nie tutaj pierdoląc ciągle swoje smuty.
jakby tak w pigułce podsumować twoje wypowiedzi to tak:
1) rządzicie w Łodzi niepodzielnie
2) macie najlepszych kiboli w Polsce
3)najlepsze oprawy
4)nie jesteście anty Widzew
5)propaganda u was nie istnieje i jesteście chodzącą obiektywną prawdą!
a my...no cóż garstka nas w Łodzi została i trochę wieśniaków w Polsce żyjących np w takich miastach jak Konstantynów, Aleks, Piotrków, Uniejów, Poddębice, Lutomiersk czy Pabianice ..gdzie obok tych wieśniaków żyje kasta rodowitych mieszczan którzy nie są wieśniakami i chamami tylko dlatego że są za Łksem.
I tego się trzymajcie i codziennie jak pacierz sobie to powtarzajcie WIDZEWA JUŻ NIE MA ,GINIEMY! Tak myślcie i bądźcie pełni wiary że tak jest.
Te twoje 5 punktów są z d*** wzięte . Owszem ene due rabe pisał o lepszym grafiti i oprawami ale obiektywnie patrzący z boku kibic to potwierdzi.
Chuligańko stawiam znak =
-
Ene due rabe
Na konstruktywne argumenty i przedstawienie sytuacji z naszej strony wyjezdzacie z oklepanymi hasłami że w Łodzi jest pół na pół , i że Wielki i jeszcze wiekszy Widzew ma się dobrze ...
Pokazuje to tylko wasza bezradność i to że nie możecie się pogodzić z rzeczywistościa .
Od lat bezkarnie na tym forum tworzycie propagandę na nasz temat , a teraz jak pojawiają się obiektywne opisy z naszej strony i co gorsze jeszcze podejmowane są wasze tematy to jedyne co mozecie to mnie obrażać , domagać się dla mnie banów i rozpierdalać ten temat byle nikt się nie jorgnal co tu jest pisane , nawet dzieciak by to rozkminil i mam nadzieję że wiele osób postronnych widzi jakie jest wasze podejście do tematu .
Pokazuje to tylko wasza bezradność i to że nie możecie się pogodzić z rzeczywistościa .
Od lat bezkarnie na tym forum tworzycie propagandę na nasz temat , a teraz jak pojawiają się obiektywne opisy z naszej strony i co gorsze jeszcze podejmowane są wasze tematy to jedyne co mozecie to mnie obrażać , domagać się dla mnie banów i rozpierdalać ten temat byle nikt się nie jorgnal co tu jest pisane , nawet dzieciak by to rozkminil i mam nadzieję że wiele osób postronnych widzi jakie jest wasze podejście do tematu .
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Fajnie się czyta te wkurwienie drugiej strony miasta na to, że Widzew dba o łódzkie sprawy równie mocno jak o fun cluby. Kiedyś byliśmy uznawani przez was za potęgę fc i waszą przewagę w Łodzi, teraz już się przekonaliście, że Łódź pół na pół + przewaga naszych fc i was to ewidentnie wkurwia. Pewnie tak samo jak nas wkurwia to, że przejęliście pare fc, z których tak mocno zawsze szydzyliście. Wiem, że wolałbyś widzieć na płocie większość flag fc, po to żebyście wy mieli monopol na pokazywanie swojej łódzkości, ale te czasy minęły. Pewnie jeszcze wiele razy będziemy podkreślali to, że jesteśmy łódzkim klubem i wiele razy się przez to zagotujesz, ale na tym polega walka w derbowym mieście, żeby wkurwiać rywala.Ene due rabe pisze:Jeszcze raz powtórzę to pytanie , mówi się do 3 razy sztuka...
Pogrubie wam najważniejsze o co mi chodzi , żeby wam pomóc w myśleniu .
Może ktoś bardziej światły niż ELC tu zagląda , i mi w końcu odpowie ;)Nie dam wam spokoju póki nie uzyskam na to odpowiedzi ;) zarówno mnie jak i innych kiboli z całej Polski bardzo ciekawią przyczyny takiej zmiany podejścia...Na przelomie lat 80/90 ( okres największej dominacji RTSu w Łodzi ) aż prawie do końca lat 90 , na stadionie Widzewa większość flag na wszystkich 4 płotach stanowiły flagi różnych Fan Clubow , większych , mniejszych . Nawet na derbach w tamtych czasach pokazywaliscie że bardzo dużo z Was pochodzi lub utożsamia się z różnymi miejscowościami rozsianymi po calej Polsce i takich mniejszych lub większych flag FC wieszaliscie dużo więcej niż ogólnych czy Łódzkich osiedlowych...
Odpowiedzcie mi drodzy Widzewiacy na takie proste pytanie...
Co takiego się stało , że od końca lat 90 ( okres największej walki o wpływy w Łodzi ) zaprzestaliscie tak promować fan cluby , i swoich ziomków po szalu dojeżdżających z całej Polski skoszarowaliscie na jednej trybunce ( niciarce ) i pozwoliliscie im wieszać flagi jedynie na płocie od owej trybuny za bramką ...??
-
Wschód_Czerwone
Obiektywnie patrząc to oprawy pół na pół miasto tak samo podzielone na pół lepsze wyjazdy i większa publika Widzewa huligańsko raz jedni raz drudzy i nie wiem co tu dalej komentować proste.
-
Ene due rabe
Jednym zdaniem przeczysz drugiemu , ale z grubsza o to mi chodziło...abecadlo pisze: Fajnie się czyta te wkurwienie drugiej strony miasta na to, że Widzew dba o łódzkie sprawy równie mocno jak o fun cluby. Kiedyś byliśmy uznawani przez was za potęgę fc i waszą przewagę w Łodzi, teraz już się przekonaliście, że Łódź pół na pół + przewaga naszych fc i was to ewidentnie wkurwia. Pewnie tak samo jak nas wkurwia to, że przejęliście pare fc, z których tak mocno zawsze szydzyliście. Wiem, że wolałbyś widzieć na płocie większość flag fc, po to żebyście wy mieli monopol na pokazywanie swojej łódzkości, ale te czasy minęły. Pewnie jeszcze wiele razy będziemy podkreślali to, że jesteśmy łódzkim klubem i wiele razy się przez to zagotujesz, ale na tym polega walka w derbowym mieście, żeby wkurwiać rywala.
Poszliście w walkę derbowa o Łódź , kosztem fan clubow i co byście nie pisali i jak się nie zarzekali to jest to fakt niepodważalny.
I napewno bardziej was wkurwia to jakie ŁKS ma podejście do swoich fan clubow ( i sami przyznawaliscie że nawet w kwestii pomocy dla FC , albo organizowania ich - wychodzimy lepiej niż Wy ) , i jak ogarnialismy ten temat na przestrzeni lat , niż nas wkurwia to że nie wieszacie już flag Fan Clubow . Fan clubow które są praktycznie od poczatku częścią waszej czerwonej tożsamości , i fakt że juz od dłuższego czasu ich nie promujecie , bardziej ujmuje wam - kibicom Widzewa z Łodzi niż komuś innemu ...
Bo każdy zauważy w tym , że nasze wmawianie wam podmiejskosci i nasmiewanie się z was nie poszło w las , a wręcz mogło mieć wpływ na sytuację na waszych trybunach ... W drugą stronę coś takiego nigdy nie zadziałało ...
Ale jak już pisałem nie mój cyrk nie moje małpy , bawcie się jak chcecie i dopasowujcie się do sytuacji tak jak wam się podoba...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Widzę, że rabin uaktywnia swoje zapasowe konta :)
-
Ene due rabe
Mam takie pytanko jeszcze jedno ;) . Może znajdzie się odważny żeby odpowiedzieć .
Czy fan clubowicze mieli kiedyś zakaz wstępu pod zegar ??..
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Bałuciarz 1908
Za szybko zadałeś to pytanie ? :DEne due rabe pisze:Mam takie pytanko jeszcze jedno ;) . Może znajdzie się odważny żeby odpowiedzieć .
O ku*** , nie powinienem Ci odpowiadać bo ta p**** mms skwituje , że sobie odpowiadasz i dopisz Ci schizofrenie paranoidalną .
-
ImperatorMistrz
Potem wiele postronnych osób (Poznań, Lubin, Warszawa, Lublin, Zabrze, Katowice) poszło na mecz z nami (czas przeszły z wiadomych względów) i im gul skakał, że Goście tak dobrze się prezentują u nich na stadionie i widzi jakie jest nasze podejście do tematu ale już w rzeczywistości, nie na forum. Wystarczy chwilę się zastanowić która z łódzkich drużyn wzbudza większe emocje jak gdzieś jedzie w Polskę i stawia swoją stopę na stadionie gospodarzy. Co do Łksu to faktycznie wiele kiboli was docenia za niektóre aspekty i nie ujmuje waszej pracy ale dam sobie rękę uciąć, że w dniu meczowym czuli jedynie, że był mecz to przyjechali i mecz się skończył to pojechali.Ene due rabe pisze:Na konstruktywne argumenty i przedstawienie sytuacji z naszej strony wyjezdzacie z oklepanymi hasłami że w Łodzi jest pół na pół , i że Wielki i jeszcze wiekszy Widzew ma się dobrze ...
-
Bałuciarz 1908
Kolejny typ co czyta ze zrozumieniem . Albo pali franaImperatorMistrz pisze:Potem wiele postronnych osób (Poznań, Lubin, Warszawa, Lublin, Zabrze, Katowice) poszło na mecz z nami (czas przeszły z wiadomych względów) i im gul skakał, że Goście tak dobrze się prezentują u nich na stadionie i widzi jakie jest nasze podejście do tematu ale już w rzeczywistości, nie na forum. Wystarczy chwilę się zastanowić która z łódzkich drużyn wzbudza większe emocje jak gdzieś jedzie w Polskę i stawia swoją stopę na stadionie gospodarzy. Co do Łksu to faktycznie wiele kiboli was docenia za niektóre aspekty i nie ujmuje waszej pracy ale dam sobie rękę uciąć, że w dniu meczowym czuli jedynie, że był mecz to przyjechali i mecz się skończył to pojechali.Ene due rabe pisze:Na konstruktywne argumenty i przedstawienie sytuacji z naszej strony wyjezdzacie z oklepanymi hasłami że w Łodzi jest pół na pół , i że Wielki i jeszcze wiekszy Widzew ma się dobrze ...
-
ImperatorMistrz
A kto to czyta z poza woj. Łódzkiego? Sledzisz temat Krakowa czy innych rejonów? Więc kto ma sobie jakąś opinie tutaj wyrabiać?
-
Ene due rabe
Imperator - i zgoda , nikt wam nie ujmuje , ze wywolujecie moze i wieksze "napiecie" na sektorach gospodadzy niz my , i wiele razy bylo pisane ze zazwyczaj ( nie zawsze ) wasze mobilizacje wyjazdowe wypadaly lepiej od naszych i jest tak od wielu lat . Macie większe możliwości , może lepiej się potraficie zorganizować , u nas niestety dużo jest " leni" , ale żyje nadzieją że to się w koncu zmieni . Musimy tylko w końcu zacząć jeździć na normalne wyjazdy , a droga ku temu jak wiesz nie jest wcale łatwa...
A mielismy juz takie rundy gdzie mierzylismy sie z wami jak rowny z rownym a nawet na niektórych wyjazdach wypadalismy obiektywnie patrząc lepiej . Jednak patrzac szerzej napewno musimy was w tej kwestii gonić...
To co czują kibice gospodarzy to najlepiej jednak żeby oni się wypowiadali , niż Ty masz im wkładać jakieś opinie , bez spiny ale trochę śmiesznie to brzmi ...
Nie zapominaj też że mamy dłuższa przerwę w " normalnych meczach " niż Wy , i kiedy wy jezdziliscie jeszcze po ekstraklasie , my popadlismy już w niższe ligi .
Pozyjemy zobaczymy , na chwilę obecną jeździmy i tak na ta 4 czy 5 ligę w liczbach porównywalnych albo i lepszych niż jak graliśmy np w drugiej lidze , więc jestem pewien że jak już nadejdą lepsze czasy pikarsko-organizacyjnie , to z nami również nie będzie "lipy" ....
A mielismy juz takie rundy gdzie mierzylismy sie z wami jak rowny z rownym a nawet na niektórych wyjazdach wypadalismy obiektywnie patrząc lepiej . Jednak patrzac szerzej napewno musimy was w tej kwestii gonić...
To co czują kibice gospodarzy to najlepiej jednak żeby oni się wypowiadali , niż Ty masz im wkładać jakieś opinie , bez spiny ale trochę śmiesznie to brzmi ...
Nie zapominaj też że mamy dłuższa przerwę w " normalnych meczach " niż Wy , i kiedy wy jezdziliscie jeszcze po ekstraklasie , my popadlismy już w niższe ligi .
Pozyjemy zobaczymy , na chwilę obecną jeździmy i tak na ta 4 czy 5 ligę w liczbach porównywalnych albo i lepszych niż jak graliśmy np w drugiej lidze , więc jestem pewien że jak już nadejdą lepsze czasy pikarsko-organizacyjnie , to z nami również nie będzie "lipy" ....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Bałuciarz 1908
W********** w takim razie do tematu o zakładach bukmacherskich albo najlepiej foto miss i sprawdz czy komuś spodobało się zdjęcie na którym jesteś.ImperatorMistrz pisze:A kto to czyta z poza woj. Łódzkiego? Sledzisz temat Krakowa czy innych rejonów? Więc kto ma sobie jakąś opinie tutaj wyrabiać?
-
ELC
- Kontakt:
Temat z flagami na niciarce ci nie wyszedł to kolejne brednie szykujesz. Od 97 chodzę na mecze u siebie (zegar) z chęcią się dowiem teraz kiedy miałem zakaz.Ene due rabe pisze:Mam takie pytanko jeszcze jedno ;) . Może znajdzie się odważny żeby odpowiedzieć .
Ja Ci życzę powodzenia w tej net walce :)
"Przyznał, że na razie Stowarzyszeniu Kibiców ŁKS udało się - dzięki pomocy Marka Szukalaka z Fundacji Monumentum Iudaicum Lodzense - odnaleźć grób pierwszego prezesa klubu Ryszarda Wintera, który zmarł we wrześniu 1921, mając 38 lat. Jego grób znajduje się na cmentarzu żydowskim w Łodzi."
http://www.zw.com.pl/artykul/189384.html
-
Ene due rabe
Nie wiesz do tej pory o co mi chodziło , a jak chcesz odpowiedzieć na to ostatnie pytanie, to zapytaj bardziej kumatych kolegów o napisy jakie się pojawiały przy wejsciach na zegar skierowane w stronę Fan Clubow . Jak już się dowiesz , a dodatkowo koledzy wytlumacza ci o co mi chodziło z tymi "flagami na niciarce" to wtedy zabieraj głos ...ELC pisze:Temat z flagami na niciarce ci nie wyszedł to kolejne brednie szykujesz. Od 97 chodzę na mecze u siebie (zegar) z chęcią się dowiem teraz kiedy miałem zakaz.Ene due rabe pisze:Mam takie pytanko jeszcze jedno ;) . Może znajdzie się odważny żeby odpowiedzieć .
Powodzenia również :)
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
ELC
- Kontakt:
Istny debil, dobra odpuszczam wiesz przecież lepiej ode mnie :)Ene due rabe pisze:Nie wiesz do tej pory o co mi chodziło , a jak chcesz odpowiedzieć na to ostatnie pytanie, to zapytaj bardziej kumatych kolegów o napisy jakie się pojawiały przy wejsciach na zegar skierowane w stronę Fan Clubow . Jak już się dowiesz , a dodatkowo koledzy wytlumacza ci o co mi chodziło z tymi "flagami na niciarce" to wtedy zabieraj głos ...ELC pisze:Temat z flagami na niciarce ci nie wyszedł to kolejne brednie szykujesz. Od 97 chodzę na mecze u siebie (zegar) z chęcią się dowiem teraz kiedy miałem zakaz.Ene due rabe pisze:Mam takie pytanko jeszcze jedno ;) . Może znajdzie się odważny żeby odpowiedzieć .
Powodzenia również :)
Ostatni raz trzymaj zdjęcie flag FC tym razem z trybuny prostej. Jak ma się to do twojej tezy, że flagi FC były tylko na Niciarce? Co jeszcze chcesz jak zdjęcia to dla Ciebie za mało.Powiedz nam wszystkim ELC , dlaczego więc od lat 2000 kiedy walka o dominację w Łodzi była największa , pozwolili wam wieszać się jedynie na niciarce ,i stan ten trwał do ostatniego sezonu na waszym starym stadionie. Jesteś z FC więc powinieneś wiedziec lub przynajmniej się domyślać ...
15.10.2010 Widzew Łódź – Legia Warszawa 0:1

"Przyznał, że na razie Stowarzyszeniu Kibiców ŁKS udało się - dzięki pomocy Marka Szukalaka z Fundacji Monumentum Iudaicum Lodzense - odnaleźć grób pierwszego prezesa klubu Ryszarda Wintera, który zmarł we wrześniu 1921, mając 38 lat. Jego grób znajduje się na cmentarzu żydowskim w Łodzi."
-
Ene due rabe
Miales odpuścić ale dalej się pograzasz ... Trudno żebyście na meczu z Legią nie powiesili w widocznym miejscu flagi Warszawy .
Wyjątek potwierdza regułę ...
Ja pytalem o przyczyny takiego stanu rzeczy , choć już z twoim kolegą (abecadlo ) mniej więcej je ustalilismy , a Ty dalej brniesz i probujesz zdjęciami pokazać że coś o czym mówiłem nie ma wogole miejsca...
Owszem ma / miało to miejsce , a jak porozmawiasz z kumplami o tych napisach skierowanych w stronę FC pod zegarem , o co cie prosilem , to może wytlumacza Ci o co mi chodziło w tym 1 pytaniu .
Może przeproszą, powiedzą że im glupio z tego powodu , może się jakoś wytlumaczą ... :)
Na ta chwilę kończę z Tobą rozmowę bo albo jesteś taki głupi , albo na siłę takiego z siebie robisz ( naprawdę ciężko odgadnąć w twoim przypadku o co chodzi )
Wyjątek potwierdza regułę ...
Ja pytalem o przyczyny takiego stanu rzeczy , choć już z twoim kolegą (abecadlo ) mniej więcej je ustalilismy , a Ty dalej brniesz i probujesz zdjęciami pokazać że coś o czym mówiłem nie ma wogole miejsca...
Owszem ma / miało to miejsce , a jak porozmawiasz z kumplami o tych napisach skierowanych w stronę FC pod zegarem , o co cie prosilem , to może wytlumacza Ci o co mi chodziło w tym 1 pytaniu .
Może przeproszą, powiedzą że im glupio z tego powodu , może się jakoś wytlumaczą ... :)
Na ta chwilę kończę z Tobą rozmowę bo albo jesteś taki głupi , albo na siłę takiego z siebie robisz ( naprawdę ciężko odgadnąć w twoim przypadku o co chodzi )
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Łódzki Klub Sportowy
Przyszedł czas do zrobienia porządku z flagami na stadionie Widzewa i wszystkie grupy ustaliły ze zegar ogólne, prosta - wszystkie z priorytetem na osiedlowe a niciarka- flagi fc.
Flagi zaczęły być magazynowane przez ultrasów nie wożone przez fc.
Nowych czytelnych flag przybywało a stare niedbale wykonane fc zostały wymieniane.
Miejsca na płocie było mało i zaczęto wieszać flagi fc które rzeczywiście stanowią jakaś siłe a nie grupek które same sobie namalowały flage.
Nowych czytelnych flag przybywało a stare niedbale wykonane fc zostały wymieniane.
Miejsca na płocie było mało i zaczęto wieszać flagi fc które rzeczywiście stanowią jakaś siłe a nie grupek które same sobie namalowały flage.
Rodowite żydki Łódź już nie jest wasza i nigdy nie będzie!!!Rodowite żydki możecie się dopierdalać do wszystkiego ale Widzew robi swoje i ma wyjebane na wasze rozkminy!!!! Rabe nie żyj tym internetem parchata k****!!!
Nivek pisze:Przyszedł czas do zrobienia porządku z flagami na stadionie Widzewa i wszystkie grupy ustaliły ze zegar ogólne, prosta - wszystkie z priorytetem na osiedlowe a niciarka- flagi fc.
Rodowite żydy jesteście usatysfakcjonowane taką odpowiedzią??
Mam więc nadzieję że nie odcinacie się od żydowskich korzeni swojego klubu i z dumą przyznajecie że Łks to klub typowo żydowski?Ene due rabe pisze:Byliśmy wychowani i nadal wychowujemy w kulcie że jesteśmy kibicami Rodowitego Łódzkiego klubu ( jest to fakt historyczny )
A ty przyznasz ze stary był dotykany na smutnej
Może rabe odpowie na moje niewygodne pytanie.Skoro pisze o dumie i faktach historycznych to myślę że jest i jesteście dumni z faktu,że wasz klub został założony przez żydów.
-
Ene due rabe
BETTER DEAD THAN RED !! :)
super, kolejny giguś sie zarejstrował tylko dlatego ze nie mógl przepalić co tu wyczytał... o to mi chodzi ....
Moze odpowiesz mi na to pytanie o napisy jakie chłopaki z Łodzi przy wejsciach na Zegar kierowali w strone tych dojeżdzających z Fan Clubów ?? Moze przytoczysz dokładnie o co chodzi, czy jednak wstyd ??
Tak sie składa zakłamane zakompleksione burki podmiejskie, że wmówilismy wam bardzo skutecznie waszą podmiejskość i wieśniactwo ( zreszta nie musielismy wmawiać jest to fakt, tyle że bardzo to przyjęliscie do siebie ). A Twoje zakompleksione kolezanki z Łodzi zrobiły wszystko żeby ten trend odmienić. Generalnie ich reakcja na propagande jaką forsowalismy była dokładnie taka jakiej oczekiwaliśmy , czytaj : podziały i wywyższanie jednych kosztem innych.
Ja wiem ze to w sumie przeszłe czasy, bo skapneliscie sie pare lat temu że popełniliscie bląd i daliscie nam wpływać na sytuacja u was i robicie wszystko żeby to wymazać z pamięci i naprawić jakoś ten błąd....
Nasz klub nie jest typowo żydowski... nasz klub jest typowo Łodzki... a wasz Widzew wiadomo jaki jest , wlasciwie to c*** wie kto go zrobił, kiedy i po co ....
Natomiast przez to jak wygladała historia Łodzi i przez to że istniejecie w tym mieście od jakiegoś czasu - dostajecie równiez po głowie, i bardzo was to wkurwia i wkurwiało odkąd pamiętam. Sami macie jebane od całej Polskie od żydów , mieszkacie na rejonach gdzie kiedyś było Getto , a z okien waszych bloków widać zydowski cmentarz ...
Jednocześnie nikt z nas nie zapomni że jestescie podmiejskimi burakami , i w tym miescie jesteście nowotworem , zarazą nakręconą tylko i wyłącznie sukcesem sportowym , jak TSP w Bielsku....
dziekuję za uwage, dawać kolejnych.......
super, kolejny giguś sie zarejstrował tylko dlatego ze nie mógl przepalić co tu wyczytał... o to mi chodzi ....
hahah, no nie do końca ;) bo wymyśliliscie taką bajeczke na potrzebe obecnej chwili, byle się ''wybielić''.Red power pisze:Nivek pisze:Przyszedł czas do zrobienia porządku z flagami na stadionie Widzewa i wszystkie grupy ustaliły ze zegar ogólne, prosta - wszystkie z priorytetem na osiedlowe a niciarka- flagi fc.
Rodowite żydy jesteście usatysfakcjonowane taką odpowiedzią??
Moze odpowiesz mi na to pytanie o napisy jakie chłopaki z Łodzi przy wejsciach na Zegar kierowali w strone tych dojeżdzających z Fan Clubów ?? Moze przytoczysz dokładnie o co chodzi, czy jednak wstyd ??
Tak sie składa zakłamane zakompleksione burki podmiejskie, że wmówilismy wam bardzo skutecznie waszą podmiejskość i wieśniactwo ( zreszta nie musielismy wmawiać jest to fakt, tyle że bardzo to przyjęliscie do siebie ). A Twoje zakompleksione kolezanki z Łodzi zrobiły wszystko żeby ten trend odmienić. Generalnie ich reakcja na propagande jaką forsowalismy była dokładnie taka jakiej oczekiwaliśmy , czytaj : podziały i wywyższanie jednych kosztem innych.
Ja wiem ze to w sumie przeszłe czasy, bo skapneliscie sie pare lat temu że popełniliscie bląd i daliscie nam wpływać na sytuacja u was i robicie wszystko żeby to wymazać z pamięci i naprawić jakoś ten błąd....
Oczywiascie że nie odcinamy sie od naszej historii, bo w porównaniu do waszej mamy sie czym chwalic , i mozemy z tego powodu czuć dume, boli was to że wbijamy w to co tam pierdolicie i nie macie wpływu swoim pierdoleniem na nas w żaden sposób, ani na to jak jestesmy postrzegani, bo idziemy własnym torem... A wyzywanie od Zydów, to w Łodzi po prostu swoista bardzo specyficzna obelga , nic więcej .....Red power pisze:Mam więc nadzieję że nie odcinacie się od żydowskich korzeni swojego klubu i z dumą przyznajecie że Łks to klub typowo żydowski?Ene due rabe pisze:Byliśmy wychowani i nadal wychowujemy w kulcie że jesteśmy kibicami Rodowitego Łódzkiego klubu ( jest to fakt historyczny )
Nasz klub nie jest typowo żydowski... nasz klub jest typowo Łodzki... a wasz Widzew wiadomo jaki jest , wlasciwie to c*** wie kto go zrobił, kiedy i po co ....
Natomiast przez to jak wygladała historia Łodzi i przez to że istniejecie w tym mieście od jakiegoś czasu - dostajecie równiez po głowie, i bardzo was to wkurwia i wkurwiało odkąd pamiętam. Sami macie jebane od całej Polskie od żydów , mieszkacie na rejonach gdzie kiedyś było Getto , a z okien waszych bloków widać zydowski cmentarz ...
Jednocześnie nikt z nas nie zapomni że jestescie podmiejskimi burakami , i w tym miescie jesteście nowotworem , zarazą nakręconą tylko i wyłącznie sukcesem sportowym , jak TSP w Bielsku....
dziekuję za uwage, dawać kolejnych.......
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Ene due rabe
Znacie historie naszego miasta czerwonoarmiści ???
W dobie najwiekszej waszej propagandy, gdzie chcieliście zerwać z waszym podmiejskim wizerunkiem, i pokazać jak to bardzo nie jesteście ''Łodzcy" , zrobiliscie na derbach oprawe ŁÓDZKOŚCI FANATYCY...
Proponuje wiec, zeby teraz postronni kibole z Polski napisali z czym im sie kojarzy Łodź, kilka określeń dotyczących naszego miasta, nie stricte klubów Piłkarskich - z czasów przeszłych i teraźniejszych ....
a pozniej zakłamane zakompleksione i zagubione czerwone dziewczynki mogą sobie znowu pierdolic o tym że ŁKS to typowo żydowski klub, że to banda meneli z Limanki , patologia , złodzieje itp ;)
czekam na to ......
W dobie najwiekszej waszej propagandy, gdzie chcieliście zerwać z waszym podmiejskim wizerunkiem, i pokazać jak to bardzo nie jesteście ''Łodzcy" , zrobiliscie na derbach oprawe ŁÓDZKOŚCI FANATYCY...
Proponuje wiec, zeby teraz postronni kibole z Polski napisali z czym im sie kojarzy Łodź, kilka określeń dotyczących naszego miasta, nie stricte klubów Piłkarskich - z czasów przeszłych i teraźniejszych ....
a pozniej zakłamane zakompleksione i zagubione czerwone dziewczynki mogą sobie znowu pierdolic o tym że ŁKS to typowo żydowski klub, że to banda meneli z Limanki , patologia , złodzieje itp ;)
czekam na to ......
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Czwany lisie sprytnie chcesz odwrócić kota ogonem,ale ludzie nie są tacy głupi jak ci się wydaje.Ene due rabe pisze:Znacie historie naszego miasta czerwonoarmiści ???
czekam na to ......
Mowa była o założycielach waszego klubu a nie o tym z kim jest kojarzona Łódź.Widzew był założony w tych samych czasach ale przez Polaków.W Warszawie czy Krakowie w tych czasach też mieszkało pełno żydów i też były kluby zakładane przez żydów i przez Polaków.
Nazwę macie od miasta Łodzi i było to sprytne posunięcie bo równie dobrze mogliście się nazywać Hasmonea czy Makkabi.
Przecierz wy nawet nie wiecie kiedy powstaliscie !!!
-
Ene due rabe
Red power pisze:Czwany lisie sprytnie chcesz odwrócić kota ogonem,ale ludzie nie są tacy głupi jak ci się wydaje.Ene due rabe pisze:Znacie historie naszego miasta czerwonoarmiści ???
czekam na to ......
Mowa była o założycielach waszego klubu a nie o tym z kim jest kojarzona Łódź.Widzew był założony w tych samych czasach ale przez Polaków.W Warszawie czy Krakowie w tych czasach też mieszkało pełno żydów i też były kluby zakładane przez żydów i przez Polaków.
Nazwę macie od miasta Łodzi i było to sprytne posunięcie bo równie dobrze mogliście się nazywać Hasmonea czy Makkabi.
haha kto tu odwraca kota ogonem... wasza propaganda niechaj wiecznie trwa, piszesz o tym co by było gdyby i jakies domysły robisz i insynuacje, c*** mnie to obchodzi generalnie bo gdybać co by było 100 lat temu to mozna sobie w nieskonczoność...
ja napisałem tak jak było , tak jak jest i jaki to ma wpływ na obecne czasy...
Wy rowniez mogliscie sie nazwać Makkabi , Hapoel czy c*** wie jak , natomiast ŁKS został załozony jako POLSKI, ŁÓDZKI klub, bral udział w Polskich rozgrywkach i koniec kropka, i nie ma tutaj zadnych niedomówień. W tamtych czasach nie było problemow zeby zakładac wlasnie zydowskie kluby, z żydowskimi nazwami i było ich w Łodzi i sporo.
Ale nasz ŁODZKI KLUB SPORTOWY od samego początku jest Polski..... tak było, jest i będzie i twoje pierdolenie ani sianie propagandy i zaklinanie rzeczywistosci nic tu nie zmieni..
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Ene due rabe
Po raz kolejny merytoryczna i rzeczowa dyskusja na temat teraźniejszosci - ostatnich kilkunastu lat, schodzi za waszą sprawą na temat wydarzeń sprzed ponad 100 lat....
mnie to już jedynie bawi i cieszy , bo pokazuje jak mało argumentów macie i jak was wkurwia, ta wasza bezradnośc na to co tutaj w moich wpisach wyczytaliscie, i ze łapiecie sie wszystkiego byle tylko nam dojebać...
tyle ze nas to nie obchodzi, i to was jeszcze bardziej wkurwia, że jestesmy dumni ze swojej historii, i zadnych kompleksów w tej materii nam nigdy nie wmówiliscie, a wasza interpetacja wydarzen sprzed 100 lat jest c**** warta....
kazdy postronny moze znowu sobie obejrzeć ostatnie 2 strony tego tematu, i jak wyglądała dyskusja, kto rozmawiał rzeczowo, a kto szukał i się kręcił w kólko byle tylko ludzie sie nie mogli zorientiowac co tu jest pisane i o czym....
mnie to już jedynie bawi i cieszy , bo pokazuje jak mało argumentów macie i jak was wkurwia, ta wasza bezradnośc na to co tutaj w moich wpisach wyczytaliscie, i ze łapiecie sie wszystkiego byle tylko nam dojebać...
tyle ze nas to nie obchodzi, i to was jeszcze bardziej wkurwia, że jestesmy dumni ze swojej historii, i zadnych kompleksów w tej materii nam nigdy nie wmówiliscie, a wasza interpetacja wydarzen sprzed 100 lat jest c**** warta....
kazdy postronny moze znowu sobie obejrzeć ostatnie 2 strony tego tematu, i jak wyglądała dyskusja, kto rozmawiał rzeczowo, a kto szukał i się kręcił w kólko byle tylko ludzie sie nie mogli zorientiowac co tu jest pisane i o czym....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Ene due rabe
a najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to , że najwiekszej piany na mordzie dostajecie jak pisze rzeczowo o ŁKSie. I opisuje jak rzeczywistośc wyglada z naszej strony....
Ja rozumiem ze nie macie na to argumentów, i z tym co pisze ciezko dyskutować bo specjalnie pisze tak żeby zamknąć wam morde , ale w takim razie nie zabierajcie wogole głosu, nie spinajcie sie , nie siejcie tu propagandy na nasz temat, albo piszcie o waszym RTSie...
Nie wypada wam pokazywać sie z tak zakompleksionej strony i na wszystko co dotyczy ŁKSu płakac tutaj, wymyslac farmazony i zakłamywać rzeczywistośc/ przeszłosc...
Tym bardziej wam nie wypada - wielkim kibicom jeszcze wiekszego Widzewka, tak naprawde obiektywnie patrząć to gówno was powinno obchodzić to co dzieje sie w tym ''malutkim'' ŁKSie....
Powstaje więc pytanie - kto tu ma kompleksy wobec kogo i na jakim podłożu ;) ...
Ja rozumiem ze nie macie na to argumentów, i z tym co pisze ciezko dyskutować bo specjalnie pisze tak żeby zamknąć wam morde , ale w takim razie nie zabierajcie wogole głosu, nie spinajcie sie , nie siejcie tu propagandy na nasz temat, albo piszcie o waszym RTSie...
Nie wypada wam pokazywać sie z tak zakompleksionej strony i na wszystko co dotyczy ŁKSu płakac tutaj, wymyslac farmazony i zakłamywać rzeczywistośc/ przeszłosc...
Tym bardziej wam nie wypada - wielkim kibicom jeszcze wiekszego Widzewka, tak naprawde obiektywnie patrząć to gówno was powinno obchodzić to co dzieje sie w tym ''malutkim'' ŁKSie....
Powstaje więc pytanie - kto tu ma kompleksy wobec kogo i na jakim podłożu ;) ...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
ene due we no se melisy zaparz czy przewietrz sie, cokolwiek na uspokojenie
malo kto z poza was i nas i tak czyta ten temat chyba ze w ramach kopalni beki co juz wielu osobom polecałem wiec zalatwilem ci czytelników
malo kto z poza was i nas i tak czyta ten temat chyba ze w ramach kopalni beki co juz wielu osobom polecałem wiec zalatwilem ci czytelników
Ty chujku ale cała grupa założycieli to żydzi i o to właśnie chodzi.Sprytne posunięcie że żydki dały taką nazwę za co im powinniście dziękować do końca swych dni.Ene due rabe pisze:Wy rowniez mogliscie sie nazwać Makkabi , Hapoel czy c*** wie jak , natomiast ŁKS został załozony jako POLSKI, ŁÓDZKI klub, bral udział w Polskich rozgrywkach i koniec kropka, i nie ma tutaj zadnych niedomówień. W tamtych czasach nie było problemow zeby zakładac wlasnie zydowskie kluby, z żydowskimi nazwami i było ich w Łodzi i sporo.
Ale nasz ŁODZKI KLUB SPORTOWY od samego początku jest Polski..... tak było, jest i będzie i twoje pierdolenie ani sianie propagandy i zaklinanie rzeczywistosci nic tu nie zmieni..
Przecież to ty jesteś najbardziej anty ze wszystkich w tym temacie ruro.Ene due rabe pisze:Ja rozumiem ze nie macie na to argumentów, i z tym co pisze ciezko dyskutować bo specjalnie pisze tak żeby zamknąć wam morde , ale w takim razie nie zabierajcie wogole głosu, nie spinajcie sie , nie siejcie tu propagandy na nasz temat, albo piszcie o waszym RTSie...
Nie wiem czy wiesz ale nawet twoi bracia w wierze ci pojechali po rajtach żebyś stąd wypierdalał bo siejesz napinkę.
-
ELC
- Kontakt:
Panowie z idiotą się nie dyskutuje, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem.
-
Wschód_Czerwone
Mam nadzieje ze niedługo dostaniesz zakaz od rodziców i dostaniesz karę na kompa ha ha hi hi jak tam koledzy z Poznania pogadajmy o waszym układzie z Leszkiem lepiej ha ha hi hi odpocznij od kompa idź się przewietrz lepiej bo p********* od 40 stron jakieś swoje kompleksy i wszyscy maja z Ciebie pompę mały gnojku
-
Ene due rabe
no i o to chodzi, kolejnych kilku debili sie wpisało tylko dlatego że ja tu pisze....
swiadczy to o mojej głupocie ,czy waszej ????
tylko tak w ramach sprostowania...
swiadczy to o mojej głupocie ,czy waszej ????
tylko tak w ramach sprostowania...
natomiast wy tutaj napinki nie siejecie ;) , nikt mi z twarz tego nie powiedział farmazoniarzu a duzo osob od nas wie kim jestem, wiec skoncz znowu siać propagande i pierdolić farmazony byle tylko mnie zdyskredytować, bo odnosi to zazwyczaj odrotny skutek i jest to kolejny doskonały przykład na to , ze jestescie bezradni wobec tego co pisze i wkurwia was to co tutaj czytacie ;)Red power pisze:
Nie wiem czy wiesz ale nawet twoi bracia w wierze ci pojechali po rajtach żebyś stąd wypierdalał bo siejesz napinkę.
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Co tu sie dzieje to przerasta juz wszytskie dopuszczalne normy... To że ktos ma nierówno pod sufitem jak Rabin to jedno ale ze modowie pozwolili aby z calkiem fajnego forum zrobic rynsztok gorszy niz na onecie to drugie.