Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Ene due rabe

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Ene due rabe »

Nivek pisze: Jeżeli dla ciebie to że Widzewiacy z Śródmieścia praktycznie co mecz bujają się po waszych rewirach bez konsekwencji nie jest dla nas powodem do chwalenia się tym to nie mamy o czym rozmawiać... (najwygodniej zatuszować takie sytuacje)
...

a po meczach ŁKSu sporo osób buja się z kolei po waszych rewirach , na takiej samej zasadzie .... I zazwyczaj nikt nawet o tym nie wie jeśli nic się nie wydarzy .

Ale skąd ty to możesz wiedzieć , jak widac ze realia Łodzi znasz pewnie jedynie z tego tematu .
Na ostatnim meczu jak tam sie przebiegliscie , byliśmy na wyjeździe , to tak dla pokazania tych realiów. Tak samo pisząc o braku konsekwencji potwierdzasz to że gowno wiesz...
iparts.pl
Nivek

Post autor: Nivek »

Jeżeli się do czegoś odnosisz to cytuj całość wypowiedzi na dany temat i nie wyrywaj zdań z kontekstu.
Jednak nie myliłem się co to twojego ograniczenia umysłowego...

Hebrajskiego nie znam więc Ci nie przetłumaczę i musisz się męczyć ze swoją ograniczoną Polszczyzną.

Ene due rabe pisze:
Nivek pisze: Jeżeli dla ciebie to że Widzewiacy z Śródmieścia praktycznie co mecz bujają się po waszych rewirach bez konsekwencji nie jest dla nas powodem do chwalenia się tym to nie mamy o czym rozmawiać... (najwygodniej zatuszować takie sytuacje)
...

a po meczach ŁKSu sporo osób buja się z kolei po waszych rewirach , na takiej samej zasadzie .... I zazwyczaj nikt nawet o tym nie wie jeśli nic się nie wydarzy .

Ale skąd ty to możesz wiedzieć , jak widac ze realia Łodzi znasz pewnie jedynie z tego tematu .
Na ostatnim meczu jak tam sie przebiegliscie , byliśmy na wyjeździe , to tak dla pokazania tych realiów. Tak samo pisząc o braku konsekwencji potwierdzasz to że gowno wiesz...
Normalna sprawa że jednostki wracają po obcych rewirach.
Ewentualnie jakiś wpad po meczu na wrogie tereny bez zapowiedzi, a na Śródmieściu jest kwestia zorganizowanych powtarzających się przemarszy przez wrogie rejony w drodze na mecz. (Szczególnie chodzi mi o WKN i okolice)
Widzisz różnicę i rozumiesz o co mi chodzi ?

O moją znajomość łódzkich realii nie musisz się martwić, mam je na co dzień.
Tak się złożyło że mieliście wyjazd ale nie oszukujmy się, tylko ułamek na niego pojechał.

Można gdzieś znaleźć liczby waszych osiedli z ostatnich meczy czy zrezygnowaliście z podawanie liczb ?
Wielki Widzew

Post autor: Wielki Widzew »

Nie chce mi się przekopywać przez te ostatnich kilkanaście stron, bo ene due rabe tak rozpierdolił ten temat, że szkoda to w ogóle czytać. Zresztą nie tylko on, ale ten szczekacz najbardziej rzuca się tutaj w oczy.

Napiszę tylko to co myślę już od dawna i to się potwierdza. Łks swoją markę ma i to nie podlega dyskusji, ale Łks ma jeszcze coś co nazywa się kompleksem Widzewa. Do dnia dzisiejszego są mocno sfrustrowani i wkurwieni, że ich starsi koledzy lata temu dopuścili do takiej sytuacji, że miasto stało się w połowie Widzewskie. Nie mogą tego przeboleć i to nas różni, bo Widzew kiedyś przejął i już tego nie wypuści z rąk, a Łks stracił i już tego nie odzyska. Cała reszta teraz to raz Widzew raz Łks i tak będzie jeszcze długo, ale Łks mógłby w końcu w tym pogodzić i wziąć to po męsku na klatę. Ja wiem, że to wkurwiające, ale nie żyjcie tak tymi czasami zamierzchłymi czasami hegemonii, bo to niczego nie zmieni. Wspomnienia i opowieści waszych ojców czy dziadków to dla was piękna rzecz, ale czas w końcu zacząć żyć tym co jest teraz.
mms

Post autor: mms »

Ja nic nie pisałem o żadnym mojżeszu, więc nie wiem co ty p********* za wymysły? :)
hermanldz

Post autor: hermanldz »

MMS wszechwiedzący i ogarniający, powiedz nam jak było na parkingu koło kina na manufakturze, jak liczbowo, skąd ruszacie, czy ze sprzętem, kto na plus ?
mms

Szczekajcie dalej pajace, proponuję powymyślać jeszcze kilka niestworzonych historyjek :)
adwokat

Post autor: adwokat »

Cały mmsik skończyła się wiedzą czy za ziomalami czekasz
Ene due rabe

Na przelomie lat 80/90 ( okres największej dominacji RTSu w Łodzi ) aż prawie do końca lat 90 , na stadionie Widzewa większość flag na wszystkich 4 płotach stanowiły flagi różnych Fan Clubow , większych , mniejszych . Nawet na derbach w tamtych czasach pokazywaliscie że bardzo dużo z Was pochodzi lub utożsamia się z różnymi miejscowościami rozsianymi po calej Polsce i takich mniejszych lub większych flag FC wieszaliscie dużo więcej niż ogólnych czy Łódzkich osiedlowych...

Odpowiedzcie mi drodzy Widzewiacy na takie proste pytanie...

Co takiego się stało , że od końca lat 90 ( okres największej walki o wpływy w Łodzi ) zaprzestaliscie tak promować fan cluby , i swoich ziomków po szalu dojeżdżających z całej Polski skoszarowaliscie na jednej trybunce ( niciarce ) i pozwoliliscie im wieszać flagi jedynie na płocie od owej trybuny za bramką ...??

Skąd taka nagła zmiana ?? Obniżenie formy przez owe Fan Cluby , za mało miejsca na płocie , za mało miejsca na stadionie ;) czy o co chodziło ??

Bardzo mnie to ciekawi i wiem że nie tylko mnie....
Ene due rabe

Żeby nie było , że jestem gołosłowny...

https://m.youtube.com/watch?v=CNK5fccZy4o derby 95

https://m.youtube.com/watch?v=KOiKOHkfpPs mecz z Lechem 94

....

Itp itd - na jutube jest od c**** filmikow z meczow Widzewa z lat 90 , gdzie 3/4 płotu to flagi fan clubow . Skąd więc ta diametralna pozniejsza zmiana ???

Jak nikt nie odpowie to wrzuce to pytanie do "trapi mnie to od dawna " , może zaglada tam więcej ludzi niż tutaj :)
ELC
Kontakt:

Post autor: ELC »

Ene due rabe pisze:Co takiego się stało , że od końca lat 90 ( okres największej walki o wpływy w Łodzi ) zaprzestaliscie tak promować fan cluby , i swoich ziomków po szalu dojeżdżających z całej Polski skoszarowaliscie na jednej trybunce ( niciarce ) i pozwoliliscie im wieszać flagi jedynie na płocie od owej trybuny za bramką ...??
Nie no szkoda słów na twoje kolejne brednie, tylko kilka zdjęć tak na szybko:
Widzew Łódź – Polonia Warszawa 0:0 19.05.2001
Obrazek
Widzew Łódź – Legia Warszawa 3:2 15.04.2000
Obrazek
Widzew Łódź – ŁKS Łódź 0:0 03.06.1998
Obrazek
Widzew Łódź – Legia Warszawa 1:0 20.05.1998
Obrazek
ELC
Kontakt:

Ene due rabe pisze:Żeby nie było , że jestem gołosłowny...
https://m.youtube.com/watch?v=CNK5fccZy4o derby 95
Naprawdę ostatnie z roku 1995.
Widzew Łódź – ŁKS Łódź 1:0 15.04.1995
Obrazek
Ene due rabe

To ostatnie zdjęcie potwierdza to co mówiłem ...

Napisze Tobie jeszcze raz to pytanie bo chyba nie skumales o co chodzi ( tak tak - to napewno nie jest celowe z Twojej strony , tylko po prostu nie zrozumiałeś pytania ;)
Na przelomie lat 80/90 ( okres największej dominacji RTSu w Łodzi ) aż prawie do końca lat 90 , na stadionie Widzewa większość flag na wszystkich 4 płotach stanowiły flagi różnych Fan Clubow , większych , mniejszych . Nawet na derbach w tamtych czasach pokazywaliscie że bardzo dużo z Was pochodzi lub utożsamia się z różnymi miejscowościami rozsianymi po calej Polsce i takich mniejszych lub większych flag FC wieszaliscie dużo więcej niż ogólnych czy Łódzkich osiedlowych...

Co takiego się stało , że od końca lat 90 ( okres największej walki o wpływy w Łodzi ) zaprzestaliscie tak promować fan cluby , i swoich ziomków po szalu dojeżdżających z całej Polski skoszarowaliscie na jednej trybunce ( niciarce ) i pozwoliliscie im wieszać flagi jedynie na płocie od owej trybuny za bramką ...??

Skąd taka nagła zmiana
?
Ene due rabe

Rozumiem że dotknalem Wasz bardzooo czuły punkt , dlatego się tu wpisales i probujesz robić wszystko zeby uniknąć odpowiedzi ....

Ale ja nadal licze że któryś z was wytłumaczy nam wszystkim - z czego wynikała nagła zmiana podejścia do Fan Clubow na Widzewie w latach 90-2000 ...
ELC
Kontakt:

Bałuciarz 1908 pisze: Czytaj ze zrozumieniem Chodziło o niciarkę
W latach 90 na płocie waszej prostej wisiały w 90% flagi zduńska wola i łęczyca itp
Wszystkie wklejone zdjęcia są pod zegarem gdzie wg rabina nie było żadnych flag FC wieszanych.
Ene due rabe

Jeszcze raz powtórzę to pytanie , mówi się do 3 razy sztuka...
Pogrubie wam najważniejsze o co mi chodzi , żeby wam pomóc w myśleniu .

Może ktoś bardziej światły niż ELC tu zagląda , i mi w końcu odpowie ;)

Nie dam wam spokoju póki nie uzyskam na to odpowiedzi ;) zarówno mnie jak i innych kiboli z całej Polski bardzo ciekawią przyczyny takiej zmiany podejścia...
Ene due rabe

To Ciebie widać coś boli i ja wiem nawet co ;) boli Cię to co żeś ty wyczytal przed chwilą , prawidłowo ...

Może Winkler mi odpowie na moje pytanie ?... Gosc starszej daty , dodatkowo wydaje się że chociaż w minimalny sposób obiektywny i zdystansowany....
Wschód_Czerwone

Post autor: Wschód_Czerwone »

Mnie coś boli ? Ciebie coś boli bo ostatnio tylko Ty tutaj piszesz i sam sobie odpowiadasz ktoś Ci już pisał że jest w mieście pół na pół i każdy o tym wie normalnym a ze u Ciebie na rejonie niewiem może Retkinia może coś innego.w miasteczkach małych lub wiekszych jak jest nazywany kibic z Piotrkowa ? Rodowity Piotrkowianin ? Czy Rodowitych z Włocławka ? Dla mnie Duma ze jest tyle ludzi w całym woj Łódzkim i Widzew a Ciebie to boli i będzie bolało bardzo długi czas i tyle ..:) A co do opraw i liczb u siebie i wyjazdów to nie pogrążaj się bo chyba żyjemy w innym świecie i potrafisz odpowiedzieć co było rok temu ? Nie bądź śmieszny chodź sobie na amfiteatr i żyj swoim światem .
Wschód_Czerwone

Haha hi hi to umiesz tylko pisać dzieciaku ? Widzew jest i będzie i ma się dobrze i Twoja teoria tego nie zmieni wyjdź ochłoń i idź spać bo jutro na 8 trzeba wstać mały chłopczyku żegnam ha ha
Ene due rabe

Na konstruktywne argumenty i przedstawienie sytuacji z naszej strony wyjezdzacie z oklepanymi hasłami że w Łodzi jest pół na pół , i że Wielki i jeszcze wiekszy Widzew ma się dobrze ...
Pokazuje to tylko wasza bezradność i to że nie możecie się pogodzić z rzeczywistościa .

Od lat bezkarnie na tym forum tworzycie propagandę na nasz temat , a teraz jak pojawiają się obiektywne opisy z naszej strony i co gorsze jeszcze podejmowane są wasze tematy to jedyne co mozecie to mnie obrażać , domagać się dla mnie banów i rozpierdalać ten temat byle nikt się nie jorgnal co tu jest pisane , nawet dzieciak by to rozkminil i mam nadzieję że wiele osób postronnych widzi jakie jest wasze podejście do tematu .
abecadlo

Post autor: abecadlo »

Ene due rabe pisze:Jeszcze raz powtórzę to pytanie , mówi się do 3 razy sztuka...
Pogrubie wam najważniejsze o co mi chodzi , żeby wam pomóc w myśleniu .

Może ktoś bardziej światły niż ELC tu zagląda , i mi w końcu odpowie ;)

Nie dam wam spokoju póki nie uzyskam na to odpowiedzi ;) zarówno mnie jak i innych kiboli z całej Polski bardzo ciekawią przyczyny takiej zmiany podejścia...
Fajnie się czyta te wkurwienie drugiej strony miasta na to, że Widzew dba o łódzkie sprawy równie mocno jak o fun cluby. Kiedyś byliśmy uznawani przez was za potęgę fc i waszą przewagę w Łodzi, teraz już się przekonaliście, że Łódź pół na pół + przewaga naszych fc i was to ewidentnie wkurwia. Pewnie tak samo jak nas wkurwia to, że przejęliście pare fc, z których tak mocno zawsze szydzyliście. Wiem, że wolałbyś widzieć na płocie większość flag fc, po to żebyście wy mieli monopol na pokazywanie swojej łódzkości, ale te czasy minęły. Pewnie jeszcze wiele razy będziemy podkreślali to, że jesteśmy łódzkim klubem i wiele razy się przez to zagotujesz, ale na tym polega walka w derbowym mieście, żeby wkurwiać rywala.
Wschód_Czerwone

Obiektywnie patrząc to oprawy pół na pół miasto tak samo podzielone na pół lepsze wyjazdy i większa publika Widzewa huligańsko raz jedni raz drudzy i nie wiem co tu dalej komentować proste.
Ene due rabe

abecadlo pisze: Fajnie się czyta te wkurwienie drugiej strony miasta na to, że Widzew dba o łódzkie sprawy równie mocno jak o fun cluby. Kiedyś byliśmy uznawani przez was za potęgę fc i waszą przewagę w Łodzi, teraz już się przekonaliście, że Łódź pół na pół + przewaga naszych fc i was to ewidentnie wkurwia. Pewnie tak samo jak nas wkurwia to, że przejęliście pare fc, z których tak mocno zawsze szydzyliście. Wiem, że wolałbyś widzieć na płocie większość flag fc, po to żebyście wy mieli monopol na pokazywanie swojej łódzkości, ale te czasy minęły. Pewnie jeszcze wiele razy będziemy podkreślali to, że jesteśmy łódzkim klubem i wiele razy się przez to zagotujesz, ale na tym polega walka w derbowym mieście, żeby wkurwiać rywala.
Jednym zdaniem przeczysz drugiemu , ale z grubsza o to mi chodziło...

Poszliście w walkę derbowa o Łódź , kosztem fan clubow i co byście nie pisali i jak się nie zarzekali to jest to fakt niepodważalny.

I napewno bardziej was wkurwia to jakie ŁKS ma podejście do swoich fan clubow ( i sami przyznawaliscie że nawet w kwestii pomocy dla FC , albo organizowania ich - wychodzimy lepiej niż Wy ) , i jak ogarnialismy ten temat na przestrzeni lat , niż nas wkurwia to że nie wieszacie już flag Fan Clubow . Fan clubow które są praktycznie od poczatku częścią waszej czerwonej tożsamości , i fakt że juz od dłuższego czasu ich nie promujecie , bardziej ujmuje wam - kibicom Widzewa z Łodzi niż komuś innemu ...

Bo każdy zauważy w tym , że nasze wmawianie wam podmiejskosci i nasmiewanie się z was nie poszło w las , a wręcz mogło mieć wpływ na sytuację na waszych trybunach ... W drugą stronę coś takiego nigdy nie zadziałało ...

Ale jak już pisałem nie mój cyrk nie moje małpy , bawcie się jak chcecie i dopasowujcie się do sytuacji tak jak wam się podoba...
mms

Widzę, że rabin uaktywnia swoje zapasowe konta :)
Ene due rabe

Mam takie pytanko jeszcze jedno ;) . Może znajdzie się odważny żeby odpowiedzieć .

Czy fan clubowicze mieli kiedyś zakaz wstępu pod zegar ??..
ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz »

Ene due rabe pisze:Na konstruktywne argumenty i przedstawienie sytuacji z naszej strony wyjezdzacie z oklepanymi hasłami że w Łodzi jest pół na pół , i że Wielki i jeszcze wiekszy Widzew ma się dobrze ...
Pokazuje to tylko wasza bezradność i to że nie możecie się pogodzić z rzeczywistościa .

Od lat bezkarnie na tym forum tworzycie propagandę na nasz temat , a teraz jak pojawiają się obiektywne opisy z naszej strony i co gorsze jeszcze podejmowane są wasze tematy to jedyne co mozecie to mnie obrażać , domagać się dla mnie banów i rozpierdalać ten temat byle nikt się nie jorgnal co tu jest pisane , nawet dzieciak by to rozkminil i mam nadzieję że wiele osób postronnych widzi jakie jest wasze podejście do tematu .
Potem wiele postronnych osób (Poznań, Lubin, Warszawa, Lublin, Zabrze, Katowice) poszło na mecz z nami (czas przeszły z wiadomych względów) i im gul skakał, że Goście tak dobrze się prezentują u nich na stadionie i widzi jakie jest nasze podejście do tematu ale już w rzeczywistości, nie na forum. Wystarczy chwilę się zastanowić która z łódzkich drużyn wzbudza większe emocje jak gdzieś jedzie w Polskę i stawia swoją stopę na stadionie gospodarzy. Co do Łksu to faktycznie wiele kiboli was docenia za niektóre aspekty i nie ujmuje waszej pracy ale dam sobie rękę uciąć, że w dniu meczowym czuli jedynie, że był mecz to przyjechali i mecz się skończył to pojechali.
Bałuciarz 1908

Post autor: Bałuciarz 1908 »

ImperatorMistrz pisze:
Ene due rabe pisze:Na konstruktywne argumenty i przedstawienie sytuacji z naszej strony wyjezdzacie z oklepanymi hasłami że w Łodzi jest pół na pół , i że Wielki i jeszcze wiekszy Widzew ma się dobrze ...

Potem wiele postronnych osób (Poznań, Lubin, Warszawa, Lublin, Zabrze, Katowice) poszło na mecz z nami (czas przeszły z wiadomych względów) i im gul skakał, że Goście tak dobrze się prezentują u nich na stadionie i widzi jakie jest nasze podejście do tematu ale już w rzeczywistości, nie na forum. Wystarczy chwilę się zastanowić która z łódzkich drużyn wzbudza większe emocje jak gdzieś jedzie w Polskę i stawia swoją stopę na stadionie gospodarzy. Co do Łksu to faktycznie wiele kiboli was docenia za niektóre aspekty i nie ujmuje waszej pracy ale dam sobie rękę uciąć, że w dniu meczowym czuli jedynie, że był mecz to przyjechali i mecz się skończył to pojechali.
Kolejny typ co czyta ze zrozumieniem . Albo pali frana
ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz »

A kto to czyta z poza woj. Łódzkiego? Sledzisz temat Krakowa czy innych rejonów? Więc kto ma sobie jakąś opinie tutaj wyrabiać?
Ene due rabe

Imperator - i zgoda , nikt wam nie ujmuje , ze wywolujecie moze i wieksze "napiecie" na sektorach gospodadzy niz my , i wiele razy bylo pisane ze zazwyczaj ( nie zawsze ) wasze mobilizacje wyjazdowe wypadaly lepiej od naszych i jest tak od wielu lat . Macie większe możliwości , może lepiej się potraficie zorganizować , u nas niestety dużo jest " leni" , ale żyje nadzieją że to się w koncu zmieni . Musimy tylko w końcu zacząć jeździć na normalne wyjazdy , a droga ku temu jak wiesz nie jest wcale łatwa...
A mielismy juz takie rundy gdzie mierzylismy sie z wami jak rowny z rownym a nawet na niektórych wyjazdach wypadalismy obiektywnie patrząc lepiej . Jednak patrzac szerzej napewno musimy was w tej kwestii gonić...

To co czują kibice gospodarzy to najlepiej jednak żeby oni się wypowiadali , niż Ty masz im wkładać jakieś opinie , bez spiny ale trochę śmiesznie to brzmi ...

Nie zapominaj też że mamy dłuższa przerwę w " normalnych meczach " niż Wy , i kiedy wy jezdziliscie jeszcze po ekstraklasie , my popadlismy już w niższe ligi .

Pozyjemy zobaczymy , na chwilę obecną jeździmy i tak na ta 4 czy 5 ligę w liczbach porównywalnych albo i lepszych niż jak graliśmy np w drugiej lidze , więc jestem pewien że jak już nadejdą lepsze czasy pikarsko-organizacyjnie , to z nami również nie będzie "lipy" ....
ELC
Kontakt:

Ene due rabe pisze:Mam takie pytanko jeszcze jedno ;) . Może znajdzie się odważny żeby odpowiedzieć .

Temat z flagami na niciarce ci nie wyszedł to kolejne brednie szykujesz. Od 97 chodzę na mecze u siebie (zegar) z chęcią się dowiem teraz kiedy miałem zakaz.
Ja Ci życzę powodzenia w tej net walce :)
Ene due rabe

ELC pisze:
Ene due rabe pisze:Mam takie pytanko jeszcze jedno ;) . Może znajdzie się odważny żeby odpowiedzieć .

Temat z flagami na niciarce ci nie wyszedł to kolejne brednie szykujesz. Od 97 chodzę na mecze u siebie (zegar) z chęcią się dowiem teraz kiedy miałem zakaz.
Ja Ci życzę powodzenia w tej net walce :)
Nie wiesz do tej pory o co mi chodziło , a jak chcesz odpowiedzieć na to ostatnie pytanie, to zapytaj bardziej kumatych kolegów o napisy jakie się pojawiały przy wejsciach na zegar skierowane w stronę Fan Clubow . Jak już się dowiesz , a dodatkowo koledzy wytlumacza ci o co mi chodziło z tymi "flagami na niciarce" to wtedy zabieraj głos ...

Powodzenia również :)
Nivek

Post autor: Nivek »

Przyszedł czas do zrobienia porządku z flagami na stadionie Widzewa i wszystkie grupy ustaliły ze zegar ogólne, prosta - wszystkie z priorytetem na osiedlowe a niciarka- flagi fc.
Flagi zaczęły być magazynowane przez ultrasów nie wożone przez fc.
Nowych czytelnych flag przybywało a stare niedbale wykonane fc zostały wymieniane.

Miejsca na płocie było mało i zaczęto wieszać flagi fc które rzeczywiście stanowią jakaś siłe a nie grupek które same sobie namalowały flage.
adwokat

A ty przyznasz ze stary był dotykany na smutnej
adwokat

Przecierz wy nawet nie wiecie kiedy powstaliscie !!!
Ene due rabe

Po raz kolejny merytoryczna i rzeczowa dyskusja na temat teraźniejszosci - ostatnich kilkunastu lat, schodzi za waszą sprawą na temat wydarzeń sprzed ponad 100 lat....

mnie to już jedynie bawi i cieszy , bo pokazuje jak mało argumentów macie i jak was wkurwia, ta wasza bezradnośc na to co tutaj w moich wpisach wyczytaliscie, i ze łapiecie sie wszystkiego byle tylko nam dojebać...

tyle ze nas to nie obchodzi, i to was jeszcze bardziej wkurwia, że jestesmy dumni ze swojej historii, i zadnych kompleksów w tej materii nam nigdy nie wmówiliscie, a wasza interpetacja wydarzen sprzed 100 lat jest c**** warta....

kazdy postronny moze znowu sobie obejrzeć ostatnie 2 strony tego tematu, i jak wyglądała dyskusja, kto rozmawiał rzeczowo, a kto szukał i się kręcił w kólko byle tylko ludzie sie nie mogli zorientiowac co tu jest pisane i o czym....
qb.

Post autor: qb. »

ene due we no se melisy zaparz czy przewietrz sie, cokolwiek na uspokojenie
malo kto z poza was i nas i tak czyta ten temat chyba ze w ramach kopalni beki co juz wielu osobom polecałem wiec zalatwilem ci czytelników
mms

Może ktoś mi pokazać te merytoryczne i rzeczowe dyskusje rabina? :)
mms

O fan clubach chcesz pogadać? To może opowiedz nam o Włocławku jak wyłapał liście, za to że się nam nie stawiają gdy ich atakowały Kutno i inne fc :)
adwokat

Red jedrasiku jak była normalna polemika widziałeś mnie na forum ? Dawaj Pisz dalej o zalozycielach, bo toego nikt nie zna heheeh
adwokat

Przypomnij sobie pierwszy twój wpis PARCHATA KORWO!!!!!!!!
ODPOWIEDZ