abecadlo pisze:
Fajnie się czyta te wkurwienie drugiej strony miasta na to, że Widzew dba o łódzkie sprawy równie mocno jak o fun cluby. Kiedyś byliśmy uznawani przez was za potęgę fc i waszą przewagę w Łodzi, teraz już się przekonaliście, że Łódź pół na pół + przewaga naszych fc i was to ewidentnie wkurwia. Pewnie tak samo jak nas wkurwia to, że przejęliście pare fc, z których tak mocno zawsze szydzyliście. Wiem, że wolałbyś widzieć na płocie większość flag fc, po to żebyście wy mieli monopol na pokazywanie swojej łódzkości, ale te czasy minęły. Pewnie jeszcze wiele razy będziemy podkreślali to, że jesteśmy łódzkim klubem i wiele razy się przez to zagotujesz, ale na tym polega walka w derbowym mieście, żeby wkurwiać rywala.
Jednym zdaniem przeczysz drugiemu , ale z grubsza o to mi chodziło...
Poszliście w walkę derbowa o Łódź , kosztem fan clubow i co byście nie pisali i jak się nie zarzekali to jest to fakt niepodważalny.
I napewno bardziej was wkurwia to jakie ŁKS ma podejście do swoich fan clubow ( i sami przyznawaliscie że nawet w kwestii pomocy dla FC , albo organizowania ich - wychodzimy lepiej niż Wy ) , i jak ogarnialismy ten temat na przestrzeni lat , niż nas wkurwia to że nie wieszacie już flag Fan Clubow . Fan clubow które są praktycznie od poczatku częścią waszej czerwonej tożsamości , i fakt że juz od dłuższego czasu ich nie promujecie , bardziej ujmuje wam - kibicom Widzewa z Łodzi niż komuś innemu ...
Bo każdy zauważy w tym , że nasze wmawianie wam podmiejskosci i nasmiewanie się z was nie poszło w las , a wręcz mogło mieć wpływ na sytuację na waszych trybunach ... W drugą stronę coś takiego nigdy nie zadziałało ...
Ale jak już pisałem nie mój cyrk nie moje małpy , bawcie się jak chcecie i dopasowujcie się do sytuacji tak jak wam się podoba...