Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
ELC

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: ELC » 29.03.2016, 23:10

Ene due rabe pisze:Co takiego się stało , że od końca lat 90 ( okres największej walki o wpływy w Łodzi ) zaprzestaliscie tak promować fan cluby , i swoich ziomków po szalu dojeżdżających z całej Polski skoszarowaliscie na jednej trybunce ( niciarce ) i pozwoliliscie im wieszać flagi jedynie na płocie od owej trybuny za bramką ...??
Nie no szkoda słów na twoje kolejne brednie, tylko kilka zdjęć tak na szybko:
Widzew Łódź – Polonia Warszawa 0:0 19.05.2001
Obrazek
Widzew Łódź – Legia Warszawa 3:2 15.04.2000
Obrazek
Widzew Łódź – ŁKS Łódź 0:0 03.06.1998
Obrazek
Widzew Łódź – Legia Warszawa 1:0 20.05.1998
Obrazek
"Przyznał, że na razie Stowarzyszeniu Kibiców ŁKS udało się - dzięki pomocy Marka Szukalaka z Fundacji Monumentum Iudaicum Lodzense - odnaleźć grób pierwszego prezesa klubu Ryszarda Wintera, który zmarł we wrześniu 1921, mając 38 lat. Jego grób znajduje się na cmentarzu żydowskim w Łodzi."
http://www.zw.com.pl/artykul/189384.html

iparts.pl
Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 29.03.2016, 23:15

Hahah

Takiej odpowiedzi to się nie spodziewałem ;) nie rób z nas glupszych niż sam jesteś . Widziales te filmy które wrzucilem ?? Chcesz mi coś udowodnić wrzucając te kilka fot ? Ale że niby co ? Zadalem proste pytanie, oczekiwałem prostej odpowiedzi na nie wrzucenia 10 zdjęć na których nie wiadomo nawet o co chodzi.

Może ktos będzie mądrzejszy , chodził w tamtych czasach na mecze i wie o co chodziło i skąd wynikała ta nagła zmiana w podejściu do FC na Widzewie ...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

ELC

Post autor: ELC » 29.03.2016, 23:15

Ene due rabe pisze:Żeby nie było , że jestem gołosłowny...
https://m.youtube.com/watch?v=CNK5fccZy4o derby 95
Naprawdę ostatnie z roku 1995.
Widzew Łódź – ŁKS Łódź 1:0 15.04.1995
Obrazek
"Przyznał, że na razie Stowarzyszeniu Kibiców ŁKS udało się - dzięki pomocy Marka Szukalaka z Fundacji Monumentum Iudaicum Lodzense - odnaleźć grób pierwszego prezesa klubu Ryszarda Wintera, który zmarł we wrześniu 1921, mając 38 lat. Jego grób znajduje się na cmentarzu żydowskim w Łodzi."

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 29.03.2016, 23:21

To ostatnie zdjęcie potwierdza to co mówiłem ...

Napisze Tobie jeszcze raz to pytanie bo chyba nie skumales o co chodzi ( tak tak - to napewno nie jest celowe z Twojej strony , tylko po prostu nie zrozumiałeś pytania ;)
Na przelomie lat 80/90 ( okres największej dominacji RTSu w Łodzi ) aż prawie do końca lat 90 , na stadionie Widzewa większość flag na wszystkich 4 płotach stanowiły flagi różnych Fan Clubow , większych , mniejszych . Nawet na derbach w tamtych czasach pokazywaliscie że bardzo dużo z Was pochodzi lub utożsamia się z różnymi miejscowościami rozsianymi po calej Polsce i takich mniejszych lub większych flag FC wieszaliscie dużo więcej niż ogólnych czy Łódzkich osiedlowych...

Odpowiedzcie mi drodzy Widzewiacy na takie proste pytanie...

Co takiego się stało , że od końca lat 90 ( okres największej walki o wpływy w Łodzi ) zaprzestaliscie tak promować fan cluby , i swoich ziomków po szalu dojeżdżających z całej Polski skoszarowaliscie na jednej trybunce ( niciarce ) i pozwoliliscie im wieszać flagi jedynie na płocie od owej trybuny za bramką ...??

Skąd taka nagła zmiana
?
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Bałuciarz 1908

Post autor: Bałuciarz 1908 » 29.03.2016, 23:24

Ene due rabe pisze:A
Wielki Widzew pisze:Nie chodzi gościu kto do kogo równa i nie mam zamiaru się tutaj przekrzykiwać z tobą. Napisałem, że Łks swoją markę ma i nikt tego nie podważa. Mnie jebią jakieś frekwencje u siebie, bo wyznacznikiem ekipy nie jest ilość ludzi na meczach. Wyjazdy to już wiadomo inna sprawa.
Jebią mnie też jakieś gadki co kto i od kogo skopiował, kto się wzoruje na kim i w czym. Pierdolenie i zwykłe przekrzykiwanie się, które do niczego nie prowadzi. Jebią mnie też gadki o tym kto był anty kiedyś i kto kogo wyśmiewał a teraz sam jest anty także takie dyskusje to akurat nie ze mną.

Napisałem swoje zdanie o tym, że straciliście lata temu sporo terenów i to was wkurwia do dnia dzisiejszego.
Nie mów, że tak nie jest. Od lat pierdolicie o jakichś wioskach, 'wsidzewie'.
Przed chwilą sam pisales żeby rozmawiać o czasach obecnych , a nie zyc opowieściami 40-50 latkow. Jak tobie odpisalem to szybko żeś przerzucił znowu rozmowę byle wyszło na twoje . Chytry jesteś , ale za głupi żeby tego nie widzieć ...
Tak samo wszystko to co gowno cię obchodzi , to dziwnym trafem wszystko co działa na waszą niekorzyść . Ale co się dziwić , do takich megalomanów pewne rzeczy nigdy nie dojdą ....

Wiesz o co w skrócie chodzi ??

O to że ani ja ani zdecydowana większość nas , aktywnych obecnie kibiców ŁKSu nie pamięta niestety czasów naszej hegemonii w mieście , bo nie ma takiej opcji .
Byliśmy wychowani i nadal wychowujemy w kulcie że jesteśmy kibicami Rodowitego Łódzkiego klubu ( jest to fakt historyczny ) , najbardziej zasłużonego i przez dziesiatki lat najbardziej znanego klubu Łodzi . Jednocześnie wychowujemy w tradycji nienawiści do was - do Widzewa , klubu który pojawił się w Łodzi i urósł w siłę jak pasożyt , jak jebana zaraza. Klubu ktoremu od niepamiętnych czasów kibicowaly wszystkie okoliczne wioski ( również jest to fakt i stąd przydomek podmiejscy ) , i który zainstnial tylko i wyłącznie dzięki sukcesom sportowym ( fakt ). Fakt że tak bardzo was nie lubilismy wykorzystywaliscie zawsze przeciwko wam , wmawiając nam kompleksy i głupotę . Teraz kiedy wasze nastawienie do ŁKSu jest tak samo anty - już zamkneliscie morde i siedzicie cichutko ....

Pogodzilismy się z tym że mamy wroga którego trzeba j**** , bo nie powinno go wogole w naszym mieście być , i przyjęliśmy to na klatę , tylko że obecnie czasu już się nie cofnie . A fakt że bardzo szybko , dzieki tytanicznej pracy grupki fanatyków w tych latach 90 powstrzymalismy was , również działa na naszą korzyść , bo po takim mega kryzysie wyszliśmy w pare lat jak równy z równym z ekipą która na tamte czasy była pewnie najlepsza w Polsce...

Natomiast u was sytuacja wygląda tak , że sporo osób pamięta przelom lat 80/90 , kiedy byliscie na topie a my mieliśmy chyba największy w historii kryzys kibicowski. I sporo osób nie może napewno odżałować tego co wtedy zrobiliscie ( albo prędzej nie zrobiliscie ) tym bardziej patrzac wlasnie na obecne czasy o których piszemy ....

Bo wielkiego Widzewa już nie ma ... zrownaliscie się praktycznie we wszystkim w czym mieliscie przewage z nami . Wy, którzy macie o sobie wielkie mniemanie i byliscie na topie nawet te 10-15 lat temu - zrownaliscie się z tymi których od zawsze uwazaliscie za największych przegranych i nieudaczników ( wasza megalomania i lekceważenie lokalnego wroga jest powszechnie znana w całej Polsce i wiele razy przez to mieliscie problemy ) .
Więc kto tu ma mieć kompleksy w obecnych czasach i niby z jakiego powodu ????

Zalapalem się jeszcze na lata kiedy nasze ekipy z zewnątrz znacznie się różniły i szły swoją drogą , i to wy od jakiegoś czasu robicie dużo ( świadomie , nieświadomie lub nie mając na to wpływu, np wymiana pokoleń ) żeby różnica ta się zatarła ...

Dopasowujecie się jak karaluchy do obecnej sytuacji , farbujecie się jak lisy - byle było wam łatwiej , zapominacie o tym co sądziliscie jeszcze parę lat temu i jakie wyznawaliscie zasady , i byle od nas nie odstawac zmieniacie podejście do wielu kwestii o 180 stopni ... jednocześnie wasza megalomania nie pozwala wam spojrzeć na sytuację obiektywnie , i przyznać że jest tak jak pisze . Tak samo jak żaden z was się nie przyzna że skutecznie wam wmowilismy kompleksy względem polskiej wsi i że delikatnie mówiąc swego czasu traktowaliscie swoje FC . dużo gorzej niż my traktujemy swoje .. ( co się wam swoją drogą w głowach nie mieściło i nie mogliście wyjść z podziwu nad nami )

Na ŁKSie od wieeeelu wieeeelu lat sytuacja wygląda tak samo , i jesteśmy wciaz tacy sami - prawdziwi . Nie musimy zmieniać podejscia tak jak wy co kilka lat , i się miotac , wyśmiewać to co robi Widzew a później to samo robić po cichutku u nas - bo mamy was generalnie w d**** i skupiamy się na sobie , idziemy swoim torem ....

I nic tego nie zmieni, ani wasze zaklinanie przeszłości i wmawianie nam czegoś czego nie było , ani zaklinanie rzeczywistości i próbowanie kreowania naszego wizerunku do czego tak chętnie wykorzystujecie to forum ....
Zajebałeś w samo sedno żydzewskiej natury.
Boli was to co pisze ene due rabe bo napierdala was argumentami na , które ciężko sensownie odpowiedzieć.
Reszta chłopaków od nas napisze to samo co ja
Ene due rabe rób z tą jebaną żydzewską propagandą porządki

ELC

Post autor: ELC » 29.03.2016, 23:27

Ene due rabe pisze:
Co takiego się stało , że od końca lat 90 ( okres największej walki o wpływy w Łodzi ) zaprzestaliscie tak promować fan cluby , i swoich ziomków po szalu dojeżdżających z całej Polski skoszarowaliscie na jednej trybunce ( niciarce ) i pozwoliliscie im wieszać flagi jedynie na płocie od owej trybuny za bramką ...??

Skąd taka nagła zmiana
?
Wiem, że jesteś tępy ale jeszcze raz sobie przeczytaj swoje pytanie i obejrzyj zdjęcia, masz zdjęcia trybun pod zegarem i teraz sam sobie odpowiedz czy wiszą tam flagi FC.
Widzew Łódź – ŁKS Łódź 3:1 26.08.1995
Obrazek

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 29.03.2016, 23:30

Rozumiem że dotknalem Wasz bardzooo czuły punkt , dlatego się tu wpisales i probujesz robić wszystko zeby uniknąć odpowiedzi ....

Ale ja nadal licze że któryś z was wytłumaczy nam wszystkim - z czego wynikała nagła zmiana podejścia do Fan Clubow na Widzewie w latach 90-2000 ...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Bałuciarz 1908

Post autor: Bałuciarz 1908 » 29.03.2016, 23:31

ELC pisze:
Ene due rabe pisze:

Skąd taka nagła zmiana
?
Wiem, że jesteś tępy ale jeszcze raz sobie przeczytaj swoje pytanie i obejrzyj zdjęcia, masz zdjęcia trybun pod zegarem i teraz sam sobie odpowiedz czy wiszą tam flagi FC.
Widzew Łódź – ŁKS Łódź 3:1 26.08.1995
Obrazek
Czytaj ze zrozumieniem Chodziło o niciarkę
W latach 90 na płocie waszej prostej wisiały w 90% flagi zduńska wola i łęczyca itp

ELC

Post autor: ELC » 29.03.2016, 23:35

Bałuciarz 1908 pisze: Czytaj ze zrozumieniem Chodziło o niciarkę
W latach 90 na płocie waszej prostej wisiały w 90% flagi zduńska wola i łęczyca itp
Wszystkie wklejone zdjęcia są pod zegarem gdzie wg rabina nie było żadnych flag FC wieszanych.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 29.03.2016, 23:37

ELC , przeczytaj raz jeszce to mioje pytanie a potem jeszcze 10 razy. Bo wychodzi że jesteś za głupi wogole zeby to zrozumieć.
Wiem że w roku 95 i nawet później wieszaliscie flagi FC wszędzie gdzie popadnie, pod zegarem na prostej itp. I o to mi właśnie chodzi , swoimi zdjęciami tylko potwierdzasz to co napisałem ...

Powiedz nam wszystkim ELC , dlaczego więc od lat 2000 kiedy walka o dominację w Łodzi była największa , pozwolili wam wieszać się jedynie na niciarce ,i stan ten trwał do ostatniego sezonu na waszym starym stadionie. Jesteś z FC więc powinieneś wiedziec lub przynajmniej się domyślać ...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 29.03.2016, 23:44

Jeszcze raz powtórzę to pytanie , mówi się do 3 razy sztuka...
Pogrubie wam najważniejsze o co mi chodzi , żeby wam pomóc w myśleniu .

Może ktoś bardziej światły niż ELC tu zagląda , i mi w końcu odpowie ;)
Na przelomie lat 80/90 ( okres największej dominacji RTSu w Łodzi ) aż prawie do końca lat 90 , na stadionie Widzewa większość flag na wszystkich 4 płotach stanowiły flagi różnych Fan Clubow , większych , mniejszych . Nawet na derbach w tamtych czasach pokazywaliscie że bardzo dużo z Was pochodzi lub utożsamia się z różnymi miejscowościami rozsianymi po calej Polsce i takich mniejszych lub większych flag FC wieszaliscie dużo więcej niż ogólnych czy Łódzkich osiedlowych...

Nie dam wam spokoju póki nie uzyskam na to odpowiedzi ;) zarówno mnie jak i innych kiboli z całej Polski bardzo ciekawią przyczyny takiej zmiany podejścia...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Wschód_Czerwone

Post autor: Wschód_Czerwone » 29.03.2016, 23:48

Widać ze masz jakiś problem w życiu i to straszny i strasznie Ci współczuję naprawdę proponuje wziąść 1.5 wody niegazowanej i się gdzieś przejść i odpocząć od kompa np do Aleksandrowa sobie jedź tam zobaczysz jak wygląda bitwa np na grafy bo podejrzewam ze jesteś z Włocławka lub Piotrkowa i kiedyś Ci ktoś wyrządził krzywdę i masz w czymś problem ale My ci nie pomożemy w nim musisz dać radę sobie sam bez pozdrowień mały krzykaczu..

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 29.03.2016, 23:51

To Ciebie widać coś boli i ja wiem nawet co ;) boli Cię to co żeś ty wyczytal przed chwilą , prawidłowo ...

Może Winkler mi odpowie na moje pytanie ?... Gosc starszej daty , dodatkowo wydaje się że chociaż w minimalny sposób obiektywny i zdystansowany....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

ELC

Post autor: ELC » 29.03.2016, 23:52

Ene due rabe pisze:ELC , przeczytaj raz jeszce to mioje pytanie a potem jeszcze 10 razy. Bo wychodzi że jesteś za głupi wogole zeby to zrozumieć.
Wiem że w roku 95 i nawet później wieszaliscie flagi FC wszędzie gdzie popadnie, pod zegarem na prostej itp. I o to mi właśnie chodzi , swoimi zdjęciami tylko potwierdzasz to co napisałem ...

Powiedz nam wszystkim ELC , dlaczego więc od lat 2000 kiedy walka o dominację w Łodzi była największa , pozwolili wam wieszać się jedynie na niciarce ,i stan ten trwał do ostatniego sezonu na waszym starym stadionie. Jesteś z FC więc powinieneś wiedziec lub przynajmniej się domyślać ...
Wkleiłem Ci zdjęcia zarówno z lat 90 jak i później po 2000. I jak byś zauważył już w tamtym okresie jak i później pod zegarem w większości były flagi ogólnowidzewskie. Ale również pojawiła się ze względu na mecz inne flagi w tym FC.

Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto » 29.03.2016, 23:53

Bałuciarz1908 ,
Ene due nikogo i niczym nie miażdży...conajwyżej miażdży ten temat swoimi powtarzającymi się monologami , powtarzaniem tych samych argumentów i przynudzaniem. Już dawno zmiazdżył ten temat.

wy sobie kibicujcie swojemu Łksowi my naszemu Widzewowi i jeszcze nie raz będą zwroty w historii obu klubów. czas będzie weryfikował kto jest w jakim miejscu.

a ty Ene due nie rób z siebie mesjasza bo się zachowujesz jakbyś wiedział wszystko o wszystkim ..jak taki yntelygent jesteś i erudyta to się zgłoś do teleturnieju 1 z 10 tam się u Sznuka idź wykazać a nie tutaj pierdoląc ciągle swoje smuty.

jakby tak w pigułce podsumować twoje wypowiedzi to tak:

1) rządzicie w Łodzi niepodzielnie
2) macie najlepszych kiboli w Polsce
3)najlepsze oprawy
4)nie jesteście anty Widzew
5)propaganda u was nie istnieje i jesteście chodzącą obiektywną prawdą!

a my...no cóż garstka nas w Łodzi została i trochę wieśniaków w Polsce żyjących np w takich miastach jak Konstantynów, Aleks, Piotrków, Uniejów, Poddębice, Lutomiersk czy Pabianice ..gdzie obok tych wieśniaków żyje kasta rodowitych mieszczan którzy nie są wieśniakami i chamami tylko dlatego że są za Łksem.

I tego się trzymajcie i codziennie jak pacierz sobie to powtarzajcie WIDZEWA JUŻ NIE MA ,GINIEMY! Tak myślcie i bądźcie pełni wiary że tak jest.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 30.03.2016, 00:00

Miazde was skurwysyny bo się tu wpisujecie napinacze w 10-20 i więcej , a ja jadę z wami merytorycznie sam jakbys nie zauwazyl ;)

Nigdzie nie napisałem że was w Łodzi nie ma i że jesteśmy najlepsi we wszystkich , ale jeśli takie wnioski wysuwasz po tym co wyczytales w moich wpisach to zajebiscie mnie to cieszy.

Cieszy mnie że nadal mogę wam ryc te puste głowy zydzewiaki , a wszystkim dookoła przedstawiać nasz punkt widzenia , który was jak widać po tym co piszecie - bardzo boli

Znajdź moje wpisy gdzie napisałem że :
Ukochane Miasto pisze:1) rządzicie w Łodzi niepodzielnie
3)najlepsze oprawy
Jeśli nie znajdziesz choć jednego punktu to przestań się tu wpisywać chujku głupi manipulatorze , a jeśli znajdziesz to ja przestane ;)
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Wschód_Czerwone

Post autor: Wschód_Czerwone » 30.03.2016, 00:02

Mnie coś boli ? Ciebie coś boli bo ostatnio tylko Ty tutaj piszesz i sam sobie odpowiadasz ktoś Ci już pisał że jest w mieście pół na pół i każdy o tym wie normalnym a ze u Ciebie na rejonie niewiem może Retkinia może coś innego.w miasteczkach małych lub wiekszych jak jest nazywany kibic z Piotrkowa ? Rodowity Piotrkowianin ? Czy Rodowitych z Włocławka ? Dla mnie Duma ze jest tyle ludzi w całym woj Łódzkim i Widzew a Ciebie to boli i będzie bolało bardzo długi czas i tyle ..:) A co do opraw i liczb u siebie i wyjazdów to nie pogrążaj się bo chyba żyjemy w innym świecie i potrafisz odpowiedzieć co było rok temu ? Nie bądź śmieszny chodź sobie na amfiteatr i żyj swoim światem .

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 30.03.2016, 00:06

Hahah o h** ci chodzi debilu ?? Czy ktoś potrafi powiedzieć za niego o co mu chodzi ??

Tacy dumni jesteście ze swoich fan clubow ??? Kpina ku*** , nie mój cyrk , nie moje małpy ... jak nie chcecie się przyznać to c*** wam w dupe , na moje pytanie zadane wprost o co mi chodzi żaden się nie podjął dyskusji , ciekawe ku*** czemu hahah :D
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Wschód_Czerwone

Post autor: Wschód_Czerwone » 30.03.2016, 00:09

Haha hi hi to umiesz tylko pisać dzieciaku ? Widzew jest i będzie i ma się dobrze i Twoja teoria tego nie zmieni wyjdź ochłoń i idź spać bo jutro na 8 trzeba wstać mały chłopczyku żegnam ha ha

Bałuciarz 1908

Post autor: Bałuciarz 1908 » 30.03.2016, 00:11

Ukochane Miasto pisze:Bałuciarz1908 ,
Ene due nikogo i niczym nie miażdży...conajwyżej miażdży ten temat swoimi powtarzającymi się monologami , powtarzaniem tych samych argumentów i przynudzaniem. Już dawno zmiazdżył ten temat.

wy sobie kibicujcie swojemu Łksowi my naszemu Widzewowi i jeszcze nie raz będą zwroty w historii obu klubów. czas będzie weryfikował kto jest w jakim miejscu.

a ty Ene due nie rób z siebie mesjasza bo się zachowujesz jakbyś wiedział wszystko o wszystkim ..jak taki yntelygent jesteś i erudyta to się zgłoś do teleturnieju 1 z 10 tam się u Sznuka idź wykazać a nie tutaj pierdoląc ciągle swoje smuty.

jakby tak w pigułce podsumować twoje wypowiedzi to tak:

1) rządzicie w Łodzi niepodzielnie
3)najlepsze oprawy

a my...no cóż garstka nas w Łodzi została i trochę wieśniaków w Polsce żyjących np w takich miastach jak Konstantynów, Aleks, Piotrków, Uniejów, Poddębice, Lutomiersk czy Pabianice ..gdzie obok tych wieśniaków żyje kasta rodowitych mieszczan którzy nie są wieśniakami i chamami tylko dlatego że są za Łksem.

I tego się trzymajcie i codziennie jak pacierz sobie to powtarzajcie WIDZEWA JUŻ NIE MA ,GINIEMY! Tak myślcie i bądźcie pełni wiary że tak jest.
Napierdala was i to konkretnie , a wy w swojej bezradności próbujecie z niego zrobić oszołoma , który nic nie znaczy i żyje tylko tym forum :)
Te twoje 5 punktów są z d*** wzięte . Owszem ene due rabe pisał o lepszym grafiti i oprawami ale obiektywnie patrzący z boku kibic to potwierdzi.
Chuligańko stawiam znak =

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 30.03.2016, 00:18

Na konstruktywne argumenty i przedstawienie sytuacji z naszej strony wyjezdzacie z oklepanymi hasłami że w Łodzi jest pół na pół , i że Wielki i jeszcze wiekszy Widzew ma się dobrze ...
Pokazuje to tylko wasza bezradność i to że nie możecie się pogodzić z rzeczywistościa .

Od lat bezkarnie na tym forum tworzycie propagandę na nasz temat , a teraz jak pojawiają się obiektywne opisy z naszej strony i co gorsze jeszcze podejmowane są wasze tematy to jedyne co mozecie to mnie obrażać , domagać się dla mnie banów i rozpierdalać ten temat byle nikt się nie jorgnal co tu jest pisane , nawet dzieciak by to rozkminil i mam nadzieję że wiele osób postronnych widzi jakie jest wasze podejście do tematu .
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

abecadlo

Post autor: abecadlo » 30.03.2016, 00:18

Ene due rabe pisze:Jeszcze raz powtórzę to pytanie , mówi się do 3 razy sztuka...
Pogrubie wam najważniejsze o co mi chodzi , żeby wam pomóc w myśleniu .

Może ktoś bardziej światły niż ELC tu zagląda , i mi w końcu odpowie ;)

Nie dam wam spokoju póki nie uzyskam na to odpowiedzi ;) zarówno mnie jak i innych kiboli z całej Polski bardzo ciekawią przyczyny takiej zmiany podejścia...
Fajnie się czyta te wkurwienie drugiej strony miasta na to, że Widzew dba o łódzkie sprawy równie mocno jak o fun cluby. Kiedyś byliśmy uznawani przez was za potęgę fc i waszą przewagę w Łodzi, teraz już się przekonaliście, że Łódź pół na pół + przewaga naszych fc i was to ewidentnie wkurwia. Pewnie tak samo jak nas wkurwia to, że przejęliście pare fc, z których tak mocno zawsze szydzyliście. Wiem, że wolałbyś widzieć na płocie większość flag fc, po to żebyście wy mieli monopol na pokazywanie swojej łódzkości, ale te czasy minęły. Pewnie jeszcze wiele razy będziemy podkreślali to, że jesteśmy łódzkim klubem i wiele razy się przez to zagotujesz, ale na tym polega walka w derbowym mieście, żeby wkurwiać rywala.

Wschód_Czerwone

Post autor: Wschód_Czerwone » 30.03.2016, 00:19

Obiektywnie patrząc to oprawy pół na pół miasto tak samo podzielone na pół lepsze wyjazdy i większa publika Widzewa huligańsko raz jedni raz drudzy i nie wiem co tu dalej komentować proste.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 30.03.2016, 00:32

abecadlo pisze: Fajnie się czyta te wkurwienie drugiej strony miasta na to, że Widzew dba o łódzkie sprawy równie mocno jak o fun cluby. Kiedyś byliśmy uznawani przez was za potęgę fc i waszą przewagę w Łodzi, teraz już się przekonaliście, że Łódź pół na pół + przewaga naszych fc i was to ewidentnie wkurwia. Pewnie tak samo jak nas wkurwia to, że przejęliście pare fc, z których tak mocno zawsze szydzyliście. Wiem, że wolałbyś widzieć na płocie większość flag fc, po to żebyście wy mieli monopol na pokazywanie swojej łódzkości, ale te czasy minęły. Pewnie jeszcze wiele razy będziemy podkreślali to, że jesteśmy łódzkim klubem i wiele razy się przez to zagotujesz, ale na tym polega walka w derbowym mieście, żeby wkurwiać rywala.
Jednym zdaniem przeczysz drugiemu , ale z grubsza o to mi chodziło...

Poszliście w walkę derbowa o Łódź , kosztem fan clubow i co byście nie pisali i jak się nie zarzekali to jest to fakt niepodważalny.

I napewno bardziej was wkurwia to jakie ŁKS ma podejście do swoich fan clubow ( i sami przyznawaliscie że nawet w kwestii pomocy dla FC , albo organizowania ich - wychodzimy lepiej niż Wy ) , i jak ogarnialismy ten temat na przestrzeni lat , niż nas wkurwia to że nie wieszacie już flag Fan Clubow . Fan clubow które są praktycznie od poczatku częścią waszej czerwonej tożsamości , i fakt że juz od dłuższego czasu ich nie promujecie , bardziej ujmuje wam - kibicom Widzewa z Łodzi niż komuś innemu ...

Bo każdy zauważy w tym , że nasze wmawianie wam podmiejskosci i nasmiewanie się z was nie poszło w las , a wręcz mogło mieć wpływ na sytuację na waszych trybunach ... W drugą stronę coś takiego nigdy nie zadziałało ...

Ale jak już pisałem nie mój cyrk nie moje małpy , bawcie się jak chcecie i dopasowujcie się do sytuacji tak jak wam się podoba...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

mms

Post autor: mms » 30.03.2016, 00:34

Widzę, że rabin uaktywnia swoje zapasowe konta :)

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 30.03.2016, 00:36

Mam takie pytanko jeszcze jedno ;) . Może znajdzie się odważny żeby odpowiedzieć .

Czy fan clubowicze mieli kiedyś zakaz wstępu pod zegar ??..
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Bałuciarz 1908

Post autor: Bałuciarz 1908 » 30.03.2016, 00:45

Ene due rabe pisze:Mam takie pytanko jeszcze jedno ;) . Może znajdzie się odważny żeby odpowiedzieć .

Za szybko zadałeś to pytanie ? :D

O ku*** , nie powinienem Ci odpowiadać bo ta p**** mms skwituje , że sobie odpowiadasz i dopisz Ci schizofrenie paranoidalną .

ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz » 30.03.2016, 00:52

Ene due rabe pisze:Na konstruktywne argumenty i przedstawienie sytuacji z naszej strony wyjezdzacie z oklepanymi hasłami że w Łodzi jest pół na pół , i że Wielki i jeszcze wiekszy Widzew ma się dobrze ...
Pokazuje to tylko wasza bezradność i to że nie możecie się pogodzić z rzeczywistościa .

Od lat bezkarnie na tym forum tworzycie propagandę na nasz temat , a teraz jak pojawiają się obiektywne opisy z naszej strony i co gorsze jeszcze podejmowane są wasze tematy to jedyne co mozecie to mnie obrażać , domagać się dla mnie banów i rozpierdalać ten temat byle nikt się nie jorgnal co tu jest pisane , nawet dzieciak by to rozkminil i mam nadzieję że wiele osób postronnych widzi jakie jest wasze podejście do tematu .
Potem wiele postronnych osób (Poznań, Lubin, Warszawa, Lublin, Zabrze, Katowice) poszło na mecz z nami (czas przeszły z wiadomych względów) i im gul skakał, że Goście tak dobrze się prezentują u nich na stadionie i widzi jakie jest nasze podejście do tematu ale już w rzeczywistości, nie na forum. Wystarczy chwilę się zastanowić która z łódzkich drużyn wzbudza większe emocje jak gdzieś jedzie w Polskę i stawia swoją stopę na stadionie gospodarzy. Co do Łksu to faktycznie wiele kiboli was docenia za niektóre aspekty i nie ujmuje waszej pracy ale dam sobie rękę uciąć, że w dniu meczowym czuli jedynie, że był mecz to przyjechali i mecz się skończył to pojechali.

Bałuciarz 1908

Post autor: Bałuciarz 1908 » 30.03.2016, 00:57

ImperatorMistrz pisze:
Ene due rabe pisze:Na konstruktywne argumenty i przedstawienie sytuacji z naszej strony wyjezdzacie z oklepanymi hasłami że w Łodzi jest pół na pół , i że Wielki i jeszcze wiekszy Widzew ma się dobrze ...

Potem wiele postronnych osób (Poznań, Lubin, Warszawa, Lublin, Zabrze, Katowice) poszło na mecz z nami (czas przeszły z wiadomych względów) i im gul skakał, że Goście tak dobrze się prezentują u nich na stadionie i widzi jakie jest nasze podejście do tematu ale już w rzeczywistości, nie na forum. Wystarczy chwilę się zastanowić która z łódzkich drużyn wzbudza większe emocje jak gdzieś jedzie w Polskę i stawia swoją stopę na stadionie gospodarzy. Co do Łksu to faktycznie wiele kiboli was docenia za niektóre aspekty i nie ujmuje waszej pracy ale dam sobie rękę uciąć, że w dniu meczowym czuli jedynie, że był mecz to przyjechali i mecz się skończył to pojechali.
Kolejny typ co czyta ze zrozumieniem . Albo pali frana

ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz » 30.03.2016, 01:07

A kto to czyta z poza woj. Łódzkiego? Sledzisz temat Krakowa czy innych rejonów? Więc kto ma sobie jakąś opinie tutaj wyrabiać?

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 30.03.2016, 01:11

Imperator - i zgoda , nikt wam nie ujmuje , ze wywolujecie moze i wieksze "napiecie" na sektorach gospodadzy niz my , i wiele razy bylo pisane ze zazwyczaj ( nie zawsze ) wasze mobilizacje wyjazdowe wypadaly lepiej od naszych i jest tak od wielu lat . Macie większe możliwości , może lepiej się potraficie zorganizować , u nas niestety dużo jest " leni" , ale żyje nadzieją że to się w koncu zmieni . Musimy tylko w końcu zacząć jeździć na normalne wyjazdy , a droga ku temu jak wiesz nie jest wcale łatwa...
A mielismy juz takie rundy gdzie mierzylismy sie z wami jak rowny z rownym a nawet na niektórych wyjazdach wypadalismy obiektywnie patrząc lepiej . Jednak patrzac szerzej napewno musimy was w tej kwestii gonić...

To co czują kibice gospodarzy to najlepiej jednak żeby oni się wypowiadali , niż Ty masz im wkładać jakieś opinie , bez spiny ale trochę śmiesznie to brzmi ...

Nie zapominaj też że mamy dłuższa przerwę w " normalnych meczach " niż Wy , i kiedy wy jezdziliscie jeszcze po ekstraklasie , my popadlismy już w niższe ligi .

Pozyjemy zobaczymy , na chwilę obecną jeździmy i tak na ta 4 czy 5 ligę w liczbach porównywalnych albo i lepszych niż jak graliśmy np w drugiej lidze , więc jestem pewien że jak już nadejdą lepsze czasy pikarsko-organizacyjnie , to z nami również nie będzie "lipy" ....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Bałuciarz 1908

Post autor: Bałuciarz 1908 » 30.03.2016, 01:13

ImperatorMistrz pisze:A kto to czyta z poza woj. Łódzkiego? Sledzisz temat Krakowa czy innych rejonów? Więc kto ma sobie jakąś opinie tutaj wyrabiać?
W********** w takim razie do tematu o zakładach bukmacherskich albo najlepiej foto miss i sprawdz czy komuś spodobało się zdjęcie na którym jesteś.

ELC

Post autor: ELC » 30.03.2016, 01:15

Ene due rabe pisze:Mam takie pytanko jeszcze jedno ;) . Może znajdzie się odważny żeby odpowiedzieć .

Temat z flagami na niciarce ci nie wyszedł to kolejne brednie szykujesz. Od 97 chodzę na mecze u siebie (zegar) z chęcią się dowiem teraz kiedy miałem zakaz.
Ja Ci życzę powodzenia w tej net walce :)

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 30.03.2016, 01:28

ELC pisze:

Temat z flagami na niciarce ci nie wyszedł to kolejne brednie szykujesz. Od 97 chodzę na mecze u siebie (zegar) z chęcią się dowiem teraz kiedy miałem zakaz.
Nie wiesz do tej pory o co mi chodziło , a jak chcesz odpowiedzieć na to ostatnie pytanie, to zapytaj bardziej kumatych kolegów o napisy jakie się pojawiały przy wejsciach na zegar skierowane w stronę Fan Clubow . Jak już się dowiesz , a dodatkowo koledzy wytlumacza ci o co mi chodziło z tymi "flagami na niciarce" to wtedy zabieraj głos ...

Powodzenia również :)
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

ELC

Post autor: ELC » 30.03.2016, 01:40

Ene due rabe pisze:
ELC pisze:

Nie wiesz do tej pory o co mi chodziło , a jak chcesz odpowiedzieć na to ostatnie pytanie, to zapytaj bardziej kumatych kolegów o napisy jakie się pojawiały przy wejsciach na zegar skierowane w stronę Fan Clubow . Jak już się dowiesz , a dodatkowo koledzy wytlumacza ci o co mi chodziło z tymi "flagami na niciarce" to wtedy zabieraj głos ...

Powodzenia również :)
Istny debil, dobra odpuszczam wiesz przecież lepiej ode mnie :)
Ostatni raz trzymaj zdjęcie flag FC tym razem z trybuny prostej. Jak ma się to do twojej tezy, że flagi FC były tylko na Niciarce? Co jeszcze chcesz jak zdjęcia to dla Ciebie za mało.
15.10.2010 Widzew Łódź – Legia Warszawa 0:1
Obrazek

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 30.03.2016, 01:55

Miales odpuścić ale dalej się pograzasz ... Trudno żebyście na meczu z Legią nie powiesili w widocznym miejscu flagi Warszawy .

Wyjątek potwierdza regułę ...

Ja pytalem o przyczyny takiego stanu rzeczy , choć już z twoim kolegą (abecadlo ) mniej więcej je ustalilismy , a Ty dalej brniesz i probujesz zdjęciami pokazać że coś o czym mówiłem nie ma wogole miejsca...

Owszem ma / miało to miejsce , a jak porozmawiasz z kumplami o tych napisach skierowanych w stronę FC pod zegarem , o co cie prosilem , to może wytlumacza Ci o co mi chodziło w tym 1 pytaniu .
Może przeproszą, powiedzą że im glupio z tego powodu , może się jakoś wytlumaczą ... :)

Na ta chwilę kończę z Tobą rozmowę bo albo jesteś taki głupi , albo na siłę takiego z siebie robisz ( naprawdę ciężko odgadnąć w twoim przypadku o co chodzi )
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Nivek

Post autor: Nivek » 30.03.2016, 08:52

Przyszedł czas do zrobienia porządku z flagami na stadionie Widzewa i wszystkie grupy ustaliły ze zegar ogólne, prosta - wszystkie z priorytetem na osiedlowe a niciarka- flagi fc.
Flagi zaczęły być magazynowane przez ultrasów nie wożone przez fc.
Nowych czytelnych flag przybywało a stare niedbale wykonane fc zostały wymieniane.

Miejsca na płocie było mało i zaczęto wieszać flagi fc które rzeczywiście stanowią jakaś siłe a nie grupek które same sobie namalowały flage.

Red power

Post autor: Red power » 30.03.2016, 08:57

Rodowite żydki Łódź już nie jest wasza i nigdy nie będzie!!!Rodowite żydki możecie się dopierdalać do wszystkiego ale Widzew robi swoje i ma wyjebane na wasze rozkminy!!!! Rabe nie żyj tym internetem parchata k****!!!

Red power

Post autor: Red power » 30.03.2016, 09:00

Nivek pisze:Przyszedł czas do zrobienia porządku z flagami na stadionie Widzewa i wszystkie grupy ustaliły ze zegar ogólne, prosta - wszystkie z priorytetem na osiedlowe a niciarka- flagi fc.
Flagi zaczęły być magazynowane przez ultrasów nie wożone przez fc.
Nowych czytelnych flag przybywało a stare niedbale wykonane fc zostały wymieniane.

Miejsca na płocie było mało i zaczęto wieszać flagi fc które rzeczywiście stanowią jakaś siłe a nie grupek które same sobie namalowały flage.

Rodowite żydy jesteście usatysfakcjonowane taką odpowiedzią??

ODPOWIEDZ