Najbardziej niebezpieczna dzielnica

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

marJo

Post autor: marJo »

X pisze:to są najbardziej nie bezpieczne dzielnice na ślasku http://koroviow.wrzuta.pl/film/ogLah7ecB3/gorny_slask

robią "wrazenie" te zdjęcia ...
iparts.pl
Twoje Zdrowie

Post autor: Twoje Zdrowie »

taaa i Drużyna A :lol: Ludzie to mają wyobraźnie...
Rodriguez

Post autor: Rodriguez »

dobrystyl pisze:
X pisze:to są najbardziej nie bezpieczne dzielnice na ślasku http://koroviow.wrzuta.pl/film/ogLah7ecB3/gorny_slask
może to nie jest odpowiedni temat ale jak masz to wklej link do tej mp3 co leci w tle bo bardzo mi sie podoba :!:
Nuta Bułka - bez lata , robi wrażenie ..

Tutaj link : http://www.sendspace.com/file/ugv94x
X

Post autor: X »

Tak rzeczywiście to Bułek Bez lata (ten od vendetty Ruchu). Zrobiłem ten filmik w jeden dzień a te zdjęcia nawet w 10% nie oddają atmosfery Lipin ,Bobrka czy Nikiszowca tam czas sie zatrzymał przed wojną. Ach i zebyście nie myśleli ze tak wygląda cały śląśk bo to tylko drobny ułamek!! Równie dobrze mógłbym zrobić zdjęcia z najbogatszych miejsc śląska i był totalny kontrast
Yaguarundi

Post autor: Yaguarundi »

Weźmy pod uwage jeszcze to, czy uwzględniamy niebezpieczeństwo danej dzielnicy na tle kibicowskim, czy ogólnym - przestępczym. Pod tym pierwszym Nowa Huta to ścisła czołówka w Polsce razem z GOPem.
leniwiec

Post autor: leniwiec »

Rodriguez pisze:
dobrystyl pisze:
może to nie jest odpowiedni temat ale jak masz to wklej link do tej mp3 co leci w tle bo bardzo mi sie podoba :!:
Nuta Bułka - bez lata , robi wrażenie ..

Tutaj link : http://www.sendspace.com/file/ugv94x
DZIĘKI :!: :!:
ogor111

Post autor: ogor111 »

powiem tak przechodziłem przez nową hutę ale nic niebezpiecznego niewidzialem zero osób i wogule pustkowia ale znam pare osoób z NH i wiem jedno ta dzielnica i tak żyje >SZAJKA:) CHCE NAPISAC OFICJALNIE KONIEC GADANIA NA TEMAT DZIELNICY NH >TEMAT ZAMKNIęTY ........JP
solamenteyo

Post autor: solamenteyo »

ziomek pisze:A jak to wygląda w Lublinie?
1. Kośminek
2. Tatary
3. Stare Bronowice

Oczywiście moim zdaniem.
R/F
ban

Post autor: R/F »

Fakt, stare budynki na Górnym Śląsku robią wrażenie na mieszkańcach innych rejonów Polski :wink:
Nadają niepowtarzalny klimat temu regionowi.
havamal

Post autor: havamal »

Większość ze zdjęc w tym klipie o GŚ pochodzi z albumu Wojciecha Wilczyka "Czarno- biały Śląsk", który mam i pod którego wrażeniem jestem. Ten cały górnośląski krajobraz buduje klimat niedoopisania, kto tam nie był, kto nie pomieszkał nie zrozumie tego fenomemu. Większości GŚ kojarzy się z brudem, syfem i smrodem a dla mnie (i myśle ze nie tylko dla mnie) GŚ to niesamowite zjawisko, coś obok czego nie przechodzisz obojętnie, coś co pozostaje ci w pamięci na lata, to ma taki klimat że orzeł w majtkach się prostuje :mrgreen: i niedoświadczam takiej atmosfery będąc w Warszawie, Łodzi czy Poznaniu.

sorry za offtop
gukfva

Post autor: gukfva »

Katowice-Dąbrówka : byłem tam raz i wystarczy, aby zaliczyć to miejsce do niebezpiecznych. Jak cały Śląsk taki jest to współczuję normalnym mieszkańcom
piszczałka

Post autor: piszczałka »

chciałem sie dowiedziec jak jest we Wrocku z tymi dzielnicami, góry dzieki
Yaguarundi

Post autor: Yaguarundi »

piszczałka pisze:chciałem sie dowiedziec jak jest we Wrocku z tymi dzielnicami, góry dzieki
Ano mają jakieś dzielnice, w sumie to nawet pięć - Śródmieście, Stare Miasto, Psie Pole, Wrocław Krzyki i Fabryczną.
Zaskoczony?
piszczałka

Post autor: piszczałka »

Yaguarundi pisze:
piszczałka pisze:chciałem sie dowiedziec jak jest we Wrocku z tymi dzielnicami, góry dzieki
Ano mają jakieś dzielnice, w sumie to nawet pięć - Śródmieście, Stare Miasto, Psie Pole, Krzyki i Fabryczną.
Zaskoczony?
panu Yaguarundi gratulujemy inteligencji i poczucia humoru

bez odbioru
jarus_warszawa_
ban
Kontakt:

Post autor: jarus_warszawa_ »

d.L pisze:
Kubal pisze:Praga,Mokotów :twisted:
kiedys moze tak ... teraz to nie ta Praga z lat 90 i wczesniejszych

MOIM ZDANIEM TERAZ TEZ SIE ZROBILO BARDZIEJ NIE BEZBIECZNIE NA TAKICH DZIELNICACH JAK BRODNO ALBO BIELANY , WOLA
trifex

Post autor: trifex »

jarus_warszawa to Ty chyba nie mieszkasz w Warszawie jak tak myslisz
HardcoreHooligan

Post autor: HardcoreHooligan »

Siemianowice-Bytków
Olechów 1910

Post autor: Olechów 1910 »

moim zdaniem w łodzi to chyba Stare Bałuty i częśc Śródmieścia!!
czorny90

Post autor: czorny90 »

Żarki - oś.600-lecia , oś.Sportowców , Centrum(chyba najbardziej) :x
Bytków_GKS

Post autor: Bytków_GKS »

HardcoreHooligan pisze:Siemianowice-Bytków
Siemianowice Bytków? Obawiam sie że dużo bardziej niebezpieczie jest na Nowym Świecie czy Hugo.
DIIL

Post autor: DIIL »

Łask- Mysle ze na miescie woogle nie jest najgorzej.Ale w nocnych godznnach niepezpiecznie jest na Batorego i Czajna.
19NC45
ban

Post autor: 19NC45 »

Gliwice- Pszczyńska , Trójkąt, Toszecka ,
InnyWymiarMeczu
ban

Post autor: InnyWymiarMeczu »

Kozłówek w Krakowie też nie nalezy do bezpiecznych.

W nocy lepiej się tam w ogóle nie zapuszczać :!:
Malopolska_nh

Post autor: Malopolska_nh »

InnyWymiarMeczu pisze:Kozłówek w Krakowie też nie nalezy do bezpiecznych.

W nocy lepiej się tam w ogóle nie zapuszczać :!:

skad ja to znam hehehe :D :wink: :)
Sztygar

Post autor: Sztygar »

19NC45 pisze:Gliwice- Pszczyńska , Trójkąt, Toszecka ,
dodał bym jeszcze Ul.Zawdzkiego i Wolności w Łabedach ... ze o tkz Manhatanie niewspomne :lol: :lol: :lol:
maro_PK

Post autor: maro_PK »

Wie ktoś może jaka jest najgorsza dzielnica lub jedna z gorszych w Zakopanym ponieważ byłem na takiej nie za bardzo wyglądającej i nie wiem czy to jest za dobra dzielnica !
ziomek

Post autor: ziomek »

maro_PK pisze:Wie ktoś może jaka jest najgorsza dzielnica lub jedna z gorszych w Zakopanym ponieważ byłem na takiej nie za bardzo wyglądającej i nie wiem czy to jest za dobra dzielnica !
Krupówki
jun_rr

Post autor: jun_rr »

TwaRRdy pisze:
Jeżeli chodzi o Radzionków to okolice Pawilonów na Osiedlu Knosały no i Rojca- ul. Miedziowa zwłaszcza i okolice działek.
http://www.sendspace.com/file/ijreec
piosenka o Miedziowej :D
SteRyd

Post autor: SteRyd »

Chorzów:
1.BatoRy
2.StaRy
Browarski

Post autor: Browarski »

(L)ictre pisze: hehe :) przejdz sie na Noakoskiego wieczorem :D
albo Koszykową...atrakcje zapewnione.
Dla kochających dreszczyk emocji zapraszam na spacer od wiaduktu Gdańskiego do pl. Wilsona... :lol: w nocy albo późnym wieczorem oczywiście...
maro_PK

Post autor: maro_PK »

ziomek pisze:
maro_PK pisze:Wie ktoś może jaka jest najgorsza dzielnica lub jedna z gorszych w Zakopanym w Tatrach ponieważ byłem na takiej nie za bardzo wyglądającej i nie wiem czy to jest za dobra dzielnica !
Krupówki
A nie Szymony ??
fatkot

Post autor: fatkot »

gukfva pisze:Katowice-Dąbrówka : byłem tam raz i wystarczy, aby zaliczyć to miejsce do niebezpiecznych. Jak cały Śląsk taki jest to współczuję normalnym mieszkańcom
cały rok się tam przesiadałem, jadać Sosnowiec-Wajdy, nigdy mnie nikt nie zaczepił, a stara zabudowa nie gryzie!!
btw:smyczki GKS nie noszę.
ymmoT

Post autor: ymmoT »

maro_PK pisze:Wie ktoś może jaka jest najgorsza dzielnica lub jedna z gorszych w Zakopanym ponieważ byłem na takiej nie za bardzo wyglądającej i nie wiem czy to jest za dobra dzielnica !
:lol:
Averno

Post autor: Averno »

Browarski pisze:
Dla kochających dreszczyk emocji zapraszam na spacer od wiaduktu Gdańskiego do pl. Wilsona... :lol: w nocy albo późnym wieczorem oczywiście...
Nie wiem gdzie na Koszykowej masz atrakcje...
A droga miedzy wiaduktem a Wilsona hmm jezdze tam czesto w nocy i jest spokoj, na Zoliborzu jedynie miejsca okolice Elblaskiej, kiedys tez pewny park ale to raczej nie aktualne.
Browarski

Averno pisze:
Browarski pisze:
Nie wiem gdzie na Koszykowej masz atrakcje...
A droga miedzy wiaduktem a Wilsona hmm jezdze tam czesto w nocy i jest spokoj, na Zoliborzu jedynie miejsca okolice Elblaskiej, kiedys tez pewny park ale to raczej nie aktualne.
Okolice Hali Koszyki...
jedziesz powiadasz...no właśnie... jedziesz :lol: pewnie ci chodzi o park Żeromskiego...no faktycznie nie aktualne. I powiadasz że tylko okolice Elbląskiej na Żoliborzu...to nie znasz Żoliborza widocznie.
Kate

Post autor: Kate »

Wrzeszcz jest spokojną dzielnicą, Orunia, Nowy Port, Stogi, tam to jest patologia ;)
Averno

Browarski pisze:Okolice Hali Koszyki...
jedziesz powiadasz...no właśnie... jedziesz :lol: pewnie ci chodzi o park Żeromskiego...no faktycznie nie aktualne. I powiadasz że tylko okolice Elbląskiej na Żoliborzu...to nie znasz Żoliborza widocznie.

Jade nie tylko samochodem, ale czasem rowerem, cisza i spokoj. a dla mnie tylko Elblaska i jej okolice, na sile mozna wymienic marymont, oswiec mnie gdzie te miejscowy straszne :D ogolnie na Żoli chillout.
KamilSuchedniow(L)

Post autor: KamilSuchedniow(L) »

Tak szczerze, to Warszawa jest bezpieczna. Mieszkam tu od 2 lat i nie mialem jakis wiekszych problemow, a moj tryb zycia czesto sprawia, ze wracam pozna noca z roznych imprez. I czy to Praga, czy Mokotow, Brodno czy inne dzielnice to jakos nie czulem sie specjalnie zagrozony. A bylem chyba na kazdej dzielnicy w nocy i to nie raz. Wiadomo, ze moze sa na tych dzielnicach okolice, ktorych nie zwiedzilem pozna pora.
Browarski

Averno pisze:
Browarski pisze:Okolice Hali Koszyki...

Jade nie tylko samochodem, ale czasem rowerem, cisza i spokoj. a dla mnie tylko Elblaska i jej okolice, na sile mozna wymienic marymont, oswiec mnie gdzie te miejscowy straszne :D ogolnie na Żoli chillout.
Ogólnie chillout...straszne to one może nie są ale może sam sprawdź...proszę: okolice cytadeli od al. Wojska Polskiego do Krajewskiego i dalej tunele przy tej ulicy, al. Wojska Polskiego w stronę pl. Grunwaldzkiego...
p.s. Marymont to nie Żoliborz...
Averno

Oczywiscie ze marymont to jeszcze Zoliborz :wink: to pks marymont juz nie, ale granica przebiega przez Armi Krajowej, widze ze to ty malo wiesz o tej dzielnicy. okolice cytadeli- czasami przy fontanie ktos sie zbierze i tyle, a w nocy czasem w weekendy rozne osoby wracaja, to fakt.
Sam nie raz sprawdzalem, szczegolnie ze to droga do fortow(a tam ostatnio imprezy byly) w parku za Polonia.
Co do parkow to ciekawe rzeczy sie kiedys dzialy niedaleko teatru komedia, ale to stare dzieje.
Zablokowany