kibcie Śląska zdzierają banery Zaglębia

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Po(L)ak

Post autor: Po(L)ak » 08.07.2007, 16:01

A tak poza dyskusją na temat kto ma wobec kogo kompleksy etc:
Co to za pomysł, żeby zrobić plakat reklamujący mecze i dawać na pierwszy plan ten z****** doszczętnie kulfoniasty ryj Chałbińskiego, z którego podczas Magazynów OE na TVN24 ryje się moja cała nieinteresująca się piłką rodzina? :lol:
:wink:
"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
:D

iparts.pl
D

Post autor: D » 08.07.2007, 17:00

Po(L)ak pisze: z****** doszczętnie kulfoniasty ryj Chałbińskiego, z którego podczas Magazynów OE na TVN24 ryje się moja cała nieinteresująca się piłką rodzina? :lol:
Normalnie zrywam boki Polaku
Pozdrow swoja rodzinke

Pozytywny

Post autor: Pozytywny » 09.07.2007, 00:02

wzl91 pisze:
Pozytywny pisze:Zagłębiacy widać nie pamiętają swoich czasów świetności.

Pamiętam wiele, wiele lat temu jak Zagłębie grało chujową piłkę w I bądz II lidze, gdy młyn znajdował się za bramką. Było was 60, no dobra, macie 100 w młynie. I widziałem że prowadzący doping zganiał laski z dziećmi z kilku metrów obok do młyna. Gdzie frekfencja była po 2 tysiące osób, może mniej, może więcej.

I wy nam mówicie, że się pałętamy po niskich ligach i mamy chujowe frekfencje...
A ty zapomniałeś dodać że sam jeździłeś z rodzinką na mecze i stąd masz tak dobrą pamięć.
A tak, przepraszam. Zapomniałem dodać, że ojciec mnie zabierał na mecze, jak nie grał Śląsk :lol:
Ohoho sam jeździłem z rodzinką, jeździłem. I jestem z tego dumny.
Obrazek

rey

Post autor: rey » 09.07.2007, 09:28

Już widzę jak cały Wrock wali do Lubina po tej kampanii
bilbordowej.....
rey

pawq

Post autor: pawq » 09.07.2007, 12:52

Na placu Jana Pawła II we Wrocławiu nad ranem spłonął wielki reklamowy bilbord. Akcja strażaków była utrudniona, bowiem tablica znajdowała się na wysokości 15 metrów i była elektrycznie zasilana. Woda została użyta dopiero po odłączeniu prądu.

Na bilbordzie reklamowała się jedna z drużyn sportowych. We Wrocławiu od tygodnia płoną plakaty reklamowe Zagłębia Lubin. Sprawców nie udało sie ująć, choć wiadomo, że kibice Śląska Wrocław i Zagłębia nie darzą się sympatią.

7up

Post autor: 7up » 09.07.2007, 13:22

Didżej z wioski pisze:Prawda jest taka,żre gdyby nie wasza kosa ze Sląskiem Wrocław to o waszej wsi (Lubin) nikt by nie wiedział dupne kibice dzięki KGM-u
Twoj nick pokazuje wlasnie skad jestes:)

7up

Post autor: 7up » 09.07.2007, 13:24

[quote="zagadkowa2"]odra opole - ŚLĄSK Wrocław banda na bande zdecydowane zwycięstwo Śląska Wrocław .

Lubinki powrót z Łęcznej i wasi hzl śmiech .

skonczyłem i dziękuje

Po c*** piszesz to co sie dzialo podczas powrotu z Łecznej?? zajarany jestes ze bylo was 60 osob wiecej?? i tak nie mieliscie latwo:)
koniec tematu:)

zagadkowa2
ban

Post autor: zagadkowa2 » 09.07.2007, 17:40

7up

człowieku co ty p********* , ale wy tak lubicie

wiec spierdalaliscie jak zające do lasu albo teksty "prosze nie bij" , albo błagaliscie zeby was nie bito załosne i jak wasza cała ta ekipa .

ale zapierdalacie szybko powiem wam :lol:

Szlachta z Wrocławia :evil:

PallMall1945

Post autor: PallMall1945 » 09.07.2007, 18:25

zagadkowa2 pisze:7up

człowieku co ty p********* , ale wy tak lubicie

wiec spierdalaliscie jak zające do lasu albo teksty "prosze nie bij" , albo błagaliscie zeby was nie bito załosne i jak wasza cała ta ekipa .

ale zapierdalacie szybko powiem wam :lol:

Szlachta z Wrocławia :evil:

autostrada prosze nie bij , bez pozdrowien

Skladak

Post autor: Skladak » 09.07.2007, 18:39

Gdyby Zagłębie miało kibiców w Lubinie to zarząd nie musiał by ich szukać w innych rejonach :lol:
GKS BEŁCHATÓW!

fcb

Post autor: fcb » 09.07.2007, 20:33

no no, u nas nie ma kibiców na meczach
te 12 tys na Zagłębiu głowy wyciete z kartonu

co do akcji to pochwalcie sie co bylo 1.kwietnia 2006 na autostradzie A4, i kto sie tam po kim przebiegł
to jest na meczu czy na stacji benzynowej bo chyba niedowidze

wy nigdy nie wspominacie o ZL, to czemu sie tak zagotowaliscie jak Ruch Chorzów, czy Oderka skanduje "Zagłębie Zagłębie" na meczach z wami ?

my tez o was nie myslimy a jak piszesz ze my ciagle spiewamy o WKSie to nie wiem skad ty to wytrzasnąłes, oglądasz nasze mecze ? chyba nie no jak Wrocławianin mecze ZL, przeciez masz wielki swoj WKS! czy moze jezdzisz do Lubina ? eee nie to nie moze byc, nie wierze, mieszkaniec Wrocka nigdy nie przyjedzie do Lubina w koncu to słaba piłka jest, nie to co magiczny WKS-galaktikos :D

pawq

Post autor: pawq » 09.07.2007, 22:18

a Wałbrzych to juz w ogole nie powinien się udzielac w tym temacie :lol:

-J-

Post autor: -J- » 09.07.2007, 22:39

Marcin_Walbrzych pisze:do chlopakow z Lubina-nie dyskutujcie z nimi.Wroclawskie cwoki przezyc nie moga , ze jest ktos lepszy od nich na DS i tyle.kompleksy macie wroclawskie buraki i tyle.
Pozwolę zacytować sobie tutaj słowa jednego forumowicza:
"Lepiej nic się nie odzywać i udawać buraka, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości"
Nie masz nic sensownego do powiedzenia to siedź na d**** :!:
Radzę do słownika zajrzeć pod pozycję "kompleks"...usłyszałeś na podwórku od kolegów i przenosisz to na internet.
Jak masz coś głupiego odpisać to sobie daruj...nie mam ochoty na polemikę z nastolatkiem.

kibic0

Post autor: kibic0 » 09.07.2007, 22:55

Marcin_Walbrzych pisze:o co ci chodzi ? czy ja napisalem ze MY jestesmy najlepsi?to jest tylko moja skromana opinia o wroclawskich kompleksiarzach
Ej kończ ta gadkę. Nie udzielasz się w naszej ekipie więc Twoje zdanie jest najmniej wazne. Zresztą kim Ty jestes???
Nie Twoja sprawa więc się nie wcinaj. Sami zainteresowani niech sobie polemizują!!!
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....

-J-

Post autor: -J- » 09.07.2007, 22:57

Marcin_Walbrzych pisze:o co ci chodzi ? czy ja napisalem ze MY jestesmy najlepsi?to jest tylko moja skromana opinia o wroclawskich kompleksiarzach
Po 1 to twoja poprzednia wypowiedź nic nie wniosła do tematu (ops sory napisałeś jak nie lubisz Śląska), zbędny komentarz po prostu.
A nic nie wkurwia mnie bardziej jak zbędne komentarze.
Skoro mówisz, że mają kompleksy to za bardzo skromny to ty nie jesteś, puste słowa, z pizdy wyssanymi argumentami. Podaj sensowne argumenty o przejawie kompleksów to możemy polemizować.

P.S. ja nie napisałem, że jesteście najlepsi i ty też tego nie napisałeś.

kibic0

Post autor: kibic0 » 09.07.2007, 22:58

A tak wracając do tematu. W Wałbrzychu pojawiło się juz kilka banerów Zagłebia z piłkarzami. Kilka w Śródmieściu jest, 1 koło dworca Miasto na Starym Zdroju, ktoś jeszcze gdzieś na Piaskowej cos widział. Są całe. Nikt ich nie zerwie ani nie poniszczy.
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....

-J-

Post autor: -J- » 09.07.2007, 23:41

Marcin_Walbrzych pisze:
-J- pisze:
Po 1 to twoja poprzednia wypowiedź nic nie wniosła do tematu (ops sory napisałeś jak nie lubisz Śląska), zbędny komentarz po prostu.
A nic nie wkurwia mnie bardziej jak zbędne komentarze.
Skoro mówisz, że mają kompleksy to za bardzo skromny to ty nie jesteś, puste słowa, z pizdy wyssanymi argumentami. Podaj sensowne argumenty o przejawie kompleksów to możemy polemizować.

P.S. ja nie napisałem, że jesteście najlepsi i ty też tego nie napisałeś.
dobra ,moze to nie kompleksy, ale przyznaj ,ze Zaglebie dla Slaska to konkretny rywal na Dolnym Slasku i z racji wielkosci miasta wyzej wala nie nie podskocza.A dla mnie osobiscie Slask to cwoki i tyle.pozdrawiam
Do pogrubionego tekstu potrafię odczytać co napisałeś, zaznaczonego nie, więc z łaski swojej napisz ze znakami albo trochę jaśniej :wink:

"Śląsk to ćwoki bo......?" ...wyjaśnij mi proszę...
Chyba że potrafisz tylko puste słowa napisać, byle się napiąć, byle napisać coś na wroga, to wtedy nie mamy o czym rozmawiać.
Radze dorosnąć troche.
Też mogę napisać ze twój klub to ćwoki, pizdy, kompleksiarze...

szalona musztarda

Post autor: szalona musztarda » 09.07.2007, 23:48

-J- chce Ci sie z takimi lujami gadac ktorzy nawet nie maja pojecia o niczym a rzucaja tylko pustymi slowami :evil: gdyby nie Slask rzadzil na DS to by tak na nas niepieli sie a takto niech sobie mowia kozaki internetowe :lol: spotkamy sie kiedys na szlaku kibicowskim i to cale Zaglebie wraz z Walbrzychem rozjedziemy 8) pozdro for internet hooligans from walbrzych and lubin

-J-

Post autor: -J- » 09.07.2007, 23:56

szalona musztarda pisze:-J- chce Ci sie z takimi lujami gadac ktorzy nawet nie maja pojecia o niczym a rzucaja tylko pustymi slowami :evil: gdyby nie Slask rzadzil na DS to by tak na nas niepieli sie a takto niech sobie mowia kozaki internetowe :lol: spotkamy sie kiedys na szlaku kibicowskim i to cale Zaglebie wraz z Walbrzychem rozjedziemy 8) pozdro for internet hooligans from walbrzych and lubin
A bo mnie wkurwia taki jeden z drugim...gimnazjalista i niedoszły licealista :lol:
Pozdro musztarda :)

Zagłębiak z Legnicy

Post autor: Zagłębiak z Legnicy » 10.07.2007, 00:14

Odpowiedż jest prosta kto rządzi na dolnym Sląsku ostatnio, wystarczą suche fakty.

Gdzie przychodzi więcej kibiców w ostatnich 10 sezonach.
--- Zagłębie

Kto ma lepsze oprawy.
--- Zagłębie

Kto ma lepsze wyjazdy
---- ostatnie dwa lata Zagłębie pozostałych 8 lat Sląsk.

Kto ma lepszą drużyne
--- Zagłębie

Jeśli ktoś ma wątpliwości w to co napsisałem wystarczy wejść na strony klubow. Przejrzec galerie ilości widzów itp. Zaraz Ktoś ze Slaska napisze, że grają w 2 i trzeciej lidze dlatego taka bieda u nich z frekwencją i oprawami. Po chwili ktoś napisze z Lubina,że Lubin ma 80000 mieszkańców a Wrocław kilka razy tyle. Ja stwierdzam powyżej suche fakty a te przemawiają na korzyść Zagłębia.

Tak poza tym to w Legnicy plakatów jest mnóstwo zwłaszcza w centrum i nikt ich nie niszczy. Akcja raczej przyniesie koleinych kibiców Zagłębiu. Myśle,że jest dobrze zaplanowana i da efekt. Jeszcze jedno kto był kibicem Sląska lub Zagłębia od dziecka ten pozostanie nim na całe życie i nie będzie jeżdził dopingować drużyny wroga. Zagłębie zdobędzie tych kibiców we Wrocławiu którzy przyjechali tam do pracy lub uczyć sie a takich jest w tym mieście mnustwo. Myśle, że większość z nas by chciała aby w waszych klubach było tak jak w Zagłębiu teraz. To nie są kompleksy tylko zazdrość którą Polacy mają we krwi.

pawq

Post autor: pawq » 10.07.2007, 01:16

Zagłębiak z Legnicy pisze:Odpowiedż jest prosta kto rządzi na dolnym Sląsku ostatnio, wystarczą suche fakty.

Gdzie przychodzi więcej kibiców w ostatnich 10 sezonach.
--- Zagłębie

Kto ma lepsze oprawy.
--- Zagłębie

Kto ma lepsze wyjazdy
---- ostatnie dwa lata Zagłębie pozostałych 8 lat Sląsk.

Kto ma lepszą drużyne
--- Zagłębie
hehehe

zamknijcie ten temat prosze :lol: :lol: :lol:

fcb

Post autor: fcb » 10.07.2007, 01:38

szalona musztarda pisze:-J- chce Ci sie z takimi lujami gadac ktorzy nawet nie maja pojecia o niczym a rzucaja tylko pustymi slowami :evil: gdyby nie Slask rzadzil na DS to by tak na nas niepieli sie a takto niech sobie mowia kozaki internetowe :lol: spotkamy sie kiedys na szlaku kibicowskim i to cale Zaglebie wraz z Walbrzychem rozjedziemy 8) pozdro for internet hooligans from walbrzych and lubin
spojrz na to co napisales i sie zastanów
a tak bardziej do tematu - kto na kogo bardziej najezdza ? zobacz czlowieku na strone fanslask kto o kim tam pisze!! Śląsk co chwile cos wspomina o Zagłębiu a na stronach Zagłębia, nawet tej nieoficjalnej NIC nie ma o Śląsku! i kto o kim więcej myśli i się denerwuje na czyim punkcie ?
my nie mamy kompleksów na waszym punkcie bo naprawde nie mamy miec na jakim punkcie, w rzadnej dziedzinie kibicowskiego zycia - no moze poza tym ze wy ruch kibicowski mieliscie juz w latach 70. 80. a u nas na zaczęło sie na poczatku 90.
to wy zyjecie histora , mowicie o jakiejs magii Śląska-ok dla was klub ten ma magie, ale pisząc to co zaznaczyłem wytłuszczoną czcionką tylko pokazujesz jakim jestes kolesiem
bez odbioru
zamknąc temat bo fani zza miedzy juz nie wytrzymują napięcia

pawq

Post autor: pawq » 10.07.2007, 01:48

no przeciez my mamy najwieksze kompleksy myslimy non stop o was, wy macie wiecej kibicow, lepsze wyjazdy,zajebiste oprawy, ogolnie miażdzycie na Dolnym Śląsku i Śląsk jest wam całkowicie obojetny cos jeszcze?

wszyscy najmądrzejsi na necie :lol: :lol:

Dibo

Post autor: Dibo » 10.07.2007, 01:54

Ehhh... tak sobie i czytam i czytam ten temat.
Od pietnastu lat kiedy chodze na mecze Slaska nigdy nie slyszalem bluzow na Zaglebie na innym meczu niz z w/w druzyna. Na pewno tak samo jest Lubinie, oni w ogole nie bluzgaja :D Mowicie o frekwencji szkoda, ze nie zaczepiliscie tego tematu w momencie gdy graliscie o srodek tabeli. Kibicow sukcesu nie brakuje... Co do bilbordow, jestem ciekaw w ktorym miescie przetrwaly by reklamy klubu z ktorymi miejscowi maja kose... Podniecacie sie autostrada, moze tak samo jak wizytami w hoolsheavenie i obijaniu w kilku jednego pietnastolatka w koszulce Slaska... Zawsze to duzo latwieszy lup niz walka podczas powrotu z jednego z nielicznych wyjazdow na drugi koniec Polski np. do Lecznej czy gdzies w te rejony. Piszcie co chciecie, mamy to w d****.

Tak na margiesie, pewnie wielu z "nowych" kibicow "Wielkiej Druzyny" i tak nie bedzie wiedzialo o co chodzi:

DWA TYSIACE TO KOSZTUJE JAK ZAGLEBIE NAS KAPUJE
Kocham to miasto w którym urodziłem się
i najważniejsze dla mnie aby strzec tych ziem.

7up

Post autor: 7up » 10.07.2007, 09:54

Szkoda klawiatury ;/
Dozobaczenia nastepnym razem :)
tym razem bez bramki :)

djh30

Post autor: djh30 » 10.07.2007, 16:52

zmaknijcie ten temat bo nie ma pogody na dolnymslasku, to dzieci nie maja co robic tylko wypisuja bzdury,.

fcb

Post autor: fcb » 11.07.2007, 15:10

dziwne ze akcja władz klubu, z ktorą kibice nie maja nic wspolnego moze wywołac az takie cisnienie u kiboli WKSu, przeciez oni o nas nie mysla w ogole to po co az tak sie o tym rozpisują jak to dzielnie niszcza te billboardy ? widac to temat nr 1 we Wrocławiu :D

1) [link]

2) [link]

3) [link]

4) [link]

djh30

Post autor: djh30 » 11.07.2007, 15:19

fcb pisze:dziwne ze akcja władz klubu, z ktorą kibice nie maja nic wspolnego moze wywołac az takie cisnienie u kiboli WKSu, przeciez oni o nas nie mysla w ogole to po co az tak sie o tym rozpisują jak to dzielnie niszcza te billboardy ? widac to temat nr 1 we Wrocławiu :D

1) [link]

2) [link]

3) [link]

4) [link]
A ty sie tak tym jarasz jakby byl to nr. 1 dla ciebie. Masz tu hasło jakie panuje :) Na wiosce Kibicow nie maja to we Wrocławiu szukają. :)

fcb

Post autor: fcb » 11.07.2007, 15:46

no, nie mamy kibiców nie mamy :lol:
to nic ze na nasze mecze chodzi wiecej ludzi niz na wielki Śląsk :D

-J-

Post autor: -J- » 11.07.2007, 17:08

fcb pisze:no, nie mamy kibiców nie mamy :lol:
i po co ta ironia ?
dajcie sobie siana
P.S. może by ktoś wkońcu zamknął ten temat

Grabiszynska2003

Post autor: Grabiszynska2003 » 11.07.2007, 17:18

-J- pisze:
fcb pisze:no, nie mamy kibiców nie mamy :lol:
i po co ta ironia ?
dajcie sobie siana
P.S. może by ktoś wkońcu zamknął ten temat
Olej ich i niewdawaj sie w bajere z tymi wirtualnymi baranami
to samo sie tyczy djh30 i innych !

Huls namber łan
ban

Post autor: Huls namber łan » 11.07.2007, 19:34

''Gdzie przychodzi więcej kibiców w ostatnich 10 sezonach.
--- Zagłębie''

Tylko że we Wrocławiu jest jeszcze żużel, kosz, ręczna (była, teraz I liga) i siatka (też była)

.:pRiMoSz:.

Post autor: .:pRiMoSz:. » 11.07.2007, 19:53

Ja p******* zaraz zaczniecie porównywać liczbę samochodów w mieście, ile telefonów komórkowych przypada na jedną osobe i c*** wie co jeszcze !

Ten temat już dawno stracił sens. Z prostego wątku wybuchła dyskusja na miarę "Komentarze dka Łodzi, Krakowa czy dla Śląska" ...

A przecież kilka osób napisało, że to klub a nie kibice za tym stoją i na tym powinno się dyskusje zakończyć. A kibice ZL i ŚW zaraz tutaj wszystkie brudy i historie z ostatnich 10 lat przytocza by pokazać kto "rządzi" na Dolnym Śląsku ...

POZDR

Wjazd z bramą

Post autor: Wjazd z bramą » 11.07.2007, 19:59

zamknie ktoś to do c**** w końcu?

mw_15
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: mw_15 » 13.07.2007, 13:37

Huls namber łan pisze:''Gdzie przychodzi więcej kibiców w ostatnich 10 sezonach.
--- Zagłębie''

Tylko że we Wrocławiu jest jeszcze żużel, kosz, ręczna (była, teraz I liga) i siatka (też była)
Ale wymówka!! Chyba nie sa o tej samej porze.

Ps. 1 Kwietnia 2006 rok ( az sie kurzylo tak spierdalaliscie)

Carbonar

Post autor: Carbonar » 13.07.2007, 17:08

mw_15 pisze:
Huls namber łan pisze:''Gdzie przychodzi więcej kibiców w ostatnich 10 sezonach.
--- Zagłębie''

Ale wymówka!! Chyba nie sa o tej samej porze.

Ps. 1 Kwietnia 2006 rok ( az sie kurzylo tak spierdalaliscie)
ps. 18 maja 2007r ( po was nie dośc ze sie kurzyło jak paliliście wrotki to jeszcze prościliście zeby was nie bić już " ała ała")
LICZY SIE TEN KTO JEST NA FALI

Zablokowany