kibcie Śląska zdzierają banery Zaglębia

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

zagadkowa2
ban

Post autor: zagadkowa2 » 06.07.2007, 20:32

odra opole - ŚLĄSK Wrocław banda na bande zdecydowane zwycięstwo Śląska Wrocław .

Lubinki powrót z Łęcznej i wasi hzl śmiech .

skonczyłem i dziękuje :wink:

Szlachta z Wrocławia 8)

iparts.pl
Yellow Horde

Post autor: Yellow Horde » 06.07.2007, 21:03

Nie rozumiem zbytnio tej całej polemiki która rozbija sie już nawet o frekwencje na stadionie :roll:

Powiem tak: normalne jest że, się zdziera vlepki wrogiej ekipy, wiec co tu mówić o billboardach kilka metrów na kilka metrów :lol:

I tu już nie ma większego znaczenia, że o wiele mniejszy Lubin zachęca publike we Wrocławiu.
Odnośnie kompleksów (zazdrości) to każdy je kiedys odczuwa (w mniejszym lub większym stopniu) jak wroga ekipa lub sam klub odnosi sukcesy.

Pozdrawiam

Sztygar

Post autor: Sztygar » 06.07.2007, 21:09

niedługo powstanie temat kto zerwał ile vlepek danego klubu w swoim mieście :roll:
Ale o co taka dupna afera ? Że zarząd jakiegoś tam klubu reklamuje swój klub w innym mieście :roll: ?
Przecież wiadomo że fanatycy i prawdziwi kibice to oleją a druga rzecz że takiej akcji niepowinno towarzyszyć takie cisnienie , bo i po co ?

Tygrys_AG

Post autor: Tygrys_AG » 06.07.2007, 21:14

zagadkowa2 pisze:odra opole - ŚLĄSK Wrocław banda na bande zdecydowane zwycięstwo Śląska Wrocław .

Lubinki powrót z Łęcznej i wasi hzl śmiech .

skonczyłem i dziękuje :wink:

Szlachta z Wrocławia 8)
ała chyba sobie nie zrobisz jak napiszesz nazwe klubu z duzej litery???
Na Ejsmonda Wychowani...

Terefere

Post autor: Terefere » 06.07.2007, 21:30

Nie rozumiem niektórych podejścia :shock: Napis wrogiego klubu nie niszczyć, bilbordy wroga nie niszczyć, może wlepek też nie zrywać bo liczy sie ten kto pierwszy ? Ludzie napis, bilbord, czy też wlepka ma promować klub , a skoro jest wrogiego klubu to promuje ten klub, a więc wiadomo, że sie zrywa. I moge sie założyć że w każdym mieście tak by było jak jest we Wrocławiu.
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”

Harry

Post autor: Harry » 06.07.2007, 22:07

Terefere pisze:Nie rozumiem niektórych podejścia :shock: Napis wrogiego klubu nie niszczyć, bilbordy wroga nie niszczyć, może wlepek też nie zrywać bo liczy sie ten kto pierwszy ? Ludzie napis, bilbord, czy też wlepka ma promować klub , a skoro jest wrogiego klubu to promuje ten klub, a więc wiadomo, że sie zrywa. I moge sie założyć że w każdym mieście tak by było jak jest we Wrocławiu.
Tyle na ten temat.

-J-

Post autor: -J- » 06.07.2007, 22:23

Terefere pisze:Nie rozumiem niektórych podejścia :shock: Napis wrogiego klubu nie niszczyć, bilbordy wroga nie niszczyć, może wlepek też nie zrywać bo liczy sie ten kto pierwszy ? Ludzie napis, bilbord, czy też wlepka ma promować klub , a skoro jest wrogiego klubu to promuje ten klub, a więc wiadomo, że sie zrywa. I moge sie założyć że w każdym mieście tak by było jak jest we Wrocławiu.
Cały post tego pana jak najbardziej trafny, oddający zaistniałą sytuację, podsumowujący.
Wytłuszczony tekst mówi wszystko.
Koniec pierdolenia 8)

.:pRiMoSz:.

Post autor: .:pRiMoSz:. » 07.07.2007, 06:22

-J- pisze:
.:pRiMoSz:. pisze: PS. Moim zdaniem te wszystkie "przeróbki" billboardów Zagłębia robione przez kibiców WKS-u to przejaw napewno nie kompleksów ale bardziej swego rodzaju zazdrości, że oni mają a my nie :) Ale to moja opinia i nie będę polemizował tu z nikim.
Ok, nie kompleksów, nie zazdrości (to moje zdanie), ale raczej niechęć wzajemna z obu stron - i to jest raczej głównym powodem zrywania bilboardów (co w zupełności popieram :wink: ). Gdyby było na odwrót (bilboardy Śląska w Lubinie), sądze, że fani Zagłębia na pewno by tego nie olali :wink:
Ale to twoje zdanie i masz do tego prawo :wink:
Co do reszty postu się z tobą zgadzam.
Pozdrawiam
Bardziej chodziło mi oto, że w internecie pojawiają się już przeróbki billboardów typu ZAGŁĘBIE KORUPCJI, czy też zamiast piłkarzy widać ziemniaki i tekst w stylu zapraszamy na pole pojemność 7300 (linki do tych przeróbek są gdzieś tu w temacie). Bardziej to miałem na myśli :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

To jest właśnie dla mnie śmieszne.

POZDR

Terefere

Post autor: Terefere » 07.07.2007, 11:42

- Czemu niszczyliście rodzące się ruchy kibicowskie na Ślęży i Polarze??
Ty jakby w mieście rodziła Ci sie być moze druga siła , a z czasem mogłaby być pierwszą co byś robił ? ŁKS kiedyś olał Widzewiaków, chodzili śmiali sie z nich ,a teraz zobacz dwie równe sobie ekipy są ;)[/quote]
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”

Pozytywny

Post autor: Pozytywny » 07.07.2007, 12:05

Głos z rozsądku ze strony modów - dajcie kłódkę i tyle...

My (Śląsk) mamy swoje racje, Zagłębie ma swoje.
Ja bym mógł tu pisać na Zagłębie, Zagłębie na nas i c*** by z tego wynikło?
Przyjdzie pora, że i my zagramy w OE i wtedy się spotkamy :wink:
Obrazek

pawq

Post autor: pawq » 07.07.2007, 12:36

wzl91 c**** wiesz

c*** wam do naszej akcji, nasze miasto-nasza akcja i tyle

wyjebac ten temat i koniec polemiki

Didżej z wioski

Post autor: Didżej z wioski » 07.07.2007, 13:35

00000000000000000000000000
Ostatnio zmieniony 07.07.2007, 13:38 przez Didżej z wioski, łącznie zmieniany 1 raz.

Didżej z wioski

Post autor: Didżej z wioski » 07.07.2007, 13:37

Prawda jest taka,żre gdyby nie wasza kosa ze Sląskiem Wrocław to o waszej wsi (Lubin) nikt by nie wiedział dupne kibice dzięki KGM-u
Ostatnio zmieniony 07.07.2007, 13:39 przez Didżej z wioski, łącznie zmieniany 1 raz.

Didżej z wioski

Post autor: Didżej z wioski » 07.07.2007, 13:37

-------------

fcb

Post autor: fcb » 07.07.2007, 13:52

didzej z wioski zaniemogłeś ? :wink:
to ze we Wrocku są zdzierane nasze billboardy to nie uwazam to za przejaw kompleksu! pewnie u nas bylyby zdzierane billboardy Slaska

dla mnie przejawem kompleksu jest to ze na stronie Śląska fanslask czesto się pisze o ZL, a własnie na nieoficjalnej stronie ZL nic nie jest wspominane o Śląsku,

w artykule o billboardach ZL, na stronie Śląska mozna przeczytac ze Zagłębie nie moze zapełnic stadionu i dlatego ściąga ludzi z Wrocka na mecze, no ja pierd.. frekwencje mamy wieksza niż Wielkomiejscy (fakt inna liga, inny poziom rozgrywek, ale jakie liczby ludnosci) - to dla mnie są kompleksy

aha i jeszcze jedno - WKS wszedzie pisze ze my ciagle spiewamy CAŁA POLSKA J. ŚLĄSKA, nawet na tej juz "obiektywnej" stronie fanslask pisali w jakims artykule ze na ostanim meczu na Legi jak zdobywalismy mistrzostwo to spiewalismy na Śląsk, byłem na tym meczu i moge zapewnic ze czegos takiego nie było! ale oczywiscie kibice Sląska wiedza lepiej :roll:

Oscar

Post autor: Oscar » 07.07.2007, 14:04

Post autor: .:pRiMoSz:. » 07.07.2007, 14:37

To nie jest śpiew grupy kibiców na stadionie Legii zaraz po czy też w trakcie meczu jak ktoś tu wcześniej pisał.

A że dłuższą chwile później jakaś ekipa na stacji świętowała i powbijała troszkę w WKS to nie widze w tym nic złego. W każdej ekipie się to zdarza i nie wypierajcie się.

Nawet słynna Legia dopingująca swoją drużyne idąc przez parking na Franowie w Pozku (owa zagubiona grupa 700) nie robiła nic innego tylko szła z przyśpiewką ANTY LECHową po parkingu ! I co z tego ?

POZDR

PS. Czy którykolwiek kibic WKS-u zapewni tutaj wszystkich i da sobie rękę uciąć, że po meczu, w jego trakcie czy też w czasie powrotu z meczu żaden kibic WKS-u ani żadna wracająca grupa nie śpiewa jakichkolwiek obraźliwych przyśpiewek pod adresem ZL lub innej drużyny ? Nie sądze więc nie ma co tego wątku przytaczać ciągle jako objawu "zakompleksienia".

Oscar

Post autor: Oscar » 07.07.2007, 14:56

Hahaha juz sie zaczyna tłumaczenie. Człowieku to jest tylko jeden z wielu, gdzie bluzgają na Śląsk. Przeciez każdy ma uszy i wystarczy obejrzec w TV jakikolwiek mecz w Lubinie. Na każdym są "pozdrowienia" dla Śląska.

Piszesz o Legii ze bluzgała na Lecha, ale to był mecz Lech - Legia !!!

Co do Śląska to na mecze chodze 30 lat i NIGDY nie słyszałem bluzg na Lubin na jakimkolwiek meczu Śląska z inną drużyną. Jedynie na meczu z samym Zagłebiem. Więc nie staraj się udowadniac czegoś co nie miało nigdy miejsca. My poprostu o lubiniu nie pamiętamy w takich sytuacjach, natomist jak widać i słychac oni o nas myślą cały czas. Nawet kiedy zdobywają mistrzostwo. Co już jest dla mnie całkowitą żenadą.

xBadboYx

Post autor: xBadboYx » 07.07.2007, 15:03

W Głogowie nie widac jeszcze tego gowna ale jak bedzie sam osobiscie tez bede to zrywal. Niech sobie bilbordy wywieszaja w miastach gdzie maja FC a nie w tych z ktorymi maja kosy bo to jest nic innego tylko glupota. A jeszcze jedno na [link] w dziale Fan Cluby jest wpisany Głogow :lol: (smiech)

xBadboYx

Post autor: xBadboYx » 07.07.2007, 15:06

Alien ZL napisal

"kibcie Śląska zdzierają banery Zaglębia"
Hmmm i kto tu ma kompleksy ?
Zresztą trudno ich nie mieć, szwendając się tyle lat po niższych ligach i dopingując swą drużynę na małym, obskurnym stadioniku. Wszak "wielkomiejskim" tak nie przystoi ...

Ale jednak Slask ma nadal kibicow a nie tak jak wy sezonowcy u was bylaby nizsza liga to nikogo na stadionie niebyloby widac. Macie kibicow tylko wtedy jak macie dobry sezon nic pozatym a takich "kibicow" nienazywa sie kibicami. Pewnie teraz glupio Ci sie robi jak to czytasz

fanatykZL

Post autor: fanatykZL » 07.07.2007, 15:18

ja p******* zrywacie plakaty to róbcie to dalej po c*** robicie z tego taki rozgłos :roll: proponuje zakończyć temat

-J-

Post autor: -J- » 07.07.2007, 15:31

.:pRiMoSz:. pisze:
-J- pisze:
.:pRiMoSz:. pisze: PS. Moim zdaniem te wszystkie "przeróbki" billboardów Zagłębia robione przez kibiców WKS-u to przejaw napewno nie kompleksów ale bardziej swego rodzaju zazdrości, że oni mają a my nie :) Ale to moja opinia i nie będę polemizował tu z nikim.
Ok, nie kompleksów, nie zazdrości (to moje zdanie), ale raczej niechęć wzajemna z obu stron - i to jest raczej głównym powodem zrywania bilboardów (co w zupełności popieram :wink: ). Gdyby było na odwrót (bilboardy Śląska w Lubinie), sądze, że fani Zagłębia na pewno by tego nie olali :wink:
Ale to twoje zdanie i masz do tego prawo :wink:
Co do reszty postu się z tobą zgadzam.
Pozdrawiam
Bardziej chodziło mi oto, że w internecie pojawiają się już przeróbki billboardów typu ZAGŁĘBIE KORUPCJI, czy też zamiast piłkarzy widać ziemniaki i tekst w stylu zapraszamy na pole pojemność 7300 (linki do tych przeróbek są gdzieś tu w temacie).

To jest właśnie dla mnie śmieszne.
No tak pojawiają się, niepotrzebne to jest - to prawda, ale ludzi trzeźwo myślących jest niewiele w tym kraju niestety :?

To nie temat o kupowaniu Zagłębia, tylko o bliboardach i jego zrywaniu.
Skończcie pierdolenie wkońcu. Co miało zostac powiedziane to już padło, a wy pierdolicie coponiektórzy o wioskach, o wielkomiastowych. Jebnijcie się w łeb.
Moja propozycja - zamknąć temat bo napinka się zaraz będzie szerzyć :!:
Pozdrawiam :wink:

Grabiszynska2003

Post autor: Grabiszynska2003 » 07.07.2007, 15:50

wzl91 pisze:
xBadboYx pisze:Alien ZL napisal

Zresztą trudno ich nie mieć, szwendając się tyle lat po niższych ligach i dopingując swą drużynę na małym, obskurnym stadioniku. Wszak "wielkomiejskim" tak nie przystoi ...

Ale jednak Slask ma nadal kibicow a nie tak jak wy sezonowcy u was bylaby nizsza liga to nikogo na stadionie niebyloby widac. Macie kibicow tylko wtedy jak macie dobry sezon nic pozatym a takich "kibicow" nienazywa sie kibicami. Pewnie teraz glupio Ci sie robi jak to czytasz
Co za debil.
Chłopczyku, kilka lat temu mieliśmy epizod w II lidze i zobacz naszą frekwencję.
Mówienie że Zagłębie by nie istniało bez Śląska i takie tam pierdy o historii to gadanie z d*** bo to Zagłębie jest starsze od tego wojska o 2 lata.
Slask Wroclaw- Rok Założenia: 1947
Zaglebie Lubin -Rok założenia klubu: 1946

ty w ogole znasz historie swojego klubu ??
Jak macie wieksza frekfencje na meczach niz my to po jakiego te banery na Dolnymslasku bo nierozumiem ?

Post autor: .:pRiMoSz:. » 07.07.2007, 16:33

Oscar pisze:Hahaha juz sie zaczyna tłumaczenie. Człowieku to jest tylko jeden z wielu, gdzie bluzgają na Śląsk. Przeciez każdy ma uszy i wystarczy obejrzec w TV jakikolwiek mecz w Lubinie. Na każdym są "pozdrowienia" dla Śląska.

Piszesz o Legii ze bluzgała na Lecha, ale to był mecz Lech - Legia !!!

Co do Śląska to na mecze chodze 30 lat i NIGDY nie słyszałem bluzg na Lubin na jakimkolwiek meczu Śląska z inną drużyną. Jedynie na meczu z samym Zagłebiem. Więc nie staraj się udowadniac czegoś co nie miało nigdy miejsca. My poprostu o lubiniu nie pamiętamy w takich sytuacjach, natomist jak widać i słychac oni o nas myślą cały czas. Nawet kiedy zdobywają mistrzostwo. Co już jest dla mnie całkowitą żenadą.
Zacznijmy od tego, tłumaczyć się nie musze bo nie jestem ani z Lubina ani z Wrocławia i nie kibicuje żadnej z tych drużyn. Czy od 30 lat na meczach Śląska sie nie bluzga na ZL to nie wiem i jedynie moge Tobie wierzyć na słowo. Co nie zmienia faktu, że mogę mieć wrażenie że to nie do końca prawda :)
Grabiszynska2003 pisze:
wzl91 pisze:
xBadboYx pisze:Alien ZL napisal

Co za debil.
Chłopczyku, kilka lat temu mieliśmy epizod w II lidze i zobacz naszą frekwencję.
Mówienie że Zagłębie by nie istniało bez Śląska i takie tam pierdy o historii to gadanie z d*** bo to Zagłębie jest starsze od tego wojska o 2 lata.
Slask Wroclaw- Rok Założenia: 1947
Zaglebie Lubin -Rok założenia klubu: 1946

ty w ogole znasz historie swojego klubu ??
Jak macie wieksza frekfencje na meczach niz my to po jakiego te banery na Dolnymslasku bo nierozumiem ?
Bo są to działania marketingowe włodarzy klubu a nie kibiców ! Ktoś ma "produkt" (w tym wypadku drużyna piłkarska) i chce go sprzedać stąd prowadzi akcję reklamową. Nie czarujmy się - ZL jest mistrzem i to przyciągnie potencjalnych pikników na mecz by zobaczyć w akcji mistrza Polski, a przy okazji dadzą zarobić klubowi. Jak tego ku*** pojąć nie potrafisz to nie wiem jakie masz IQ ! Zresztą ten nick mówi sam za siebie ... nie wiem tylko czy się tamtymi wydarzeniami chwalisz czy to raczej symboliczne jest ...

POZDR i kończe dyskusje w tym beznadziejnym temacie !

Zresztą przyłączam się do prośby -J- ... moderatorzy niech zamkną temat bo wymknął się spod kontroli.

Oscar

Post autor: Oscar » 07.07.2007, 17:00

.:pRiMoSz:. pisze:Co nie zmienia faktu, że mogę mieć wrażenie że to nie do końca prawda
Nie będę cię więc na siłe przekonywał, ale wiem co pisze. Jesteś jak widze z Poznania, więc zapewne chodzisz na Lecha. Teraz powiedz czy bluzgaliście kiedys na amice wronki, Dyskobolie, Warte, Olimpie podczas meczu z inną drużyną ? Zapewne nie bo w czasie meczu z innym przeciwnikiem nawet nie pamiętacie ze takie druzyny istnieją. Tak właśnie wygląda to we Wrocławiu. Podczas meczów Śląska o Zagłebiu nikt nie myśli.

Jak oglądam takie filmiki jak np ten na youtube to mam wrażenie że oni nie cieszą się z tego że zdobyli mistrzostwo tylko z tego że Śląsk nie zdobył 8)

Post autor: .:pRiMoSz:. » 07.07.2007, 19:18

Oscar pisze:
.:pRiMoSz:. pisze:Co nie zmienia faktu, że mogę mieć wrażenie że to nie do końca prawda
Nie będę cię więc na siłe przekonywał, ale wiem co pisze. Jesteś jak widze z Poznania, więc zapewne chodzisz na Lecha. Teraz powiedz czy bluzgaliście kiedys na amice wronki, Dyskobolie, Warte, Olimpie podczas meczu z inną drużyną ? Zapewne nie bo w czasie meczu z innym przeciwnikiem nawet nie pamiętacie ze takie druzyny istnieją. Tak właśnie wygląda to we Wrocławiu. Podczas meczów Śląska o Zagłebiu nikt nie myśli.

Jak oglądam takie filmiki jak np ten na youtube to mam wrażenie że oni nie cieszą się z tego że zdobyli mistrzostwo tylko z tego że Śląsk nie zdobył 8)
Nie śpiewa się o drużynach które są w sumie obojętne ... ale jeżeli jakaś drużyna jest kosą i to jedną z większych to już inna sprawa ! Zdarza się czasem nawet chyba u nas "pozdrowić" Legię, Pogoń czy nawet WKS w jednej z przyśpiewek. Ale jeżeli u Was na Waszą wielką kose sie nie bluzga to tylko wypada Wam pogratulowac i jeżeli to prawda to Wam zazdroszcze (choć i u nas z tym już jest o niebo lepiej w dopingu) :)

POZDR

orwell

Post autor: orwell » 07.07.2007, 21:58

ktos tu wczesniej wysmiewal "akcje" Slaska o 2w nocy na mazaniu scian w Lubinie ..
no tyle ze wy jestescie tacy sami dzis mi znajomy opowiadal ze takie same kozackie akcje robiliscie w Glogowie takze po c*** sie napinacie z komputerow gimnazjalisci .. sa wakacje pomozcie jakos klubowi zapiszcie sie do OCB nie wiem wymyslcie cos

Post autor: .:pRiMoSz:. » 07.07.2007, 22:33

orwell pisze:ktos tu wczesniej wysmiewal "akcje" Slaska o 2w nocy na mazaniu scian w Lubinie ..
no tyle ze wy jestescie tacy sami dzis mi znajomy opowiadal ze takie same kozackie akcje robiliscie w Glogowie takze po c*** sie napinacie z komputerow gimnazjalisci .. sa wakacje pomozcie jakos klubowi zapiszcie sie do OCB nie wiem wymyslcie cos
Sam weź się za coś pożytecznego a nie spinasz się niepotrzebnie bo ktoś coś powiedział ... byłeś ? Widziałeś ? Nie - to nie pisz :)

Rudeboys72

Post autor: Rudeboys72 » 07.07.2007, 23:09

ku*** ludzie przestańcie pierdolić takie bzdury!Wszędzie czytam Zagłębie ma kompleks Śląska,Śląsk-Widzewa a Widzew-Łksu a Łks-Jagi a Jaga Legii a Legia Lecha a Lech Wisły a Wisła Craxy....opamiętajcie się!Zajrzyjcie sobie do słownika i przeczytajcie co oznacza słowo KOMPLEKS!...Ktoś tu napisał,że i tak jak "kibice sukcesu" z Wrocławia pojawią się w Lubinie to będą c**** warci i nie będą sobą przedstawiać żadnej wartości kibicowskiej i ten ktoś ma rację ale mogę się założyć,że jak tylko na Zagłębiu przyjdzie w c*** ludzi(np.po zakwalifikowaniu się do LM) to w temacie"jaki klub darzysz sympatią" zewsząd posypią się szacunki za frekwencję i nikt nie bedzie zwracał uwagi,że 2\3 stadionu to wpierdalacze giętej i innych gastronomicznych specyfików i że owe wyżej wspomniane 2\3 to właśnie ci c**** warci "kibice sukcesu".
WARSZAWIACY z krwi i kości,cała Polska nam zazdrości.

fanatykZL

Post autor: fanatykZL » 07.07.2007, 23:43

orwell pisze:ktos tu wczesniej wysmiewal "akcje" Slaska o 2w nocy na mazaniu scian w Lubinie ..
spytaj sie kolegi co bierze, żadnej akcji w głogowie nie było ani w żadnym innym mieście. W d**** byłeś gówno widziałeś. Najlepiej bedzie jak sie przeniesiesz do tematu o uwagach w dzienniczku - viewtopic.php?t=3385&start=0

orwell

Post autor: orwell » 08.07.2007, 00:14

aha czyli kolega mnie oszukiwal .. i sobie wszystko wymyslil
skad wiesz ze akcji nie bylo? aaa bylo i chyba osoby z Głogowa moga to potwierdzic mowa tu o kozackiej akcji osprejowania okolic głogowskiego stadionu

mzksiak

Post autor: mzksiak » 08.07.2007, 11:57

dokladnie, potwierdzam, jedno z naszym lepszych kibicowskich osiedli obsmarowane napisamu wzl i okolice stadionu, akcja oczywiscie nocna, napisow juz oczywscie nie ma lub sa odpowiednio przerobione

Pozytywny

Post autor: Pozytywny » 08.07.2007, 12:58

Zagłębiacy widać nie pamiętają swoich czasów świetności.

Pamiętam wiele, wiele lat temu jak Zagłębie grało chujową piłkę w I bądz II lidze, gdy młyn znajdował się za bramką. Było was 60, no dobra, macie 100 w młynie. I widziałem że prowadzący doping zganiał laski z dziećmi z kilku metrów obok do młyna. Gdzie frekfencja była po 2 tysiące osób, może mniej, może więcej.

I wy nam mówicie, że się pałętamy po niskich ligach i mamy chujowe frekfencje...
Obrazek

RZL

Post autor: RZL » 08.07.2007, 13:37

1. Gdyby "bilki" ŚW pojawiły się w Lubinie zrywałbym je osobiście.
2. Liczba osób na meczach - proponuję Wrocawskiej Szlachcie spojrzec na swoje statystyki.
3. Korupcja - jesli my jestesmy mistrzami to uczlismy sie od was - pamietne 3-1.
4. co do akcji sportowych zagadkowa2 nie rozsmieszaj mnie jak na razie jest 1-1 w tym drugim przypadku proporcje walczacych byly delikatnie piszac zachwiane - ale to z naszej winy.

sybisek

Post autor: sybisek » 08.07.2007, 15:11

RZL pisze:1. Gdyby "bilki" ŚW pojawiły się w Lubinie zrywałbym je osobiście.
ok
2. Liczba osób na meczach - proponuję Wrocawskiej Szlachcie spojrzec na swoje statystyki.
Slask po rundzie jesiennej mial nikle szanse na awans +LIVE transmisje w TV Wroclaw
3. Korupcja - jesli my jestesmy mistrzami to uczlismy sie od was - pamietne 3-1.
Cala afera zaczela sie od kupna meczu Polar-Zaglebie L.

4. co do akcji sportowych zagadkowa2 nie rozsmieszaj mnie jak na razie jest 1-1 w tym drugim przypadku proporcje walczacych byly delikatnie piszac zachwiane - ale to z naszej winy.

Twoje Zdrowie

Post autor: Twoje Zdrowie » 08.07.2007, 15:45

Jak zwykle zbędne pierdolenie.

Zarząd Zagłębia zrobił dobrą akcję i plus dla nich. Raczej każdy by był zadwolony jakby jego klub coś takiego zorganizował. A, że są niszczone na wrogim terenie to jest normalne i nie widze tu nic dziwnego.
Obrazek

Zablokowany