Nie śpiewa się o drużynach które są w sumie obojętne ... ale jeżeli jakaś drużyna jest kosą i to jedną z większych to już inna sprawa ! Zdarza się czasem nawet chyba u nas "pozdrowić" Legię, Pogoń czy nawet WKS w jednej z przyśpiewek. Ale jeżeli u Was na Waszą wielką kose sie nie bluzga to tylko wypada Wam pogratulowac i jeżeli to prawda to Wam zazdroszcze (choć i u nas z tym już jest o niebo lepiej w dopingu)Oscar pisze:Nie będę cię więc na siłe przekonywał, ale wiem co pisze. Jesteś jak widze z Poznania, więc zapewne chodzisz na Lecha. Teraz powiedz czy bluzgaliście kiedys na amice wronki, Dyskobolie, Warte, Olimpie podczas meczu z inną drużyną ? Zapewne nie bo w czasie meczu z innym przeciwnikiem nawet nie pamiętacie ze takie druzyny istnieją. Tak właśnie wygląda to we Wrocławiu. Podczas meczów Śląska o Zagłebiu nikt nie myśli..:pRiMoSz:. pisze:Co nie zmienia faktu, że mogę mieć wrażenie że to nie do końca prawda
Jak oglądam takie filmiki jak np ten na youtube to mam wrażenie że oni nie cieszą się z tego że zdobyli mistrzostwo tylko z tego że Śląsk nie zdobył
POZDR