3 liga grupa łódzko-mazowiecka

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
pit bull

Re: 3 liga grupa łódzko-mazowiecka

Post autor: pit bull » 23.08.2011, 15:26

Planty pisze:Piaseczno nie wystawiło młynu. Z Broni kilka osob siedzi na trybunach.
nazwauzytkownika pisze:
dee facto pisze:Ręce mi opadają gdy po raz kolejny na necie kibice Broni wypisują że było ich paru na wyjezdzie(incognito się nie liczy,jakbyście mieli jaja to byście się ujawnili o ile wogóle byliście tego dnia na stadionie w Piasecznie)...
byl tego dnia 1 fanatyk Broni w Piasecznie w bluzie Broni.

Nawet do 5 nie potraficie liczyć, czy znowu zawyżacie liczby ?
:-)

iparts.pl
WartaSieradz

Post autor: WartaSieradz » 23.08.2011, 16:04

Mksie Kutno,nie osmieszajcie sie wiecej.. to nie jest nasza barwa,a czy ja zrobiliscie na kompie czy stole to c*** nas obchodzi! bic sie nie umiecie,krojenie wychodzi wam jeszcze gorzej,jedynie co to napinka jest ok. zniknijcie juz i z niczym wiecej ni e wyskakujcie bo osmieszacie sie w c***..

nazwauzytkownika

Post autor: nazwauzytkownika » 23.08.2011, 16:42

pit bull pisze:
Planty pisze:Piaseczno nie wystawiło młynu. Z Broni kilka osob siedzi na trybunach.
nazwauzytkownika pisze:
dee facto pisze:Ręce mi opadają gdy po raz kolejny na necie kibice Broni wypisują że było ich paru na wyjezdzie(incognito się nie liczy,jakbyście mieli jaja to byście się ujawnili o ile wogóle byliście tego dnia na stadionie w Piasecznie)...
byl tego dnia 1 fanatyk Broni w Piasecznie w bluzie Broni.

Nawet do 5 nie potraficie liczyć, czy znowu zawyżacie liczby ?
:-)
nie podniecaj sie tak bo zylka peknie. chodzi o oficjalna liczbe jako ze chlopak sie ujawnil liczba ta jest podana do statystyki Jesli chodzi o Piaseczno to z naszej strony konczymy temat

Varshave

Post autor: Varshave » 23.08.2011, 18:27

Radomski Dresiarz pisze:Na miescie to samo, nigdzie nie mozna zobaczyc kogos w zielonych barwach, niczym sytuacja z Warszawy, gdzie nikt nigdy nie ujrzy kogos barwach Legii.
Chyba ktoś za dużo oleju się nawąchał...

nazwauzytkownika

Post autor: nazwauzytkownika » 23.08.2011, 18:44

Radomski Dresiarz pisze:nie ma co z ekipa z Plant dyskutowac na necie, przeciez kazdy wie ze Radomiak nie chce sie z nimi spotkac bo oni sa lepsi. Juz od ponad 10 lat nie da rady sie z nimi umowic, nie liczac jakis starc do 18 czy do 20 lat co i tak wygrywa ten, ktory ma wygrac. Na miescie to samo, nigdzie nie mozna zobaczyc kogos w zielonych barwach, niczym sytuacja z Warszawy, gdzie nikt nigdy nie ujrzy kogos barwach Legii.
do zobaczenia
dziecko prosze cie odejdz juz od tego komputera....

NAJLEPSZE JEST TO ZE NIKT OD NAS NIC TAKIEGO NIE PISZE A SAMI CALY CZAS O TYM SAMYM PIERDOLICIE......NO NIC CZEKAMY NA NASTEPNEGO ZAWODNIKA KTORY NAPISZE TO CO TY BO TAKICH TUTAJ NIE BRAKUJE

Grafi

Post autor: Grafi » 24.08.2011, 02:49

altgr pisze:Dominacji Radomiaka w Radomiu mysle, ze nikt rozsadny nie podwazy. Mnie ciekawi mimo wszystko cos innego, a mianowicie kiepska forma Radomiaka w sezonie, oczywiscie oprocz derbow. Wyjazdy i mecze u siebie znacznie ponizej renomy Radomiaka ! A jeszcze okazuje sie, ze maja sporo fc, ktore co chwila podkrslaja jak to miasto jest zielone. Moze ktos to jakos rozsadnie opisac ?
Poreszta znam chlopaka z Radomiaka(nie utrzymuje z nim stalego kontaktu), to ostatnio jak widzielismy sie wspominal cos o tym, ze Bron "lubi sie" z chloapkami z miasta i przez to wcale tak zle nie trzymaja sie na tych plantach, to znaczy Radomiak nie robi tak zbytnio czesto wjazdow ? To musialby ktos potwierdzic, bo to bardziej sympatyk jest.

Ogolem konflikt na lini Bron - Szydlowianka jest mocno zalosny, ciekaw jestem co ekipa Szydlowianki zrobilaby bez plecow Radomiaka, Grafi zanim odpiszesz odpowiedz mi czy nie masz czasem brata, a nawet dwoch hehe, bo jesli tak to znam dosyc dobrze wasze podworko i nie sil sie wowczas na odpowiedz.

Na dniach zostanie tu wstawione oświadczenie kibiców Szydłowianki w kilku sprawach, a na dzień dzisiejszy powiem, że już mnie z Radomiakiem nie łączcie. Wyminę fakty i głupie dogadywania kibiców Broni jak i innych, tak stałem na meczu i ch*j, dostałem telefon od odpowiedniej osoby z Radomiaka, ciężko mi było to przełknąć, w sercu ten klub zostanie, ale nie chcę by z mojego powodu były pomówienia na całą ekipę i odsuwam się w cień, ale Szydłowianki nie zostawię. Więc proszę tylko to przeczytać i wstrzymać się z krzywymi komentarzami, na żadną zaczepkę nie odpowiem, tylko na dniach wstawię oświadczenie oficjalne. A co do spotkania z kibicami z N9, kilka razy bez wiedzy Radomiaka proponowaliśmy Broni grilla, zawsze było to samo, że będzie Radomiak itp., a tak by nie było, bo chętnie byśmy pokazali, na co nas stać, chociaż na grillu Radomiaka z Bronią sprzed kilku lat, dwóch od Nas z Szydłowianki pokazało i szybko załatwili swoich przeciwników.

nazwauzytkownika

Post autor: nazwauzytkownika » 24.08.2011, 08:14

Ruski pisze:a Bronki jak zwykle płacz i zgrzytanie zębów ...
tak od siebie dodam tyle, że sytuacje na mieście może tez wyjaśnić to że mieszkam z 200m od stadionu Broni a mimo to całe moje osiedle jest za Radomiakiem mało tego zakaz wjazdu dla żydów awanturników czyli regularne wyganianie Bronków którzy wspomagając się sprzętem i tak nie dają rady
z 3 tyg temu spsikali mnie w 5 gazem z gaśnicy i startowali z kosami a i tak cieli do fury nie chcieli się bić w 5 na 1 bez sprzętu bo wiedza ze i tak dostali by klapsy bo to są ćpunki zwykle oderwane od fety i mdma każdy pewnie pomyśli ze wyolbrzymiam albo coś, jak znajdę to wstawię świstek z pogotowia który stwierdza że zostałem popsikany gazem poparzenia 1 stopnia ... ciekawe jak to zargumentuja pewnie będzie ze popsikałem się sam albo coś ...
Hahaha dobre w 5 na 1 bez sprzetu :)))) zakaz wjazdu ? hahahah dobre sobie poubarwniaj sobie wszystko jeszcze jaki to nie jestes awanturnik nie raz w******* dostales i nie raz spierdales przed moimi oczami placzesz tu nad gazem a sami go uzywacie jak typ od nas dostal kosa jakos nikt tu sie specjalnie tym nie wyolbrzymial
Grafi pisze:
altgr pisze:Dominacji Radomiaka w Radomiu mysle, ze nikt rozsadny nie podwazy. Mnie ciekawi mimo wszystko cos innego, a mianowicie kiepska forma Radomiaka w sezonie, oczywiscie oprocz derbow. Wyjazdy i mecze u siebie znacznie ponizej renomy Radomiaka ! A jeszcze okazuje sie, ze maja sporo fc, ktore co chwila podkrslaja jak to miasto jest zielone. Moze ktos to jakos rozsadnie opisac ?
Poreszta znam chlopaka z Radomiaka(nie utrzymuje z nim stalego kontaktu), to ostatnio jak widzielismy sie wspominal cos o tym, ze Bron "lubi sie" z chloapkami z miasta i przez to wcale tak zle nie trzymaja sie na tych plantach, to znaczy Radomiak nie robi tak zbytnio czesto wjazdow ? To musialby ktos potwierdzic, bo to bardziej sympatyk jest.

Ogolem konflikt na lini Bron - Szydlowianka jest mocno zalosny, ciekaw jestem co ekipa Szydlowianki zrobilaby bez plecow Radomiaka, Grafi zanim odpiszesz odpowiedz mi czy nie masz czasem brata, a nawet dwoch hehe, bo jesli tak to znam dosyc dobrze wasze podworko i nie sil sie wowczas na odpowiedz.

Na dniach zostanie tu wstawione oświadczenie kibiców Szydłowianki w kilku sprawach, a na dzień dzisiejszy powiem, że już mnie z Radomiakiem nie łączcie. Wyminę fakty i głupie dogadywania kibiców Broni jak i innych, tak stałem na meczu i ch*j, dostałem telefon od odpowiedniej osoby z Radomiaka, ciężko mi było to przełknąć, w sercu ten klub zostanie, ale nie chcę by z mojego powodu były pomówienia na całą ekipę i odsuwam się w cień, ale Szydłowianki nie zostawię. Więc proszę tylko to przeczytać i wstrzymać się z krzywymi komentarzami, na żadną zaczepkę nie odpowiem, tylko na dniach wstawię oświadczenie oficjalne. A co do spotkania z kibicami z N9, kilka razy bez wiedzy Radomiaka proponowaliśmy Broni grilla, zawsze było to samo, że będzie Radomiak itp., a tak by nie było, bo chętnie byśmy pokazali, na co nas stać, chociaż na grillu Radomiaka z Bronią sprzed kilku lat, dwóch od Nas z Szydłowianki pokazało i szybko załatwili swoich przeciwników.
ty jebana ochroniarko p********* puste farmazony obsrancu dachowy kiedy k**** nam cos proponowales?? chetnie to ciezki zjebie juz pokazales jak dzwonilismy do ciebie ze nie jestes decyzyjnym dales numer do Z. z kolei nastepny obsraniec palil c**** ze nie wie o co chodzi bo niema nic wspolnego z Szydlowianka. Jak to brzmi ''Szydlowianki nie zostawie'' hahaha nie rozplacz sie tam tylko przed tym monitorem a jeszcze lepsza beka ze Szydlowianka bedzie takiego typu jak ty ochroniarke trzymac u siebie w sektorze co za pajac j*****

ouio

Post autor: ouio » 24.08.2011, 08:44

Gdyby nie internet to nikt by o was nie słyszał a tak możecie poudawać bande niedozajebania. Tyle waszego, klawiatura nie odda.

nazwauzytkownika

Post autor: nazwauzytkownika » 24.08.2011, 10:42

ouio pisze:Gdyby nie internet to nikt by o was nie słyszał a tak możecie poudawać bande niedozajebania. Tyle waszego, klawiatura nie odda.
odwrotnie wy jestescie nie pokonani orginalna banda nie do zajebania

ouio

Post autor: ouio » 24.08.2011, 11:19

Wyjdź z internetu to zobaczymy czy jest odwrtonie czy nie. Wyjdziesz? Nie wyjdziesz bo jesteście internetowa banda więc tylko możesz pisać te smuty dalej. Radomiak niepokonany nie jest i nikt tak nie twierdzi ale nie boi się sprawdzać. W życiu wszystko wychodzi, a Broń bije się przez internet, na wyjazdach siedzi w internecie i myśli że jest zajebista.

Planty

Post autor: Planty » 24.08.2011, 13:48

o kurde ale poszedłes ostro widac ze sztywny chlopaczyna z ciebie, teraz to naprawde strach sie bac. A tak poza tym ciekawy jestem czy aby napewno mieszkasz 200m od Naszego stadionu, dobrze policzyles zapałkami odległosc?

MiejskiKS

Post autor: MiejskiKS » 24.08.2011, 14:07

Wyraznie jest napisane na koszulce ''Sieradzka Szlachta" jeśli się nie myle to nazwa Waszej ekipy i koleś co ja stracił powiedział że jest kibicem Warty Sieradz, a skąd On ją miał to juz pytanie do niego. Do zobaczenia w Kutnie!
j**** internetowych napinaczy!

jaboland

Post autor: jaboland » 24.08.2011, 14:19

Kto tu sie ośmiesza. Jakos umielismy przyznać się do akcji na PKP u Was, ale Wy juz do straty koszulki nie... Dodam jeszcze ze napis na koszulce jest wykonany naprawde solidnie i trwale wiec sadze ze jednak koszulka nie byla wykonana metodą ,,domową" tylko zrobiona przez Was w jakims serwisie przystosowanym do produkcji takich wlasnie gadżetów. Temat wyjazdu i koszulki uważam za zamknięty. Do zobaczenia w Kutnie.
acab !

MiejskiKS

Post autor: MiejskiKS » 24.08.2011, 16:06

SUPPORTERS o to gdzie była wykonana koszulka pytaj kibiców Warty Sieradz .
j**** internetowych napinaczy!

ks1946

Post autor: ks1946 » 24.08.2011, 16:59

ty jebana ochroniarko p********* puste farmazony obsrancu dachowy kiedy k**** nam cos proponowales?? chetnie to ciezki zjebie juz pokazales jak dzwonilismy do ciebie ze nie jestes decyzyjnym dales numer do Z. z kolei nastepny obsraniec palil c**** ze nie wie o co chodzi bo niema nic wspolnego z Szydlowianka. Jak to brzmi ''Szydlowianki nie zostawie'' hahaha nie rozplacz sie tam tylko przed tym monitorem a jeszcze lepsza beka ze Szydlowianka bedzie takiego typu jak ty ochroniarke trzymac u siebie w sektorze co za pajac j*****

Po prostu na samym początku zadzwoniliście do nie odpowiedniej osoby i ta osoba podała wam zły numer, numer należał do ojca chłopaczyny od nas i ogólnie o takie rzeczy nie dzwoni się o 3 w nocy bo ludzie to tej porze śpią.

Zresztą skończcie z tą napinką na necie bo to do niczego nie prowadzi, a jak ktoś ma ochotę się kłócić to niech robi to na pw. Bez odbioru.

ks1946

Post autor: ks1946 » 24.08.2011, 17:29

a wiec panowie nie dziwne się ze gośc palił c**** jak nie miał pojecia o co wam chodzi hehe niejaki grafi wprowadził was w bład ale ogólnie lepsza beka :D ojciec kolegi mówił ze ktos dzwonił i bełkotał o jakiś ustawkach ale był tak najebany ze nie wiedział w jakim celu dzwoni do niego i to jeszcze o 3 w nocy:) wiec każdy normalny gośc nie wezmie pod uwage bełkotania jakiegos najebusa hee:) prosze panowie juz nie konwersujcie z grafim... bo to wogóle nie jest konieczne :)

nazwauzytkownika

Post autor: nazwauzytkownika » 24.08.2011, 17:55

ks1946 pisze:a wiec panowie nie dziwne się ze gośc palił c**** jak nie miał pojecia o co wam chodzi hehe niejaki grafi wprowadził was w bład ale ogólnie lepsza beka :D ojciec kolegi mówił ze ktos dzwonił i bełkotał o jakiś ustawkach ale był tak najebany ze nie wiedział w jakim celu dzwoni do niego i to jeszcze o 3 w nocy:) wiec każdy normalny gośc nie wezmie pod uwage bełkotania jakiegos najebusa hee:) prosze panowie juz nie konwersujcie z grafim... bo to wogóle nie jest konieczne :)
jakos nie byl starszy taki ten glos tymbardziej gadasz o jakims belkotaniu o porze dzwonienia rowniez wciskasz kit albo wam tak grafi powtorzyl ale wlasnie na forum sie takich rzeczy nie rozkminia.

ruski pw :)

Varshave

Post autor: Varshave » 25.08.2011, 08:53

nazwauzytkownika pisze:na forum sie takich rzeczy nie rozkminia.
To po c*** rozmawiacie od dwóch dni na ten temat ?

Barnet

Post autor: Barnet » 25.08.2011, 14:08

ku***, przez te wasze radomskie rozkminki, to snilo mi sie dzisiaj ze kibice Radomiaka robili mi fotki i strzelali do mnie na dworcu
Obrazek

kornelowski

Post autor: kornelowski » 25.08.2011, 14:44

WartaSieradz pisze:Mksie Kutno,nie osmieszajcie sie wiecej.. to nie jest nasza barwa,a czy ja zrobiliscie na kompie czy stole to c*** nas obchodzi! bic sie nie umiecie,krojenie wychodzi wam jeszcze gorzej,jedynie co to napinka jest ok. zniknijcie juz i z niczym wiecej ni e wyskakujcie bo osmieszacie sie w c***..

za to Wam najlepiej wychodzą nogi z waty i wlepianie się w szyby autobusu bo strach uniemożliwiał wyjście jak po ostatnim powrocie z Kutna :)

kuntakinte3

Post autor: kuntakinte3 » 26.08.2011, 08:37

Barnet pisze:ku***, przez te wasze radomskie rozkminki, to snilo mi sie dzisiaj ze kibice Radomiaka robili mi fotki i strzelali do mnie na dworcu

Od kilku ładnych lat na mieście mówi się , że na Radomiaka nie ma co się ustawiać bo mają plecy u naszych starszych. A zapewniam was zielonki, że jest spora grupa w naszych szeregach, która od dawna ostrzy na was zęby....
Póki co jeździcie po Mazowszu bo was nie tykamy.
Broniarzom można przyznać chociaż tyle, że otwarcie mówią że nas nie lubią i wiele razy oberwali po głowach od nas za układy z dziewczynami z k6, chociaż polonistki nigdy ich nie wspierały i w końcu broniarze dali sobie z nimi spokój.
Bielany !

C1910

Post autor: C1910 » 26.08.2011, 09:11

Ale to straszysz czy obiecujesz ? żaden problem skoro jeździmy ,zawsze możesz się pofatygować wraz z kolegami. PW

HW1957

Post autor: HW1957 » 26.08.2011, 09:34

Radomski Dresiarz pisze:mnie mocno zdziwil Hutnik Warszawa nie pokazujac sie w Radomiu. Pierwszy wyjazd mieli do bliskiego Piaseczna w malej liczbie a teraz zero w Radomiu. Potencjal maja bardzo duzy, awans pilkarzy i szok.
Wyjazd do Piaseczna nie byl organizowany, tak samo jak na Orła Wierzbice ;) . Spokojnie do Radomia w tym sezonie mamy 2 wyjazdy, wiec kto wie kto wie ... :)

Barnet

Post autor: Barnet » 26.08.2011, 14:41

kuntakinte3 pisze:
Barnet pisze:ku***, przez te wasze radomskie rozkminki, to snilo mi sie dzisiaj ze kibice Radomiaka robili mi fotki i strzelali do mnie na dworcu

Od kilku ładnych lat na mieście mówi się , że na Radomiaka nie ma co się ustawiać bo mają plecy u naszych starszych. A zapewniam was zielonki, że jest spora grupa w naszych szeregach, która od dawna ostrzy na was zęby....
Broniarzom można przyznać chociaż tyle, że otwarcie mówią że nas nie lubią i wiele razy oberwali po głowach od nas za układy z dziewczynami z k6, chociaż polonistki nigdy ich nie wspierały i w końcu broniarze dali sobie z nimi spokój.
a co to ma do mojego postu, nie mam nic wspolnego z tymi ekipami, poprostu temat ciegnie sie od dwoch czy trzech stron, i po przeczytaniu tego wszystkiego mialem poprostu jakis z****** sen i tyle
Obrazek

R1910

Post autor: R1910 » 26.08.2011, 16:21

kuntakinte3 pisze:

a co ty myslisz ze Radomiak to jezdzi na wyjazdy po mazowieckim bo jak napisales plecy u waszych starszych ma ? ty albo jestes walniety na glowe albo sie podszywasz pod legioniste RADOMIAK zawsze jezdzil i jezdzi na wyjazdy nie wazne czy 5 cz 100 ale jezdzi i zera nie ma i my nie MAMY I nie musimy miec zadnych plecow co ty myslisz ze jak Legia powiedzmy by nas obila to juz bysmy nie jezdzili po Mazowszu MY JESTESMY RADOMIAK I JEZDZIMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZ RADOMIAK GRA!!!nie to co nasi sasiedzi :):)

ps to Polonia pogonila Bron a nie na odwrot !!!

JWK

Post autor: JWK » 27.08.2011, 10:33

ps to Polonia pogonila Bron a nie na odwrot !!![/quote]

Polonia sama się przyznaje do tego że mało wspierała Broń
Ja jednak jestem ciekawy jak będą wyglądały wasze wyjazdy po Mazowszu jak przybijecie sztamę z jedną ekip z północnej Polski choć mało przyjaznej Legii. Pamiętajcie że zyskując przyjaciół, zyskujecie też wrogów

kuntakinte3

Post autor: kuntakinte3 » 27.08.2011, 20:42

z ust mi to wyjąłeś. Przybiją sztamę - przybiją gwóźdź do swojej trumny. Nienawidzę dziewczyn z konwiktorskiej, ale bądźmy uczciwi, broniarze im zgode wypowiedzieli - tak gwoli ścisłości. Dziwiliśmy się tylko, że tak późno.
Bielany !

MiśBrunatny

Post autor: MiśBrunatny » 28.08.2011, 10:23

MKS Kutno-URSUS WARSZAWA
13 osób autami
Kutno bez młyna,jakieś napinające się gówniarze i to by było na tyle jeśli chodzi o ten wyjazd.
[link]
http://rksursus.blogspot.com/

Borki_1926

Post autor: Borki_1926 » 28.08.2011, 15:46

Zdrada_Dobrych_Rani pisze:ile Broniarzy pojechało na swój mecz derbowy z Orłem Wierzbica ?
Nie chcialem sie tu rejestrowac ,ale draznia mnie wpisy takich dzieci jak ty. Po pierwsze twój nick powinien byc zmieniony bo dobry zespól a ty mu robisz tylko zła reklame.
Może dla ludzi z Wójtostwa Gołębiów mecze z Orłem, Pionkami czy Grójcami to derby ale dla nas nie. Dla nas jedyne derby to te z Wami. co prawda bez dotacji nie macie ochoty przychodzic na te mecze i cena dla was 20zł za bilet jest wygórowana ,ale cóż chłop to chłop w czerwcu w wójtowstwie nie było dodtacji wiec olaliscie mecz lepiej pod bramami postac.
Dla ogólnego infa ten mecz traktowany jak kazdy inny tego typu. Do twojego chłopskiego rozumu wbij sobie , że w Kozienicach nie ma co liczyc na kibicow gosci bo nie przyjamuja tam. wiec cisnienia nie ma u nas na te mecze . Zrobia nam stadion bedziemy wtedy dyskutowac jak jest u nas. a zebys sie nie podniecał poogladaj sobie zeszy sezon u was meczu w wójtostwie i żałosny widok waszego sektora.
A ogołnie dla informacji gminnego klubu nas zawsze jest zero bez pozdrowień.

Braveheart

Post autor: Braveheart » 28.08.2011, 16:12

Zdaje sobie sprawe, że to forum trzeba już traktować z przymrużeniem oka, ale...

Twierdzisz, że woleliśmy stać pod bramami na ostatnich derbach..? Jak odniesiesz się do faktu, że w rozmowie telefonicznej w dniu derbów odmawiacie i argumentujecie to...brakiem składu? Poza tym to chyba w dzien derbów leżałeś pod stałem w barze na waszym osiedlu..?..czy tylko podnosiłeś znokautowanych kolegów..?
Ludzie piszą, że jest was wiecej w internecie niż w realu...stwierdzam, że mają racje :)
Życie wszystko zweryfikuje, do zobaczenia...
bez odbioru
RADOMIAK RADOM

Borki_1926

Post autor: Borki_1926 » 28.08.2011, 19:24

Braveheart pisze: Twierdzisz, że woleliśmy stać pod bramami na ostatnich derbach..? Jak odniesiesz się do faktu, że w rozmowie telefonicznej w dniu derbów odmawiacie i argumentujecie to...brakiem składu?
odniose sie tym ,że widac iz jestes malo znaczaca osoba u siebie gdyż powielasz farmazony. W DNIU derbów nie dzowniliscie tylko dzień przed co potwierdził nie na tym forum jeden z waszych głownych!!!
A czy ktos negował ,że po meczu trafiliscie chlopakow od nas ... nie bo to prawda tylko trzeba umniec sie do tego przyznawac a nie pisac farmazony . tylko tak jest łatwiej bo jak to lepsza ilosciowo i jakosciowo ekipa mogla przegrac . tak byc nie moze. zreszta z waszych ust i klawiatur ciezko kiedykolwiek odczytac prawde.
zanim odpiszesz popytaj starszych kolegow ktorzy cos wiedza i znacza.

ouio

Post autor: ouio » 28.08.2011, 20:48

Ale ekipy jak nie mieliście dzień przed derbami, w derby czy dzień po derbach tak nie macie do dziś a w internecie jest was ciągle pełno, to ja już nie wiem o co wam chodzi i co wy chcecie osiągnąć? Jak tak piejesz do Radomiaka to się wykaż a jak nie chcesz się wykazać to kłapnij dziobem bo robicie śmiech próbując udowadniać że jesteście lepsi lub na tym samym poziomie co Radomiak.

JWK

Post autor: JWK » 28.08.2011, 22:29

Szanowni kibice Radomiaka i Broni,nie myśleliście kiedyś o założeniu oddzielnego tematu np. "Radomskie podwórko"?

TYLKO_BROŃ

Post autor: TYLKO_BROŃ » 28.08.2011, 23:05

mam pytanie do Zdrada dobrych rani przecież wiesz ilu nas było to po co sie pytasz ?

MeloT

Post autor: MeloT » 29.08.2011, 01:15

JWK pisze:Szanowni kibice Radomiaka i Broni,nie myśleliście kiedyś o założeniu oddzielnego tematu np. "Radomskie podwórko"?
i o czym będą w nim "rozmawiać"? O tym ze jedni pojechali gdzieś w siedmiu a drudzy w trzynastu... Ostatnie dwie strony wyglądają już chyba wystarczająco dość komicznie.

AsgAarD_xxx

Post autor: AsgAarD_xxx » 29.08.2011, 09:10

OKS Otwock 2 - 0 KS Piaseczno

Trzeci mecz sezonu i trzecia porażka do zera. Nas w Otwocku 8 osób z jedną flagą. Kilka razy coś krzyknęliśmy. OKS nie dopingował ze względu na żałobę po śmierci swojego trenera.
Obrazek

JWK

Post autor: JWK » 29.08.2011, 10:15

MeloT pisze:
JWK pisze:Szanowni kibice Radomiaka i Broni,nie myśleliście kiedyś o założeniu oddzielnego tematu np. "Radomskie podwórko"?
i o czym będą w nim "rozmawiać"? O tym ze jedni pojechali gdzieś w siedmiu a drudzy w trzynastu... Ostatnie dwie strony wyglądają już chyba wystarczająco dość komicznie.
Tych stron pewnie zebrałoby się więcej,więc niech założą oddzielny temat

jaboland

Post autor: jaboland » 29.08.2011, 11:20

MKS Kutno : Ursus Warszawa

Na meczu nie wystawiamy młyna, za to czekamy w 25 osob wraz z przyjaciółmi z Łęczycy (12 osób - wielkie dzięki!) na Warszawiaków na stacji PKP. Niestety kibice przyjezdni jednak podróżowali autami.
acab !

King_Artur_1908y

Post autor: King_Artur_1908y » 31.08.2011, 22:22

jaboland pisze:MKS Kutno : Ursus Warszawa

Na meczu nie wystawiamy młyna, za to czekamy w 25 osob wraz z przyjaciółmi z Łęczycy (12 osób - wielkie dzięki!) na Warszawiaków na stacji PKP. Niestety kibice przyjezdni jednak podróżowali autami.
Ile Ursusa było ?

BezimiennyCzłek

Post autor: BezimiennyCzłek » 31.08.2011, 22:27

W innym temacie czytałem , że Ursusa 12 osób .
c*** z podpisem

ODPOWIEDZ