3 liga grupa łódzko-mazowiecka

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

marian1

Re: 3 liga grupa łódzko-mazowiecka

Post autor: marian1 »

Jak widać nadeszły takie czasy , ze MKS-u jeżdzi więcej na wyjazdy niż Widzewa z Kutna . Miło powspominać jak razem wysiadaliśmy na Kaliskim .
iparts.pl
Stal Stalowa Wola

Post autor: Stal Stalowa Wola »

WartaSieradz pisze:Nie mamy koszulki Sieradzka Szlachta ubiegając Wasza fotke :)
jaboland pisze:http://tinypic.pl/az43jdedvqy5

załączam fotke koszulki Sieradzan :)
Ktoś kłamie, bo albo macie takie koszulki albo... ;)
WartaSieradz

Post autor: WartaSieradz »

Mozna fotke przodu tej koszulki?:)
1925

Post autor: 1925 »

Heh Test dla wprawnego oka ..... a wprawne oko zobaczy ze koszulka jest przerobiona w photo shopie :-))) hahaha
Sieradzka Szlachta

Post autor: Sieradzka Szlachta »

Haha co to się kur** dzieję, leczycie kompleksy bo dostaliście po głowach?
middlesbrough
Kontakt:

Post autor: middlesbrough »

Jak z przerobieniem tej koszulki w paincie, to prawda, tooo...... jesteście nieźle popierdoleni. ;]
Stal Stalowa Wola

Post autor: Stal Stalowa Wola »

'Projektanci' z Kutna zamierzają się wypowiedzieć ? Jeśli nie to sprawę 'skrojonej' koszulki uważam za zamkniętą. ;) Każdy już swoje zdanie na ten temat ma. Podziękujcie 'pomysładawcy' :D

Bez odbioru.
z e(L)ka w sercu

Post autor: z e(L)ka w sercu »

dee facto pisze:Mam pytanie do kibica z Kutna czy byli u was tydzień temu na inaguracji rozgrywek 3 ligi fani z Radomiaka?Działo się coś,ilu was w młynie etc?

Cikeawe też czy wczoraj popularni Broniarze pojawili się na wyjezdzie w Piasecznie?
W zeszłym sezonie w Piasecznie na stadionie była pewna wymiana argumentów między fanami obu drużyn...czy w sobotę była powtórka?
Niestety Broń nie pojawiła się w Piasecznie..
jaboland

Post autor: jaboland »

Paint hehe. Moge podeslac fote tej koszlulki w dowolnej pozycji hehe jeżeli jest to dla Was paint to wielkie pozdRo.
jaboland

TYLKO_BROŃ

Post autor: TYLKO_BROŃ »

Piaseczna wystawiło młyn na meczu z nami ? bez napinki pozdro
AK!

Post autor: AK! »

marian1 pisze:Jak widać nadeszły takie czasy , ze MKS-u jeżdzi więcej na wyjazdy niż Widzewa z Kutna . Miło powspominać jak razem wysiadaliśmy na Kaliskim .
http://youtu.be/Sur8IF4ios0
Planty

Post autor: Planty »

Piaseczno nie wystawiło młynu. Z Broni kilka osob siedzi na trybunach.
TYLKO_BROŃ

było zero i to nie jedne w tamtym sezonie 2010/2011 Karczew,Ostrołeka, mecz z Sokołem w Rudzie bialej kolejne zero i ostatnie na Ursusie i to tylko runda jesienna dziekuje ;) mam to z tmk polskie 170 ;)
Planty

niech sie dziecko neo nie pruje na forum bo nie od tego to jest.
z winkla

Post autor: z winkla »

altgr pisze:Dominacji Radomiaka w Radomiu mysle, ze nikt rozsadny nie podwazy. Mnie ciekawi mimo wszystko cos innego, a mianowicie kiepska forma Radomiaka w sezonie, oczywiscie oprocz derbow. Wyjazdy i mecze u siebie znacznie ponizej renomy Radomiaka ! A jeszcze okazuje sie, ze maja sporo fc, ktore co chwila podkrslaja jak to miasto jest zielone. Moze ktos to jakos rozsadnie opisac ?
Poreszta znam chlopaka z Radomiaka(nie utrzymuje z nim stalego kontaktu), to ostatnio jak widzielismy sie wspominal cos o tym, ze Bron "lubi sie" z chloapkami z miasta i przez to wcale tak zle nie trzymaja sie na tych plantach, to znaczy Radomiak nie robi tak zbytnio czesto wjazdow ? To musialby ktos potwierdzic, bo to bardziej sympatyk jest.

Ogolem konflikt na lini Bron - Szydlowianka jest mocno zalosny, ciekaw jestem co ekipa Szydlowianki zrobilaby bez plecow Radomiaka, Grafi zanim odpiszesz odpowiedz mi czy nie masz czasem brata, a nawet dwoch hehe, bo jesli tak to znam dosyc dobrze wasze podworko i nie sil sie wowczas na odpowiedz.
Takich przykładów jest pełno czy to z dużych miast czy małych wiosek. Co by zrobiła Olimpia Elbląg bez Legii? Broń bez Powiślanki i na odwrót?itd itd. po to są układy, FC, zgody żeby się wspomagać. Z tego co wiem jak to nazwałeś "konflikt" pomiędzy Bronią, a Szydłowianką jest od dawien dawna. Po drugie z Twojej wypowiedzi można wywnioskować, że jesteś z Broni lub drużyny z nią zaprzyjaźnionej, "jedziesz" na Radomiaka, na Szydłowiankę i resztę FC a reszta cacy. Wiesz jak wyglądają stosunki między wyżej wymienionymi i znasz nawet osoby z Szydłowca, a nie wiesz jak to jest w Radomiu??
Po trzecie prócz Grafiego, którego chyba wszyscy na tym forum traktują z przymrużeniem oka, nikogo z Szydłowca nie widziałem żeby się wypowiadał jaki to Radom jest Zielony czy Szydłowianka to zajebista ekipa.
dee facto

Post autor: dee facto »

Ręce mi opadają gdy po raz kolejny na necie kibice Broni wypisują że było ich paru na wyjezdzie(incognito się nie liczy,jakbyście mieli jaja to byście się ujawnili o ile wogóle byliście tego dnia na stadionie w Piasecznie)...

Sytuację Broniw Radomiu można porównać do sytuacji Polonii Warszawa w stolicy...przewaga rywala jest miazdząca...obiektywnie Broń ma ponad 90 % fanów na Plantach,jest ich też trochę na Borkach,Ustroniu i tyle....

W Radomiaku od 2006 roku bardzo źlę idą sprawy sportowe,degradacja z powodu długów o dwie klasy rozgrywkowe,raptem przez te pięc sezonów był jeden awans z nowej czwartej do trzeciej ligii...oczekiwania kibiców wobec tego klubu są ogromne by co roku był awans...poza tym czkawką odbijają się ostatnie derby rozgrywane na stadionie Radomiaka,którego gospodarzem była Broń(ich stadion jest modernizowany i swoje mecze rozgrywają w oddalonych o 40 km Kozienicach)...prezes Broni chciał zarobić na derbach...bilety po 20 zł..poza tym chciał oddać cała trybunę dla swoich jak było wiadomo ze wszyscy fani Broni zmieszczą się w klatce mieszczącej 500 osób,zaś fani Radomiaka mieli zapewnione 2200 miejsc...ponadto wojewoda mazowiecki zamknął stadion na ten mecz obawiając się awantur...pod stadionem policja sprowokowała fanów zielonych efektem czego było konkretne starcie z policją i zatrzymanych blisko 100 osób...

Zakazy stadionowe,zmiana pokoleniowa,spora część warchołów (szczególne starej gwardii) pojechała na wyspy za chlebem,marazm trzeciej ligii powoduje że z wyjazdami jest tak jak jest...

O Bronii najlepiej powiedzą fakty że na rewanżowe spotkanie derbowe zebrali się w sto osób pod mosirem,podczas gdy na pochodzie od galerii słocznej do bram przy ulicy Jordana szło ok 1,5 tysiąca fanów Radomiaka...

Owszem w jesiennych derbach było 400 kibiców Bronii na stadionie Radomiaka (z tego stówka ich przyjaciół z Lipska) ale to była jednorazowa mobilizacja jak np Polonii Warszawa,która na nowym stadionie Legii pojawiła się w szokującej jak na ich formę liczbie 1200...

Dla fanów Radomiaka jedyną mobilizacja w tak kiepskiej kibicowsko lidze są mecze z Piasecznem...chociaż z każdym sezonem ciśnienie jest coraz mniejsze i stąd już nie ma co liczyć na wyjazd w tamte rejony w 600 twarzy...dla Bronii wyjazd powyżej 200 poza Radom jest niemożliwy...na mecze gdy grali na narutowicza nie przychodziło więcej niż 500 do max 1000 osób na najważniejszych meczach...na rywala z zza między przychodzi od 800 do 4000 ludzi..tyle ode mnie starałem się napisać najobiektywniej jak mogłem to co się dzieje w Radomiu...
Planty

To ześ napisał obiektywnie chłopaku;) Nas na derBy sie zebralo 150 osob bo bylo wiadomo ze policja na nic Nam nie pozwoli bo nawet nie wypuścili Nas z pod stadionu, sami musielismy po kilka osob sie zrywac. Na mieście ok 50 osob zawinietych od Nas. Chwialiliście sie po pierwszym derBowym meczu liczba 6 tyś a na nastepnym meczu stawiolo sie was tylko ok 1tyś, to niezly spadek po poł roku? wszyscy wyjechali? czy mama zabronila isc;) W piasecznie bylo tylu samo Broniarzy co was w Kutnie. U Nas z samych Plant wychodzi przy dobrej mobilizacji ponad 200 głów a was z reszty niby zielonego miasta zaledwie ponad tysiąc wiec macie słaby przelicznik. Na meczu inauguracyjnym byla was zaledwie garstka frekwencje robia pikniki, które w polowie pewnie nawet nie wiedza w których koszulkach gracie. Nie porównuj radomkiej sytuacji do tej w stolicy bo to sa dwa różne swiaty!! Spokojnie dajemy rade mimo, ze nie mamy swojego stadionu jak narazie. BRON RADOM
nazwauzytkownika

Post autor: nazwauzytkownika »

dee facto pisze:Ręce mi opadają gdy po raz kolejny na necie kibice Broni wypisują że było ich paru na wyjezdzie(incognito się nie liczy,jakbyście mieli jaja to byście się ujawnili o ile wogóle byliście tego dnia na stadionie w Piasecznie)...
byl tego dnia 1 fanatyk Broni w Piasecznie w bluzie Broni.
dee facto pisze:Sytuację Broniw Radomiu można porównać do sytuacji Polonii Warszawa w stolicy...przewaga rywala jest miazdząca...obiektywnie Broń ma ponad 90 % fanów na Plantach
100%
dee facto pisze:.pod stadionem policja sprowokowała fanów zielonych efektem czego było konkretne starcie z policją i zatrzymanych blisko 100 osób...
zawinietych zostalo ogolnie 100 osob w tym 30 broniarzy ze 150 osobowej grupy
dee facto pisze:Zakazy stadionowe, sprawy karne,zmiana pokoleniowa,spora część warchołów (szczególne starej gwardii) pojechała na wyspy za chlebem,marazm trzeciej ligii powoduje że z wyjazdami jest tak jak jest...
o czym ty piszesz? dotyczy to wszystkich ekip w Polsce...
dee facto pisze:O Bronii najlepiej powiedzą fakty że na rewanżowe spotkanie derbowe zebrali się w sto osób pod mosirem
to bylo proste ze nie wejdziemy a i tak zebralismy sie w 150 osob a kazda proba dochodu na stadion Radomiaka byla obficie blokowana przez psy nawet kiedy szlismy w grupkach 5 osobowych
Varshave

Post autor: Varshave »

Radomski Dresiarz pisze:Na miescie to samo, nigdzie nie mozna zobaczyc kogos w zielonych barwach, niczym sytuacja z Warszawy, gdzie nikt nigdy nie ujrzy kogos barwach Legii.
Chyba ktoś za dużo oleju się nawąchał...
Grafi

Post autor: Grafi »

altgr pisze:Dominacji Radomiaka w Radomiu mysle, ze nikt rozsadny nie podwazy. Mnie ciekawi mimo wszystko cos innego, a mianowicie kiepska forma Radomiaka w sezonie, oczywiscie oprocz derbow. Wyjazdy i mecze u siebie znacznie ponizej renomy Radomiaka ! A jeszcze okazuje sie, ze maja sporo fc, ktore co chwila podkrslaja jak to miasto jest zielone. Moze ktos to jakos rozsadnie opisac ?
Poreszta znam chlopaka z Radomiaka(nie utrzymuje z nim stalego kontaktu), to ostatnio jak widzielismy sie wspominal cos o tym, ze Bron "lubi sie" z chloapkami z miasta i przez to wcale tak zle nie trzymaja sie na tych plantach, to znaczy Radomiak nie robi tak zbytnio czesto wjazdow ? To musialby ktos potwierdzic, bo to bardziej sympatyk jest.

Ogolem konflikt na lini Bron - Szydlowianka jest mocno zalosny, ciekaw jestem co ekipa Szydlowianki zrobilaby bez plecow Radomiaka, Grafi zanim odpiszesz odpowiedz mi czy nie masz czasem brata, a nawet dwoch hehe, bo jesli tak to znam dosyc dobrze wasze podworko i nie sil sie wowczas na odpowiedz.

Na dniach zostanie tu wstawione oświadczenie kibiców Szydłowianki w kilku sprawach, a na dzień dzisiejszy powiem, że już mnie z Radomiakiem nie łączcie. Wyminę fakty i głupie dogadywania kibiców Broni jak i innych, tak stałem na meczu i ch*j, dostałem telefon od odpowiedniej osoby z Radomiaka, ciężko mi było to przełknąć, w sercu ten klub zostanie, ale nie chcę by z mojego powodu były pomówienia na całą ekipę i odsuwam się w cień, ale Szydłowianki nie zostawię. Więc proszę tylko to przeczytać i wstrzymać się z krzywymi komentarzami, na żadną zaczepkę nie odpowiem, tylko na dniach wstawię oświadczenie oficjalne. A co do spotkania z kibicami z N9, kilka razy bez wiedzy Radomiaka proponowaliśmy Broni grilla, zawsze było to samo, że będzie Radomiak itp., a tak by nie było, bo chętnie byśmy pokazali, na co nas stać, chociaż na grillu Radomiaka z Bronią sprzed kilku lat, dwóch od Nas z Szydłowianki pokazało i szybko załatwili swoich przeciwników.
MiejskiKS

Post autor: MiejskiKS »

Wyraznie jest napisane na koszulce ''Sieradzka Szlachta" jeśli się nie myle to nazwa Waszej ekipy i koleś co ja stracił powiedział że jest kibicem Warty Sieradz, a skąd On ją miał to juz pytanie do niego. Do zobaczenia w Kutnie!
jaboland

Kto tu sie ośmiesza. Jakos umielismy przyznać się do akcji na PKP u Was, ale Wy juz do straty koszulki nie... Dodam jeszcze ze napis na koszulce jest wykonany naprawde solidnie i trwale wiec sadze ze jednak koszulka nie byla wykonana metodą ,,domową" tylko zrobiona przez Was w jakims serwisie przystosowanym do produkcji takich wlasnie gadżetów. Temat wyjazdu i koszulki uważam za zamknięty. Do zobaczenia w Kutnie.
MiejskiKS

Post autor: MiejskiKS »

SUPPORTERS o to gdzie była wykonana koszulka pytaj kibiców Warty Sieradz .
Varshave

Post autor: Varshave »

nazwauzytkownika pisze:na forum sie takich rzeczy nie rozkminia.
To po c*** rozmawiacie od dwóch dni na ten temat ?
C1910

Post autor: C1910 »

Ale to straszysz czy obiecujesz ? żaden problem skoro jeździmy ,zawsze możesz się pofatygować wraz z kolegami. PW
HW1957

Post autor: HW1957 »

Radomski Dresiarz pisze:mnie mocno zdziwil Hutnik Warszawa nie pokazujac sie w Radomiu. Pierwszy wyjazd mieli do bliskiego Piaseczna w malej liczbie a teraz zero w Radomiu. Potencjal maja bardzo duzy, awans pilkarzy i szok.
Wyjazd do Piaseczna nie byl organizowany, tak samo jak na Orła Wierzbice ;) . Spokojnie do Radomia w tym sezonie mamy 2 wyjazdy, wiec kto wie kto wie ... :)
JWK

Post autor: JWK »

ps to Polonia pogonila Bron a nie na odwrot !!![/quote]

Polonia sama się przyznaje do tego że mało wspierała Broń
Ja jednak jestem ciekawy jak będą wyglądały wasze wyjazdy po Mazowszu jak przybijecie sztamę z jedną ekip z północnej Polski choć mało przyjaznej Legii. Pamiętajcie że zyskując przyjaciół, zyskujecie też wrogów
MiśBrunatny

Post autor: MiśBrunatny »

MKS Kutno-URSUS WARSZAWA
13 osób autami
Kutno bez młyna,jakieś napinające się gówniarze i to by było na tyle jeśli chodzi o ten wyjazd.
http://tinypic.com/view.php?pic=2rhbcps&s=7
Braveheart

Post autor: Braveheart »

Zdaje sobie sprawe, że to forum trzeba już traktować z przymrużeniem oka, ale...

Twierdzisz, że woleliśmy stać pod bramami na ostatnich derbach..? Jak odniesiesz się do faktu, że w rozmowie telefonicznej w dniu derbów odmawiacie i argumentujecie to...brakiem składu? Poza tym to chyba w dzien derbów leżałeś pod stałem w barze na waszym osiedlu..?..czy tylko podnosiłeś znokautowanych kolegów..?
Ludzie piszą, że jest was wiecej w internecie niż w realu...stwierdzam, że mają racje :)
Życie wszystko zweryfikuje, do zobaczenia...
bez odbioru
Borki_1926

Post autor: Borki_1926 »

Braveheart pisze: Twierdzisz, że woleliśmy stać pod bramami na ostatnich derbach..? Jak odniesiesz się do faktu, że w rozmowie telefonicznej w dniu derbów odmawiacie i argumentujecie to...brakiem składu?
odniose sie tym ,że widac iz jestes malo znaczaca osoba u siebie gdyż powielasz farmazony. W DNIU derbów nie dzowniliscie tylko dzień przed co potwierdził nie na tym forum jeden z waszych głownych!!!
A czy ktos negował ,że po meczu trafiliscie chlopakow od nas ... nie bo to prawda tylko trzeba umniec sie do tego przyznawac a nie pisac farmazony . tylko tak jest łatwiej bo jak to lepsza ilosciowo i jakosciowo ekipa mogla przegrac . tak byc nie moze. zreszta z waszych ust i klawiatur ciezko kiedykolwiek odczytac prawde.
zanim odpiszesz popytaj starszych kolegow ktorzy cos wiedza i znacza.
JWK

Szanowni kibice Radomiaka i Broni,nie myśleliście kiedyś o założeniu oddzielnego tematu np. "Radomskie podwórko"?
TYLKO_BROŃ

mam pytanie do Zdrada dobrych rani przecież wiesz ilu nas było to po co sie pytasz ?
MeloT

Post autor: MeloT »

JWK pisze:Szanowni kibice Radomiaka i Broni,nie myśleliście kiedyś o założeniu oddzielnego tematu np. "Radomskie podwórko"?
i o czym będą w nim "rozmawiać"? O tym ze jedni pojechali gdzieś w siedmiu a drudzy w trzynastu... Ostatnie dwie strony wyglądają już chyba wystarczająco dość komicznie.
AsgAarD_xxx
Kontakt:

Post autor: AsgAarD_xxx »

OKS Otwock 2 - 0 KS Piaseczno

Trzeci mecz sezonu i trzecia porażka do zera. Nas w Otwocku 8 osób z jedną flagą. Kilka razy coś krzyknęliśmy. OKS nie dopingował ze względu na żałobę po śmierci swojego trenera.
JWK

MeloT pisze:
JWK pisze:Szanowni kibice Radomiaka i Broni,nie myśleliście kiedyś o założeniu oddzielnego tematu np. "Radomskie podwórko"?
i o czym będą w nim "rozmawiać"? O tym ze jedni pojechali gdzieś w siedmiu a drudzy w trzynastu... Ostatnie dwie strony wyglądają już chyba wystarczająco dość komicznie.
Tych stron pewnie zebrałoby się więcej,więc niech założą oddzielny temat
jaboland

MKS Kutno : Ursus Warszawa

Na meczu nie wystawiamy młyna, za to czekamy w 25 osob wraz z przyjaciółmi z Łęczycy (12 osób - wielkie dzięki!) na Warszawiaków na stacji PKP. Niestety kibice przyjezdni jednak podróżowali autami.
King_Artur_1908y

Post autor: King_Artur_1908y »

jaboland pisze:MKS Kutno : Ursus Warszawa

Na meczu nie wystawiamy młyna, za to czekamy w 25 osob wraz z przyjaciółmi z Łęczycy (12 osób - wielkie dzięki!) na Warszawiaków na stacji PKP. Niestety kibice przyjezdni jednak podróżowali autami.
Ile Ursusa było ?
BezimiennyCzłek

Post autor: BezimiennyCzłek »

W innym temacie czytałem , że Ursusa 12 osób .
jaboland

13 ;)
ODPOWIEDZ