altgr pisze:Dominacji Radomiaka w Radomiu mysle, ze nikt rozsadny nie podwazy. Mnie ciekawi mimo wszystko cos innego, a mianowicie kiepska forma Radomiaka w sezonie, oczywiscie oprocz derbow. Wyjazdy i mecze u siebie znacznie ponizej renomy Radomiaka ! A jeszcze okazuje sie, ze maja sporo fc, ktore co chwila podkrslaja jak to miasto jest zielone. Moze ktos to jakos rozsadnie opisac ?
Poreszta znam chlopaka z Radomiaka(nie utrzymuje z nim stalego kontaktu), to ostatnio jak widzielismy sie wspominal cos o tym, ze Bron "lubi sie" z chloapkami z miasta i przez to wcale tak zle nie trzymaja sie na tych plantach, to znaczy Radomiak nie robi tak zbytnio czesto wjazdow ? To musialby ktos potwierdzic, bo to bardziej sympatyk jest.
Ogolem konflikt na lini Bron - Szydlowianka jest mocno zalosny, ciekaw jestem co ekipa Szydlowianki zrobilaby bez plecow Radomiaka, Grafi zanim odpiszesz odpowiedz mi czy nie masz czasem brata, a nawet dwoch hehe, bo jesli tak to znam dosyc dobrze wasze podworko i nie sil sie wowczas na odpowiedz.
Na dniach zostanie tu wstawione oświadczenie kibiców Szydłowianki w kilku sprawach, a na dzień dzisiejszy powiem, że już mnie z Radomiakiem nie łączcie. Wyminę fakty i głupie dogadywania kibiców Broni jak i innych, tak stałem na meczu i ch*j, dostałem telefon od odpowiedniej osoby z Radomiaka, ciężko mi było to przełknąć, w sercu ten klub zostanie, ale nie chcę by z mojego powodu były pomówienia na całą ekipę i odsuwam się w cień, ale Szydłowianki nie zostawię. Więc proszę tylko to przeczytać i wstrzymać się z krzywymi komentarzami, na żadną zaczepkę nie odpowiem, tylko na dniach wstawię oświadczenie oficjalne. A co do spotkania z kibicami z N9, kilka razy bez wiedzy Radomiaka proponowaliśmy Broni grilla, zawsze było to samo, że będzie Radomiak itp., a tak by nie było, bo chętnie byśmy pokazali, na co nas stać, chociaż na grillu Radomiaka z Bronią sprzed kilku lat, dwóch od Nas z Szydłowianki pokazało i szybko załatwili swoich przeciwników.