Planty pisze:Piaseczno nie wystawiło młynu. Z Broni kilka osob siedzi na trybunach.
nazwauzytkownika pisze:
dee facto pisze:Ręce mi opadają gdy po raz kolejny na necie kibice Broni wypisują że było ich paru na wyjezdzie(incognito się nie liczy,jakbyście mieli jaja to byście się ujawnili o ile wogóle byliście tego dnia na stadionie w Piasecznie)...
byl tego dnia 1 fanatyk Broni w Piasecznie w bluzie Broni.
Nawet do 5 nie potraficie liczyć, czy znowu zawyżacie liczby ?
:-)
Mksie Kutno,nie osmieszajcie sie wiecej.. to nie jest nasza barwa,a czy ja zrobiliscie na kompie czy stole to c*** nas obchodzi! bic sie nie umiecie,krojenie wychodzi wam jeszcze gorzej,jedynie co to napinka jest ok. zniknijcie juz i z niczym wiecej ni e wyskakujcie bo osmieszacie sie w c***..
Planty pisze:Piaseczno nie wystawiło młynu. Z Broni kilka osob siedzi na trybunach.
nazwauzytkownika pisze:
dee facto pisze:Ręce mi opadają gdy po raz kolejny na necie kibice Broni wypisują że było ich paru na wyjezdzie(incognito się nie liczy,jakbyście mieli jaja to byście się ujawnili o ile wogóle byliście tego dnia na stadionie w Piasecznie)...
byl tego dnia 1 fanatyk Broni w Piasecznie w bluzie Broni.
Nawet do 5 nie potraficie liczyć, czy znowu zawyżacie liczby ?
:-)
nie podniecaj sie tak bo zylka peknie. chodzi o oficjalna liczbe jako ze chlopak sie ujawnil liczba ta jest podana do statystyki Jesli chodzi o Piaseczno to z naszej strony konczymy temat
Radomski Dresiarz pisze:Na miescie to samo, nigdzie nie mozna zobaczyc kogos w zielonych barwach, niczym sytuacja z Warszawy, gdzie nikt nigdy nie ujrzy kogos barwach Legii.
Radomski Dresiarz pisze:nie ma co z ekipa z Plant dyskutowac na necie, przeciez kazdy wie ze Radomiak nie chce sie z nimi spotkac bo oni sa lepsi. Juz od ponad 10 lat nie da rady sie z nimi umowic, nie liczac jakis starc do 18 czy do 20 lat co i tak wygrywa ten, ktory ma wygrac. Na miescie to samo, nigdzie nie mozna zobaczyc kogos w zielonych barwach, niczym sytuacja z Warszawy, gdzie nikt nigdy nie ujrzy kogos barwach Legii.
do zobaczenia
dziecko prosze cie odejdz juz od tego komputera....
NAJLEPSZE JEST TO ZE NIKT OD NAS NIC TAKIEGO NIE PISZE A SAMI CALY CZAS O TYM SAMYM PIERDOLICIE......NO NIC CZEKAMY NA NASTEPNEGO ZAWODNIKA KTORY NAPISZE TO CO TY BO TAKICH TUTAJ NIE BRAKUJE
altgr pisze:Dominacji Radomiaka w Radomiu mysle, ze nikt rozsadny nie podwazy. Mnie ciekawi mimo wszystko cos innego, a mianowicie kiepska forma Radomiaka w sezonie, oczywiscie oprocz derbow. Wyjazdy i mecze u siebie znacznie ponizej renomy Radomiaka ! A jeszcze okazuje sie, ze maja sporo fc, ktore co chwila podkrslaja jak to miasto jest zielone. Moze ktos to jakos rozsadnie opisac ?
Poreszta znam chlopaka z Radomiaka(nie utrzymuje z nim stalego kontaktu), to ostatnio jak widzielismy sie wspominal cos o tym, ze Bron "lubi sie" z chloapkami z miasta i przez to wcale tak zle nie trzymaja sie na tych plantach, to znaczy Radomiak nie robi tak zbytnio czesto wjazdow ? To musialby ktos potwierdzic, bo to bardziej sympatyk jest.
Ogolem konflikt na lini Bron - Szydlowianka jest mocno zalosny, ciekaw jestem co ekipa Szydlowianki zrobilaby bez plecow Radomiaka, Grafi zanim odpiszesz odpowiedz mi czy nie masz czasem brata, a nawet dwoch hehe, bo jesli tak to znam dosyc dobrze wasze podworko i nie sil sie wowczas na odpowiedz.
Na dniach zostanie tu wstawione oświadczenie kibiców Szydłowianki w kilku sprawach, a na dzień dzisiejszy powiem, że już mnie z Radomiakiem nie łączcie. Wyminę fakty i głupie dogadywania kibiców Broni jak i innych, tak stałem na meczu i ch*j, dostałem telefon od odpowiedniej osoby z Radomiaka, ciężko mi było to przełknąć, w sercu ten klub zostanie, ale nie chcę by z mojego powodu były pomówienia na całą ekipę i odsuwam się w cień, ale Szydłowianki nie zostawię. Więc proszę tylko to przeczytać i wstrzymać się z krzywymi komentarzami, na żadną zaczepkę nie odpowiem, tylko na dniach wstawię oświadczenie oficjalne. A co do spotkania z kibicami z N9, kilka razy bez wiedzy Radomiaka proponowaliśmy Broni grilla, zawsze było to samo, że będzie Radomiak itp., a tak by nie było, bo chętnie byśmy pokazali, na co nas stać, chociaż na grillu Radomiaka z Bronią sprzed kilku lat, dwóch od Nas z Szydłowianki pokazało i szybko załatwili swoich przeciwników.
Ruski pisze:a Bronki jak zwykle płacz i zgrzytanie zębów ...
tak od siebie dodam tyle, że sytuacje na mieście może tez wyjaśnić to że mieszkam z 200m od stadionu Broni a mimo to całe moje osiedle jest za Radomiakiem mało tego zakaz wjazdu dla żydów awanturników czyli regularne wyganianie Bronków którzy wspomagając się sprzętem i tak nie dają rady
z 3 tyg temu spsikali mnie w 5 gazem z gaśnicy i startowali z kosami a i tak cieli do fury nie chcieli się bić w 5 na 1 bez sprzętu bo wiedza ze i tak dostali by klapsy bo to są ćpunki zwykle oderwane od fety i mdma każdy pewnie pomyśli ze wyolbrzymiam albo coś, jak znajdę to wstawię świstek z pogotowia który stwierdza że zostałem popsikany gazem poparzenia 1 stopnia ... ciekawe jak to zargumentuja pewnie będzie ze popsikałem się sam albo coś ...
Hahaha dobre w 5 na 1 bez sprzetu :)))) zakaz wjazdu ? hahahah dobre sobie poubarwniaj sobie wszystko jeszcze jaki to nie jestes awanturnik nie raz w******* dostales i nie raz spierdales przed moimi oczami placzesz tu nad gazem a sami go uzywacie jak typ od nas dostal kosa jakos nikt tu sie specjalnie tym nie wyolbrzymial
Grafi pisze:
altgr pisze:Dominacji Radomiaka w Radomiu mysle, ze nikt rozsadny nie podwazy. Mnie ciekawi mimo wszystko cos innego, a mianowicie kiepska forma Radomiaka w sezonie, oczywiscie oprocz derbow. Wyjazdy i mecze u siebie znacznie ponizej renomy Radomiaka ! A jeszcze okazuje sie, ze maja sporo fc, ktore co chwila podkrslaja jak to miasto jest zielone. Moze ktos to jakos rozsadnie opisac ?
Poreszta znam chlopaka z Radomiaka(nie utrzymuje z nim stalego kontaktu), to ostatnio jak widzielismy sie wspominal cos o tym, ze Bron "lubi sie" z chloapkami z miasta i przez to wcale tak zle nie trzymaja sie na tych plantach, to znaczy Radomiak nie robi tak zbytnio czesto wjazdow ? To musialby ktos potwierdzic, bo to bardziej sympatyk jest.
Ogolem konflikt na lini Bron - Szydlowianka jest mocno zalosny, ciekaw jestem co ekipa Szydlowianki zrobilaby bez plecow Radomiaka, Grafi zanim odpiszesz odpowiedz mi czy nie masz czasem brata, a nawet dwoch hehe, bo jesli tak to znam dosyc dobrze wasze podworko i nie sil sie wowczas na odpowiedz.
Na dniach zostanie tu wstawione oświadczenie kibiców Szydłowianki w kilku sprawach, a na dzień dzisiejszy powiem, że już mnie z Radomiakiem nie łączcie. Wyminę fakty i głupie dogadywania kibiców Broni jak i innych, tak stałem na meczu i ch*j, dostałem telefon od odpowiedniej osoby z Radomiaka, ciężko mi było to przełknąć, w sercu ten klub zostanie, ale nie chcę by z mojego powodu były pomówienia na całą ekipę i odsuwam się w cień, ale Szydłowianki nie zostawię. Więc proszę tylko to przeczytać i wstrzymać się z krzywymi komentarzami, na żadną zaczepkę nie odpowiem, tylko na dniach wstawię oświadczenie oficjalne. A co do spotkania z kibicami z N9, kilka razy bez wiedzy Radomiaka proponowaliśmy Broni grilla, zawsze było to samo, że będzie Radomiak itp., a tak by nie było, bo chętnie byśmy pokazali, na co nas stać, chociaż na grillu Radomiaka z Bronią sprzed kilku lat, dwóch od Nas z Szydłowianki pokazało i szybko załatwili swoich przeciwników.
ty jebana ochroniarko p********* puste farmazony obsrancu dachowy kiedy k**** nam cos proponowales?? chetnie to ciezki zjebie juz pokazales jak dzwonilismy do ciebie ze nie jestes decyzyjnym dales numer do Z. z kolei nastepny obsraniec palil c**** ze nie wie o co chodzi bo niema nic wspolnego z Szydlowianka. Jak to brzmi ''Szydlowianki nie zostawie'' hahaha nie rozplacz sie tam tylko przed tym monitorem a jeszcze lepsza beka ze Szydlowianka bedzie takiego typu jak ty ochroniarke trzymac u siebie w sektorze co za pajac j*****
Wyjdź z internetu to zobaczymy czy jest odwrtonie czy nie. Wyjdziesz? Nie wyjdziesz bo jesteście internetowa banda więc tylko możesz pisać te smuty dalej. Radomiak niepokonany nie jest i nikt tak nie twierdzi ale nie boi się sprawdzać. W życiu wszystko wychodzi, a Broń bije się przez internet, na wyjazdach siedzi w internecie i myśli że jest zajebista.
o kurde ale poszedłes ostro widac ze sztywny chlopaczyna z ciebie, teraz to naprawde strach sie bac. A tak poza tym ciekawy jestem czy aby napewno mieszkasz 200m od Naszego stadionu, dobrze policzyles zapałkami odległosc?
Wyraznie jest napisane na koszulce ''Sieradzka Szlachta" jeśli się nie myle to nazwa Waszej ekipy i koleś co ja stracił powiedział że jest kibicem Warty Sieradz, a skąd On ją miał to juz pytanie do niego. Do zobaczenia w Kutnie!
Kto tu sie ośmiesza. Jakos umielismy przyznać się do akcji na PKP u Was, ale Wy juz do straty koszulki nie... Dodam jeszcze ze napis na koszulce jest wykonany naprawde solidnie i trwale wiec sadze ze jednak koszulka nie byla wykonana metodą ,,domową" tylko zrobiona przez Was w jakims serwisie przystosowanym do produkcji takich wlasnie gadżetów. Temat wyjazdu i koszulki uważam za zamknięty. Do zobaczenia w Kutnie.
ty jebana ochroniarko p********* puste farmazony obsrancu dachowy kiedy k**** nam cos proponowales?? chetnie to ciezki zjebie juz pokazales jak dzwonilismy do ciebie ze nie jestes decyzyjnym dales numer do Z. z kolei nastepny obsraniec palil c**** ze nie wie o co chodzi bo niema nic wspolnego z Szydlowianka. Jak to brzmi ''Szydlowianki nie zostawie'' hahaha nie rozplacz sie tam tylko przed tym monitorem a jeszcze lepsza beka ze Szydlowianka bedzie takiego typu jak ty ochroniarke trzymac u siebie w sektorze co za pajac j*****
Po prostu na samym początku zadzwoniliście do nie odpowiedniej osoby i ta osoba podała wam zły numer, numer należał do ojca chłopaczyny od nas i ogólnie o takie rzeczy nie dzwoni się o 3 w nocy bo ludzie to tej porze śpią.
Zresztą skończcie z tą napinką na necie bo to do niczego nie prowadzi, a jak ktoś ma ochotę się kłócić to niech robi to na pw. Bez odbioru.
a wiec panowie nie dziwne się ze gośc palił c**** jak nie miał pojecia o co wam chodzi hehe niejaki grafi wprowadził was w bład ale ogólnie lepsza beka :D ojciec kolegi mówił ze ktos dzwonił i bełkotał o jakiś ustawkach ale był tak najebany ze nie wiedział w jakim celu dzwoni do niego i to jeszcze o 3 w nocy:) wiec każdy normalny gośc nie wezmie pod uwage bełkotania jakiegos najebusa hee:) prosze panowie juz nie konwersujcie z grafim... bo to wogóle nie jest konieczne :)
ks1946 pisze:a wiec panowie nie dziwne się ze gośc palił c**** jak nie miał pojecia o co wam chodzi hehe niejaki grafi wprowadził was w bład ale ogólnie lepsza beka :D ojciec kolegi mówił ze ktos dzwonił i bełkotał o jakiś ustawkach ale był tak najebany ze nie wiedział w jakim celu dzwoni do niego i to jeszcze o 3 w nocy:) wiec każdy normalny gośc nie wezmie pod uwage bełkotania jakiegos najebusa hee:) prosze panowie juz nie konwersujcie z grafim... bo to wogóle nie jest konieczne :)
jakos nie byl starszy taki ten glos tymbardziej gadasz o jakims belkotaniu o porze dzwonienia rowniez wciskasz kit albo wam tak grafi powtorzyl ale wlasnie na forum sie takich rzeczy nie rozkminia.
WartaSieradz pisze:Mksie Kutno,nie osmieszajcie sie wiecej.. to nie jest nasza barwa,a czy ja zrobiliscie na kompie czy stole to c*** nas obchodzi! bic sie nie umiecie,krojenie wychodzi wam jeszcze gorzej,jedynie co to napinka jest ok. zniknijcie juz i z niczym wiecej ni e wyskakujcie bo osmieszacie sie w c***..
za to Wam najlepiej wychodzą nogi z waty i wlepianie się w szyby autobusu bo strach uniemożliwiał wyjście jak po ostatnim powrocie z Kutna :)
Barnet pisze:ku***, przez te wasze radomskie rozkminki, to snilo mi sie dzisiaj ze kibice Radomiaka robili mi fotki i strzelali do mnie na dworcu
Od kilku ładnych lat na mieście mówi się , że na Radomiaka nie ma co się ustawiać bo mają plecy u naszych starszych. A zapewniam was zielonki, że jest spora grupa w naszych szeregach, która od dawna ostrzy na was zęby....
Póki co jeździcie po Mazowszu bo was nie tykamy.
Broniarzom można przyznać chociaż tyle, że otwarcie mówią że nas nie lubią i wiele razy oberwali po głowach od nas za układy z dziewczynami z k6, chociaż polonistki nigdy ich nie wspierały i w końcu broniarze dali sobie z nimi spokój.
Radomski Dresiarz pisze:mnie mocno zdziwil Hutnik Warszawa nie pokazujac sie w Radomiu. Pierwszy wyjazd mieli do bliskiego Piaseczna w malej liczbie a teraz zero w Radomiu. Potencjal maja bardzo duzy, awans pilkarzy i szok.
Wyjazd do Piaseczna nie byl organizowany, tak samo jak na Orła Wierzbice ;) . Spokojnie do Radomia w tym sezonie mamy 2 wyjazdy, wiec kto wie kto wie ... :)
Barnet pisze:ku***, przez te wasze radomskie rozkminki, to snilo mi sie dzisiaj ze kibice Radomiaka robili mi fotki i strzelali do mnie na dworcu
Od kilku ładnych lat na mieście mówi się , że na Radomiaka nie ma co się ustawiać bo mają plecy u naszych starszych. A zapewniam was zielonki, że jest spora grupa w naszych szeregach, która od dawna ostrzy na was zęby....
Broniarzom można przyznać chociaż tyle, że otwarcie mówią że nas nie lubią i wiele razy oberwali po głowach od nas za układy z dziewczynami z k6, chociaż polonistki nigdy ich nie wspierały i w końcu broniarze dali sobie z nimi spokój.
a co to ma do mojego postu, nie mam nic wspolnego z tymi ekipami, poprostu temat ciegnie sie od dwoch czy trzech stron, i po przeczytaniu tego wszystkiego mialem poprostu jakis z****** sen i tyle
a co ty myslisz ze Radomiak to jezdzi na wyjazdy po mazowieckim bo jak napisales plecy u waszych starszych ma ? ty albo jestes walniety na glowe albo sie podszywasz pod legioniste RADOMIAK zawsze jezdzil i jezdzi na wyjazdy nie wazne czy 5 cz 100 ale jezdzi i zera nie ma i my nie MAMY I nie musimy miec zadnych plecow co ty myslisz ze jak Legia powiedzmy by nas obila to juz bysmy nie jezdzili po Mazowszu MY JESTESMY RADOMIAK I JEZDZIMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZ RADOMIAK GRA!!!nie to co nasi sasiedzi :):)
ps to Polonia pogonila Bron a nie na odwrot !!![/quote]
Polonia sama się przyznaje do tego że mało wspierała Broń
Ja jednak jestem ciekawy jak będą wyglądały wasze wyjazdy po Mazowszu jak przybijecie sztamę z jedną ekip z północnej Polski choć mało przyjaznej Legii. Pamiętajcie że zyskując przyjaciół, zyskujecie też wrogów
z ust mi to wyjąłeś. Przybiją sztamę - przybiją gwóźdź do swojej trumny. Nienawidzę dziewczyn z konwiktorskiej, ale bądźmy uczciwi, broniarze im zgode wypowiedzieli - tak gwoli ścisłości. Dziwiliśmy się tylko, że tak późno.
Zdrada_Dobrych_Rani pisze:ile Broniarzy pojechało na swój mecz derbowy z Orłem Wierzbica ?
Nie chcialem sie tu rejestrowac ,ale draznia mnie wpisy takich dzieci jak ty. Po pierwsze twój nick powinien byc zmieniony bo dobry zespól a ty mu robisz tylko zła reklame.
Może dla ludzi z Wójtostwa Gołębiów mecze z Orłem, Pionkami czy Grójcami to derby ale dla nas nie. Dla nas jedyne derby to te z Wami. co prawda bez dotacji nie macie ochoty przychodzic na te mecze i cena dla was 20zł za bilet jest wygórowana ,ale cóż chłop to chłop w czerwcu w wójtowstwie nie było dodtacji wiec olaliscie mecz lepiej pod bramami postac.
Dla ogólnego infa ten mecz traktowany jak kazdy inny tego typu. Do twojego chłopskiego rozumu wbij sobie , że w Kozienicach nie ma co liczyc na kibicow gosci bo nie przyjamuja tam. wiec cisnienia nie ma u nas na te mecze . Zrobia nam stadion bedziemy wtedy dyskutowac jak jest u nas. a zebys sie nie podniecał poogladaj sobie zeszy sezon u was meczu w wójtostwie i żałosny widok waszego sektora.
A ogołnie dla informacji gminnego klubu nas zawsze jest zero bez pozdrowień.
Zdaje sobie sprawe, że to forum trzeba już traktować z przymrużeniem oka, ale...
Twierdzisz, że woleliśmy stać pod bramami na ostatnich derbach..? Jak odniesiesz się do faktu, że w rozmowie telefonicznej w dniu derbów odmawiacie i argumentujecie to...brakiem składu? Poza tym to chyba w dzien derbów leżałeś pod stałem w barze na waszym osiedlu..?..czy tylko podnosiłeś znokautowanych kolegów..?
Ludzie piszą, że jest was wiecej w internecie niż w realu...stwierdzam, że mają racje :)
Życie wszystko zweryfikuje, do zobaczenia...
bez odbioru
Braveheart pisze:
Twierdzisz, że woleliśmy stać pod bramami na ostatnich derbach..? Jak odniesiesz się do faktu, że w rozmowie telefonicznej w dniu derbów odmawiacie i argumentujecie to...brakiem składu?
odniose sie tym ,że widac iz jestes malo znaczaca osoba u siebie gdyż powielasz farmazony. W DNIU derbów nie dzowniliscie tylko dzień przed co potwierdził nie na tym forum jeden z waszych głownych!!!
A czy ktos negował ,że po meczu trafiliscie chlopakow od nas ... nie bo to prawda tylko trzeba umniec sie do tego przyznawac a nie pisac farmazony . tylko tak jest łatwiej bo jak to lepsza ilosciowo i jakosciowo ekipa mogla przegrac . tak byc nie moze. zreszta z waszych ust i klawiatur ciezko kiedykolwiek odczytac prawde.
zanim odpiszesz popytaj starszych kolegow ktorzy cos wiedza i znacza.
Ale ekipy jak nie mieliście dzień przed derbami, w derby czy dzień po derbach tak nie macie do dziś a w internecie jest was ciągle pełno, to ja już nie wiem o co wam chodzi i co wy chcecie osiągnąć? Jak tak piejesz do Radomiaka to się wykaż a jak nie chcesz się wykazać to kłapnij dziobem bo robicie śmiech próbując udowadniać że jesteście lepsi lub na tym samym poziomie co Radomiak.
JWK pisze:Szanowni kibice Radomiaka i Broni,nie myśleliście kiedyś o założeniu oddzielnego tematu np. "Radomskie podwórko"?
i o czym będą w nim "rozmawiać"? O tym ze jedni pojechali gdzieś w siedmiu a drudzy w trzynastu... Ostatnie dwie strony wyglądają już chyba wystarczająco dość komicznie.
Trzeci mecz sezonu i trzecia porażka do zera. Nas w Otwocku 8 osób z jedną flagą. Kilka razy coś krzyknęliśmy. OKS nie dopingował ze względu na żałobę po śmierci swojego trenera.
JWK pisze:Szanowni kibice Radomiaka i Broni,nie myśleliście kiedyś o założeniu oddzielnego tematu np. "Radomskie podwórko"?
i o czym będą w nim "rozmawiać"? O tym ze jedni pojechali gdzieś w siedmiu a drudzy w trzynastu... Ostatnie dwie strony wyglądają już chyba wystarczająco dość komicznie.
Tych stron pewnie zebrałoby się więcej,więc niech założą oddzielny temat
Na meczu nie wystawiamy młyna, za to czekamy w 25 osob wraz z przyjaciółmi z Łęczycy (12 osób - wielkie dzięki!) na Warszawiaków na stacji PKP. Niestety kibice przyjezdni jednak podróżowali autami.
Na meczu nie wystawiamy młyna, za to czekamy w 25 osob wraz z przyjaciółmi z Łęczycy (12 osób - wielkie dzięki!) na Warszawiaków na stacji PKP. Niestety kibice przyjezdni jednak podróżowali autami.