Komentarze Dla Miasta Łódź ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Zablokowany
akuku
ban

Post autor: akuku » 02.03.2007, 17:52

:lol:
kto tu ma komplesky piszac brodowici , człoweku to nie infocenrum zeby obrazac inny klub .
Dobra Zamknac ten temat.
zaraz zjedzie mnie pewnie kumate dziecko internetu (czyt. matys) ale musiałem to napisac.
ZAKMYKAC TEMAT bo powoli wraca stary klimat 8)
Kropka za uchem to zgoda żydzewa z ruchem

iparts.pl
fanatyk_e3

Post autor: fanatyk_e3 » 02.03.2007, 17:55

Racja zamknąć :!: Ale otworzyć 2 dni przed derbami :D
1910

Tabasco

Post autor: Tabasco » 02.03.2007, 19:10

matys 1910
ciezko wam pojac ze goszczynski nie poprosil o wieksza sume biletow i dlatego ich nie dostalisice trzeba byc debilem zeby tego nie pojac
trzeba być debilem, żeby w kółko powtarzać tą brednię z pismem...tak jest po prostu wygodnie. Zrobiliście z tego niemal legendę, ale każdy przytomny człowiek wie, że to tylko wykręt i tyle. Sami w to nie wierzycie, że gdyby z pismem było na tip top, wydarzenia potoczyły by się inaczej, ale....Na potrzeby takich sporów jak te, przy okazji zbliżających się derbów, zawsze można przypomnieć farsę z pismem i wmawiać sobie i innym, że to przez nie wszystko się popsuło. TYLKO WY NIE DOSTRZEGACIE śMIESZNOśCI TEGO ARGUMENTU I śMIESZNOśCI W CIąGłYM JEGO PRZYTACZANIU

Mateuszek

Post autor: Mateuszek » 02.03.2007, 19:19

...
Ostatnio zmieniony 12.03.2007, 20:12 przez Mateuszek, łącznie zmieniany 1 raz.

malik

Post autor: malik » 02.03.2007, 19:51

Jedynym powodem dla którego ŁKS nie wpuści Widzewa w większej ilości jest to:
ŁKS-Widzew wiosna 2006....od 3 do ostatnio 7 tyś Widzewiaków.
Widzew-ŁKS jesień 2006....450 kibiców ŁKS
Nie rozumiem innych argumentów o jakiś pismach i Puchalskim
Ale nie wiem dlaczego Widzew tak się denerwuje,przecież i tak wejdzie każdy kto chce czyli jakies 2tyś na łuku no i pewnie z tysiąc na Trybune więc nie widzę problemu....

mjRTS

Post autor: mjRTS » 02.03.2007, 20:14

R/F pisze:
berserk1908 pisze:
W pisze:A ja chcialbym prosic zeby Widzewiacy nie wdawali sie w polemika z sąsiadami za miedzy na temat derbów, co będzie to będzie czas pokaże!
A kibice podmiejscy potrafią? Czy ich w gminnych podstawowkach i szkolach rolniczych nie nauczyli literek?
A Ty taki "rodowity łodzianin" z Włocławka?
Gdzie twoi koledzy z Konstantynowa, Pabianic, Zgierza? Też sie nazywają "rodowitymi łodzianami"? :lol:
Na Widzewiaków ze swoich miast mówią z pogardą "wieśniaki"? :lol:
No, poniż mnie teraz słownie chłopcze z miasta :lol:
Bardzo Cię proszę.Zgierz jest akurat wybitnie czerwonym miastem.

linaad

Post autor: linaad » 02.03.2007, 20:16

malik pisze:Jedynym powodem dla którego ŁKS nie wpuści Widzewa w większej ilości jest to:
ŁKS-Widzew wiosna 2006....od 3 do ostatnio 7 tyś Widzewiaków.
Widzew-ŁKS jesień 2006....450 kibiców ŁKS
Nie rozumiem innych argumentów o jakiś pismach i Puchalskim
..
nieeee, ta historia zaczyna się znacznie wcześniej

hronologicznie:

1 sezon po spadku Widzewa do drugiej ligi:

Jesień 2005

ŁKS - Widzew - kibiców Widzewa cos ponad 5 tysięcy, pomimo tego, ze biletów przyznanych przez ŁKS mieli cos ponad 3 tys. Sam nie posiadając biletu wchodze na stadion.

wiosna 2006

Widzew - ŁKS - kibiców ŁKS -u około 3 tysięcy, biletów otrzymali 1700 w ostatniej chwili dostali jeszcze 300 więcej, więc ostatecznie 2000 biletów, co nie przeszkadza im wejść w ponad 3000 wg nich samych.

2 sezon Widzewa w drugiej lidze

Jesień 2006

Widzew - ŁKS - kibice ŁKS -u jak przed rokiem dostaja 1700 biletów, z dorozumieniem, że jak przyjdzie ich więcej, to i tak wejda tak jak to miało miejsce pół roku wcześniej. I tu zaczyna się szopka. Kibice ŁKS-u ogłaszają bojkot derbów podając jak dobrze pamietam rózne przyczyny:
1) najpierw nie pasowała cena - więc zeszła w dół
2) później za mała liczba biletów
3) a nawet pisali, że wazniejszy jest dla nich wyjazd do Gdańska, więc robią bojkot bo doszłoby do awantury i dostaliby zakaz na ten arcyważny wyjazd.
Przeznaczona dla nich była niciarka, kosztem kibiców Widzewa. Na niciarce nikt nie usiadł, i Widzew jest w plecy duzą kasę.

wiosna 2006

ŁKS - Widzew - kibiców Widzewa ok. 6 tysięcy, choć biletów otrzymali dużo mniej. Jednak pomimo braku biletów i tak wszyscy dostaja się na stadion poprzez rozwalenie bramy i przez Galerę.

Po awansie obu drużyn do 1 ligi

1. Widzew - ŁKS - władze Widzewa pamiętne strat finansowych spowodowanych oddaniem niciarki i nieprzyjściem na nią ŁKS-u udostępniają kibicom ŁKS-u tylko "klatkę" i 450 biletów w niej. Ponadto wlodarze ŁKS-u nie wystąpili z oficjalnym pismem o zwiększenie puli biletówdla swych kibiców.

2. ŁKS - Widzew - czas pokaże....

fcb

Post autor: fcb » 02.03.2007, 20:30

worek pisze:
czemu Łks ma znowu dawac 5 tys , ma robic za frajera , a za pol roku znowu uslyszy : 450 biletow !
ale ŁKS straci na tym ! sami się sfrajerujecie bo i tak nie przyjdzie od Was wiecej ludzi, za to że mniej Widzewiaków. i jeszcze Derby będa wyblakłe

P.S. nie jestem kibicem RTSu

fcb

Post autor: fcb » 02.03.2007, 20:36

worek pisze:
czemu Łks ma znowu dawac 5 tys , ma robic za frajera , a za pol roku znowu uslyszy : 450 biletow !
ale ŁKS straci na tym ! sami się sfrajerujecie bo i tak nie przyjdzie od Was wiecej ludzi, za to że mniej Widzewiaków. i jeszcze Derby będa wyblakłe

malik

Post autor: malik » 02.03.2007, 20:42

No to jeżeli wiosną 2005 było tylu ŁKSiaków i nic złego się nie stało...oprócz kilku pomalowanych kszesełek i szoku jaki wywarła "Biała Inwazja" na kibicach Widzewa
ale przecież później na ŁKSie Widzew też prezentowa sie dobrze zwłaszcza wiosną 2006 więc ten szok musiał ustapić samozadowoleniu....więc dlaczego w następnym czasie eŁKSa nie dostała więcej biletów tzn tyle samo ile Widzew...przecież stadion Widzewa jest podobno wiekszy od stadionu ŁKSu....
i prosze nie piszcie o jakiś pismach i śmiesznych przezesach bo jesteście kibicami i powinniście mysleć jak kibice a nie jak działacze i policja....
Kibice ŁKSu są "lekko" w*urwieni że ich Widzew robi w ch*ja i daje mało biletów więc w drodze rewanżu chcą analogi i nie rozumiem czemu Widzew tak bardzo się bulwersuje....ciekawe jakie by były rozmowy jakby było odwrotnie w kwesti przyzanawania biletów......
8)

malik

Post autor: malik » 02.03.2007, 20:43

fcb pisze:
worek pisze:

nie sądze żeby pieniądze były najważniejsze dla kibiców....jeżeli o to Ci chodzi

fcb

Post autor: fcb » 02.03.2007, 20:51

a myslisz ze prezes ktory ma do powiedzenia najwiecej kieruje sie rozumem czy sercem ?
a kibicom powinno zalezec na Derbach - zeby byly jak najlepsze i zeby stadion byl pelny

Kiju

Post autor: Kiju » 02.03.2007, 21:06

Linaad wszystko elegancko podsumował.

My kiedy szlismy na ŁKS nie patrzylismy na przyznana pule biletów,zawsze wchodzili wszyscy,nie było płaczu,bojkotów.

Cóz,nareszcie kibice z Unii maja sznse byc glosniejsi na własnym stadionie :D ,moze tez oprawa im w koncu wyjdzie tak jak nalezy.

ps.
Malik,a tak naprawde to o co Ci chodzi?Bo troche sie pogubiłem czytajac Twojego posta 8) [/list]
Obrazek

linaad

Post autor: linaad » 02.03.2007, 21:09

malik pisze:więc dlaczego w następnym czasie eŁKSa nie dostała więcej biletów tzn tyle samo ile Widzew...przecież stadion Widzewa jest podobno wiekszy od stadionu ŁKSu....
i prosze nie piszcie o jakiś pismach i śmiesznych przezesach bo jesteście kibicami i powinniście mysleć jak kibice a nie jak działacze i policja....
malik, widzę, żeś młody kibic i raczej słabo zorientowany w kibicowskich klimatach.

Holba

Post autor: Holba » 02.03.2007, 21:26

Zakladamy ze jednak :( dostaniemy tylko 400 biletow. Rozumiem tez, ze jezeli Widzew da Niciarke, to LKS w rewanzu da cala trybune w nastepnym sezonie. Co gdy pierwszy mecz (zakladajac ze obie ekipy beda w tej samej lidze ;) ) bedzie na LKSie? Pelna pula dla nas, czy ponownie 400/500 biletow? bo jesli tak to bedzie bledne kolo, dla kazdej ze stron.

pzdr
Londyn 100% Widzew

malik

Post autor: malik » 02.03.2007, 21:27

po czym poznałes po tym że nienapinam się....
P.S ten pierwszy post o tysiącu na Trybunie był z ironią...ale może się źle wyraziłem
i naprawdę potrafię sobie wyobrazić argumenty stron gdyby sytuacja był odwrotna.....pewno posty były by takie same tylko piszący je zamienili by się miejscami....
ale niech napinka trwa nadal.........a ostatnie prawdziwe derby były wiosną 2006...i długo takich nie będzie

malik

Post autor: malik » 02.03.2007, 21:39

Wiadomo że te derby niczego nie zmienią.......a wszystko zależy od następnych i od tego który klub udostępni północny sektor i to bez pier*olenia o jakiś pismach i takich innych...tylko dobra wola :roll:

malik

Post autor: malik » 02.03.2007, 21:46

kiju chodziło mi o to że jeżeli atmosfera po obu stronach była wesoła to czemu wtedy ŁKS do stał tak mało biletów....po prostu nierozumiem....

Łódź=ŁKS
ban

Post autor: Łódź=ŁKS » 02.03.2007, 22:11

Kiju pisze:Cóz,nareszcie kibice z Unii maja sznse byc glosniejsi na własnym stadionie :D ,moze tez oprawa im w koncu wyjdzie tak jak nalezy
:D

jaka ty mądra głowa jeteś

ciekawe jak by sie odmieniły role i na waszym stadionie byscie dostawali w pizde 1-3 to nawet byście nie pierneli i ciekawe kto by był głosniej

lepiej zacznij szukać tam u siebie knajpki z canal +
Łódź miasto moje, eŁKSa życia całym
1908 - Rodowity Łodzianin

zzz LG

Post autor: zzz LG » 02.03.2007, 22:18

Holba pisze:Zakladamy ze jednak :( dostaniemy tylko 400 biletow. Rozumiem tez, ze jezeli Widzew da Niciarke, to LKS w rewanzu da cala trybune w nastepnym sezonie. Co gdy pierwszy mecz (zakladajac ze obie ekipy beda w tej samej lidze ;) ) bedzie na LKSie? Pelna pula dla nas, czy ponownie 400/500 biletow? bo jesli tak to bedzie bledne kolo, dla kazdej ze stron.

pzdr
:) też o tym pomylałem.

Nie da sie ukryć. Wszelkie dywagacje typu, że Łks straci finansowo, że liczą się przede wszystkim kibice, że niby Łks boi się gości to tylko zamydlanie oczu. Gołym okiem widać, że przyczyna tkwi w postawie puchalskiego. Wszelkie inne interpretacje to tylko obracanie kota ogonem. Zróbcie w końcu porządek ze swoim prezesem zamiast wykrzywiac obraz rzeczywistości. Jest kilka klubów w Naszym kraju gdzie przyjezdni (antagoniści) są traktowani wyjątkowo skur...ko przez włodarzy klubów. Do takich należy miedzy innymi rts.

p.s. Uprzedzając wpisy dotyczące mojej przynależności klubowej- kieruję sie przede wszystkim przyzwoitością a nie prefencjami kibicowskimi (wiadomo chyba po której są stronie :)
zzz LG

jędrek

Post autor: jędrek » 03.03.2007, 07:55

Czas już ku*** skończyć to zbędne pierdolenie przez wszelkiego rodzaju napinaczy. Wkurwiają mnie wpisy ludzi (po obu stronach), którzy c**** wiedzą i wypisują bzdety, przynoszące wstyd na całą Polskę. To już jest żałosne jak c***.

Mam nadzieję, że po tym poście zmienicie ton swojej dyskusjo - napinki.

Na dzień dzisiejszy sprawa ilości biletów dla Widzewa jest zakończona i wynosi obowiązkowe 5%. Nie wiem czy to będzie 400 czy też 600 bo jest to uzależnione od dopuszczenia stadionu. Wszelkiego rodzaju spotkania, które są zaplanowane w UMŁ nie zmienią tego, gdyż taka decyzja została przyklepana przez wszystkich.

Prośba do kibiców Widzewa.
Przestańcie mówić, że wejdziecie w tylu ilu przyjdziecie bo to jest żałosne i tylko wypaczacie prawdę. Wszyscy, którzy mają coś do powiedzenia w tym temacie wiedzą co i jak będzie wyglądało z Waszym przyjściem na derby, więc nie widzę sensu w kontynuowaniu zbędnej napinki.

Po zakończeniu sezonu dojdzie do spotkania na lini ŁKS - Widzew (zanim podany zostanie terminarz) i toczone będą rozmowy na temat przyszłości łódzkich derbów. Tylko od postawy działaczy Widzewa będzie zależało czy nasze derby będą świętem czy też zwykłą ligową potyczką.
Nasze stanowisko będzie jednoznaczne. Dostaniecie tyle biletów ile będzie Wam potrzebnych. Ale warunek jaki musicie spełnić to odpowiednia liczba biletów dla ŁKS-u. Innaczej być nie może i nie będzie.
Będziecie więc mieli wielkie pole do popisu aby przycisnąć Puchalskiegi i innych aby podjeli konkretną decyzję. I tu musicie wykazać jaki macie wpływ na Waszych włodarzy.

Zamiast zbędnej napinki i wzajemnemu ubliżaniu proponuję wszystkim zajęcie się szukaniem dobrych pomysłów na przyszłość, bo dziś nic się już nie zmieni.

Prośba do modów.
Czas już chyba pomyśleć jak doprowadzić do normalnych dyskusji, bez wzajemnego ubliżania sobie. Metoda jest jedna i nie widzę przeciwwskazań aby z niej korzystać.

Tabasco

Post autor: Tabasco » 03.03.2007, 11:28

jędrek
Po zakończeniu sezonu dojdzie do spotkania na lini ŁKS - Widzew (zanim podany zostanie terminarz)
otóż właśnie...tylko przed poznaniem terminarzu spotkanie będzie miało sens.

Taka mała dygresja - oby BYŁ powód do spotykania się = oba klubu w pierwszej lidze 8)

miiszczu

Post autor: miiszczu » 03.03.2007, 11:44

Mnie zastanawia jedno. ŁKS przez całą poprzednią rundę zarzekał się, że prasa podaje zaniżone ilości kibiców z takiego powodu, iż nie można było podać większej liczby kibiców niż miejsc na stadionie. A nie przyszło Wam do głowy, że Widzew też nie mógł oficjalnie dać więcej niż 1700 biletów, bo taką pojemność ma ten sektor? Mowa o derbach zbojkotowanych. O ile pamiętam między derbami rok wcześniej a zbojkotowanymi zaszło zaostrzenie restrykcji przy wpuszczaniu kibiców.

malik

Post autor: malik » 03.03.2007, 12:03

myslę że jędrek powiedział wszystko co było do powiedzenia i nie ma co już pierolić o przeszłości tylko zastanowic się nad przyszłością....proste

worek

Post autor: worek » 03.03.2007, 12:11

miiszczu pisze:Mnie zastanawia jedno. ŁKS przez całą poprzednią rundę zarzekał się, że prasa podaje zaniżone ilości kibiców z takiego powodu, iż nie można było podać większej liczby kibiców niż miejsc na stadionie. A nie przyszło Wam do głowy, że Widzew też nie mógł oficjalnie dać więcej niż 1700 biletów, bo taką pojemność ma ten sektor? Mowa o derbach zbojkotowanych. O ile pamiętam między derbami rok wcześniej a zbojkotowanymi zaszło zaostrzenie restrykcji przy wpuszczaniu kibiców.
Oficjalnie nie mógł , ale nieoficjalnie mógł "zapewnić" wchodzenie . Za pierwszym raz tak zrobil za drugim nie i na nic tu tlumaczenie o zmianie restrykcji.

Guma
ban

Post autor: Guma » 03.03.2007, 13:51

worek pisze:
miiszczu pisze:Mnie zastanawia jedno. ŁKS przez całą poprzednią rundę zarzekał się, że prasa podaje zaniżone ilości kibiców z takiego powodu, iż nie można było podać większej liczby kibiców niż miejsc na stadionie. A nie przyszło Wam do głowy, że Widzew też nie mógł oficjalnie dać więcej niż 1700 biletów, bo taką pojemność ma ten sektor? Mowa o derbach zbojkotowanych. O ile pamiętam między derbami rok wcześniej a zbojkotowanymi zaszło zaostrzenie restrykcji przy wpuszczaniu kibiców.
Oficjalnie nie mógł , ale nieoficjalnie mógł "zapewnić" wchodzenie . Za pierwszym raz tak zrobil za drugim nie i na nic tu tlumaczenie o zmianie restrykcji.
Za pierwszym razem było zapewnienie, że wszyscy wejdą, a jak to wyglądało, to kto był ten wie. Problemy na wejściu, gazowanie ludzi nie mających biletu, powolne wpuszczanie kilku tysięcy kibiców. O ile wiem to również to było powodem bojkotu, bo danie nam 1,7 tys i brak oficjalnego zapewnienia, że wszyscy wejdą nie dawało podstaw by przypuszczać, że wejście na stadion będzie wyglądało lepiej niż gdy biletów mieliśmy 2,5tysiąca. Późniejsze powtarzanie przez "wszystkowiedzących" widzewskich kibiców, że "i tak byście weszli" jest hipokryzją.

worek

Post autor: worek » 03.03.2007, 14:15

Dokladnie . Zapomnialem o paru elementach owego wchodzenia na mecz - Guma wyczerpał temat.

jędrek

Post autor: jędrek » 03.03.2007, 14:17

1. Pierwsze wspomniane derby - 3.000 biletów + zapewnienie że wszyscy wejdą. Guma napisał jak było. Dodam tylko od siebie, że gazowane były kobiety, małolaty stojące spokojnie a także radny Rady Miejskiej trymający na widoku swoją legitymację.

2. Drugie wspomniane derby to 1700 biletów i zapewnianie nas na forum przez każdego kto tylko miał wówczas dostęp do netu, że wchodzimy wszyscy. Z Waszego klubu nikt nawet szeptem nie podzielił tej opini.

3. Myślę że trzeba być głupcem aby narazić zwykłych kibiców na wszelkiego rodzaju szykany, ryzyko utraty zdrowia itp itd. Człowiek realnie myślący Nie wyśle na rzeź mało świadome osoby, które są skłonne uwierzyć w pokojowe działania milicji przed stadionem.

Dziś temat jest zamknięty i nic się w nim nie zmieni. Czas pomyśleć co jutro.

FDL

Post autor: FDL » 03.03.2007, 16:00

Mi jest szkoda, że nie powtórzą się derby z przed roku, ale cóż może kiedyś..
Derby to święto całego miasta i nie ma znaczenia kto je zniszczył, ale znaczenie ma to czy kiedyś powrócą? Bez prawdziwych derbów miasto traci wielkie wydarzenie. Co to za Piotrkowska bez kamienic, pubów i sklepów? Tak będzie wyglądała Łódź jeżeli wszystko będzie zmierzało w takim kierunku jak teraz czyli "jak kuba bogu tak bóg kubie"

W tamtym roku dostaliśmy pule biletów(nie ma znaczenia jaką), a pod stadion przyszło (wiadomo ile)ludzi bez biletu. Wszyscy poszli i weszli. W tym roku nie będzie inaczej. Każdy Widzewiak któremu nie jest obojętne święto jakim są derby przyjdzie z biletem czy bez.

Kiju

Post autor: Kiju » 03.03.2007, 17:03

Guma pisze:
Za pierwszym razem było zapewnienie, że wszyscy wejdą, a jak to wyglądało, to kto był ten wie. Problemy na wejściu, gazowanie ludzi nie mających biletu, powolne wpuszczanie kilku tysięcy kibiców. O ile wiem to również to było powodem bojkotu, bo danie nam 1,7 tys i brak oficjalnego zapewnienia, że wszyscy wejdą nie dawało podstaw by przypuszczać, że wejście na stadion będzie wyglądało lepiej niż gdy biletów mieliśmy 2,5tysiąca. Późniejsze powtarzanie przez "wszystkowiedzących" widzewskich kibiców, że "i tak byście weszli" jest hipokryzją.

Ja p*******...

Ludzie,o czym wy gadacie??

A ,myslicie ze my wchodzilismy na przedostatnie(bo na ostatnich wygladalo to inaczej) czy wczesniejsze derby w normalnych warunkach??Czego wy oczekujecie??Do teatru idziecie czy na derby??Na przedostatnich derbach przy wchodzeniu kumplowi pekła łapa,taki byl scisk,tak to juz jest...

Na innych wyjazdach tez niejednokrotnie przy wchodzeniu dzialy sie dantejskie sceny,niestety tak sie dzieje wszedzie.

:?
Obrazek

jędrek

Post autor: jędrek » 03.03.2007, 17:17

Kiju pisze:
Na innych wyjazdach tez niejednokrotnie przy wchodzeniu dzialy sie dantejskie sceny,niestety tak sie dzieje wszedzie.

Gdy się wbija bez biletu :lol:

Kiju

Post autor: Kiju » 03.03.2007, 17:25

jędrek pisze:
Kiju pisze:

Gdy się wbija bez biletu :lol:

Bywały mecze gdzie 95 ludzi mialo bilety wchodzenie było tragedią.

Niestety,tak sie dzieje nie od dzis.

Gdy na stadion ma wejsc 3000 czy 5000 ludzi problem staje sie duzo wiekszy.
Obrazek

Guma
ban

Post autor: Guma » 04.03.2007, 00:08

Kiju pisze:
Guma pisze:

Ja p*******...

Ludzie,o czym wy gadacie??

A ,myslicie ze my wchodzilismy na przedostatnie(bo na ostatnich wygladalo to inaczej) czy wczesniejsze derby w normalnych warunkach??Czego wy oczekujecie??Do teatru idziecie czy na derby??Na przedostatnich derbach przy wchodzeniu kumplowi pekła łapa,taki byl scisk,tak to juz jest...

Ale tu nie chodzi o ścisk przy bramkach czy brak ilości toalet. Nikt idąc na derby i nie liczy, że Puchalski z Bońkiem rozwiną nam czerwony dywan, najlepiej na wysokości Billi. Ale bezsensownemu gazowaniu setek ludzi przez "specsłużby" pod bramami jakoś nie odpowiada obietnica, że wszyscy wejdą. Z resztą było, minęło, każda ze stron bedzie widziała swoje racje. Obiektywizmu w tym sporze nie będzie więc dalsza polemika chyba nie ma sensu.
Obrazek

Trasher

Post autor: Trasher » 04.03.2007, 12:29

No panowie a jak skomentujecie liczyby wyjazdowe ŁKSu i Widzewa z 1 kolejki ?
Widzewa ponad 2 razy więcej w Grodzisku (530) niż ŁKSu w Szczecinie (250) .
Widzew miał sporo bliżej od ŁKSu coprawda , ale przeciwnik mniej atrakcyjny i do Grodziska nie można dojechać pociągiem . Poza tym ŁKS miał specjała .

Moim zdaniem jako bezstronnego obserwatora 1 kolejka na + zdecydowanie dla Widzewa .

Przestańcie już pisać o biletach na derby bo już żygać się chce jak to się czyta . :roll: Jak czytam te wpisy wasze to mam wrażenie że mecz debrowy to dla wiekszości tu piszących jedyny "wyjazd" w rundzie .
Sprawa jest prosta według mnie : Widzew dał ŁKSowi 500 biletów teraz ŁKS dał tyle samo Widzewowi . W przyszłym sezonie ustalcie sobie z działaczami ile nawzajem sobie dajecie biletów i tyle . Koniec kropka .

akuku
ban

Post autor: akuku » 04.03.2007, 13:36

porownamy wtedy kiedy to my pojedziemy do Grodziska , a wy do Poznania
ps . jak obstawiacie wynik KSG - Wisła ? 8)
1:0 dla KSG
Kropka za uchem to zgoda żydzewa z ruchem

Łks 1908

Post autor: Łks 1908 » 04.03.2007, 15:06

gawronRTS pisze:Kaesiaczki jestescie najwiekszymi zakompleksionymi ludzmi jakich znam...W dopingu nam nie dorownujecie,we frekwencji tez nie,nie mowiac juz o sparawach stricte sportowych...nie ma sie co dziwic w gruncie rzeczy...Mam tylko jedna prosbe zostawcie mieszkancow wsi w spokoju bo was zbojkotuja brodowici i chleba nie bedzie...Ja osobiscie mieszkam w malym miasteczku gdzie czas plynie bardzo przyjemnie i nie zamienilbym tego miejsca na oszczana kamienice na polesiu.W moim sercu tylko Widzew(podobnie jak w wiekszosci mieszkancow naszego niemalego wojewodztwa).Bez odbioru....RTS!!! 8)
No to mnie rozbawiłes w to niedzielne popołudnie.Tak mamy kompleksy :lol: ,ze jestescie starszym klubem,ze w Łodzi bylisce pierwsi,ze macie ciekawsza historie i bogata tradycje przechodzaca z pokolenia na pokolenie,ze jestescie Rodowitymi Łodzianami i wasza główna banda to Łódź a nas wyzywaja od wiesniaków i podmiejskich...juz nie mówie o sprawach stricte sportowych,o których mam duze pojecie,bo mieszkam 110 km od Łodzi :lol:
A tak na powaznie,przestancie juz pierdolic o tych kompleksach,bo to nie ma nic wspólnego z rzeczywistoscia i naprawde nas smieszy.Sukcesy,puchary,Boniek itd. to nie jest najwazniejsze i wszystko sie w okół tego nie kreci.Ale rozumiem was,ze trudno jest wam to pojąć,skoro kibicowsko istniejecie gdzies ze 30 latek i powstaliscie na sukcesach.Wiec zyj sobie dalej na swoim małym zadupiu,gzie czas płynie spokojnie i przyjemnie,mądruj sie dalej na tematy łódzkie,a ja sobie dalej bede obszczywał miejskie kamienice w miescie,gdzie sie urodziłem,wychowałem i mam swój klub.
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !

Karlito77

Post autor: Karlito77 » 04.03.2007, 18:51

Łks 1908 pisze: A tak na powaznie,przestancie juz pierdolic o tych kompleksach,bo to nie ma nic wspólnego z rzeczywistoscia i naprawde nas smieszy.

Ciekawe jak sie ma do tego co piszesz,twój podpis w profilu.
Obrazek
Nie do pobicia-Widzewski styl życia.

Łks 1908

Post autor: Łks 1908 » 04.03.2007, 20:42

Karlito77 pisze:
Łks 1908 pisze: A tak na powaznie,przestancie juz pierdolic o tych kompleksach,bo to nie ma nic wspólnego z rzeczywistoscia i naprawde nas smieszy.

Ciekawe jak sie ma do tego co piszesz,twój podpis w profilu.
ocb mr.sołtys?????????
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !

Rodowite Bałuty

Post autor: Rodowite Bałuty » 05.03.2007, 00:54

[quote="Trasher"]No panowie a jak skomentujecie liczyby wyjazdowe ŁKSu i Widzewa z 1 kolejki ?
Widzewa ponad 2 razy więcej w Grodzisku (530) niż ŁKSu w Szczecinie (250) .
Widzew miał sporo bliżej od ŁKSu coprawda , ale przeciwnik mniej atrakcyjny i do Grodziska nie można dojechać pociągiem . Poza tym ŁKS miał specjała .

Moim zdaniem jako bezstronnego obserwatora 1 kolejka na + zdecydowanie dla Widzewa .

Bystry jestes,bingo!Ciekawe ilu typów z tej"łodzkiej wycieczki"trafiłoby na piotrkowska?...bez mapy... :lol:
PAMIĘTAJ WIDZEWIOKU,HISTORIA NIE KŁAMIE ŁKS ŁÓDŻ POLSKA-1908-RODOWICI ŁODZIANIE

Holba

Post autor: Holba » 05.03.2007, 07:49

...
Ostatnio zmieniony 05.03.2007, 07:50 przez Holba, łącznie zmieniany 1 raz.
Londyn 100% Widzew

Zablokowany