kto tu ma komplesky piszac brodowici , człoweku to nie infocenrum zeby obrazac inny klub .
Dobra Zamknac ten temat.
zaraz zjedzie mnie pewnie kumate dziecko internetu (czyt. matys) ale musiałem to napisac.
ZAKMYKAC TEMAT bo powoli wraca stary klimat

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
trzeba być debilem, żeby w kółko powtarzać tą brednię z pismem...tak jest po prostu wygodnie. Zrobiliście z tego niemal legendę, ale każdy przytomny człowiek wie, że to tylko wykręt i tyle. Sami w to nie wierzycie, że gdyby z pismem było na tip top, wydarzenia potoczyły by się inaczej, ale....Na potrzeby takich sporów jak te, przy okazji zbliżających się derbów, zawsze można przypomnieć farsę z pismem i wmawiać sobie i innym, że to przez nie wszystko się popsuło. TYLKO WY NIE DOSTRZEGACIE śMIESZNOśCI TEGO ARGUMENTU I śMIESZNOśCI W CIąGłYM JEGO PRZYTACZANIUciezko wam pojac ze goszczynski nie poprosil o wieksza sume biletow i dlatego ich nie dostalisice trzeba byc debilem zeby tego nie pojac
Bardzo Cię proszę.Zgierz jest akurat wybitnie czerwonym miastem.R/F pisze:A Ty taki "rodowity łodzianin" z Włocławka?berserk1908 pisze:A kibice podmiejscy potrafią? Czy ich w gminnych podstawowkach i szkolach rolniczych nie nauczyli literek?W pisze:A ja chcialbym prosic zeby Widzewiacy nie wdawali sie w polemika z sąsiadami za miedzy na temat derbów, co będzie to będzie czas pokaże!
Gdzie twoi koledzy z Konstantynowa, Pabianic, Zgierza? Też sie nazywają "rodowitymi łodzianami"?![]()
Na Widzewiaków ze swoich miast mówią z pogardą "wieśniaki"?![]()
No, poniż mnie teraz słownie chłopcze z miasta
nieeee, ta historia zaczyna się znacznie wcześniejmalik pisze:Jedynym powodem dla którego ŁKS nie wpuści Widzewa w większej ilości jest to:
ŁKS-Widzew wiosna 2006....od 3 do ostatnio 7 tyś Widzewiaków.
Widzew-ŁKS jesień 2006....450 kibiców ŁKS
Nie rozumiem innych argumentów o jakiś pismach i Puchalskim
..
fcb pisze:ale ŁKS straci na tym ! sami się sfrajerujecie bo i tak nie przyjdzie od Was wiecej ludzi, za to że mniej Widzewiaków. i jeszcze Derby będa wyblakłeworek pisze:
czemu Łks ma znowu dawac 5 tys , ma robic za frajera , a za pol roku znowu uslyszy : 450 biletow !
P.S. nie jestem kibicem RTSu
malik, widzę, żeś młody kibic i raczej słabo zorientowany w kibicowskich klimatach.malik pisze:więc dlaczego w następnym czasie eŁKSa nie dostała więcej biletów tzn tyle samo ile Widzew...przecież stadion Widzewa jest podobno wiekszy od stadionu ŁKSu....
i prosze nie piszcie o jakiś pismach i śmiesznych przezesach bo jesteście kibicami i powinniście mysleć jak kibice a nie jak działacze i policja....
Kiju pisze:Cóz,nareszcie kibice z Unii maja sznse byc glosniejsi na własnym stadionie,moze tez oprawa im w koncu wyjdzie tak jak nalezy
Holba pisze:Zakladamy ze jednakdostaniemy tylko 400 biletow. Rozumiem tez, ze jezeli Widzew da Niciarke, to LKS w rewanzu da cala trybune w nastepnym sezonie. Co gdy pierwszy mecz (zakladajac ze obie ekipy beda w tej samej lidze
) bedzie na LKSie? Pelna pula dla nas, czy ponownie 400/500 biletow? bo jesli tak to bedzie bledne kolo, dla kazdej ze stron.
pzdr
Oficjalnie nie mógł , ale nieoficjalnie mógł "zapewnić" wchodzenie . Za pierwszym raz tak zrobil za drugim nie i na nic tu tlumaczenie o zmianie restrykcji.miiszczu pisze:Mnie zastanawia jedno. ŁKS przez całą poprzednią rundę zarzekał się, że prasa podaje zaniżone ilości kibiców z takiego powodu, iż nie można było podać większej liczby kibiców niż miejsc na stadionie. A nie przyszło Wam do głowy, że Widzew też nie mógł oficjalnie dać więcej niż 1700 biletów, bo taką pojemność ma ten sektor? Mowa o derbach zbojkotowanych. O ile pamiętam między derbami rok wcześniej a zbojkotowanymi zaszło zaostrzenie restrykcji przy wpuszczaniu kibiców.
Za pierwszym razem było zapewnienie, że wszyscy wejdą, a jak to wyglądało, to kto był ten wie. Problemy na wejściu, gazowanie ludzi nie mających biletu, powolne wpuszczanie kilku tysięcy kibiców. O ile wiem to również to było powodem bojkotu, bo danie nam 1,7 tys i brak oficjalnego zapewnienia, że wszyscy wejdą nie dawało podstaw by przypuszczać, że wejście na stadion będzie wyglądało lepiej niż gdy biletów mieliśmy 2,5tysiąca. Późniejsze powtarzanie przez "wszystkowiedzących" widzewskich kibiców, że "i tak byście weszli" jest hipokryzją.worek pisze:Oficjalnie nie mógł , ale nieoficjalnie mógł "zapewnić" wchodzenie . Za pierwszym raz tak zrobil za drugim nie i na nic tu tlumaczenie o zmianie restrykcji.miiszczu pisze:Mnie zastanawia jedno. ŁKS przez całą poprzednią rundę zarzekał się, że prasa podaje zaniżone ilości kibiców z takiego powodu, iż nie można było podać większej liczby kibiców niż miejsc na stadionie. A nie przyszło Wam do głowy, że Widzew też nie mógł oficjalnie dać więcej niż 1700 biletów, bo taką pojemność ma ten sektor? Mowa o derbach zbojkotowanych. O ile pamiętam między derbami rok wcześniej a zbojkotowanymi zaszło zaostrzenie restrykcji przy wpuszczaniu kibiców.
1. Pierwsze wspomniane derby - 3.000 biletów + zapewnienie że wszyscy wejdą. Guma napisał jak było. Dodam tylko od siebie, że gazowane były kobiety, małolaty stojące spokojnie a także radny Rady Miejskiej trymający na widoku swoją legitymację.miiszczu pisze:Mnie zastanawia jedno. ŁKS przez całą poprzednią rundę zarzekał się, że prasa podaje zaniżone ilości kibiców z takiego powodu, iż nie można było podać większej liczby kibiców niż miejsc na stadionie. A nie przyszło Wam do głowy, że Widzew też nie mógł oficjalnie dać więcej niż 1700 biletów, bo taką pojemność ma ten sektor? Mowa o derbach zbojkotowanych. O ile pamiętam między derbami rok wcześniej a zbojkotowanymi zaszło zaostrzenie restrykcji przy wpuszczaniu kibiców.
Guma pisze:
Za pierwszym razem było zapewnienie, że wszyscy wejdą, a jak to wyglądało, to kto był ten wie. Problemy na wejściu, gazowanie ludzi nie mających biletu, powolne wpuszczanie kilku tysięcy kibiców. O ile wiem to również to było powodem bojkotu, bo danie nam 1,7 tys i brak oficjalnego zapewnienia, że wszyscy wejdą nie dawało podstaw by przypuszczać, że wejście na stadion będzie wyglądało lepiej niż gdy biletów mieliśmy 2,5tysiąca. Późniejsze powtarzanie przez "wszystkowiedzących" widzewskich kibiców, że "i tak byście weszli" jest hipokryzją.
jędrek pisze:Gdy się wbija bez biletuKiju pisze:
Na innych wyjazdach tez niejednokrotnie przy wchodzeniu dzialy sie dantejskie sceny,niestety tak sie dzieje wszedzie.
Ale tu nie chodzi o ścisk przy bramkach czy brak ilości toalet. Nikt idąc na derby i nie liczy, że Puchalski z Bońkiem rozwiną nam czerwony dywan, najlepiej na wysokości Billi. Ale bezsensownemu gazowaniu setek ludzi przez "specsłużby" pod bramami jakoś nie odpowiada obietnica, że wszyscy wejdą. Z resztą było, minęło, każda ze stron bedzie widziała swoje racje. Obiektywizmu w tym sporze nie będzie więc dalsza polemika chyba nie ma sensu.Kiju pisze:Guma pisze:
Za pierwszym razem było zapewnienie, że wszyscy wejdą, a jak to wyglądało, to kto był ten wie. Problemy na wejściu, gazowanie ludzi nie mających biletu, powolne wpuszczanie kilku tysięcy kibiców. O ile wiem to również to było powodem bojkotu, bo danie nam 1,7 tys i brak oficjalnego zapewnienia, że wszyscy wejdą nie dawało podstaw by przypuszczać, że wejście na stadion będzie wyglądało lepiej niż gdy biletów mieliśmy 2,5tysiąca. Późniejsze powtarzanie przez "wszystkowiedzących" widzewskich kibiców, że "i tak byście weszli" jest hipokryzją.
Ja p*******...
Ludzie,o czym wy gadacie??
A ,myslicie ze my wchodzilismy na przedostatnie(bo na ostatnich wygladalo to inaczej) czy wczesniejsze derby w normalnych warunkach??Czego wy oczekujecie??Do teatru idziecie czy na derby??Na przedostatnich derbach przy wchodzeniu kumplowi pekła łapa,taki byl scisk,tak to juz jest...
Na innych wyjazdach tez niejednokrotnie przy wchodzeniu dzialy sie dantejskie sceny,niestety tak sie dzieje wszedzie.
No to mnie rozbawiłes w to niedzielne popołudnie.Tak mamy kompleksygawronRTS pisze:Kaesiaczki jestescie najwiekszymi zakompleksionymi ludzmi jakich znam...W dopingu nam nie dorownujecie,we frekwencji tez nie,nie mowiac juz o sparawach stricte sportowych...nie ma sie co dziwic w gruncie rzeczy...Mam tylko jedna prosbe zostawcie mieszkancow wsi w spokoju bo was zbojkotuja brodowici i chleba nie bedzie...Ja osobiscie mieszkam w malym miasteczku gdzie czas plynie bardzo przyjemnie i nie zamienilbym tego miejsca na oszczana kamienice na polesiu.W moim sercu tylko Widzew(podobnie jak w wiekszosci mieszkancow naszego niemalego wojewodztwa).Bez odbioru....RTS!!!
ocb mr.sołtys?????????Karlito77 pisze:Łks 1908 pisze: A tak na powaznie,przestancie juz pierdolic o tych kompleksach,bo to nie ma nic wspólnego z rzeczywistoscia i naprawde nas smieszy.
Ciekawe jak sie ma do tego co piszesz,twój podpis w profilu.
Użytkownicy przeglądający to forum: karol_gryf i 176 gości