Komentarze Dla Miasta KRAKÓW ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Zablokowany
Kraków

Post autor: Kraków » 26.04.2007, 20:17

No nie wiem kto tu nie wyczuł ironii 8)

PS. U was też się kręci pełno kurw policyjnych w okolicy?
Dobrze pobić nie umiecie to już kusze kupujecie!
Kuszownicy c*** wam w mordy!

Śródmieście 100% Cracovia

iparts.pl
Wisła Kraków

Post autor: Wisła Kraków » 26.04.2007, 20:56

Kraków pisze:PS. U was też się kręci pełno kurw policyjnych w okolicy?
Tak. Pewnie przez ten cały koncertos.

303squadron

Post autor: 303squadron » 26.04.2007, 20:58

jak wygląda sytuacja kibiców hutnika na tle wisły i cracovi?

JoJO-Uk
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: JoJO-Uk » 26.04.2007, 21:57

CoZaDebilizm pisze:
JoJO-Uk pisze:aha czyli jesli z jakiej ekipy duzo osob pisze na forum to znaczy ze do nich chodzi duzo ludzi na mecze :) aha ciekawe

Jestes mistrzem swiata :lol: To ze jest na tym forum wiecej osob z Wisly to nie jest zaden wyznacznik tego kogo wiecej chodzi na mecze... Wystarczy sie troche zainteresowac i wiedzial bys ze na Wisle chodzi duzo wiecej ludzi niz na Pasy.
Myslenie nie boli wiec zanim kolejny raz napiszesz cos rownie glupiego to przemysl to zeby sie nie osmieszyc.
Widac ze srodki stylistyczne typu ironia to dla ciebie daleka przyszlosc bo teraz bierzesz w szkole odmiane przez przypadki. Nie smialem sie z tego ile gdzie ludzi chodzi tylko z tego tekstu ze forum jest wyznacznikiem frekwencji na stadionie. To ja proponuje zeby kluby fundowaly darmowy internet wtedy bedzie wszedzie "pelny" stadion. tylko szkoda ze paru twoich kolegow mecze przezywa w relacjach na zywo na internecie

bL

Post autor: bL » 26.04.2007, 22:20

Tak Jojo-Uk , czesc naszych kibiców oglada meze na necie , aLe nas na stadionie jest kilkanascie tysiecy . A za to wszsycy Wasi kibice chodza na mecze i żaden nie oglada meczy w C+ czy na necie i jest Was 4 tyś max :)
POzdrawiam Damy :)
Wisła Kraków

szyderca
ban

Post autor: szyderca » 26.04.2007, 22:42

303squadron pisze:jak wygląda sytuacja kibiców hutnika na tle wisły i cracovi?
ja widziałem u jednego forumowicza podpis o treści: Hutnika nie ma w Krakowie".

Hutnik Kraków...

Post autor: Hutnik Kraków... » 26.04.2007, 23:26

"No bo Hutnika,niema w Krakowie" Czasem tylko na derby z jakimś tam klubem przyjdą jakieś chlopaczki z osiedla obok i staną w tym młynie w 700 osób i "coś" tam pokrzyczą:) jak ma wyglądać,no kolorowo niejest ale w sumie nie,aż tak zle.

ale "Hutnik niema w Krakowie" 8)

Kraków

Post autor: Kraków » 26.04.2007, 23:36

bL pisze:Tak Jojo-Uk , czesc naszych kibiców oglada meze na necie , aLe nas na stadionie jest kilkanascie tysiecy . A za to wszsycy Wasi kibice chodza na mecze i żaden nie oglada meczy w C+ czy na necie i jest Was 4 tyś max :)
POzdrawiam Damy :)
Pierdu pierdu, ile masz wogóle lat? Z jakich źródeł zasysasz informacje? Onet czy telegazeta? :D A może info telefoniczne dostajesz? Uwierz mi że oglądają ( żadko - bo żadko leci ) tylko skąd ty to możesz wiedzieć skoro siedzisz cały czas przed komputerem i p********* farmazony? Na szczęście nikt już nie wierzy w wasze bajki i wszyscy traktują was niepoważnie. A najlepiej się rozmawia przy wódce z Lechią :)

fandango

Post autor: fandango » 27.04.2007, 02:17

a ile Krakow ty masz lat?? wkorwia mnie takie pierodlenie... skoro uwazasz ze przekonujesz do swoich racji gowniarzy i wogole nie warto z nimi gadac po co posty nabijasz?? licznika jush nie ma... Ja wiem że Ty raczej info masz z kibice.net bo zamiast dymac na stadion siedzisz tu i sie napinasz...
strzelal ktos do Ciebie z kuszy??? to po c*** ten opis... ??poza tym info z wyborczej??
bajki... hmmmm nie ma jak booom na Craxe...
gratuluje frekwencji... i bez pozdrowien...
a... i chooy Ci do tego z kim pijemy... Jak nie masz z kim pic to przynajmniej nie placz ze inni maja...

krk
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: krk » 27.04.2007, 06:49

Cracovia pisze:Kolejna prośba do kibiców Cracovii o niewypowiadanie się na tym śmiesznym forum. Wiadomo w każdej ekipie znajdzie się kilka matołów ale cóż... moge jedynie skierować wiślaków na poniższy link:
http://www.youtube.com/watch?v=FuqDoPZv ... ed&search=
aby przypomnieli sobie wcześniejsze derby jak to pół stadionu waszego śpiewało:
" chołota, chołota, chołota"
myśle że to wam powinno zatkać mordy conajmniej do derbów.

Bez pozdrowień.

A co to ma ku*** do rzeczy? :lol:

Proste, lepiej iść i prężyć się na przepoważnym forum Cracovii z tekstami "nie wpuszczać psów na derby - cały stadion śpiewa j**** j**** j**** GTS ..................i cały pusty sektor!"
W KRAKOWIE BEZ ZMIAN - WISŁA PANY!

jarek21
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: jarek21 » 27.04.2007, 07:33

kolego, na forum Cracovii moze 3-4 osoby nie chca was wpuszczac,(pewnie maja bo 60 lat i tylko chca mecz ogladac, a nie jak na 1szych derbach schodzic z boku sektora na srodek przez policje(bilet ok 40zł ich kosztował) zdecydowana wiekszosc jets za tym aby weszlo wiecej niz te piepszone 5% czyli 325,

ale znajac profesora nic z tego nie wyjdzie
moge popelnic błąd wszystko stracić od ręki. może już go popelnilem myslac ze byl niewielki

wiernyTS

Post autor: wiernyTS » 27.04.2007, 08:13

Rozbiles mnie tym tekstem ze u was na forum ci co nas nie chca wpuscic maja po 60 lat 8)

krk
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: krk » 27.04.2007, 08:37

tak tak.... trzech z nich z nożami lata.. jak na 60latków dosyć dobrze wysportowani

zobaczymy co życie przyniesie, ciach!

bL

Post autor: bL » 27.04.2007, 09:02

A o moje lata Kraków sie nie martw bo jest ich sporo . To co napisałem jakbys nie zauważył było tylko "głupia" odpowiedzia na głupi post Jojo . Miał być uszczypłiwy i jak widac był :)
Ps. Za komputerem tez niestety nie moge siedziec non stop ;/ Bo praca i na mecz trzeba jechać i wiele obowiazkow .
Życze wiecej dystansu , może przyjdzie Ci to z wiekiem
Ostatnio zmieniony 27.04.2007, 09:04 przez bL, łącznie zmieniany 2 razy.
Wisła Kraków

TSWK

Post autor: TSWK » 27.04.2007, 09:03

kolego, na forum Cracovii moze 3-4 osoby nie chca was wpuszczac,(pewnie maja bo 60 lat i tylko chca mecz ogladac, a nie jak na 1szych derbach schodzic z boku sektora na srodek przez policje(bilet ok 40zł ich kosztował) zdecydowana wiekszosc jets za tym aby weszlo wiecej niz te piepszone 5% czyli 325,

i własnie unas takie 60 letnie dziadki i osoby kture przyszły ogladac mecz krzyczały hołota wiec ......po co te texty

Kałuża

Post autor: Kałuża » 27.04.2007, 09:11

:twisted: "Cechuje nas pojęcie którego WY nie rozumiecie, gościnność, My wpuszczamy, Wy się sracie... w Krakowie bez zmian WISŁA PANY! "

leże :shock:

Uszyjcie sobie nową flage z tym textem.
Mnie osobiście podpis u takiej osoby jest kompletnie obojętny,a jego intencja całkowicie czytelna choc kompletnie chybiona.
Pozdrowienia dla więzienia.

KS CRACOVIA 1906

Karv

Post autor: Karv » 27.04.2007, 09:48

krk pisze:Pewnie że są normalne wpisy, ale mnie rozkurwiło to że wogóle znalazły się takie jak wyżej, na dodatek napisane przez takie osoby jak Karvin czy Awaria, którzy się tu udzielają i może napiszą śmiało że nie chcecie Nas na Pasach, czyżby strach obleciał?

skurwysyństwo i nic więcej
1. Nie udzielam się tu - nawet w zasadzie nie czytam tego forum akurat tylko zostałem poinformowany że zostałem zaszczycony i ktoś się na mnie powołał na tym forum i wrodzona próżność spowodowała że aż wszedłem

2. Nigdzie nie napisałem że nie chcę żeby kibice Wisły wchodzili na Derby - napisałem że nasz stadion nie jest technicznie przygotowany na przyjęcie większej liczby niż 325 osób - pewnie że można sprzedać i 1000 biletów, ale szczerze nie wyobrażam sobie wtedy bezpieczeństwa na tych derbach

3. Kibiców Cracovii na stadionie Wisły było 750 - stanowi to 5% pojemności stadionu Wisły, 5% stadionu Cracovii to 325 osób - czy kibice Wisły podjęli starania żeby na derby weszło 1000 kibiców Cracovii? (co nie byłoby problemem zważywszy że sporo sektora pozostało puste)

Reasumując - Jestem za derbami na Kałuży w których pół stadionu będzie w biało-czerwone pasy a drugie pół z białymi gwiazdami - ale do tego celu musimy mieć trochę inny stadion przykre ale prawdziwe nasz kurnik nie nadaje się w ogóle do organizowania imprez a już szczególnie z wrogo nastawionymi kibicami gości - no ale jakoś tam się da przynajmniej tę namiastkę wpuścić - ale niektórzy wolą siać propagandę jacy to kibice Cracovii są źli bo nie chcą załatwić kibicom Wisły dodatkowych biletów
możnaby sobie protestować ale to i tak nie da bo policja, klub nikt się nie zgodzi za wzięcie odpowiedzialności za większą grupę przyjezdnych niż jest to przewidziane dla sektora gości.
Teraz możecie sobie do woli jechać po mnie jak to nie jestem solidarnym kibicem - tylko dlatego że mówię wprost coś co jest niestety oczywistością...
pozdrawiam wszystkich
(o Waszej odpowiedzi zapewne ktoś mnie znów poinformuję więc nie krępujcie się ;) )
Cracovia

nikczemny

Post autor: nikczemny » 27.04.2007, 09:52

Karvin kibice Wisły wogóle się postarali żebyście weszli na derby. Nie wiem czemu wciąż pomijany jest ten fakt. Mieliście zakaz po Zabrzu. Pewnie się domyślasz jaka jest różnica kosztów dla klubu przy rozgrywaniu derbów jednka z kibicami gości.
Tak więc pamiętaj chociaż o tych skutecznych staraniach zanim kolejny raz napiszesz że kibice Wisły nie postarali się o dodatkowe bilety dla Was.
Kibice Wisły postarali się o 750 biletów dla Was i to jest FAKT.

Karv

Post autor: Karv » 27.04.2007, 10:06

miałem nie odpowiadać ale wszedłem jeszcze - zaraz i tak znikam z neta na jakiś czas :)
dobrze Nikczemny chwała kibicom Wisły za ten wspaniałomyślny gest i wywalczenie biletów dla kibiców Cracovii - akurat w Cracovii nie trzeba walczyć o to bo nie macie zakazu, ani ie ma remontu sektora gości - co nadal nie zmienia faktu że sektor gości od tego niewątpliwie miłego gestu ze strony kibiców Wisły nie urósł i nadal może bezpiecznie pomieścić 325 kibiców gości do czego został przewidziany
czy to jest takie trudne do zrozumienia?
to nie jest kwestia mojego chcę czy nie chcę
tak chcę żeby Was weszło i 3000 - ale jak będą ku temu warunki na stadionie...
co za ludzie...
Cracovia

Kraków

Post autor: Kraków » 27.04.2007, 10:17

TSWK pisze: i własnie unas takie 60 letnie dziadki i osoby kture przyszły ogladac mecz krzyczały hołota wiec ......po co te texty

Nie wiedziałem że połowa kibiców na derbach to byli dziadki 60 letnie.
Wsłuchaj się dokładnie jeden kretyn od was ( to chyba ten co trzymał kamere i się prężył tak przed nami ) powiedział po co ich wpuszczaliśmy. Dobra rada, skończ wpierdalać grzyby.

krk
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: krk » 27.04.2007, 10:19

Spokojnie, raz napisałeś wystarczy.
Po co przechodzić odrazu na drugi login?
GODNOŚCI TROCHE !!

srodmiescie ts

Post autor: srodmiescie ts » 27.04.2007, 10:21

Kraków- masz dwa z****** podpisy w swoim profilu :)
1. wyczytane z gazety o kuszy, no ale widać że info z gazet jest u Ciebie na pierwszym miejscu :)
2. 100% Cracovia Środmieście :) tutaj to już na maksa dowalileś, mogę Cie uświadomić że z jednej części Środmieścia na dzisiejszy mecz na Wisłe idzie ok. 15 osób i to nie rzadnych pikników! Także się zastanów na przyszłość nad swoimi podpsiami!
"Środmiejska dzielnica dobrze jest mi znana sa tu moje ziomki i marihuana"

Kraków

Post autor: Kraków » 27.04.2007, 10:24

srodmiescie ts pisze:Kraków- masz dwa z****** podpisy w swoim profilu :)
1. wyczytane z gazety o kuszy, no ale widać że info z gazet jest u Ciebie na pierwszym miejscu :)
2. 100% Cracovia Środmieście :) tutaj to już na maksa dowalileś, mogę Cie uświadomić że z jednej części Środmieścia na dzisiejszy mecz na Wisłe idzie ok. 15 osób i to nie rzadnych pikników! Także się zastanów na przyszłość nad swoimi podpsiami!
Mam rozumieć że wśród tych 15 osób jesteś ty?
Po mi to piszesz? Mam się zacząć bać? Wogóle na jakiej ulicy mieszkasz że mnie straszysz pajacu? :)
Po twoim podpisie moge wywnioskować że jesteś jakimś narko fanem z plant.
Ostatnio zmieniony 27.04.2007, 10:28 przez Kraków, łącznie zmieniany 1 raz.

amfre

Post autor: amfre » 27.04.2007, 10:25

Kraków pisze:A najlepiej się rozmawia przy wódce z Lechią :)
Przykozaczyłeś.
fandango pisze:a ile Krakow ty masz lat?? wkorwia mnie takie pierodlenie... skoro uwazasz ze przekonujesz do swoich racji gowniarzy i wogole nie warto z nimi gadac po co posty nabijasz?? licznika jush nie ma... Ja wiem że Ty raczej info masz z kibice.net bo zamiast dymac na stadion siedzisz tu i sie napinasz...
strzelal ktos do Ciebie z kuszy??? to po c*** ten opis... ??poza tym info z wyborczej??
bajki... hmmmm nie ma jak booom na Craxe...
gratuluje frekwencji... i bez pozdrowien...
a... i chooy Ci do tego z kim pijemy... Jak nie masz z kim pic to przynajmniej nie placz ze inni maja...
cracovia 1906 krakow pisze:Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.

Karv

Post autor: Karv » 27.04.2007, 10:40

trochę przerobiono sektor gości (wiem że nie jakoś znacznie) zresztą jak dla mnie te 500 (umowne) wtedy to było za dużo - sektor jest po prostu źle zrobiony i nie będą temu przeczył
ja naprawdę nie mam misji życiowej żeby kibice Wisły nie wchodzili na derby - mnie interesuje bezpieczeństwo na stadionie mojego Klubu - i mam taki a nie inny na to pogląd
naprawdę wierzcie mi chciałbym normalne derby żeby Was było dużo - nas było dużo - tak choćby jak w sezonie 95/96
ale po prostu w tym momencie na takie derby na stadionie Cracovii nie ma szans - i tak naprawdę Wasza obecność na tym stadionie jest bardziej symboliczna - co też jest faktem - ale co zrobić jak wszystkie pieniądze idą na Wasz stadion - w związku z tym nie ma widoków na poprawę sytuacji w najbliższej przyszłości (nie piszcie mi że coś na Was zrzucam - takie są obiektywne fakty że miasto futruje Was kasą na stadion niemożebnie, to że my tej kasy nie dostajemy nie jest Waszą winą w dużej części przynajmniej)
pozdrawiam serdecznie
Cracovia

srodmiescie ts

Post autor: srodmiescie ts » 27.04.2007, 14:02

Krakow- na twoim miejscu nie ośmieszał bym się dalej, jestem z ulicy gdzie dużo kumatych kolesi z Pasów mieszka i jak będziesz chciał to się dowiesz kim jestem :) a ja po twoich postach moge wywnioskować że jesteś dzielnicowym albo odrabiasz szkółkę i się udzielasz.

TSWK

Post autor: TSWK » 27.04.2007, 16:17

Kraków a co do tych grzybów to sam sobie w.....aj i najlepiej swojego .;)

A niepamiętasz ile osób od was chuczało na i po derbach w II lidze na Kałuży ze zła Wisła zdemolowała wam stadion Pamiętasz ??
A możejeszcze wtedy ie dane było ci chodzic na mecze ?

bjr

Post autor: bjr » 27.04.2007, 16:28

Kraków pisze:I tak jak podkreślił "smialo mozna powiedziec ze Wisla prowadzi praktycznie monolog w tym temacie" podpisuje się pod tym.
Napisał gość, który sam pisze 2 posty na minutę... :wink:

PS. Zanim odpowiesz na ten wpis sprawdź co to jest przenośnia. :wink:

13%

Post autor: 13% » 27.04.2007, 17:12

grzegórzecki psychopata - reaktywacja

Gordon Shumway

Post autor: Gordon Shumway » 28.04.2007, 11:39

ostatnia aktualizacja: piątek, 27 kwietnia 2007 godz. 12:43
Napad na kibica Unii Tarnów

W centrum Tarnowa został napadnięty kibic miejscowej Unii. Policja uważa, że były to porachunki kibicowskie.

Wydarzenie miało miejsce w czwartek późnym popołudniem.

Wersję tę potwierdza fakt, że napastnicy zabrali ofierze koszulkę "Jaskółek", w którą był ubrany. Policja zatrzymała podejrzanych o dokonanie tego czynu.

– Nie udało nam się jeszcze przesłuchać podejrzanych o dokonanie tego napadu gdyż trzeźwieją, ale raczej jego przyczyną były antagonizmy kibiców – powiedział rzecznik prasowy tarnowskiej policji Andrzej Sus.

Według relacji napadniętego mężczyzny (który ma 29 lat) napastnicy grozili mu maczetą. Zabrali mu koszulkę Unii Tarnów, w którą był ubrany.

Trzej podejrzani mają 16, 18 i 19 lat. Jest prawdopodobne, że są to pseudokibice Tarnovii Tarnów, którzy są wrogo nastawieni do fanów Unii. (PAP)

_________

nie wiedzialem gdzie wkleic :)

antycMP

Post autor: antycMP » 28.04.2007, 13:10

na pewno nie byl to kumaty kibic pilkarski...jesli faktycznie bylo cos takiego to z infa od Unii to moglby byc jakis kibic żużlowy

f1

Post autor: f1 » 28.04.2007, 13:20

Gordon Shumway pisze:ostatnia aktualizacja: piątek, 27 kwietnia 2007 godz. 12:43
Napad na kibica Unii Tarnów

W centrum Tarnowa został napadnięty kibic miejscowej Unii. Policja uważa, że były to porachunki kibicowskie.

Wydarzenie miało miejsce w czwartek późnym popołudniem.

Wersję tę potwierdza fakt, że napastnicy zabrali ofierze koszulkę "Jaskółek", w którą był ubrany. Policja zatrzymała podejrzanych o dokonanie tego czynu.

– Nie udało nam się jeszcze przesłuchać podejrzanych o dokonanie tego napadu gdyż trzeźwieją, ale raczej jego przyczyną były antagonizmy kibiców – powiedział rzecznik prasowy tarnowskiej policji Andrzej Sus.

Według relacji napadniętego mężczyzny (który ma 29 lat) napastnicy grozili mu maczetą. Zabrali mu koszulkę Unii Tarnów, w którą był ubrany.

Trzej podejrzani mają 16, 18 i 19 lat. Jest prawdopodobne, że są to pseudokibice Tarnovii Tarnów, którzy są wrogo nastawieni do fanów Unii. (PAP)

_________

nie wiedzialem gdzie wkleic :)
antycMP pisze:na pewno nie byl to kumaty kibic pilkarski...jesli faktycznie bylo cos takiego to z infa od Unii to moglby byc jakis kibic żużlowy
Z tego to wnioskujesz ?

nikczemny

Post autor: nikczemny » 28.04.2007, 13:54

:?:

Komentarze dla miasta Kraków

Ja

Post autor: Ja » 28.04.2007, 15:42

Wiślacy jesteście niesamowici!!! :roll: :lol:

Krasza

Post autor: Krasza » 28.04.2007, 17:41

konfidenci c*** wam w pyski!
Z konta korzystam dzieki uprzejmości Kraszy

kaelowiec

Post autor: kaelowiec » 28.04.2007, 18:02

tak z innej beczki , to zawsze w takich relacjach prasowych smiesza mnie sformulowania typu "prawdopodobnie kibice" "policja podjrzewa ze to mogli byc kibice"itp czasem to osiaga wreczc kuriozum , goscia napada na ulicy kilu chlopow daja mu w leb i bbiora szalik/koszulke , policja podejrzewa ze byc moze byly to porachunki kibicow buahahaha

WISLA(Z)

Post autor: WISLA(Z) » 28.04.2007, 18:10

Ja pisze:Wiślacy jesteście niesamowici!!! :roll: :lol:
Wyrazy niechętnego, ale jednak uznania?

srodmiescie ts

Post autor: srodmiescie ts » 28.04.2007, 18:27

mam pytanie do Pasiaków; co to się stało w Gdańsku? :)

JoJO-Uk
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: JoJO-Uk » 28.04.2007, 18:33

Nic specjalnego ustawic sie na Cracovie i obic starych gosci ktorzy jada w 5 osob to niezly wyczyn

Zablokowany