Komentarze Dla Miasta KRAKÓW ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

kaelowiec
Kontakt:

Post autor: kaelowiec »

cholera zawsze ogladalem forum zalogowany :roll:
iparts.pl
antycMP

Post autor: antycMP »

jesli to prwda ze Kurdwanów pojechał w 6 aut to ladna bande tam maja ;)
krk
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: krk »

:roll:

http://tinypic.com/view.php?pic=35d278w

Przykre, ale prawdziwe...

to się nazywa kibicowska solidarnośc
media punto

Post autor: media punto »

smialo mozna powiedziec ze Wisla prowadzi praktycznie monolog w tym temacie :lol:
JSC

Post autor: JSC »

Ja mam wrażenie że oni maja jakies oddziały internetowe które zajmuja sie walką na forach :) Z tego co widzę zawsze robią z siebie ofiary i niewiniatka, ale lubie czytac ten temat, Kraków ma swój klimat ;)
bjr

Post autor: bjr »

"Hołota" się pisze, panowie (3 osoby zrobiły ten sam błąd...).
JoJO-Uk
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: JoJO-Uk »

aha czyli jesli z jakiej ekipy duzo osob pisze na forum to znaczy ze do nich chodzi duzo ludzi na mecze :) aha ciekawe
gilu_fcm

Post autor: gilu_fcm »

pierdolenie o krzeselkach juz chyba bylo i bylo wyjasnione wiec po cholere znow o tym piszecie?
Kraków

Post autor: Kraków »

Nie przecze że jest was więcej, zacytuj post gdzie choć dałem tak do zrozumienia.
No cóż, współczuje ci że takie formy rywalizacji preferujesz to świadczy tylko o tobie i o twoich kolegach.
CoZaDebilizm

Post autor: CoZaDebilizm »

To wlasnie byla ironia. Po prostu chcialem Cie sprawdzic i zobaczyc czy jestes taki bystry i czy rzeczywiscie potrafisz wyczuc ironie. Jednak sie rozczarowalem. Spokojnie bo ja ten temat traktuje z przymrozeniem oka i calkowicie luzno, wiecej dystatnu i bedzie git. Pozdro :wink:
303squadron

Post autor: 303squadron »

jak wygląda sytuacja kibiców hutnika na tle wisły i cracovi?
bL

Post autor: bL »

Tak Jojo-Uk , czesc naszych kibiców oglada meze na necie , aLe nas na stadionie jest kilkanascie tysiecy . A za to wszsycy Wasi kibice chodza na mecze i żaden nie oglada meczy w C+ czy na necie i jest Was 4 tyś max :)
POzdrawiam Damy :)
szyderca
ban

Post autor: szyderca »

303squadron pisze:jak wygląda sytuacja kibiców hutnika na tle wisły i cracovi?
ja widziałem u jednego forumowicza podpis o treści: Hutnika nie ma w Krakowie".
Hutnik Kraków...

Post autor: Hutnik Kraków... »

"No bo Hutnika,niema w Krakowie" Czasem tylko na derby z jakimś tam klubem przyjdą jakieś chlopaczki z osiedla obok i staną w tym młynie w 700 osób i "coś" tam pokrzyczą:) jak ma wyglądać,no kolorowo niejest ale w sumie nie,aż tak zle.

ale "Hutnik niema w Krakowie" 8)
nikczemny

Post autor: nikczemny »

Karvin kibice Wisły wogóle się postarali żebyście weszli na derby. Nie wiem czemu wciąż pomijany jest ten fakt. Mieliście zakaz po Zabrzu. Pewnie się domyślasz jaka jest różnica kosztów dla klubu przy rozgrywaniu derbów jednka z kibicami gości.
Tak więc pamiętaj chociaż o tych skutecznych staraniach zanim kolejny raz napiszesz że kibice Wisły nie postarali się o dodatkowe bilety dla Was.
Kibice Wisły postarali się o 750 biletów dla Was i to jest FAKT.
krk
ostatnie ostrzeżenie

Spokojnie, raz napisałeś wystarczy.
Po co przechodzić odrazu na drugi login?
GODNOŚCI TROCHE !!
Karv

Post autor: Karv »

trochę przerobiono sektor gości (wiem że nie jakoś znacznie) zresztą jak dla mnie te 500 (umowne) wtedy to było za dużo - sektor jest po prostu źle zrobiony i nie będą temu przeczył
ja naprawdę nie mam misji życiowej żeby kibice Wisły nie wchodzili na derby - mnie interesuje bezpieczeństwo na stadionie mojego Klubu - i mam taki a nie inny na to pogląd
naprawdę wierzcie mi chciałbym normalne derby żeby Was było dużo - nas było dużo - tak choćby jak w sezonie 95/96
ale po prostu w tym momencie na takie derby na stadionie Cracovii nie ma szans - i tak naprawdę Wasza obecność na tym stadionie jest bardziej symboliczna - co też jest faktem - ale co zrobić jak wszystkie pieniądze idą na Wasz stadion - w związku z tym nie ma widoków na poprawę sytuacji w najbliższej przyszłości (nie piszcie mi że coś na Was zrzucam - takie są obiektywne fakty że miasto futruje Was kasą na stadion niemożebnie, to że my tej kasy nie dostajemy nie jest Waszą winą w dużej części przynajmniej)
pozdrawiam serdecznie
bjr

Post autor: bjr »

Kraków pisze:I tak jak podkreślił "smialo mozna powiedziec ze Wisla prowadzi praktycznie monolog w tym temacie" podpisuje się pod tym.
Napisał gość, który sam pisze 2 posty na minutę... :wink:

PS. Zanim odpowiesz na ten wpis sprawdź co to jest przenośnia. :wink:
13%

Post autor: 13% »

grzegórzecki psychopata - reaktywacja
antycMP

Post autor: antycMP »

na pewno nie byl to kumaty kibic pilkarski...jesli faktycznie bylo cos takiego to z infa od Unii to moglby byc jakis kibic żużlowy
nikczemny

Post autor: nikczemny »

:?:

Komentarze dla miasta Kraków
Ja

Post autor: Ja »

Wiślacy jesteście niesamowici!!! :roll: :lol:
Krasza

Post autor: Krasza »

konfidenci c*** wam w pyski!
WISLA(Z)

Post autor: WISLA(Z) »

Ja pisze:Wiślacy jesteście niesamowici!!! :roll: :lol:
Wyrazy niechętnego, ale jednak uznania?
srodmiescie ts

Post autor: srodmiescie ts »

mam pytanie do Pasiaków; co to się stało w Gdańsku? :)
JoJO-Uk
ostatnie ostrzeżenie

Nic specjalnego ustawic sie na Cracovie i obic starych gosci ktorzy jada w 5 osob to niezly wyczyn
JoJO-Uk
ostatnie ostrzeżenie

jak bys umial czytac to bys wiedzial czemu nie pojechalem z anglii ciezko jechac no ale ty masz weekend wolne od szkoly to mam pozwolila posiedziec na komputerze
Ja

Post autor: Ja »

WISLA(Z) pisze:
Ja pisze:Wiślacy jesteście niesamowici!!! :roll: :lol:
Wyrazy niechętnego, ale jednak uznania?

:lol:
CoZaDebilizm

Post autor: CoZaDebilizm »

Lekarz pietro wyzej... co za gosc :roll:
TSWK

Post autor: TSWK »

A ja zostalem sprzedany przez kibica Cracovii i co? Wiesz ile tu jest osob sprzedanych prze kogos?
Ale niewydaje mi sie zeby było to dobre miejsce na wyzalanie sie
krk
ostatnie ostrzeżenie

Niestety jesteśmy gorsi..... od tych za miedzy! Piszę to z całym żalem bo mnie trafia! muszę się wyżalić!

1.FREKWENCJA: Na meczu wisła - Legia było 15 tys. kibiców, czyli komplet a byli jeszcze chętni na bilety tylko ich zabrakło! U Nas na meczach marne 3tys. Nie wiem co się dzieje z tą frekwencją. Serce mi się kraje kiedy widzę na meczach pustki. Z tym twierdzeniem że pół Krakowa za Nami a pół za nimi nie jest prawda! widac to na meczach. Po za tym jak się leje swoich to potem są takie efekty!!! Na dodatek mamy złą oponie wśród nawet samych Krakowian! Trochę mnie to dziwi bo tamci robię to samo i wszystko jest ok.

2.PIŁKARZE: Na tym polu również pozostajemy w tyle. Moim zdaniem tylko Giza i Baran prezentują zbliżony (od nie których są nawet lepsi) poziom do grajków zza miedzy. Jeśli oni będą grali z takim zaangażowaniem jak w tym meczu z legią to przegramy derby u Siebie! Oni są lepsi od Groclinu co nie!!! Nie potrafimy grac w meczach o coś! A to w piłce jest najważniejsze!!!

3.KASA: Tutaj jesteśmy także w tyle. Majątek cupiała jest 7 krotnie większy od majątku Pana Filipiaka, ale to jest najmniejszy problem, po za tym oni mają jeszcze tyskie (nie wypiłem ani jednego tego piwa od czasu sponsorowania psiarni)

4.STADION: Tu jest przepaśc! Mam nadzieję że w końcu nasz stadion doczeka się w najbliższym roku chociaż jednej nowej trybuny. A oni mają rezerwowy stadion na Euro2012 i będzie w niego teraz pompowana duża kasa.

5.DOPING I ATMOSFERA NA MECZACH: przegrywamy, ale to się wiąże ze stadionem i frekwencją.
W drugiej lidze już mieliśmy sporo widzów na trybunach i dobrą atmosferę na meczach jednak wszystko się popsuło!

6.PODSUMOWANIE: Potrzebny nam jest jakiś sukces! Liczyłem że zdobędziemy PP w tym roku! Sami widzicie co z tego wyszło!!! czy MY zawsze musimy byc przegrani??????!!!! Panie Prezesie niech Pan kupi wreszcie jakiś zawodników z prawdziwego zdarzenie bo jak nie to wnet na meczu będzie 500 osób!!

Chcę widzieć moją Cracovię Wielką! A nie drużynę która kilka kolejek przed końcem rozgrywek o nic już nie gra!!! Panie Filipiak Pan w pewnym wywiadzie powiedział że Cracovia będzie WIELKA! Długo jeszcze mamy na to czekać??????

Napiszcie coś optymistycznego, coś co będzie dobrym znakiem na przyszłość!!! bo ja teraz po tym Pucharze Polski widzę wszystko w czarnych barwach!
żródło forum Cracovii - autor jakiś Pasiak

to tak dla rozluznienia :lol:

Możemy się także dowiedzieć od niejakiego Rydwana77 że Wisła gra od 10 lat w pucharach, dlatego mamy taką frekwencję na Reymonta :P
macias

Post autor: macias »

JoJO-Uk pisze:Nic specjalnego ustawic sie na Cracovie i obic starych gosci ktorzy jada w 5 osob to niezly wyczyn
na dodatek jednego z nich Bks poczestował sieksą...
TSWK

Post autor: TSWK »

dziwie Cie to ?
Bo mnie nie .
Kto mieczem wojuje ........
director

Post autor: director »

Niedawno w okolicach Kurdwanowa przeleciała obok mnie (pół-metra) siekiera... Także może nie szydźcie koledzy.
KS Cracovia

Post autor: KS Cracovia »

krk pisze: Możemy się także dowiedzieć od niejakiego Rydwana77 że Wisła gra od 10 lat w pucharach, dlatego mamy taką frekwencję na Reymonta :P
od 9 lat lepiej??
Zobacz na frekwencje na swoim stadionie rok wczesniej kiedy bujaliscie sie w srodku tabeli (4500 to srednia) jak bylo potem? kilka tys wiecej z sukcesami...

nie powiesz mi ze nie bylo i nie ma mody na Wisłe bo jest i ty o tym dobrze wiesz, teraz część Waszej widowni stanowią Ci, ktorzy wychowali sie na sukacesach 7lat wczesniej kiedy to do wyboru mieli albo broniaca sie przed 4 ligą Cracovie albo grajaca w Europejskich Pucharach Wisla,
a widac to chociazby po liczbie kibicujacych Wam "partyzantow" z nieswojego osiedla bo w tym nie boje sie tego powiedziec, ze przewyzszacie nas sporo. Kiedys nic nie znaczace małolaty, kibicujace Wisle "bo jest dobra" podczas gdy Cracoivia broni sie przed 4 ligą, a teraz juz powoli te malolaty jezdza swoimi sposobami na mecze...
to tylko przykład ale przedstawiajacy jak działa sukces, i nie jest to zaden zarzut bo raczej Wy na to nie macie wpływu bo jest to normalne zjawisko.
TSNH

Post autor: TSNH »

KS Cracovia ale bajki opowiadasz. A Wy nie mieliście kibiców suksceu jak nagle Wam skoczyła frekfencja w III lidze z 300 os. na 10 tys.? Po drugie jakie teraz Wisła ma sukcesy? Przegrała wszystko co tylko możliwe za to Wy macie najlepszy sezon od wielu, wielu lat z prawie że historycznym awansem do finału PP.
Ale jak się wiesza flagi nawołujące do morderstw i całą propaganda AW to wszystko świadczy że sami się skazujecie na gorszych od Wisły a moim zdaniem potencjał macie.
żeby poprawić frekfe są dwie szanse:
1) Modernizacja stadionu w przyszłym roku
2) Współpraca z miastem w sprawie biletów dla szkół dzieci, itp. z tym że tutaj już kibice muszą się postarać żeby zatrzymać młody narybek:)
pisze to dlatego że nie martwi mnie aż tak Cracovia, ale Wisła raczej napewno będzie miała za kilka lat stadion i jeśli teraz różnica jest już duża, to za pare lat może być kolosalna a to będzie ze szkodą dla obu stron!
media punto

Post autor: media punto »

znowu 1 wpis kibica Cracovii i 1000 wiślackich :lol: :lol: :lol: promujcie sie dalej moze bedziecie fajni :D
Zablokowany