Komentarze Dla Miasta KRAKÓW ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
Ciekawe czy byłoby ci tak wesoło jakby Ciebie grupa Cracovii trafiła z takim sprzętem?Gratuluje podejscia....Już nawet spokojnie na golfa jechać nie można..... Laughing
Moim skromnym zdaniem to co dzieje się w Krakowie to już przesada(odpowiadam tak znam doskonale wasze klimaty)myśle że jesli pewne osoby z jednej jak i drugiej strony nieprzebywały w "miejscach odosobnienia" lub na "przymusowej emigracji" mogła by być choć niewielka szansa zeby było troszke inaczej...niestety młode pokolenie niezna żadnych granic....

-
- ostatnie ostrzeżenie
-
Sprzęt został zawieszony w Krakowie była umowa i to wy ją złamaliście... a co później się stało nie będę opisywał na forum bo to nie jest miejsce na wypisywanie takich rzeczy.
Ps. chyba nie mam was w dowodzie żeby się tłumaczyć dlaczego mnie nie było na meczu?
Ja przynajmniej jak nie mam zamiaru iść na mecz to nie ide i potrafie być zalogowany na forum, wy zaś w trakcie trwania meczu Wisły godzine przed meczech klikacie w "Wyloguj" i to nas różni.
Ps. chyba nie mam was w dowodzie żeby się tłumaczyć dlaczego mnie nie było na meczu?

Dobrze pobić nie umiecie to już kusze kupujecie!
Kuszownicy c*** wam w mordy!
Śródmieście 100% Cracovia
-
-
Zupełnie bez napinki w strone KSC musze stwierdzić, ze ten tekst mnie zmiazdżył okropnieTSWK pisze:a tak pozatym Krakow jakbys sie nie napinal na necie tylko smigał na jeden z najwazniejszych meczy swojej druzyny w ostatnich latach to bylo by przynajmniej 2501 widzów na półfinale PP

W którym zbiorze bajek takie rzeczy wyczytałeś?Kraków pisze:Sprzęt został zawieszony w Krakowie była umowa i to wy ją złamaliście...
Pieknie sie wytlumaczyles... dla mnie kandydat na POST ROKU!Kraków pisze:Ja przynajmniej jak nie mam zamiaru iść na mecz to nie ide i potrafie być zalogowany na forum, wy zaś w trakcie trwania meczu Wisły godzine przed meczech klikacie w "Wyloguj" i to nas różni.

cracovia 1906 krakow pisze:Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
-
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
Pewnie że są normalne wpisy, ale mnie rozkurwiło to że wogóle znalazły się takie jak wyżej, na dodatek napisane przez takie osoby jak Karvin czy Awaria, którzy się tu udzielają i może napiszą śmiało że nie chcecie Nas na Pasach, czyżby strach obleciał?
skurwysyństwo i nic więcej
skurwysyństwo i nic więcej
W KRAKOWIE BEZ ZMIAN - WISŁA PANY!
-
No widać że derby zbliżają się coraz większymi krokami
ciekaw jestem ile to nowych osob wkroczy do napinki w temacie krakowskim. A co do wypowiedzi ze strony Cracovii to ja szczerze jako kibic Wisły mam to w d**** co oni sobie myslą na temat naszego "przyjazdu" na ich stadion, niech sie ponapinają troche na necie bo jedynie tam mogą się powyżywać niektórzy z nich.

"Środmiejska dzielnica dobrze jest mi znana sa tu moje ziomki i marihuana"
-
- ban
-
Kolejna prośba do kibiców Cracovii o niewypowiadanie się na tym śmiesznym forum. Wiadomo w każdej ekipie znajdzie się kilka matołów ale cóż... moge jedynie skierować wiślaków na poniższy link:
http://www.youtube.com/watch?v=FuqDoPZv ... ed&search=
aby przypomnieli sobie wcześniejsze derby jak to pół stadionu waszego śpiewało:
" chołota, chołota, chołota"
myśle że to wam powinno zatkać mordy conajmniej do derbów.
Bez pozdrowień.
http://www.youtube.com/watch?v=FuqDoPZv ... ed&search=
aby przypomnieli sobie wcześniejsze derby jak to pół stadionu waszego śpiewało:
" chołota, chołota, chołota"
myśle że to wam powinno zatkać mordy conajmniej do derbów.
Bez pozdrowień.
-
-
ku*** zachowajcież troche obiektywizmu zarówno glupie okrzyki u nas , jak i durne wpisy na ich forum robia osoby z ktorymi nikt tu z nas nie ma wiele wspolnego wiec po co jedna strona wypomina to drugiej ?
no ku*** przepraszam was ze na wisle nie ma 100% chuliganow i ze sa tez tzw. zwykli ludzie co przyszli obejrzec mecz
no ku*** przepraszam was ze na wisle nie ma 100% chuliganow i ze sa tez tzw. zwykli ludzie co przyszli obejrzec mecz
-
Cracovia, jak bedziemy Wam demolować sektor na Derbach, to co będziecie śpiewać? bez napinki...
Jak Was widziałem kopiących i niszczących nowe krzesełka, to ogarniała mnie jedynie straszna bezsilność, niemoc a przede wszystkim współczucie dla Waszej głupoty, bo jak to inaczej można nazwać! a okrzyki hołota, to chyba najdelikatniejsze określenie jakiego mozna było użyć! więc pomysl troszkę nastepnym razem jak coś takiego napiszesz, może się mniej ośmieszysz...
100 x hołota
Jak Was widziałem kopiących i niszczących nowe krzesełka, to ogarniała mnie jedynie straszna bezsilność, niemoc a przede wszystkim współczucie dla Waszej głupoty, bo jak to inaczej można nazwać! a okrzyki hołota, to chyba najdelikatniejsze określenie jakiego mozna było użyć! więc pomysl troszkę nastepnym razem jak coś takiego napiszesz, może się mniej ośmieszysz...
100 x hołota

Ostatnio zmieniony 26.04.2007, 18:42 przez adso, łącznie zmieniany 1 raz.
-
JoJO-Uk pisze:aha czyli jesli z jakiej ekipy duzo osob pisze na forum to znaczy ze do nich chodzi duzo ludzi na meczeaha ciekawe
Jestes mistrzem swiata

Myslenie nie boli wiec zanim kolejny raz napiszesz cos rownie glupiego to przemysl to zeby sie nie osmieszyc.
TYLKO WISŁA NASZ TS !!
-
CoZaDebilizm pisze:JoJO-Uk pisze:aha czyli jesli z jakiej ekipy duzo osob pisze na forum to znaczy ze do nich chodzi duzo ludzi na meczeaha ciekawe
Jestes mistrzem swiataTo ze jest na tym forum wiecej osob z Wisly to nie jest zaden wyznacznik tego kogo wiecej chodzi na mecze... Wystarczy sie troche zainteresowac i wiedzial bys ze na Wisle chodzi duzo wiecej ludzi niz na Pasy.
Myslenie nie boli wiec zanim kolejny raz napiszesz cos rownie glupiego to przemysl to zeby sie nie osmieszyc.
To była ironia "CozaDebiliźmie" choć nie wiem czy wiesz co to oznacza.
Także zanim coś napiszesz równie głupiego to przemyśl to żeby się nie ośmieszyć, ogólnie to napinke to macie we krwi widze. I tak jak podkreślił "smialo mozna powiedziec ze Wisla prowadzi praktycznie monolog w tym temacie" podpisuje się pod tym. Jesteście spragnieni wręcz dogonić temat łódzki. Tylko nie wiem po co?

Dobrze pobić nie umiecie to już kusze kupujecie!
-
Kraków pisze:CoZaDebilizm pisze:JoJO-Uk pisze:aha czyli jesli z jakiej ekipy duzo osob pisze na forum to znaczy ze do nich chodzi duzo ludzi na meczeaha ciekawe
Jestes mistrzem swiataTo ze jest na tym forum wiecej osob z Wisly to nie jest zaden wyznacznik tego kogo wiecej chodzi na mecze... Wystarczy sie troche zainteresowac i wiedzial bys ze na Wisle chodzi duzo wiecej ludzi niz na Pasy.
To była ironia "CozaDebiliźmie" choć nie wiem czy wiesz co to oznacza.
Także zanim coś napiszesz równie głupiego to przemyśl to żeby się nie ośmieszyć, ogólnie to napinke to macie we krwi widze. I tak jak podkreślił "smialo mozna powiedziec ze Wisla prowadzi praktycznie monolog w tym temacie" podpisuje się pod tym. Jesteście spragnieni wręcz dogonić temat łódzki. Tylko nie wiem po co?
Sam jesteś ironia

A po co Ty sie wtracasz? Przeciez tak czy srak to jest prawda wiecej osob jest tutaj za Wisla podobnie jak i na meczach, koniec gadki bo tego nie zmienisz mimo ze sie bardzo starasz. A temat lodzki trzeba dogonic zeby pokazac ze derby Krakowa wcale nie sa gorsze

TYLKO WISŁA NASZ TS !!
-
-