PS. U was też się kręci pełno kurw policyjnych w okolicy?
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Widac ze srodki stylistyczne typu ironia to dla ciebie daleka przyszlosc bo teraz bierzesz w szkole odmiane przez przypadki. Nie smialem sie z tego ile gdzie ludzi chodzi tylko z tego tekstu ze forum jest wyznacznikiem frekwencji na stadionie. To ja proponuje zeby kluby fundowaly darmowy internet wtedy bedzie wszedzie "pelny" stadion. tylko szkoda ze paru twoich kolegow mecze przezywa w relacjach na zywo na internecieCoZaDebilizm pisze:JoJO-Uk pisze:aha czyli jesli z jakiej ekipy duzo osob pisze na forum to znaczy ze do nich chodzi duzo ludzi na meczeaha ciekawe
Jestes mistrzem swiataTo ze jest na tym forum wiecej osob z Wisly to nie jest zaden wyznacznik tego kogo wiecej chodzi na mecze... Wystarczy sie troche zainteresowac i wiedzial bys ze na Wisle chodzi duzo wiecej ludzi niz na Pasy.
Myslenie nie boli wiec zanim kolejny raz napiszesz cos rownie glupiego to przemysl to zeby sie nie osmieszyc.
Pierdu pierdu, ile masz wogóle lat? Z jakich źródeł zasysasz informacje? Onet czy telegazeta?bL pisze:Tak Jojo-Uk , czesc naszych kibiców oglada meze na necie , aLe nas na stadionie jest kilkanascie tysiecy . A za to wszsycy Wasi kibice chodza na mecze i żaden nie oglada meczy w C+ czy na necie i jest Was 4 tyś max![]()
POzdrawiam Damy
Cracovia pisze:Kolejna prośba do kibiców Cracovii o niewypowiadanie się na tym śmiesznym forum. Wiadomo w każdej ekipie znajdzie się kilka matołów ale cóż... moge jedynie skierować wiślaków na poniższy link:
http://www.youtube.com/watch?v=FuqDoPZv ... ed&search=
aby przypomnieli sobie wcześniejsze derby jak to pół stadionu waszego śpiewało:
" chołota, chołota, chołota"
myśle że to wam powinno zatkać mordy conajmniej do derbów.
Bez pozdrowień.
1. Nie udzielam się tu - nawet w zasadzie nie czytam tego forum akurat tylko zostałem poinformowany że zostałem zaszczycony i ktoś się na mnie powołał na tym forum i wrodzona próżność spowodowała że aż wszedłemkrk pisze:Pewnie że są normalne wpisy, ale mnie rozkurwiło to że wogóle znalazły się takie jak wyżej, na dodatek napisane przez takie osoby jak Karvin czy Awaria, którzy się tu udzielają i może napiszą śmiało że nie chcecie Nas na Pasach, czyżby strach obleciał?
skurwysyństwo i nic więcej
TSWK pisze: i własnie unas takie 60 letnie dziadki i osoby kture przyszły ogladac mecz krzyczały hołota wiec ......po co te texty
Mam rozumieć że wśród tych 15 osób jesteś ty?srodmiescie ts pisze:Kraków- masz dwa z****** podpisy w swoim profilu![]()
1. wyczytane z gazety o kuszy, no ale widać że info z gazet jest u Ciebie na pierwszym miejscu
2. 100% Cracovia Środmieścietutaj to już na maksa dowalileś, mogę Cie uświadomić że z jednej części Środmieścia na dzisiejszy mecz na Wisłe idzie ok. 15 osób i to nie rzadnych pikników! Także się zastanów na przyszłość nad swoimi podpsiami!
Przykozaczyłeś.Kraków pisze:A najlepiej się rozmawia przy wódce z Lechią
fandango pisze:a ile Krakow ty masz lat?? wkorwia mnie takie pierodlenie... skoro uwazasz ze przekonujesz do swoich racji gowniarzy i wogole nie warto z nimi gadac po co posty nabijasz?? licznika jush nie ma... Ja wiem że Ty raczej info masz z kibice.net bo zamiast dymac na stadion siedzisz tu i sie napinasz...
strzelal ktos do Ciebie z kuszy??? to po c*** ten opis... ??poza tym info z wyborczej??
bajki... hmmmm nie ma jak booom na Craxe...
gratuluje frekwencji... i bez pozdrowien...
a... i chooy Ci do tego z kim pijemy... Jak nie masz z kim pic to przynajmniej nie placz ze inni maja...
cracovia 1906 krakow pisze:Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
Gordon Shumway pisze:ostatnia aktualizacja: piątek, 27 kwietnia 2007 godz. 12:43
Napad na kibica Unii Tarnów
W centrum Tarnowa został napadnięty kibic miejscowej Unii. Policja uważa, że były to porachunki kibicowskie.
Wydarzenie miało miejsce w czwartek późnym popołudniem.
Wersję tę potwierdza fakt, że napastnicy zabrali ofierze koszulkę "Jaskółek", w którą był ubrany. Policja zatrzymała podejrzanych o dokonanie tego czynu.
– Nie udało nam się jeszcze przesłuchać podejrzanych o dokonanie tego napadu gdyż trzeźwieją, ale raczej jego przyczyną były antagonizmy kibiców – powiedział rzecznik prasowy tarnowskiej policji Andrzej Sus.
Według relacji napadniętego mężczyzny (który ma 29 lat) napastnicy grozili mu maczetą. Zabrali mu koszulkę Unii Tarnów, w którą był ubrany.
Trzej podejrzani mają 16, 18 i 19 lat. Jest prawdopodobne, że są to pseudokibice Tarnovii Tarnów, którzy są wrogo nastawieni do fanów Unii. (PAP)
_________
nie wiedzialem gdzie wkleic
Z tego to wnioskujesz ?antycMP pisze:na pewno nie byl to kumaty kibic pilkarski...jesli faktycznie bylo cos takiego to z infa od Unii to moglby byc jakis kibic żużlowy
Użytkownicy przeglądający to forum: d4rk00, erben, factoryproject, Uszy1977, zumzum i 107 gości