Komentarze Dla Miasta KRAKÓW ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

cracovia 1906 kraków
ban

Post autor: cracovia 1906 kraków »

Akurat jestem zadowolony i nikogo nie udaje hahahah i na twoje zdanie poprostu mam wyjebane dla ścisłości nie obchodz mnie kibice u nas którym nie odpowiada bluzgi na wisłe a jesli ktos go broni na tym forum który był na tym meczu tp powturze że mógł to robic tam na meczu
iparts.pl
al capone

Post autor: al capone »

Obrazek
CoZaDebilizm

Post autor: CoZaDebilizm »

al capone pisze:Obrazek

To było kiedys w stary temacie zanim forum upadło... Coż powiedziec :lol: :lol: :lol:
orwell

Post autor: orwell »

sa znane przyczyny owego przezutu ?
kaelowiec
Kontakt:

Post autor: kaelowiec »

piatek
cracovia-lech

sobota
kmita(wawel)-śląsk
korona-wisla
beskid andrychow-unia tarnow

ciekawy weekend :idea:
Kibic, nie chuligan

Post autor: Kibic, nie chuligan »

Ostatnimi dniami przegladajac to forum zauwazylem elementy wskazujace na to ze przyszla nowa moda na stadion przy Reymonta. Nie jest to moda z zachodu lecz z "drugiej strony Blon". I tu nasowa mi sie pytanie do kibicow krakowskiej Wisky : Czy te hasla "anty Pasy" to dzialanie na jakas szersza skale czy tylko takie wybryki mlodziezy oraz czy bedzie to przez Was zwalczane, czy macie zamiar ( probe ) stworzyc nowy stereotym o Wisle ?? Wg. mojej opini jest to troche dzialanie na sile, ale prosze o odpowiedz jakiegos kibica spod znaku Bialej Gwiazdy na PM.

Ps: tu przyklad o co mi chodzi

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5ec ... e1dd7.html

http://i13.tinypic.com/46xzs3t.jpg
marysia
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: marysia »

Jakbyś nie rozkminił to ten 'transparent' wywieszony na moście został w dniu DYNGUSA, dla mnie akcja na plus :lol:

Odnośnie tych "Anty Pasów" to nie wydaje mi się zeby to było coś nowego, przynajmniej ze strony chłopaków z Wieliczki, którzy w większości nie są zbuntowaną młodzieżą, tylko w większośći osobami nie z pierwszej łapanki, które na takie 'emblematy' mogą sobie pozwolić.
Malopolska_nh

Post autor: Malopolska_nh »

oj marysia marysia moze i madrze gadasz ale sie ciebie boje ... :lol: :lol: :lol: :lol: pozdrawiam
marysia
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: marysia »

O c*** Ci chodzi?

nie jestem chuliganem, a jeśli to tak zabrzmiało to sorry. Po prostu chciałem w krótki sposób wytłumaczyć koledze jak sprawa wygląda.

Nie bój się mnie, a że tak grożnie mój post zabrzmiał to sorry
Malopolska_nh

Post autor: Malopolska_nh »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
spoko wsumie masz racje ale u nas Anty Wisla to nazwa bojowki a ze sie napisy pojawiaja itp to taki urok juz Cracoviackich ekip dlatego juz osoby nie powolane nie laza w gadzetach z Anty Gwiazdy po stadionie
Kibic, nie chuligan

Post autor: Kibic, nie chuligan »

Chcialbym Marysie przeprosic oraz wszystkie inne osoby za swoja niewiedze oraz za zadanie niepotrzebnych pytan. Nie wiedzialem ze nawet przez tak blachy powod rozbudze "agresje" u osob zyjacych tematem krakowskim.

PS: Prosilem o odpowiedz na PM wiec prosze moderatorow o usuniecie moich postow z pytaniami oraz odpowiedziami gdyz takowe juz otrzymalem.
srodmiescie ts

Post autor: srodmiescie ts »

To może jakaś mała zmaina tematu :D
Kolejna flaga Koroniarzy stala się naszym łupem 8)
Cracovia

Post autor: Cracovia »

Prośba do kibiców Pasów o nie wypowiadanie się w tym śmiesznym temacie... widze że dużo osób już przestało poważnie traktować to forum i oby tak dalej.
MYSTICAL

Post autor: MYSTICAL »

Sluchajcie kazdy ma prawoprowadzic taki ranking mysle ze to jest na + dla jakiej kolwiek ekipy to np.dla Wisły pokazuje jakie maja najlepsze os. na wyjazdy i FC, to tez daje do myslenia innym fc i os. ze trzeba sie poprawic a pozatym tym bardziej dla FC to jest taki wyscig o to ktory jest najlepszy w wyjazdach, tak mnie sie przynajmniej wydaje.
srodmiescie ts

Post autor: srodmiescie ts »

Cracovia pisze:Prośba do kibiców Pasów o nie wypowiadanie się w tym śmiesznym temacie... widze że dużo osób już przestało poważnie traktować to forum i oby tak dalej.
Wiele osób tak ale nie Ty! :D a co niby jest takiego śmiesznego w tej informacji? Mozesz mnie uswiadomić? Widzisz coś zlego w prowadzeniu rankingu wyjazdowego?
szyderca
ban

Post autor: szyderca »

Ranking wyjazdowy :D, nie głupia sprawa, ale może nie u nas:D
Pzdr dla Bieżanowa jak i Red prądnika;)
R/F
ban

Post autor: R/F »

Lech Poznań też ma taki ranking fan clubowy. Moim zdaniem to działa mobilizująco. Miasta Wielkopolski ścigają się, walczą o to, które "jest najlepsze", a i ekipa na tym korzysta, wyjazdy Lecha mówią same za siebie.
Reasumując, zdrowa rywalizacja, która korzystnie odbija się na wizerunku Lecha.
JSC

Post autor: JSC »

Mam pytanie do Marysi odnosnie tego podipisu pod postami. Uznajesz go za smieszny czy osmieszjacy autora czy moze z innego powodu zostal tam umieszczony ? Bo nie rozumiem. Jesli nie chcesz zasmiecac tematu to odpowiedz na PW.
marsjanin
ban

Post autor: marsjanin »

moze i fajny pomysł z tym wyliczaniem ale tylko w przypadku mniejszych ilosci wyjazdowych bo jak tu policzyc typow z osiedli jadac na wyjazd w np 500 lub wiecej osob.... ?
wiernyTS

Post autor: wiernyTS »

Cracovia pisze:Prośba do kibiców Pasów o nie wypowiadanie się w tym śmiesznym temacie... widze że dużo osób już przestało poważnie traktować to forum i oby tak dalej.
zobaczysz że po derbach twoi kumple po szalu odżyją w tym temacie :wink:
_S_K_A_W_I_N_A_

Post autor: _S_K_A_W_I_N_A_ »

Jeśli ktoś mieszka w Skawinie, dla jasności innych forumowiczów to miasto znajduję się koło Krakowa, od paru dni policja notorycznie chodzi po każdych osiedlach 24/h do wszystkiego się przyczepiają!.

- Bez odbioru :!:
marsjanin
ban

Post autor: marsjanin »

hehe ciekawe czy sami sie tak ubieraja czy ich przełozeni im kaza wygladac jak najwieksze ziemniaki :lol: tak czy owak pilnowac sie trzeba bo buraki szaleja.
jarek21
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: jarek21 »

http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,44425,4081196.html

a na Pasy na hama każdy najeżdza,ze tylko Cracovia bronii uzywa,, pamietajce w krk sa 2 ekipy...
gilu_fcm

Post autor: gilu_fcm »

Kusze to juz wieksze przegiecie niz te kosy i palki ktore niestety staly sie juz codziennoscia :roll: nastepny krok to juz chyba klamki :roll: ...
Sopran

Post autor: Sopran »

Raczej pokoje bez klamek...
jarek21
ostatnie ostrzeżenie

Nikt nie placze ze zle robicie bo cos tam, tylko ze nieraz za swietych sie Wisla Uwaza jesli chodzi o sprzet itp.
a tak samo jest i juz bedzie zawsze z obu stron błoń
TSWK

Post autor: TSWK »

a tak pozatym Krakow jakbys sie nie napinal na necie tylko smigał na jeden z najwazniejszych meczy swojej druzyny w ostatnich latach to bylo by przynajmniej 2501 widzów na półfinale PP
jarek21
ostatnie ostrzeżenie

taa 2,5 tys to bylo w ost min jak wszyscy wyszli;/ żenada to sie zgadzam,

a byla tylko 1 kasa otwarta i ostatni ludzie w 30 min wchodzili, ludzi spokojnie powyzej 4,5 tys bylo, co i tak jest żenada...

odbiór
Wiśl@czek

Post autor: Wiśl@czek »

Co Was do cholery obchodzi frekwencja na pasach !!.

Cieszmy się że u Nas jest z Nią jak na razie świetnie i zajmijmy się sobą.
Szabla
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Szabla »

Funkcjonariusze natychmiast wezwali posiłki z VII komisariatu i zatrzymali grupę groźnie wyglądających mężczyzn.
Oj powinni dostać order za odwagę i dotacje z Unii Europejskiej,że stawili czoła tak groźnie wyglądającym mężczyzną :lol:
Wiśl@czek

Post autor: Wiśl@czek »

Już nawet spokojnie na golfa jechać nie można..... :lol:
krk
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: krk »

Własnie ja nie rozumiem czemu ciągle ktoś pisze "Niech starszyzna upilnuje młodzież..." przecież Ci którzy wprowadzili ostry sprzęt w Krakowie z Cracovii to wiadomo o kim mowa.........
Kraków

Post autor: Kraków »

Sprzęt został zawieszony w Krakowie była umowa i to wy ją złamaliście... a co później się stało nie będę opisywał na forum bo to nie jest miejsce na wypisywanie takich rzeczy.

Ps. chyba nie mam was w dowodzie żeby się tłumaczyć dlaczego mnie nie było na meczu? :lol: Ja przynajmniej jak nie mam zamiaru iść na mecz to nie ide i potrafie być zalogowany na forum, wy zaś w trakcie trwania meczu Wisły godzine przed meczech klikacie w "Wyloguj" i to nas różni.
Centuś

Post autor: Centuś »

Kraków pisze:Sprzęt został zawieszony w Krakowie była umowa i to wy ją złamaliście...

8)
szyderca
ban

Post autor: szyderca »

??
hudy

Post autor: hudy »

Kraków pisze: Ja przynajmniej jak nie mam zamiaru iść na mecz to nie ide i potrafie być zalogowany na forum, wy zaś w trakcie trwania meczu Wisły godzine przed meczech klikacie w "Wyloguj" i to nas różni.
:lol:
dobre
:lol:

juz macie teksta na transparent derbowy
"Wiślacy logujcie się!!!" :wink:
amfre

Post autor: amfre »

TSWK pisze:a tak pozatym Krakow jakbys sie nie napinal na necie tylko smigał na jeden z najwazniejszych meczy swojej druzyny w ostatnich latach to bylo by przynajmniej 2501 widzów na półfinale PP
Zupełnie bez napinki w strone KSC musze stwierdzić, ze ten tekst mnie zmiazdżył okropnie :lol: 2500 podaje Onet.pl, wiec trzeba dodac ok 1000-1500, mysle, ze bylo w takim wypdku 3500-4000. Tak czy siak, słabo troszkę.
Kraków pisze:Sprzęt został zawieszony w Krakowie była umowa i to wy ją złamaliście...
W którym zbiorze bajek takie rzeczy wyczytałeś?
Kraków pisze:Ja przynajmniej jak nie mam zamiaru iść na mecz to nie ide i potrafie być zalogowany na forum, wy zaś w trakcie trwania meczu Wisły godzine przed meczech klikacie w "Wyloguj" i to nas różni.
Pieknie sie wytlumaczyles... dla mnie kandydat na POST ROKU! :)
TSWK

Post autor: TSWK »

prosba do admina

dla Wiślaków zakaz wylogowywania w dniu meczu :):):)
Zablokowany