Prośba do kibiców Pasów o nie wypowiadanie się w tym śmiesznym temacie... widze że dużo osób już przestało poważnie traktować to forum i oby tak dalej.
Sluchajcie kazdy ma prawoprowadzic taki ranking mysle ze to jest na + dla jakiej kolwiek ekipy to np.dla Wisły pokazuje jakie maja najlepsze os. na wyjazdy i FC, to tez daje do myslenia innym fc i os. ze trzeba sie poprawic a pozatym tym bardziej dla FC to jest taki wyscig o to ktory jest najlepszy w wyjazdach, tak mnie sie przynajmniej wydaje.
Cracovia pisze:Prośba do kibiców Pasów o nie wypowiadanie się w tym śmiesznym temacie... widze że dużo osób już przestało poważnie traktować to forum i oby tak dalej.
Wiele osób tak ale nie Ty! a co niby jest takiego śmiesznego w tej informacji? Mozesz mnie uswiadomić? Widzisz coś zlego w prowadzeniu rankingu wyjazdowego?
"Środmiejska dzielnica dobrze jest mi znana sa tu moje ziomki i marihuana"
Lech Poznań też ma taki ranking fan clubowy. Moim zdaniem to działa mobilizująco. Miasta Wielkopolski ścigają się, walczą o to, które "jest najlepsze", a i ekipa na tym korzysta, wyjazdy Lecha mówią same za siebie.
Reasumując, zdrowa rywalizacja, która korzystnie odbija się na wizerunku Lecha.
Mam pytanie do Marysi odnosnie tego podipisu pod postami. Uznajesz go za smieszny czy osmieszjacy autora czy moze z innego powodu zostal tam umieszczony ? Bo nie rozumiem. Jesli nie chcesz zasmiecac tematu to odpowiedz na PW.
moze i fajny pomysł z tym wyliczaniem ale tylko w przypadku mniejszych ilosci wyjazdowych bo jak tu policzyc typow z osiedli jadac na wyjazd w np 500 lub wiecej osob.... ?
Cracovia pisze:Prośba do kibiców Pasów o nie wypowiadanie się w tym śmiesznym temacie... widze że dużo osób już przestało poważnie traktować to forum i oby tak dalej.
zobaczysz że po derbach twoi kumple po szalu odżyją w tym temacie
UWAGA !!! na k**** milicyjne chodzace po krakowskich osiedlach z labradorami (psia rasa ) chodzą po dwoch smiesznie wygladających typkow ubranych jak buraki jakby tylko z psem na spacerku nie zucaja sie w oczy takze kontrolowac sie przedewszystkim z kawałkami pies jak Cie powocha to wyciagają szmate i zaczynaja ich pedalska zabawe w obmacywanie...
Jeśli ktoś mieszka w Skawinie, dla jasności innych forumowiczów to miasto znajduję się koło Krakowa, od paru dni policja notorycznie chodzi po każdych osiedlach 24/h do wszystkiego się przyczepiają!.
Nie wiem co sie dzieje ale jest jakas akcja. Policja chodzi grupami, kazdego spisuja, sprawdzaja. W dodatku ostatnio policja wpadala w kominiarkach i trzepali wszyswtkich
Ludozerca pisze:Nie wiem co sie dzieje ale jest jakas akcja. Policja chodzi grupami, kazdego spisuja, sprawdzaja. W dodatku ostatnio policja wpadala w kominiarkach i trzepali wszyswtkich
Ludozerca pisze:Nie wiem co sie dzieje ale jest jakas akcja. Policja chodzi grupami, kazdego spisuja, sprawdzaja. W dodatku ostatnio policja wpadala w kominiarkach i trzepali wszyswtkich
zatrudnili wchoy jeb... leserow co odrabiaja wojo i sie im w lbach poprzewracalo... k***** sie nie miesci napis policja na plecach , nie znaja prostych procedur a sie bujaja jak straznicy teksasu... akcje robi dochodzeniowka bo promują nasze "bezpieczne miasto... nie przyjmujcie mandatow i zasypujcie ich wnioskami formalnymi...
zawsze beda was wzywac pod koniec miesiaca bo sie musza wykazac wynikami coby im w statystyki do premi poszly za dany miesiac... wiec za kazdym razem polecam jakis wniosek z d*** wziety,.... np zeby opinie srodowiskowa albo cos w tym stylu dodali... i po tym zapoznanie sie z aktami spraw... po 8 miechach prowadzacemu taka sprawe jush sie odechce... a jak nie to i tak w sadzie bedzie to samo... czyli mandat +70 plnow koszta... pozniej komornik... ktory i tak nie moze wam nic zabrac puki nie udowodni ze to wasze... jak ich zasypiemy to do konca zycia sie nie odrobia...
Mnie dzisiaj całego przeszukali i typek do mnie coś takiego dawaj ku*** te narkotyki, co on ku*** myślał że ja jakiś frajer jestem czy co?, chciały mnie pizdy wrobić!
Na Krzeszowicach dwa miechy wstecz byla identyczna sytuacja. Dwoch typow, w zaden sposob nie rzucajacych sie w oczy - dresiki, jeden w kapuzie (probowali sie wbic w dany teren, nie rzucajac swoim ubiorem zadnych podejrzen). Czesto stawali obok kilku osob i intensywnie poruszali glowami - podsluch hehe. Czasami odchodzili, najwidoczniej tylko wtedy jesli niczego ciekawego nie uslyszeli. Kilka razy podeszli, przeszukanie, legitymowanie. Wiekszosc podczas takich atrakcji wybuchala smiechem - po czym panowie z "Archiwum X" wyciagali blachy, zdejmowali kapuze, wyciagali koma i gdzies tam dzwonili. Pierwsze dni to istny szok, do kazdego sie dopierdalali, dziadka, babci, matki z dzieckiem czy zwyczajnego malolata. Po paru dniach oczywiscie zostali spaleni, fama poszla na caly rejon i sie wyniesli. O co chodzilo, mozna sie tylko domyslac, co nie zmienia faktu ze dziennie zdarzalo mi sie ich zauwazyc nawet do osmiu razy w roznych miejscach.
Tak wiec uwazajcie, bo na pewno na Skawinie sie nie skonczy.
hehe ciekawe czy sami sie tak ubieraja czy ich przełozeni im kaza wygladac jak najwieksze ziemniaki tak czy owak pilnowac sie trzeba bo buraki szaleja.
W wywiadzie dla kickera jeden z kibiców powiedział coś takiego:
Do ekscesów dochodziło od zawsze, podczas drugiej wojny światowej w okupowanym Krakowie zezwolono na mecz derbowy, który zakończył się bitwą pomiędzy zwolennikami Wisły i Cracovii na oczach zdziwionych okupantów.
Mozna cos więcej na ten temat? Przyznam że pierwsze o tym słysze
Tak to prawda do tej historii doszło po derbach w okupowanym Krakowie . Kiedy to tłum rozruszonych kibiców walczył na ulicach miasta . Kiedy zobaczyli to okupanci myśleli ze wybuchło powstanie i chcieli je spacyfikować . Lecz ich przełozony interesował sie piłka nożną i wiedział ze to kibice zwaśnionych krakowskich drużyn i powiedział że kibice sami sie wyzabijają a żołnierze mają im dać spokoj
To tak na szybko troche nie skladnie bo sie spiesze ale pewien zarys sytuacji tu masz .
Pozdrawiam
ile stron bedziecie to przezywac?
osobiscie nie popieram sprzętu-ale niemam wpływu na to co sie w Krk dzieje..
a najsmiejszniejsze sa zale kibiców Cracovii...teraz płaczecie prekursorzy chorej jazdy?od czego sie ten syf zaczął?troche dystansu i zimnej wody w szklance zycze...
Z wyborczej zapomnieli dodać o trzech bazookach i 10 granatach. A tak serio to sprzęt się zaczął w Krakowie na poczatku lat 90 na Cracovii. Pół Polski biega z takimi zabawkami ale najlepiej to się przypierdolić do Wisły lub Cracovii.
niestety chora sytuacja w Krakowie i nic nie wskazuje że się to zmieni.Jak tyo kiedyś powiedział jeden z chuliganów Wisły -młodzi w Krakowie zamiast na mecz wolą wjechać na osiedle obce.Całe szczęscie że chociaż fancluby prezentuj normalne zasady.
Nikt nie placze ze zle robicie bo cos tam, tylko ze nieraz za swietych sie Wisla Uwaza jesli chodzi o sprzet itp.
a tak samo jest i juz bedzie zawsze z obu stron błoń
moge popelnic błąd wszystko stracić od ręki. może już go popelnilem myslac ze byl niewielki
Wisła się uważa za świętych? I my używamy i oni i szybko to nie zniknie. Z Cracovia nie można walczyć bez sprzętu bo by nas wycięli. Z Hutnikiem jakoś potrafiliśmy bez sprzętu na derbach. Ale ogólnie w Krakowie sprzęt był i niestety jeszcze długo długo będzie.
Ale naprawde troche dystansu do prasy, szczerze to myślałem że pasiasty roman tropiciel antysemickich vlep był autorem
wiernyTS pisze:Wisła się uważa za świętych? I my używamy i oni i szybko to nie zniknie. Z Cracovia nie można walczyć bez sprzętu bo by nas wycięli. Z Hutnikiem jakoś potrafiliśmy bez sprzętu na derbach. Ale ogólnie w Krakowie sprzęt był i niestety jeszcze długo długo będzie.
Ale naprawde troche dystansu do prasy, szczerze to myślałem że pasiasty roman tropiciel antysemickich vlep był autorem
Piszecie już od kilku lat o tym Hutniku i walce bez sprzętu, przecież kiedyś w hucie też była zorganizowana ustawka Cracovii i Wisły, też miało być bez sprzętu i jakoś to wy go użyliście pomimo zapewnień.
ekipa z (c)harakterem pisze:Teraz płacz?
Przecież to wy jesteście prekursorami sprzętu w Krakowie...... czyżby się wkońcu zrozumiało o co w tym wszystkim chodzi? za pózno.
Będzie grubo przed i po derbach, oj będzie, oby tylko nie pochłoniły następną osobę
Nikt nie płacze tylko chce wam uświadomić że używacie w Krakowie na takim samym poziomie sprzętu jak my i to nie podlega nawet dyskusji . Był kiedyś temat na starym forum skojarzenia klubowo kibicowskie i co druga osoba od was pisała że Cracovia wam się kojarzy z nożownikami. Niektórzy pisali również że z konfidentami tylko jeśli chodzi o konfidentów to w Krakowie jesteście ekipą nr. 1 w rozdupcaniu się i konkurencji praktycznie nie macie.
Tyle w temacie, nie chce mi się zniżać do waszego poziomu czyli do rynsztoku bo dla was pierdolenie głupot i dowartościowywanie się na forum kibice.net jest czymś normalnym i bez tego nie możecie życ jak widać. Temat ledwo odżył i tylko wy się w nim wypowiadacie nie doczytując nawet dokładnie textu. Dziecinada... Już nie wspomne o zakładaniu 10 kont, napinaniu się i sianiu propagandy.
Dobrze pobić nie umiecie to już kusze kupujecie!
Kuszownicy c*** wam w mordy!
Kraków pisze:
Nikt nie płacze tylko chce wam uświadomić że używacie w Krakowie na takim samym poziomie sprzętu jak my i to nie podlega nawet dyskusji . Był kiedyś temat na starym forum skojarzenia klubowo kibicowskie i co druga osoba od was pisała że Cracovia wam się kojarzy z nożownikami. Niektórzy pisali również że z konfidentami tylko jeśli chodzi o konfidentów to w Krakowie jesteście ekipą nr. 1 w rozdupcaniu się i konkurencji praktycznie nie macie.
Tyle w temacie, nie chce mi się zniżać do waszego poziomu czyli do rynsztoku bo dla was pierdolenie głupot i dowartościowywanie się na forum kibice.net jest czymś normalnym i bez tego nie możecie życ jak widać. Temat ledwo odżył i tylko wy się w nim wypowiadacie nie doczytując nawet dokładnie textu. Dziecinada... Już nie wspomne o zakładaniu 10 kont, napinaniu się i sianiu propagandy.
Po pierwsze... to chyba Ty nie potrafisz zyc bez tego forum bo zamiast na meczu wypisujesz tutaj bzdury.
Po drugie... to kazdy ma wyrobione zdanie na temat konfidenctwa i tak jak Ty powiesz mi ze to my tak i ja moge powiedziec Ci ze Wy.
A po trzecie... to ktore to Twoje konto z kolei? bo wczesniej jakos nie widzialem Cie na tym forum
ty Kraków podaj mi przykład kto z ekipy sie rozpierdolił ?????
bo chyba nie liczysz pobicia i pociecia przez wasze bojówki postronnych gosci kturzy po szpitalu zeznaja pałom , co ?
tylko mi nie wymieniaj Sz. ze świniarni sprzed chyba 15 lat .
a tak pozatym Krakow jakbys sie nie napinal na necie tylko smigał na jeden z najwazniejszych meczy swojej druzyny w ostatnich latach to bylo by przynajmniej 2501 widzów na półfinale PP