Akurat jestem zadowolony i nikogo nie udaje hahahah i na twoje zdanie poprostu mam wyjebane dla ścisłości nie obchodz mnie kibice u nas którym nie odpowiada bluzgi na wisłe a jesli ktos go broni na tym forum który był na tym meczu tp powturze że mógł to robic tam na meczu
Ostatnimi dniami przegladajac to forum zauwazylem elementy wskazujace na to ze przyszla nowa moda na stadion przy Reymonta. Nie jest to moda z zachodu lecz z "drugiej strony Blon". I tu nasowa mi sie pytanie do kibicow krakowskiej Wisky : Czy te hasla "anty Pasy" to dzialanie na jakas szersza skale czy tylko takie wybryki mlodziezy oraz czy bedzie to przez Was zwalczane, czy macie zamiar ( probe ) stworzyc nowy stereotym o Wisle ?? Wg. mojej opini jest to troche dzialanie na sile, ale prosze o odpowiedz jakiegos kibica spod znaku Bialej Gwiazdy na PM.
Jakbyś nie rozkminił to ten 'transparent' wywieszony na moście został w dniu DYNGUSA, dla mnie akcja na plus
Odnośnie tych "Anty Pasów" to nie wydaje mi się zeby to było coś nowego, przynajmniej ze strony chłopaków z Wieliczki, którzy w większości nie są zbuntowaną młodzieżą, tylko w większośći osobami nie z pierwszej łapanki, które na takie 'emblematy' mogą sobie pozwolić.
spoko wsumie masz racje ale u nas Anty Wisla to nazwa bojowki a ze sie napisy pojawiaja itp to taki urok juz Cracoviackich ekip dlatego juz osoby nie powolane nie laza w gadzetach z Anty Gwiazdy po stadionie
Chcialbym Marysie przeprosic oraz wszystkie inne osoby za swoja niewiedze oraz za zadanie niepotrzebnych pytan. Nie wiedzialem ze nawet przez tak blachy powod rozbudze "agresje" u osob zyjacych tematem krakowskim.
PS: Prosilem o odpowiedz na PM wiec prosze moderatorow o usuniecie moich postow z pytaniami oraz odpowiedziami gdyz takowe juz otrzymalem.
Prośba do kibiców Pasów o nie wypowiadanie się w tym śmiesznym temacie... widze że dużo osób już przestało poważnie traktować to forum i oby tak dalej.
Sluchajcie kazdy ma prawoprowadzic taki ranking mysle ze to jest na + dla jakiej kolwiek ekipy to np.dla Wisły pokazuje jakie maja najlepsze os. na wyjazdy i FC, to tez daje do myslenia innym fc i os. ze trzeba sie poprawic a pozatym tym bardziej dla FC to jest taki wyscig o to ktory jest najlepszy w wyjazdach, tak mnie sie przynajmniej wydaje.
Cracovia pisze:Prośba do kibiców Pasów o nie wypowiadanie się w tym śmiesznym temacie... widze że dużo osób już przestało poważnie traktować to forum i oby tak dalej.
Wiele osób tak ale nie Ty! a co niby jest takiego śmiesznego w tej informacji? Mozesz mnie uswiadomić? Widzisz coś zlego w prowadzeniu rankingu wyjazdowego?
Lech Poznań też ma taki ranking fan clubowy. Moim zdaniem to działa mobilizująco. Miasta Wielkopolski ścigają się, walczą o to, które "jest najlepsze", a i ekipa na tym korzysta, wyjazdy Lecha mówią same za siebie.
Reasumując, zdrowa rywalizacja, która korzystnie odbija się na wizerunku Lecha.
Mam pytanie do Marysi odnosnie tego podipisu pod postami. Uznajesz go za smieszny czy osmieszjacy autora czy moze z innego powodu zostal tam umieszczony ? Bo nie rozumiem. Jesli nie chcesz zasmiecac tematu to odpowiedz na PW.
moze i fajny pomysł z tym wyliczaniem ale tylko w przypadku mniejszych ilosci wyjazdowych bo jak tu policzyc typow z osiedli jadac na wyjazd w np 500 lub wiecej osob.... ?
Cracovia pisze:Prośba do kibiców Pasów o nie wypowiadanie się w tym śmiesznym temacie... widze że dużo osób już przestało poważnie traktować to forum i oby tak dalej.
zobaczysz że po derbach twoi kumple po szalu odżyją w tym temacie
Jeśli ktoś mieszka w Skawinie, dla jasności innych forumowiczów to miasto znajduję się koło Krakowa, od paru dni policja notorycznie chodzi po każdych osiedlach 24/h do wszystkiego się przyczepiają!.
hehe ciekawe czy sami sie tak ubieraja czy ich przełozeni im kaza wygladac jak najwieksze ziemniaki tak czy owak pilnowac sie trzeba bo buraki szaleja.
Nikt nie placze ze zle robicie bo cos tam, tylko ze nieraz za swietych sie Wisla Uwaza jesli chodzi o sprzet itp.
a tak samo jest i juz bedzie zawsze z obu stron błoń
a tak pozatym Krakow jakbys sie nie napinal na necie tylko smigał na jeden z najwazniejszych meczy swojej druzyny w ostatnich latach to bylo by przynajmniej 2501 widzów na półfinale PP
Własnie ja nie rozumiem czemu ciągle ktoś pisze "Niech starszyzna upilnuje młodzież..." przecież Ci którzy wprowadzili ostry sprzęt w Krakowie z Cracovii to wiadomo o kim mowa.........
Sprzęt został zawieszony w Krakowie była umowa i to wy ją złamaliście... a co później się stało nie będę opisywał na forum bo to nie jest miejsce na wypisywanie takich rzeczy.
Ps. chyba nie mam was w dowodzie żeby się tłumaczyć dlaczego mnie nie było na meczu? Ja przynajmniej jak nie mam zamiaru iść na mecz to nie ide i potrafie być zalogowany na forum, wy zaś w trakcie trwania meczu Wisły godzine przed meczech klikacie w "Wyloguj" i to nas różni.
Kraków pisze: Ja przynajmniej jak nie mam zamiaru iść na mecz to nie ide i potrafie być zalogowany na forum, wy zaś w trakcie trwania meczu Wisły godzine przed meczech klikacie w "Wyloguj" i to nas różni.
dobre
juz macie teksta na transparent derbowy
"Wiślacy logujcie się!!!"
TSWK pisze:a tak pozatym Krakow jakbys sie nie napinal na necie tylko smigał na jeden z najwazniejszych meczy swojej druzyny w ostatnich latach to bylo by przynajmniej 2501 widzów na półfinale PP
Zupełnie bez napinki w strone KSC musze stwierdzić, ze ten tekst mnie zmiazdżył okropnie 2500 podaje Onet.pl, wiec trzeba dodac ok 1000-1500, mysle, ze bylo w takim wypdku 3500-4000. Tak czy siak, słabo troszkę.
Kraków pisze:Sprzęt został zawieszony w Krakowie była umowa i to wy ją złamaliście...
W którym zbiorze bajek takie rzeczy wyczytałeś?
Kraków pisze:Ja przynajmniej jak nie mam zamiaru iść na mecz to nie ide i potrafie być zalogowany na forum, wy zaś w trakcie trwania meczu Wisły godzine przed meczech klikacie w "Wyloguj" i to nas różni.
Pieknie sie wytlumaczyles... dla mnie kandydat na POST ROKU!