Komentarze Dla Miasta KRAKÓW ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

korsyka

Post autor: korsyka » 21.03.2007, 23:25

wkd:
Ps. Jak tam po Arce?

-mogło być gorzej..

a jak tam przed Arką?
szklarz,blacharz,dentysta?
[/quote][/code][/list]
CRACOVIA 1906

iparts.pl
radok

Post autor: radok » 21.03.2007, 23:45

Dalibor2 pisze:moze ktos opisac jakie ideologie wystepuja na trybunach klubow: Cracovia, Hutnik, Wisła :?:
oraz ktoremu z klubow kibicuja krakowscy NS skini :?:
Obecnie na stadionach, raczej nie ma wyraźnej grupy, i jest tak juz troche czasu.
Obrazek
"ALLAH AKBAR" :) :) :)
[link]

As

Post autor: As » 22.03.2007, 10:08

Bardzo wspolczuje starszemu panu, napewno mial racje, ze nie chcial spiewac Wisla to stara...!
Jednak w dalszym ciagu uwazam, ze hierarchie w ekipie nalezy respektowac niewazne czy to Wisla, Pasy Widzew czy ktos jeszcze inny.
T S W

Demon

Post autor: Demon » 22.03.2007, 11:13

cracovia 1906 kraków pisze:Ale co mnie to obchodzi?A łeb jesteś ty matole jak ty tez chcesz pojednania to na reymonta a nie ucz mnie kogo jest flaga.Zreszta twoje zdanie mnie nie obchodzi i nie bede sie wykłucał kim ty jestes
Zalosny jestes...
Obrazek
Hutnik Hooligans

cracovia 1906 kraków
ban

Post autor: cracovia 1906 kraków » 22.03.2007, 16:33

Nie wiem po co kibice innych drużyn sie wypowiadaja na temat tego co sie dzieje na stadionie Pasów.A do wszystkich którzy bronia starszego pana proste pytanie-dlaczego nikt mu z was nie pomógł jak był bity?otóz dlatego że się baliście i umiecie wypowiadac sie na tym forum bo tu jestescie anonimowi.
BÓG WYBACZA CRACOVIA NIGDY!!!

CoZaDebilizm

Post autor: CoZaDebilizm » 22.03.2007, 17:18

cracovia 1906 kraków pisze:Nie wiem po co kibice innych drużyn sie wypowiadaja na temat tego co sie dzieje na stadionie Pasów.A do wszystkich którzy bronia starszego pana proste pytanie-dlaczego nikt mu z was nie pomógł jak był bity?otóz dlatego że się baliście i umiecie wypowiadac sie na tym forum bo tu jestescie anonimowi.

Załozylem sobie konto tutaj tylko dlatego zeby odpowiedziec na Twoje idiotyczne pytanie i zadac Ci jedno od siebie.
Po pierwsze... wypowiadajacy sie kibice innego klubu najwyrazniej sa w szoku jakbys nie zauwazyl i nie moga pojac tego co sie u was dzieje.
Po drugie... Jak ktos z nas moglby mu pomoc? Przeciez to sie dzialo na waszym meczu pajacu, wiec jak ktos z innej ekipy moglby sie tam znalezc?
Chyba ktos z was raczej powinien mu pomoc ale wam lepiej jest siedziec cicho i kto tu sie boi...
Po trzecie... i to jest wlasnie to pytanie, czy Ty jestes nie spełna rozumu?

P.S dobra rada na przyszłość to najpierw przemyśl cos pięć razy zanim sie tutaj znów wypowiesz.

Bez podrowienia
TYLKO WISŁA NASZ TS !!

Ludozerca

Post autor: Ludozerca » 22.03.2007, 17:23

cracovia 1906 kraków pisze:Nie wiem po co kibice innych drużyn sie wypowiadaja na temat tego co sie dzieje na stadionie Pasów.A do wszystkich którzy bronia starszego pana proste pytanie-dlaczego nikt mu z was nie pomógł jak był bity?otóz dlatego że się baliście i umiecie wypowiadac sie na tym forum bo tu jestescie anonimowi.
Chłopcze czyli Ty uwazasz że każda osoba broniąca tego pana powinna tam wtedy byc?? Zastanów sie... Jak kibic Wisły, Legii, Widzewa .... czy badz wie jakiego innego kluby miał mu wtedy pomóc?? Wedlug Ciebie powinni oni jezdzić na Cracovie?? ehhh ... BRAK NA TO SŁÓW

CoZaDebilizm

Post autor: CoZaDebilizm » 22.03.2007, 17:39

[quote="wkd"]Ten gośc kolego Ptak jest przerzutem... Walka 2 gosci na rownym poziomie a lanie 70latkow "bo nie spiewaja Wisła to..." to zasadnicza rożnica.
Ps. Jak tam po Arce?[/quote]

Mógłbyś rozwinąć swoją myśl?
TYLKO WISŁA NASZ TS !!

WlochatyBob

Post autor: WlochatyBob » 22.03.2007, 18:01

po postach uzytkownika "cracovia1906krakow" temat spokojnie mozna przenisc do hp do tematu dowcipy. To forum chyba nigdy juz nie odzyska dawnego blasku :? Swoja droga 5 stron glupot z 10 sensownych postow. pozdrawiam wszystkich
WISŁA KRAKÓW

Beniu

Post autor: Beniu » 22.03.2007, 18:11

Tak na marginesie to po tej sytuacji byłem na forum Lecha i wpisywało sie tam sporo ludzi którzy wspomagali Was na tym meczu.Każdy z wpisujących podkreślał to że poprostu ich wryło jak to zobaczyli.Nie ważne.Chodzi o to że oni sami nie wiedzieli co mają robić.Sytuacja była nie wygodna bo żal im było tego Pana jednak nie chcieli się mieszać w Wasze wewnętrzne sprawy.To tak a propo tego że ktoś postronny mógł mu pomoc!

nikczemny

Post autor: nikczemny » 22.03.2007, 18:34

Z mojej perspektywy wygląda to tak że osoba pokroju "cracovia 1906 kraków" nie jest wcale zadowolona z tego o czym tu się pisze ale zareagować na taką sytuację nie mogła bo dostala by po ryju tak samo jak dziadek.
W takim momencie nałatwiej udawać twardą, bezlitosną sztukę i stanąc po stronie agresora.
Spokój gwrantowany, wizerunek twardziela - dwa w jednym.

Bo jakoś wierzyć mi się nie chce że można się spruć do kogoś w tym wieku w takiej kwestii.

cracovia 1906 kraków
ban

Post autor: cracovia 1906 kraków » 22.03.2007, 22:54

Akurat jestem zadowolony i nikogo nie udaje hahahah i na twoje zdanie poprostu mam wyjebane dla ścisłości nie obchodz mnie kibice u nas którym nie odpowiada bluzgi na wisłe a jesli ktos go broni na tym forum który był na tym meczu tp powturze że mógł to robic tam na meczu
BÓG WYBACZA CRACOVIA NIGDY!!!

CoZaDebilizm

Post autor: CoZaDebilizm » 22.03.2007, 23:05

cracovia 1906 kraków pisze:Akurat jestem zadowolony i nikogo nie udaje hahahah i na twoje zdanie poprostu mam &*%^@ dla ścisłości nie obchodz mnie kibice u nas którym nie odpowiada bluzgi na wisłe a jesli ktos go broni na tym forum który był na tym meczu tp powturze że mógł to robic tam na meczu

Nie chce juz drążyć tego tematu ale Ty jestes taki nie pojety czy jak?
Nadal nie rozumiesz jak ktos z nas moglby go obronic? To był mecz Cracovii, nie Wisły, Hutnika czy tez Legii. Wypowiadaja sie tutaj ludzie z innych ekip bo jeszcze nikt z Cracovii sie nie wpisal ze chetnie by mu pomogl... Jak widac to Wy sie baliscie obronic bardziej oddanego kibica na Pasach niz mlodego chojraka któremu sie chyba w głowie pomieszała od tej nienawiści (czyt. kompleksow) wzgledem Wisły.
TYLKO WISŁA NASZ TS !!

RUSIN

Post autor: RUSIN » 22.03.2007, 23:06

Wpierw naucz się poprawnej polszczyzny pózniej zabawiaj się w wielkiego łotra bez sumienia.

CoZaDebilizm

Post autor: CoZaDebilizm » 22.03.2007, 23:11

Powiem Ci tak... mi tez nie pasuje jak na Wisle czasem przesadza sie z anty piesniami, to tylko w meczach z wami. Jesli jestes taki kozak to pokaz to na miescie a nie spiewajac i wyzywajac kogos kto w tej chwili tego nie slyszy badz siedzi daleko w klatce otoczony przez psiarnie. Po co ten starszy pan mial spiewac piosenki na Wisle? Sam sobie na to pytanie odpowiedz.
TYLKO WISŁA NASZ TS !!

ptak
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: ptak » 22.03.2007, 23:16

CoZaDebilizm pisze:Powiem Ci tak... mi tez nie pasuje jak na Wisle czasem przesadza sie z anty piesniami, to tylko w meczach z wami. Jesli jestes taki kozak to pokaz to na miescie a nie spiewajac i wyzywajac kogos kto w tej chwili tego nie slyszy badz siedzi daleko w klatce otoczony przez psiarnie. Po co ten starszy pan mial spiewac piosenki na Wisle? Sam sobie na to pytanie odpowiedz.
Ty jestes jakis nie kumaty czy co?!
Nie chodzi oto że nie spiewał tylko że gwizdał gdy inni to spiewali bo mu sie to nie podobało.
Juz nie zmieniajcie faktów

CoZaDebilizm

Post autor: CoZaDebilizm » 22.03.2007, 23:18

ptak pisze:
CoZaDebilizm pisze:Powiem Ci tak... mi tez nie pasuje jak na Wisle czasem przesadza sie z anty piesniami, to tylko w meczach z wami. Jesli jestes taki kozak to pokaz to na miescie a nie spiewajac i wyzywajac kogos kto w tej chwili tego nie slyszy badz siedzi daleko w klatce otoczony przez psiarnie. Po co ten starszy pan mial spiewac piosenki na Wisle? Sam sobie na to pytanie odpowiedz.
Nie chodzi oto że nie spiewał tylko że gwizdał gdy inni to spiewali bo mu sie to nie podobało.

A Tobie sie to podobalo ze na meczu z Zaglebiem Lubin czy Groclinem (nie istotne) spiewa sie piosenki o kims trzecim co w ogole zwiazku z niczym nie ma? Jesli tak to chyba jestes kolejnym zakompleksionym chuliganem.

Bez pozdrowien
TYLKO WISŁA NASZ TS !!

CoZaDebilizm

Post autor: CoZaDebilizm » 22.03.2007, 23:19

ptak pisze:

A Tobie sie to podobalo ze na meczu z Zaglebiem Lubin czy Groclinem (nie istotne) spiewa sie piosenki o kims trzecim co w ogole zwiazku z niczym nie ma? Jesli tak to chyba jestes kolejnym zakompleksionym chuliganem.

Bez pozdrowien
TYLKO WISŁA NASZ TS !!

ptak
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: ptak » 22.03.2007, 23:29

CoZaDebilizm pisze:
ptak pisze:

Bez pozdrowien
Nie interesuj sie tym co mi sie podobało. Na meczu z Groclinem mnie nie było. Co było to było. Koniec tematu

CoZaDebilizm

Post autor: CoZaDebilizm » 22.03.2007, 23:35

Pewnie lepiej zostac obojetnym... ale jak juz ktos sie postawi to trzeba go lać w czajnik :roll: z reszta widze ze ta rozmowa i tak nie ma sensu bo Ciebie tam nie bylo wiec bys sie nie postawil :lol: a koledze po szalu sie tacy ludzie nie podobaja co nie spiewaja na Wisłe... jednym slowem ŻENADA.
TYLKO WISŁA NASZ TS !!

al capone

Post autor: al capone » 23.03.2007, 09:20

Obrazek
Obrazek

T.'06

Post autor: T.'06 » 23.03.2007, 09:57

ptak pisze:
CoZaDebilizm pisze:
ptak pisze: Ty jestes jakis nie kumaty czy co?!

Bez pozdrowien
Nie interesuj sie tym co mi sie podobało. Na meczu z Groclinem mnie nie było. Co było to było. Koniec tematu
A byłeś wogóle na jakimś wyjeździe?
[link] 8)

CoZaDebilizm

Post autor: CoZaDebilizm » 23.03.2007, 11:44

al capone pisze:Obrazek

To było kiedys w stary temacie zanim forum upadło... Coż powiedziec :lol: :lol: :lol:
TYLKO WISŁA NASZ TS !!

orwell

Post autor: orwell » 23.03.2007, 12:51

sa znane przyczyny owego przezutu ?

ptak
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: ptak » 23.03.2007, 14:11

T.'06 pisze:
ptak pisze:
CoZaDebilizm pisze:

Bez pozdrowien
A byłeś wogóle na jakimś wyjeździe?
Chłopcze jestem pewien, że bylem na wyjazdach duuuużo wiecej razy niz ty. Wiec prosze cie...

Alien

Post autor: Alien » 23.03.2007, 15:05

Widze Ptaku że postrzegasz Wisłe jako konfidentów współpracoujących z policją chciałbym jednak ci przypomnieć że to kibice waszej drużyny jeżdżą na akcje z byłymi funkcjonariuszami tak jak to było po ostatnich derbach na waszym stadionie,pozatym pamiętam że kilka lat temu przyśpiewki od konfidentów miały częste miejsca z waszej strony ale z czasem ucichły teraz słychać tylko Wisła to....??Ciekawe z jakiego powodu :lol: ....
Obrazek

kemkum
ban

Post autor: kemkum » 28.03.2007, 12:54

Chciałem nawiązać tylko do tekstu który zaznaczyłem ciemnym drukiem jako niezłego zjebu i tylko do tego a jak ja jestm z gim i synek to twoja stara nie ma kolan.Co mam gadać o wyjeździe kto był chociasz na jednym wie jak jest a od tej rundy nic się nie zmieniło oprócz tego że ma być porządek.Jeżeli chodzi o Kielce trzeba mieć dowód(tak było ostatnio teraz przepisy jeszcze bardziej rygorystyczne) dodupcają się nawet do paska ogólnie kontrola przejebana i ślamazarne wpuszczanie przez dwie bramki więc twoje istotne sprawy o alk. wynikają z niewiedzy którą karmisz informacjami a nie doświadczeniem ssij pałe :lol:
Ostatnio zmieniony 28.03.2007, 12:59 przez kemkum, łącznie zmieniany 1 raz.

kaelowiec

Post autor: kaelowiec » 31.03.2007, 13:24

piatek
cracovia-lech

sobota
kmita(wawel)-śląsk
korona-wisla
beskid andrychow-unia tarnow

ciekawy weekend :idea:

Kibic, nie chuligan

Post autor: Kibic, nie chuligan » 10.04.2007, 13:51

Ostatnimi dniami przegladajac to forum zauwazylem elementy wskazujace na to ze przyszla nowa moda na stadion przy Reymonta. Nie jest to moda z zachodu lecz z "drugiej strony Blon". I tu nasowa mi sie pytanie do kibicow krakowskiej Wisky : Czy te hasla "anty Pasy" to dzialanie na jakas szersza skale czy tylko takie wybryki mlodziezy oraz czy bedzie to przez Was zwalczane, czy macie zamiar ( probe ) stworzyc nowy stereotym o Wisle ?? Wg. mojej opini jest to troche dzialanie na sile, ale prosze o odpowiedz jakiegos kibica spod znaku Bialej Gwiazdy na PM.

Ps: tu przyklad o co mi chodzi

[link]

[link]

marysia
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: marysia » 10.04.2007, 14:09

Jakbyś nie rozkminił to ten 'transparent' wywieszony na moście został w dniu DYNGUSA, dla mnie akcja na plus :lol:

Odnośnie tych "Anty Pasów" to nie wydaje mi się zeby to było coś nowego, przynajmniej ze strony chłopaków z Wieliczki, którzy w większości nie są zbuntowaną młodzieżą, tylko w większośći osobami nie z pierwszej łapanki, które na takie 'emblematy' mogą sobie pozwolić.

1906

Post autor: 1906 » 10.04.2007, 14:14

Kibic, nie chuligan pisze:Ostatnimi dniami przegladajac to forum zauwazylem elementy wskazujace na to ze przyszla nowa moda na stadion przy Reymonta. Nie jest to moda z zachodu lecz z "drugiej strony Blon". I tu nasowa mi sie pytanie do kibicow krakowskiej Wisky : Czy te hasla "anty Pasy" to dzialanie na jakas szersza skale czy tylko takie wybryki mlodziezy oraz czy bedzie to przez Was zwalczane, czy macie zamiar ( probe ) stworzyc nowy stereotym o Wisle ?? Wg. mojej opini jest to troche dzialanie na sile, ale prosze o odpowiedz jakiegos kibica spod znaku Bialej Gwiazdy na PM.

Ps: tu przyklad o co mi chodzi

[link]

[link]
Transparent jest zrobiony dla żartu.Jeśli zaś chodzi o gadżety anty to zazwyczaj robią je prywatnie osoby na własną ręke.Nie jest to masowe.I nie ma nawet co porównywac ich ilości u nas, a po drugiej stronie błoń.

Kibic, nie chuligan

Post autor: Kibic, nie chuligan » 10.04.2007, 15:09

Marysiu- jezeli nie jest to cos nowego to mozesz napisac kiedy zaczeliscie utozsamiac sie z haslem "Anty Pasy" ?? Od kiedy siegam pamiecia to raczej ze slowem "anty" kojarzyli mi sie kibice Cracovi - chyba ze rozpoczeli te kampanie fani Wisly, lecz chlopaki w bialo-czerwonych pasach "zxerowali" ( ostatnio modne na tym forume) wymysl wislakow i rozpowszechnili na ogromna skale a teraz fani Bialej Gwiazdy pworacaja do tego co zapoczatkowali.

1906 - czyli rozumiem ze nie macie zamiaru zwalczac tego u siebie i bedziecie raczej z przymruzeniem oka patrzec na takie osoby.Zachowam ten Twoj post i zobaczymy za 2 lata jak bedzie wygladac Krakow, czy beda AntyPasy i AntyWisla czy dalej po staremu.

marysia
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: marysia » 10.04.2007, 15:34

Nikt się nie utożsamia z czymś takim, przynajmniej zwykli kibice.

U nas NIGDY nie dojdzie do czegoś takiego jak na Pasach.

Żadna nowa moda ani nic podobnego, wyłapałes jedno zdjęcie i robisz wielkie halo, jeszcze osoby która nie jesteś jakiś tam piknikiem z d***.

Piszesz to wszystko tak jakby na Wiśle nigdy nie było nikogo w gadzetach Anty Pasiastych, to chyba normalne że znajdą sie takie osoby, tym bardziej w takim mieście jak Kraków, ale nie na taką skalę jak po drugiej stronie błoń - nie ma nawet co tego porównywać, bo to jest 1/20 z tego co jest na Kałuży.

Cieszy mnie to że u nas młodziaki i zwykli kibice którzy przychodzą na stadion po prostu obejrzyć mecz nie lansują się z tego typu wizytówkami, a jesli ktoś już ma taką bluzę ( tak jak na tym zdjęciu ) to zapewniam Cie że nie jest to jakaś przypadkowa osoba. Osoba która w pewien sposób odzwierciedla poprzez taką bluzę nienawiść do Cracovii.............. i nie tylko poprzez bluzę ;)

1906 - czyli rozumiem ze nie macie zamiaru zwalczac tego u siebie i bedziecie raczej z przymruzeniem oka patrzec na takie osoby.

Zwalczać? jesli to chuligan Wisły to co tu zwalczać?

Ma ktoś z młodych podejśc do takiej osoby i powiedzieć
- Ej ty, chociaż pogoniłeś/ najebałeś/ okroiłes kilkudziesięciu Pasiaków to zdjąłbyś tą bluze bo lipe robisz

TAK ? :lol:

Mylisz pojęcia kolego, tyle ode mnie w tej kwesti.

Jeszcze jedno, jeszcze pare dni przed derbami przy Reymonta jest prośba od pewnych osób żeby zluzować z przyśpiewkami Anty Cracoviackimi - wiadomo, derby, można kilka razy ale bez przesady. U nas nawet doping jest pilnowany, jeśli jakaś grupa zaczyna głupie "Cracovia to stara k.." od razu cały młyn zagłusza beznadziejną przyśpiewkę, to taki mały off by pokazac Ci ze nam na tym WOGÓLE NIE ZALEZY, a za DWA lata to zobaczysz co będzie w Krakowie ;)

WISŁA PANY!
Ostatnio zmieniony 10.04.2007, 15:43 przez marysia, łącznie zmieniany 1 raz.

Malopolska_nh

Post autor: Malopolska_nh » 10.04.2007, 15:43

oj marysia marysia moze i madrze gadasz ale sie ciebie boje ... :lol: :lol: :lol: :lol: pozdrawiam
"Ta, zaraz ktos jeszcze napisze że u niego na imprezie to kogoś zabili albo rozdupcyli całą chałupę urządzając sobie dziką orgię. Widac kilku internetowych chuliganów na siłe chce pokazac w jakim to oni hardcorowym towarzystwie się nie obracają i jakich to kozackich akcji nie odwalają :lol:"

marysia
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: marysia » 10.04.2007, 15:44

O c*** Ci chodzi?

nie jestem chuliganem, a jeśli to tak zabrzmiało to sorry. Po prostu chciałem w krótki sposób wytłumaczyć koledze jak sprawa wygląda.

Nie bój się mnie, a że tak grożnie mój post zabrzmiał to sorry

Malopolska_nh

Post autor: Malopolska_nh » 10.04.2007, 15:47

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
spoko wsumie masz racje ale u nas Anty Wisla to nazwa bojowki a ze sie napisy pojawiaja itp to taki urok juz Cracoviackich ekip dlatego juz osoby nie powolane nie laza w gadzetach z Anty Gwiazdy po stadionie
"Ta, zaraz ktos jeszcze napisze że u niego na imprezie to kogoś zabili albo rozdupcyli całą chałupę urządzając sobie dziką orgię. Widac kilku internetowych chuliganów na siłe chce pokazac w jakim to oni hardcorowym towarzystwie się nie obracają i jakich to kozackich akcji nie odwalają :lol:"

marysia
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: marysia » 10.04.2007, 15:50

Do tego własnie piję, że osoba ze zdjęcia to nie jest jakiś ultrasem/pikikiem czy czymś podobnym.
Chciałem koledze wytłumaczyć że u nas są wyłapywane takie osoby które mają gówno do gadania a bujają sie w Anty Pasiastych gadzetach.
A jak to jest na Cracovii, na dzien dzisiejszy to chyba każdy wie.
A czy to się zmieni? wątpie. Był juz kodeks Pasiaka ( :lol: ) i nic nie pomógł.

??

Post autor: ?? » 10.04.2007, 16:05

marysia zamknij morde juz bo twoja przekumatosc mnie rozdupca. Ten polar nie nosi wcale zadna kumata osoba, wiec po c*** siejesz farmazon, zrobiona prywatnie i tyle w tym temacie

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kibic, nie chuligan

Post autor: Kibic, nie chuligan » 10.04.2007, 16:39

Chcialbym Marysie przeprosic oraz wszystkie inne osoby za swoja niewiedze oraz za zadanie niepotrzebnych pytan. Nie wiedzialem ze nawet przez tak blachy powod rozbudze "agresje" u osob zyjacych tematem krakowskim.

PS: Prosilem o odpowiedz na PM wiec prosze moderatorow o usuniecie moich postow z pytaniami oraz odpowiedziami gdyz takowe juz otrzymalem.

Cracovia-nin

Post autor: Cracovia-nin » 10.04.2007, 16:55

Marysiu daj sobie spokoj wypowiadasz sie o gadzetach AW na Cracovii tak jak bys na mecze na ul. Kałuży chodzila... nie wiesz jak jest to sie nie wypowiadaj. Widac ze w temacie Cracovii masz duzo do powiedzenia Kodeks Pasiaka, obecna sytuacja na Cracovii... piszesz ze u was sa wylapywane osoby które mają gówno do gadania a bujają sie w Anty Pasiastych gadzetach. U nas jest inny problem w czasach III ligi przed przyjsciem Comarchu kiedy na Cracovie przychodzilo po 500-700 ludzi to mozna bylo mowic o kontrolowaniu zeby w AW chodzili ci co mogli. Potem awans do II ligi na stadionie dużo ludzi ( Korona 10000 Polkowice 13000) i wtedy tak naprawde nastala moda na AW podpatrzyli malolaci i sie zrobilo bagno. Teraz mozesz przyjsc na stadion i zobaczyc ze AW maja w 99% Ci co moga a uwierz mi ze nie jest ich stosunkowo dużo. Ten 1% to ci ktorzy o zakazie nie slyszeli (lub nie chcieli slyszec...) ale sukcesywnie bedzie ich ubywac...
Cracovia Kraków!

Zablokowany