dobry mecz

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
elo_melo pisze: ps: ŻADEN CHORZOWSKI JESZCZE NIE ZEBRAŁ LANIA OD ŻABOLA LUB GIEKSIARZA CZY POLONISTY, TO ONI LEJĄ CAŁY ŚLĄSK!
i zaś sie zacznie , niebiescy zas zaczna wciskac ze biole jest czorne a czorne jest biołe,kajs ty tam widzioł tych Gieksiarzy na przystankach? była tylko grupa mocnych wrazeń i napewno nie stała kajś po przystankach,o kamieniach to ty lepiej juz nic nie godej , bo to wasza specjalnosćeRwin_GŚ pisze:ta dobrze Gieksiarze jak to Gieksiarze napinaja sie na przystankach i rzucaja kamieniami gdy wyskakujemy z busow juz ich nie widac
Szkoda ze zabole nie byli tez chetni do starcia bo jakos po koszulki to bez problemu wyskoczyli...
jak czytam takie posty to mnie c*** strzelaSzakal1964 pisze:przed meczem zostaje zaatakowana grupa widzewa , nie stawiaja sie , tylko uciekaja, po meczu zaatakowane tramwaje,zdobytych sporo barw , i ostry w*******,
moze ktos z Górnika napisac co bylo na tych transparentach skierowanych do ruchu?
piknik.knet pisze:nie tylko w polskiej lidze tak się zdarza że najsłabsza drużyna wygrywa z mocniejszym przeciwnikiem , szkoda tylko (ci co byli to wiedzą )że w przyszłym sezonie nie będzie WDŚ niestety różnica klas rozgrywkowych papa żabki papa .
W koncu jeden normalny bez klotni sie zgodzi skoro bylo tak. Ale inni beda dalej dazyc do tego kto byl lepszy itd.neRka pisze:Z tym się można zgodzić, u nas wszytsko siadło po awanturze, nagłaśnianie częściowo poleciało w ochorone itp.
Norlmalnie opisał swoj mecz to co widzial . A ty widać że już ciśnienie masz i nie mogleś opisać swoich wrażeń z meczu.Jak widziałem to było sporo starć min.te największe na Chorzowskiej koło estakady DTŚ przed meczem bus Ruchu i autobus Górnika ,starcia koło kukurydz ,na stadionie na murawie koronie , po meczu 3 tramwaje rozwalone z kibicami , na Tauzenie różne ganianki . Jak wracali wszyscy to wszędzie byl Górnik i Ruch w barwach ale wielu sie nie biło . Już nie wspomne o małych starciach na osiedlach czy dzielnicach bo było tego sporo a wyniki różne . Działo sie więcej niz rok temu .19:20 pisze:jak czytam takie posty to mnie c*** strzelaSzakal1964 pisze:przed meczem zostaje zaatakowana grupa widzewa , nie stawiaja sie , tylko uciekaja, po meczu zaatakowane tramwaje,zdobytych sporo barw , i ostry w*******,
moze ktos z Górnika napisac co bylo na tych transparentach skierowanych do ruchu?![]()
jeśli jesteś już taki obcykany to czemu nie opiszesz rozpierdolonych autobusów Górnika i przed stadionowych atrakcji ,w których to Ruch był górą a żabole nie byli skorzy do "zabawy" (jeśli już byli to przeważnie się to dla nich źle kończyło)
Ja p******* co za ŁEB!
O takKiriKiri pisze:bedziemy juz zawsze wiedziec kim byl Genek
tak jest śmiało mozna powiedziec ze nadal nr.1 na śląsku jest Ruch ! PS:Cała Polska dziś widziała ze Torcida sie posrała ! tyle w temacie !S.G. pisze:I dobrze powiedziane dla mnie te derby były lepsze pod każdym względemi można śmiało powiedzieć która ekipa jest nr 1 na Śląsku pozdro dla tych co byli.
O takKiriKiri pisze:bedziemy juz zawsze wiedziec kim byl Genek
rozpierdoliliscie busy no i co z tego, nawt wstyd takie coś pisac, a te atrakcje przed stadionowe? to napisz jakie to byly , tylko konkrety,19:20 pisze:jak czytam takie posty to mnie c*** strzelaSzakal1964 pisze:przed meczem zostaje zaatakowana grupa widzewa , nie stawiaja sie , tylko uciekaja, po meczu zaatakowane tramwaje,zdobytych sporo barw , i ostry w*******,
moze ktos z Górnika napisac co bylo na tych transparentach skierowanych do ruchu?![]()
jeśli jesteś już taki obcykany to czemu nie opiszesz rozpierdolonych autobusów Górnika i przed stadionowych atrakcji ,w których to Ruch był górą a żabole nie byli skorzy do "zabawy" (jeśli już byli to przeważnie się to dla nich źle kończyło)
Ja p******* co za ŁEB!
ku*** czekalem na taki komentarz. Typowy niebieski łeb. Super akcja Ruchu z proba przedostania sie przez ochrone... rzucajac w nich sniezkami, jestescie zajebisci, ewenement na skale krajuRealista pisze:tak jest śmiało mozna powiedziec ze nadal nr.1 na śląsku jest Ruch ! PS:Cała Polska dziś widziała ze Torcida sie posrała ! tyle w temacie !S.G. pisze:I dobrze powiedziane dla mnie te derby były lepsze pod każdym względemi można śmiało powiedzieć która ekipa jest nr 1 na Śląsku pozdro dla tych co byli.
Realista pisze: "kumata"zabko ty mi tu nie pier... farmazonow wy juz od paru dobry lat sracie w gacie przed PF ! i tu wcale nie chodzi a ta jedna akcje !
Tak oczywiscie, ale nie bijcie juz nas chuligani-gawedziarze z kibice.netpikol pisze:mieli okazje się wysypać jak by chcieli,na poczatku kilku gości z Górnika przeskoczylo barierki na co Ruch skorzystał z zaproszenia,a Górnik wrocil na swoje sektory.tyle bez napinki
Tak samo Ruch jako jedyny w Polsce śmiał się z naszych trójkolorowych czapek. To też o czymś świadczywlodek pisze:I jako jedyni w polsce sie śmiejecie z tych peleryn a to o czymś świadczy
oj szczewka jestescie naprawde zabawniTurin pisze:Realista pisze: "kumata"zabko ty mi tu nie pier... farmazonow wy juz od paru dobry lat sracie w gacie przed PF ! i tu wcale nie chodzi a ta jedna akcje !Tak oczywiscie, ale nie bijcie juz nas chuligani-gawedziarze z kibice.netpikol pisze:mieli okazje się wysypać jak by chcieli,na poczatku kilku gości z Górnika przeskoczylo barierki na co Ruch skorzystał z zaproszenia,a Górnik wrocil na swoje sektory.tyle bez napinki
Tinky winky pelerynki
Użytkownicy przeglądający to forum: kumitsu, UrzadSkarbowy i 72 gości