WDŚ vol.2
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
Re: WDŚ vol.2
mieliscie glosno dopingowac ponoc i flagi mozna bylo spowrotem po awanturze wywiesic:roll:
patrzac na scisk jaki byl na przeciwko głównej nie dziwie sie ze były pustki na głównej bilety wyprzedano wszystkie oficjalna liczba to 40 000 wiec niewiem o co Ci biega mewa
obiektywnie obie ekipy tego dnia mimo wszystko nie pokazały pełni swoich mozliwosci
zapraszam na http://www.niebiescy.pl" target="_blank tam juz pierwsze fotki ze szpilu
patrzac na scisk jaki byl na przeciwko głównej nie dziwie sie ze były pustki na głównej bilety wyprzedano wszystkie oficjalna liczba to 40 000 wiec niewiem o co Ci biega mewa
obiektywnie obie ekipy tego dnia mimo wszystko nie pokazały pełni swoich mozliwosci
zapraszam na http://www.niebiescy.pl" target="_blank tam juz pierwsze fotki ze szpilu
o nic mi nie biega, myslalem ze luki byly spowodowane brakiem ludzi
dobry mecz
dobry mecz
Z tym się można zgodzić, u nas wszytsko siadło po awanturze, nagłaśnianie częściowo poleciało w ochorone itp.
-
SzyderczaSzyszka
Ale co by nie mówić dla mnie atmosfera derbów kozacka. Obie ekipy zaprezentowały sie conajmniej fajnie. Ktoś wspominał, że derby troche zawiodły, to pokażcie drugie takie derby w Polsce.
Musze przyznać, że zrobiła na mnie wrażenie sektorówka Ruchu, naszych nie oceniam bo nie widziałem co na nich było
Musze przyznać, że zrobiła na mnie wrażenie sektorówka Ruchu, naszych nie oceniam bo nie widziałem co na nich było
Tam pisało "Używanie Shiftu nie boli!!"
dobrze było i przed i po 
-
Stopa Mnie Boli
Derby na duży + dym na stadionie co się ostatnio coraz rzadziej zdarza i kilka fajnych opraw o wiele lepszych niż w zeszłym roku. Górnik trochę lepiej dopingował Ruch natomiast lepsza jakość oprawy i kozacko wyszły te peleryny.
W jakich liczbach wspierały zgody obie ekipy ?
W jakich liczbach wspierały zgody obie ekipy ?
jeżeli chodzi o aspekty "sportowe" to można powiedzieć że i jedni i drudzy mogą się czymś "pochwalić" i czegoś się "wstydzić". naprawdę dobre derby.
-
Fantastyczny
W koncu jeden normalny bez klotni sie zgodzi skoro bylo tak. Ale inni beda dalej dazyc do tego kto byl lepszy itd.neRka pisze:Z tym się można zgodzić, u nas wszytsko siadło po awanturze, nagłaśnianie częściowo poleciało w ochorone itp.
W jakich liczbach wspieraly zgody obie ekipy?
I dobrze powiedziane dla mnie te derby były lepsze pod każdym względem
i można śmiało powiedzieć która ekipa jest nr 1 na Śląsku pozdro dla tych co byli.
-
GenekBezSpodenek
Znaczy, że Górnik?
a pod jakim wzgledem?
tak jest śmiało mozna powiedziec ze nadal nr.1 na śląsku jest Ruch ! PS:Cała Polska dziś widziała ze Torcida sie posrała ! tyle w temacie !S.G. pisze:I dobrze powiedziane dla mnie te derby były lepsze pod każdym względemi można śmiało powiedzieć która ekipa jest nr 1 na Śląsku pozdro dla tych co byli.
-
Prawy_sierpowy
najsilniejsze sa peleRyny, nie ma co gadac chocby nie wiadomo ile razy polegli to zawsze na koncu są nr 1 
nie dyskutuj o tym, nie warto. ta polemika nie ma sensu, bo kazdy bedzie pisal na swa kozysc. Byly atrakcje i przed i po
-
klocek5001
na stadionie duży dym przy takiej ilości psów według mnie to troche bez sensu , bo obie ekipy mogły sobie narobić dużego przypału . Po 1 ze strony psów , a po 2 już widze jaka nagonka by była na Ruch po tym bmeczu gdyby tak np jeszcze KSG sie wysypało i doszło do starcia . Myśle że lepiej już było coś myśleć poza stadionem , a z tego co wiem to się troche działo więc nie wiem co Ruch chce udowodnić tu pisząc że chłopaki z KSG sie nie wysypali ....
zamknijcie ten temat plz
dobre derby, lepsze niz w tamtym roku pod kazdym wzgledem , no moze nie pilkarskim
dobre derby, lepsze niz w tamtym roku pod kazdym wzgledem , no moze nie pilkarskim
mieli okazje się wysypać jak by chcieli,na poczatku kilku gości z Górnika przeskoczylo barierki na co Ruch skorzystał z zaproszenia,a Górnik wrocil na swoje sektory.tyle bez napinki
co w tych pelerynkach? to ci odpowiem pytaniem - a jakbyście dostali od sponsora sektorówke z napisem Warka to też byście ją wywiesili?
-
GhettoBoy82
Nie chce mi si tu pisac dokładnie o derbach.Spokojnie mozna powiedziec że nie było źle z obu stron.Choc z taka pompa były zpowiadane,że na pewno mogło być troche lepiej szczególnie ze strony Ruchu.Chodzi mi tu szczeólnie o doping.A o wyjściu Ruchu poza trybuny to każdy chyba wiedział że nic z tego nie bedzie.nie tak dawno Ruchu fani śmiali sie z Gieksy że z Jastrzebiem zrobili śmieszna akcje i napinke na płycie.Wydaje mi sie że to było coś podobnego.Nie kumam o co chodziło z transem "że mogliście wybrać bitwe a wybraliście hańbe" czy jakoś tak.Bo chyba nie o zajście w przerwie.Ogólnie co by tu nie gadac i tak moim zdaniem najlepszy mecz pod wzgledem kibicowskim w Polsce.Oby była możliwośc innym drużynom z czołówki krajowej pokazać sie w takim meczu.Oprawa Ruchu z sktorówka i racami fajna tylko dym z rac troche przysłonił cały efekt.Dla mnie Górnika na pewno wiecej niż 7,5 tysiąca.
Tak samo Ruch jako jedyny w Polsce śmiał się z naszych trójkolorowych czapek. To też o czymś świadczywlodek pisze:I jako jedyni w polsce sie śmiejecie z tych peleryn a to o czymś świadczy
-
GhettoBoy82
Widze że peleryna gwiazdka forum
.Ogólnie to fajnie wygladało ale chyba to już nie pierwsza taka prezentacja??Wiec bez podniety.Ale dla mnie efekt fajny.
Krótkie podsumowanie!
Derby bardzo dobre!!! Niech nam zazdrości cała Polska bo takich nigdzie nie ma!!!
Wspaniałe liczby,oprawy,atrakcje oby takich meczów więcej!
Derby bardzo dobre!!! Niech nam zazdrości cała Polska bo takich nigdzie nie ma!!!
Wspaniałe liczby,oprawy,atrakcje oby takich meczów więcej!
a to sory nie wiedziałem, ogólnie efekt fajny mnie raczej to nie boli myśle że większości osób normlanych też więc nie o to mi chodziłowlodek pisze:był to pomysł naszych kibiców, sponsor nam pomógł to wykonać. ale was te peleryny boląmad22 pisze:co w tych pelerynkach? to ci odpowiem pytaniem - a jakbyście dostali od sponsora sektorówke z napisem Warka to też byście ją wywiesili?
-
Bytków_GKS
jak chcesz się przypiedralać to napisz może najpierw ile to Zagłębie zrobiło akcji bez Legii?Sportowa_D pisze: Prawda jest taka, że bez tego układu byliście pionkami do bicia, a teraz razem możecie wreszcie rywalizować...
Jest to moja subiektywna opinia, więc proszę bez napinki!
-
Sportowa_D
heh zaczyna się!Bytków_GKS pisze:
jak chcesz się przypiedralać to napisz może najpierw ile to Zagłębie zrobiło akcji bez Legii?
Żal mi Was wszystkich w tym temacie i Górnika i Ruchu i Gieksy i Widzewa i calej reszty wypowiadajacej sie na podstawie zdjec i filmow.
Derby dla Górnika moim zdaniem, pozdro.
Derby dla Górnika moim zdaniem, pozdro.
o co chodzi z transparentem 26.02.2009 - BYKOWINA ?
No jasne "Zostaw kibica..." śpiewaliśmy od tak sobie...eRwin_GŚ pisze:GSK_AMUG pisze:
lata leca a zabole jak zabole dalej dopinguja ochrone
http://www.youtube.com/watch?v=u2ULcim0g98" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank
jedziemy dalej
Derby na duży plus,
O taką zabawę, z tego dniaChzB pisze:o co chodzi z transparentem 26.02.2009 - BYKOWINA ?
Dołączenie: 19.01.2009, 14:15
"Górnik zjadł was dopingiem" brak mi słów na takich ludzi
kto był ten widział gdy zaczynalismy spiewac Górnik był niesłyszalny co do tego co spiewali nasi i Wasi podczas awantury spodobało mi sie ze mimo kosy obydwie ekipy umiały wspolnie zaspiewać "zawsze i wszędzie"
"Górnik zjadł was dopingiem" brak mi słów na takich ludzi
I tym podsumowaniem powinien być temat zamknięty!EST.1920 pisze:Dołączenie: 19.01.2009, 14:15
co do tego co spiewali nasi i Wasi podczas awantury spodobało mi sie ze mimo kosy obydwie ekipy umiały wspolnie zaspiewać "zawsze i wszędzie"
-
does.not.matter
- Kontakt:
A czy jak gdzieś piszę ze to brednie?kajo(RTS) pisze:does.not.matter nie żadne brednie, w jednym autokarze poszła szyba a drugi zostal trafiony w dach - jechał w nich Fan Club z Żor, nie mówię że to była wasza ekipa.
-
GenekBezSpodenek
oczywiscie chodzilo mi o filmik, ktory zapodal eRwin_GS
-
Tylko Górnik
Trzeba przyznać, że były to na prawdę ogniste Derby. W sumie 4 zgrabne racowiska. Oprawa niebieskich bardzo ładna z perspektywy sektorów KSG. Wczorajsze Derby miały zupełnie inny klimat, niż te zeszłoroczne i z tym zgodzi się chyba każdy.
Ile GiekSy i Wisłoki było z Górnikiem?
Dla mnie nawet nie smieszne ale zenujace bylo wieszac transparent o bykowinie.Na mysl by nam nie przyszlo wieszac takie transy.Widac ze naprawde kibice Gornika z Rudy przezywaja bardzo mocny kryzys,bo jesli dla nich nie lada wyczynem jest wpadniecie na jedno z osiedli Ruchu z rsl i pogonienie w 10 aut 9 naszych kibicow (ktorzy mimo takiej ilosci sie postawili i dopiero po znacznych posilkach zaboli musieli sie ewakuowac to cos tu nie gra) Idac waszym tokiem mysleniem kibice Ruchu z rudy powinni caly stadion slaski w transparentach z datami porozwieszasc a mamy sie czym chwalic i to nie takim akcjami ze 10 samochodow walczy z 9 osobami,oczym trsl wie.Sama propaganda nie wystarczy,gdy trzeba stanac oko w oko z przeciwnikiem wychodzi jak jest naprawde.Wracajac do samych derbow byly to o niebo lepsze derby niz w tamtym roku.Bylo goraco na osiedlach i na samym stadionie.Doping dobry obu ekip,choc mogl byc lepszy.Oprawy tez dobre,szkoda zmarnowanej jednej z glownych opraw Ruchu ktora ulegla zniszczeniu przez dym w drugiej polowie.Ciekawi mnie tylko jak by sie potoczyly derby jak by wieksza ilosc kibicow Gornika pokwapila sie przeskoczyc ogrodzenie.Derby jak najbardziej na plus.DERBY DLA RUCHU
-
oioibeerboy
No właśnie jakie liczby zgód po obu stronach?
http://www.youtube.com/watch?v=hVQOlRCzlEw" target="_blank