Kibice w UK
Moderator: Automoderation
-
kiwa jako tako
-
kiwa jako tako
-
kiwa jako tako
-
FULL OF HATE
http://images24.fotosik.pl/147/dff6ff290f438d5f.jpgMaciejOrłoś pisze:Czy ktoś mógł by powiedziec cos o kibicach Birmingham? Moze zapodac odrazu jakies fotki
Birmingham City(Zulus)
-
kiwa jako tako
-
szczena_uns
- Kontakt:
-
kiwa jako tako
-
szczena_uns
- Kontakt:
-
noonelikesus
czy zawsze i wszedzie musi sie znalezc grupa osob ktora rozmywa temat?? Ten temat jest o kibicach w UK a nie o kolorach skory i pochodzeniu wiec jak mozna to prosze o zakonczenie wywodow!!!
Coventry-Millwall (czwarta runda FA Cup)
kibicow Millwall na tym wyjezdzie ok 2500!!! niestety mi nie dane bylo sie wybrac a z tego co mnie sluchy doszly to troszke sie dzialo ale szczegolow nie znam na razie
Pozdrawiam!!!
Coventry-Millwall (czwarta runda FA Cup)
kibicow Millwall na tym wyjezdzie ok 2500!!! niestety mi nie dane bylo sie wybrac a z tego co mnie sluchy doszly to troszke sie dzialo ale szczegolow nie znam na razie
Pozdrawiam!!!
-
kiwa jako tako
-
kiwa jako tako
Zulu Warriors ekipa kiboli klubu Birmingham City doskonale oddaje etniczną mieszanke miasta. Pierwsza wielorasowa firma w Anglii. Swoją nazwe wzieli od afrykańskich wojowników którzy walczyli z armią brytyjską podczas wojen burskich. Ich śpiew do złudzenia przypomina wojenne pieśni Zulusów " Zulusi Cie dopadną " Kiedy słyszysz hymn śpiewających 400 Zulusów przechodzą Cie dreszcze.
Tu macie 2 minuty o ekipie Brummies po Polsku. Zobaczcie już na samo powitanie Dayera. Jest to Real Football Factories Anglia - część 3. Znajdziecie tam wszystkie 5 części.
http://pl.youtube.com/watch?v=_li68K-9aWY
Bodajze w 5 czesci macie o wspomnianej niedawno ekipie Burnley.
Tu macie 2 minuty o ekipie Brummies po Polsku. Zobaczcie już na samo powitanie Dayera. Jest to Real Football Factories Anglia - część 3. Znajdziecie tam wszystkie 5 części.
http://pl.youtube.com/watch?v=_li68K-9aWY
Bodajze w 5 czesci macie o wspomnianej niedawno ekipie Burnley.
-
Störtebeker
-
glinik1921
-
kiwa jako tako
-
kiwa jako tako
Moge podac lepszy przykład, jak do Cardiff na finał PlayOff o CCC bodajze pojechało 40 tys. kibiców Sheffield Wed. a tam tyle nie chodzi nigdy na stadion.
Tam chyba jest mega mobilizacja wszystkich fan klubów itd. bo to coś nie chce mi sie wierzyc, że Ci z H&W to wszyscy kibice byli ....
Na mecze ligowe chyba są jakieś inne zasady puli miejsc, bo np: ostatnio oglądałem mecz West Ham - Fulham to Fulhamu było jakos mało jak na mecz derbowy i to mnie dziwi. Sektor był niby pełny ale duzo zmniejszony niz zazwyczaj. A pewnie zeby Fulham grało w Finale FA CUP to zaraz przyjechało by 30 tys
Nawet gdy przyjezdza takie Newcastle to jest ich wiecej. Sroki to dobra ekipa, ale to przecież drugi koniec Anglii. Nie za bardzo moge skumac dlaczego tak jest. Przeciez to jest to samo miasto i nie mogą zająć całego sektora.
A tak wogóle to jak tam trwa rozdawanie tych biletów ?? Bo np: na mecz derbowy ManU - City pewnie z trudem można było dostać bilet, a podczas meczów derbowych w sektorach gości widać dzieci itp. Zresztą ManU wszędzie jeździ komplet.
Tam chyba jest mega mobilizacja wszystkich fan klubów itd. bo to coś nie chce mi sie wierzyc, że Ci z H&W to wszyscy kibice byli ....
Na mecze ligowe chyba są jakieś inne zasady puli miejsc, bo np: ostatnio oglądałem mecz West Ham - Fulham to Fulhamu było jakos mało jak na mecz derbowy i to mnie dziwi. Sektor był niby pełny ale duzo zmniejszony niz zazwyczaj. A pewnie zeby Fulham grało w Finale FA CUP to zaraz przyjechało by 30 tys
A tak wogóle to jak tam trwa rozdawanie tych biletów ?? Bo np: na mecz derbowy ManU - City pewnie z trudem można było dostać bilet, a podczas meczów derbowych w sektorach gości widać dzieci itp. Zresztą ManU wszędzie jeździ komplet.
Nie ma czegos takiego jak rozdzielanie biletów. Kto chce i zdąży kupic bilet, ten jedzie...kiwa jako tako pisze: A tak wogóle to jak tam trwa rozdawanie tych biletów ?? Bo np: na mecz derbowy ManU - City pewnie z trudem można było dostać bilet, a podczas meczów derbowych w sektorach gości widać dzieci itp. Zresztą ManU wszędzie jeździ komplet.
heheh spokoLon(RKS)don pisze:nie nie mam na mysli Luton Town mam na mysli druzyne ktora miala pomaranczowe barwy i w nazwie mieli Vauxhall cos takiegomalyBWP pisze:chyba masz na mysli Luton Town graja w odpowiedniku naszej 3 ligi ... nie 6 ;]Lon(RKS)don pisze: to jest wlasnie ciekawostka w Angielskim futbolu niektorych druzyn nie widac caly sezon na pilkarsko-kibicowskiej mapie a jak dojdzie do jakiegos prestizowego meczu z ich udzialem nagle zjawia sie tysiace fanow ostatnim przykladem moze byc mecz Liverpoolu w pucharze Anglii z jakas druzyna nawet nie wiem z ktorej ligi chyba z 6 za ktora przyjechalo 7000 kibicow do miasta Beatelsow naprawde ewenement widac poprostu ze to nie kibice sukcesu tylko od malego z pokolenia na pokolenie kibicoja wiernie swoim druzynom bez wzgledy na to w ktorej lidze graja i w d**** maja Chelsea Man Utd. czy Arsenal
-
szczena_uns
- Kontakt:
z lotniska w "liverpoorze
" tj. Liverpoolu autobus 500 do centrum a stamtad najlepiej darmowymi autobusami"football special" z pod dworca na Lime Street ktore w dzien meczow Liverpoolu/Evertonu/Tranmere Rovers zawoza Cie pod stadion. 500 metrow od Goodison polecam pub Royal Oak, co do Liverpool FC nie wiem bo nie interesuje mnie ten klub.pozdrawiam