Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Pytanie do kibiców Ruchu, Widzewa, Pogoni Szczecin: Czy waszym zdaniem Wisła to honorowa ekipa?
Pytanie do kibiców Śląska i Lechii: Czy waszym zdaniem Wisła w czasach zgody z wamy była honorową ekipą?
Pytanie do kibiców Arki, Lecha, GKSu Tychy i Sandecji: Czy waszym zdaniem Cracovia to honorowa ekipa?
Pytanie do kibiców Śląska i Lechii: Czy waszym zdaniem Wisła w czasach zgody z wamy była honorową ekipą?
Pytanie do kibiców Arki, Lecha, GKSu Tychy i Sandecji: Czy waszym zdaniem Cracovia to honorowa ekipa?
Książkę piszesz? Stronę opuść...
-
89piotrekski
Nie odpowiedzą ci bo chodzi tu o interesy. Ta zgoda jest do robienia interesówCzapka pisze: 23.08.2026, 07:59 Pytanie do kibiców Ruchu, Widzewa, Pogoni Szczecin: Czy waszym zdaniem Wisła to honorowa ekipa?
Wczoraj na pauzie (stacja) pod Legnicą Arka stale na jednej ze stacji, po drugiej stronie również była ekipa , wie ktoś może kto?
Na stronie kibice fandom jest zawarta informacja, że w 2010 roku Hetman Zamosc pokonał w walce 70 na 70 Ruch Chorzów. To jest prawdziwa informacja ? Bo aż mi się nie chce wierzyć.
-
łajdaczyna
Ten fandom to zbiór farmazonów.
Aż z ciekawości tam wszedłem i faktycznie farmazonów mnóstwo.
-
Ziomeczek2727
HutnikInoRaz pisze: 24.08.2026, 16:44 Wczoraj na pauzie (stacja) pod Legnicą Arka stale na jednej ze stacji, po drugiej stronie również była ekipa , wie ktoś może kto?
DziękujęZiomeczek2727 pisze: wczoraj, 20:19HutnikInoRaz pisze: 24.08.2026, 16:44 Wczoraj na pauzie (stacja) pod Legnicą Arka stale na jednej ze stacji, po drugiej stronie również była ekipa , wie ktoś może kto?