Kibicowska Warszawa
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Kibicowska Warszawa
Prosta sprawa - przyznaj się do własnego klubu, którego tu propagandę siejesz jako "bezklubowy", a odpowiedzi otrzymasz :) Deal?
-
fiestaamericana
Napisałeś, że enigma wtedy jeszcze nie istniała. Rozumiem - polonijna skłonność do przesuwania dat powstania jest tak silna, że nad tym nie panujesz 😀lubię czytać książki pisze: 02.07.2026, 22:33 No i myślisz, że grupa ultras po roku czy dwóch odpowiadała za takie rzeczy?
-
fiestaamericana
Za szybko wysłałem poprzedniego posta, bo chyba dopiero teraz zrozumiałem głębię twojej myśli. Chodziło ci o to, że na polonii kapowanie, współpraca ze służbami albo wskazywanie ludzi ochronie to nie jest zajęcie dla byle kogo. Zwykła polonistka nie może sobie tak po prostu pokazywać palcem kibiców Legii — na taki honor trzeba sobie najpierw wyrobić staż, reputację i odpowiednie zasługi, prawda?lubię czytać książki pisze: 02.07.2026, 22:33 No i myślisz, że grupa ultras po roku czy dwóch odpowiadała za takie rzeczy?
Piękny system wartości, naprawdę. Tak właśnie nagradzacie swoich?
Dalej się kompromituj, bo robisz świetną robotę. Dzięki tobie i halince normalne typy z innych ekip mogą tylko pomyśleć: „No jak chłop urodził się w Warszawie i okolicach, to nic dziwnego, że Legia była jedyną drogą”.
Tak - goście w chustach współpracujący z ochroną nadawali ton trybunom na Polonii i nikt z ich ekipy nie robił im z tego powodu problemów (info od zeżenowanych ówczesnych zgodowiczów z południa kraju).
Generalnie jaj z Polonią było w tamtym czasie sporo (pierwszy z brzegu przykład to tanie pilsy dla "Śmierdzących Śledzi" i rozważania nad rozstawieniem patroli straży miejskiej) ale to był też czas kiedy próbowali stawiać opór i coś kombinowali. Szkoda tylko że do niektórych aukcji potrzebowali pomocy tych z którymi kibice współpracować nie powinni ale nie byli jedyną tego typu ekipą w swoim obozie.
Ps. Ten temat wysypuje więcej debili niż jakikolwiek inny. Można się z niego dowiedzieć między innymi że zamalowywanie grafów i akcje na rywala to krzyk rozpaczy bo przejmie miasto...
Generalnie jaj z Polonią było w tamtym czasie sporo (pierwszy z brzegu przykład to tanie pilsy dla "Śmierdzących Śledzi" i rozważania nad rozstawieniem patroli straży miejskiej) ale to był też czas kiedy próbowali stawiać opór i coś kombinowali. Szkoda tylko że do niektórych aukcji potrzebowali pomocy tych z którymi kibice współpracować nie powinni ale nie byli jedyną tego typu ekipą w swoim obozie.
Ps. Ten temat wysypuje więcej debili niż jakikolwiek inny. Można się z niego dowiedzieć między innymi że zamalowywanie grafów i akcje na rywala to krzyk rozpaczy bo przejmie miasto...
-
UrzadSkarbowy
A to nie jest tak że chyba ówczesna zgoda z Nowego Sącza pomogła im przegonić lewaków z młyna?

Sami przecież nie daliby rady. Dobrze że akurat Sandecja przyjechała to zebrali się na odwagę .UrzadSkarbowy pisze: 03.07.2026, 00:20 A to nie jest tak że chyba ówczesna zgoda z Nowego Sącza pomogła im przegonić lewaków z młyna?
Nie wiem też o losach selekcjonerów z Konwiktorskiej , osobiście znałem tylko dwóch typów z Polonii w tym Czar. i on na takie historie w życiu by nie pozwolił . To był sztywny chłop nie miękka faja nakłoniona przez Piekarzewskiego do kapowania na innego kibica . Na Legii od dzieciaka mieliśmy wpojone jedziesz na wyjazd bez ogona lejesz się , nie uciekasz , dostajesz w******* , nie kapujesz . Na Polonii zmiana pokoleniowa wprowadziła progresywny typ kibicowania odbiegły od Legijnego old school . Obstawianie za taką ekipą raczej nie za dobrze świadczy o obrońcach totalnego frajerstwa . Nie ma o czym dyskutować, Polonia jest gdzie jest ponieważ wybrała c****** ścieżkę kibicowania. Przecież te pedaly wystawiły nawet swoją zgodę nam jprd
Ale zrozumcie, oni to jest coś innego niż jakieś tak ekipy trzymające jakieś zasady, to jest metafizyka, bo
a) generał LWP z sowieckiego nadania 80 lat temu
b) Legia dostała nowy stadion a oni wtedy jeździli po pastwiskach.
Jeździłeś jeden z drugim po pastwiskach jak Legia dostawała nowy stadion? Nie? No to co możesz wiedzieć o tym co przeżywała Polonia? Im się to przyzwolenie na brak zasad po prostu należy.
a) generał LWP z sowieckiego nadania 80 lat temu
b) Legia dostała nowy stadion a oni wtedy jeździli po pastwiskach.
Jeździłeś jeden z drugim po pastwiskach jak Legia dostawała nowy stadion? Nie? No to co możesz wiedzieć o tym co przeżywała Polonia? Im się to przyzwolenie na brak zasad po prostu należy.
-
lubię czytać książki
Legia niepokalana zawsze dziewica. Zawsze czysta jak łez.
Że wy wstydu nie macie wypisywać takie głupoty?
Że wy wstydu nie macie wypisywać takie głupoty?
-
WieszWięcej
Najlepsze, że wtedy zgoda z Arką i Cracovią wisiała na włosku, co było widać po liczbach gdynian i pasów na Konwiktorskiej, wiec ciekawy musiał być proces decyzyjny tego typa.swrs1982 pisze: 02.07.2026, 23:35 Tak - goście w chustach współpracujący z ochroną nadawali ton trybunom na Polonii i nikt z ich ekipy nie robił im z tego powodu problemów (info od zeżenowanych ówczesnych zgodowiczów z południa kraju).
Przecież już wtedy hulał internet, to było pewne, że wycieknie.
Jeszcze jakby był bez tej chusty to Polonia mogłaby się tłumaczyć, że to jakiś misztalowiec.
Ochrona wtedy zawijała osoby, które on wskazał czy „tylko” nie wpuszczała na stadion?
Dobrze, że Siexa pozwolił namaszczonemu przerzutowi z tatuażem „TB” latać za 15-latkami. 🙂asmodeL pisze: 03.07.2026, 01:13Sami przecież nie daliby rady. Dobrze że akurat Sandecja przyjechała to zebrali się na odwagę .UrzadSkarbowy pisze: 03.07.2026, 00:20 A to nie jest tak że chyba ówczesna zgoda z Nowego Sącza pomogła im przegonić lewaków z młyna?
Nie wiem też o losach selekcjonerów z Konwiktorskiej , osobiście znałem tylko dwóch typów z Polonii w tym Czar. i on na takie historie w życiu by nie pozwolił . To był sztywny chłop nie miękka faja nakłoniona przez Piekarzewskiego do kapowania na innego kibica . Na Legii od dzieciaka mieliśmy wpojone jedziesz na wyjazd bez ogona lejesz się , nie uciekasz , dostajesz w******* , nie kapujesz . Na Polonii zmiana pokoleniowa wprowadziła progresywny typ kibicowania odbiegły od Legijnego old school . Obstawianie za taką ekipą raczej nie za dobrze świadczy o obrońcach totalnego frajerstwa . Nie ma o czym dyskutować, Polonia jest gdzie jest ponieważ wybrała c****** ścieżkę kibicowania. Przecież te pedaly wystawiły nawet swoją zgodę nam jprd
-
oldies years
Swoja droga Polonia, jako ekipa nie nalezaca nigdy do czolowki kibicowkiej, miala w swojej historii duzo zgod i to nie bylejakich. Ciekawe czy bylo to spowodowane tematem antyLegia czy tez Polonia miala swoj "urok", bo interesow dzieki zgodzie z Polonia chyba sie nie robilo, ponadto to nie te czasy byly, a te zgody swoje lata mialy i byly zawierane dawno temu, nawet w czasach dinozaurow jak ta z LKS. Nie znam sie, ale chyba wynikalo to z tego ze Polonia byla chuligansko wystarczajaco mocna zeby dla klubow majacych wielka kose z Legia byla dosc atrakcyjnym zgodowiczem. Byc moze sam sobie odpowiedzialem
To było zawsze na zasadzie antylegia tylko i wyłącznie. Polonia nie przedstawia żadnej siły. Ja bym chciał zobaczyć jak Rybak przyjeżdżał tam na przykład, to jak go gościli? Na klatce schodowej? 😅
O czym tu mówić skoro przy Ł3 Polonia pierwszy raz wsparła zgodę z własną flagą w 1989 (Legia - Lech). Poza tym 1992 (finał PP Górnik-Miedź) i jeszcze jakiś Legia - ŁKS w latach '90. To były kilku/kilkunastoosobowe grupki. Zwykle po prostu ówcześni starsi liderzy.
Dla nas ta zgodowa sytuacja była idealna. To były kluby ze wszystkich regionów, w których Warszawy jako takiej nienawidzono najbardziej. Jak to bywa - z wzajemnością :)
Dla nas ta zgodowa sytuacja była idealna. To były kluby ze wszystkich regionów, w których Warszawy jako takiej nienawidzono najbardziej. Jak to bywa - z wzajemnością :)
-
extremalny_korbelis
X lat temu, były miejsca, gdzie Polonia mogła swoje zgody ugościć. Coś mi świta, Klub 70, który należał do kibica KSP.
No i miejscówki na Śródmieściu, gdzie na bramkach stała antifa :) Wtedy, nie przeszkadzało tam balować np. Sandecji :)
No i miejscówki na Śródmieściu, gdzie na bramkach stała antifa :) Wtedy, nie przeszkadzało tam balować np. Sandecji :)
Skarżyć nie wolno, kapować nie wolno, ODEGRAĆ SIĘ WOLNO!
Czyli jakbyście pozwolili to nagle byłoby się czego bać? ;)
-
Stachu Wirażka
Widzisz tam się tacy znaleźli i oczywiście pełna zgoda, że to frajerskie zachowanie a u was mieliście typa z samej góry TB sztywnego chuligana gangusa co się rozpierdolił na całą Legię i pół Warszawy. Zresztą nie tylko on bo było jeszcze kilku innych, wymienionych tu jakiś czas temu.asmodeL pisze: 03.07.2026, 01:13 Sami przecież nie daliby rady. Dobrze że akurat Sandecja przyjechała to zebrali się na odwagę .
Tak mieli tez zasady od dziecka wpajane, że potem jak przyszły konsekwencje to kleks. No i to się nie tyczy tylko Legii a wszystkich ekip. Ile jest wszędzie różnych spraw zamiecionych pod dywan to Bóg jeden wie, ile jest takich co dają na ''gębę'' to też nie wiadomo.
Także pamiętaj, że te wszystkie zasady to są do czasu. Dla mnie taki łebek co pokaże palcem i go pogonią to nie narobi już przypału ale w ekipach kibicowskich to chuliganów-gangusów się pogonić nie da, bo reszta się boi, że jeden z drugim może się rozjebać. Dlatego właśnie pewne sprawy są zamiatane pod dywan do momentu aż właśnie się nie rozjebie to potem już trzeba z nim jechać.
Niedawno ktoś wrzucił zdjęcie chuliganów Lecha z masterem na wakacjach. Na Górniku tolerowano chłopa trenującego z policjantem. Na Widzewie podobno bunkrowano frajerów. Wymieniać można a teraz sobie pomyślcie ile jest takich przypadków, które nie ujrzały światła dziennego.
Dlaczego "nagle"? :) Stworzylibyśmy teoretyczną możliwość, by z czasem pojawił się problem. Komu to potrzebne? ;)
-
leonidas88
Czytelnik z KSP jak widzę,nie poszedł w deal i nadal się wypiera Polonii?
Ja mogę jeszcze jakoś zrozumieć absolutny brak ich barw na mieście, ale nawet w sieci,aż tak bardzo się bać przyznania się do swojego klubu?
To naprawdę jakiś niezrozumiany stan umysłu?!
Ja mogę jeszcze jakoś zrozumieć absolutny brak ich barw na mieście, ale nawet w sieci,aż tak bardzo się bać przyznania się do swojego klubu?
To naprawdę jakiś niezrozumiany stan umysłu?!
Chłopie co Ty porównujesz u nas rozjebusow u nas rozjebus wypada ze stadionu . Tak zdążali się tacy którzy pierdneli w sprawach tzw interesów i mimo że nie dotyczyło to spraw kibicowskich np: Marc. Z TB oraz , zapomniałem ksywę już też do Żoliborskich były lysy z Bielan ale oni odrazu dostali ban na Legię również . Halinę chyba nie trzeba przedstawiać i reakcji naszych trybun . Chcesz to teraz porównać to do jawnego kapowania ochronie na bramkach i późniejszej dalszej kariery na Polonii owych selekcjonerów . Daj spokój masz jakieś porównania z d*** . Zrozum jedno u nas rozjebus czy to gangster, student składający zeznania po wpierdolu czy małolat z puszka prujący się na psach leci u nich jeździ dalej . Taka różnica .Stachu Wirażka pisze: 03.07.2026, 12:52Widzisz tam się tacy znaleźli i oczywiście pełna zgoda, że to frajerskie zachowanie a u was mieliście typa z samej góry TB sztywnego chuligana gangusa co się rozpierdolił na całą Legię i pół Warszawy. Zresztą nie tylko on bo było jeszcze kilku innych, wymienionych tu jakiś czas temu.asmodeL pisze: 03.07.2026, 01:13 Sami przecież nie daliby rady. Dobrze że akurat Sandecja przyjechała to zebrali się na odwagę .
Tak mieli tez zasady od dziecka wpajane, że potem jak przyszły konsekwencje to kleks. No i to się nie tyczy tylko Legii a wszystkich ekip. Ile jest wszędzie różnych spraw zamiecionych pod dywan to Bóg jeden wie, ile jest takich co dają na ''gębę'' to też nie wiadomo.
Także pamiętaj, że te wszystkie zasady to są do czasu. Dla mnie taki łebek co pokaże palcem i go pogonią to nie narobi już przypału ale w ekipach kibicowskich to chuliganów-gangusów się pogonić nie da, bo reszta się boi, że jeden z drugim może się rozjebać. Dlatego właśnie pewne sprawy są zamiatane pod dywan do momentu aż właśnie się nie rozjebie to potem już trzeba z nim jechać.
Niedawno ktoś wrzucił zdjęcie chuliganów Lecha z masterem na wakacjach. Na Górniku tolerowano chłopa trenującego z policjantem. Na Widzewie podobno bunkrowano frajerów. Wymieniać można a teraz sobie pomyślcie ile jest takich przypadków, które nie ujrzały światła dziennego.
Zgody Polonii z dawnych lat miały podłoże tylko antylegijne . Pamiętam gdy kiedyś w Czajniku kilka osób z Polonii handlarzy spod pałacu robili urodziny bylo z nimi dwóch Stalowcow ze stalowej . Czarn. Prosił żeby ich nie lać uspokoił ich baby bo się sraly , z pewnych powodów zgodziliśmy się na to , jego prośba nie dotyczyła Stalowcow którzy zaraz po wyjściu zostali ostro przeorani . Dwóch polonistów i ich baby stali i tylko patrzyli na to . Tak wyglądały początki lat 90 tych i ich miejsce i jaką siłę stanowili .
-
Stachu Wirażka
Ogólnie szacunek, że to napisałeś i obaliłeś farmazony dozo, który twierdzi, że z TB się nikt nigdy nie rozjebał. Czy do interesów czy do spraw kibicowskich to się jedno z drugim wiąże, bo hanior też się nie rozjebał, że pan x był na ustawce a pan y zapierdolił szalik jakiemuś Poloniście. Również się do interesów rozjebał, ale padło akurat na kibiców, którzy po prostu byli gangusami. Może poza Staruchem i tym całym Maćkiem.asmodeL pisze: 03.07.2026, 16:03 Tak zdążali się tacy którzy pierdneli w sprawach tzw interesów i mimo że nie dotyczyło to spraw kibicowskich np: Marc. Z TB oraz , zapomniałem ksywę już też do Żoliborskich były lysy z Bielan ale oni odrazu dostali ban na Legię również .
A ten żoliborski to był Marcinek, który również należał do TB. Jeszcze był jakiś jeden typ, ale ksywa mi wyleciała.
Mi się przypomniała ale że to były mój kolega pominę to milczeniem . Nie chodzi o to czy z TB ktoś się rozjebal Ale jak zareagowała Legia a jak reaguje Polonia . Malarz kapuś z tego co mi wiadomo stał z nimi na sektorze w Krakowie dla mnie to niewyobrażalne. Jednak ja już stary na eneryturze kibicowskiej , mam chorobę że tu odpisuje czasami , ale każdy ma swoje słabości hehe Dla mnie dziwne jest i chore trzymanie kapusi pod skrzydłami i tyle .
-
lubię czytać książki
a trzymanie i pozdrawianie przerzuta?asmodeL pisze: 03.07.2026, 18:17 Mi się przypomniała ale że to były mój kolega pominę to milczeniem . Nie chodzi o to czy z TB ktoś się rozjebal Ale jak zareagowała Legia a jak reaguje Polonia . Malarz kapuś z tego co mi wiadomo stał z nimi na sektorze w Krakowie dla mnie to niewyobrażalne. Jednak ja już stary na eneryturze kibicowskiej , mam chorobę że tu odpisuje czasami , ale każdy ma swoje słabości hehe Dla mnie dziwne jest i chore trzymanie kapusi pod skrzydłami i tyle .
Prosta sprawa - przyznaj się do własnego klubu, którego tu propagandę siejesz jako "bezklubowy", a odpowiedzi otrzymasz :)
Nie wiem , nie znam się , nie orientuję się , zarobiony jestem. Tematy zastępcze to nie mój wątek.lubię czytać książki pisze: 03.07.2026, 19:09a trzymanie i pozdrawianie przerzuta?asmodeL pisze: 03.07.2026, 18:17 Mi się przypomniała ale że to były mój kolega pominę to milczeniem . Nie chodzi o to czy z TB ktoś się rozjebal Ale jak zareagowała Legia a jak reaguje Polonia . Malarz kapuś z tego co mi wiadomo stał z nimi na sektorze w Krakowie dla mnie to niewyobrażalne. Jednak ja już stary na eneryturze kibicowskiej , mam chorobę że tu odpisuje czasami , ale każdy ma swoje słabości hehe Dla mnie dziwne jest i chore trzymanie kapusi pod skrzydłami i tyle .
-
DennisWise
https://warszawawpigulce.pl/dawni-czlon ... rkotykami/oldies years pisze: 03.07.2026, 10:12 Swoja droga Polonia, jako ekipa nie nalezaca nigdy do czolowki kibicowkiej, miala w swojej historii duzo zgod i to nie bylejakich. Ciekawe czy bylo to spowodowane tematem antyLegia czy tez Polonia miala swoj "urok", bo interesow dzieki zgodzie z Polonia chyba sie nie robilo, ponadto to nie te czasy byly, a te zgody swoje lata mialy i byly zawierane dawno temu, nawet w czasach dinozaurow jak ta z LKS. Nie znam sie, ale chyba wynikalo to z tego ze Polonia byla chuligansko wystarczajaco mocna zeby dla klubow majacych wielka kose z Legia byla dosc atrakcyjnym zgodowiczem. Byc moze sam sobie odpowiedzialem
75 kg haszyszu to jakieś 3,5 mln złotych, ale dozo pisał że wszystko wypalała antifa.
-
WieszWięcej
A Benito nie pełnił tam przypadkiem tylko roli czarnucha, czytaj - kuriera?
Benito to juz emerytura się należy ;)
-
DennisWise
A skąd ja mam wiedzieć kto co pełnił albo kto z kim i jak się dzielił? Odpisałem tylko na stwierdzenie że na Polonii dzięki jakimś zgodom nie można było zrobić jakiegoś interesu, moim zdaniem to i na Wieczystej można dzięki zgodzie zrobić jakiś interes. No chyba że ta trójka starych krakowskich recydywistów poszła w dobroczynność jak w trójmieście i teraz pomaga biednym dzieciom zamiast okradać ich rodziców.WieszWięcej pisze: 04.07.2026, 06:48 A Benito nie pełnił tam przypadkiem tylko roli czarnucha, czytaj - kuriera?
Najlepszy to byl Buła z Gdańska który dzieci na kolonie wysyłał z domu dziecka a jednocześnie wiadomo co. To znany model przykrywkowy ale to trzeba mieć trochę mózgu
-
lubię czytać książki
Dlaczego podszywasz się pod Bałtyk Gdynia?
Jestem przykrywcowcem żeby rozkminic kto co był
-
leonidas88
A Ty czytelniku czemu tak bardzo wstydzisz się swojego klubu i za cholerę wypierasz się kibicowania KSP?
Nie tylko po Warszawie chodzisz kanałami, ale także w sieci jest strach i zaprzeczenie..
Jak Ty możesz patrzeć na swoją gębę podczas golenia tchórzu? No jak?
Nie tylko po Warszawie chodzisz kanałami, ale także w sieci jest strach i zaprzeczenie..
Jak Ty możesz patrzeć na swoją gębę podczas golenia tchórzu? No jak?
-
Stachu Wirażka
Czytał ktoś może książkę Hadaja ''Moja Legia, mój KTS''? Warta zakupu?
-
JestTuJakiśCwaniak?
JestTuJakiśCwaniak? pisze: 18.06.2026, 21:23 Kilka dni temu w wiadomościach pojawił się temat jakichś zatrzymań i oczywiście narkotyków. Zatrzymanym chłopakom pewnie przeszkadzało to, że już wcześniej byli o to prześladowani bez powodu. Jeden z nich mieszkał na strzeżonym osiedlu z budką z ochroniarzem co mogło wywołać u niego skojarzenia, że jest obserwowany i ma jakiś związek z przemytem. W sumie dobry pomysł, żeby pozbyć się człowieka z jego miejsca zamieszkania, zniszczyć go a po wszystkim przejąć kwadrat. Według mnie temat jest trochę bardziej zawiły bo może chodzić też o dokonanie zamachu paraliżującego społeczeństwo w czasie wojny hybrydowej i dalej mieć już łatwiejsze życie jako agent kgb niż życie w strachu, że cię swoi zajebią. Co rząd będzie mógł ofiarować ludziom, którzy są tylko pionkami w ich chorej grze? W gościu niedzielnym kiedyś był fajny artykuł na ten temat.
Wracając do samego tematu dragów to rząd powinien zaangażować służby aby sprawdzili wydział antynarkotykowy i pobliskie komisariaty bo jeżeli były tam jakieś podejrzenia o narkotyki to sprawa dla mnie jest oczywista.
UWAŻAJCIE NA SIEBIE.
Leki? Chłopie jak walę w żyłę kompot z buraków.Spaacerowicz pisze: 18.06.2026, 21:34 O 21 była pora na lekarstwa i znowu gdzieś uciekłeś. No nic, rano będzie podwójna dawka.
Śmieszkuj sobie dalej ale czy widziałeś gdzieś jakiś transparent na Żylecie czy jakimkolwiek innym stadionie odnoszący się do tej sprawy? Bierną postawą daje się zielone światło wszystkim zaangażowanym w ten haniebny proceder, który opisałem a to tylko wierzchołek góry lodowej.
Ja o siebie się nie boję bo mi nie mają czego zabrać. Prowadzę tryb życia jak zwykły szary Kowalski. Do roboty chodzę na 8 godzin, jak piję to przez tydzień raz na roku, jeżdżę Pekaesem na gapę, szczam po krzakach jak nie ma toi-toji. Piorę, gotuję, piekę czyli normalny dzień świra jak u większości ludzi.
Ty tu ostatnio pisałeś, że w Polsce jest problem z obcokrajowcami? Zgadzam się z tobą, miałem ostatnio małe przeboje z Wietnamczykami. Jak kupowałem u nich żarcie to zapytali czy bym ich po mieście nie oprowadził i nie pokazał kilku zabytków. No to zgodziłem się, czekałem na nich wieczorem w umówionym miejscu pod pałacem kultury, patrzę idą w kilka osób ale jak mnie zobaczyli to spierdolili. 2 godziny straciłem.
Uważajcie na siebie.
Dokładnie tak ale oczywiście będą mówić inaczej, znam chłopaka z punków który tam był, punki proponowali później wiele razy spotkanie by wyjaśnić problem ale chuliganeria nie była już taka chętna.UrzadSkarbowy pisze: 03.07.2026, 00:20 A to nie jest tak że chyba ówczesna zgoda z Nowego Sącza pomogła im przegonić lewaków z młyna?
jeszcze co do zdjęcia gościa wskazującego legionistów to persona ta normalnie żyje na Muranowie jego ksywka to Kępek (albo coś w tym stylu) i może na stadion wjazdu nie ma (ale tego nie wiem bo zaraz się uruchomią chuligani z konwiktorskiej i wyjdzie, że głupoty gadam) to na Muranowie funkcjonuje normalnie tak jak pozostali konfidenci typu Maciątek, Korpal i wielu wielu innych.
kolejna sprawa jest taka, że starsi na Muranowie mają całkowicie wyjebane a kumplowanie się z konfidentami tłumaczą (według źródła) tym, że każdy popełnia błędy, to są dobre chłopaki i przeprosili za swoje zachowanie.
Po pogonieniu antify z młyna odgrażali sie że na następnym meczu wezma rewanż.Zebrali sie cała swoja siłą..Nie pamiętam czy stanęli gdzieś na stadionie otoczeni policja czy nawet nie weszli na stadion.I nic nie zrobili.Na kolejnych meczach juz ich nie było.Od lat kazdy czeka na to żeby lewactwo wyszło na ubita ziemię .Mija 10,20 lat i nic.Ten punk to zyje w swoim świecie i mysli że jest zwycięzcą,Pogoniony z trybun,może to nawet on zjeżdżał zębami po schodach na turnieju halowym.
-
Stachu Wirażka
Właśnie obejrzałem najnowszy wywiad z Mańkiem. Gość tam poruszył ciekawą kwestię, mianowicie są takie czasy, że nikomu nie można ufać. Jako przykład podał lidera ekipy wiadomo jakiej, który według niego osobiście zajmował się odbiorem towarku. Nie będę tu ksywami rzucał.
Uff... Ależ ty po tych filmikach jesteś mądry :)))
Zdaje się, że coraz więcej ekip ma już ten śmieszny bojkot Wisły głęboko w poważaniu.
A wy jak? Przyjmiecie kibiców Wisły Kraków? :)
Masz rację - zdaje się. Spodziewasz się takiej deklaracji na tym wspaniałym forum, czy opracowujecie szatański plan wejścia na sektor dla przyjezdnych przy Ł3 z Wisłą, skoro nie udało się z Cracovią? ;)