Jeżeli w zime chodze w szaliku POLSKI, to za bardzo podkreślam swoją polskosc bo jest ona wątpliwa? Jebnij się w łeb
Skończcie ten temat. ku***, sobota jest. wyjdzcie z domu

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
dziwkikoksboks pisze:jak jesteście tak charakterni narodzie śląski, to darujcie sobie wpisy na forum okupantów z Polski, albo w ramach konsekwencji piszcie w Euroinfo
To śpiewajcie sobie hymn Polski na meczach u siebie i najlepiej nie na derbach. Wtedy nikt wam nie będzie gwizdać. A waszych derbowych tradycji nikt nie musi szanować. Większość ludzi odbiera wasze śpiewanie hymnu jako pokazówke dlatego przez niektórych zostaliście wygwizdani.FcRuda pisze:hymn jest śpeiwany od zawsze. Chyba to Twoje pierwsze derby, skoro o tym nie wiedziałeś....
Jeżeli w zime chodze w szaliku POLSKI, to za bardzo podkreślam swoją polskosc bo jest ona wątpliwa? Jebnij się w łeb
Skończcie ten temat. ku***, sobota jest. wyjdzcie z domu
Odpisze Ci identycznie jak Twojemu koledze po szalu na innym forum bo tok rozumowania macie ten sammajcher pisze: Jakie zagrywki? Takie, że śpiewacie hymn tylko po to, zeby niby podkreślić swoją Polskość (skoro musicie podkreślać, to znaczy, że jest wątpliwa) a po drugie, żeby usłyszeć gwizdy i móc przez 15 stron jechać, jaki to Widzew jest podły i niepolski, bo były gwizdy na hymn. Jeżeli nie uważasz tego za zagrywkę, to chyba traktujesz wszystkich jako debili, którzy nie dostrzegają waszej prowokacji i prawdziwych intencji.
Zeszmacacie, mieszając hymn do wojenki łódzkiej. Niby wojna i wszystkie chwyty dozwolone, ale czy rzeczywiście wszystkie? Czy dla Was nia ma świętości, jakichś wartości, których się nie tapla w tej wojnie? Skoro wykorzystujecie hymn, jedną z największych wartości, to sądzę, że sprzedali byście matki, żeby tylko w jakiś sposób skompromitować Widzew.
My nie mieszamy największych wartości i świętości, w wojnie z lokalnym rywalem. Mamy godność i swój poziom. Dlatego wspólnie hymn możemy zaśpiewać na kadrze, na Finale Pucharu Polski i Superpucharze, na których to meczach hymn się śpiewa! Nie będziemy razem z wami szopek odstawiać.
A wy płaczcie, jacy to jesteśmy źli.
no niesamowicie zabawny jestes nie wiedziałem że na tym forum moga wypowiadac sie osoby tylko takie przekumate jak ty które maja taka ilosc postów na tym forum.....ale zaraz zaraz przeciez licznik zlikwidowano....ale może taki inteligentny i przekumaty nethools tego nie dostrzegł....bardzo Cie przepraszam postaram sie poprawic i od dzisiaj bede pisał pod kazdym twoim postem abys mnie lepiej i cześciej widział.............a kszesełka juz znalazłes wszystkie...??WDZW_M pisze:Udało ci się załapac jeszcze na okres, gdy zakładanie konta na kibicach nie było zablokowane i robisz internetową karierę? Chyba najwięcej jest twoich wpisów w tym temacie.el rodowitos pisze: słyszałem tez taka wersję że gwizdaliście dlatego że hymn spiewali ŁKSiacy (czyli według was kibice wyznania mojżeszowego) i trzeba było zagłuszyć to...
To ty? [link]
![]()
Stałem na środku C i niestety o hymnie dowiedziałem się dzisiaj rano z forum. No cóż, jestem upośledzony.Feanor82 pisze:Nie no jak slysze ze Wy pod zegarem nie slyszeliscie hymnu to mnie krew zalewa.Czyli cale wasze 7tys pod zegar upchneliscie a na prostych nie bylo nikogo?Ludzie ogarnijcie sie bo proste tez gwizdaly i jesli oni nie slyszeli hymnu to macie uposledzonych kibicow i proponuje do laryngologa isc.Wprowadzcie troche logiki do waszych rozwazan
To szokujące jest na Derbach. Wy ani razu nas nie zezwaliście. Oj biedactwa.Rampage pisze:(...)wchodzą widzewiacy i zaczynają swój maraton śpiewania "jeb** ŁKS" (śpiewali to chyba 30 razy...żałosne)(..)
Nooo, przy wyciu niemal całego stadionu idealnie było słychać co tam zapodajecie. Rozumiem, że skoro na środku krytej hymn był dobrze słyszalny, to tam własnie spędziłeś mecz. Czy info telefoniczne?Rampage pisze: Przed wejściem piłkarzy już po przeczytanych składach kibice obu klubów czekają na piłkarzy. Widzewiacy podgrzewają atmosferę swoim "uuu" (nie wiem jak to się nazywa), a My zaczynamy śpiewać hymn Polski, który jest dobrze słyszalny na środku krytej, gospodarze gwiżdżą
A ja myslę, że jednak ze wskazaniem na Nas.Rampage pisze:Następnie wraz z rozpoczęciem meczu Widzewiacy prezentują 1 oprawę. Szczerze spodziewałem się po nich o wiele więcej, oprawa średnia. Po nich przychodzi czas na Nas, nie mnie oceniać własne oprawy ale myślę, że w pod tym względem byliśmy lepsi. Doping w pierwszej połowie dobry, ale jednak gazowanie i psiarnia go utrudnią. Widzew również nie zachwyca i myślę, że doping z lekkim wskazaniem na Nas. Chciałbym jeszcze zaznaczyć, że widzewiacy rzucają w Nas racami, a policja zamiast ich gazuje Nas![]()
![]()
Race to inny temat, ale przecież wy nigdy nie rzuciliście niczym w Widzewiaków.
Dla porównania, flagowisko ŁKS na Derbach u siebie -> [link]
Flagowisko Widzewa na Derbach u siebie -> [link] http://pl.youtube.com/watch?v=tpj2-oAgOoY
Nasza oprawa to nic nowego, za to sreberka w barwach klubu, to istna nowość. Przypomnij sobie Derby sprzed 2 sezonów.Rampage pisze:2 połowa to już totalna walka z policją, czego efektem jest gorszy doping. Widzew prezentuje flagowisko, które wyglądało ładnie ale nie jest to nic nowego... My pokazujemy sektorówkę i barwy z podświetlonych sreberek. W tej połowie również uważam, że oprawy mamy lepsze, natomiast Widzew dopingują już praktycznie samodzielnie. My mamy zrywy jak na sektorze jest trochę spokojniej.
Wasze rozwijane z pasów sektorówki, wyglądające jak wasze flagi, to kolejna nowość w waszym repertuarze.
Cała esencja. Krótko i na temat.Radog78 pisze:Dajcie już sobie wszyscy na wstrzymanie. Teraz będzie pięć stron kto na co gwizdał a czego nie było słychać. Każdy kto był dobrze wie jak jest w takim tumulcie oczywiste jest że nie wszystko się słyszy co druga strona śpiewa. Jak twierdzą że spiker czytał nazwiska, to pewie tak było. Komentarze że były gwizdy na hymn czy teksty że piszczeliśmy a nie śpiewaliśmy można między bajki włożyć.
Piłkarsko derby dno, już wolę takie w których przegrywamy ale po walce.
Kibicowsko żadna ze stron napewno niema się czego wstydzić, cieszy fakt że z jednego miasta dwie ekipy trzymają wysoki poziom ale napewno obie ekipy stać na więcej.
Mój pierwszy i ostatni wpis w tym temacie
Łódzki Klub Sportowy pisze:Dwa filmiki udawadniające że podczas śpiewania przez nas hymnu spiker nie mówił składu druzyn.
http://pl.youtube.com/watch?v=5GLO22UFT_U
http://pl.youtube.com/watch?v=d4KSQDzoQBI
"My Sprite Wy Pragnienie" , ale moim zdaniem tego dnia minął się z celem ze względu na wynik.RIO YA%F pisze:że tak zapytam: co było napisane na czarnym transparencie Ruchu w Wodzisławiu wywieszonym od wewnątrz płotu? chodzi mi o całość...
majcher pisze:Jakie zagrywki? Takie, że śpiewacie hymn tylko po to, zeby niby podkreślić swoją Polskość (skoro musicie podkreślać, to znaczy, że jest wątpliwa) a po drugie, żeby usłyszeć gwizdy i móc przez 15 stron jechać, jaki to Widzew jest podły i niepolski, bo były gwizdy na hymn. Jeżeli nie uważasz tego za zagrywkę, to chyba traktujesz wszystkich jako debili, którzy nie dostrzegają waszej prowokacji i prawdziwych intencji.n-m-ee pisze:majcher zapytam sie tak, o czym ty ku*** p*********? jaka zagrywka? przeciez gdybyscie na chwilke poprostu przymkneli ryjki, jebneli w leb jednego czy drugiego szczyla to tematu w ogole by nie bylo, nikt by nic nie mowil o hymnie...
to profanacjai niesmak
![]()
Zeszmacacie, mieszając hymn do wojenki łódzkiej. Niby wojna i wszystkie chwyty dozwolone, ale czy rzeczywiście wszystkie? Czy dla Was nia ma świętości, jakichś wartości, których się nie tapla w tej wojnie? Skoro wykorzystujecie hymn, jedną z największych wartości, to sądzę, że sprzedali byście matki, żeby tylko w jakiś sposób skompromitować Widzew.
My nie mieszamy największych wartości i świętości, w wojnie z lokalnym rywalem. Mamy godność i swój poziom. Dlatego wspólnie hymn możemy zaśpiewać na kadrze, na Finale Pucharu Polski i Superpucharze, na których to meczach hymn się śpiewa! Nie będziemy razem z wami szopek odstawiać.
A wy płaczcie, jacy to jesteśmy źli.
Nie chcę nic mówić, ale zaraz tu się burza rozpętaJackdaniels pisze:Do wszystkich eŁKaeSiaków, skończcie polemikę z jeszcze większymi. Przecież oni zawsze będą się wypierać wersji dla siebie niewygodnych. Widzicie, że się tłumaczą i p******* o jakichś "nie czystych grach". Jeszcze tego brakowało żeby oni nam mówili kiedy i co mamy śpiewać
.
Wczoraj słychać i widać kto przed kim ma kompleksy, a co do opraw to 1:1.
Tak więc chłopaki zza miedzy to żeście gwizdali to czyste fakty, a Wasze tłumaczenia są mówiąc krótko śmieszne. Przecież każdy fakt można jakoś usprawiedliwić. Widać, że ta Wasza wyimaginowana różnica skali w Waszych główkach nie pozwala Wam spojrzeć trzeźwo na świat.
Bez odbioru
el rodowitos pisze:sektorówka i transparent nie były ani anty wislackie ani probiałostockie wiec......chyba HTB ma poprawne odczucia
[link]kaczmarOKS pisze:bardzo fajna pierwsza oprawa z dobrym tekstem.
hmmmm... nie che sie napinac, ale atak na siatke rozpoczeli widzewscy chuligani w wieku 12 lat, pozniej dolaczyli starsi koledzy i tak sie bawili ze trzy razy..???? pisze: drugi minus- atak na płot i brame Łks-u. typowa pozoranckie zachowanie. I nikt nie powie mi że tego typu "akcje" są powodem do dumy, jest to raczej akt rozpaczy-jesteśmy mocni, szturmujemy
brame, ale w duchu modlimy się żeby wytrzymała nasz atak.
Bo jak się otworzy to co? W te 30-50? osób zawojujemy 30 białych kasków? a potem nabojkę Widzewa? Śmiechu warte.
A potem otworzono bramę i co? i nic.
spoko mega hulsieR76-Grzyb pisze:Na której od dłuższego czasu nie macie się czym pochwalić, tak więc darujcie sobie tego typu tekstypasikonik pisze:
o dominacji w Łodzi prosze nie wypowiadaj sie, bo to codziennie weryfikuje ulica![]()
www.wislakrakow.comKulturalni kibice Jagiellonii
Choć spotkania Wisła - Jagiellonia nie można już nazwać "meczem przyjaźni" to zwraca uwaga świetna atmosfera. Przed meczem oba zespoły zostały powitane brawami, podczas gry zaś fani zagrzewali do boju swoich ulubieńców, nie obrzucając się wzajemnie inwektywami.
Po końcowym gwizdku kibice Jagiellonii musieli zostać dłużej na swoim sektorze. Czas ten wykorzystali na posprzątanie trybuny! Zaopatrzeni w worki na nieczystości usunęli wszystkie śmieci! Dziękujemy fanom Jagi za tak kulturalne zachowanie!
Użytkownicy przeglądający to forum: kokoss, tylko obserwator, umulung, w miare kumaty i 151 gości