Komentarze @ 5-7.10.07r.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

FcRuda

Post autor: FcRuda » 06.10.2007, 17:56

Majcher, zamknij się bo robisz lipe swoim. hymn jest śpeiwany od zawsze. Chyba to Twoje pierwsze derby, skoro o tym nie wiedziałeś....

Jeżeli w zime chodze w szaliku POLSKI, to za bardzo podkreślam swoją polskosc bo jest ona wątpliwa? Jebnij się w łeb

Skończcie ten temat. ku***, sobota jest. wyjdzcie z domu :wink:
dziwkikoksboks pisze:jak jesteście tak charakterni narodzie śląski, to darujcie sobie wpisy na forum okupantów z Polski, albo w ramach konsekwencji piszcie w Euroinfo

iparts.pl
disnemar

Post autor: disnemar » 06.10.2007, 17:59

Kibice Jagiellonii wywiesili flagę z napisem - Kraków, miasto na wieki przychylne.
Kibiców Jagiellonii tyle ile dostali biletów, o 16 dotarli do Krakowa na sektorze są już w komplecie.

FreddyK

Post autor: FreddyK » 06.10.2007, 18:01

Nie Kutna tylko z Łodzi i wiem co się dzieje

Czepik19H34

Post autor: Czepik19H34 » 06.10.2007, 18:10

ile Legionistow w Poznaniu ?
Kałabangaaaa :D

res

Post autor: res » 06.10.2007, 18:12

FcRuda pisze:hymn jest śpeiwany od zawsze. Chyba to Twoje pierwsze derby, skoro o tym nie wiedziałeś....

Jeżeli w zime chodze w szaliku POLSKI, to za bardzo podkreślam swoją polskosc bo jest ona wątpliwa? Jebnij się w łeb

Skończcie ten temat. ku***, sobota jest. wyjdzcie z domu :wink:
To śpiewajcie sobie hymn Polski na meczach u siebie i najlepiej nie na derbach. Wtedy nikt wam nie będzie gwizdać. A waszych derbowych tradycji nikt nie musi szanować. Większość ludzi odbiera wasze śpiewanie hymnu jako pokazówke dlatego przez niektórych zostaliście wygwizdani.

Napoleon

Post autor: Napoleon » 06.10.2007, 18:24

A ja mam prośbę do modów żeby może podzielili temat i wyodrębnili wątek derbów do innego, na pewno były one ważnym wydarzeniem kolejki ale nie jedynym a widze niektórzy nie mogą sie powstrzymac przed pisaniem głupot i skończy sie tak ze bedzie 20 stron komentarzy z czego 90% na temat derbów i nie sposób bedzie znaleźć inne mecze. :wink:

Radog78

Post autor: Radog78 » 06.10.2007, 18:24

majcher pisze: Jakie zagrywki? Takie, że śpiewacie hymn tylko po to, zeby niby podkreślić swoją Polskość (skoro musicie podkreślać, to znaczy, że jest wątpliwa) a po drugie, żeby usłyszeć gwizdy i móc przez 15 stron jechać, jaki to Widzew jest podły i niepolski, bo były gwizdy na hymn. Jeżeli nie uważasz tego za zagrywkę, to chyba traktujesz wszystkich jako debili, którzy nie dostrzegają waszej prowokacji i prawdziwych intencji.
Zeszmacacie, mieszając hymn do wojenki łódzkiej. Niby wojna i wszystkie chwyty dozwolone, ale czy rzeczywiście wszystkie? Czy dla Was nia ma świętości, jakichś wartości, których się nie tapla w tej wojnie? Skoro wykorzystujecie hymn, jedną z największych wartości, to sądzę, że sprzedali byście matki, żeby tylko w jakiś sposób skompromitować Widzew.
My nie mieszamy największych wartości i świętości, w wojnie z lokalnym rywalem. Mamy godność i swój poziom. Dlatego wspólnie hymn możemy zaśpiewać na kadrze, na Finale Pucharu Polski i Superpucharze, na których to meczach hymn się śpiewa! Nie będziemy razem z wami szopek odstawiać.
A wy płaczcie, jacy to jesteśmy źli.
Odpisze Ci identycznie jak Twojemu koledze po szalu na innym forum bo tok rozumowania macie ten sam :wink:
Wyskakujesz z tekstami jak sflustrowany szesnastolatek.
Dla tego śpiewamy hymn że dla nas derby przedstawiają większą wartość niż Finał Pucharu Polski czy Superpucharu. Nikt czopek nie odstawia tymbardziej z Hymnem.
Idąc twoim tokiem rozumowania jakim prawem Wy na fladze z napisem Widzew umieszczacie herb polski, przecież to nie jest jakiś tam herbik z datami z d*** wziętymi, tylko orzeł w koronie. Rozumiesz?
Równie bzdurne jak Wasze argumenty ze zeszmacamy Hymn Polski odśpiewując go, czy robimy pokazówkę.
A tak wogóle to o czym my dyskutujemy i z jakich rzeczy robimy problemy, rozumiem derby nudne ale widać i tak sami potrafimy cobie coś wynaleść i zaśmiecać temat i wkurwiać innych .

WW

Post autor: WW » 06.10.2007, 18:29

Już się tego ku*** czytać nie da.Czy wy po Polsku nie rozumiecie wiele osób nie słyszało że to był hymn,a po drugie nie na miejscu jest śpiewanie hymnu narodowego podczas meczu ligowego czemu to ma służyć???zwłaszcza że macie vlepke z motywem faszystowskim tacy z was patrioci :shock: ,ale co tam niech żyje wasza propaganda.

el rodowitos

Post autor: el rodowitos » 06.10.2007, 19:07

WDZW_M pisze:
el rodowitos pisze: słyszałem tez taka wersję że gwizdaliście dlatego że hymn spiewali ŁKSiacy (czyli według was kibice wyznania mojżeszowego) i trzeba było zagłuszyć to...
Udało ci się załapac jeszcze na okres, gdy zakładanie konta na kibicach nie było zablokowane i robisz internetową karierę? Chyba najwięcej jest twoich wpisów w tym temacie.
To ty? [link]
8)
Feanor82 pisze:Nie no jak slysze ze Wy pod zegarem nie slyszeliscie hymnu to mnie krew zalewa.Czyli cale wasze 7tys pod zegar upchneliscie a na prostych nie bylo nikogo?Ludzie ogarnijcie sie bo proste tez gwizdaly i jesli oni nie slyszeli hymnu to macie uposledzonych kibicow i proponuje do laryngologa isc.Wprowadzcie troche logiki do waszych rozwazan
Stałem na środku C i niestety o hymnie dowiedziałem się dzisiaj rano z forum. No cóż, jestem upośledzony.
Rampage pisze:(...)wchodzą widzewiacy i zaczynają swój maraton śpiewania "jeb** ŁKS" (śpiewali to chyba 30 razy...żałosne)(..)
To szokujące jest na Derbach. Wy ani razu nas nie zezwaliście. Oj biedactwa.
Rampage pisze: Przed wejściem piłkarzy już po przeczytanych składach kibice obu klubów czekają na piłkarzy. Widzewiacy podgrzewają atmosferę swoim "uuu :P " (nie wiem jak to się nazywa), a My zaczynamy śpiewać hymn Polski, który jest dobrze słyszalny na środku krytej, gospodarze gwiżdżą
Nooo, przy wyciu niemal całego stadionu idealnie było słychać co tam zapodajecie. Rozumiem, że skoro na środku krytej hymn był dobrze słyszalny, to tam własnie spędziłeś mecz. Czy info telefoniczne?
Rampage pisze:Następnie wraz z rozpoczęciem meczu Widzewiacy prezentują 1 oprawę. Szczerze spodziewałem się po nich o wiele więcej, oprawa średnia. Po nich przychodzi czas na Nas, nie mnie oceniać własne oprawy ale myślę, że w pod tym względem byliśmy lepsi. Doping w pierwszej połowie dobry, ale jednak gazowanie i psiarnia go utrudnią. Widzew również nie zachwyca i myślę, że doping z lekkim wskazaniem na Nas. Chciałbym jeszcze zaznaczyć, że widzewiacy rzucają w Nas racami, a policja zamiast ich gazuje Nas :evil: :roll:
A ja myslę, że jednak ze wskazaniem na Nas.
Race to inny temat, ale przecież wy nigdy nie rzuciliście niczym w Widzewiaków.

Dla porównania, flagowisko ŁKS na Derbach u siebie -> [link]
Flagowisko Widzewa na Derbach u siebie -> [link] http://pl.youtube.com/watch?v=tpj2-oAgOoY
Rampage pisze:2 połowa to już totalna walka z policją, czego efektem jest gorszy doping. Widzew prezentuje flagowisko, które wyglądało ładnie ale nie jest to nic nowego... My pokazujemy sektorówkę i barwy z podświetlonych sreberek. W tej połowie również uważam, że oprawy mamy lepsze, natomiast Widzew dopingują już praktycznie samodzielnie. My mamy zrywy jak na sektorze jest trochę spokojniej.
Nasza oprawa to nic nowego, za to sreberka w barwach klubu, to istna nowość. Przypomnij sobie Derby sprzed 2 sezonów.
Wasze rozwijane z pasów sektorówki, wyglądające jak wasze flagi, to kolejna nowość w waszym repertuarze.
Radog78 pisze:Dajcie już sobie wszyscy na wstrzymanie. Teraz będzie pięć stron kto na co gwizdał a czego nie było słychać. Każdy kto był dobrze wie jak jest w takim tumulcie oczywiste jest że nie wszystko się słyszy co druga strona śpiewa. Jak twierdzą że spiker czytał nazwiska, to pewie tak było. Komentarze że były gwizdy na hymn czy teksty że piszczeliśmy a nie śpiewaliśmy można między bajki włożyć.
Piłkarsko derby dno, już wolę takie w których przegrywamy ale po walce.
Kibicowsko żadna ze stron napewno niema się czego wstydzić, cieszy fakt że z jednego miasta dwie ekipy trzymają wysoki poziom ale napewno obie ekipy stać na więcej.
Cała esencja. Krótko i na temat.

Mój pierwszy i ostatni wpis w tym temacie
no niesamowicie zabawny jestes nie wiedziałem że na tym forum moga wypowiadac sie osoby tylko takie przekumate jak ty które maja taka ilosc postów na tym forum.....ale zaraz zaraz przeciez licznik zlikwidowano....ale może taki inteligentny i przekumaty nethools tego nie dostrzegł....bardzo Cie przepraszam postaram sie poprawic i od dzisiaj bede pisał pod kazdym twoim postem abys mnie lepiej i cześciej widział.............a kszesełka juz znalazłes wszystkie...??

PiterWSC

Post autor: PiterWSC » 06.10.2007, 19:14

Łódzki Klub Sportowy pisze:Dwa filmiki udawadniające że podczas śpiewania przez nas hymnu spiker nie mówił składu druzyn.

http://pl.youtube.com/watch?v=5GLO22UFT_U
http://pl.youtube.com/watch?v=d4KSQDzoQBI
Pół Polski nas nienawdzi, drugie pół to My - Widzew Łódź

Maku

Post autor: Maku » 06.10.2007, 19:16

RIO YA%F pisze:że tak zapytam: co było napisane na czarnym transparencie Ruchu w Wodzisławiu wywieszonym od wewnątrz płotu? chodzi mi o całość...
"My Sprite Wy Pragnienie" , ale moim zdaniem tego dnia minął się z celem ze względu na wynik.
http://www.youtube.com/watch?v=tA2uFFE_CnM
Ostatnio zmieniony 06.10.2007, 19:18 przez Maku, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

majcher

Post autor: majcher » 06.10.2007, 19:17

Radog, jesteś rozsądny, to Ci przedstawię różnice.
To, że na niektórych flagach jest godło , to prosta sprawa. Wszystkie kluby takie mają, odkąd PZPN zakazał wieszania flag klubowych na meczach kadry. Na meczach kadry i w pucharach, takie flagi podkreślają narodowość kibiców.
Hymnu nie śpiewają wszyscy, tylko wy na derbach i raz Sosnowiec zaśpiewał na meczu z Ruchem, cel podobny.
Nie ma co dalej ciągnąć tematu i szukac problemów.
Mecz kibicowsko był dobry, piłkarsko słaby.
Tematu derbów nie będę kontynuował. Jak coś to priv.
Ciekawych meczów nie brakuje, Górnik - Zagłębie, Wisła - Jagiellonia, Lech - Legia, więc będzie jeszcze co komentować.
Niezła oprawa Lecha na początku meczu i ładna sektorówka w 65 minucie. (info na podstawie C+).
Nieważne w której lidze, liczy się Ruch i Widzew!

Smokofilimidynek

Post autor: Smokofilimidynek » 06.10.2007, 20:11

Ładne frekwencje w Krakowie,Zabrzu i oczywiście Poznaniu.Nienajgorzej w Kielcach.Opisywanych derbów i hynowych rozterek nie uwzgldeniam-wiadomo gdyby był stadio na 20 tys to tyle by było kibiców Łodzi :wink: pozdrawiam 8)

chn

Post autor: chn » 06.10.2007, 20:56

myślę że przy następnych derbach zapewne jakiegokolwiek miasta urządzić oddzielny temat - komentarze dla derbów miasta x - i dwie jakieś tam stosowne osoby powinny zajebać w komentarzach kolejki obiektywne w miarę opisy z meczu

albo wy pier do lic większą cześć hoolig@nsUF z tego forum i zrobić porządek mały - ale że już słyszałem że ciężko z tym to pozostać przy tym pierwszym bo h u j mnie szczyka jak mam sie przebić przez kilka stron jebania o d**** marYnie żeby przeczytać 3 konkretne niby posty i do jakiś relacji z innych meczy DO h*** PANA !!

CO DO DERBÓW SIE WYPOWIADAĆ NIE CHCE MI SIE BO W GRUNCIE RZECZY W TYCH KILKU NORMALNYCH POSTACH WSZYSTKO ZOSTAŁO POWIEDZIANE

SIEG HEIL

jimmyjazz

Post autor: jimmyjazz » 06.10.2007, 20:59

WW pisze:... zwłaszcza że macie vlepke z motywem faszystowskim tacy z was patrioci :shock: ,ale co tam niech żyje wasza propaganda.
[link]

co więc powiesz na to kolego ?

Tabasco

Post autor: Tabasco » 06.10.2007, 21:10

majcher pisze:
n-m-ee pisze:majcher zapytam sie tak, o czym ty ku*** p*********? jaka zagrywka? przeciez gdybyscie na chwilke poprostu przymkneli ryjki, jebneli w leb jednego czy drugiego szczyla to tematu w ogole by nie bylo, nikt by nic nie mowil o hymnie...
to profanacja :lol: i niesmak :D :D
Jakie zagrywki? Takie, że śpiewacie hymn tylko po to, zeby niby podkreślić swoją Polskość (skoro musicie podkreślać, to znaczy, że jest wątpliwa) a po drugie, żeby usłyszeć gwizdy i móc przez 15 stron jechać, jaki to Widzew jest podły i niepolski, bo były gwizdy na hymn. Jeżeli nie uważasz tego za zagrywkę, to chyba traktujesz wszystkich jako debili, którzy nie dostrzegają waszej prowokacji i prawdziwych intencji.
Zeszmacacie, mieszając hymn do wojenki łódzkiej. Niby wojna i wszystkie chwyty dozwolone, ale czy rzeczywiście wszystkie? Czy dla Was nia ma świętości, jakichś wartości, których się nie tapla w tej wojnie? Skoro wykorzystujecie hymn, jedną z największych wartości, to sądzę, że sprzedali byście matki, żeby tylko w jakiś sposób skompromitować Widzew.
My nie mieszamy największych wartości i świętości, w wojnie z lokalnym rywalem. Mamy godność i swój poziom. Dlatego wspólnie hymn możemy zaśpiewać na kadrze, na Finale Pucharu Polski i Superpucharze, na których to meczach hymn się śpiewa! Nie będziemy razem z wami szopek odstawiać.
A wy płaczcie, jacy to jesteśmy źli.

ale żeś teraz doj..ał. Wywieszenie flagi państwowej na jakieś święto lub odegranie hymnu dla polskiego złotego medalisty jest to bez wątpienia podkreślenie Polskości. Ale rozumiem, że tylko dlatego, że ta Polskość jest wątpliwa???

Jackdaniels

Post autor: Jackdaniels » 06.10.2007, 21:40

Do wszystkich eŁKaeSiaków, skończcie polemikę z jeszcze większymi. Przecież oni zawsze będą się wypierać wersji dla siebie niewygodnych. Widzicie, że się tłumaczą i p******* o jakichś "nie czystych grach" 8) . Jeszcze tego brakowało żeby oni nam mówili kiedy i co mamy śpiewać :shock: .

Wczoraj słychać i widać kto przedkim ma kompleksy, a co do opraw to 1:1.
Tak więc chłopaki zza miedzy to żeście gwizdali to czyste fakty, a Wasze tłumaczenia są mówiąc krótko śmieszne. Przecież każdy fakt można jakoś usprawiedliwić. Widać, że ta Wasza wyimaginowana różnica skali w Waszych główkach nie pozwala Wam spojrzeć trzeźwo na świat.
Bez odbioru 8)

-J-

Post autor: -J- » 06.10.2007, 22:00

Jackdaniels pisze:Do wszystkich eŁKaeSiaków, skończcie polemikę z jeszcze większymi. Przecież oni zawsze będą się wypierać wersji dla siebie niewygodnych. Widzicie, że się tłumaczą i p******* o jakichś "nie czystych grach" 8) . Jeszcze tego brakowało żeby oni nam mówili kiedy i co mamy śpiewać :shock: .

Wczoraj słychać i widać kto przed kim ma kompleksy, a co do opraw to 1:1.
Tak więc chłopaki zza miedzy to żeście gwizdali to czyste fakty, a Wasze tłumaczenia są mówiąc krótko śmieszne. Przecież każdy fakt można jakoś usprawiedliwić. Widać, że ta Wasza wyimaginowana różnica skali w Waszych główkach nie pozwala Wam spojrzeć trzeźwo na świat.
Bez odbioru 8)
Nie chcę nic mówić, ale zaraz tu się burza rozpęta :lol:
I po co to było...
Na c*** się tutaj produkujecie jak i tak jeden drugiego nie przegada...robi się burdel jakiego mało.

amigoksg

Post autor: amigoksg » 06.10.2007, 22:49

no tak derby Lodzi czyli postow wiecej niz ludzi na stadionie:)

HTB

Post autor: HTB » 06.10.2007, 23:15

Ja mam takie pytanie. Mianowicie jakie przesłanie miała oprawa Jagi?
Bo dla mnie to takie typowe lizanie po fiutach wiślaków. Takie jakby wybaczenie zdrady. Ale jeśli sie myle to przepraszam. Po prostu tak to odebrałem.
GKS KATOWICE MAŁOPOLSKA

el rodowitos

Post autor: el rodowitos » 06.10.2007, 23:24

sektorówka i transparent nie były ani anty wislackie ani probiałostockie wiec......chyba HTB ma poprawne odczucia

kaczmarOKS

Post autor: kaczmarOKS » 06.10.2007, 23:24

bardzo fajne sektorowki poznańskiego Lecha. i bardzo fajna pierwsza oprawa z dobrym tekstem. ile bylo orientacyjnie Legii na stadionie?
STOMIL PONAD WSZYSTKO

beret

Post autor: beret » 06.10.2007, 23:35

el rodowitos pisze:sektorówka i transparent nie były ani anty wislackie ani probiałostockie wiec......chyba HTB ma poprawne odczucia

w moim odczuciu oprawa własnie była jak najbardziej probiałostocka o czym swiadczyc mogą flagi w barwach miasta(ew. klubu) na zabudowaniach,które przedstawione są na sektorówce. Ja odbieram to tak, że Jaga zdobyła Kraków i mysle ze moja interpretacja jest prawidłowa :wink:

-J-

Post autor: -J- » 06.10.2007, 23:37

kaczmarOKS pisze:bardzo fajna pierwsza oprawa z dobrym tekstem.
[link]
Jedno pytanie...Siarkowcy, czy wy czasem nie mieliście takiego tekstu na jednej ze swoich vlepek ? , taki dzieciak był z lizakami bodajże i tekst brzmiał: od dzieciństwa tak się kręci, fanatycznie pierdolnięci-takie cósik mi się kojarzy że gdzieś już to widziałem ;)

tomekbar24

Post autor: tomekbar24 » 06.10.2007, 23:45

A propo meczu Lech - Legia, kibice Lecha biją na stadionie podczas meczu swoich kibiców za to że ci śpiewją wulgarnie na Legię. Co wy na to :shock: Miało być wielkoe święto a pozostanie wielki niesmak.
Uwaga!!!!! Dziś w nocy będzie ciemno

;]

Post autor: ;] » 06.10.2007, 23:55

kaczmarOKS pisze:bardzo fajne sektorowki poznańskiego Lecha. i bardzo fajna pierwsza oprawa z dobrym tekstem. ile bylo orientacyjnie Legii na stadionie?
ok.400.

amigoksg

Post autor: amigoksg » 06.10.2007, 23:58

A propo meczu Lech - Legia, kibice Lecha biją na stadionie podczas meczu swoich kibiców za to że ci śpiewją wulgarnie na Legię. Co wy na to Miało być wielkoe święto a pozostanie wielki niesmak.
mysle ze to nie twoj problem a juz na pewno nie nasz.

speed

Post autor: speed » 07.10.2007, 00:27

HTB po fiutach to sie wy lizecie z Górnikiem....Oprawa Jagi ładna....a jak kto ją ma odebrac ...niech sobie każdy sam odpowie...po meczu nasuwa się jedno słowo - szacunek - który pozostanie i tyle. Atmosfera myślę że godna tego co było przez 20 lat i tyle...fala,brava,wspólne pół minuty wrzutów na Legie(po tym jak poszło w eter 1:0 dla Lecha :) ) ...i po meczu Jaga po sobie sprząta na sektorze....zgody niema, szacunek pozostał. Co do dpoingu z Naszej strony dość dobry, Jagiellonia z dopingiem cały czas, w naszych przerwach dobrze słyszalny. Widzów cos 19koła.
TYLKO WISŁA

Ga(L)a

Post autor: Ga(L)a » 07.10.2007, 00:38

speed pisze:wspólne pół minuty wrzutów na Legie(po tym jak poszło w eter 1:0 dla Lecha :) )
Myślę że nie ma sie czym chwalić

speed

Post autor: speed » 07.10.2007, 00:42

myśle że trzeba to potraktowac z humorem :) ... musielismy dac upust emocjom ale nie denerwuj sie poswsiecilismy wam tylko niecałe 30 sek. :D
TYLKO WISŁA

????

derby

Post autor: ???? » 07.10.2007, 01:00

Co do derbów.
Jak dla mnie na wielki minus wymiana latających przedmiotów.
Od zawsze jestem wrogiem tego typu rzeczy.
Wole bezpośrednie wymiany uprzejmości.
drugi minus- atak na płot i brame Łks-u. typowa pozoranckie zachowanie. I nikt nie powie mi że tego typu "akcje" są powodem do dumy, jest to raczej akt rozpaczy-jesteśmy mocni, szturmujemy
brame, ale w duchu modlimy się żeby wytrzymała nasz atak.
Bo jak się otworzy to co? W te 30-50? osób zawojujemy 30 białych kasków? a potem nabojkę Widzewa? Śmiechu warte.
A potem otworzono bramę i co? i nic.
Jak się chce konfrontacji na stadionie jakimkolwiek to się to robi,
a nie udaje.
Doping,liczby,oprawy na plus, dla kogo-rzecz gustu.
Nie zgadzacie się z tym co piszę to zapraszam do dyskusji na argumenty, a nie puste slogany typu "napinka" itp...
I see in boat.

Czyzynska Ferajna

Post autor: Czyzynska Ferajna » 07.10.2007, 01:53

W swojej (skromnej) ocenie zgodzil bym sie z ????
Podkreslilbym rowniez ze LODZ zasluguje na dwa pierwszoligowe kluby(Nie tylko historia ale rowniez terazniejszoscia raz po raz to udowadnia). Potencjal jest tam wielki jak widac.

Co do JAGI bo ona mnie bardziej interesuje (jako dawny sojusznik Wisly)to napisze ze zrobila ona "milowy" postep.
Ci ktorzy znaja sytuacje pomiedzy..... wiedza ze to nie do konca jest tak jak internetowe wiadomosci donosza (w wielu miejscach w Europie i nie tylko.....).
Smie twierdzic ze Wisla juz powoli widzi(Ci ktorzy zerwali zgode) ze JAGA to teraz "nowa jakosc" i jakims tam bledem bylo takie posuniecie jakiego dokonali.
Widac szacunek z obu stron i oczywiscie nikomu nic do tego tyle tylko ze to JAGA minimalnie pochyla glowe na klubem ktory ja jednak jakos tam wystawil na rzecz Lechii(przynajmniej tak to wyglada na zewnatrz) i zapewne o to chodzilo chlopakowi z GKS K.
Szkoda jednak ze slow dobrac nie umie i bandytka od niego zalatuje
(od monitora oczywiscie):)

Ot tak z nudow Panowie.....
Pozdrawiam wszystkie milicjantki czytajace te posty(szczegolnie krakowskie).Murzynski wam .....

Hutnik Nowa Huta Hooligans

R76-Grzyb

Post autor: R76-Grzyb » 07.10.2007, 02:03

pasikonik pisze:
o dominacji w Łodzi prosze nie wypowiadaj sie, bo to codziennie weryfikuje ulica :D
Na której od dłuższego czasu nie macie się czym pochwalić, tak więc darujcie sobie tego typu teksty
Widzew - Śródmieście

pasikonik

Re: derby

Post autor: pasikonik » 07.10.2007, 02:05

???? pisze: drugi minus- atak na płot i brame Łks-u. typowa pozoranckie zachowanie. I nikt nie powie mi że tego typu "akcje" są powodem do dumy, jest to raczej akt rozpaczy-jesteśmy mocni, szturmujemy
brame, ale w duchu modlimy się żeby wytrzymała nasz atak.
Bo jak się otworzy to co? W te 30-50? osób zawojujemy 30 białych kasków? a potem nabojkę Widzewa? Śmiechu warte.
A potem otworzono bramę i co? i nic.
hmmmm... nie che sie napinac, ale atak na siatke rozpoczeli widzewscy chuligani w wieku 12 lat, pozniej dolaczyli starsi koledzy i tak sie bawili ze trzy razy..
pozdrawiam ;)
R76-Grzyb pisze:
pasikonik pisze:
o dominacji w Łodzi prosze nie wypowiadaj sie, bo to codziennie weryfikuje ulica :D
Na której od dłuższego czasu nie macie się czym pochwalić, tak więc darujcie sobie tego typu teksty
spoko mega hulsie :D
przepraszam :D
Obrazek
[link]

koniak

Post autor: koniak » 07.10.2007, 09:07

dla osob ktore rozkminiaja oprawe Jagi

Kraków miasto od wieków nam przychylne

dodam Dynastia Jagiellonów i to wam powinno wystarczyc

zal mi tych ktorzy uwazaja ze to jest lizanie d*** - lepiej pouczcie sie historii

BornToBeRed

Post autor: BornToBeRed » 07.10.2007, 09:13

O przyganiał kocioł garnkow, ty jak bys był megahulsem to nawet byś sobie d*** nie zawracał wklepywaniem durnych tekstów w klawiaturke.

jokers

Post autor: jokers » 07.10.2007, 09:36

Kulturalni kibice Jagiellonii

Choć spotkania Wisła - Jagiellonia nie można już nazwać "meczem przyjaźni" to zwraca uwaga świetna atmosfera. Przed meczem oba zespoły zostały powitane brawami, podczas gry zaś fani zagrzewali do boju swoich ulubieńców, nie obrzucając się wzajemnie inwektywami.

Po końcowym gwizdku kibice Jagiellonii musieli zostać dłużej na swoim sektorze. Czas ten wykorzystali na posprzątanie trybuny! Zaopatrzeni w worki na nieczystości usunęli wszystkie śmieci! Dziękujemy fanom Jagi za tak kulturalne zachowanie!

Obrazek
Obrazek
www.wislakrakow.com

http://pl.youtube.com/watch?v=pTyc6RnNLgU

szersza galeria zdjęc i filmiki wkrótce..

PF

Post autor: PF » 07.10.2007, 09:48

Panowie o co tyle krzyku juz po derbach... Ochloncie! ŁKS cos tam probowal zmajstrowac ale pewnie sami z gory wiedzieli ze nie wyjdzie i dobrze ze nie wyszlo bo pewnie teraz mielibysmy powtorke z Chorzowa i wiekszosc z nas albo byla by na emigracji albo bysmy siedzieli! Inna sprawa sa napinki ze strony ŁKS i Widzewa byly obustronne i nikt mi nie powie ze nie bo stalem przy samym buforze... Uderzenie przez nas na ochrone i policje bylo winikiem katowania dwoch ŁKSiakow przez psow i bardzdiej raczej checia dobrania sie do d*** psom niz wywolaniem wielkiej awantury od tego sa lepsze miejsca... Tak ja to widzialem i takie bylo moje odczucie, oczywiscie mozecie sie z tym nie zgodzic wasze prawo. Skonczmy zatem juz temat derbow. Do nastepnego..
Pozdrawiam

maxjot

Post autor: maxjot » 07.10.2007, 10:21

jeszcze raz o derbach sorrki
ludzie czy wy (pisze do Łks-u)naprawdę myślicie że moglibyśmy gwizdać na hymn Polski?,ja stałem pod zegarem ale za cholere nie słyszałem hymnu,ja wiem tzreba sie udac do specjalisty,ale chyba razem z wami stanę w kolejce wy do pokoju obok do psychiatry
czasami warto pomyśleć,w koncu tez jestesmy POLAKAMI

Zablokowany