Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Łódzki Klub Sportowy

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Łódzki Klub Sportowy » 06.06.2017, 12:23

ImperatorMistrz pisze:Nikt nie mówił kopacza jak mają grać, pewnie wkurwiliscie ich pomalowaniem autokaru:)
Heh to widać że jesteś placek i mało wiesz.

iparts.pl
error04

Post autor: error04 » 06.06.2017, 15:19

Łódzki Klub Sportowy pisze:
ImperatorMistrz pisze:Nikt nie mówił kopacza jak mają grać, pewnie wkurwiliscie ich pomalowaniem autokaru:)
Heh to widać że jesteś placek i mało wiesz.
A ty taki wtajemniczony z dostepem do szatni Widzewa?
Wejdz na forum i zobacz ile osob chce wypier.... trenera i polowe zespolo za granie tego piachu. Jechalismy na szczesciu az porazka w Ełku zakonczyla to. Przegralismy z druzyna ktora spadla z ligi a wy zdziwieni ze przegralismy tez z liderem. Ogladaliscie pewnie derby i widzieliscie ze nic nie gramy i nawet grajac w przewadze z wami bronilismy sie.
Te "gol gol gol" to byla forma szydery na padake jaka gramy albo jak to inni mowia glupi zart gniazdowego ktory nie powinien miec miejsca. Na 100% nie byloby tego gdyby to Stolar prowadzil doping. Wyszlo jak wyszlo, chociaz macie powody to radochy :)

Ostatni mecz u siebie przed wami. Widzialem mobilizacja jest. Awans na wyciagniecie lapy. Biletow pewnie juz nie ma w kasie? :)

gringocwel

Post autor: gringocwel » 06.06.2017, 15:27

Pomijajac juz to, ze piszesz glupoty to po co sie z czegokolwiek tlumaczysz pejsom? :)

Co chwile to kolejny kwiatek blyszczy udajac wielce kumatego, jeszcze zeby to bylo smieszne.

error04

Post autor: error04 » 06.06.2017, 16:09

gringocwel pisze:Pomijajac juz to, ze piszesz glupoty to po co sie z czegokolwiek tlumaczysz pejsom? :)

Co chwile to kolejny kwiatek blyszczy udajac wielce kumatego, jeszcze zeby to bylo smieszne.
Ktora z tych rzeczy jest glupota?

serce miasta

Post autor: serce miasta » 06.06.2017, 16:39

w meczu z Drwęcą ewidentnie wg.mnie widać było odpuszczenie i brak woli zwycięstwa.Mnie to nie zdziwiło ani nie zmartwiło jak chyba wiekszość obecnych na trybunach:)nie awansowalismy trudno,awansujemy w przyszłym roku ale najważniejsze że nie pomogliśmy debrowemu rywalowi a być może okaże sie że podkładając sie Nowodworzanom przyczynimy sie do waszego upadku i klęski jaka moze nastapić kiedy i nie awansujecie kolejny raz.Nikt poważny znający Łodzkie realia nie liczył na to że Widzew jako ogół kibice,piłkarze,działacze zagraja pod Łks i jestem przekonany że gdyby sytuacja byl odwrotna wasi chuligani pierwsi wymusiliby na waszych odpuszczenie meczu.Pomazanie autokaru pewnie tez miało jakiś wpływ na rozwój sytuacji.Teraz trzymamy kciuki za K.S. DRWĘCA :)a że było to zagranie nazwijmy to niesportowe koło c**** mi lata bo jak dla mnie nie zasługujecie na zaden szacunek a tym bardziej pomoc.
ps.nie płacz żydowski psie bo w 3 lidze nie jest źle:)

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 06.06.2017, 16:41

Możecie swoje prywatne wojenki przenieść na priv?
https://t.me/pump_upp

Marcel1908

Post autor: Marcel1908 » 06.06.2017, 17:14

serce miasta pisze:w meczu z Drwęcą ewidentnie wg.mnie widać było odpuszczenie i brak woli zwycięstwa.Mnie to nie zdziwiło ani nie zmartwiło jak chyba wiekszość obecnych na trybunach:)nie awansowalismy trudno,awansujemy w przyszłym roku ale najważniejsze że nie pomogliśmy debrowemu rywalowi a być może okaże sie że podkładając sie Nowodworzanom przyczynimy sie do waszego upadku i klęski jaka moze nastapić kiedy i nie awansujecie kolejny raz.Nikt poważny znający Łodzkie realia nie liczył na to że Widzew jako ogół kibice,piłkarze,działacze zagraja pod Łks i jestem przekonany że gdyby sytuacja byl odwrotna wasi chuligani pierwsi wymusiliby na waszych odpuszczenie meczu.Pomazanie autokaru pewnie tez miało jakiś wpływ na rozwój sytuacji.Teraz trzymamy kciuki za K.S. DRWĘCA :)a że było to zagranie nazwijmy to niesportowe koło c**** mi lata bo jak dla mnie nie zasługujecie na zaden szacunek a tym bardziej pomoc.
ps.nie płacz żydowski psie bo w 3 lidze nie jest źle:)
Strasznie emocjonalny ten wpis od patetycznego tonu "podkładając się Nowodworzanom przyczynimy się do waszego upadku i klęski "
po humorystyczny "jak dla mnie nie zasługujecie na żaden szacunek" a postscriptum to już prawdziwa wisienka na tym "torcie " mądrości.

ban82

Post autor: ban82 » 06.06.2017, 17:16

Serce miasta, najebalibyście swoim grajkom gdyby wygrali z Drwęcą??

nowonarodzony

Post autor: nowonarodzony » 06.06.2017, 17:16

to faktycznie nawija ten CH Z unikat przed przerzuceniem?
https://www.youtube.com/watch?v=ydlWfX5odfY

serce miasta

Post autor: serce miasta » 06.06.2017, 17:30

ban82 pisze:Serce miasta, najebalibyście swoim grajkom gdyby wygrali z Drwęcą??
nie mam pojęcia,ja na pewno bym tego nie zrobił.Wygraliby jak dla mnie dobrze,zawsze sie ciesze kiedy Widzew zwycięża,przegrali też dobrze,zawsze sie ciesze kiedy macie pod góre:)ogólnie rzecz biorąc ja zawsze popieram stanowisko osób decyzyjnych na Widzewie i osobiście ciesze sie na kolejny sezon rywalizacji z wami,oczywiście jeśli nie awansujecie.Ten chzu to oficjalny przezut z chojen wszyscy to wiedza a najlepiej ci którzy smigali z nim na mecze.temat wałkowany 100razy

nowonarodzony

Post autor: nowonarodzony » 06.06.2017, 17:33

ale chodzi mi czy to on rapuje w tym kawałku, bo tak sugeruje opis

łodzianin98

Post autor: łodzianin98 » 06.06.2017, 18:02

Serce Miasta... nigdy nie mów nigdy i zawsze nie mów zawsze.
Zarząd wypieprzy Ci z klubu przykładową całą kadrę, stworzy nową ze swoich kolegów co na orliku raz na rok grają i też będziesz popierał takie coś?
Pójdziesz na mecz z dziewczyną decyzyjny jej powie np. żeby wypierdalała to też to poprzesz bo osoby decyzyjne na Widzewie mają racje?
Pokazujesz jak bardzo jesteś zacofany umysłowo, ale no to już w zasadzie nie moja broszka.
Żyj sobie dalej w tym science fiction, gdzie co chwilę ŁKS ma wymrzeć, a Widzew się dokłada do jego upadku.
Zrozum jedno. Wszystko co się dzieje na świecie i w Łodzi nie jest za sprawą Widzewa...

Opoczno

Post autor: Opoczno » 06.06.2017, 18:49

LwieSerce pisze:
old school CRBB pisze: W dawnych czasach to osiedle walczyło na osiedle, miasto na miasto. Z mojego podwórka gdzie 95% to widzewiacy to Łowicz kosa z Głownem , Skierniewicami. Rawa kosa z Skirniewicami , Brzeziny z Koluszkami a wszyscy to głównie kibice widzewa razem spotykający się na P138. Myślę że w innych rejonach kraju schemat był podobny.
No ku*** idioci i oczywisty farmazon.
Między FC Widzewa nigdy nie było, nie ma i ku zmartwieniu żydów z łks nie będzie nigdy żadnych "kos"
Pozdrawiam :)
O idiota. Z lat 90-tych między kibicami z Opoczna i Radomska były kosy. To samo między nami a Tomaszowem, również Piotrkowem z okazji meczu Widzewa w Opocznie. Więc nie pisz bzdur. Były też solówki między sobą w Łodzi gdy jakieś grupy się spotkały.

ban82

Post autor: ban82 » 06.06.2017, 18:50

Ja nie od nich :)

Nie rozumiem tych żali do Widzewa. Umiesz liczyć , licz na siebie/
Jeśli moge prosić to prosze kola z Opoczna o kontynuowanie swoich wspomnień bo fajnie sie to czyta.

serce miasta

Post autor: serce miasta » 06.06.2017, 18:53

łodzianin98 pisze:Serce Miasta... nigdy nie mów nigdy i zawsze nie mów zawsze.
Zarząd wypieprzy Ci z klubu przykładową całą kadrę, stworzy nową ze swoich kolegów co na orliku raz na rok grają i też będziesz popierał takie coś?
Pójdziesz na mecz z dziewczyną decyzyjny jej powie np. żeby wypierdalała to też to poprzesz bo osoby decyzyjne na Widzewie mają racje?
Pokazujesz jak bardzo jesteś zacofany umysłowo, ale no to już w zasadzie nie moja broszka.
Żyj sobie dalej w tym science fiction, gdzie co chwilę ŁKS ma wymrzeć, a Widzew się dokłada do jego upadku.
Zrozum jedno. Wszystko co się dzieje na świecie i w Łodzi nie jest za sprawą Widzewa...
Nie powinienem Ci odpisywać bo jak sam sie okreslileś nie jesteś kibicem/fanatykiem i czytając Twoje wpisy gołym okiem widać że w d**** byłes i gówno wiesz:)Odpowiem na Twoje pytania oczywiscie wyrażając tylko swoją opinie nie ogółu kibiców Widzewa.
ad.1.Tak będe popierał wyjebanie nieudaczników którzy nie spełniaja oczekiwań fanów i dzialaczy mało tego uwazam ze na dzień dzisiejszy tak powinno sie stać.My na Widzewie gramy wszyscy do tej samej bramki działacze,ultrasi,chuligani,janusze,mariole i Boniek.Na szczęście aktualnie działacze liczą sie ze zdaniem kibiców z prostego powodu jesteśmy sponsorami klubu i w znacznej części zasilamy jego budżet.
ad2.Nie chodze z żona na mecze i uważam że miejsce kobiety przynajmniej mojej jest w domu,nie na stadionie.Jesli kobieta zachowuje sie nieodpowiednio popieram decyzyjnych w wyjebaniu jej z sektora a amanta który ją przyciągnął uważam że winno sie również pognać.
ad.3.Jestem zacofany umyslowo?W mojej a przede wszystkim innych ocenie jestem tradycjonalistą.Zero demokracji na trybunach Serca Łodzi,rządzi banda i ultrasi.
ad.4.Moze Cie zszokuje ale za nic w swiecie nie chciałbym żeby Łks wymarł i jestem pewny że nie wymrze.Wiesz dlaczego?Z prostego powodu rywalizacja z Łksem napędza Widzew i sprawia że jesteśmy na wojnie cały czas non stop,uwielbiam ten klimat.
ad.5.Wszystko co dzieje sie w Lodzi i na swiecie jest dla mnie powiazane z Widzewem,dla mnie Widzew to cały swiat i dobrze mi z tym:)
ps.niech żyje Łks,będzie co j****:)

Siewier

Post autor: Siewier » 06.06.2017, 19:25

old school CRBB pisze: W dawnych czasach to osiedle walczyło na osiedle, miasto na miasto. Z mojego podwórka gdzie 95% to widzewiacy to Łowicz kosa z Głownem , Skierniewicami. Rawa kosa z Skierniewicami , Brzeziny z Koluszkami a wszyscy to głównie kibice Widzewa razem spotykający się na P138. Myślę że w innych rejonach kraju schemat był podobny.

Nie wiem o jakich mówisz czasach, z tego co pamiętam to Łowicz ze Skierniewicami i jeszcze kilka innych fc jeździli pociągiem ze Skierek na Widzew. Jeśli chodzi o inne układy to normalne, że w różnych latach np. złodziejskie relacje różnie się układały, może i miastami się tłukli a czasem była sztama. Tak samo jak na festyn/dyskotekę/koncert/kluby do A. wpadała ekipa z B. na pochulanie i się wozili to normalne, że był oklep dla gości. Ale żeby zaraz kosa? Należało się dostać to dostali i live goes on. "Z Twojego podwórka" to na tę chwilę i od dawna nie ma takich kos między Widzewiakami.

Marcel1908

Post autor: Marcel1908 » 06.06.2017, 22:12

serce miasta pisze:
łodzianin98 pisze:Serce Miasta... nigdy nie mów nigdy i zawsze nie mów zawsze.
Nie powinienem Ci odpisywać bo jak sam sie okreslileś nie jesteś kibicem/fanatykiem i czytając Twoje wpisy gołym okiem widać że w d**** byłes i gówno wiesz:)Odpowiem na Twoje pytania oczywiscie wyrażając tylko swoją opinie nie ogółu kibiców Widzewa.
ad.1.Tak będe popierał wyjebanie nieudaczników którzy nie spełniaja oczekiwań fanów i dzialaczy mało tego uwazam ze na dzień dzisiejszy tak powinno sie stać.My na Widzewie gramy wszyscy do tej samej bramki działacze,ultrasi,chuligani,janusze,mariole i Boniek.Na szczęście aktualnie działacze liczą sie ze zdaniem kibiców z prostego powodu jesteśmy sponsorami klubu i w znacznej części zasilamy jego budżet.
ad2.Nie chodze z żona na mecze i uważam że miejsce kobiety przynajmniej mojej jest w domu,nie na stadionie.Jesli kobieta zachowuje sie nieodpowiednio popieram decyzyjnych w wyjebaniu jej z sektora a amanta który ją przyciągnął uważam że winno sie również pognać.
ad.3.Jestem zacofany umyslowo?W mojej a przede wszystkim innych ocenie jestem tradycjonalistą.Zero demokracji na trybunach Serca Łodzi,rządzi banda i ultrasi.
ad.4.Moze Cie zszokuje ale za nic w swiecie nie chciałbym żeby Łks wymarł i jestem pewny że nie wymrze.Wiesz dlaczego?Z prostego powodu rywalizacja z Łksem napędza Widzew i sprawia że jesteśmy na wojnie cały czas non stop,uwielbiam ten klimat.
ad.5.Wszystko co dzieje sie w Lodzi i na swiecie jest dla mnie powiazane z Widzewem,dla mnie Widzew to cały swiat i dobrze mi z tym:)
ps.niech żyje Łks,będzie co j****:)
łodzianin98 daj spokój......żeby prowadzić merytoryczną rozmowę trzeba mieć partnera,pomijając emocjonalne brednie w drugim już poście , to ktoś kto pisze takie postscriptum albo jest bardzo sfrustrowany albo to wynik jakiś kompleksów.

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 06.06.2017, 22:40

Oczywiście, że tak.
I to tak bardzo żeby w przyszłym sezonie nie stanowili zagrożenia w awansie ani Łksowi, ani żadnej innej drużynie. A jak to nie pomoże, to przed każdym meczem wyjazdowym, będziemy niszczyć autokary żeby nie mieli czym jeździć, może będą walkowery i wtedy, tak jak teraz PRZEZ nas nie awansują, tak w następnym sezonie, DZIĘKI nam Łks już to uczyni.
Co za idiota.
82 to chyba nie rocznik, prawda?

CzłowiekHonoru

Post autor: CzłowiekHonoru » 06.06.2017, 22:52

Cieszy ten płacz pejsów i że z roku na rok coraz bardziej interesują się tym co dzieje się na RTSie.Ale przecież oni mają wyjebane i robią swoje hahhaha.

A tego lowkicka wyślijcie na leczenie gdzieś bo non stop o gwałtach pierdoli zboczeniec.Fajną tu macie ekipę hahah.

ban82

Post autor: ban82 » 06.06.2017, 22:58

NoMatterWhat pisze:
Oczywiście, że tak.
I to tak bardzo żeby w przyszłym sezonie nie stanowili zagrożenia w awansie ani Łksowi, ani żadnej innej drużynie. A jak to nie pomoże, to przed każdym meczem wyjazdowym, będziemy niszczyć autokary żeby nie mieli czym jeździć, może będą walkowery i wtedy, tak jak teraz PRZEZ nas nie awansują, tak w następnym sezonie, DZIĘKI nam Łks już to uczyni.
Co za idiota.

pewnie gdybym na końcu postawił coś w stylu ";)" to by zrozumiał że to ironia durniu. Chodź mam poważne wątpliwości.

Marcel1908

Post autor: Marcel1908 » 06.06.2017, 23:07

ban82 pisze:
NoMatterWhat pisze:
Oczywiście, że tak.
Co za idiota.

pewnie gdybym na końcu postawił coś w stylu ";)" to by zrozumiał że to ironia durniu. Chodź mam poważne wątpliwości.
Chyba każdy normalny zrozumiał , że to ironia. Najlepsze w tym jest to , że idiota który nie zrozumiał wyzywa kogoś od idioty....

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 06.06.2017, 23:24

ban82 pisze:
NoMatterWhat pisze:
Oczywiście, że tak.
Co za idiota.

No patrz, po słowie "tak" zamiast śmieszka, postawiłem kropkę i nie skumałeś?
A przejść, to ty się możesz, ale do słownika najpierw, o ile zajarzysz, gdzie popełniłeś błąd, durniu.
A drugi, na dodatek mu wtóruje.

Marcel1908

Post autor: Marcel1908 » 06.06.2017, 23:32

No patrz, po słowie "tak" zamiast śmieszka, postawiłem kropkę i nie skumałeś?
A przejść, to ty się możesz, ale do słownika najpierw, o ile zajarzysz, gdzie popełniłeś błąd, durniu.
A drugi, na dodatek mu wtóruje.[/quote]

Jasne , cytując klasyka : "Kończ już Waść wstydu sobie oszczędź".Pozdrawiam.

ban82

Post autor: ban82 » 06.06.2017, 23:35

Nic nie rozumiem z tego co piszesz/
Mam małą prośbe. Nie stosuj interpunkcji jak nie wiesz jak bo sie bardzo źle to czyta.

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 06.06.2017, 23:50

Nie rozumiesz, bo jesteś kim jesteś :)
Dodałem uśmieszek, co byś teraz zrozumiał.
A ty Marcel, po pierwsze naucz się cytować na forum, a po drugie, jeśli cytujesz klasyki, to rób to dokładnie, a nie parafrazujesz.
Pozdro ćwierćinteligenci.

old school CRBB

Post autor: old school CRBB » 06.06.2017, 23:54

Siewier pisze:
old school CRBB pisze: W dawnych czasach to osiedle walczyło na osiedle, miasto na miasto. Z mojego podwórka gdzie 95% to widzewiacy to Łowicz kosa z Głownem , Skierniewicami. Rawa kosa z Skierniewicami , Brzeziny z Koluszkami a wszyscy to głównie kibice Widzewa razem spotykający się na P138. Myślę że w innych rejonach kraju schemat był podobny.

Nie wiem o jakich mówisz czasach, z tego co pamiętam to Łowicz ze Skierniewicami i jeszcze kilka innych fc jeździli pociągiem ze Skierek na Widzew. Jeśli chodzi o inne układy to normalne, że w różnych latach np. złodziejskie relacje różnie się układały, może i miastami się tłukli a czasem była sztama. Tak samo jak na festyn/dyskotekę/koncert/kluby do A. wpadała ekipa z B. na pochulanie i się wozili to normalne, że był oklep dla gości. Ale żeby zaraz kosa? Należało się dostać to dostali i live goes on. "Z Twojego podwórka" to na tę chwilę i od dawna nie ma takich kos między Widzewiakami.
Zgadzam się z tobą . Czasy o któtych piszę to 90-94. Pisałem że fc nic do tego nie miało. Tak jak piszesz bandyterka chuliganka itp. Chodziło mi przedewszystkim o to że normalne było wtedy że kibice widzewa z Łowicza dostali w******* w Głownie i na odwrót, ogólnie utożsamianie się z klubem było na dużo niższym poziomie niż dzisiaj , bardziej liczyła się dzielnica czy miasto. To moje odczucia bez napinki . Pozdrawiam.
P.s . W tamtych czsach np. w Głownie wszyscy polowali na wracającą z Łodzi Legię , jej kibice w mieście ( ilości śladowe nie miały życia) .

mądrala

Post autor: mądrala » 06.06.2017, 23:56

ban82 pisze:Nic nie rozumiem z tego co piszesz/
Mam małą prośbę. Nie stosuj interpunkcji, jak nie wiesz jak, bo się bardzo źle to czyta.
Kurde, nie chce być czepliwy, ale u Ciebie z interpunkcją, i nie tylko, też nie za mocno ;)
3maj się i nieco więcej SJP, jak chcesz komuś uwagę zwracać. Nara.

Marcel1908

Post autor: Marcel1908 » 07.06.2017, 00:03

NoMatterWhat pisze:Nie rozumiesz, bo jesteś kim jesteś :)
Dodałem uśmieszek, co byś teraz zrozumiał.
A ty Marcel, po pierwsze naucz się cytować na forum, a po drugie, jeśli cytujesz klasyki, to rób to dokładnie, a nie parafrazujesz.
Pozdro ćwierćinteligenci.
Po 1 Postaram się poprawnie cytować informatyczny tygrysie Po 2 Nie cytowałem klasyki tylko ewentualnie klasyka oczywiście w swojej interpretacji.Rozumiem Twoją złość i frustrację po tym jak nie zrozumiałeś ironii kolegi ban82 , jednak mimo wszystko życzę Ci spokojnej nocy" "100 % inteligencie".

old school CRBB

Post autor: old school CRBB » 07.06.2017, 00:13

Co do autokaru którym RTS jeździ na mecze.
1. Nie został zniszczony tylko pomalowany vel pobazgrany
2. To była akcja kibolska
3. Gdyby wasi malarze dostali wolną rękę na nowy wygląd waszego autokaru np. z biku w płomieniach WIDZEW, z tyły old schoolowy buldog to przecierz nie było by to zniszczenie.
4. Fajna akcja ŁKS-u
5. Chłopaki wykombinujcie coś podobnego to u mnie naprwno macie duży plusik( np. okazjonalne banery na wiaduktach)
6. Pozdrowienia dla normalnych i mniej zacietrzewienia z obu stron.
P.s. Serce miasta. Zmyliłeś mnie tymi nowodworzanami ale spoko literówka.

ban82

Post autor: ban82 » 07.06.2017, 00:18

mądrala pisze:
Mam małą prośbę. Nie stosuj interpunkcji, jak nie wiesz jak, bo się bardzo źle to czyta.
Kurde, nie chce być czepliwy, ale u Ciebie z interpunkcją, i nie tylko, też nie za mocno ;)
3maj się i nieco więcej SJP, jak chcesz komuś uwagę zwracać. Nara.
Chujowy nawyk pisania na klawiaturze. Chyba niestety nie do przezwycieżenia. (ale przecinki sa dobrze postawione w moim mniemaniu ;P
aż mi humor poprawiłeś
Narka i pozdrawiam.

error04

Post autor: error04 » 07.06.2017, 00:33

Pamietacje te falszywe oskarzenia kilka tygodni temu ze niby to Widzew chcial przeniesc mecze z Elkiem i Ostroda do siebie i ten placz obecnych tutaj chuliganow?
Co ci chuligani maja do powiedzenia na temat tego ze ich klub teraz chce przeniesc mecz z Ursusem do siebie? :) "zeby swietowac u siebie" co tam wasi wlodarze chca swietowac? Bo jak ostatnio sprawdzalem to na 2 miejscu jestescie.

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 07.06.2017, 00:50

Mam małą prośbe. Nie stosuj interpunkcji jak nie wiesz jak bo sie bardzo źle to czyta.
To jest Twoja oryginalna wypowiedź. Ty, który wytkasz błędy z przecinkami, teraz widzisz co jest nie tak?
Kolega jak Ciebie zacytował, to Ci je dodał.

Marcelku, szkoła się kończy, a nic z niej nie wynosisz.
Cytujesz po swojemu, ciekawe. Skoro wg własnej interpretacji, to chyba już nie jest cytat, prawda?
O liczbie mnogiej słyszałeś, czy jeszcze nie ta klasa?

Jeśli uważałeś, że to co ja pisałem, było na poważnie o biciu swoich piłkarzy czy też rozwalaniu autokarów, to z kolei ja mam wątpliwości, co do Twojej kondycji psychicznej.

Tylko nie bijcie swoich jak nie awansują ";)"

ban82

Post autor: ban82 » 07.06.2017, 01:06

No masz, niedopatrzenie. Jaki c*** nie wskoczyły to nie wiem. I pisze to poważnie.
Teraz to jeszcze bardziej sie z siebie uśmiałem.
Pozdrawiam i narka.

ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS » 07.06.2017, 08:06

nowonarodzony pisze:to faktycznie nawija ten CH Z unikat przed przerzuceniem?
Nie to nie on , to niejaki "Blady" ale wersja Widzewa lepiej brzmi w Polsce.
Temat wałkowany tysiąc razy.

serce miasta

Post autor: serce miasta » 07.06.2017, 09:05

ŁKS1908ŁKS pisze:
nowonarodzony pisze:to faktycznie nawija ten CH Z unikat przed przerzuceniem?
Nie to nie on , to niejaki "Blady" ale wersja Widzewa lepiej brzmi w Polsce.
Temat wałkowany tysiąc razy.
charakter z ulicy...przerzut czy nie?

Marcel1908

Post autor: Marcel1908 » 07.06.2017, 09:18

NoMatterWhat pisze:
To jest Twoja oryginalna wypowiedź. Ty, który wytkasz błędy z przecinkami, teraz widzisz co jest nie tak?
Kolega jak Ciebie zacytował, to Ci je dodał.

Marcelku, szkoła się kończy, a nic z niej nie wynosisz.
Cytujesz po swojemu, ciekawe. Skoro wg własnej interpretacji, to chyba już nie jest cytat, prawda?
O liczbie mnogiej słyszałeś, czy jeszcze nie ta klasa?

Jeśli uważałeś, że to co ja pisałem, było na poważnie o biciu swoich piłkarzy czy też rozwalaniu autokarów, to z kolei ja mam wątpliwości, co do Twojej kondycji psychicznej.

Tylko nie bijcie swoich jak nie awansują ";)"
Cieszę się , że mnie odmłodziłeś .Gwoli wyjaśnienia : nie cytowałem Kmicica (klasyki) tylko jednego z posłów RP podczas tzw. komisji Rywina ,który posłużył się w nieudolny sposób cytatem zaczerpniętym z "Potopu". Martwię się o Twoje samopoczucie bo wciąż nie daje Ci spokoju poczucie , że nie zrozumiałeś ironii kolegi ban82 i nazwałeś go idiotą.Cieszmy się wiosną , emocjonujmy finiszem rozgrywek trzecioligowych.Mam nadzieję , że "Nowodworzanie" dadzą się wyprzedzić.Pozdrawiam.

Łódzki Klub Sportowy

Post autor: Łódzki Klub Sportowy » 07.06.2017, 10:36

[link]

19BN00

Post autor: 19BN00 » 07.06.2017, 11:11

Łódzki Klub Sportowy pisze:[link]
''Kolego'' naprawde bez napinki ale będąc kibicem ŁKS to ja bym sie wstrzymał od jakiegokolwiek wytykania komukolwiek jego obecych lub starych kos lub sympatii ,biorąc pod uwagę fakt,że ŁKS latał już za połową Polski od Lechii poprzez Legie koncząc na Lechu..( a może nie..kto to wie) no bądzmy poważni...Pozdro

Janiol

Post autor: Janiol » 07.06.2017, 15:27

Łódzki Klub Sportowy pisze:[link]
https://www.youtube.com/watch?v=z-szKqILXf0

''Wygramy, wygramy, wygramy
Żydów pokonamy
Kindziorów pokonamy
Kurek z gazem odkręcamy...sssssssss''

''Pozdrowienia śle cyklon B.''

:D
NORYMBERGA DLA KOMUNY

łodzianin98

Post autor: łodzianin98 » 07.06.2017, 18:44

Pytanie. Koniec końców kibice z Aleksandrowa Łódzkiego zasiądą na sektorze gości stadionu Widzewa podczas meczu z lokalnym Sokołem?

ODPOWIEDZ