Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Przecież macie wyjebane na sukcesy sportowe bo to jeden z czynników waszej niepowtarzalnej stylówki (TOP3 w PL), więc o co to wycie?
RÓG RÓG RÓG GOL GOL GOL !
RÓG RÓG RÓG GOL GOL GOL !
-
trollu internetowy bzdury p********* takie,ze szok. A co sie dzialo takiego wieczorem w Chorzowie? Chyba ze Ci chodzilo o przedwczoraj :) Cala druzyna? Wolański,Kozłowski,Michalski,Mąka,Kaźmierowicz to rkegoslup tej druzyny,a i czy sugerujesz ze nie padlo wczoraj róg róg gol gol? Byles na meczu ?
-
A o co ta cała spina z tym róg róg róg ?
-
RTS krzyczał tak jak Drwęca wykonywała rzut rożny.
Żydki oddajcie flagę Ludzie Honoru, bo jest nieaktualna już.
Ambicja Walka bo w sercu jest przeplatanka!
-
A Ty oddaj flage rodowici lodzianie,bo nie jestes z Łodzi :))Łódzki Klub Sportowy pisze:RTS krzyczał tak jak Drwęca wykonywała rzut rożny.
-
@troll
Cała dyskusja dotycząca finansowania publicznego klubów wzięła się stąd, że użytkownik error ma urojenia według których Legia jest "utrzymywana przez państwo". Osobiście uważam, że umowa Legii jest odpowiednia, a dotowanie profesjonalnych klubów seniorskich z pieniędzy publicznych nie powinno mieć miejsca, tym bardziej w sportach gdzie zarabia się tak nieprzyzwoite pieniądze jak piłka nożna.
Cała dyskusja dotycząca finansowania publicznego klubów wzięła się stąd, że użytkownik error ma urojenia według których Legia jest "utrzymywana przez państwo". Osobiście uważam, że umowa Legii jest odpowiednia, a dotowanie profesjonalnych klubów seniorskich z pieniędzy publicznych nie powinno mieć miejsca, tym bardziej w sportach gdzie zarabia się tak nieprzyzwoite pieniądze jak piłka nożna.
Precyzując, to jeśli chodzi o największe sukcesy w Europie Legii, to są to: 1/2 PEMK w 1970, rok później 1/4. Do tego 1/2 PZP w 1991 i dwukrotnie ćwierćfinał tych rozgrywek. Do tego oczywiście ćwierćfinał LM z sezonu 95/96.Jendym z największych osiągnięć Legii jest dojście (o ile się nie mylę) do 1/4 finału Pucharu Mistrzów Krajowych (poprzednik Ligi Mistrzów), Widzew też doszedł do 1/4 fin. Zabrzański Górnik miał od groma sukcesów chyba w latach 70-tych (poprawcie mnie, jeśli się mylę) ale chyba co najmniej dwukrotnie grał w 1/4 fin. I jeszcze taka ciekawostka... ostatnim klubem, który grał w LM jest... Widzew. Który nota bene w 1996 nieznacznie przegrał na wyjeździe i zremisował u siebie z ówczesnym zdobywcą pucharu LM, Borussią.
-
A mozesz mi pokazac gdzie ja tak napisalem? Cos zle przeczytales i robisz sobie wlasny cytat piszac ze to moje slowa? Pisalem ze Legia jest faworyzowana przez miasto, media i kolejne wladze rzadzace. Nie napisalem ze Legia jest z tej kasy utrzymywana. Mam to gdzies ile czego Legia dostaje moje posty byly o tym ze Legia dostaje a Polonia NIE.rzutkarny pisze:@troll
-
Bez kitu c*** mnie strzela z tym badziewiem. Ciągle sie to włącza nawet jak po dziesięciu postach chce cos napisać.troll internetowy pisze: P.S. Prośba do adminów forum. Jak nie potraficie poprawić kodu PHP, to wyjebcie tę opcję "nie można postawić jednego posta za drugim", bo ona najzwyczajniej się pierdoli. Nie stawiam jednego posta za drugim, a i tak to gówno się uaktywnia.
hWŁ ;)
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
-
Czemu Lksiaki nie bylo zadnych komentarzy, ze podlozylismy sie Elkowi?
-
NoMatterWhat pisze:Czemu Lksiaki nie bylo zadnych komentarzy, ze podlozylismy sie Elkowi?
Rozbiłeś bank :D
-
Bo Boniek wyjechał do Rzymu? :-)Czemu Lksiaki nie bylo zadnych komentarzy, ze podlozylismy sie Elkowi?
Rozbiłeś bank :D
https://t.me/pump_upp
-
ten sie smieje kto sie smieje ostatni. Historia juz nie raz pokazala wasze nieczyste zagrania odwracaly sie przeciw wam. Tak bedzie i tym razem.
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!
-
~60 osób Na zakazie. Psiarnia całkowicie o******. Nikt kto miał dowód z łódzkiego nie mógł wejść na stadion. Nawet dziennikarze z Łodzi mieli poważne problemy - nie ma cię na liście nie wchodzisz(legitymacja prasowa nie pomagała). Kibice ŁKS-u siedzący w środkowej części trybuny byli lepiej słyszalni niż ząbkowiczanie(brawa za akcję, komentarze boiskowe, czy radość ze zwycięstwa). Wielu było zdziwionych naszą liczbą. Większość kibiców zza ogrodzenia dopinguje ŁKS, w końcówce.meczu zaznaczają swą obecność. SZACUNEK:1. Dla tych którzy przedostali się na trybunę Dolcanu
2. Dla tych co dzielnie kibicowali zza płotu
3. Dla Tych co wierzyli
2. Dla tych co dzielnie kibicowali zza płotu
3. Dla Tych co wierzyli
-
ŻYDZEW TANIA DZIWKA!
-
Co się prujesz WIEŚNIAKU :)Łódzki Klub Sportowy pisze:ŻYDZEW TANIA DZIWKA!
RÓG RÓG RÓG ! GOL GOL GOL !
-
Ciekawe czy pod zegarem faktycznie ten ziomek poszedł szukać tego drugiego i mu swoje stanowisko ws. CSKA przedstawiał....
-
Low kick przestań już płakać. Jak nie awansujecie teraz to powalczycie za rok.Low kick na kolano pisze:Hahaha, doczekaliśmy czasów, w których pierdzewiak wyzywa kibica innego klubu od "wieśniaka"! "Róg, róg róg, gol, gol, gol" - to sobie taką flagę uszyjcie burackie rozenbaumy (którą i tak wam wyjebiemy, jak zwykle wcześniej czy później każdą).yurez pisze:Co się prujesz WIEŚNIAKU :)
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
łodzianin98 pisze:Ciekawe czy pod zegarem faktycznie ten ziomek poszedł szukać tego drugiego i mu swoje stanowisko ws. CSKA przedstawiał....
Pewnie że byłem :) jedynie co usłyszałem "pierdolniety jestes? jakis prujdupa z kibice.net ci napisal ze tu stoi i ty go szukasz? idz sie przejdz stary" oczywiscie nie mowilem ze chodzi o cska tylko ze ktorys tutejszych forumowiczów prosil zebym go tu znalazl. Ośmieszyłem sie i tyle. No ale co poradzisz?
-
Nie Ty ojszczana k**** będziesz pisać jakie flagi RTS ma robić i nie Ty byś je kroil jeśli już by do czegoś doszło . Skonczyles już siedzieć na miejskich kamerkach z Toyi internetowy e-wojowniku ??Low kick na kolano pisze:Hahaha, doczekaliśmy czasów, w których pierdzewiak wyzywa kibica innego klubu od "wieśniaka"! "Róg, róg róg, gol, gol, gol" - to sobie taką flagę uszyjcie burackie rozenbaumy (którą i tak wam wyjebiemy, jak zwykle wcześniej czy później każdą).yurez pisze:Co się prujesz WIEŚNIAKU :)
-
Low kicka pierdolnij sobie na głowę biała farmazoniaro .A swoje dewiacje seksualne ,uchybienia i fetysze zostaw dla siebie ruro zesranaLow kick na kolano pisze:Tak. Będę również ci mówił kiedy i komu masz obciągać oraz jakich podpasek powinieneś używać kiedy ci krew leci raz w miesiącu, a także nie pozwolę żebyś dając d*** wyłącznie pijanym Ruskim zaniedbywała swoich żydowskich rodaków, jebana wieśniaro.yurez pisze:będziesz pisać jakie flagi RTS ma robić
-
low kick, takie rzeczy się podobno leczy. Dowiedz się u waszego lidera, gringo, jak do tego tematu podejść, bo wzbijasz się na kolejne poziomy obrzydzenia.
-
Ale mimo wszystko i tak szanuje za odwage bo nie każdemu by jej starczyło...Hustin Doffman pisze:łodzianin98 pisze:Ciekawe czy pod zegarem faktycznie ten ziomek poszedł szukać tego drugiego i mu swoje stanowisko ws. CSKA przedstawiał....
Pewnie że byłem :) jedynie co usłyszałem "pierdolniety jestes? jakis prujdupa z kibice.net ci napisal ze tu stoi i ty go szukasz? idz sie przejdz stary" oczywiscie nie mowilem ze chodzi o cska tylko ze ktorys tutejszych forumowiczów prosil zebym go tu znalazl. Ośmieszyłem sie i tyle. No ale co poradzisz?
-
jak czytam ten wszechobecny lament ŁKSiaków odnoście porażki z Parkietami to aż się morda cieszy :) dawajcie dalej panowie :)
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
Panowie z Łks-u nie bądzcie dziećmi - sami w tej sytuacji zagralibyście to samo a przeczenie temu jest czysta hipokryzja. Rywalizacja w mieście już dawno wyszła poza honorowe ramy i mam tu na myśli sprzęt, rozpierdalanie własności klubowej (autokar) czy postawa piłkarzy na boisku. To jest wojna a przy wyrównanym potencjale obu ekip, takie i inne sytuacje będą na porządku dziennym.
PS. Calkiem niedawno portal szulca nakręcał afere pod Drwęce i to wtedy było honorowe?
PS. Calkiem niedawno portal szulca nakręcał afere pod Drwęce i to wtedy było honorowe?
-
Może by tak odbić od polityki i finiszparkietu...
Mam kilka beznapinkowych pytań.
Jaką pojemność mają teraz młyny RTS i ŁKS?
RTS prowadzi jakiś ranking wyjazdowy/u siebie Fan Clubów? Które FC najlepiej jeżdżą na mecze wyjazdowe i w Łodzi?
Które FC Widzewa i ŁKS obiektywnie są teraz najaktywniejsze(chodzi mi o FC z województwa łódzkiego, bez Włocławka i WFCG)
I może ktoś starszej daty obiektywnie napisać które fc Widzewa w dawniejszych latach były najmocniejsze, które miały między sobą kosę(bo z tego co pamiętam np. Sieradz ze Zduńską wolą i Zgierz z którymś fc chyba nie pałały do siebie sympatią:)), które najmocniej wywierały wpływ na to co działo się na Widzewie?
Mam nadzieje że zacznie się dyskusja na poziomie, tak jak jeszcze kilka stron do tyłu.
RTS prowadzi jakiś ranking wyjazdowy/u siebie Fan Clubów? Które FC najlepiej jeżdżą na mecze wyjazdowe i w Łodzi?
Które FC Widzewa i ŁKS obiektywnie są teraz najaktywniejsze(chodzi mi o FC z województwa łódzkiego, bez Włocławka i WFCG)
I może ktoś starszej daty obiektywnie napisać które fc Widzewa w dawniejszych latach były najmocniejsze, które miały między sobą kosę(bo z tego co pamiętam np. Sieradz ze Zduńską wolą i Zgierz z którymś fc chyba nie pałały do siebie sympatią:)), które najmocniej wywierały wpływ na to co działo się na Widzewie?
Mam nadzieje że zacznie się dyskusja na poziomie, tak jak jeszcze kilka stron do tyłu.

-
Nie ukrywam , że gdyby chodziło o tzw. "podłożenie" w sprawie spadku z jakiejś ligi nie miałbym wątpliwości jednak kierując się logiką w przypadku walki o awans miałbym dylemat , chyba nie chciałbym się znowu kopać z wrogiem w przyszłym sezonie.Cees pisze:Panowie z Łks-u nie bądzcie dziećmi - sami w tej sytuacji zagralibyście to samo a przeczenie temu jest czysta hipokryzja. Rywalizacja w mieście już dawno wyszła poza honorowe ramy i mam tu na myśli sprzęt, rozpierdalanie własności klubowej (autokar) czy postawa piłkarzy na boisku. To jest wojna a przy wyrównanym potencjale obu ekip, takie i inne sytuacje będą na porządku dziennym.
-
Nikt nie mówił kopacza jak mają grać, pewnie wkurwiliscie ich pomalowaniem autokaru:)
-
Marcel zgadzam się z tobą, po prostu w przyszłym sezonie jednego poważnego kandydata mniej, przeczucie mi mówi że awansujecie zbyt wiele okoliczności z tej rundy o tym świadczy. W tym zacietrzewieniu i ślinotoku obecnych tu hools, nie przyszło do glowy że Widzew na tą chwilę ma prawie same drewna nie piłkarzy i gra jak gra więc ze sportowego punktu, nie dziwne że wynik był jaki był, a kibice przecież chcemy dla siebie jak najgorzej czyż nie?
https://t.me/pump_upp
-
u nas ok. 3300PierszePierdolnięcie pisze:Jaką pojemność mają teraz młyny RTS i ŁKS?
nie prowadzimyPierszePierdolnięcie pisze:RTS prowadzi jakiś ranking wyjazdowy/u siebie Fan Clubów? Które FC najlepiej jeżdżą na mecze wyjazdowe i w Łodzi?
-
W sumie całkiem o tobie zapomniałem i chociaż na mecz spóźniłem się ok 10 min to nikogo nie stwierdziliśmy, a kilka osób tam stało i wiedziało, że ma być napinatorka co ciśnie po CSKA. Nie wiem czy kogoś pytałeś, ale na pewno nie chłopaków z bandy. Więc przestać wymyślać bzdury obsrańcu bo tym się jedynie ośmieszasz. A na potwierdzenie moich słów jestem widoczny na jednym ze zdjęć Seby za flagą Łódź z orzełkiem w białej koszulce sekcja wyjazdowa. Tyle ode mnie pajacu.Hustin Doffman pisze:Pewnie że byłem :) jedynie co usłyszałem "pierdolniety jestes? jakis prujdupa z kibice.net ci napisal ze tu stoi i ty go szukasz? idz sie przejdz stary" oczywiscie nie mowilem ze chodzi o cska tylko ze ktorys tutejszych forumowiczów prosil zebym go tu znalazl. Ośmieszyłem sie i tyle. No ale co poradzisz?
-
A w ogóle ktoś ma potwierdzenie, że to faktycznie Ty tam za tą flagą stoisz, a nie przeanalizowałeś sobie zdjęcia i "ach dobra za tego się podam"?
I tak w ogóle to co miała wnieść jego opinia nt. CSKA? Przekopany by został jak wczoraj ziomek na Legii, czy by zakaz wejścia dostał na mecze Widzewa i by musiał oddawać barwy?
Na prawdę ten cały fanatyzm niektóry zabiera normalne myślenie...
I tak w ogóle to co miała wnieść jego opinia nt. CSKA? Przekopany by został jak wczoraj ziomek na Legii, czy by zakaz wejścia dostał na mecze Widzewa i by musiał oddawać barwy?
Na prawdę ten cały fanatyzm niektóry zabiera normalne myślenie...
-
hWŁ pisze:W sumie całkiem o tobie zapomniałem i chociaż na mecz spóźniłem się ok 10 min to nikogo nie stwierdziliśmy, a kilka osób tam stało i wiedziało, że ma być napinatorka co ciśnie po CSKA. Nie wiem czy kogoś pytałeś, ale na pewno nie chłopaków z bandy. Więc przestać wymyślać bzdury obsrańcu bo tym się jedynie ośmieszasz. A na potwierdzenie moich słów jestem widoczny na jednym ze zdjęć Seby za flagą Łódź z orzełkiem w białej koszulce sekcja wyjazdowa. Tyle ode mnie pajacu.Hustin Doffman pisze:Pewnie że byłem :) jedynie co usłyszałem "pierdolniety jestes? jakis prujdupa z kibice.net ci napisal ze tu stoi i ty go szukasz? idz sie przejdz stary" oczywiscie nie mowilem ze chodzi o cska tylko ze ktorys tutejszych forumowiczów prosil zebym go tu znalazl. Ośmieszyłem sie i tyle. No ale co poradzisz?
Jesteś żałosny,myślałem że mam doczynienia z prawdziwym chojrakiem,a jesteś jedynie internetowym cwaniakiem. Nie mam więcej ochoty z toba dyskutować bo najzwyczajniej w świecie nie ma z kim. Skoro byłeś na meczu to napewno Ci powiedzieli jaki dureń był i pytał o ciebie. Tak koleszko,zrobiłeś ze mnie durnia,ale wiecej się to nie powtórzy. Nie poszedłem cie szukać zeby sie z toba czy twoimi kolegami bić,tylko udowodnic ci że nie ten ma jaja co jest w grupie,tylko ten co ma swoje zdanie i nie boi sie go powiedziec w oczy. W tym momencie jestes dla mnie tylko nickiem w internecie i sikam na to co bedziesz tu opowiadał,miałes okazje zachowac sie jak meszczyzna ale ty wolisz zgrywac gladiatora tutaj.A twoje wyuczone groźne teksty możesz sobie darować,na mnie już wrażenia nie zrobią.
-
Na tym forum już chyba nic mnie nie zdziwi...czasami aż wierzyć się nie chce jak się to czyta.hWŁ pisze:W sumie całkiem o tobie zapomniałem i chociaż na mecz spóźniłem się ok 10 min to nikogo nie stwierdziliśmy, a kilka osób tam stało i wiedziało, że ma być napinatorka co ciśnie po CSKA. Nie wiem czy kogoś pytałeś, ale na pewno nie chłopaków z bandy. Więc przestać wymyślać bzdury obsrańcu bo tym się jedynie ośmieszasz. A na potwierdzenie moich słów jestem widoczny na jednym ze zdjęć Seby za flagą Łódź z orzełkiem w białej koszulce sekcja wyjazdowa. Tyle ode mnie pajacu.Hustin Doffman pisze:Pewnie że byłem :) jedynie co usłyszałem "pierdolniety jestes? jakis prujdupa z kibice.net ci napisal ze tu stoi i ty go szukasz? idz sie przejdz stary" oczywiscie nie mowilem ze chodzi o cska tylko ze ktorys tutejszych forumowiczów prosil zebym go tu znalazl. Ośmieszyłem sie i tyle. No ale co poradzisz?
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
Jak na razie to ty się ośmieszasz :)hWŁ pisze:W sumie całkiem o tobie zapomniałem i chociaż na mecz spóźniłem się ok 10 min to nikogo nie stwierdziliśmy, a kilka osób tam stało i wiedziało, że ma być napinatorka co ciśnie po CSKA. Nie wiem czy kogoś pytałeś, ale na pewno nie chłopaków z bandy. Więc przestać wymyślać bzdury obsrańcu bo tym się jedynie ośmieszasz. A na potwierdzenie moich słów jestem widoczny na jednym ze zdjęć Seby za flagą Łódź z orzełkiem w białej koszulce sekcja wyjazdowa. Tyle ode mnie pajacu.Hustin Doffman pisze:Pewnie że byłem :) jedynie co usłyszałem "pierdolniety jestes? jakis prujdupa z kibice.net ci napisal ze tu stoi i ty go szukasz? idz sie przejdz stary" oczywiscie nie mowilem ze chodzi o cska tylko ze ktorys tutejszych forumowiczów prosil zebym go tu znalazl. Ośmieszyłem sie i tyle. No ale co poradzisz?
Banda z Widzewa czekała na typka z Widzewa bo nie lubi CSKA.
ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - RODOWICI 1908 ŁODZIANIE ǝʍoʇɹods oʍʇsʎzɹɐʍoʇ ǝzɔıuloɹ
-
To jest ku*** żart?! Co tu się wyprawia.Dam Wam radę za free.Piszcie sobie na priv bo dialog jaki tu jest prowadzony,zwyczajnie w świecie Was kompromituje.Cieszcie się że jest awantura w komentarzach do weekendu i nikt tu z nudów nie zagląda.
ŁKS Łódź Polska
-
Rywalizacja w mieście już dawno wyszła poza honorowe ramy i mam tu na myśli rozpierdalanie własności klubowej (autokar) .
FARMAZON.
FARMAZON.
-
W dawnych czasach to osiedle walczyło na osiedle, miasto na miasto. Z mojego podwórka gdzie 95% to widzewiacy to Łowicz kosa z Głownem , Skierniewicami. Rawa kosa z Skirniewicami , Brzeziny z Koluszkami a wszyscy to głównie kibice widzewa razem spotykający się na P138. Myślę że w innych rejonach kraju schemat był podobny.PierszePierdolnięcie pisze:Może by tak odbić od polityki i finiszparkietu...
-
Jesteś z bandy i napierdalasz posty na kibice.net ? :)hWŁ pisze:
W sumie całkiem o tobie zapomniałem i chociaż na mecz spóźniłem się ok 10 min to nikogo nie stwierdziliśmy, a kilka osób tam stało i wiedziało, że ma być napinatorka co ciśnie po CSKA. Nie wiem czy kogoś pytałeś, ale na pewno nie chłopaków z bandy. Więc przestać wymyślać bzdury obsrańcu bo tym się jedynie ośmieszasz. A na potwierdzenie moich słów jestem widoczny na jednym ze zdjęć Seby za flagą Łódź z orzełkiem w białej koszulce sekcja wyjazdowa. Tyle ode mnie pajacu.
--1908 --
-
No ku*** idioci i oczywisty farmazon.old school CRBB pisze: W dawnych czasach to osiedle walczyło na osiedle, miasto na miasto. Z mojego podwórka gdzie 95% to widzewiacy to Łowicz kosa z Głownem , Skierniewicami. Rawa kosa z Skirniewicami , Brzeziny z Koluszkami a wszyscy to głównie kibice widzewa razem spotykający się na P138. Myślę że w innych rejonach kraju schemat był podobny.
Między FC Widzewa nigdy nie było, nie ma i ku zmartwieniu żydów z łks nie będzie nigdy żadnych "kos"
Pozdrawiam :)
-
Kolego nie napisałem że dane fc Widzewa mają między sobą kosę , tylko że mieszkańcy tych miast generalnie nie przepadają za sobą, ina wielu imprezach w na początku lat 90, Łowicz napierdalał się z Głownem czy Skiierkami. Jak był wjazd to obchodziło ich tyklo skąd jesteś a nie za kim. W Głownie w tamtych czasach też były,,animozje,, dzielnicowe choć, większość toRts, i nie raz osoby które lały sie na dyskotekach potem widziały sie na P138. Wjazdy nie były organizowane jakoFC a raczej chłopaki z miasta jadą do miasta. Tak to dla mnie wyglądało, dziś to zupełnie inna bajka, pozdrawiam.LwieSerce pisze:No ku*** idioci i oczywisty farmazon.old school CRBB pisze: W dawnych czasach to osiedle walczyło na osiedle, miasto na miasto. Z mojego podwórka gdzie 95% to widzewiacy to Łowicz kosa z Głownem , Skierniewicami. Rawa kosa z Skirniewicami , Brzeziny z Koluszkami a wszyscy to głównie kibice widzewa razem spotykający się na P138. Myślę że w innych rejonach kraju schemat był podobny.
Między FC Widzewa nigdy nie było, nie ma i ku zmartwieniu żydów z łks nie będzie nigdy żadnych "kos"
Pozdrawiam :)