Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Kombatant75

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Kombatant75 »

Gringooo2 pisze:Mało Was dziewczynki.

Swojego zdania nie odwołuje, bo to wy bedziecie tutaj nadal pisac, chocby sami ze sobą. Zawsze byliscie mocno internetowi ito od was zawsze wpisywało sie tutaj sporo ogarnietych osob.

Mam nadzieje że osoby z ŁKSu - KIBICUJĄCE I UDZIELAJĄCE sie w jakikolwiek sposob , na codzień - i tutaj aktywne od czasu do czasu, dające sie wciągać tak jak ja w wasze gierki - zrozumieją o co chodzi , i zrozumieją ze tylko w ten sposob możemy pokazac róznice miedzy kibicami ŁKS i Widzewa. Ja do tego długo sie przekonywałem , ale wreszcie zrozumiałem ze przekrzykiwanie sie z bandą czerwonych na internetowym forum jest po prostu kompletnie bez sensu. Tak naprawde to gówno was obchodzi nasz punkt widzenia. A ze wasze musi byc zawsze na wierzchu to kazdy z nas to wie, niech więc bedzie tutaj tylko Wasze, a nasz punkt widzenia i nasze racje miejmy w swoich głowach.

Bawcie sie dalej same dziewczęta , aaaha i jeszcze jedno - zapomniałem.... nie jestescie tutaj same, sporo z bardzo mocno kontrowersyjnych wpisów, albo wpisów podszywających sie pod coś tam, albo pod konkretne osoby, to Policjanci z Sienkiewicza .
Pozdrawiam ich równiez srodkowym palcem.
Daj spokój i wyluzuj,pisałem Ci już jak byłeś pod nickiem Adames i Bnowak że przynosisz lipę wszystkim dobrym chłopakom z Łksy.

Odpocznij czasami ,pozdro dla dobrych chłopaków z Łksy i Widzewa.
iparts.pl
rozpierdol

Post autor: rozpierdol »

Gringooo2 pisze:nie jestescie tutaj same, sporo z bardzo mocno kontrowersyjnych wpisów, albo wpisów podszywających sie pod coś tam, albo pod konkretne osoby, to Policjanci z Sienkiewicza .
Pozdrawiam ich równiez srodkowym palcem.
Ostatnio policjantem nazwałeś P.,potem go tutaj przepraszałeś a dziś się sprułeś do niego.Ośmieszył was tutaj niejednokrotnie,chociażby ze sprawą R.
Od was jedynie pojęcie w temacie mieli tutaj Yogi oraz WhiteFanatic.Ty siedziałeś cicho wtedy jak mysz pod miotłą,bo nie wiedziałeś o co chodzi.
płyndonaczyń

Post autor: płyndonaczyń »

Witam. Mam pytanie do kogoś z Widzewa. Jakie baluckie osiedla teraz wyróżniają się najbardziej?
daleko

Post autor: daleko »

my tu gadu gadu a 9000 karnetow poszlo :) stan na teraz to 9051!
TYLKO WIDZEW!
rozpierdol

Rekord Parmy został pobity!Kolejny cel to 10 tysięcy karnetów.

Niestety derby nie zostaną przesunięte na weekend i odbędą sie tak jak było pierwotnie ustalone czyli w środę 17 maja.
Vincentus

Post autor: Vincentus »

Jaka liczba ŁKSu w Holandii z OL??
cobytu

Post autor: cobytu »

Vincentus pisze:Jaka liczba ŁKSu w Holandii z OL??
13 osób
WWW1910

Post autor: WWW1910 »

MISTRZ1908 pisze:
WidzewskaCharyzma pisze:Interesujące jest to nagłe zainteresowanie karnetami z waszej strony, troche późno i bez polotu, ale macie się od kogo uczyć, jak w wielu innych aspektach to bywało, może to kiedyś przyniesie dla was wymierny skutek, a tak na razie pozostaje "nowoczesna dziura w płocie".
Dziękujemy Wam Nasi nauczyciele,stwórcy wszystkiego co jest rozumiane pod pojęciem ruch kibicowski. Zawsze będziecie Naszym niedoścignionym wzorem we wszystkim. Po tym co napisałeś to nie wiem czy się nie powiesić bo sprawiłeś mi przykrość,myślę,że to stwierdzenie będzie miało duży wpływ na ŁKS. Po tym ciosie prawdy środowisko się nie podniesie.
Widzę, że próbujesz tu uskuteczniać jakąś szyderę, a prawda jest taka, że kolega dobrze napisał. Możecie się od nas uczyć w bardzo wielu kwestiach. Ile było lat naszej dominacji? Jak długo nie istnieliście w Łodzi? Sam sobie odpowiedz, a już wasze zakompleksione gadki co do naszych karnetów to już jest szczyt. Sami byście chcieli mieć tyle karnetów sprzedanych, ale niestety po pierwsze od was może kupić co najwyżej 900 osób, a nie 9000, a po drugie i tak nie macie warunków żeby pomieścić tylu kiboli na tej swojej śmiesznej trybunce.
marcino2981

Post autor: marcino2981 »

Za to mamy wasze czerwone szmaty które spłonął na waszym nowym kurniku przy wszystkich obecnych jednosezonowcow
DK08

Post autor: DK08 »

WWW1910 pisze:
MISTRZ1908 pisze:
WidzewskaCharyzma pisze:Interesujące jest to nagłe zainteresowanie karnetami z waszej strony, troche późno i bez polotu, ale macie się od kogo uczyć, jak w wielu innych aspektach to bywało, może to kiedyś przyniesie dla was wymierny skutek, a tak na razie pozostaje "nowoczesna dziura w płocie".
Dziękujemy Wam Nasi nauczyciele,stwórcy wszystkiego co jest rozumiane pod pojęciem ruch kibicowski. Zawsze będziecie Naszym niedoścignionym wzorem we wszystkim. Po tym co napisałeś to nie wiem czy się nie powiesić bo sprawiłeś mi przykrość,myślę,że to stwierdzenie będzie miało duży wpływ na ŁKS. Po tym ciosie prawdy środowisko się nie podniesie.
Widzę, że próbujesz tu uskuteczniać jakąś szyderę, a prawda jest taka, że kolega dobrze napisał. Możecie się od nas uczyć w bardzo wielu kwestiach. Ile było lat naszej dominacji? Jak długo nie istnieliście w Łodzi? Sam sobie odpowiedz, a już wasze zakompleksione gadki co do naszych karnetów to już jest szczyt. Sami byście chcieli mieć tyle karnetów sprzedanych, ale niestety po pierwsze od was może kupić co najwyżej 900 osób, a nie 9000, a po drugie i tak nie macie warunków żeby pomieścić tylu kiboli na tej swojej śmiesznej trybunce.
Tylu sezonowców a wciąż nie ma kto bronić NAJWAŻNIEJSZYCH flag.
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

Post autor: Fanatycy Widzewa »

wczoraj odbył się turniej kibiców w Końskich (woj. świętokrzyskie), przez który przewinęło się sporo fanów Widzewa
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

dziś Widzew wspiera Ruch w Warszawie podczas meczu z Legią w sile 320 osób
Janiol

Post autor: Janiol »

W końcu pedryl pato odpuścił pisanie w tym temacie. Tymi jego wypocinami to już się rzygać chciało.

Na Widzewie jak tak dalej pójdzie to będzie z 12 tysięcy karnetów jak nic.

Derby?? Bez kibiców ŁKSu, ale niewątpliwie będzie wielkie święto w Łodzi. I niech kibice ŁKS nie mają pretensji do nikogo a tymbardziej do kibiców RTS. Wiadomo co by się działo a nikt z miasta nie dopuści do ekscesów na nowo powstałym obiekcie, który będzie wizytówką całej Łodzi. Znowu dobre czasy zaczynają nastawać dla Widzewa. Nowy stadion, pełne trybuny, piękne oprawy i głośny doping. Kibicowsko będzie miazga a piłkarsko też z czasem będzie coraz lepiej.
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

Że co? Że kibicowsko? Zobaczymy. Pytanie ilu w tym"kibiców", a ilu kibiców. Frekwencją zawsze wygywaliście bardzo. Kibicowsko to wiecie jak to wygląda. 4:0. Ale napisze taki typ u Was,że wstyd to powinno być tym co stracili flagi,jemu wstyd nie jest. To co takie osoby mają wspólnego z kibicowaniem? A takich wpisów na Waszym forum było 80%po tym zdarzeniu. Bawcie się,mecz otwarcia,runda. Zróbcie ogień. Pójdzie sraka piłkarsko i zobaczymy wtedy:)
podejźrzon

Post autor: podejźrzon »

Gringooo2 pisze:Kiedy ostatni raz paliliście coś na wyjazdach ? My nie mamy z tym problemu palimy regularnie nawet przy psach...
W Łowiczu. Wy też ;-). Także nie p******, bo już to nie jest nawet śmieszne.
mracho

Post autor: mracho »

heheh macie mnie,odzyskalem konto gringo ,ale jako ze mnie wkurwiliscie beda cisnal wam teraz z dwoch kont,zobaczymy jak to przepalicie.w Lowiczu nie odpaliliscie w sektorze gosci wiec sie nie liczy pajace !
ŁKSC

Post autor: ŁKSC »

Wczoraj w nocy organizowalismy akcje "tlusty czwartek".
Czerwoni dlugo nie beda mogli przepalic tego "swieta"
Co do tego Łowicza to wezcie pod uwage, ze my palilismy przy psach i na monitoringu w klatce... wiec na pelnej stylowce.

Pato 1908 Gang
Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź »

W 2016 roku na meczach wyjazdowych piro pojawiło się w Łowiczu,Strykowie,Głownie,Rawie Mazowieckiej, Warcie, Piotrkowie i chyba na dwóch meczach domowych.
W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W »

Ciekawe czy to wstydzewiaki czy policjanci koalicjanci ;) innej opcji nie widzę chyba że niemiecka ..
niebangla

Post autor: niebangla »

Mam pytanie. Czy Kilińskiego wyznacza granicę? Wiadomo że w centrum są i eŁKaeSiacy i Widzewiacy ale mnie chodzi o taką granicę strefy wpływów. Abramowskiego to ostatni bastion ŁKSu w tamtej części Łodzi?
Widzewski GóRniak

Post autor: Widzewski GóRniak »

Na wschód od Kilińskiego w zasadzie tylko RTS, z nielicznymi wyjątkami.
niebangla

Dzięki wielkie. A na starym mieście i południowej części Bałut po zachodniej stronie Zachodniej (Limanowskiego itd) niepodzielnie rządzi ŁKS czy i Widzew na tych terenach ma dużo do powiedzenia?
MISTRZ1908

Stare Miasto to Widzew. Oczywiście wiadomo,nie 100% bo wszędzie są jednostki.
niebangla

A stadion ŁKSu to Stare Polesie, Karolew czy Zdrowie?
wid08

Post autor: wid08 »

Stadion ŁKSu nie leży na żadnym osiedlu tylko przy parku na Zdrowiu,najbliższe osiedla to Mireckiego i Karolew
niebangla

Wiem, że przy parku (swoją drogą mocno klimatyczny jest), ale pytam bo właśnie tak mi się zdawało, że leży na pograniczu osiedli.
MISTRZ1908

Klub ŁKS-u.
rozpierdol

Gringooo2 pisze:Tak jak inne poważne ekipy, które tutaj sie nie wpisują, a my taką powazna ekipą jesteśmy. Jestesmy ŁKS i nie potrzebujemy sie na siłe promować. To druga strona musi cały czas sie dowartościowywac w internecie i tak jest od zawsze.
Odpuszczamy sobie tutaj pisanie i przepychanie sie z drugą stroną.

Walka w internecie nie jest naszym problemem, to jest problem czerwonych i niech tak zostanie..
Po czym mijają 3 dni i jedzie na nowo z tym samym bełkotem.

Niech w końcu odetną tej picce internet na Aleksandrowskiej.

On jest na podobnym poziomie co ''król'' GKMu.

https://www.youtube.com/watch?v=vXve-nPqiJc
showmustgoon

Post autor: showmustgoon »

Wczoraj wieczorową porą na Teofilowie przy rynku na Rojnej w okolicach Lnianej został obfity skromny (kilkunastu) skład ŁĶS z TEO balangujący w okoliczne pizzeri. Na dwóch nieprzytomnych gwiazdorów którzy pierwsi skakali z gadżetami firmy Fiskars atakujący z okolicznego FC oddałi mocz.

RTS!
GramProjekty

Post autor: GramProjekty »

Pytanie do kibiców ŁKS'u:

1. Czy działa dalej u was grupa" PATO GANG" było gdzies nawet zdiecie flagi, jednak na stadionie już chyba dłuższy czas nie wisi? Moglbys ktos opisac ich dzialalność czy dalej sa aktywni czy jest/ byl to bardziej sklad skupiający ludzi z jednego osiedla ?
2. Wredne Gnoje to jakas oficjalna grupa?
kmwtww10

Post autor: kmwtww10 »

GramProjekty pisze:Pytanie do kibiców ŁKS'u:

1. Czy działa dalej u was grupa" PATO GANG" było gdzies nawet zdiecie flagi, jednak na stadionie już chyba dłuższy czas nie wisi? Moglbys ktos opisac ich dzialalność czy dalej sa aktywni czy jest/ byl to bardziej sklad skupiający ludzi z jednego osiedla ?
2. Wredne Gnoje to jakas oficjalna grupa?

Ten cały Gringo podpisuję się jako pato gang wiec pewnie jest tam królem ;)
Janiol

showmustgoon pisze:Wczoraj wieczorową porą na Teofilowie przy rynku na Rojnej w okolicach Lnianej został obfity skromny (kilkunastu) skład ŁĶS z TEO balangujący w okoliczne pizzeri. Na dwóch nieprzytomnych gwiazdorów którzy pierwsi skakali z gadżetami firmy Fiskars atakujący z okolicznego FC oddałi mocz.

RTS!
To już któreś z kolei zaliczone plecy przez ŁKS w tym roku. Widzew nie odpuści tych flag przez bardzo długo i ełkasiacy będą upokarzani przy każdej nadażającej się okazji.
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

Trzeba pamietac ze kibice net rzadza sie swoimi prawami
I niezaleznie ile razy LKS zaliczy plecy, to sa tu kmioty, ktore zawsze beda mowic "my mamy wasze flagi" i wcale niewazne jest, ze niewiadomo o ktore flagi chodzilo- to tez jedna ze wspomnianych praw.
Janiol

Ale ty wy piszecie jak to trzęsiecie Łodzią i o flagach non stop.
DK08

Post autor: DK08 »

Janiol pisze:Ale ty wy piszecie jak to trzęsiecie Łodzią i o flagach non stop.
O flagach będziesz miał temat kręcony jeszcze długie lata :)
ozga

Post autor: ozga »

Plus mojej aktywnosci tutaj,to ze czekoladowa cipa przypomniala sobie w koncu ze jest moderatorem,dawaj czeko przestan w koncu walic konia przed kompem tylko wez sie do roboty hehehee
bialy08

Post autor: bialy08 »

I to jest właśnie szczyt możliwości Widzewa ,te wszystkie ostatnie zajebiste akcje.
wrwcrew

Post autor: wrwcrew »

Nikt z teogangu nie wie o takim zdarzeniu. Wiec chyba miedzy bajki możecie wcisnąć .
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

coś co jakiś czas temu było marzeniem, przed chwilą stało się FAKTEM!

Obrazek
Kibic 30x

Post autor: Kibic 30x »

To czyli jest jednak Widzew w Łodzi skoro tyle grafow im przestrzelacie.a 2 sprawa o czym napisy na murach świadczą i to chodzi o każde miasto? Codziennie ktoś maluje i przestrzela.
ODPOWIEDZ