Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
daleko

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: daleko » 22.02.2017, 20:41

MISTRZ1908 pisze:Że co? Że kibicowsko? Zobaczymy. Pytanie ilu w tym"kibiców", a ilu kibiców. Frekwencją zawsze wygywaliście bardzo. Kibicowsko to wiecie jak to wygląda. 4:0. Ale napisze taki typ u Was,że wstyd to powinno być tym co stracili flagi,jemu wstyd nie jest. To co takie osoby mają wspólnego z kibicowaniem? A takich wpisów na Waszym forum było 80%po tym zdarzeniu. Bawcie się,mecz otwarcia,runda. Zróbcie ogień. Pójdzie sraka piłkarsko i zobaczymy wtedy:)
Pijesz do mnie widze :)
Zrob 20% dla Lksu tego co ja dla Widzewa to wtedy bedziemy mogli pogadac.
Mam wiecej wspolnego z kibicowaniem niz Ty i pisze to ze 100% pewnoscia.
Patrzac na wasza frekwencje smialo moge napisac ze gdy ja zapier**** 250 km na mecz "u siebie" to tobie i tobie podobnym nie chce sie przejechac dwoch pystankow tranwajem na mecz u siebie.
Masz pewnie max 15 lat jestes zapatrzony w swoja ekipe ale sam nie praktykujesz tego ;) masz kiepskie pojecie slowa "kibic"
Wiec ja sie pytam co ty masz wspolnego z kibicowanie?

iparts.pl
rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 22.02.2017, 21:08

ku*** ktoś jeszcze wierzy,że ten łeb odpuści na amen ten temat i przestanie pierdolić w kółko o tym samym?Przecież trzeba być pierdolniętym by apelować wiele razy do swoich kumpli by odpuścili ten temat a samemu nie móc się do tego zastosować.Robienie z pyska d*** to twoja domena chyba.Taki właśnie ku*** poważny typ co się zarzekał,że już nigdy się nie wpisze.

Co do derbów to skończ snuć te swoje domysły psychiczku,bo tak jak napisał serce miasta większość kiboli na Widzewie nie chce derbów bez was.Twoi poważniejsi i mądrzejsi kumple o tym wiedzą i nikt tutaj pierdół na ten temat nie pisze.Wiedzą też deklu,że wiele zależy zarówno od psiarni jak i władz miasta.Panowie z Łksu wbijcie mu w końcu do łba,bo wiecznie będzie ten temat rozpierdalał swoimi zjebanymi przekminkami,które roją mu się we łbie po dopałach czy c*** wie czym.
1910

podejźrzon

Post autor: podejźrzon » 22.02.2017, 22:08

Gringooo2 pisze:Kiedy ostatni raz paliliście coś na wyjazdach ? My nie mamy z tym problemu palimy regularnie nawet przy psach...
W Łowiczu. Wy też ;-). Także nie p******, bo już to nie jest nawet śmieszne.

mracho

Post autor: mracho » 23.02.2017, 15:53

Oczywiscie juz mnie zydzewiaki musialy zglosic,konfidentki.Nie mozecie przepalic jak niszcze tutaj waszą propapagande.Oj nie mozecie,ale to dopiero początek ;))

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 23.02.2017, 16:28

podejźrzon pisze:
Gringooo2 pisze:Kiedy ostatni raz paliliście coś na wyjazdach ? My nie mamy z tym problemu palimy regularnie nawet przy psach...
W Łowiczu. Wy też ;-). Także nie p******, bo już to nie jest nawet śmieszne.
W Łowiczu nie byliscie nawet w sektorze gości, tak jak w Zgierzu i na innych swoich ''wyjazdach'' do Waszych FC gdzie defacto staliscie na całym stadionie . Wiec sam nie p****** cwaniaczku i nie porównuj jednego do drugiego.

ps./ ty powyzej nie podszywaj sie pajacu.
Pato 1908 Gang

mracho

Post autor: mracho » 23.02.2017, 16:33

heheh macie mnie,odzyskalem konto gringo ,ale jako ze mnie wkurwiliscie beda cisnal wam teraz z dwoch kont,zobaczymy jak to przepalicie.w Lowiczu nie odpaliliscie w sektorze gosci wiec sie nie liczy pajace !

ŁKSC

Post autor: ŁKSC » 23.02.2017, 17:14

Wczoraj w nocy organizowalismy akcje "tlusty czwartek".
Czerwoni dlugo nie beda mogli przepalic tego "swieta"
Co do tego Łowicza to wezcie pod uwage, ze my palilismy przy psach i na monitoringu w klatce... wiec na pelnej stylowce.

Pato 1908 Gang
ŁKSCwel

Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź » 23.02.2017, 17:45

W 2016 roku na meczach wyjazdowych piro pojawiło się w Łowiczu,Strykowie,Głownie,Rawie Mazowieckiej, Warcie, Piotrkowie i chyba na dwóch meczach domowych.

podejźrzon

Post autor: podejźrzon » 23.02.2017, 18:11

Gringooo2 pisze:]W Łowiczu nie byliscie nawet w sektorze gości, tak jak w Zgierzu i na innych swoich ''wyjazdach'' do Waszych FC gdzie defacto staliscie na całym stadionie . Wiec sam nie p****** cwaniaczku i nie porównuj jednego do drugiego.
No i na c*** p********* ruro. Jakie to ma znaczenie, czy byliśmy na sektorze czy nie? Jak jedzie nas na wyjazd tysiak (dla was nieosiągalne), w dodatku do naszego miasta to wiadome, że nie będziemy stać w klatce, bo po c*** tam stać.

Nigdy nie wdawałem się tutaj w takie dyskusje, ale muszę uczciwie przyznać - jesteś zdrowo P*********** zjebie.

ŁKSC

Post autor: ŁKSC » 23.02.2017, 19:57

Dobra zadzwonie dzis do J z Rudy i Cie przypalowcu moze w koncu pogonimy z tego internetu. No chyba ze znowu M z Piotrkowskiej sie za Ciebie wstawi, ale watpie bo juz sam siebie przechodzisz. Na retkini chlopaki z RF juz nawet sie za ciebie wstydza.

Pato 1908 Gang
ŁKSCwel

OleOle

Post autor: OleOle » 23.02.2017, 20:06

Cwelingoo, ty chyba faktycznie chcesz być dojebany przez swoich hehe.
Śląscy Ekstremiści

mracho

Post autor: mracho » 23.02.2017, 21:40

ŁKSC pisze:Dobra zadzwonie dzis do J z Rudy i Cie przypalowcu moze w koncu pogonimy z tego internetu. No chyba ze znowu M z Piotrkowskiej sie za Ciebie wstawi, ale watpie bo juz sam siebie przechodzisz. Na retkini chlopaki z RF juz nawet sie za ciebie wstydza.

Pato 1908 Gang
Teraz to mnie wkurwiles pajacu,dzwonilem wlasnie do R z Teo,M z Polesia,N z Piotrkowa,i C z Retkini,narazie nie odbierają,ale raczej na ŁKS juz wstepu nie masz :) Zobaczymy jak to przepalisz.

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 23.02.2017, 22:09

Ciekawe czy to wstydzewiaki czy policjanci koalicjanci ;) innej opcji nie widzę chyba że niemiecka ..

niebangla

Post autor: niebangla » 24.02.2017, 10:48

Mam pytanie. Czy Kilińskiego wyznacza granicę? Wiadomo że w centrum są i eŁKaeSiacy i Widzewiacy ale mnie chodzi o taką granicę strefy wpływów. Abramowskiego to ostatni bastion ŁKSu w tamtej części Łodzi?

Widzewski GóRniak

Post autor: Widzewski GóRniak » 24.02.2017, 11:58

Na wschód od Kilińskiego w zasadzie tylko RTS, z nielicznymi wyjątkami.

niebangla

Post autor: niebangla » 24.02.2017, 13:40

Dzięki wielkie. A na starym mieście i południowej części Bałut po zachodniej stronie Zachodniej (Limanowskiego itd) niepodzielnie rządzi ŁKS czy i Widzew na tych terenach ma dużo do powiedzenia?

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 24.02.2017, 14:05

Stare Miasto to Widzew. Oczywiście wiadomo,nie 100% bo wszędzie są jednostki.

niebangla

Post autor: niebangla » 24.02.2017, 14:25

A stadion ŁKSu to Stare Polesie, Karolew czy Zdrowie?

wid08

Post autor: wid08 » 24.02.2017, 14:46

Stadion ŁKSu nie leży na żadnym osiedlu tylko przy parku na Zdrowiu,najbliższe osiedla to Mireckiego i Karolew
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie

niebangla

Post autor: niebangla » 24.02.2017, 14:50

Wiem, że przy parku (swoją drogą mocno klimatyczny jest), ale pytam bo właśnie tak mi się zdawało, że leży na pograniczu osiedli.

Hustin Doffman

Post autor: Hustin Doffman » 24.02.2017, 17:04

Jebane obszczymury z jednej jak i drugiej strony miasta robią ku*** z Łodzi skupisko farmazoniarzy,napinaczy,ochujałych parchów i emocjonalnych wykolejeńców! Jak wam psy jebane nie wstyd??? bluzgi,napinke,wyśmiewanie,poniżanie i reszte tych głupot jeszcze można było poczytac,lepsi jestescie od paranienormalnych,ale ku*** za teksty "zadzwonie do M,potem do G i wysle gołębia do H to nie bedziesz mial wjazdu na swój stadion..." to juz nawet nie bany sie należa ale knebel z kutasa!JESTESCIE k**** NIKIM! BIALI JAK I CZERWONI! TO CO TU PREZENTUJECIE NADJE SIE NA ALEKSNADROWSKĄ A NIE NA KIBICE.NET! TO WŁASNIE PRZEZ TAKIE k**** JAK WY TEN PORTAL STAŁ SIE POŚMIEWISKIEM! ŻYCZE WAM CIĘŻKIEGO WPIERDOLU OD SWOJEJ KOSY ZA TO CO TU ROBICIE!!! ŚMIERĆ FARMAZONIARZOM!
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 24.02.2017, 17:57

proponuje wyluzowac panowie, bo tak jak pisałem w ktoryms z ostatnich wpisów te wszystkie konta piszące bardzo kontrowersyjne rzeczy, wzniecające tu burze i podszywające sie pod rozne osoby to są MILICJANCI , którzy pewnie mają na słuzbie niezłą beczke jak czytają jakie tu poruszenie wywołują.
może przynajmniej to bedzie jakiś powód zeby wyjebac ten temat w kosmos.

niech ten temat umrze śmiercią naturalną , albo niech ktoś mądry go wreszcie stąd wypierdoli tak jak juz pisałem tu sto razy od samego początku mojej kariery tutaj . pozdrówki
Pato 1908 Gang

Eternidad

Post autor: Eternidad » 24.02.2017, 19:14

koniuszko po c*** tu dorzucasz napinke ? czy Pati coś teraz o Was napisał że musiałeś sie tak spiąć? ładna p**** w życiu musisz być skoro sobie na tyle pozwalasz w Internecie.

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 24.02.2017, 19:47

Eternidad pisze:koniuszko po c*** tu dorzucasz napinke ? czy Pati coś teraz o Was napisał że musiałeś sie tak spiąć? ładna p**** w życiu musisz być skoro sobie na tyle pozwalasz w Internecie.
No widocznie napisalem o nim i go to dotknelo , bo to on jest jedna z wielu pizd ktore zarejsteowaly sie tu tylko po to zeby pisac o mnie. Nie o Łksie , nie o Rtsie , ani o Gksie Bełchatów tylko o mnie...
Przejrzyj sobie kumplu jego wpisy i powiedz , co ja mu takiego musialem zrobić ;) ???

Generalnie od dłuższego czasu mam wrażenie że największy farmazon i napinke pociskaja tutaj osoby niezwiązane ani z ŁKS ani z Widzewem, a to pod kogo się podszywają i o czym p******* to jest też już zupełnie inna kwestia.
Pato 1908 Gang

Eternidad

Post autor: Eternidad » 24.02.2017, 20:10

Koniuszko pisze:Schizofrenik sam na swoje posty odpowiada pod kilkoma kontami:) Miś pluszowy jest z ciebie dumny.
chyba Ci sie cos pomyliło. to moje jedyne konto na tym forum. spójrz kto założył ten temat.. i najlepiej już stąd idz i nie prowokuj

Master1

Post autor: Master1 » 24.02.2017, 21:28

te zjeby z kałesu rozwaliły cały temat.Powinni was wykluczyć z osiedla

mracho

Post autor: mracho » 25.02.2017, 00:04

Eternidad pisze:
Koniuszko pisze:Schizofrenik sam na swoje posty odpowiada pod kilkoma kontami:) Miś pluszowy jest z ciebie dumny.
chyba Ci sie cos pomyliło. to moje jedyne konto na tym forum. spójrz kto założył ten temat.. i najlepiej już stąd idz i nie prowokuj
Dokladnie,cos mu sie pomylilo,eternitad,gringo i mracho to jest jedyne jakie mam konto na tym forum(aktywne).Nie mozecie tego przepalic,co ? dzwonie chyba do R z teofki,albo T z wrobla bo sie najebalem i kilku farmazoniarzy z lksu bedzie rozkminionych,jedyne oficjalne stanowisko Łks-u to ja,jak to przepalicie pizdy ?

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 25.02.2017, 06:21

Klub ŁKS-u.

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 25.02.2017, 11:58

Gringooo2 pisze:Tak jak inne poważne ekipy, które tutaj sie nie wpisują, a my taką powazna ekipą jesteśmy. Jestesmy ŁKS i nie potrzebujemy sie na siłe promować. To druga strona musi cały czas sie dowartościowywac w internecie i tak jest od zawsze.
Odpuszczamy sobie tutaj pisanie i przepychanie sie z drugą stroną.

Walka w internecie nie jest naszym problemem, to jest problem czerwonych i niech tak zostanie..
Po czym mijają 3 dni i jedzie na nowo z tym samym bełkotem.

Niech w końcu odetną tej picce internet na Aleksandrowskiej.

On jest na podobnym poziomie co ''król'' GKMu.

https://www.youtube.com/watch?v=vXve-nPqiJc
1910

mracho

Post autor: mracho » 25.02.2017, 14:04

rozpierdol pisze:
Gringooo2 pisze:Tak jak inne poważne ekipy, które tutaj sie nie wpisują, a my taką powazna ekipą jesteśmy. Jestesmy ŁKS i nie potrzebujemy sie na siłe promować. To druga strona musi cały czas sie dowartościowywac w internecie i tak jest od zawsze.
Odpuszczamy sobie tutaj pisanie i przepychanie sie z drugą stroną.

Walka w internecie nie jest naszym problemem, to jest problem czerwonych i niech tak zostanie..
Po czym mijają 3 dni i jedzie na nowo z tym samym bełkotem.

Niech w końcu odetną tej picce internet na Aleksandrowskiej.

On jest na podobnym poziomie co ''król'' GKMu.

https://www.youtube.com/watch?v=vXve-nPqiJc
Nie mozecie pipy przepalic tego,ze masakruje tu waszą propagande?Ten temat jest moj ten temat do mnie nalezy hehehe.Rozne byly rozmowy w gronie łksiackim,ale doszlimy do wniosku,ze bede sie tu wpisywal i was niszczył,kibice.net nigdy juz nie bedzie takie samo jak kiedys czerwone pomioty.
Edit Czekoladowy_mis - Nie będziesz :) BAN.

showmustgoon

Post autor: showmustgoon » 25.02.2017, 17:33

Wczoraj wieczorową porą na Teofilowie przy rynku na Rojnej w okolicach Lnianej został obfity skromny (kilkunastu) skład ŁĶS z TEO balangujący w okoliczne pizzeri. Na dwóch nieprzytomnych gwiazdorów którzy pierwsi skakali z gadżetami firmy Fiskars atakujący z okolicznego FC oddałi mocz.

RTS!

GramProjekty

Post autor: GramProjekty » 25.02.2017, 19:25

Pytanie do kibiców ŁKS'u:

1. Czy działa dalej u was grupa" PATO GANG" było gdzies nawet zdiecie flagi, jednak na stadionie już chyba dłuższy czas nie wisi? Moglbys ktos opisac ich dzialalność czy dalej sa aktywni czy jest/ byl to bardziej sklad skupiający ludzi z jednego osiedla ?
2. Wredne Gnoje to jakas oficjalna grupa?
www.facebook.com/GramProjektyGraficzne
jc PW

kmwtww10

Post autor: kmwtww10 » 25.02.2017, 20:59

GramProjekty pisze:Pytanie do kibiców ŁKS'u:

1. Czy działa dalej u was grupa" PATO GANG" było gdzies nawet zdiecie flagi, jednak na stadionie już chyba dłuższy czas nie wisi? Moglbys ktos opisac ich dzialalność czy dalej sa aktywni czy jest/ byl to bardziej sklad skupiający ludzi z jednego osiedla ?
2. Wredne Gnoje to jakas oficjalna grupa?

Ten cały Gringo podpisuję się jako pato gang wiec pewnie jest tam królem ;)

Aci

Post autor: Aci » 25.02.2017, 22:39

Hustin Doffman pisze:Jebane obszczymury z jednej jak i drugiej strony miasta robią ku*** z Łodzi skupisko farmazoniarzy,napinaczy,ochujałych parchów i emocjonalnych wykolejeńców! Jak wam psy jebane nie wstyd??? bluzgi,napinke,wyśmiewanie,poniżanie i reszte tych głupot jeszcze można było poczytac,lepsi jestescie od paranienormalnych,ale ku*** za teksty "zadzwonie do M,potem do G i wysle gołębia do H to nie bedziesz mial wjazdu na swój stadion..." to juz nawet nie bany sie należa ale knebel z kutasa!JESTESCIE k**** NIKIM! BIALI JAK I CZERWONI! TO CO TU PREZENTUJECIE NADJE SIE NA ALEKSNADROWSKĄ A NIE NA KIBICE.NET! TO WŁASNIE PRZEZ TAKIE k**** JAK WY TEN PORTAL STAŁ SIE POŚMIEWISKIEM! ŻYCZE WAM CIĘŻKIEGO WPIERDOLU OD SWOJEJ KOSY ZA TO CO TU ROBICIE!!! ŚMIERĆ FARMAZONIARZOM!
Jakbym czytał koran.
LEPIEJ BYĆ MARTWYM NIŻ CZERWONYM

Janiol

Post autor: Janiol » 25.02.2017, 22:48

showmustgoon pisze:Wczoraj wieczorową porą na Teofilowie przy rynku na Rojnej w okolicach Lnianej został obfity skromny (kilkunastu) skład ŁĶS z TEO balangujący w okoliczne pizzeri. Na dwóch nieprzytomnych gwiazdorów którzy pierwsi skakali z gadżetami firmy Fiskars atakujący z okolicznego FC oddałi mocz.

RTS!
To już któreś z kolei zaliczone plecy przez ŁKS w tym roku. Widzew nie odpuści tych flag przez bardzo długo i ełkasiacy będą upokarzani przy każdej nadażającej się okazji.
NORYMBERGA DLA KOMUNY

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 26.02.2017, 03:16

Trzeba pamietac ze kibice net rzadza sie swoimi prawami
I niezaleznie ile razy LKS zaliczy plecy, to sa tu kmioty, ktore zawsze beda mowic "my mamy wasze flagi" i wcale niewazne jest, ze niewiadomo o ktore flagi chodzilo- to tez jedna ze wspomnianych praw.

wid08

Post autor: wid08 » 26.02.2017, 08:27

Apropo wrednych gnoji.wjazd na osiedle radogoszcz w czwartek w dzień,rozjebanch kilka grafów,kilka osób przyspiesza wyraźnie krok,gubiąc po drodze fanty :)
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie

DK08

Post autor: DK08 » 26.02.2017, 08:40

Janiol pisze:
showmustgoon pisze:Wczoraj wieczorową porą na Teofilowie przy rynku na Rojnej w okolicach Lnianej został obfity skromny (kilkunastu) skład ŁĶS z TEO balangujący w okoliczne pizzeri. Na dwóch nieprzytomnych gwiazdorów którzy pierwsi skakali z gadżetami firmy Fiskars atakujący z okolicznego FC oddałi mocz.

RTS!
To już któreś z kolei zaliczone plecy przez ŁKS w tym roku. Widzew nie odpuści tych flag przez bardzo długo i ełkasiacy będą upokarzani przy każdej nadażającej się okazji.
Policz żydku ile razy wy wyłapaliście klapsy w tym roku, i to nie przypadkowe osoby.

Janiol

Post autor: Janiol » 26.02.2017, 09:02

Ale ty wy piszecie jak to trzęsiecie Łodzią i o flagach non stop.
NORYMBERGA DLA KOMUNY

DK08

Post autor: DK08 » 26.02.2017, 09:16

Janiol pisze:Ale ty wy piszecie jak to trzęsiecie Łodzią i o flagach non stop.
O flagach będziesz miał temat kręcony jeszcze długie lata :)

ODPOWIEDZ