Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
FTWzine

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: FTWzine » 16.02.2017, 14:51

rozumiem że administratorzy biorą pewnie jakiś sos za to forum (reklamy itd) ale zastanawia mnie czy nie zależy im choć trochę na poziomie tego forum, skoro akceptują takich zjebów jak gringo vel 1500 innych ksyw.
Szkoda bo ciekawe wątki są przykrywane masą gówna kreowanego przez kilku zjebów, któzy po 2-3 swoich postach powinni być definitywnie wypierdalani stąd

iparts.pl
serce miasta

Post autor: serce miasta » 16.02.2017, 15:23

Patusie nie odpuszczaj,zostań na forum,przyznam ze chetnie czytam Twoje wywody i jesli faktycznie jestes udzielajaca sie osoba na Łksie to warto znać punkt widzenia ówczesnego pokolenia Wojowików z Galery.Przyznam że niekiedy w pewnych sprawach poruszanych tutaj przez Ciebie masz racje.Jednak pamietaj nikt nie jest krystaliczny i czysty a Łks i jego kibice tym bardziej.Pajeczyna poruszył tu temat r. i jak przyklepaliście jawne rozpierdolenie sie waszego czołowego nożownika a Ty spinasz sie tu o jakieś bzdury.Jestes mlodym kibicem i pewnie nie wiesz ale to kibice Twojego klubu kiedys ziny a teraz internet traktują jako tube propagandową słynna galera news ew strona x-mana a dziś Ty naczelny komediant kibice.net.Piszesz że macie wyjebane na kibice.net i że Widzew żyje tym forum a o ile sie nie myle to Wy tj.Stare Polesie po rozkmince na tym forum usuneli z fb.tą śmieszną grafike.
Teraz przy okazji nowych stadionów Widzew tj.kibice pokazali że są z klubem mimo iż większośc raczej nie wierzy w awans i to Wy musicie nas doganiac w temacie frekfecji która zawsze w Łodzi kibicowsko była wazna i jak chodziło Was czasem wiecej to trabiliscie o tym wszedzie kiedyś w zinach teraz na necie.Chuligańsko natomiast to Widzew cos musi Wam udowodnić i tak w kółko,tak to wyglada w miescie derbowym,Ty chyba tego jednak nie rozumiesz.

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 16.02.2017, 15:48

Mało Was dziewczynki.

Swojego zdania nie odwołuje, bo to wy bedziecie tutaj nadal pisac, chocby sami ze sobą. Zawsze byliscie mocno internetowi ito od was zawsze wpisywało sie tutaj sporo ogarnietych osob.

Mam nadzieje że osoby z ŁKSu - KIBICUJĄCE I UDZIELAJĄCE sie w jakikolwiek sposob , na codzień - i tutaj aktywne od czasu do czasu, dające sie wciągać tak jak ja w wasze gierki - zrozumieją o co chodzi , i zrozumieją ze tylko w ten sposob możemy pokazac róznice miedzy kibicami ŁKS i Widzewa. Ja do tego długo sie przekonywałem , ale wreszcie zrozumiałem ze przekrzykiwanie sie z bandą czerwonych na internetowym forum jest po prostu kompletnie bez sensu. Tak naprawde to gówno was obchodzi nasz punkt widzenia. A ze wasze musi byc zawsze na wierzchu to kazdy z nas to wie, niech więc bedzie tutaj tylko Wasze, a nasz punkt widzenia i nasze racje miejmy w swoich głowach.

Bawcie sie dalej same dziewczęta , aaaha i jeszcze jedno - zapomniałem.... nie jestescie tutaj same, sporo z bardzo mocno kontrowersyjnych wpisów, albo wpisów podszywających sie pod coś tam, albo pod konkretne osoby, to Policjanci z Sienkiewicza .
Pozdrawiam ich równiez srodkowym palcem.
Pato 1908 Gang

Kombatant75

Post autor: Kombatant75 » 16.02.2017, 16:25

Gringooo2 pisze:Mało Was dziewczynki.

Swojego zdania nie odwołuje, bo to wy bedziecie tutaj nadal pisac, chocby sami ze sobą. Zawsze byliscie mocno internetowi ito od was zawsze wpisywało sie tutaj sporo ogarnietych osob.

Mam nadzieje że osoby z ŁKSu - KIBICUJĄCE I UDZIELAJĄCE sie w jakikolwiek sposob , na codzień - i tutaj aktywne od czasu do czasu, dające sie wciągać tak jak ja w wasze gierki - zrozumieją o co chodzi , i zrozumieją ze tylko w ten sposob możemy pokazac róznice miedzy kibicami ŁKS i Widzewa. Ja do tego długo sie przekonywałem , ale wreszcie zrozumiałem ze przekrzykiwanie sie z bandą czerwonych na internetowym forum jest po prostu kompletnie bez sensu. Tak naprawde to gówno was obchodzi nasz punkt widzenia. A ze wasze musi byc zawsze na wierzchu to kazdy z nas to wie, niech więc bedzie tutaj tylko Wasze, a nasz punkt widzenia i nasze racje miejmy w swoich głowach.

Bawcie sie dalej same dziewczęta , aaaha i jeszcze jedno - zapomniałem.... nie jestescie tutaj same, sporo z bardzo mocno kontrowersyjnych wpisów, albo wpisów podszywających sie pod coś tam, albo pod konkretne osoby, to Policjanci z Sienkiewicza .
Daj spokój i wyluzuj,pisałem Ci już jak byłeś pod nickiem Adames i Bnowak że przynosisz lipę wszystkim dobrym chłopakom z Łksy.

Odpocznij czasami ,pozdro dla dobrych chłopaków z Łksy i Widzewa.
Semper Fidelis

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 16.02.2017, 17:53

Kombatant - co Ty za przeproszeniem p********* o jakiś nickach załozonych c*** wie przez kogo, i po co. Jestes starszym gosciem a dałes sie zmanipulować przez kogos nawet nie wiem kogo, czy jakiś gimbusów, czy kogoś innego i jaki miał w tym cel , ale c*** tam nie mój problem.

To że jak zalozylem pierwsze swoje konto - pato1908gang i zaczalem prostowac czerwoną propagande, i nagle pojawiło sie od c**** nowych botów piszących w pozornie ten sam sposob jak ja, i stosując te same argumenty to nie moja wina. Nie wiem czy to były psy, czy ktoś od nas, czy z RTS, i generalnie teraz to juz mnie c**** obchodzi...
Mogł być to nawet ktoś od Was , z Legii - bo chyba Widzewiacy przyznają mi racje że w internetowej wojnie propagandowej z Widzewem akurat Legia jest bardzo aktywna, duzo wieksza role przywiązują do cisniecia RTSu niż Polonii , ale c*** również w to..

i jeszcze jedno, rozśmieszyłes mnie z tym żebym wyluzował hehehe, generalnie nie było na tym forum chyba drugiej tak wyluzowanej osoby jak ja, aż do przesady - ale spokojnie już mi przeszło, przestałem jarac gandke i na niektore rzeczy patrze już inaczej. Wole zostawić sobie rozne przekminki w głowie niż chwalić sie tutaj.

To jest moj ostatni wpis tutaj,nie odpisujcie mi już, zlewajcie prowokatorów ktorzy napewno beda sie pode mnie podszywać i generalnie bawcie sie dobrze, a do kolegów z ŁKSu apeluje tak jak wyzej - wyjebta jaja na to forum , i zajmijcie sie czyms innym , zostawcie swoje przekminki dla siebie albo dzielcie sie nimi kumplom na ośkach. Ahoj ..
Pato 1908 Gang

ŁKSC

Post autor: ŁKSC » 16.02.2017, 19:08

Halo halo
Czy ktos tu sie przypadkiem nie zesral pod siebie???
Czy mi sie tylko wydaje... bo u mnie na Retkini zajezdza nieziemsko :D

Ps. Tak koncza frajerzy.
Ps2. PozdrAWiam
Ps3. Post o 19:08 przypadek?

Pato 1908 Gang
ŁKSCwel

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 16.02.2017, 21:47

Gringooo2 pisze:nie jestescie tutaj same, sporo z bardzo mocno kontrowersyjnych wpisów, albo wpisów podszywających sie pod coś tam, albo pod konkretne osoby, to Policjanci z Sienkiewicza .
Ostatnio policjantem nazwałeś P.,potem go tutaj przepraszałeś a dziś się sprułeś do niego.Ośmieszył was tutaj niejednokrotnie,chociażby ze sprawą R.
Od was jedynie pojęcie w temacie mieli tutaj Yogi oraz WhiteFanatic.Ty siedziałeś cicho wtedy jak mysz pod miotłą,bo nie wiedziałeś o co chodzi.
1910

Red power

Post autor: Red power » 16.02.2017, 22:35

nikodem pisze:Bez kitu,gość ma ewidentny problem,druga opcja to,że ma max 15 lat,co można by jeszcze wybaczyć.
Według mnie to przez dopały.Szkoda każdego kto się w ten syf wpierdolił i piszę to teraz całkowicie poważnie i bez żadnej szydery.Koleś ma ewidentnie rozdwojenie jaźni.

płyndonaczyń

Post autor: płyndonaczyń » 16.02.2017, 23:40

Witam. Mam pytanie do kogoś z Widzewa. Jakie baluckie osiedla teraz wyróżniają się najbardziej?

piąty dan

Post autor: piąty dan » 17.02.2017, 09:24

Gringooo2 pisze:ŁKSC podszywaczu j***** - wielki murzynski c*** ci w głowe, obojetnie czy jesteś psem, czy jestes czerwony, czy jestes po prostu zwykłą męską zakompleksioną dziwką :)
:D
Gringooo2 pisze:generalnie nie było na tym forum chyba drugiej tak wyluzowanej osoby jak ja, aż do przesady - ale spokojnie już mi przeszło, przestałem jarac gandke i na niektore rzeczy patrze już inaczej. Wole zostawić sobie rozne przekminki w głowie niż chwalić sie tutaj.
Przestałeś jarać gandkę i zacząłeś jeszcze bardziej bredzić.

Gringooo2 pisze:To jest moj ostatni wpis tutaj,
Po czym pojawia się kolejny wpis haha.

Gringooo2 pisze:braku aktywnosci sobie zarzucić nie moge
Na forum na pewno i tutaj każdy Widzewiak się z tobą zgodzi.

Gringooo2 pisze:a najlepszym dowodem na to że moja misja tutaj sie powiodła jest skrzynka PW na roznych moich kontach, zawalona przez groźby , propozycje solówek i rozkminki co do mojej osoby ze strony czerwonych .
Powiodła się w c*** hahah.

Obsrałeś się ale misja na forum się powiodła. Tak sobie to tłumacz - a dowodem na to niech będą wpisy twoich ogarniętych kolegów po szalu którzy zarzucali ci nie raz że piszesz brednie i kazali stąd w**********.

daleko

Post autor: daleko » 17.02.2017, 15:27

my tu gadu gadu a 9000 karnetow poszlo :) stan na teraz to 9051!
TYLKO WIDZEW!

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 17.02.2017, 20:12

Rekord Parmy został pobity!Kolejny cel to 10 tysięcy karnetów.

Niestety derby nie zostaną przesunięte na weekend i odbędą sie tak jak było pierwotnie ustalone czyli w środę 17 maja.
1910

Vincentus

Post autor: Vincentus » 18.02.2017, 09:40

Jaka liczba ŁKSu w Holandii z OL??
RTS&HKS

cobytu

Post autor: cobytu » 18.02.2017, 13:12

Vincentus pisze:Jaka liczba ŁKSu w Holandii z OL??
13 osób
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

WWW1910

Post autor: WWW1910 » 19.02.2017, 05:16

MISTRZ1908 pisze:
WidzewskaCharyzma pisze:Interesujące jest to nagłe zainteresowanie karnetami z waszej strony, troche późno i bez polotu, ale macie się od kogo uczyć, jak w wielu innych aspektach to bywało, może to kiedyś przyniesie dla was wymierny skutek, a tak na razie pozostaje "nowoczesna dziura w płocie".
Dziękujemy Wam Nasi nauczyciele,stwórcy wszystkiego co jest rozumiane pod pojęciem ruch kibicowski. Zawsze będziecie Naszym niedoścignionym wzorem we wszystkim. Po tym co napisałeś to nie wiem czy się nie powiesić bo sprawiłeś mi przykrość,myślę,że to stwierdzenie będzie miało duży wpływ na ŁKS. Po tym ciosie prawdy środowisko się nie podniesie.
Widzę, że próbujesz tu uskuteczniać jakąś szyderę, a prawda jest taka, że kolega dobrze napisał. Możecie się od nas uczyć w bardzo wielu kwestiach. Ile było lat naszej dominacji? Jak długo nie istnieliście w Łodzi? Sam sobie odpowiedz, a już wasze zakompleksione gadki co do naszych karnetów to już jest szczyt. Sami byście chcieli mieć tyle karnetów sprzedanych, ale niestety po pierwsze od was może kupić co najwyżej 900 osób, a nie 9000, a po drugie i tak nie macie warunków żeby pomieścić tylu kiboli na tej swojej śmiesznej trybunce.

marcino2981

Post autor: marcino2981 » 19.02.2017, 08:38

Za to mamy wasze czerwone szmaty które spłonął na waszym nowym kurniku przy wszystkich obecnych jednosezonowcow

DK08

Post autor: DK08 » 19.02.2017, 09:08

WWW1910 pisze:
MISTRZ1908 pisze:
WidzewskaCharyzma pisze:Interesujące jest to nagłe zainteresowanie karnetami z waszej strony, troche późno i bez polotu, ale macie się od kogo uczyć, jak w wielu innych aspektach to bywało, może to kiedyś przyniesie dla was wymierny skutek, a tak na razie pozostaje "nowoczesna dziura w płocie".
Dziękujemy Wam Nasi nauczyciele,stwórcy wszystkiego co jest rozumiane pod pojęciem ruch kibicowski. Zawsze będziecie Naszym niedoścignionym wzorem we wszystkim. Po tym co napisałeś to nie wiem czy się nie powiesić bo sprawiłeś mi przykrość,myślę,że to stwierdzenie będzie miało duży wpływ na ŁKS. Po tym ciosie prawdy środowisko się nie podniesie.
Widzę, że próbujesz tu uskuteczniać jakąś szyderę, a prawda jest taka, że kolega dobrze napisał. Możecie się od nas uczyć w bardzo wielu kwestiach. Ile było lat naszej dominacji? Jak długo nie istnieliście w Łodzi? Sam sobie odpowiedz, a już wasze zakompleksione gadki co do naszych karnetów to już jest szczyt. Sami byście chcieli mieć tyle karnetów sprzedanych, ale niestety po pierwsze od was może kupić co najwyżej 900 osób, a nie 9000, a po drugie i tak nie macie warunków żeby pomieścić tylu kiboli na tej swojej śmiesznej trybunce.
Tylu sezonowców a wciąż nie ma kto bronić NAJWAŻNIEJSZYCH flag.

Tata psychopata

Post autor: Tata psychopata » 19.02.2017, 09:11

WWW1910 pisze:Widzę, że próbujesz tu uskuteczniać jakąś szyderę, a prawda jest taka, że kolega dobrze napisał. Możecie się od nas uczyć w bardzo wielu kwestiach. Ile było lat naszej dominacji? Jak długo nie istnieliście w Łodzi? Sam sobie odpowiedz, a już wasze zakompleksione gadki co do naszych karnetów to już jest szczyt. Sami byście chcieli mieć tyle karnetów sprzedanych, ale niestety po pierwsze od was może kupić co najwyżej 900 osób, a nie 9000, a po drugie i tak nie macie warunków żeby pomieścić tylu kiboli na tej swojej śmiesznej trybunce.
Jestem starym rocznikiem i nie próbuję na próżno wdawać się w zbędne dyskusje, ale nie sposób przejść obojętnie wobec takich zakompleksionych wpisów jak ten.
Czego możemy się od was uczyć? Zapomniałeś chyba, bądź jesteś za młody by wiedzieć że to właśnie wy wiele uczyliście się od nas.
By uciąć zbędną dyskusję przypomnę jednego z waszych najlepszych pod każdym względem kibica śp.Karola.
Wiele lat bujał się z naszymi śp.Świadkami bo u was nie miał sobie równych, charakternych chłopaków.
No właśnie ile było tych lat waszej nie dominacji a przewagi, 5-7?
Dobrze pamiętam te czasy i przyznaję że być eŁKSiakiem w tych czasach to trzeba było mieć jaja, bo kogo się nie spytało czy interesował się piłka czy nie, był za Widzewem, ale wszystko co dobre szybko się kończy... jak wasza dobra łódzka ekipa wspomnianego wcześniej Wieśka Boksera.
Końcówka lat 90-tych to już bezwzględna nasza dominacja, a raczkujący Destroyersi wzbudzali u nas tylko śmiech.
Jak długo nie istnieliśmy w Łodzi? to już chyba nadużycie... to wy przez wiele lat nie istnieliście i to w dokładnym tego słowa znaczeniu.
Później my i ludzie mojego pokolenia byliśmy w mniejszości przytłoczeni waszymi nagłymi sukcesami sportowymi i sympatykami kopanej w całym kraju, ale jeśli chodzi o chuligankę to działaliśmy na miarę naszych możliwości.
Słabo? to popytaj starszych czy tak beztrosko śmigali sobie po mieście w szlach?
Co do karnetów, super to wam wychodzi.
Mam znajomego który jest już emerytem i kupił dosłownie za grosze dwa karnety dla siebie i wnuczka.
Spytałem będziesz chodził na mecze? odpowiedział na derby się przejdziemy no i może na Legie?
Ilu takich jest? nie wiem... ilu z emigracji kupiło karnet w ramach cegiełki? nie wiem i nie mój problem, bawcie się sami.
My też mamy swoje małe sukcesy jak za sponsorowanie piłkarzom zimowego zgrupowania w Grodzisku, a po wczorajszym sparingu z Radomiakiem który jak dobrze pamiętam jest wiceliderem 2 ligi widać kasa nie poszła na marne.
Wpadajcie dalej w samozachwyt, a jak chcecie dyskredytować ŁKS to najpierw spójrzcie na siebie o najwspanialsi i najwięksi.

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 19.02.2017, 10:23

marcino2981 pisze:Za to mamy wasze czerwone szmaty które spłonął na waszym nowym kurniku przy wszystkich obecnych jednosezonowcow
Bardzo groźny wpis ale najpierw to chyba psy i władze miasta muszą wydać zgode byscie w ogole na ten mecz weszli.Kiedys by wam moze pomogl komendant ale teraz niestety trzeba liczyc na jakis cud.

Co do karnetow to liczy się sam fakt ile ich poszlo-PONAD 9 TYSIĘCY A TO JESZCZE NIE KONIEC.Teraz bedziecie probowali dyskredytowac i pisac ilu z tych co zakupili karnety bedzie chodziło na mecze??c*** was to obchodzi,liczba kosmos i to się liczy.Kibice Widzewa dali ogromne wsparcie klubowi i co ważne tak jak ktos napisal nikt nikogo jakimiś groźbami do kupna nie musiał przymuszać tak jak na Polesiu.
To o Widzewie można przeczytać w prasie,internecie,tv bo kazdy jest pod wrazeniem takiej liczby.Nie o was,bo niby o czym pisać na wasz temat?
Jeszcze zobaczycie kto lepiej na tym wyjdzie i czy dalej za jakis czas będziecie pisać o jednosezonowcach.
1910

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 19.02.2017, 16:32

wczoraj odbył się turniej kibiców w Końskich (woj. świętokrzyskie), przez który przewinęło się sporo fanów Widzewa

StareBałuty1908

Post autor: StareBałuty1908 » 19.02.2017, 22:33

Jestem starym rocznikiem i nie próbuję na próżno wdawać się w zbędne dyskusje, ale nie sposób przejść obojętnie wobec takich zakompleksionych wpisów jak ten.
Czego możemy się od was uczyć? Zapomniałeś chyba, bądź jesteś za młody by wiedzieć że to właśnie wy wiele uczyliście się od nas.
By uciąć zbędną dyskusję przypomnę jednego z waszych najlepszych pod każdym względem kibica śp.Karola.
Wiele lat bujał się z naszymi śp.Świadkami bo u was nie miał sobie równych, charakternych chłopaków.
No właśnie ile było tych lat waszej nie dominacji a przewagi, 5-7?
Dobrze pamiętam te czasy i przyznaję że być eŁKSiakiem w tych czasach to trzeba było mieć jaja, bo kogo się nie spytało czy interesował się piłka czy nie, był za Widzewem, ale wszystko co dobre szybko się kończy... jak wasza dobra łódzka ekipa wspomnianego wcześniej Wieśka Boksera.
Końcówka lat 90-tych to już bezwzględna nasza dominacja, a raczkujący Destroyersi wzbudzali u nas tylko śmiech.
Jak długo nie istnieliśmy w Łodzi? to już chyba nadużycie... to wy przez wiele lat nie istnieliście i to w dokładnym tego słowa znaczeniu.
Później my i ludzie mojego pokolenia byliśmy w mniejszości przytłoczeni waszymi nagłymi sukcesami sportowymi i sympatykami kopanej w całym kraju, ale jeśli chodzi o chuligankę to działaliśmy na miarę naszych możliwości.
Słabo? to popytaj starszych czy tak beztrosko śmigali sobie po mieście w szlach?
Co do karnetów, super to wam wychodzi.
Mam znajomego który jest już emerytem i kupił dosłownie za grosze dwa karnety dla siebie i wnuczka.
Spytałem będziesz chodził na mecze? odpowiedział na derby się przejdziemy no i może na Legie?
Ilu takich jest? nie wiem... ilu z emigracji kupiło karnet w ramach cegiełki? nie wiem i nie mój problem, bawcie się sami.
My też mamy swoje małe sukcesy jak za sponsorowanie piłkarzom zimowego zgrupowania w Grodzisku, a po wczorajszym sparingu z Radomiakiem który jak dobrze pamiętam jest wiceliderem 2 ligi widać kasa nie poszła na marne.
Wpadajcie dalej w samozachwyt, a jak chcecie dyskredytować ŁKS to najpierw spójrzcie na siebie o najwspanialsi i najwięksi.[/quote]

I to powinniście miec czytane co wieczór przed dobrnocką widzewiacy....

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 19.02.2017, 22:40

dziś Widzew wspiera Ruch w Warszawie podczas meczu z Legią w sile 320 osób

Janiol

Post autor: Janiol » 21.02.2017, 19:32

W końcu pedryl pato odpuścił pisanie w tym temacie. Tymi jego wypocinami to już się rzygać chciało.

Na Widzewie jak tak dalej pójdzie to będzie z 12 tysięcy karnetów jak nic.

Derby?? Bez kibiców ŁKSu, ale niewątpliwie będzie wielkie święto w Łodzi. I niech kibice ŁKS nie mają pretensji do nikogo a tymbardziej do kibiców RTS. Wiadomo co by się działo a nikt z miasta nie dopuści do ekscesów na nowo powstałym obiekcie, który będzie wizytówką całej Łodzi. Znowu dobre czasy zaczynają nastawać dla Widzewa. Nowy stadion, pełne trybuny, piękne oprawy i głośny doping. Kibicowsko będzie miazga a piłkarsko też z czasem będzie coraz lepiej.
NORYMBERGA DLA KOMUNY

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 21.02.2017, 20:23

Że co? Że kibicowsko? Zobaczymy. Pytanie ilu w tym"kibiców", a ilu kibiców. Frekwencją zawsze wygywaliście bardzo. Kibicowsko to wiecie jak to wygląda. 4:0. Ale napisze taki typ u Was,że wstyd to powinno być tym co stracili flagi,jemu wstyd nie jest. To co takie osoby mają wspólnego z kibicowaniem? A takich wpisów na Waszym forum było 80%po tym zdarzeniu. Bawcie się,mecz otwarcia,runda. Zróbcie ogień. Pójdzie sraka piłkarsko i zobaczymy wtedy:)

asdfghjkl1910

Post autor: asdfghjkl1910 » 21.02.2017, 20:51

Był spokój i juz jakiś baran musiał się zjebać, 4-0 kibicowsko jak sobie na konsoli wlaczysz. Nie pisz więcej bo robisz lipe ŁKS-iakom. Bez takich jak ty można normalnie poczytać. Sam kiedyś przyznales ze nie jesteś osobą udzielajaca się w żaden sposób wiec daruj nam swoje wywody

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 21.02.2017, 21:21

Zróbcie ogień. Pójdzie sraka piłkarsko i zobaczymy wtedy:)
Wejź no mistrzuniu pomyśl zanim coś już klepniesz, srake piłkarską to my już mamy od ładnych paru lat, a z tego co pamiętam w tym sezonie to zdaje się wy jesteście murowanym faworytem do awansu, a ilu was tam przychodzi to widać wiem wiem same crazy cannibale i dziki. Zrozum to tępa strzałko że to swoiste "pospolite ruszenie" u nas nie wynika z tego że ktoś wierzy w awans czy s finezyjnej gry naszych kopaczy, ludzie chcą poprostu pomóc swemu ukochanemu klubowi w sposób w jaki potrwafią najlepiej wygrzebać się z gówna jak najszybciej, bez dorabinia waszej kosmatej ideologii na temat stadionu, fan clububów i innych bzdetów.
https://t.me/pump_upp

Maxon

Post autor: Maxon » 21.02.2017, 23:31

WidzewskaCharyzma pisze:
Wejź no mistrzuniu pomyśl zanim coś już klepniesz, srake piłkarską to my już mamy od ładnych paru lat, a z tego co pamiętam w tym sezonie to zdaje się wy jesteście murowanym faworytem do awansu, a ilu was tam przychodzi to widać wiem wiem same crazy cannibale i dziki. Zrozum to tępa strzałko że to swoiste "pospolite ruszenie" u nas nie wynika z tego że ktoś wierzy w awans czy s finezyjnej gry naszych kopaczy, ludzie chcą poprostu pomóc swemu ukochanemu klubowi w sposób w jaki potrwafią najlepiej wygrzebać się z gówna jak najszybciej, bez dorabinia waszej kosmatej ideologii na temat stadionu, fan clububów i innych bzdetów.

Twój ukochany klub teraz lata z Resovia i wy się nazywanie "ludzie honoru " i co z wami ? Karnety wam nie pomogą ? Zasady to zasady A wy ich nie macie A co dopiero "honor"

ŁKSC

Post autor: ŁKSC » 22.02.2017, 00:59

MISTRZ1908 - Juz ci kiedys pisałem ale powtorze, bo ty chyba jakis niereformowalny jestes. Nie rob nam kibicom ŁKS przypalu i daruj sobie swoje tandetne przekminki. Bez odbioru.

Pato 1908 Gang
ŁKSCwel

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 22.02.2017, 06:30

Tak jest wodzu. Już się zamykam. Te śmieszne nicki i tak nic Wam nie dadzą. Pozdrawiam.

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 22.02.2017, 06:55

Maxon pisze:Twój ukochany klub teraz lata z Resovia i wy się nazywanie "ludzie honoru " i co z wami ? Karnety wam nie pomogą ? Zasady to zasady A wy ich nie macie A co dopiero "honor"
Czyżby nowe konto rabinowej?

Pisząc o lataniu z Resovią pokazujesz jakie masz pojęcie o pewnych sprawach pizdo.
1910

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 22.02.2017, 07:27

Prędzej nowe konto twojej starej.

Zlewajcie panowie wpisy tych czerwonych pajacykow , podszywaczy i prowokatorow, widać że nawet jak się tu nie wpisuje to te pajace i tak muszą siać ferment taka już ich mentalność i wiesniacka stylówa . Teraz to już wszędzie będą mnie widzieli , i w każdym wpisie który porusza ich kwestie .

Po tym co powyżej to ciekawe że czerwoni już wiedzą że my na derby nie wejdziemy i było to do przewidzenia od momentu jak stracili swoje flagi - myślicie że przepaliliby zdominowanie tego piłkarskiego święta przez nas ? Na swoim nowym stadionie , w obecności 18 tysięcy czerwonej dziczy ? No chyba każdy kto zna ich mentalność wie że to poza zasięgiem ich honoru ;)
Na razie , macie spokój na kolejny tydzień .
Pato 1908 Gang

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 22.02.2017, 07:55

Gringooo2 pisze:Zlewajcie panowie wpisy tych czerwonych pajacykow , podszywaczy i prowokatorow, widać że nawet jak się tu nie wpisuje to te pajace i tak muszą siać ferment taka już ich mentalność i wiesniacka stylówa . Teraz to już wszędzie będą mnie widzieli , i w każdym wpisie który porusza ich kwestie.
Jednak nie wytrzymałeś i po raz kolejny zrobiłeś z mordy d*** wpisując się tutaj chory pajacu.
1910

Maxon

Post autor: Maxon » 22.02.2017, 10:33

rozpierdol pisze:
Maxon pisze:Twój ukochany klub teraz lata z Resovia i wy się nazywanie "ludzie honoru " i co z wami ? Karnety wam nie pomogą ? Zasady to zasady A wy ich nie macie A co dopiero "honor"
Czyżby nowe konto rabinowej?

Pisząc o lataniu z Resovią pokazujesz jakie masz pojęcie o pewnych sprawach pizdo.

A co nie jest tak zapytaj kolegow jak jest bez odbioru !!!

serce miasta

Post autor: serce miasta » 22.02.2017, 10:43

Maxon pisze:
WidzewskaCharyzma pisze:

Twój ukochany klub teraz lata z Resovia i wy się nazywanie "ludzie honoru " i co z wami ? Karnety wam nie pomogą ? Zasady to zasady A wy ich nie macie A co dopiero "honor"
Kolo co Ty za głupoty p*********?W d**** byłes i gówno wiesz Widzew z Resovia nigdzie nie biega i podejrzewam że biegac nie bedzie.Sytuacja faktycznie jest klopotliwa choćby ze względu na Stal ale akurat wy/Ty o honorze i zasadach pisac nie powinienes bo wasze kontakty, układy i zgody są znacznie smierdzace i np.układ z Lechem jest pluciem w pysk Zawiszy itd.
Wyskakujesz tu ze spinką o honorze kiedy jest temat o karnetach,umniejszacie,ja to nawet rozumiem.
Rabinie znów piszesz co Ci sie wydaje.Zapewniam Cie większos jak nie wszyscy Widzewiacy chcą derbów z Wami na stadionie choćby dlatego żebyscie mogli na własne oczy przekonać sie jak daliscie sie wyjebać ze stadionem,frekfecja atmosfera itp. i na własnej skórze poczuć że serce Łodzi bije własnie tu :)rozumisz?
jestes młodym kibicem i musisz wiedziec ze szanse na to ze wnieslibyscie flagi czy nawet jedna flage z tych ktore nam wyjebaliscie sa równe zeru i jak znam zycie to spalicie je przy okazji meczu np.Lech-Ruch/Wisła no ewentualnie na derbach u Was.Napisz lepiej coś o Was pochwal sie jakimiś dokonaniami z ostatnich dni/tygodni,Wasza druzyna dobrze sprawuje sie przed liga a Ty znów odlatujesz macie siatkówke,ping ponga no i oczywiscie swoja stylówke więc jest o czym pisac a Ty znów spinasz sie do Widzewa,bujnij sie na Chojny,Górniak czy nie wiem Stary Widzew o albo lepiej na Bałuty i spotkanemu tam Widzewiakowi powiedz ze ma c****** stylówke...wogóle wiesz o jakich miejscach pisze?trzym sie wariat:)

jimmyjazz

Post autor: jimmyjazz » 22.02.2017, 11:31

Serce miasta, tak jak niektórzy od nas przeginają z podniecaniem się z powodu wyjebanych wam flag, tak ty deprecjonujesz to zdarzenie, co nie zmieni faktu, że jest to jedno z najgrubszych wydarzeń w kibicowskiej Łodzi od lat. Zajebanie wam 4 flag, w tym Awanturników, poza stadionem jest o wiele ważniejsze niż obicie mordy komuś w bramie, a ty piszesz o naszych dokonaniach w ostatnich tygodniach. Przebijcie to, to pogadamy. Poza tym piszesz, że jak znasz życie to spalimy flagi na Lech-Ruch, czy Lech -Wisła. To gdzie ŁKS spali wasze fany to już tylko nasza sprawa, poza tym zawsze wasze flagi zawsze płonęły na waszych oczach. Szybko znowu wylądowaliście głową w chmurach, jeszcze lepsi itd. . Do następnego razu, aż ta patologia z Polesia i może kilka osób z Teo sprowadzi was na ziemię.
Gratuluję liczby karnetów, naprawdę.

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 22.02.2017, 12:07

serce miasta pisze: Rabinie znów piszesz co Ci sie wydaje.Zapewniam Cie większos jak nie wszyscy Widzewiacy chcą derbów z Wami na stadionie choćby dlatego żebyscie mogli na własne oczy przekonać sie jak daliscie sie wyjebać ze stadionem,frekfecja atmosfera itp. i na własnej skórze poczuć że serce Łodzi bije własnie tu :)rozumisz?

Jestes młodym kibicem i musisz wiedziec ze szanse na to ze wnieslibyscie flagi czy nawet jedna flage z tych ktore nam wyjebaliscie sa równe zeru i jak znam zycie to spalicie je przy okazji meczu np.Lech-Ruch/Wisła no ewentualnie na derbach u Was.Napisz lepiej coś o Was pochwal sie jakimiś dokonaniami z ostatnich dni/tygodni,Wasza druzyna dobrze sprawuje sie przed liga a Ty znów odlatujesz macie siatkówke,ping ponga no i oczywiscie swoja stylówke więc jest o czym pisac a Ty znów spinasz sie do Widzewa,bujnij sie na Chojny,Górniak czy nie wiem Stary Widzew o albo lepiej na Bałuty i spotkanemu tam Widzewiakowi powiedz ze ma c****** stylówke...wogóle wiesz o jakich miejscach pisze?trzym sie wariat:)
Słuchaj ostatni raz gościu.

Mowisz o jakis domysłach i umniejszaniu , i wychodzisz z załozenia że flag i tak bysmy nie wnieśli....
hehe my sobie akurat radzimy w pewnych kwestiach całkiem dobrze, to nie nam ochrona czy tam psy zajebały połowe pirotechniki tak jak wam, przy okazji pożegnania starego stadionu. Kiedy ostatni raz paliliście coś na wyjazdach ? My nie mamy z tym problemu palimy regularnie nawet przy psach...

Po drugie w 1 akapicie próbujesz zakłamać rzeczywistość,i dowieść że bedziecie mieli satysfakacje jesli zobaczymy jak super sie prezentujecie na nowym stadionie, ok - tyle ze własnie wpuszczenie nas bardzo skutecznie mogłoby Wam to świeto zepsuć, i nawet jesli na boisku dostalibysmy w dupe, nie pokazali zadnej oprawy, nie śpiewali i przyszli w sto osob to i tak widok Waszych flag w naszym sektorze przykryłby pewnie całą reszte . Kumasz ? Takie mam zdanie, Ty mozesz zostac przy swoim.

I jeszcze co do ostatnich zdań, to nie wiem co za z d*** argumenty, uważasz siebie za normalnego i jesteś starszy, a głebiej chyba nie mogles już sięgnąc - no ale coz idź może na Limanke, Retkinie albo Koziny i spytaj sie kogoś jakie mamy dokonania, napewno Ci chętnie powiedzą heh

narazie
Pato 1908 Gang

serce miasta

Post autor: serce miasta » 22.02.2017, 13:02

jimmyjazz pisze:Serce miasta, tak jak niektórzy od nas przeginają z podniecaniem się z powodu wyjebanych wam flag, tak ty deprecjonujesz to zdarzenie, co nie zmieni faktu, że jest to jedno z najgrubszych wydarzeń w kibicowskiej Łodzi od lat. Zajebanie wam 4 flag, w tym Awanturników, poza stadionem jest o wiele ważniejsze niż obicie mordy komuś w bramie, a ty piszesz o naszych dokonaniach w ostatnich tygodniach. Przebijcie to, to pogadamy. Poza tym piszesz, że jak znasz życie to spalimy flagi na Lech-Ruch, czy Lech -Wisła. To gdzie ŁKS spali wasze fany to już tylko nasza sprawa, poza tym zawsze wasze flagi zawsze płonęły na waszych oczach. Szybko znowu wylądowaliście głową w chmurach, jeszcze lepsi itd. . Do następnego razu, aż ta patologia z Polesia i może kilka osób z Teo sprowadzi was na ziemię.
Gratuluję liczby karnetów, naprawdę.
Deprecjonuje tzn.umniejszam?Nigdy w życiu,uważam że wyjebanie nam flag to najwieksza porażka z wami w moim dotychczasowym kibicowskim życiu i choć byście dostali 10 razy w******* pod rząd to nic nie zmieni.Takie jest moje prywatne zdanie na temat flag ale zycie toczy sie dalej i mimo porazki dotkliwej srodowisko min.kupując karnety pokazało ze nie połozymy sie tylko wyciagamy wnioski i jedziemy dalej z tym koksem.Cieszymy sie z nowego stadionu to zrozumiałe bo akurat w tym temacie to my jestesmy górą.Jestescie dla nas równorzędnym rywalem od zawsze i dobrze że tak jest i to wasze pierdolenie o jeszcze wiekszych,bujaniu w chmurach to są moim zdaniem wasze chore jazdy,to wy sami chcecie być tak postrzegani.
Patusku zrozum że psy nie dopuszczą do tego żebyście wniesli flage i ją spalili,każdy rozsądnie myslacy wie jakie byłyby tego konsekfecje tj.gruba awantura na murawie z psami,barierki na nowym stadioniesą po pas.Jestescie patenciarze?ok.udowodniliscie to min.z flagami ale bądź poważny palicie regularnie na wyjazdach?Jak my i wy żegnaliśmy stadiony to my mielismy regularna wojne z cackiem i działaczami którzy utrudniali zycie kibicom jak mogli mim.napuszczajac psy zey tylko nie bylo piro u was była samowolka tzn.delikatnie mówiac byliscie z działaczami w dobrych relacjach więc nie porównuj choc wg.mnie było mega.Jak wniesiecie i spalicie flagi na derbach u nas przyznam sie do błędu i przyznam że na prawde jestescie koty.

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 22.02.2017, 13:15

ciezko sie z Tobą rozmawia bo nie masz kompletnie argumentów. Wypominasz że ktoś stosuje domysły albo konfabuluje ( trudne słowo) ale jedyną osobą która to robi jesteś Ty.
Oczywiscie Ty juz wiesz ze psy nam nie pozwolą nic wnieść, Wy oczywiscie najchętniej byscie nas widzieli w sektorze gości itp , nigdy nas nie lekceważycie i tak dalej....
i jeszcze najlepsze jest to : ''Jestescie dla nas równorzędnym rywalem od zawsze i dobrze że tak jest i to wasze pierdolenie o jeszcze wiekszych,bujaniu w chmurach to są moim zdaniem wasze chore jazdy,to wy sami chcecie być tak postrzegani."

haha wierzysz w to ? myslisz ze kazdy ma tak krótką pamięć ze komus to wkręcisz ? Wasza megalomania to nasz wymysł ? hehehe dobry jesteś aparat .

Ja bastuje bo do niczego to nie prowadzi. Pozostańmy przy swoich racjach, bo wasze racje i tak ''są z gumy'' i dopasowujecie sobie je do rzeczywistości i aktualnej sytuacji jak nikt inny. Jesteście w tym mistrzami.
Pato 1908 Gang

ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz » 22.02.2017, 14:41

Gringooo2 pisze:
serce miasta pisze: Rabinie znów piszesz co Ci sie wydaje.Zapewniam Cie większos jak nie wszyscy Widzewiacy chcą derbów z Wami na stadionie choćby dlatego żebyscie mogli na własne oczy przekonać sie jak daliscie sie wyjebać ze stadionem,frekfecja atmosfera itp. i na własnej skórze poczuć że serce Łodzi bije własnie tu :)rozumisz?

Jestes młodym kibicem i musisz wiedziec ze szanse na to ze wnieslibyscie flagi czy nawet jedna flage z tych ktore nam wyjebaliscie sa równe zeru i jak znam zycie to spalicie je przy okazji meczu np.Lech-Ruch/Wisła no ewentualnie na derbach u Was.Napisz lepiej coś o Was pochwal sie jakimiś dokonaniami z ostatnich dni/tygodni,Wasza druzyna dobrze sprawuje sie przed liga a Ty znów odlatujesz macie siatkówke,ping ponga no i oczywiscie swoja stylówke więc jest o czym pisac a Ty znów spinasz sie do Widzewa,bujnij sie na Chojny,Górniak czy nie wiem Stary Widzew o albo lepiej na Bałuty i spotkanemu tam Widzewiakowi powiedz ze ma c****** stylówke...wogóle wiesz o jakich miejscach pisze?trzym sie wariat:)
Słuchaj ostatni raz gościu
Czy na jakimś innym portalu na świecie jest jakikolwiek inny człowiek co jest tak uzależniony od forum i tak bardzo mu na nim zależy?

anty1908

Post autor: anty1908 » 22.02.2017, 14:47

Przecież ten temat trzyma się tylko dzięki Gringoo. Przez 2 dni nikt nic nie pisał i pierwszy post to sranie się znowu do niego. O czym tu gadać jak widzewskich chuliganów tylko ciekawi czy Gringoo zakończył karierę czy też nie.

ODPOWIEDZ