Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

_Henderson_

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: _Henderson_ »

Ok, w takiej perspektywie byc moze, mnie chodzilo o oficjalne rozroznienie..i nie przesadzalbym z tym, jak to tragicvznie skonczymy i zle na tym wyjdziemy..mozna np popatrzec na to, jak wygladala Hiszpania przed 86tym, a jak tam jest teraz...Ale to rzeczywiscie nie miejsce na tego typu polemiki;} pozdrawiam
iparts.pl
StareBałuty1908

Post autor: StareBałuty1908 »

Twoja wypowiedź sugeruje że Markwant zmieniał radykalnie swoje poglądy polityczne tylko po to żeby dostać się do RM - tłumaczę że nie o zmianę poglądów tu chodzi tylko o startowanie w wyborach z listy danej partii a Ty dalej swoje.
Bez odbioru.[/quote]

Nie mówię, ze zmieniał poglądy tylko partie od skrajnej do skrajnej tylko po to żeby się dostać do Rady Miasta. Także zdanie mamy podobne spokojnie.
_Henderson_

Post autor: _Henderson_ »

Już wyjasnilem, o co mi chodzilo, o oficjalna optyke..ogolnie to wiem, o co Wam chodzi, tez na ten temat czytalem, i nie jestem jakims zwolennikiekm Unii..Co nie zmienia faktu, ze w pewien sposob dolaczajac do UE stalismy sie tak jakby jednym z wojewodztw, i unia jako taka w interesie ma tez to, aby te jej "wojewodztwa" byly rowniez w miare rozwiniete...To tyle, nie ma co rozwijac, bo to nie temat od tego, a ja juz wyjasnilem, w jakim kontekscie pisalem o platnikach netto..W kazdym razie dzieki za przykladowy artykul i pozdrawiam ;}
hWŁ

Post autor: hWŁ »

StareBałuty1908 pisze:Nie mówię, ze zmieniał poglądy tylko partie od skrajnej do skrajnej tylko po to żeby się dostać do Rady Miasta. Także zdanie mamy podobne spokojnie.
Sęk w tym, że on nie był w żadnej partii a jedynie startował z ich list.
Master1

Post autor: Master1 »

Ty,stare Bałuty 1909,, cmoknij mnie w pompę i zapisuj się do cosinusa, bo cię decyzyjny wyjebie z osiedla .Co za patole,masakra
StareBałuty1908

Master1 pisze:Ty,stare Bałuty 1909,, cmoknij mnie w pompę i zapisuj się do cosinusa, bo cię decyzyjny wyjebie z osiedla .Co za patole,masakra

Master1 - to twój nick ze zbiornika ???

Mam więcej lat niż ty meczów u siebie pryszczaty.
Modowie zbanujcie tego kretyna bo temat zaczął się robić w miarę sensowny a ten go rozpierdala.
Master1

temat był w miare sensowny do momentu aż idiota mistrz1909 z nkodemem dyzmą nie zaczeli podniecac się fotką psów u nas przy stoisku z pamiątkami. Do tego czasu byłem cicho. ps. wy lepiej uważajcie żeby nie siedzieć w ławce z tymi nieukami w niebieskich mundurach...ponoć też się dokształcają w tej szólce dla ludzi z niskim ilorazem intel.Co do meczy,mam 2 u siebie i jeden wyjazd do Zgierza ,dziadzie
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

Słuchaj. Jedynym idiotą to jesteś Ty i koledzy po szalu Tobie to napisali. Ja potrafię normalnie dyskutować co niejednokrotnie przyznali Twoi koledzy. A zdjęcie psów było na tym samym poziomie co Wasza napinka o Cosinusa i grafikę SP. Chciałem zejść do Waszego poziomu. I nie przekrecaj nicków ty k**** bez szkoły. Ładnie musiały Ci te dopały dojechać czachę,że masz takie odpały patusie z ojszczanych bram na WP. Ostatnie zdanie kierowałem do Ciebie w Twoim jezyku żebyś zrozumiał. Nara.
Vincentus

Post autor: Vincentus »

Master nie podszywaj się pod Widzew prowokatorze.
RTS&HKS
White1910Pride

Post autor: White1910Pride »

MISTRZ1908 pisze:Tak napisałeś i tak musi być. Może zorientuj się najpierw. Bo mało brakowało, a byście świętowali największy marketingowy sukces na darmowe karnety z Cosinusa..

Jesteś debilem i zwykłym kłamcą, ciężko jest dyskutować z kimś kto tworzy wirtualną rzeczywistość- bzdurę, a potem powiela ją milion razy twierdząc, że to prawda, domyślam się, że przeczytałeś to na fan page twoich kolegów ze Starego Polesia

Uzupełnią moją wypowiedź i napiszę - Widzew bez takich ochłapów sprzedał już prawie 9 tys karnetów więc proszę was nie piszcie bzdur, a tobie i twoim kolegom fantastom ze fb Starego Polesia coś wyjaśnię - Widzew w maju 2016 roku zawarł bardzo szeroką umowę z inną łódzką szkołą i to z góry wykluczało jakiekolwiek temat ze strony klubu Widzew. Było to już na prawie rok przed meczem otwarcia na nowym stadionie, kiedy temat karnetów na nowy stadion w ogóle nie istniał. Jest to sprawdzenia w necie.

Widzew to nie ŁKS by zmuszać do kupna karnetów groźbą albo żebrem o darmoszkę.

Tak padają wasze kłamstwa
rozpierdol

Post autor: rozpierdol »

Mistrz1908,zamiast się tu udzielać i powielać bzdury to lepiej byś namawiał swoich kumpli z SP do kupowania karnetów.No ale jak ich wyjebią z życia osiedlowego to najwyżej sobie będą na fanpejdżu siedzieć i czytać kolejne groźne zapowiedzi i komunikaty.
1910
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

Ja już z Wami nie dyskutuje. Rozpierdol,zamiast się tu udzielać to wyznaczcie nowe osoby do wożenia flag. Jeśli coś Wam tam zostało jeszcze. Czekamy na derby. Do tego momentu dajmy spokój.
daleko

Post autor: daleko »

Mozna sie gdzies dowiedziec ile tych karnetow SP juz kupilo albo w ile celuje kupic?
Pytam trzeci raz i 0 odpowiedzi.
Rozumiem ze to albo tajemnica albo brak wiedzy z osiedla?
Jacoby331

Post autor: Jacoby331 »

nikodem pisze:
Master1 pisze:temat był w miare sensowny do momentu aż idiota mistrz1909 z nkodemem dyzmą nie zaczeli podniecac się fotką psów u nas przy stoisku z pamiątkami. Do tego czasu byłem cicho. ps. wy lepiej uważajcie żeby nie siedzieć w ławce z tymi nieukami w niebieskich mundurach...ponoć też się dokształcają w tej szólce dla ludzi z niskim ilorazem intel.Co do meczy,mam 2 u siebie i jeden wyjazd do Zgierza ,dziadzie
Ty z wysokim ilorazem intel.meczów,a nie meczy,panie wyjazdowiczu do Zgierza.
W każdym temacie udajesz kumatego, a jesteś zwykłym łbem.
Zanim kogoś poprawisz to sprawdź czy sam nie wyjdziesz na debila.
Master1

To sie pejsiaste po obrażały.Ciagle jechali nas od wioskowych,przejeli Piotrków,Aleks ,już nie wioski,ciągłe bluzgi o gazowaniu,rzuty gwiazdkami w żyda,ale nie ku***,my nie patologia Teraz wielce obrażeni,bo im prawde wypomnisz ps.nikoś zwracam honor,co do meczów,chyba się zapisze do cosinusa ale nie wiem czy zdam egzaminy he he. Dobra sorry,koniec rozmywania,pozdro
ŁKSC

Post autor: ŁKSC »

Na c*** ten temat dalej istnieje i komu na tym zalezy??? Wyjebac to w pizdu

Pato 1908 Gang
ŁKSCwel
Gringooo2

Post autor: Gringooo2 »

ŁKSC podszywaczu j***** - wielki murzynski c*** ci w głowe, obojetnie czy jesteś psem, czy jestes czerwony, czy jestes po prostu zwykłą męską zakompleksioną dziwką :)

Pare rzeczy ostatnio przemyślałem, i jako ten który siał tutaj terror przez ostatni rok albo dwa i odpisywał praktycznie na wszystkie zarzuty Widzewiaków w taki sposob ze stałem sie ich zmorą apeluje do panów z ŁKSu - odpuscmy sobie to forum CAŁKOWICIE.
Tak jak inne poważne ekipy, które tutaj sie nie wpisują, a my taką powazna ekipą jesteśmy. Jestesmy ŁKS i nie potrzebujemy sie na siłe promować. To druga strona musi cały czas sie dowartościowywac w internecie i tak jest od zawsze.
Odpuszczamy sobie tutaj pisanie i przepychanie sie z drugą stroną. Ostatnie 2 strony pokazały że czerwoni naprawde są w stanie wyciagnąć argumenty tak głęboko z d***, ze to tylko ręce opadają. Niech oni dalej żyją sobie tą swoją propagandą, niech wszystko sobie pięknie tłumaczą i tak dalej, a my sie z tego śmiejmy i tyle. Nie dajmy sie wciągać w ich prowokacje, pytania z d*** byle coś wysmiać itp. Jestesmy mądrzejsi panowie , tylko debil może byc za Widzewem :D
Niech oni dalej wszystko tutaj przeżywają, niech dopisują sobie codziennie kolejne 5 karnetów, niech wrzucają co jakiś czas zdjecia swojego pieknego stadionu, niech przezywają kazdy pierd na nasz temat w mediach, niech robią wszystko tak jak do tej pory - ale my nie dajmy sie im w to wciągać.

Myslalem że Czerwoni sobie odpuszczą sianie tutaj propagandy, w takiej sytuacji jak sie znalezli ale nic z tego. Niedawno sie tu zarejstrował ich Chuligan, z 20 letnim stażem, aktywny, i rozgrypsował sie po całosci . Mozna by to tłumaczyc jego problemami zdrowotnymi ( z głowką) albo naduzywaniem roznych specyfików. No bo przeciez oni nie przywiązają do tego forum zadnej uwagi i NIKT NORMALNY OD NICH SIE TU NIE WPISUJE :)

Prawda jest taka , że im bardziej oni mają sprane głowy, im bardziej sie z nas smieją, im bardziej skupiają sie na tym żeby zaklamac swój i nasz obraz ,i pokazac jacy sa wielcy- tym dla nas lepiej .
Tak jest , tak było i tak będzie.
Nasze kluby są rozne i chciałbym zeby było tak jak najdluzej, na tych roznicach ja sie wychowałem. A na chwile obecną mamy swoje sprawy i na tym sie skupmy. Walka w internecie nie jest naszym problemem, to jest problem czerwonych i niech tak zostanie..

A co o mojej osoby jesli ktoś od nas chciał to ustalić, to nie miał problemu w naszych szeregach sie dowiedzieć kto i co, braku aktywnosci sobie zarzucić nie moge, a najlepszym dowodem na to że moja misja tutaj sie powiodła jest skrzynka PW na roznych moich kontach, zawalona przez groźby , propozycje solówek i rozkminki co do mojej osoby ze strony czerwonych .

Pozdrawiam normalnych kibiców ŁKSu
Pato 1908 Gang
asdfghjkl1910

Post autor: asdfghjkl1910 »

No i w koncu będzie spokój jak sobie pójdziesz! Twoja misja skończona, wracaj na aleksandrowska laleczko
Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź »

Gringoo ty chyba nie jesteś odpowiednią osobą do takich postów. To już twój kolejny apel, a najczęscięj sam nie wytrzymywałeś. Gdyby ktoś nie wiedział to wrzucam wam niektóre z jego profili :)
http://www.kibice.net/forum/memberlist. ... le&u=72642
http://www.kibice.net/forum/memberlist. ... le&u=78657
http://www.kibice.net/forum/memberlist. ... le&u=75981
http://www.kibice.net/forum/memberlist. ... le&u=76826
http://www.kibice.net/forum/memberlist. ... le&u=78625
Do tego dochodzi obecny Gringooo2 i jeszcze co najmniej 2.
FTWzine

Post autor: FTWzine »

rozumiem że administratorzy biorą pewnie jakiś sos za to forum (reklamy itd) ale zastanawia mnie czy nie zależy im choć trochę na poziomie tego forum, skoro akceptują takich zjebów jak gringo vel 1500 innych ksyw.
Szkoda bo ciekawe wątki są przykrywane masą gówna kreowanego przez kilku zjebów, któzy po 2-3 swoich postach powinni być definitywnie wypierdalani stąd
serce miasta

Post autor: serce miasta »

Patusie nie odpuszczaj,zostań na forum,przyznam ze chetnie czytam Twoje wywody i jesli faktycznie jestes udzielajaca sie osoba na Łksie to warto znać punkt widzenia ówczesnego pokolenia Wojowików z Galery.Przyznam że niekiedy w pewnych sprawach poruszanych tutaj przez Ciebie masz racje.Jednak pamietaj nikt nie jest krystaliczny i czysty a Łks i jego kibice tym bardziej.Pajeczyna poruszył tu temat r. i jak przyklepaliście jawne rozpierdolenie sie waszego czołowego nożownika a Ty spinasz sie tu o jakieś bzdury.Jestes mlodym kibicem i pewnie nie wiesz ale to kibice Twojego klubu kiedys ziny a teraz internet traktują jako tube propagandową słynna galera news ew strona x-mana a dziś Ty naczelny komediant kibice.net.Piszesz że macie wyjebane na kibice.net i że Widzew żyje tym forum a o ile sie nie myle to Wy tj.Stare Polesie po rozkmince na tym forum usuneli z fb.tą śmieszną grafike.
Teraz przy okazji nowych stadionów Widzew tj.kibice pokazali że są z klubem mimo iż większośc raczej nie wierzy w awans i to Wy musicie nas doganiac w temacie frekfecji która zawsze w Łodzi kibicowsko była wazna i jak chodziło Was czasem wiecej to trabiliscie o tym wszedzie kiedyś w zinach teraz na necie.Chuligańsko natomiast to Widzew cos musi Wam udowodnić i tak w kółko,tak to wyglada w miescie derbowym,Ty chyba tego jednak nie rozumiesz.
Gringooo2

Mało Was dziewczynki.

Swojego zdania nie odwołuje, bo to wy bedziecie tutaj nadal pisac, chocby sami ze sobą. Zawsze byliscie mocno internetowi ito od was zawsze wpisywało sie tutaj sporo ogarnietych osob.

Mam nadzieje że osoby z ŁKSu - KIBICUJĄCE I UDZIELAJĄCE sie w jakikolwiek sposob , na codzień - i tutaj aktywne od czasu do czasu, dające sie wciągać tak jak ja w wasze gierki - zrozumieją o co chodzi , i zrozumieją ze tylko w ten sposob możemy pokazac róznice miedzy kibicami ŁKS i Widzewa. Ja do tego długo sie przekonywałem , ale wreszcie zrozumiałem ze przekrzykiwanie sie z bandą czerwonych na internetowym forum jest po prostu kompletnie bez sensu. Tak naprawde to gówno was obchodzi nasz punkt widzenia. A ze wasze musi byc zawsze na wierzchu to kazdy z nas to wie, niech więc bedzie tutaj tylko Wasze, a nasz punkt widzenia i nasze racje miejmy w swoich głowach.

Bawcie sie dalej same dziewczęta , aaaha i jeszcze jedno - zapomniałem.... nie jestescie tutaj same, sporo z bardzo mocno kontrowersyjnych wpisów, albo wpisów podszywających sie pod coś tam, albo pod konkretne osoby, to Policjanci z Sienkiewicza .
Pozdrawiam ich równiez srodkowym palcem.
Pato 1908 Gang
Kombatant75

Post autor: Kombatant75 »

Gringooo2 pisze:Mało Was dziewczynki.

Swojego zdania nie odwołuje, bo to wy bedziecie tutaj nadal pisac, chocby sami ze sobą. Zawsze byliscie mocno internetowi ito od was zawsze wpisywało sie tutaj sporo ogarnietych osob.

Mam nadzieje że osoby z ŁKSu - KIBICUJĄCE I UDZIELAJĄCE sie w jakikolwiek sposob , na codzień - i tutaj aktywne od czasu do czasu, dające sie wciągać tak jak ja w wasze gierki - zrozumieją o co chodzi , i zrozumieją ze tylko w ten sposob możemy pokazac róznice miedzy kibicami ŁKS i Widzewa. Ja do tego długo sie przekonywałem , ale wreszcie zrozumiałem ze przekrzykiwanie sie z bandą czerwonych na internetowym forum jest po prostu kompletnie bez sensu. Tak naprawde to gówno was obchodzi nasz punkt widzenia. A ze wasze musi byc zawsze na wierzchu to kazdy z nas to wie, niech więc bedzie tutaj tylko Wasze, a nasz punkt widzenia i nasze racje miejmy w swoich głowach.

Bawcie sie dalej same dziewczęta , aaaha i jeszcze jedno - zapomniałem.... nie jestescie tutaj same, sporo z bardzo mocno kontrowersyjnych wpisów, albo wpisów podszywających sie pod coś tam, albo pod konkretne osoby, to Policjanci z Sienkiewicza .
Daj spokój i wyluzuj,pisałem Ci już jak byłeś pod nickiem Adames i Bnowak że przynosisz lipę wszystkim dobrym chłopakom z Łksy.

Odpocznij czasami ,pozdro dla dobrych chłopaków z Łksy i Widzewa.
Semper Fidelis
Gringooo2

Kombatant - co Ty za przeproszeniem p********* o jakiś nickach załozonych c*** wie przez kogo, i po co. Jestes starszym gosciem a dałes sie zmanipulować przez kogos nawet nie wiem kogo, czy jakiś gimbusów, czy kogoś innego i jaki miał w tym cel , ale c*** tam nie mój problem.

To że jak zalozylem pierwsze swoje konto - pato1908gang i zaczalem prostowac czerwoną propagande, i nagle pojawiło sie od c**** nowych botów piszących w pozornie ten sam sposob jak ja, i stosując te same argumenty to nie moja wina. Nie wiem czy to były psy, czy ktoś od nas, czy z RTS, i generalnie teraz to juz mnie c**** obchodzi...
Mogł być to nawet ktoś od Was , z Legii - bo chyba Widzewiacy przyznają mi racje że w internetowej wojnie propagandowej z Widzewem akurat Legia jest bardzo aktywna, duzo wieksza role przywiązują do cisniecia RTSu niż Polonii , ale c*** również w to..

i jeszcze jedno, rozśmieszyłes mnie z tym żebym wyluzował hehehe, generalnie nie było na tym forum chyba drugiej tak wyluzowanej osoby jak ja, aż do przesady - ale spokojnie już mi przeszło, przestałem jarac gandke i na niektore rzeczy patrze już inaczej. Wole zostawić sobie rozne przekminki w głowie niż chwalić sie tutaj.

To jest moj ostatni wpis tutaj,nie odpisujcie mi już, zlewajcie prowokatorów ktorzy napewno beda sie pode mnie podszywać i generalnie bawcie sie dobrze, a do kolegów z ŁKSu apeluje tak jak wyzej - wyjebta jaja na to forum , i zajmijcie sie czyms innym , zostawcie swoje przekminki dla siebie albo dzielcie sie nimi kumplom na ośkach. Ahoj ..
Pato 1908 Gang
ŁKSC

Post autor: ŁKSC »

Halo halo
Czy ktos tu sie przypadkiem nie zesral pod siebie???
Czy mi sie tylko wydaje... bo u mnie na Retkini zajezdza nieziemsko :D

Ps. Tak koncza frajerzy.
Ps2. PozdrAWiam
Ps3. Post o 19:08 przypadek?

Pato 1908 Gang
ŁKSCwel
rozpierdol

Gringooo2 pisze:nie jestescie tutaj same, sporo z bardzo mocno kontrowersyjnych wpisów, albo wpisów podszywających sie pod coś tam, albo pod konkretne osoby, to Policjanci z Sienkiewicza .
Ostatnio policjantem nazwałeś P.,potem go tutaj przepraszałeś a dziś się sprułeś do niego.Ośmieszył was tutaj niejednokrotnie,chociażby ze sprawą R.
Od was jedynie pojęcie w temacie mieli tutaj Yogi oraz WhiteFanatic.Ty siedziałeś cicho wtedy jak mysz pod miotłą,bo nie wiedziałeś o co chodzi.
1910
Red power

Post autor: Red power »

nikodem pisze:Bez kitu,gość ma ewidentny problem,druga opcja to,że ma max 15 lat,co można by jeszcze wybaczyć.
Według mnie to przez dopały.Szkoda każdego kto się w ten syf wpierdolił i piszę to teraz całkowicie poważnie i bez żadnej szydery.Koleś ma ewidentnie rozdwojenie jaźni.
płyndonaczyń

Post autor: płyndonaczyń »

Witam. Mam pytanie do kogoś z Widzewa. Jakie baluckie osiedla teraz wyróżniają się najbardziej?
piąty dan

Post autor: piąty dan »

Gringooo2 pisze:ŁKSC podszywaczu j***** - wielki murzynski c*** ci w głowe, obojetnie czy jesteś psem, czy jestes czerwony, czy jestes po prostu zwykłą męską zakompleksioną dziwką :)
:D
Gringooo2 pisze:generalnie nie było na tym forum chyba drugiej tak wyluzowanej osoby jak ja, aż do przesady - ale spokojnie już mi przeszło, przestałem jarac gandke i na niektore rzeczy patrze już inaczej. Wole zostawić sobie rozne przekminki w głowie niż chwalić sie tutaj.
Przestałeś jarać gandkę i zacząłeś jeszcze bardziej bredzić.

Gringooo2 pisze:To jest moj ostatni wpis tutaj,
Po czym pojawia się kolejny wpis haha.

Gringooo2 pisze:braku aktywnosci sobie zarzucić nie moge
Na forum na pewno i tutaj każdy Widzewiak się z tobą zgodzi.

Gringooo2 pisze:a najlepszym dowodem na to że moja misja tutaj sie powiodła jest skrzynka PW na roznych moich kontach, zawalona przez groźby , propozycje solówek i rozkminki co do mojej osoby ze strony czerwonych .
Powiodła się w c*** hahah.

Obsrałeś się ale misja na forum się powiodła. Tak sobie to tłumacz - a dowodem na to niech będą wpisy twoich ogarniętych kolegów po szalu którzy zarzucali ci nie raz że piszesz brednie i kazali stąd w**********.
daleko

Post autor: daleko »

my tu gadu gadu a 9000 karnetow poszlo :) stan na teraz to 9051!
TYLKO WIDZEW!
rozpierdol

Rekord Parmy został pobity!Kolejny cel to 10 tysięcy karnetów.

Niestety derby nie zostaną przesunięte na weekend i odbędą sie tak jak było pierwotnie ustalone czyli w środę 17 maja.
1910
Vincentus

Post autor: Vincentus »

Jaka liczba ŁKSu w Holandii z OL??
RTS&HKS
cobytu

Post autor: cobytu »

Vincentus pisze:Jaka liczba ŁKSu w Holandii z OL??
13 osób
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)
WWW1910

Post autor: WWW1910 »

MISTRZ1908 pisze:
WidzewskaCharyzma pisze:Interesujące jest to nagłe zainteresowanie karnetami z waszej strony, troche późno i bez polotu, ale macie się od kogo uczyć, jak w wielu innych aspektach to bywało, może to kiedyś przyniesie dla was wymierny skutek, a tak na razie pozostaje "nowoczesna dziura w płocie".
Dziękujemy Wam Nasi nauczyciele,stwórcy wszystkiego co jest rozumiane pod pojęciem ruch kibicowski. Zawsze będziecie Naszym niedoścignionym wzorem we wszystkim. Po tym co napisałeś to nie wiem czy się nie powiesić bo sprawiłeś mi przykrość,myślę,że to stwierdzenie będzie miało duży wpływ na ŁKS. Po tym ciosie prawdy środowisko się nie podniesie.
Widzę, że próbujesz tu uskuteczniać jakąś szyderę, a prawda jest taka, że kolega dobrze napisał. Możecie się od nas uczyć w bardzo wielu kwestiach. Ile było lat naszej dominacji? Jak długo nie istnieliście w Łodzi? Sam sobie odpowiedz, a już wasze zakompleksione gadki co do naszych karnetów to już jest szczyt. Sami byście chcieli mieć tyle karnetów sprzedanych, ale niestety po pierwsze od was może kupić co najwyżej 900 osób, a nie 9000, a po drugie i tak nie macie warunków żeby pomieścić tylu kiboli na tej swojej śmiesznej trybunce.
marcino2981

Post autor: marcino2981 »

Za to mamy wasze czerwone szmaty które spłonął na waszym nowym kurniku przy wszystkich obecnych jednosezonowcow
DK08

Post autor: DK08 »

WWW1910 pisze:
MISTRZ1908 pisze:
WidzewskaCharyzma pisze:Interesujące jest to nagłe zainteresowanie karnetami z waszej strony, troche późno i bez polotu, ale macie się od kogo uczyć, jak w wielu innych aspektach to bywało, może to kiedyś przyniesie dla was wymierny skutek, a tak na razie pozostaje "nowoczesna dziura w płocie".
Dziękujemy Wam Nasi nauczyciele,stwórcy wszystkiego co jest rozumiane pod pojęciem ruch kibicowski. Zawsze będziecie Naszym niedoścignionym wzorem we wszystkim. Po tym co napisałeś to nie wiem czy się nie powiesić bo sprawiłeś mi przykrość,myślę,że to stwierdzenie będzie miało duży wpływ na ŁKS. Po tym ciosie prawdy środowisko się nie podniesie.
Widzę, że próbujesz tu uskuteczniać jakąś szyderę, a prawda jest taka, że kolega dobrze napisał. Możecie się od nas uczyć w bardzo wielu kwestiach. Ile było lat naszej dominacji? Jak długo nie istnieliście w Łodzi? Sam sobie odpowiedz, a już wasze zakompleksione gadki co do naszych karnetów to już jest szczyt. Sami byście chcieli mieć tyle karnetów sprzedanych, ale niestety po pierwsze od was może kupić co najwyżej 900 osób, a nie 9000, a po drugie i tak nie macie warunków żeby pomieścić tylu kiboli na tej swojej śmiesznej trybunce.
Tylu sezonowców a wciąż nie ma kto bronić NAJWAŻNIEJSZYCH flag.
Tata psychopata

Post autor: Tata psychopata »

WWW1910 pisze:Widzę, że próbujesz tu uskuteczniać jakąś szyderę, a prawda jest taka, że kolega dobrze napisał. Możecie się od nas uczyć w bardzo wielu kwestiach. Ile było lat naszej dominacji? Jak długo nie istnieliście w Łodzi? Sam sobie odpowiedz, a już wasze zakompleksione gadki co do naszych karnetów to już jest szczyt. Sami byście chcieli mieć tyle karnetów sprzedanych, ale niestety po pierwsze od was może kupić co najwyżej 900 osób, a nie 9000, a po drugie i tak nie macie warunków żeby pomieścić tylu kiboli na tej swojej śmiesznej trybunce.
Jestem starym rocznikiem i nie próbuję na próżno wdawać się w zbędne dyskusje, ale nie sposób przejść obojętnie wobec takich zakompleksionych wpisów jak ten.
Czego możemy się od was uczyć? Zapomniałeś chyba, bądź jesteś za młody by wiedzieć że to właśnie wy wiele uczyliście się od nas.
By uciąć zbędną dyskusję przypomnę jednego z waszych najlepszych pod każdym względem kibica śp.Karola.
Wiele lat bujał się z naszymi śp.Świadkami bo u was nie miał sobie równych, charakternych chłopaków.
No właśnie ile było tych lat waszej nie dominacji a przewagi, 5-7?
Dobrze pamiętam te czasy i przyznaję że być eŁKSiakiem w tych czasach to trzeba było mieć jaja, bo kogo się nie spytało czy interesował się piłka czy nie, był za Widzewem, ale wszystko co dobre szybko się kończy... jak wasza dobra łódzka ekipa wspomnianego wcześniej Wieśka Boksera.
Końcówka lat 90-tych to już bezwzględna nasza dominacja, a raczkujący Destroyersi wzbudzali u nas tylko śmiech.
Jak długo nie istnieliśmy w Łodzi? to już chyba nadużycie... to wy przez wiele lat nie istnieliście i to w dokładnym tego słowa znaczeniu.
Później my i ludzie mojego pokolenia byliśmy w mniejszości przytłoczeni waszymi nagłymi sukcesami sportowymi i sympatykami kopanej w całym kraju, ale jeśli chodzi o chuligankę to działaliśmy na miarę naszych możliwości.
Słabo? to popytaj starszych czy tak beztrosko śmigali sobie po mieście w szlach?
Co do karnetów, super to wam wychodzi.
Mam znajomego który jest już emerytem i kupił dosłownie za grosze dwa karnety dla siebie i wnuczka.
Spytałem będziesz chodził na mecze? odpowiedział na derby się przejdziemy no i może na Legie?
Ilu takich jest? nie wiem... ilu z emigracji kupiło karnet w ramach cegiełki? nie wiem i nie mój problem, bawcie się sami.
My też mamy swoje małe sukcesy jak za sponsorowanie piłkarzom zimowego zgrupowania w Grodzisku, a po wczorajszym sparingu z Radomiakiem który jak dobrze pamiętam jest wiceliderem 2 ligi widać kasa nie poszła na marne.
Wpadajcie dalej w samozachwyt, a jak chcecie dyskredytować ŁKS to najpierw spójrzcie na siebie o najwspanialsi i najwięksi.
rozpierdol

marcino2981 pisze:Za to mamy wasze czerwone szmaty które spłonął na waszym nowym kurniku przy wszystkich obecnych jednosezonowcow
Bardzo groźny wpis ale najpierw to chyba psy i władze miasta muszą wydać zgode byscie w ogole na ten mecz weszli.Kiedys by wam moze pomogl komendant ale teraz niestety trzeba liczyc na jakis cud.

Co do karnetow to liczy się sam fakt ile ich poszlo-PONAD 9 TYSIĘCY A TO JESZCZE NIE KONIEC.Teraz bedziecie probowali dyskredytowac i pisac ilu z tych co zakupili karnety bedzie chodziło na mecze??c*** was to obchodzi,liczba kosmos i to się liczy.Kibice Widzewa dali ogromne wsparcie klubowi i co ważne tak jak ktos napisal nikt nikogo jakimiś groźbami do kupna nie musiał przymuszać tak jak na Polesiu.
To o Widzewie można przeczytać w prasie,internecie,tv bo kazdy jest pod wrazeniem takiej liczby.Nie o was,bo niby o czym pisać na wasz temat?
Jeszcze zobaczycie kto lepiej na tym wyjdzie i czy dalej za jakis czas będziecie pisać o jednosezonowcach.
1910
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

Post autor: Fanatycy Widzewa »

wczoraj odbył się turniej kibiców w Końskich (woj. świętokrzyskie), przez który przewinęło się sporo fanów Widzewa
StareBałuty1908

Jestem starym rocznikiem i nie próbuję na próżno wdawać się w zbędne dyskusje, ale nie sposób przejść obojętnie wobec takich zakompleksionych wpisów jak ten.
Czego możemy się od was uczyć? Zapomniałeś chyba, bądź jesteś za młody by wiedzieć że to właśnie wy wiele uczyliście się od nas.
By uciąć zbędną dyskusję przypomnę jednego z waszych najlepszych pod każdym względem kibica śp.Karola.
Wiele lat bujał się z naszymi śp.Świadkami bo u was nie miał sobie równych, charakternych chłopaków.
No właśnie ile było tych lat waszej nie dominacji a przewagi, 5-7?
Dobrze pamiętam te czasy i przyznaję że być eŁKSiakiem w tych czasach to trzeba było mieć jaja, bo kogo się nie spytało czy interesował się piłka czy nie, był za Widzewem, ale wszystko co dobre szybko się kończy... jak wasza dobra łódzka ekipa wspomnianego wcześniej Wieśka Boksera.
Końcówka lat 90-tych to już bezwzględna nasza dominacja, a raczkujący Destroyersi wzbudzali u nas tylko śmiech.
Jak długo nie istnieliśmy w Łodzi? to już chyba nadużycie... to wy przez wiele lat nie istnieliście i to w dokładnym tego słowa znaczeniu.
Później my i ludzie mojego pokolenia byliśmy w mniejszości przytłoczeni waszymi nagłymi sukcesami sportowymi i sympatykami kopanej w całym kraju, ale jeśli chodzi o chuligankę to działaliśmy na miarę naszych możliwości.
Słabo? to popytaj starszych czy tak beztrosko śmigali sobie po mieście w szlach?
Co do karnetów, super to wam wychodzi.
Mam znajomego który jest już emerytem i kupił dosłownie za grosze dwa karnety dla siebie i wnuczka.
Spytałem będziesz chodził na mecze? odpowiedział na derby się przejdziemy no i może na Legie?
Ilu takich jest? nie wiem... ilu z emigracji kupiło karnet w ramach cegiełki? nie wiem i nie mój problem, bawcie się sami.
My też mamy swoje małe sukcesy jak za sponsorowanie piłkarzom zimowego zgrupowania w Grodzisku, a po wczorajszym sparingu z Radomiakiem który jak dobrze pamiętam jest wiceliderem 2 ligi widać kasa nie poszła na marne.
Wpadajcie dalej w samozachwyt, a jak chcecie dyskredytować ŁKS to najpierw spójrzcie na siebie o najwspanialsi i najwięksi.[/quote]

I to powinniście miec czytane co wieczór przed dobrnocką widzewiacy....
ODPOWIEDZ