bmjmtWŁ pisze:skejty z wrw robią oprawę ' przeciwko układom ' a sami nie wiedzą - bo wiedzieć nie mogą w końcu pare lat temu nie byli kibicami, że ich koledzy po szalu mają kontakty z 3/4 ekipami w tym kraju: Zawisza, Tychy, Lech, Cracovia, Lechia, Śląsk, Gieksa Katowice, Gieksa Bełchatów, Górnik, Stal Mielec, Raków Częstochowa, Zagłębie Lubin, Stomil, Broń Radom, Górnik Wałbrzych kto tam jeszcze Polonia Bytom no i do niedawna Resovia ? Na przestrzeni ostatnich kilkudziesięciu lat wąchają się z kim można byle dojechać Widzew
. No nie wspominając o pucowaniu się do legionistów i to kilka lat wstecz
Gadzety anty, grafy anty no i w końcu sektorówka anty. Swoim kompleksem przeszli już i Cracovie i Śląska z Lechią, którzy w tym układzie powinni bardziej przeżywać nowy układ WRWE. Znalazły cymbały sposób na zarabianie złotówek ze sprzedaży ciuszków w końcu lepiej być anty niż pro łks.
Ale każdy fan z Unii będzie twierdził, że to Widzew ma kompleksy, parodia.
PS.
weźcie się za naukę śpiewania i młynowego znajdzcie niekoniecznie z Pabianic rodowici bo żenada z tym u was ilu byście gadzetów i grafów anty nie zrobili
Są to jedynie kontakty prywatne kilku starszych osób.
Jeździło się na mecze bo prywatne kontakty, ale na pewno nie paradowało się w swoich barwach po trybunie odwiedzanych, fajny koktajl się robi, może jednak Wisła miała powody swoich decyzji.
prywatne kontakty i nieprzypadkowi chłopaki sobie oficjalnie paradują w barwach? i to przy zgodach i układach? niezły tam miks macie, a dawna zgoda i obecny układowicz Lechii Stomil też był?, przybili sobie z Zetką piątki?
bmjmtWŁ pisze:skejty z wrw robią oprawę ' przeciwko układom ' a sami nie wiedzą - bo wiedzieć nie mogą w końcu pare lat temu nie byli kibicami, że ich koledzy po szalu mają kontakty z 3/4 ekipami w tym kraju: Zawisza, Tychy, Lech, Cracovia, Lechia, Śląsk, Gieksa Katowice, Gieksa Bełchatów, Górnik, Stal Mielec, Raków Częstochowa, Zagłębie Lubin, Stomil, Broń Radom, Górnik Wałbrzych kto tam jeszcze Polonia Bytom no i do niedawna Resovia ? Na przestrzeni ostatnich kilkudziesięciu lat wąchają się z kim można byle dojechać Widzew
. No nie wspominając o pucowaniu się do legionistów i to kilka lat wstecz
Gadzety anty, grafy anty no i w końcu sektorówka anty. Swoim kompleksem przeszli już i Cracovie i Śląska z Lechią, którzy w tym układzie powinni bardziej przeżywać nowy układ WRWE. Znalazły cymbały sposób na zarabianie złotówek ze sprzedaży ciuszków w końcu lepiej być anty niż pro łks.
Ale każdy fan z Unii będzie twierdził, że to Widzew ma kompleksy, parodia.
PS.
weźcie się za naukę śpiewania i młynowego znajdzcie niekoniecznie z Pabianic rodowici bo żenada z tym u was ilu byście gadzetów i grafów anty nie zrobili
Po pierwsze wąchają się ze wszystkimi bo zobacz ilu ich jest ?? Garstka choc nie chca sie do tego przyznac ale jak kiedys zaczalem z jednym takim odwaznym wyliczac gdzie jeszcze byli te 10 lat temu a gdzie sa teraz to okazalo sie ze sie kurcza w zastraszajacym tempie -- chcecie mozem sprobowac dzielnicami lub nawet osiedlami ;)
Po drugie mlynowy jest fajny :) jak zarzynana swinia cos tam ryczy , kilka osob cos podlapie i pozniej jest gadka o dobrym zaprezentowniu sie -- doping byl tak chu.... ze chyba nikt w Polsce nie jest w stanie tego zaprzeczyć
A co do stadionu to wole miec 3 trybuny puste niz cos co stadionem nie jest a przynajmniej do tej pory nie bylo ale coz moze t odobry patent na kase -- robcie wycieczki dla obcokrajowcow ze zwiedzaniem czegos co mozna nazwac stadionem :) i ta zajebista buda miedzy lawkami trenerskimi ktora wyglada jak przystanek 85 :)
MISTRZ1908 pisze:Cieszymy się,że tak się Nami interesujecie ale Was nie powinno to obchodzić.
a ta szmata przeciwko kolacji na waszym amfiteatrze ? co was interesuje ta koalicja ? .... boli :) oj boli :) ciekawe kiedy L zaproszą ...już i tak dość ciekawa mieszanka , ciekawe jak długo w takim towarzystwie wytrzymają ;)
Beka z Łksu niezła.W życiu nie widziałem by typy mające z kimś prywatne kontakty bujały się na obcym stadionie w swoich barwach.I to jeszcze Lechiści gdy wiadomo,że Łksiacy darzą mniejszą czy większą sympatią KSC.Cyrk na kółkach normalnie.
Doping?Nauczcie się porządnie śpiewać,bo nie od dziś wiadomo,że idzie wam to słabo.Niezrozumiałe wrzaski a nie doping.
Skomentuje Wasze ostatnie posty Koledzy z zza miedzy,otóż:
Nam,kibicom ŁKS Łódź,wystarcza i daje satysfakcje,szacunek ekip z całej Polski.Wasze zdanie nie jest dla nas istotne,gdyż mamy
o Was swoje przemyślenia.To co o Was myślimy,determinuje to,że Wasza opinia o nas spływa po nas,jak po kaczce.
ŁKS ZAWISZA CRACOVIA TYCHY LECH LECHIA TAKIEJ SILY NIE MA NIKT ,A TY k**** PODMIEJSKA WARUJ NA KOLANACH !!!!!!
Czy jest jakiś lekarz na forum?Pilnie potrzebny.
Jeszcze jedno.Jak to jest robić oprawę anty WRWE kiedy podobno na tą koalicję ma się wyjebane?Gadżety anty WRWE już na każdej dzielnicy i osiedlu wydane?
przestań pisać bzdury sprawa w ogóle nie ma nic wspólnego z kibicowaniem poza tym że chłopak który puknął tą kobite jest z Widzewa.Dostał ciężkie bicie,nie na solówke tak na marginesie i to wszystko.Wy jak zwykle podłapaliście temat i wymyśliliście historyjke o dildo w d****.Troche powagi
MISTRZ1908 pisze:Cieszymy się,że tak się Nami interesujecie ale Was nie powinno to obchodzić.
a ta szmata przeciwko kolacji na waszym amfiteatrze ? co was interesuje ta koalicja ? .... boli :) oj boli :) ciekawe kiedy L zaproszą ...już i tak dość ciekawa mieszanka , ciekawe jak długo w takim towarzystwie wytrzymają ;)
Póki co to ta wasza koalicja się obsrała przed Naszą koalicją ŁKS&Lech&Cracovia ostatnio. Obczaili,że mogą być tyły i się zesrali a lepiej straszyć wszystkich co to nie zrobi wasza banda. Powiedz lepiej jak mieliście koszulli "Lech zdechł" z herbem Lecha i Naszym zaraz po przybiciu układu. Bołało,że Was olali? Pucowaliście się do nich jak tanie szmaty mimo Ruchu. I przypomnę wam wszystkim to z Lecha strony wyszedł ten układ. Po walce z Nami nabrali szacunku do Naszych hools i tak jest do dziś. Tak wiem,macie swoje cele,jednym z nich było poganiać się z psami pod Galerią Łódzką w 10osób szczawi na jednego liścia. Drugim wyjazd na Jagę2 i te szaliki anty. Ale wiem,to tylko my mamy gadżety anty i wy jesteście najwięksi.
Mistrzu Twojego pierwszego wywodu nawet nie bede komentował bo nie ma sensu.Każdy kto zna sytuacje i okoliczności może wyrobić sobie zdanie,przypomne Ci tylko że akurat Lech nie pierwszy raz miał problemy z dotarciem na miejsce o określonym czasie.
Odnośnie naszego układu z Lechem wypowiem sie bo temat znam dobrze.Tak pokrótce w momencie ocieplenia naszych stosunków z Pyrami Lech miał również uklad z Ruchem.Kiedy uklad Ruchu z Lechem przerodził sie w kose Lech postawił warynek albo My albo Ruch.Widzew oczywiście wybrał swoją zgode czyli Ruch.koniec kropka
Jeśli sądzisz że Lech podbił do Was bo był pod wrażeniem waszej bandy to albo jestes naiwny albo masz klapki na oczach.To była czysta wyrafinowana kalkulacja spowodowana strachem przed utratom miana najlepszych w Polsce.Wam to oczywiście przypasowało bo zawsze szukaliście sobie sojuszników do rywalizacji z Widzewem i mimo zgody z Zawiszą poszliście do Lecha.
Tak,Ty wszystko wiesz lepiej. Wiesz co jest u Nas,co jest u Lecha. Dzięki za info. Następnym razem nie będe się orientował u siebie tylko podbijam do Ciebie z pytaniami odnośnie Nas. Ty każdą sytuacje dobrze znasz,wiemy yo już wszyscy. Nie oszukujmy się ale to właśnie Lech i Ruch są w te klocki najlepsi,więc nie wiem czego Lech miał się bać. I wątpie aby kiedykolwiek doszło do tego,że sobie coś będą wyjaśniać sami. Za dużo do stracenia,i nie,nie oceniam wyniku przed starciem. Mam tylko nadzieję na starcie obu koalicji. Wreszcie jedni zamilkną,kto to już nie mnie oceniać,nie jestem żadnym hools. I jeszcze jedno,w d**** mam te całe układy.
MISTRZ1908 pisze:Póki co to ta wasza koalicja się obsrała przed Naszą koalicją ŁKS&Lech&Cracovia ostatnio. Obczaili,że mogą być tyły i się zesrali a lepiej straszyć wszystkich co to nie zrobi wasza banda.
Jasne.Może mówisz o wyjeździe Lecha do Niecieczy?W takim razie nie wiesz dokładnie jak było.Koledzy chyba źle cię poinformowali.
MISTRZ1908 pisze:Tak,Ty wszystko wiesz lepiej. Wiesz co jest u Nas,co jest u Lecha. Dzięki za info. Następnym razem nie będe się orientował u siebie tylko podbijam do Ciebie z pytaniami odnośnie Nas. Ty każdą sytuacje dobrze znasz,wiemy yo już wszyscy. Nie oszukujmy się ale to właśnie Lech i Ruch są w te klocki najlepsi,więc nie wiem czego Lech miał się bać. I wątpie aby kiedykolwiek doszło do tego,że sobie coś będą wyjaśniać sami. Za dużo do stracenia,i nie,nie oceniam wyniku przed starciem. Mam tylko nadzieję na starcie obu koalicji. Wreszcie jedni zamilkną,kto to już nie mnie oceniać,nie jestem żadnym hools. I jeszcze jedno,w d**** mam te całe układy.
przeciez wszyscy sie boją wielkiego niepokonanego Ruchu
Z tą różnicą, że ze Stalą, poza sympatiami z za dawne czasy, nic nas nie łączy. Ani układ ani tym bardziej zgoda. Za to wy oficjalni macie wyjebane w wasza wieloletnią zgodę. Układziki sobie robicie z ich wrogami, heheh. Cyrk .
MISTRZ1908 pisze:Póki co to ta wasza koalicja się obsrała przed Naszą koalicją ŁKS&Lech&Cracovia ostatnio. Obczaili,że mogą być tyły i się zesrali a lepiej straszyć wszystkich co to nie zrobi wasza banda.
Jasne.Może mówisz o wyjeździe Lecha do Niecieczy?W takim razie nie wiesz dokładnie jak było.Koledzy chyba źle cię poinformowali.
Oczywiście Ty wiesz wszystko i grasz pierwsze skrzypce w swojej bandzie. Nie interesuje mnie Twoje zdanie. Wiem,każdy niewygodny fakt trzeba jakoś przekręcić. Nie było mnie tam bo to nie moje klocki ale wiem co i jak. W przeciwieństwie do Ciebie chodzę na mecze i stamtąd czerpie wiedze,nie z facebooka czy innych stadionowych oprawców.
Jako, że koledzy z Ełksy twierdzą, że Widzew żyje w cieniu ŁKS, przygotowałem taki zestaw grafik i zdjeć, które można znaleźć na waszych fejsbukowych profilach. Tak Was boli Koalicja?
JEsteście bardziej pro ŁKS czy bardziej anty Koalicja?
ŁódźMoimMiastem pisze:Jako, że koledzy z Ełksy twierdzą, że Widzew żyje w cieniu ŁKS, przygotowałem taki zestaw grafik i zdjeć, które można znaleźć na waszych fejsbukowych profilach. Tak Was boli Koalicja?
JEsteście bardziej pro ŁKS czy bardziej anty Koalicja?
JESTESMY PRO ANTY !!
Dzięki za promocję ,ale o paru produkcjach zapomniałaś koleżanko.. mam nadzieję że niespecjalnie, bo poniżej to sa dopiero kocury ...
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
I wiele wiele innych ;)...
Ps. Jako gadżet do Białego dodawaliscie szaliki, wiadomo jakie ( nie będę wrzucal tego ścierwa ) pojechało was tam 1,5 tysiąca , więc wydaliscie ponad tysiąc kompleksiarskich i idiotycznych ( w waszym mniemaniu) scierek .
I teraz moje pytanie . Widzewiacy , jesteście ??? :
A) Debilami
B) Hipokrytami
C) Chorymi na schizofrenię paranoidalną
???
*Można zaznaczyć wszystkie odpowiedzi, i będą one poprawne.
:)))))))))))
Poniżej link do filmu,który zamknie usta/klawiaturę,krytykom dopingu kibiców z 63 derbów Łodzi.Nie jest to perspektywa tv.
Także to dla tych prześmiewców,którzy wysyłali ŁKS na nauki dopingu.Po raz kolejny jest łamana propaganda środowiska kibiców
Widzewa.
Dzięki za promocję ,ale o paru produkcjach zapomniałaś koleżanko.. mam nadzieję że niespecjalnie, bo poniżej to sa dopiero kocury ...
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
I wiele wiele innych ;)...
Ps. Jako gadżet do Białego dodawaliscie szaliki, wiadomo jakie ( nie będę wrzucal tego ścierwa ) pojechało was tam 1,5 tysiąca , więc wydaliscie ponad tysiąc kompleksiarskich i idiotycznych ( w waszym mniemaniu) scierek .
I teraz moje pytanie . Widzewiacy , jesteście ??? :
A) Debilami
B) Hipokrytami
C) Chorymi na schizofrenię paranoidalną
???
*Można zaznaczyć wszystkie odpowiedzi, i będą one poprawne.
Moje pytanie było zabarwione prowolacją, czego nie neguję, ale ubawiła mnie automatyczna spina.
W swoim poście pytałem nie o nienawiść do Widzewa, bo to oczywiste, a nawet wskazane w mieście derbowym. Zaciekawiła mnie tylko nagła aktywność na polu ciśnięcia Koalicji. A teraz pytanie na serio, nie musicie kurwić. Jaki jest stosunek ŁKS-u do Legii na tle ostatnich przetasowań, większe ciśnienie macie na Wisłę i Ruch?
Oj nowych rzeczy się możemy dowiedzieć. ..
Nienawisc do Widzewa jest w Łodzi wskazana. I to pisze sam Widzewiak. Brawo !!,
Jednak jest to tylko taka poza , i zmyłka, bo pokazałem jego hipokryzje i chce wyjść z tego z twarzą.
Dziwi cię ciśnienie na Elane i Wisle ? Kogoś w Polsce jeszcze dziwi ,czy tylko czerwonoarmistów? Gdybyś był normalny, to by cię nie dziwilo i byś rozumiał o co chodzi ,- a że jesteś tylko zwykła prowokatorską szują , to jeszcze wiele rzeczy cię zadziwi.
Radicaal pisze::)))))))))))
Poniżej link do filmu,który zamknie usta/klawiaturę,krytykom dopingu kibiców z 63 derbów Łodzi.Nie jest to perspektywa tv.
Także to dla tych prześmiewców,którzy wysyłali ŁKS na nauki dopingu.Po raz kolejny jest łamana propaganda środowiska kibiców
Widzewa.
Zapytałem normalnie, a Ty wszędzie widzisz prowokację. Piszesz "Ciao" na pożegnanie, więc bądź słowny i już tu nic nie wypisuje, bo średnią opinię wystawiasz swojemu Klubowi i Kolegom.