Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Khan

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Khan »

MISTRZ1908 pisze:Tak,Ty wszystko wiesz lepiej. Wiesz co jest u Nas,co jest u Lecha. Dzięki za info. Następnym razem nie będe się orientował u siebie tylko podbijam do Ciebie z pytaniami odnośnie Nas. Ty każdą sytuacje dobrze znasz,wiemy yo już wszyscy. Nie oszukujmy się ale to właśnie Lech i Ruch są w te klocki najlepsi,więc nie wiem czego Lech miał się bać. I wątpie aby kiedykolwiek doszło do tego,że sobie coś będą wyjaśniać sami. Za dużo do stracenia,i nie,nie oceniam wyniku przed starciem. Mam tylko nadzieję na starcie obu koalicji. Wreszcie jedni zamilkną,kto to już nie mnie oceniać,nie jestem żadnym hools. I jeszcze jedno,w d**** mam te całe układy.
przeciez wszyscy sie boją wielkiego niepokonanego Ruchu
iparts.pl
wid08

Post autor: wid08 »

ZamknijDrzwi pisze:
showmustgoon pisze:Jak tam po ostatnim weekendzie wasze kobiety chłopaki ? Poszły śladem Eweliny ?
Sprawa na starym mieście wyjaśniona już? Że małolaci ruchają kobity Waszych,którzy są po drugiej stronie muru?

a jak sami jeździcie na Wisłę gdzie jest obecna Resovia to co wtedy mówi Stal? :)
zabraliście idiocie jego jedyny argument w dyskusjii :(
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
Daan

Post autor: Daan »

Z tą różnicą, że ze Stalą, poza sympatiami z za dawne czasy, nic nas nie łączy. Ani układ ani tym bardziej zgoda. Za to wy oficjalni macie wyjebane w wasza wieloletnią zgodę. Układziki sobie robicie z ich wrogami, heheh. Cyrk .
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

Red power pisze:
MISTRZ1908 pisze:Póki co to ta wasza koalicja się obsrała przed Naszą koalicją ŁKS&Lech&Cracovia ostatnio. Obczaili,że mogą być tyły i się zesrali a lepiej straszyć wszystkich co to nie zrobi wasza banda.
Jasne.Może mówisz o wyjeździe Lecha do Niecieczy?W takim razie nie wiesz dokładnie jak było.Koledzy chyba źle cię poinformowali.
Oczywiście Ty wiesz wszystko i grasz pierwsze skrzypce w swojej bandzie. Nie interesuje mnie Twoje zdanie. Wiem,każdy niewygodny fakt trzeba jakoś przekręcić. Nie było mnie tam bo to nie moje klocki ale wiem co i jak. W przeciwieństwie do Ciebie chodzę na mecze i stamtąd czerpie wiedze,nie z facebooka czy innych stadionowych oprawców.
Thor1910

Post autor: Thor1910 »

Jak cię nie było to się nie wypowiadaj pajacu.
:mrgreen:
MISTRZ1908

Ty oczywiście byłeś,tylko,że tutaj. Pierwszy szereg.
Red power

Post autor: Red power »

MISTRZ1908 pisze:Ty oczywiście byłeś,tylko,że tutaj. Pierwszy szereg.
Po c*** się wypowiadasz skoro nie wiesz o co chodzi?
ŁódźMoimMiastem

Post autor: ŁódźMoimMiastem »

Jako, że koledzy z Ełksy twierdzą, że Widzew żyje w cieniu ŁKS, przygotowałem taki zestaw grafik i zdjeć, które można znaleźć na waszych fejsbukowych profilach. Tak Was boli Koalicja?

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

JEsteście bardziej pro ŁKS czy bardziej anty Koalicja?
drGonzo

Post autor: drGonzo »

halabardy_pilniczki pisze:Jak Trubadurzy są autorami melodii "W naszym mieście Łodzi" to ja mam na pierwsze Adolf:
https://www.youtube.com/watch?v=9734SkM3lQk
"Shuman was born in Brooklyn, New York City, of Polish Jewish immigrants" ;)
MaorMelix

Post autor: MaorMelix »

ŁódźMoimMiastem pisze:Jako, że koledzy z Ełksy twierdzą, że Widzew żyje w cieniu ŁKS, przygotowałem taki zestaw grafik i zdjeć, które można znaleźć na waszych fejsbukowych profilach. Tak Was boli Koalicja?

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

JEsteście bardziej pro ŁKS czy bardziej anty Koalicja?

JESTESMY PRO ANTY !!

Dzięki za promocję ,ale o paru produkcjach zapomniałaś koleżanko.. mam nadzieję że niespecjalnie, bo poniżej to sa dopiero kocury ...

https://scontent.xx.fbcdn.net/t31.0-8/f ... JpIjoibCJ9

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/ ... e=588E8933

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/ ... e=58A0482E

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/ ... e=58925D02

I wiele wiele innych ;)...

Ps. Jako gadżet do Białego dodawaliscie szaliki, wiadomo jakie ( nie będę wrzucal tego ścierwa ) pojechało was tam 1,5 tysiąca , więc wydaliscie ponad tysiąc kompleksiarskich i idiotycznych ( w waszym mniemaniu) scierek .

I teraz moje pytanie . Widzewiacy , jesteście ??? :

A) Debilami

B) Hipokrytami

C) Chorymi na schizofrenię paranoidalną
???

*Można zaznaczyć wszystkie odpowiedzi, i będą one poprawne.
Zdobywcy wielu głów.
MaorMelix

A no i przeoczylas jeszcze czerwona koleżanko nowe koszulki Włocławka.

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/ ... e=58A6A398

PozdrAWiam serdecznie.
Zdobywcy wielu głów.
DK08

Post autor: DK08 »

Tutaj warto też zaznaczyć znakomitą liczbę Włocławskiej Patologii w liczbie 150 głów na derbach. :)
kubełekkibica

Post autor: kubełekkibica »

DK08 pisze:Tutaj warto też zaznaczyć znakomitą liczbę Włocławskiej Patologii w liczbie 150 głów na derbach. :)
Dobra liczba,Włocławia dziala samodzolniie? Czy raczej jest to typowo FC Wasz?
Radicaal

Post autor: Radicaal »

:)))))))))))
Poniżej link do filmu,który zamknie usta/klawiaturę,krytykom dopingu kibiców z 63 derbów Łodzi.Nie jest to perspektywa tv.
Także to dla tych prześmiewców,którzy wysyłali ŁKS na nauki dopingu.Po raz kolejny jest łamana propaganda środowiska kibiców
Widzewa.

https://www.youtube.com/watch?v=hx8ecAvHdV0
Wasteland

Post autor: Wasteland »

Mega doping :) Idealnie skwitował to Kowal,wasz piłkarz,po strzeleniu wyrównującej bramki;)
ŁódźMoimMiastem

MaorMelix pisze:
ŁódźMoimMiastem pisze:
JESTESMY PRO ANTY !!

Dzięki za promocję ,ale o paru produkcjach zapomniałaś koleżanko.. mam nadzieję że niespecjalnie, bo poniżej to sa dopiero kocury ...

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/ ... e=588E8933

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/ ... e=58A0482E

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/ ... e=58925D02

I wiele wiele innych ;)...

Ps. Jako gadżet do Białego dodawaliscie szaliki, wiadomo jakie ( nie będę wrzucal tego ścierwa ) pojechało was tam 1,5 tysiąca , więc wydaliscie ponad tysiąc kompleksiarskich i idiotycznych ( w waszym mniemaniu) scierek .

I teraz moje pytanie . Widzewiacy , jesteście ??? :

A) Debilami

B) Hipokrytami

C) Chorymi na schizofrenię paranoidalną
???

*Można zaznaczyć wszystkie odpowiedzi, i będą one poprawne.
Moje pytanie było zabarwione prowolacją, czego nie neguję, ale ubawiła mnie automatyczna spina.
W swoim poście pytałem nie o nienawiść do Widzewa, bo to oczywiste, a nawet wskazane w mieście derbowym. Zaciekawiła mnie tylko nagła aktywność na polu ciśnięcia Koalicji. A teraz pytanie na serio, nie musicie kurwić. Jaki jest stosunek ŁKS-u do Legii na tle ostatnich przetasowań, większe ciśnienie macie na Wisłę i Ruch?
Entlicheck

Post autor: Entlicheck »

Oj nowych rzeczy się możemy dowiedzieć. ..
Nienawisc do Widzewa jest w Łodzi wskazana. I to pisze sam Widzewiak. Brawo !!,
Jednak jest to tylko taka poza , i zmyłka, bo pokazałem jego hipokryzje i chce wyjść z tego z twarzą.

Dziwi cię ciśnienie na Elane i Wisle ? Kogoś w Polsce jeszcze dziwi ,czy tylko czerwonoarmistów? Gdybyś był normalny, to by cię nie dziwilo i byś rozumiał o co chodzi ,- a że jesteś tylko zwykła prowokatorską szują , to jeszcze wiele rzeczy cię zadziwi.

Ciao
Red power

Radicaal pisze::)))))))))))
Poniżej link do filmu,który zamknie usta/klawiaturę,krytykom dopingu kibiców z 63 derbów Łodzi.Nie jest to perspektywa tv.
Także to dla tych prześmiewców,którzy wysyłali ŁKS na nauki dopingu.Po raz kolejny jest łamana propaganda środowiska kibiców
Widzewa.

https://www.youtube.com/watch?v=hx8ecAvHdV0
Hahaha tym czymś chcesz zamykać usta?Weź się chłopaku nie ośmieszaj.

Doping słaby jak na mecz derbowy i tyle w temacie.
ŁódźMoimMiastem

Zapytałem normalnie, a Ty wszędzie widzisz prowokację. Piszesz "Ciao" na pożegnanie, więc bądź słowny i już tu nic nie wypisuje, bo średnią opinię wystawiasz swojemu Klubowi i Kolegom.
Xiaomi

Post autor: Xiaomi »

Doping? On to tu wstawił jako akcent humorystyczny.
bmjmtWŁ

Post autor: bmjmtWŁ »

Obrazek

http://i66.tinypic.com/24yw7q9.png

Nikt wam nie dorówna w propagandzie i pomysłowości, macie racje. I będziecie zawsze gorsi ;)
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
Entlicheck

oczywiscie zakłamane rURy , musza kryć fakt że to ŁKS jest dla nich niedoścignionym wzorem w stylówce, i musza promowac na siłe. Mam nadzieje ze nie bedziecie chcieli za to $$, bo to juz by było nie fair....

Poszły nowe serie koszulek , powstało sporo wrzutek anty na was - bo kazdy was pierdoli , tak samo jak Ruch Wisle czy Elane.

No ale czerwoni mają z tego powodu jak widać niezłego gula, i muszą pokazywać to jak ich to boli, na kazdym kroku.

Bo przeciez kazdy musi kochać nową koalicje , stworzoną z potrzeby serca , bardzo honorową i charakterną, i nikt nie może nic o nich powiedzieć . Natomiast Czerwoni muszą interweniowac, i zwracac uwage na to co sie u nas dzieje i wytykac palcem jak dzieci w przedszkolu coś, co jest defacto dla nich niedoścignionym wzorem. T
aki paradoks jak ktos ma o sobie wielkie mniemanie, ale jednoczesnie ma kompleksy na punkcie tych których uważa za ''malutkich''.

Niech wam będzie, powiem to - NIECH ŻYJE NOWA KOALICJA !! ( Przynajmniej będzie co j**** ..) :)
Wasteland

Post autor: Wasteland »

Zapomniałeś o swym pedalskim " Ciao " ? Chyba tylko mama wysłała cię ze śmieciami.
Entlicheck

haha duzo żeś wniosła...
czekam z niecierpliwościa jak wydacie swoje nowe koszuleczki Anty, i nagle zapomnicie o tym co dzisiaj tu wypisujecie picki...
mysle ze długo nie bede musiał czekać, i znając waszą dwulicową zakłamaną nature , nastąpi to jeszcze w tym roku.
mam nadzieje , że zamalujecie tez te wszystkie przeplatanki poprzekreslane , i pociski na nas , których w ostatnim czasie pojawiło się całkiem sporo. ( Rozdwojenie jaźni macie, czy to my jestesmy wasza inspiracją??)

Wszystko co robicie to jest gówno, z którego mozna sie tylko smiac - natomiast Wy z kolei przeżywacie wszystko co robimy my, i myslicie tylko - jak to wprowadzić u siebie, taka jest róznica.

''Inspiracją'' to moze byc W TYM KONKRETYM PRZYADKU - KSC, bo AntyWisła to ich logo, ktore jak widac dobrze przyjęlo się w Łodzi. Natomiast Wy z tą waszą wieśniacką stylówą mozecie sie jedynie pruć na forach internetowych, i kminić jak mądrze z nas czerpać , i zbliżyc sie do nas poziomem. ( Który uważacie oczywiscie za żenujący, rozdwojenie jaźni po raz kolejny)
ŁódźMoimMiastem

Ponoć już skończyłeś dyskusję.
Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick »

Apropo inspiracji .

Nowy filmik produkcji WRWG , trochę starszych materiałów , trochę nowszych , oprawa z meczu z Polonią Warszawa.

https://m.youtube.com/watch?v=PvD1JLlaoDw
PATO 1908 GANG
cobytu

Post autor: cobytu »

Ja tak na szybko bo wíelu o tym nie wie lub zapomina.Internet kłamie tez.Info w necie to nie prawda objawiona.To nie 100% prawdy.Wbijcie sobie to do głowy i pzestancie we wszysko wierzyc.To ze cos jest napisane w sieci nie znaczy ze jest ku*** PRAWDA.Myslcie samodzielnie.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)
Red power

Kolejny nick pisze:Apropo inspiracji .

Nowy filmik produkcji WRWG , trochę starszych materiałów , trochę nowszych , oprawa z meczu z Polonią Warszawa.

JEEEEEEBAAAAĆ JEEEEBAAAAĆ JEEEEEEEBAAAAĆ łks!
MaorMelix

o i co smieciu ? ie mow ze asz dopig derowy ci ie zaimpoowal :0
Zdobywcy wielu głów.
LM1

Post autor: LM1 »

ku***,chłopie nie rób wstydu i naucz sie porządnie pisać.
CSM
DK08

Red power pisze:
Kolejny nick pisze:Apropo inspiracji .

JEEEEEEBAAAAĆ JEEEEBAAAAĆ JEEEEEEEBAAAAĆ łks!
Dziecko w internecie wylało swoje żale po pierwszym piwie w życiu :)
patojudek

Post autor: patojudek »

Gruba frekwencja dziś na łksie, zaraz zaczną warczeć.
MISTRZ1908

Morda krótko. Chcesz odwrócić uwagę od waszego pięknego wyniku? Wichura ładnie was pozamiatała.
patojudek

Post autor: patojudek »

To nie jest forum sportowe tylko kibicowskie trepie, was to nie wiem co wywiało dziś ze stadionu, pogoda ładna,wyniki są tylko diaspora gdzieś się rozpierzchła, top3 wa jego mać
MISTRZ1908

Ty jesteś top1. Wśród idiotów. Był spokój to oczywiście się przyjebałeś do naszej frekwencji. Zobaczymy te wasze komplety,wtedy razem się pośmiejemy.
DK08

Jaka liczba Rtsu na zakazie?
bmjmtWŁ

Post autor: bmjmtWŁ »

pojedyncze osoby były na sektorze w Morągu panie ciekawski

a co do oburzonego pana z poprzedniej strony to przyjebany jesteś gościu jakiś i nie mam żadnych wątpliwości co do twojego schorzenia bo jak można twierdzić, że to Widzew ma gula bo jego wróg prawie każdy gadżet, graf, oprawę robi anty on. Chyba to świadczy, że na przestrzeni lat ten kompleks nie maleje, a stale rośnie. Świadczy to więc o czym ? Że to nas ciągle boli głowa na myśl o was czy odwrotnie ? Że to my ciągle żyjemy wami czy wy nami ? Ze wy nam tak zaszliście za skórę przez te wszystkie lata czy my wam ? I nie filozofuj o rozdwojeniach jaźni bo to też Twoje kolejne schorzenie skoro nam wytykasz niby kurewski układ z Wisłą a sam liżesz poznański rów od dobrych kilku lat i co roku na święta prosisz Św. Mikołaja, żeby już chłopcy z terror maszyny i csm ogłosili zgodę.

chłopcze, nikt Ci nie każe lubić koalicji tylko śmieszne do kwadratu jest to, że nikt w tym kraju nie robi stu grafów anty, nikt nie robi na kazdym osiedlu i w fan clubie gadzetów anty ona ( choć u was gdyby nie zniżka od Tomcia Tomadex to może, też by tyle tego chłamu nie wyszło ) no i oprawe też musieliście pierwsi zrobić chyba tylko dlatego, żeby przypodobać się ekipom, które też są anty koalicja ale tego nie pokazują na kazdym kroku w odróżnieniu od was. I to pokazuje jacy żałośni jesteście ale róbcie dalej swoje skoro z tego złotówki wam wpadają to dobrze, że dzięki nam możecie zarobić skoro innych pomysłów nie macie

U nas kreowany jest styl pro WIDZEW a przy okazji wydamy coś jebiącego was bo to normalne mając wroga w mieście, a u was to wrogość do nas jest głównym rzemiosłem waszego kibicowania, a tylko przy okazji jesteście za łksem. I to nas różni i tego nigdy nie przeskoczycie. Łatwiej te żulerke w bramach na Polesiu zarazić nienawiścią do wielkiego Widzewa niż miłością do bezbarwnego łksu i okey nie mówię, że to też nie jest forma kibicowania, ale to tylko pokazuje wyższość lokalnego rywala nad wami. I pisanie wypocin na tym forum i płacz połączony z lamentem do 3/4 ekip w tym kraju do których palicie frana tego nie zmieni.

Tak samo jak skejty z wrw nigdy nie będą prawdziwymi kibolami twierdzącymi, że ktoś od nas ich xeruje bo kibolami to u was były pijaku z UŁŁ i wszyscy pamiętają jaki prezentowali poziom kiedy to nasze oprawy, doping zawsze zachwycały i zajmowały podium topowych ekip w kraju w Ultrasce, której możecie się uczyć. Ta wasza gws to farbowane lisy, którzy może kiedyś będa ultrasami o ile nie opuszczą ich skejty z retkini bo tak jak się pojawili szybko tak za pare lat może ich nie być
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
MISTRZ1908

Tym swoim pierdoleniem pokazałeś jaki masz kompleks ŁKS-u. Skoro nie potrafisz napisać z dużej litery nazwy klubu to musi Ciebie bardzo to boleć.
walczzawsze

Post autor: walczzawsze »

ale przyznacie Łkaesiaki że śmieszne są te wasze fotki z meczów, jak były derby i pierwszy raz w meczu ligowym pełny stadion to fotek od groma całej trybuny, jak jest żenada to wycinki trybuny bądź brak zdjęć.

chcecie aż tak ukryć mizerną frekwencję?
MISTRZ1908

Widocznie kiepsko szukasz. Zobaczycie za rok,może dwa jak granie w 3lidze wpływa na frekwencje. Bo nie oszukujmy się ale posiedzicie w tej lidze jeszcze conajmniej rok.
ODPOWIEDZ