Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Rycerze Wiosny
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Dlaczego uwazasz ze ciezko bylo nam dobic do 5000 tysiecy ba derbach? I Ty twierdzisz ze nie bujasz w oblokach.
Dlaczego w 90% Wasze posty,widzewiacy,zawieraja napinke.Jedne wiecej drugie mniej,ale zawsze musicie cos dolozyc.
Zawsze musicie dodac,udowodnic cos ludziom czytajacym forum,ze jestescie w czyms lepsi.Z czego to wynika,to
ciagle dowartosciowywanie?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
"zaprezentowalismy sie godnie"-moze pozwolcie ze obserwatorzy sceny kibicowskiej skomentuja Wasza postawe w dniu derbow.
Tak,troche glupio chyba pisac o samym sobie i to w samych superlatywach.Tu juz nie chodzi o brak skromnosci.
Z psychologicznego punktu widzenia to jest leczenie kompleksow.
Dlaczego w 90% Wasze posty,widzewiacy,zawieraja napinke.Jedne wiecej drugie mniej,ale zawsze musicie cos dolozyc.
Zawsze musicie dodac,udowodnic cos ludziom czytajacym forum,ze jestescie w czyms lepsi.Z czego to wynika,to
ciagle dowartosciowywanie?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
"zaprezentowalismy sie godnie"-moze pozwolcie ze obserwatorzy sceny kibicowskiej skomentuja Wasza postawe w dniu derbow.
Tak,troche glupio chyba pisac o samym sobie i to w samych superlatywach.Tu juz nie chodzi o brak skromnosci.
I pisze to ktoś kto trąbi na prawo i lewo że Łks to prekursorzy ruchu kibicowskiego,założyciele Polskiej ligi kopanej,wszyscy od nich kopiują,top3 ultas,hols i pewnie frekwencji wyjazdowej i domowej:)
A o kompleksach to pogadaj z kolegą co proporczyk wyprodukował.
A o kompleksach to pogadaj z kolegą co proporczyk wyprodukował.
-
PolnocnaStrona
Napisałem to dlatego że 5tys biletów na derby to tak naprawdę niewiele i powinno już zniknąć z kas dobry tydzień przed meczem a tak nie było w tym ponad 700 to zgody... ale w sumie racja to nie istotne do Naszej frekwencji, mecz derbowy toczy się swoimi prawami.Rycerze Wiosny pisze:Dlaczego uwazasz ze ciezko bylo nam dobic do 5000 tysiecy ba derbach? I Ty twierdzisz ze nie bujasz w oblokach.
-
serce miasta
Wydaje mi sie że to chyba normalne że w mieście derbowym tak wyrównanym jak Łódź jedna strona chce udowodnić że jest lepsza od drugiej.Ja również uważam że ciężko jest Wam zapełnić swój obiekt i chyba nie podlega to dyskusji skoro komplet tj.5tyś zrobiliście na derbach i chyba na meczu otwarcia.Jesteście liderem od praktycznie początku rundy,walczycie o awans,macie nowy obiekt,taniutkie bilety,karnety czego więcej trzeba żeby zapełnić 5tyś trybune?Rycerze Wiosny pisze:Dlaczego uwazasz ze ciezko bylo nam dobic do 5000 tysiecy ba derbach? I Ty twierdzisz ze nie bujasz w oblokach.
To ja napisałem że zaprezentowaliśmy sie godnie,o co Ci chodzi?Napisz może co wg.Ciebie mieliby zrobić kibice Widzewa w tym dniu żebyś uznał że było godnie?
Jak będzie u nas czasz pokaże,wszystko zależy od tego jakie będą wyniki sportowe ale jednego jestem pewien że dopóki RTS nie wróci do Ekstraklasy kompletów na pewno nie bedzie z wyjątkiem ew.derbów.Wg.mnie jak regularnie będzie chodziło po 5,6 tyś ludzi to będzie sukces.Środowisko Widzewskie wiąże duże nadzieje z powstaniem nowego stadionu i to napawa lekkim optymizmem.Jakie Twoim zdaniem możemy mieć w stosunku do Was kompleksy,ciekaw jestem.
https://zapodaj.net/2a76f4f6b5775.jpg.html tak z przymrużeniem oka, takie pierwsze z brzegu ;-). "żaden z Ciebie kot, jesteś farbowanym lisem" :-D ale może dobrze, że tak "wzorujecie się"/"kserujecie" chociaż chłopaki z WRW mają motywację do nowych projektów. Życzę więcej kreatywności i inspiracji pzdr.serce miasta pisze:UR 100% XERO?
https://web.facebook.com/StarePolesie/p ... =3&theater najnowsza produkcja Łksiaków z Polesia
https://web.facebook.com/Czerwone.Srodm ... =3&theater szale Widzewiaków ze Śródmieścia
https://web.facebook.com/Czerwone.Srodm ... =3&theater
ekipa remontowa...
cytat z waszej strony:Ze Starego Polesia wywodzą się również 2 grupy kibicowskie działające na ŁKS-ie:
– Ekipa Remontowa (założona w 2008 roku i dbająca o wygląd osiedla),
Flaga Radlina Ekipa Remontowa do dziś jest wieszana na Cichej
nie wiesz, nie byłeś...?
zawsze znajdzie się ktoś, żeby coś spierdolić
-
serce miasta
ok.wporządku tylko że to Wy wywiesiliście trans na derbach o kserowaniu samemu kserując.Jeszcze dla jasności Widzew sam sobie nie przypisał WRWE to kibice z innych klubów zaczeli opisywać tym skrótem kolalicje.
Naprawdę chcesz się licytować o powielające się teksty na gadżetach?? U Was jak i u nas coś się pojawi sporadycznie, z tym transem (przynajmniej ja go tak odebrałem) to chodziło ogólne o działanie grup, styl, itp. ale wyjebane na to niech każdy oceni sobie z osobna. Odnośnie skrótu WRW (teraz +E) to tu na forum c*** wi kto go użył, mniejsza z tym, mnie gdyby ktoś określał DHW, UR, YH, NN, itp to zjebał bym jak psa, że nazywają mnie określeniem typowo kojarzącym się z wrogą ekipą. No ale jak to kiedyś sami określiliście to co dla nas jest podłogą, dla Was jest sufitem, albo ja już stary jestem i nie nadążam za tą młodzieżą bajo ;-)serce miasta pisze:ok.wporządku tylko że to Wy wywiesiliście trans na derbach o kserowaniu samemu kserując.Jeszcze dla jasności Widzew sam sobie nie przypisał WRWE to kibice z innych klubów zaczeli opisywać tym skrótem kolalicje.
nie wiesz, nie byłeś...?
-
serce miasta
Nie chodziło mi o licytacje tylko o wytknięcie Wam przy okazji derbów że zarzucacie naszym ultrasom xerowanie czegoś tam od Was a sami robicie tak samo.Wywiesiliście taki trans co dla mnie osobiście jest mega hipokryzją i ztego co powszechnie wiadomo ten Wasz styl jak to napisałeś też jest od kogoś zapożyczony.tyle
-
PolnocnaStrona
Mi sie wydaje że skróty ŚŻK i WRW - Widzew wykorzystał tylko parę razy i tylko po to żeby was podkurwić i żebyście mieli o czym gadać nic więcej z resztą mało to jest używane albo wcale oprócz grafów. Widać że poniekąd się to udało. WRWE to jedynie skrót ekip koalicji i wyszło to samo z siebie a ŚŻK tak jak napisałem... ale może się mylę. Jedyne co można powidzieć że trochę podłapaliśmy to te kukły co jest durne wg mnie, bo o takiej samej czcionce to szkoda w ogóle gadać bądźmy poważni. Takie jest moje zdanie może ktoś lepiej doinformowany rozwinie.
-
ZamknijDrzwi
Serce miasta- analfabeto w każdym Twoim poście jest co najmniej jeden błąd ortograficzny,ale już mniejsza z tym(bo znając życie zaraz wyślesz zdjęcie,ze masz dysortografię :). Doczepiłeś się jednego hasła i będziesz się tego trzymał,szczerze powiedziawszy sam nie wiem,kto to hasło wypromował,kiedyś chyba słyszałem,ze Bałuty to śpiewały?
Jeżeli chodzi o "piosenkę" w Naszym Mieście Łodzi to wypromował ją właśnie ŁKS i dlatego uważany jest za Nasz hymn,więc nie p******,ze śpiewa to Wisła,Lech,Ruch i tak dalej,bo ich wersje są stworzone od niedawna.
Kserowania macie sporo,od skrótu ŚŻK,przez grafy,po gadżety itd. i nie chodzi tu o jednorazową akcję,bo wiem,ze My święci nie jesteśmy,ale skrótów gadżetów i pieśni nie kserujemy.
Jeżeli chodzi o "piosenkę" w Naszym Mieście Łodzi to wypromował ją właśnie ŁKS i dlatego uważany jest za Nasz hymn,więc nie p******,ze śpiewa to Wisła,Lech,Ruch i tak dalej,bo ich wersje są stworzone od niedawna.
Kserowania macie sporo,od skrótu ŚŻK,przez grafy,po gadżety itd. i nie chodzi tu o jednorazową akcję,bo wiem,ze My święci nie jesteśmy,ale skrótów gadżetów i pieśni nie kserujemy.
-
serce miasta
Nie wiesz kto wypromował to hasło to jeszcze raz Ci napisze Widzewiacy z Śrd i umieszczali je na swoich gadzetach tu sprawa jest oczywista,wrzuciłem fotki szali.Bałuty miały" Z Bałut pochodzi najlepsza ekipa w Łodzi",Stare Polesie zapożyczyło sobie hasło Widzewiaków i nazwało swoją ekipe tak jak od lat nazywają siebie kibice Ruchu z Radlina i to jest sprawa z czasów współczesnych a koszulki Polesia zrobiliście pare dni temu i mimo to wasi Ultrasi których spora część pochodzi właśnie ze Starego Polesia wywieszają na derbach trans.Gdyby nie ten transparent nie wspomniałbym o tym bo realia kibicowskie są jakie są i wiadomo że jedni na drugich patrzą,tak jak napisałeś nikt nie jest święty.Zakończmy już ten temat bo każdy ma soje zdanie i pewnie nie przekonamy sie do swoich racji.
ps.Dla mnie też" W naszym mieście Łodzi... "kojarzy sie z Łks tyle że przerabianie czy kserowanie piosenek w latach 80-90 było powszechne czego oczywiście nie pochwalam tylko że to nie my wywieszamy transparent który zarzuca Wam coś co my sami robimy.
ps.Dla mnie też" W naszym mieście Łodzi... "kojarzy sie z Łks tyle że przerabianie czy kserowanie piosenek w latach 80-90 było powszechne czego oczywiście nie pochwalam tylko że to nie my wywieszamy transparent który zarzuca Wam coś co my sami robimy.
tzn. ten jeden przykład, malunek konkretnie jest albo Wasz, albo nasz zdj. brane z Waszej strony. Kiedyś coś mi się przewinęło w podobie u Nas, ale ręki nie dam sobie uciąć. Myślę, że jakieś przykłady jeszcze by się znalazły spokojnie, ale w sumie je*ać to, bo i tak nic konkretnego z tej rozmowy nie wyniknie. ;-)PolnocnaStrona pisze:Mi sie wydaje że skróty ŚŻK i WRW - Widzew wykorzystał tylko parę razy i tylko po to żeby was podkurwić i żebyście mieli o czym gadać nic więcej z resztą mało to jest używane albo wcale oprócz grafów. Widać że poniekąd się to udało. WRWE to jedynie skrót ekip koalicji i wyszło to samo z siebie a ŚŻK tak jak napisałem... ale może się mylę. Jedyne co można powidzieć że trochę podłapaliśmy to te kukły co jest durne wg mnie, bo o takiej samej czcionce to szkoda w ogóle gadać bądźmy poważni. Takie jest moje zdanie może ktoś lepiej doinformowany rozwinie.
nie wiesz, nie byłeś...?
siema konkretne pytanie wstawiono zdj na fp ``wspieraj swój lokalny klub`` lechnia gdansk obecna na derbach łodzi i goscia w czapce lechni na trybce wiadomo cos o tym?
plota kolego.... oni handlują grillowanymi kiełbasami spod rękawa, wiesz, w życiu różnie bywa, a czasami dorobić trzeba
-
NoMatterWhat
Wiadomo, że ktoś tam był:pim2519 pisze:siema konkretne pytanie wstawiono zdj na fp ``wspieraj swój lokalny klub`` lechnia gdansk obecna na derbach łodzi i goscia w czapce lechni na trybce wiadomo cos o tym?
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=58ABD813
-
ZamknijDrzwi
Są to jedynie kontakty prywatne kilku starszych osób.
PS. Serce miasta-mylisz się jeżeli myślisz,ze Nasi ultrasi są z Polesia,chyba mało wiesz o Nas.
PS. Serce miasta-mylisz się jeżeli myślisz,ze Nasi ultrasi są z Polesia,chyba mało wiesz o Nas.
Jeździło się na mecze bo prywatne kontakty, ale na pewno nie paradowało się w swoich barwach po trybunie odwiedzanych, fajny koktajl się robi, może jednak Wisła miała powody swoich decyzji.Są to jedynie kontakty prywatne kilku starszych osób.
-
MISTRZ1908
Cieszymy się,że tak się Nami interesujecie ale Was nie powinno to obchodzić.
-
serce miasta
Nie robiłbym sensacji z wizyty Lechii na derbach.Powszechnie wiadomo że Łks kontakty z Gdańszczanami ma od dawna,przypominam sobie naszą wizyte jeszcze na Traugutta jak Lechia próbowała ataku na autobusy wiozące nas na dworzec to w pierwszym rzędzie widoczni byli znani Łksiacy.Podejrzewam że nie tylko Lechia była na derbach
skejty z wrw robią oprawę ' przeciwko układom ' a sami nie wiedzą - bo wiedzieć nie mogą w końcu pare lat temu nie byli kibicami, że ich koledzy po szalu mają kontakty z 3/4 ekipami w tym kraju: Zawisza, Tychy, Lech, Cracovia, Lechia, Śląsk, Gieksa Katowice, Gieksa Bełchatów, Górnik, Stal Mielec, Raków Częstochowa, Zagłębie Lubin, Stomil, Broń Radom, Górnik Wałbrzych kto tam jeszcze Polonia Bytom no i do niedawna Resovia ? Na przestrzeni ostatnich kilkudziesięciu lat wąchają się z kim można byle dojechać Widzew
. No nie wspominając o pucowaniu się do legionistów i to kilka lat wstecz
Gadzety anty, grafy anty no i w końcu sektorówka anty. Swoim kompleksem przeszli już i Cracovie i Śląska z Lechią, którzy w tym układzie powinni bardziej przeżywać nowy układ WRWE. Znalazły cymbały sposób na zarabianie złotówek ze sprzedaży ciuszków w końcu lepiej być anty niż pro łks.
Ale każdy fan z Unii będzie twierdził, że to Widzew ma kompleksy, parodia.
PS.
weźcie się za naukę śpiewania i młynowego znajdzcie niekoniecznie z Pabianic rodowici bo żenada z tym u was ilu byście gadzetów i grafów anty nie zrobili
Gadzety anty, grafy anty no i w końcu sektorówka anty. Swoim kompleksem przeszli już i Cracovie i Śląska z Lechią, którzy w tym układzie powinni bardziej przeżywać nowy układ WRWE. Znalazły cymbały sposób na zarabianie złotówek ze sprzedaży ciuszków w końcu lepiej być anty niż pro łks.
PS.
weźcie się za naukę śpiewania i młynowego znajdzcie niekoniecznie z Pabianic rodowici bo żenada z tym u was ilu byście gadzetów i grafów anty nie zrobili
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
-
Rycerze Wiosny
bmjmtWŁ pisze:skejty z wrw robią oprawę ' przeciwko układom ' a sami nie wiedzą - bo wiedzieć nie mogą w końcu pare lat temu nie byli kibicami, że ich koledzy po szalu mają kontakty z 3/4 ekipami w tym kraju: Zawisza, Tychy, Lech, Cracovia, Lechia, Śląsk, Gieksa Katowice, Gieksa Bełchatów, Górnik, Stal Mielec, Raków Częstochowa, Zagłębie Lubin, Stomil, Broń Radom, Górnik Wałbrzych kto tam jeszcze Polonia Bytom no i do niedawna Resovia ? Na przestrzeni ostatnich kilkudziesięciu lat wąchają się z kim można byle dojechać Widzew
PS.
Hehehehehehehehehehehehehehe.Moj Boze,nastepny......
-
White1910Pride
prywatne kontakty i nieprzypadkowi chłopaki sobie oficjalnie paradują w barwach? i to przy zgodach i układach? niezły tam miks macie, a dawna zgoda i obecny układowicz Lechii Stomil też był?, przybili sobie z Zetką piątki?patojudek pisze:Jeździło się na mecze bo prywatne kontakty, ale na pewno nie paradowało się w swoich barwach po trybunie odwiedzanych, fajny koktajl się robi, może jednak Wisła miała powody swoich decyzji.Są to jedynie kontakty prywatne kilku starszych osób.
Po pierwsze wąchają się ze wszystkimi bo zobacz ilu ich jest ?? Garstka choc nie chca sie do tego przyznac ale jak kiedys zaczalem z jednym takim odwaznym wyliczac gdzie jeszcze byli te 10 lat temu a gdzie sa teraz to okazalo sie ze sie kurcza w zastraszajacym tempie -- chcecie mozem sprobowac dzielnicami lub nawet osiedlami ;)bmjmtWŁ pisze:skejty z wrw robią oprawę ' przeciwko układom ' a sami nie wiedzą - bo wiedzieć nie mogą w końcu pare lat temu nie byli kibicami, że ich koledzy po szalu mają kontakty z 3/4 ekipami w tym kraju: Zawisza, Tychy, Lech, Cracovia, Lechia, Śląsk, Gieksa Katowice, Gieksa Bełchatów, Górnik, Stal Mielec, Raków Częstochowa, Zagłębie Lubin, Stomil, Broń Radom, Górnik Wałbrzych kto tam jeszcze Polonia Bytom no i do niedawna Resovia ? Na przestrzeni ostatnich kilkudziesięciu lat wąchają się z kim można byle dojechać Widzew
PS.
Po drugie mlynowy jest fajny :) jak zarzynana swinia cos tam ryczy , kilka osob cos podlapie i pozniej jest gadka o dobrym zaprezentowniu sie -- doping byl tak chu.... ze chyba nikt w Polsce nie jest w stanie tego zaprzeczyć
A co do stadionu to wole miec 3 trybuny puste niz cos co stadionem nie jest a przynajmniej do tej pory nie bylo ale coz moze t odobry patent na kase -- robcie wycieczki dla obcokrajowcow ze zwiedzaniem czegos co mozna nazwac stadionem :) i ta zajebista buda miedzy lawkami trenerskimi ktora wyglada jak przystanek 85 :)
a ta szmata przeciwko kolacji na waszym amfiteatrze ? co was interesuje ta koalicja ? .... boli :) oj boli :) ciekawe kiedy L zaproszą ...już i tak dość ciekawa mieszanka , ciekawe jak długo w takim towarzystwie wytrzymają ;)MISTRZ1908 pisze:Cieszymy się,że tak się Nami interesujecie ale Was nie powinno to obchodzić.
Beka z Łksu niezła.W życiu nie widziałem by typy mające z kimś prywatne kontakty bujały się na obcym stadionie w swoich barwach.I to jeszcze Lechiści gdy wiadomo,że Łksiacy darzą mniejszą czy większą sympatią KSC.Cyrk na kółkach normalnie.
Doping?Nauczcie się porządnie śpiewać,bo nie od dziś wiadomo,że idzie wam to słabo.Niezrozumiałe wrzaski a nie doping.
Doping?Nauczcie się porządnie śpiewać,bo nie od dziś wiadomo,że idzie wam to słabo.Niezrozumiałe wrzaski a nie doping.
Skomentuje Wasze ostatnie posty Koledzy z zza miedzy,otóż:
Nam,kibicom ŁKS Łódź,wystarcza i daje satysfakcje,szacunek ekip z całej Polski.Wasze zdanie nie jest dla nas istotne,gdyż mamy
o Was swoje przemyślenia.To co o Was myślimy,determinuje to,że Wasza opinia o nas spływa po nas,jak po kaczce.
Nam,kibicom ŁKS Łódź,wystarcza i daje satysfakcje,szacunek ekip z całej Polski.Wasze zdanie nie jest dla nas istotne,gdyż mamy
o Was swoje przemyślenia.To co o Was myślimy,determinuje to,że Wasza opinia o nas spływa po nas,jak po kaczce.
-
Entlicheck
A my swoje !!
Śmierć !!! Śmierć !!! Zydzewskiej KURWIE !!!!
ŁKS ZAWISZA CRACOVIA TYCHY LECH LECHIA TAKIEJ SILY NIE MA NIKT ,A TY k**** PODMIEJSKA WARUJ NA KOLANACH !!!!!!
ŁKS ZAWISZA CRACOVIA TYCHY LECH LECHIA TAKIEJ SILY NIE MA NIKT ,A TY k**** PODMIEJSKA WARUJ NA KOLANACH !!!!!!
Czy jest jakiś lekarz na forum?Pilnie potrzebny.Entlicheck pisze:A my swoje !!
Jeszcze jedno.Jak to jest robić oprawę anty WRWE kiedy podobno na tą koalicję ma się wyjebane?Gadżety anty WRWE już na każdej dzielnicy i osiedlu wydane?
-
showmustgoon
Jak tam po ostatnim weekendzie wasze kobiety chłopaki ? Poszły śladem Eweliny ?
Tylko nie płacz jak ci za chwilę ktoś odpisze, jakie wrażenia z wąchania kwiatków od spodu po akcji Kwidzyn.
Poziom będzie ten sam, 1:1
Poziom będzie ten sam, 1:1
-
ZamknijDrzwi
Sprawa na starym mieście wyjaśniona już? Że małolaci ruchają kobity Waszych,którzy są po drugiej stronie muru?showmustgoon pisze:Jak tam po ostatnim weekendzie wasze kobiety chłopaki ? Poszły śladem Eweliny ?
a jak sami jeździcie na Wisłę gdzie jest obecna Resovia to co wtedy mówi Stal? :)
Młode parchy ruchają kobity starszych którzy siedzą, a internetowa czerwona armia toczy wojnę w internecie :)
-
serce miasta
głupoty wypisujecie,chłopak z Widzewa wyruchał kobite młodego pseudo gangstera a nie kibica.kleksDK08 pisze:Młode parchy ruchają kobity starszych którzy siedzą, a internetowa czerwona armia toczy wojnę w internecie :)
-
ZamknijDrzwi
typ był u was mocno aktywny,a starzy nie chcieli tego wyjaśniać i najpierw ruchał,potem sam był ruchany
-
serce miasta
przestań pisać bzdury sprawa w ogóle nie ma nic wspólnego z kibicowaniem poza tym że chłopak który puknął tą kobite jest z Widzewa.Dostał ciężkie bicie,nie na solówke tak na marginesie i to wszystko.Wy jak zwykle podłapaliście temat i wymyśliliście historyjke o dildo w d****.Troche powagi
No nic nie poradzisz, taki mają klimat.
-
MISTRZ1908
Póki co to ta wasza koalicja się obsrała przed Naszą koalicją ŁKS&Lech&Cracovia ostatnio. Obczaili,że mogą być tyły i się zesrali a lepiej straszyć wszystkich co to nie zrobi wasza banda. Powiedz lepiej jak mieliście koszulli "Lech zdechł" z herbem Lecha i Naszym zaraz po przybiciu układu. Bołało,że Was olali? Pucowaliście się do nich jak tanie szmaty mimo Ruchu. I przypomnę wam wszystkim to z Lecha strony wyszedł ten układ. Po walce z Nami nabrali szacunku do Naszych hools i tak jest do dziś. Tak wiem,macie swoje cele,jednym z nich było poganiać się z psami pod Galerią Łódzką w 10osób szczawi na jednego liścia. Drugim wyjazd na Jagę2 i te szaliki anty. Ale wiem,to tylko my mamy gadżety anty i wy jesteście najwięksi.lukb pisze:a ta szmata przeciwko kolacji na waszym amfiteatrze ? co was interesuje ta koalicja ? .... boli :) oj boli :) ciekawe kiedy L zaproszą ...już i tak dość ciekawa mieszanka , ciekawe jak długo w takim towarzystwie wytrzymają ;)MISTRZ1908 pisze:Cieszymy się,że tak się Nami interesujecie ale Was nie powinno to obchodzić.
-
serce miasta
Mistrzu Twojego pierwszego wywodu nawet nie bede komentował bo nie ma sensu.Każdy kto zna sytuacje i okoliczności może wyrobić sobie zdanie,przypomne Ci tylko że akurat Lech nie pierwszy raz miał problemy z dotarciem na miejsce o określonym czasie.
Odnośnie naszego układu z Lechem wypowiem sie bo temat znam dobrze.Tak pokrótce w momencie ocieplenia naszych stosunków z Pyrami Lech miał również uklad z Ruchem.Kiedy uklad Ruchu z Lechem przerodził sie w kose Lech postawił warynek albo My albo Ruch.Widzew oczywiście wybrał swoją zgode czyli Ruch.koniec kropka
Jeśli sądzisz że Lech podbił do Was bo był pod wrażeniem waszej bandy to albo jestes naiwny albo masz klapki na oczach.To była czysta wyrafinowana kalkulacja spowodowana strachem przed utratom miana najlepszych w Polsce.Wam to oczywiście przypasowało bo zawsze szukaliście sobie sojuszników do rywalizacji z Widzewem i mimo zgody z Zawiszą poszliście do Lecha.
Odnośnie naszego układu z Lechem wypowiem sie bo temat znam dobrze.Tak pokrótce w momencie ocieplenia naszych stosunków z Pyrami Lech miał również uklad z Ruchem.Kiedy uklad Ruchu z Lechem przerodził sie w kose Lech postawił warynek albo My albo Ruch.Widzew oczywiście wybrał swoją zgode czyli Ruch.koniec kropka
Jeśli sądzisz że Lech podbił do Was bo był pod wrażeniem waszej bandy to albo jestes naiwny albo masz klapki na oczach.To była czysta wyrafinowana kalkulacja spowodowana strachem przed utratom miana najlepszych w Polsce.Wam to oczywiście przypasowało bo zawsze szukaliście sobie sojuszników do rywalizacji z Widzewem i mimo zgody z Zawiszą poszliście do Lecha.
-
MISTRZ1908
Tak,Ty wszystko wiesz lepiej. Wiesz co jest u Nas,co jest u Lecha. Dzięki za info. Następnym razem nie będe się orientował u siebie tylko podbijam do Ciebie z pytaniami odnośnie Nas. Ty każdą sytuacje dobrze znasz,wiemy yo już wszyscy. Nie oszukujmy się ale to właśnie Lech i Ruch są w te klocki najlepsi,więc nie wiem czego Lech miał się bać. I wątpie aby kiedykolwiek doszło do tego,że sobie coś będą wyjaśniać sami. Za dużo do stracenia,i nie,nie oceniam wyniku przed starciem. Mam tylko nadzieję na starcie obu koalicji. Wreszcie jedni zamilkną,kto to już nie mnie oceniać,nie jestem żadnym hools. I jeszcze jedno,w d**** mam te całe układy.
Jasne.Może mówisz o wyjeździe Lecha do Niecieczy?W takim razie nie wiesz dokładnie jak było.Koledzy chyba źle cię poinformowali.MISTRZ1908 pisze:Póki co to ta wasza koalicja się obsrała przed Naszą koalicją ŁKS&Lech&Cracovia ostatnio. Obczaili,że mogą być tyły i się zesrali a lepiej straszyć wszystkich co to nie zrobi wasza banda.