Sorry ale nie przekonuje mnie to co piszesz. Jakiś czas temu napisałem, że ten gnojek(gnojki) piszące pod 50 nickami i rozwalające nie tylko ten temat by jeszcze kilka lat temu na Ełksie za robienie wam totalnego przypału by dostało po pyskach i zdanie podtrzymuje. A teraz? jakbyście chcieli to łatwo byście ustalili kto to jest, a tak to rzygać się chce od tych bzdur i pedalskich fantazji. Rozumiem chęć i konieczność wyżycia się w necie ale wszystko ma swoje granice.1925 pisze:a kto powiedzial ze mi nie przeszkadza ?? W c*** mi przeszkadzaja jego analne fantazje ale dzieciak nawet na pw nie odpisuje wiec co ja mam zrobic ?? Kiedys z Łysym żesmy sie tu na forum zastanawiali co za kwiatki ku*** teraz rosna po obu stronach ze jara ich pisanie o dymaniu w dupsko czy wstawianiu zdjec jak patojudek :/ ....Wasteland pisze:1925 Dziwny jesteś,przeszkadzają ci zdjęcia chłopaków na żylecie a nie przeszkadzają ci wpisy rabina vel low kick vel kolejny nick o swych fantazjach łóżkowych.
PS. Rozumiem ze ty tego typu zdjeciom przyklaskujesz ?? ..... błagam napisz ze sie myle !
A tak całkiem prywatnie to obserwując te wpisy, mnogość monologów, rozmowy ze sobą, aktywność to jest to niestety ale najprawdopodobniej przypadek kliniczny zdla psychiatry i w tym momencie wcale nie żartuję