Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
White1910Pride

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: White1910Pride » 07.10.2016, 11:00

1925 pisze:
Wasteland pisze:1925 Dziwny jesteś,przeszkadzają ci zdjęcia chłopaków na żylecie a nie przeszkadzają ci wpisy rabina vel low kick vel kolejny nick o swych fantazjach łóżkowych.
a kto powiedzial ze mi nie przeszkadza ?? W c*** mi przeszkadzaja jego analne fantazje ale dzieciak nawet na pw nie odpisuje wiec co ja mam zrobic ?? Kiedys z Łysym żesmy sie tu na forum zastanawiali co za kwiatki ku*** teraz rosna po obu stronach ze jara ich pisanie o dymaniu w dupsko czy wstawianiu zdjec jak patojudek :/ ....
PS. Rozumiem ze ty tego typu zdjeciom przyklaskujesz ?? ..... błagam napisz ze sie myle !
Sorry ale nie przekonuje mnie to co piszesz. Jakiś czas temu napisałem, że ten gnojek(gnojki) piszące pod 50 nickami i rozwalające nie tylko ten temat by jeszcze kilka lat temu na Ełksie za robienie wam totalnego przypału by dostało po pyskach i zdanie podtrzymuje. A teraz? jakbyście chcieli to łatwo byście ustalili kto to jest, a tak to rzygać się chce od tych bzdur i pedalskich fantazji. Rozumiem chęć i konieczność wyżycia się w necie ale wszystko ma swoje granice.

A tak całkiem prywatnie to obserwując te wpisy, mnogość monologów, rozmowy ze sobą, aktywność to jest to niestety ale najprawdopodobniej przypadek kliniczny zdla psychiatry i w tym momencie wcale nie żartuję
[link]

iparts.pl
wen33

Post autor: wen33 » 07.10.2016, 11:40

Widzew do Białego jedzie pociągiem i wykorzystał komplet biletów. Ile dokładnie przyznanych było biletów ?

[link]

łódzkie

Post autor: łódzkie » 07.10.2016, 12:12

Widzew w 1500 osób ma się pojawić w Białymstoku szok
Taka liczba to bez napinki ale na ŁKS przychodzi.
Choć w ŁKS-ie też dobrze się dzieje
2 nowych sponsorów KMM Okna i ForBet do tego mają Bardzo dobre piwko Rodowite w ŁKS-ie dobrze widać się dzieje.
Mniejmy nadzieje że dobudują stadion i będzie wiecej ludzi przychodzićn na ŁKS tzn pikników bo na dzień dzisiejszy to nie widzę tego aby pikniki siedziały razem z baranami o bejsbolu na jednej trybunie.

Rycerze Wiosny

Post autor: Rycerze Wiosny » 07.10.2016, 12:52

łódzkie pisze:Widzew w 1500 osób ma się pojawić w Białymstoku szok
Taka liczba to bez napinki ale na ŁKS przychodzi.
Choć w ŁKS-ie też dobrze się dzieje
2 nowych sponsorów KMM Okna i ForBet do tego mają Bardzo dobre piwko Rodowite w ŁKS-ie dobrze widać się dzieje.
Mniejmy nadzieje że dobudują stadion i będzie wiecej ludzi przychodzićn na ŁKS tzn pikników bo na dzień dzisiejszy to nie widzę tego aby pikniki siedziały razem z baranami o bejsbolu na jednej trybunie.
Twierdzisz ze sie nie napinasz.Ok.Nie ma problemu.Choc Twoj nickname mowi nam ze jestes z lodzkiego,to widac ze za bardzo
nie ogarniasz,co sie w tym wojewodztwie dzieje.Otoz:
W tym sezonie na LKS chodzi wiecej kiboli.Na pierwszym meczu w wakacje bylo mniej ludzi oraz na srodowym spotkaniu,o ile mnie pamiec nie myli.Poza tym frekwencja na meczach przekracza grubo 2000,a na dwoch meczach bylo ponad trojka.
Z lepsza gra pilkarzy,jest wiecej kibicow-to chyba normalne,dla kazdego klubu w Polsce,prawda.
Kiedy gra LKS wygladala dobrze,to przy mobilizacji na LKS koszykowka meska poszlo wiecej kibicow niz na nie jeden stadion
ekstraklasowy.Tzn. ponad 10 000 kibicow.
Konczac,bardzo rzadko kiedy na LKS przyszlo 1500 osob,jak to stwierdziles.

anty1908

Post autor: anty1908 » 07.10.2016, 14:02

Prawda jest taka że grając 3 rok w tej samej lidze z samymi praktycznie ogórami na 4 poziomie rozgrywek to nic ciekawego dla kibiców. Aspiracje są zdecydowanie wyższe i patrząc na ten marazm musiało to się skończyć kiepską frekwencją. Teraz jednak powróciła wiara ze można się wyrwać z tego kurwidołka i widać znaczną poprawę frekwencyjna oraz ogólnie pozytywny ruch kibicowski w ŁKSie.

Wszystko wskazuje na to, że GKS Bełchatów spadnie z 2 ligi więc jeśli żadna z łódzkich drużyn nie awansuje do ligi to szykuje się ze województwo łódzkie będzie największą piłkarską pustynią w Polsce(o ile już nie jest). Dlatego kto teraz awansuje może zbić spory kapitał.

Wasteland

Post autor: Wasteland » 07.10.2016, 16:28

1925 mylisz się.Mam wygodnie bo żadne zdjęcia nie otwierają się u mnie bez potwierdzenia:)A co do kwiatków-niestety mamy takich a nie innych moderatorów,dbających tylko o swoje ekipy a na resztę kładą lachę.A ten pajac ci nie odpisze bo jak sam twierdzi "prowadzi wojnę internetową" nawet kosztem tego że ośmiesza Łks i dla wszystkich jest zwykłym pedrylem.

łódzkie

Post autor: łódzkie » 07.10.2016, 17:04

ja pamiętam czasy jak na ŁKS przychodziło 30 tys ludzi co mecz.
Więc dobrze pomyliłem się niech będzie że na ŁKS przychodzi 3tys osób co to jest przy takim mieście i rywalu który mobilizuje się na wyjazd w 1500 osób i nie jest to miejscowość Bełchatów?
Oby twoje słowa się sprawdziły i na ŁKS przychodziło jak najwięcej osób i aby dobudowali 3 trybuny.

Rycerze Wiosny

Post autor: Rycerze Wiosny » 07.10.2016, 17:15

łódzkie pisze:ja pamiętam czasy jak na ŁKS przychodziło 30 tys ludzi co mecz.
Więc dobrze pomyliłem się niech będzie że na ŁKS przychodzi 3tys osób co to jest przy takim mieście i rywalu który mobilizuje się na wyjazd w 1500 osób i nie jest to miejscowość Bełchatów?
Oby twoje słowa się sprawdziły i na ŁKS przychodziło jak najwięcej osób i aby dobudowali 3 trybuny.
Jednak drazysz temat.Niby nie prowokujesz ale...
W samym miescie Lodzi,sily sa wyrownane.Jesli chodzi o chuliganke,to nie bede pisal by nie wzbudzac kolejnej napinki.
Drugi lodzki klub ma wiecej kibicow od LKS dzieki FC,dzieki duzej ilosci FC.Stad nie osiagalne dla LKSu liczby wyjazdowe.
Ale jesli chodzi o samo miasto,to tak jak pisalem,nie jest juz tak kolorowo.
By po raz kolejny nie wzbudzac napinki,nie bede pisal ilu ludzi chodzilo na druga lodzka druzyne,kiedy ta grala padake.
MNIEJ NIZ NA LKS EVER.Byl nawet mecz bez flag!!!
Takze prosba.Podniecaj sie liczbami Widzewa,obecnym 1,5 tys do Bialegostoku,ale przy tym nie musisz w to wlaczac LKS.
Naprawde.Nie musicie za kazdym razem porownywac,dodawac LKSu w swoje sprawy.

P.S.Gratuluje!Jedziecie w dobrej liczbie na Bialystok.A ja jestem dumny,ze jestem z LKSu.Tyle.

cobytu

Post autor: cobytu » 07.10.2016, 17:57

To ze Widzew ma wiecej kibicow to w tym temacie bylo juz ze sto razy pisane.Nie osiagalne liczby wyjazdowe itd.Zawsze sie ktos dojebie i bedzie kpił z liczb.Nie ma szans tego uniknac.Tymbardziej na internetowym forum.Z reszta wytykanie sobie najmiejszych(najczesciej tylko w oczach rywali)potkniec bedzie zawsze.Derbowa rywalizacja jest na kazdym z mozliwych frontow.Chodzi tylko o trzymanie jakiegos tam poziomu.Tzn. nie słania sobie chujow bez przerwy czy tam innych pedałow.Zadnej ze stron nie jest to obcy oboczaj.Jest pare trzezwo patrzacych na rzeczywistosc osob wiec jest nadzieja na normalna rozmowe.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

Radicaal

Post autor: Radicaal » 07.10.2016, 19:06

Popieram.Dołączam się.PISZEMY TYLKO O SWOICH KLUBACH !

mms

Post autor: mms » 07.10.2016, 20:18

Pajac o nicku łódzkie to nikt od nas, nie bierzcie go na poważnie. Bo najpierw nas prowokował, a teraz was.

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 07.10.2016, 20:38

White1910Pride pisze:
Sorry ale nie przekonuje mnie to co piszesz. Jakiś czas temu napisałem, że ten gnojek(gnojki) piszące pod 50 nickami i rozwalające nie tylko ten temat by jeszcze kilka lat temu na Ełksie za robienie wam totalnego przypału by dostało po pyskach i zdanie podtrzymuje. A teraz? jakbyście chcieli to łatwo byście ustalili kto to jest, a tak to rzygać się chce od tych bzdur i pedalskich fantazji. Rozumiem chęć i konieczność wyżycia się w necie ale wszystko ma swoje granice.

A tak całkiem prywatnie to obserwując te wpisy, mnogość monologów, rozmowy ze sobą, aktywność to jest to niestety ale najprawdopodobniej przypadek kliniczny zdla psychiatry i w tym momencie wcale nie żartuję
Nie odwracaj kota ogonem chytrusku , bo twój koleżanka po szalu wrzucił tu foto dwóch pedalow na co wszyscy słusznie zareagowali , a ty wyjezdzasz z rozkminą jak jakiś pierdolony e-psychiatra.

Po pierwsze to zajebiście mnie cieszy, że naprawdę myślicie że wszystko tutaj o ŁKSie pisze jedna osoba.
Z grubsza o to chodziło .

Po drugie , parafrazując sens twojej wypowiedzi - to " zróbcie porządek " cwaniaczki najpierw w swoim środowisku , bo tylu idiotów , polmozgow, debili i prowokatorów ilu OD ZAWSZE się tu wpisywalo z waszej strony , to u nikogo innego by się nie znalazło. Prowokacje i napinke sieją nawet osoby powszechnie znane w środowisku i wcale nie anonimowe..
Ponoć to takie proste jak piszesz , więc do dzieła. No chyba że jestescie tam zwykłymi pizdami...

Po trzecie , apropo Twojego ostatniego akapitu - nie wiem czy widzisz i do ciebie dociera , ale na kibolskimi forum zajebales rozprawkę na temat jakiegoś c*** wie kogo , który nawet nie wiadomo skąd jest. Uważasz się za kogoś normalnego??

Zgrywasz kumacza , a p********* o jakiejs wyrwanej rzeczywistości internetowej , każesz robić nam porządki z osobami które się tu napinaja z ŁKSu , a to wszystko dlatego że twój kolezka dostał pojazd bo wrzucił w ten temat foto pedalow ??
Jakie to typowo Widzewskie...
PATO 1908 GANG

cobytu

Post autor: cobytu » 07.10.2016, 20:53

To forum.Jak ktos ma sensowne pytanie to nie widzie problemu zeby odpowiadac.Bez przesady.Dobra dam ciekawostke bo rywala to bardzo srednio interesuje.Zawisz na derby zglosił zapotrzebowanie na 1000 biletow.Lech o polowe mniej.Nie mamy stadionu tylko trybune wiec bedzie jak bedzie.Z Bydgoszczy pociag specjalny mimo wszystko organizowany..Niby super wydarzenie za ktorym sie teskni ale... bez gosci...

showmustgoon

Post autor: showmustgoon » 07.10.2016, 21:06

cobytu pisze:Zawisz na derby zglosił zapotrzebowanie na 1000 biletow.Lech o polowe mniej.
uuuu, to wasze kobiety będą miały niezapomniany weekend.

Łysy80

Post autor: Łysy80 » 07.10.2016, 21:11

showmustgoon pisze:
cobytu pisze:Zawisz na derby zglosił zapotrzebowanie na 1000 biletow.Lech o polowe mniej.
uuuu, to wasze kobiety będą miały niezapomniany weekend.
Gadaj z dupą to Cie osra.
Człowieku weż się ogarnij. Syf tylko robisz baranie i za chwile temat będzie rozjebany.

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 07.10.2016, 21:15

(...)

White1910pride czekam na odpowiedź.
PATO 1908 GANG

cobytu

Post autor: cobytu » 07.10.2016, 21:18

Wystarczy nie odpowiadać.To proste

Red power

Post autor: Red power » 07.10.2016, 22:03

Kolejny nick kolega WhitePride na pewno ci nie odpowie ale ja ci odpowiem.Ty nie masz prawa nikomu zwracać uwagi bo glownie przez ciebie ten temat wygląda jak wygląda.Rozjebałeś go z 30 kont,więc serio ale jak chcesz by normalnie wyglądał to nie wpisuj się tutaj tylko grzecznie W**********.Wróciłeś i nic konstruktywnego nie wniosłeś do tematu.Bnowak juz sobie dał spokój.

Można oczywiście wrócić do konstruktywnej dyskusji ale musiałby zostać spełniony warunek o którym napisałem.

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 07.10.2016, 22:21

Red power pisze:Kolejny nick kolega WhitePride na pewno ci nie odpowie ale ja ci odpowiem.Ty nie masz prawa nikomu zwracać uwagi bo glownie przez ciebie ten temat wygląda jak wygląda.Rozjebałeś go z 30 kont,więc serio ale jak chcesz by normalnie wyglądał to nie wpisuj się tutaj tylko grzecznie W**********.Wróciłeś i nic konstruktywnego nie wniosłeś do tematu.Bnowak juz sobie dał spokój.

Można oczywiście wrócić do konstruktywnej dyskusji ale musiałby zostać spełniony warunek o którym napisałem.

Pisalem wam wiele razy , żebyście zajęli się swoim najwiekszym Widzewkiem , nie mieszali do swojej propagandy nas , i nie prowokowali na każdym kroku .

Nie dało się , i jest dokładnie to co wcześniej wam pisalem ;)
I teraz ty masz czelnosc pisać że temat będzie "normalny" jak tu nie będę zagladal ?

Hahaha

Założcie sobie nowy temat , gdzie będziecie mogli pisać tylko wygodne dla was rzeczy , będziecie mogli prowokować się nawzajem , i pisać te wasze farmazony - bez żadnych ripost z drugiej strony.

Taki temat myślę że będzie dla was " najnormalniejszy " pod słońcem.
PATO 1908 GANG

showmustgoon

Post autor: showmustgoon » 07.10.2016, 22:25

[link]

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 07.10.2016, 22:54

cobytu pisze:Dobra dam ciekawostke bo rywala to bardzo srednio interesuje.Zawisz na derby zglosił zapotrzebowanie na 1000 biletow.Lech o polowe mniej.Nie mamy stadionu tylko trybune wiec bedzie jak bedzie.Z Bydgoszczy pociag specjalny mimo wszystko organizowany..Niby super wydarzenie za ktorym sie teskni ale... bez gosci...
A Wasi zgodowicze Tyscy, jakie zapotrzebowanie?
Grają mecz dzień wcześniej.

Lech zgłasza zapotrzebowanie, a tego samego dnia graja mecz u siebie, a to "tylko" układowicz.

Bez napinki, stwierdzam tylko fakt- ciekawostkę, ŁKS nigdy nie pojechał na mecz wynajętym dla siebie pociągiem, a tu ich zgodowicz wybiera się właśnie specjalem... na ich mecz.

Może i bez gości ale to MY pokażemy się na mieście.

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 07.10.2016, 23:03

Jesteś pewien,że nigdy nie jechaliśmy specjalem? Mało wiesz. Z tym pokazaniem to nie przesadzaj,od 2miesięcy trąbicie o przemarszu i chcecie się pokazać? No pokażecie z tysiącem psów. Gdybyście chcieli to było to po cichu zrobić. A tak wyjdzie jak zwykle.

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 07.10.2016, 23:08

Ja p******* po co mu odpisujesz . Przecież to jakiś kiep. Co do tych liczb WKS u i KKS nie wiem skąd są wzięte...
PATO 1908 GANG

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 07.10.2016, 23:38

To powiedz kiedy i gdzie wybraliście się specjalem?

W sumie masz racje, przesadziłem, raczej to normalka, że to my w dniu derbowym pojawiamy się na mieście wiec nie ma co tego powielać.
Po cichu?
No tak, może policja jedynie zabezpieczała wasz stadion, nie mając nas w ogóle na uwadze, nie monitorując żadnego osiedla, ulic i centrum.

patojudek

Post autor: patojudek » 08.10.2016, 01:12

Dajmy na to 1000 osób po cichu w dniu meczu derbowego, dobre, chyba z czapkami niewidkami. Kolejny nicku pato gangu,ene due rabe itd itp, ty się obużasz na fotkę pedałów? przecież ten temat cię kręci jak żaden inny, proszę cię.
A tak już całkiem normalnie Leszek i Zetka mówicie o 500/1000 ciekawa sytuacja.

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 08.10.2016, 03:13

Gdybyście chcieli się pokazać jak to piszę Twój kolega to byście ogarnęli 200osób i grupkami podziałali a tak będzie jak zwykle. Popajacujecie zza psów i będzie pierdolić jacy to jesteście zajebiści i jaka to nie była fenomenalna akcja. Liczbę Z mogę potwierdzić,co do Lecha to nie mam pojęcia bo to nie moje klimaty i kto ma tam z nimi kontakty to niech ma. Choćby na Legię w 2011(nie pamiętam dokładnie roku,może wcześniej...)mieliśmy specjala ale Ty i tak powiesz,że to farmazon bo tylko Wy macie monopol na specjale,najlepsze akcje teżzawsze w Waszym wykonaniu i wszystko co naj to zawsze u was.

cobytu

Post autor: cobytu » 08.10.2016, 08:09

Jak ktos problemy z liczbami ktore podalem to zapraszam na priv.Przypominam ze podalem liczbe z zapotrzebowaniem.

wid08

Post autor: wid08 » 08.10.2016, 10:06

Ciekawych rzeczy sie można dowiedzieć wchodząc na to forum raz na dwa tygodnie. Teraz zorientowałem sie,że jednak nie jechałem specjałem na mecz i że nie było mnie w Ostródzie :) dzięki widzewiaki . Radzę normalnym osobom nie wchodzić tutaj do derbów i z 5 dni po derbach bo człowiek tylko szare komórki pogubi :D
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie

marcinooi

Post autor: marcinooi » 08.10.2016, 10:16

NoMatterWhat pisze:
cobytu pisze:Dobra dam ciekawostke bo rywala to bardzo srednio interesuje.Zawisz na derby zglosił zapotrzebowanie na 1000 biletow.Lech o polowe mniej.Nie mamy stadionu tylko trybune wiec bedzie jak bedzie.Z Bydgoszczy pociag specjalny mimo wszystko organizowany..Niby super wydarzenie za ktorym sie teskni ale... bez gosci...
A Wasi zgodowicze Tyscy, jakie zapotrzebowanie?
Grają mecz dzień wcześniej.

Lech zgłasza zapotrzebowanie, a tego samego dnia graja mecz u siebie, a to "tylko" układowicz.

Bez napinki, stwierdzam tylko fakt- ciekawostkę, ŁKS nigdy nie pojechał na mecz wynajętym dla siebie pociągiem, a tu ich zgodowicz wybiera się właśnie specjalem... na ich mecz.

Może i bez gości ale to MY pokażemy się na mieście.
Przecież takich wyjazdów było kilka - Gdańsk, Kraków, Warszawa.

ZamknijDrzwi

Post autor: ZamknijDrzwi » 08.10.2016, 10:25

Wyjazdów było sporo,ale skąd chłopcy mogą wiedzieć jak latają na Widzew od trzech lat :)
Co do derbów,mimo wszystko będzie plus dla Widzewa,za to że coś robią w kierunku "zobaczenia meczu",choć gości nie będzie,w dniu meczu miasto będzie żyło (choć myślę,ze nie tylko w dniu meczu).
Z drugiej strony medalu,tak jak pisał ktoś wcześniej moglibyście zebrać się po cichu i coś ogarnąć by Nas zaskoczyć,bo wiemy,ze nie jest to duży problem dla kumatych,tylko nie wiadomo jakby to się skończyło?

Galimatias

Post autor: Galimatias » 08.10.2016, 11:16

Nie wiem na c*** wy się kłócicie tu o fakty. A fakty są takie, że to, co widzą ludzie z zewnątrz tzn. liczby - domowe, wyjazdowe, młyn, jakość dopingu i opraw co najmniej od kilkunastu lat na Widzewie jest o klasę wyżej, niż u Rodowitych.
Na szczęście mieszkałem w tym patologicznym mieście, tylko przez pół roku, cała ta Łódź to na co dzień wygląda jak najgorsze meliny na Śląsku...

Łysy80

Post autor: Łysy80 » 08.10.2016, 11:24

ZamknijDrzwi pisze:Wyjazdów było sporo,ale skąd chłopcy mogą wiedzieć jak latają na Widzew od trzech lat :)
Co do derbów,mimo wszystko będzie plus dla Widzewa,za to że coś robią w kierunku "zobaczenia meczu",choć gości nie będzie,w dniu meczu miasto będzie żyło (choć myślę,ze nie tylko w dniu meczu).
Z drugiej strony medalu,tak jak pisał ktoś wcześniej moglibyście zebrać się po cichu i coś ogarnąć by Nas zaskoczyć,bo wiemy,ze nie jest to duży problem dla kumatych,tylko nie wiadomo jakby to się skończyło?

Widzę że marzy Wam się panowie klimat lat 95-98. Zajebiście było jechać przez miasto w 60 typa i polować a wroga, niestety w tych czasach jest to awykonalne i każdy myślący normalnie o tym wie. Tym bardziej w dniu derbowym gdzie psy będą jeździć jak posrane i na każdym praktycznie rogu będzie patrol lub tajniak.
Oczywiście jakieś ganianki osiedlowe będą na bank ale na grubsze akcje nie liczę.

solored

Post autor: solored » 08.10.2016, 12:01

ZamknijDrzwi pisze:Wyjazdów było sporo,ale skąd chłopcy mogą wiedzieć jak latają na Widzew od trzech lat :)
Ty kumaczu już lepiej nic nie pisz bo chluby swojemu zespołowi nie przynosisz :-)

Radicaal

Post autor: Radicaal » 08.10.2016, 12:27

NoMatterWhat pisze:To powiedz kiedy i gdzie wybraliście się specjalem?

W sumie masz racje, przesadziłem, raczej to normalka, że to my w dniu derbowym pojawiamy się na mieście wiec nie ma co tego powielać.
Po cichu?
No tak, może policja jedynie zabezpieczała wasz stadion, nie mając nas w ogóle na uwadze, nie monitorując żadnego osiedla, ulic i centrum.
Każdy ogarnięty kibol w tym kraju,zdaje sobie sprawę,że pojawiacie się w/na mieście Łodzi w dniu derbów.Zlot dziesiątek FC
robi swoje.Trzeba przyznać,że FC robią Wam frekwencję.W tym aspekcie kibolskim jesteście od nas lepsi.
Ostatnio taki zlot zrobiliście po awansie do III ligi.Po meczu zorganizowaliście przemarsz na Plac Wolności.Też się Was wtedy
zjechało.I opanowaliście miasto na ten wieczór.

Zapraszamy na derby miasta Łodzi !

Topór

Post autor: Topór » 08.10.2016, 12:51

W Kwidzynie zamordowano 20-letniego kibica Widzewa, zmarł w wyniku postrzału z broni palnej.

Coś więcej wiadomo w tej sprawie ?

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 08.10.2016, 12:59

Internety piszą,że to kibice Legii Go zajebali. Niestety,interneta to do siebie,że często kłamie. Nie znam sprawy,napisałem tylko co widzę na portalach i stronach. Jeśli prawda to j**** te k****,zresztą legia od zawsze nimi jest. Tak czy inaczej szkoda chłopaka,mimo sympatii,to nie ma znaczenia.

Galimatias

Post autor: Galimatias » 08.10.2016, 13:00

Porachunki gangsterskich grup Legii na Widzewie. Strata życia to najgorsza rzecz z możliwych, niezależnie od barw i tego, do której strony Łodzi mi bliżej.

mms

Post autor: mms » 08.10.2016, 13:57

mms pisze:Prośba o niekomentowanie wydarzeń z Kwidzyna, a baranów nieumiejących się dostosować banujcie!
Tyczy się to także osób z Widzewa.

jar_ko_w

Post autor: jar_ko_w » 08.10.2016, 14:06

Warto w takiej sytuacji się w ogóle nie wypowiadać, bo jak było wie tylko kilka osób.

Ja mam nadzieje że ta tragedia nie ma tak naprawdę nic wspólnego z kibicowaniem, tylko z interesami pewnej grupy ludzi (czy to rozliczenie, czy to teren wpływów itp).
Aż dziwne żeby kibice mieli śmigać z bronią. Wiele mówi niepochlebnie o kilku ekipach wykorzystujących sprzęt, a co dopiero broń.
Czy wygrywasz, czy nie ja i tak kocham Cię...

łódzkie

Post autor: łódzkie » 08.10.2016, 17:50

Szok Zawisza w 1000 osób na derbach i to specjalem. To chyba będzie rekord na ŁKS-ie pod względem wsparcia od zgody na meczu.Zawsze to były raczej drobne liczby ale w sumie ŁKS też nie wspiera swoich zgód w liczbach.
Mam pytanie ŁKS jaką liczbą najwięcej wsparł zgodę i czy był kiedyś zorganizowany wyjazd specjalem na zgodę?

ODPOWIEDZ