Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Zaraz cię będzie wyzywał na priv :D
-
Rycerze Wiosny
Czas na kolejna propozycje.Skoro niektorzy z obu stron konfliktu potrafia normalnie dyskutowac,to moze od teraz ustalmy
zasade-piszemy o swoich Klubach.Czyste info,nie stworzone rzeczy itp. ale o swoich Klubach.
Zamknijmy przeszlosc.Czysta karta od teraz.A bedzie spokoj.
zasade-piszemy o swoich Klubach.Czyste info,nie stworzone rzeczy itp. ale o swoich Klubach.
Zamknijmy przeszlosc.Czysta karta od teraz.A bedzie spokoj.
Widzew do Białego jedzie pociągiem i wykorzystał komplet biletów. Ile dokładnie przyznanych było biletów ?
http://www.stylkibica.net/kibice-widzew ... komplecie/
http://www.stylkibica.net/kibice-widzew ... komplecie/
Widzew w 1500 osób ma się pojawić w Białymstoku szok
Taka liczba to bez napinki ale na ŁKS przychodzi.
Choć w ŁKS-ie też dobrze się dzieje
2 nowych sponsorów KMM Okna i ForBet do tego mają Bardzo dobre piwko Rodowite w ŁKS-ie dobrze widać się dzieje.
Mniejmy nadzieje że dobudują stadion i będzie wiecej ludzi przychodzićn na ŁKS tzn pikników bo na dzień dzisiejszy to nie widzę tego aby pikniki siedziały razem z baranami o bejsbolu na jednej trybunie.
2 nowych sponsorów KMM Okna i ForBet do tego mają Bardzo dobre piwko Rodowite w ŁKS-ie dobrze widać się dzieje.
Mniejmy nadzieje że dobudują stadion i będzie wiecej ludzi przychodzićn na ŁKS tzn pikników bo na dzień dzisiejszy to nie widzę tego aby pikniki siedziały razem z baranami o bejsbolu na jednej trybunie.
-
Rycerze Wiosny
Twierdzisz ze sie nie napinasz.Ok.Nie ma problemu.Choc Twoj nickname mowi nam ze jestes z lodzkiego,to widac ze za bardzołódzkie pisze:Widzew w 1500 osób ma się pojawić w Białymstoku szok
nie ogarniasz,co sie w tym wojewodztwie dzieje.Otoz:
W tym sezonie na LKS chodzi wiecej kiboli.Na pierwszym meczu w wakacje bylo mniej ludzi oraz na srodowym spotkaniu,o ile mnie pamiec nie myli.Poza tym frekwencja na meczach przekracza grubo 2000,a na dwoch meczach bylo ponad trojka.
Z lepsza gra pilkarzy,jest wiecej kibicow-to chyba normalne,dla kazdego klubu w Polsce,prawda.
Kiedy gra LKS wygladala dobrze,to przy mobilizacji na LKS koszykowka meska poszlo wiecej kibicow niz na nie jeden stadion
ekstraklasowy.Tzn. ponad 10 000 kibicow.
Konczac,bardzo rzadko kiedy na LKS przyszlo 1500 osob,jak to stwierdziles.
Prawda jest taka że grając 3 rok w tej samej lidze z samymi praktycznie ogórami na 4 poziomie rozgrywek to nic ciekawego dla kibiców. Aspiracje są zdecydowanie wyższe i patrząc na ten marazm musiało to się skończyć kiepską frekwencją. Teraz jednak powróciła wiara ze można się wyrwać z tego kurwidołka i widać znaczną poprawę frekwencyjna oraz ogólnie pozytywny ruch kibicowski w ŁKSie.
Wszystko wskazuje na to, że GKS Bełchatów spadnie z 2 ligi więc jeśli żadna z łódzkich drużyn nie awansuje do ligi to szykuje się ze województwo łódzkie będzie największą piłkarską pustynią w Polsce(o ile już nie jest). Dlatego kto teraz awansuje może zbić spory kapitał.
Wszystko wskazuje na to, że GKS Bełchatów spadnie z 2 ligi więc jeśli żadna z łódzkich drużyn nie awansuje do ligi to szykuje się ze województwo łódzkie będzie największą piłkarską pustynią w Polsce(o ile już nie jest). Dlatego kto teraz awansuje może zbić spory kapitał.
ja pamiętam czasy jak na ŁKS przychodziło 30 tys ludzi co mecz.
Więc dobrze pomyliłem się niech będzie że na ŁKS przychodzi 3tys osób co to jest przy takim mieście i rywalu który mobilizuje się na wyjazd w 1500 osób i nie jest to miejscowość Bełchatów?
Oby twoje słowa się sprawdziły i na ŁKS przychodziło jak najwięcej osób i aby dobudowali 3 trybuny.
Więc dobrze pomyliłem się niech będzie że na ŁKS przychodzi 3tys osób co to jest przy takim mieście i rywalu który mobilizuje się na wyjazd w 1500 osób i nie jest to miejscowość Bełchatów?
Oby twoje słowa się sprawdziły i na ŁKS przychodziło jak najwięcej osób i aby dobudowali 3 trybuny.
-
Rycerze Wiosny
Jednak drazysz temat.Niby nie prowokujesz ale...łódzkie pisze:ja pamiętam czasy jak na ŁKS przychodziło 30 tys ludzi co mecz.
W samym miescie Lodzi,sily sa wyrownane.Jesli chodzi o chuliganke,to nie bede pisal by nie wzbudzac kolejnej napinki.
Drugi lodzki klub ma wiecej kibicow od LKS dzieki FC,dzieki duzej ilosci FC.Stad nie osiagalne dla LKSu liczby wyjazdowe.
Ale jesli chodzi o samo miasto,to tak jak pisalem,nie jest juz tak kolorowo.
By po raz kolejny nie wzbudzac napinki,nie bede pisal ilu ludzi chodzilo na druga lodzka druzyne,kiedy ta grala padake.
MNIEJ NIZ NA LKS EVER.Byl nawet mecz bez flag!!!
Takze prosba.Podniecaj sie liczbami Widzewa,obecnym 1,5 tys do Bialegostoku,ale przy tym nie musisz w to wlaczac LKS.
Naprawde.Nie musicie za kazdym razem porownywac,dodawac LKSu w swoje sprawy.
P.S.Gratuluje!Jedziecie w dobrej liczbie na Bialystok.A ja jestem dumny,ze jestem z LKSu.Tyle.
Popieram.Dołączam się.PISZEMY TYLKO O SWOICH KLUBACH !
Pajac o nicku łódzkie to nikt od nas, nie bierzcie go na poważnie. Bo najpierw nas prowokował, a teraz was.
To forum.Jak ktos ma sensowne pytanie to nie widzie problemu zeby odpowiadac.Bez przesady.Dobra dam ciekawostke bo rywala to bardzo srednio interesuje.Zawisz na derby zglosił zapotrzebowanie na 1000 biletow.Lech o polowe mniej.Nie mamy stadionu tylko trybune wiec bedzie jak bedzie.Z Bydgoszczy pociag specjalny mimo wszystko organizowany..Niby super wydarzenie za ktorym sie teskni ale... bez gosci...
-
showmustgoon
uuuu, to wasze kobiety będą miały niezapomniany weekend.cobytu pisze:Zawisz na derby zglosił zapotrzebowanie na 1000 biletow.Lech o polowe mniej.
-
Kolejny nick
(...)
White1910pride czekam na odpowiedź.
White1910pride czekam na odpowiedź.
Wystarczy nie odpowiadać.To proste
-
NoMatterWhat
A Wasi zgodowicze Tyscy, jakie zapotrzebowanie?cobytu pisze:Dobra dam ciekawostke bo rywala to bardzo srednio interesuje.Zawisz na derby zglosił zapotrzebowanie na 1000 biletow.Lech o polowe mniej.Nie mamy stadionu tylko trybune wiec bedzie jak bedzie.Z Bydgoszczy pociag specjalny mimo wszystko organizowany..Niby super wydarzenie za ktorym sie teskni ale... bez gosci...
Grają mecz dzień wcześniej.
Lech zgłasza zapotrzebowanie, a tego samego dnia graja mecz u siebie, a to "tylko" układowicz.
Bez napinki, stwierdzam tylko fakt- ciekawostkę, ŁKS nigdy nie pojechał na mecz wynajętym dla siebie pociągiem, a tu ich zgodowicz wybiera się właśnie specjalem... na ich mecz.
Może i bez gości ale to MY pokażemy się na mieście.
-
NoMatterWhat
To powiedz kiedy i gdzie wybraliście się specjalem?
W sumie masz racje, przesadziłem, raczej to normalka, że to my w dniu derbowym pojawiamy się na mieście wiec nie ma co tego powielać.
Po cichu?
No tak, może policja jedynie zabezpieczała wasz stadion, nie mając nas w ogóle na uwadze, nie monitorując żadnego osiedla, ulic i centrum.
W sumie masz racje, przesadziłem, raczej to normalka, że to my w dniu derbowym pojawiamy się na mieście wiec nie ma co tego powielać.
Po cichu?
No tak, może policja jedynie zabezpieczała wasz stadion, nie mając nas w ogóle na uwadze, nie monitorując żadnego osiedla, ulic i centrum.
Jak ktos problemy z liczbami ktore podalem to zapraszam na priv.Przypominam ze podalem liczbe z zapotrzebowaniem.
Ciekawych rzeczy sie można dowiedzieć wchodząc na to forum raz na dwa tygodnie. Teraz zorientowałem sie,że jednak nie jechałem specjałem na mecz i że nie było mnie w Ostródzie :) dzięki widzewiaki . Radzę normalnym osobom nie wchodzić tutaj do derbów i z 5 dni po derbach bo człowiek tylko szare komórki pogubi :D
Przecież takich wyjazdów było kilka - Gdańsk, Kraków, Warszawa.NoMatterWhat pisze:A Wasi zgodowicze Tyscy, jakie zapotrzebowanie?cobytu pisze:Dobra dam ciekawostke bo rywala to bardzo srednio interesuje.Zawisz na derby zglosił zapotrzebowanie na 1000 biletow.Lech o polowe mniej.Nie mamy stadionu tylko trybune wiec bedzie jak bedzie.Z Bydgoszczy pociag specjalny mimo wszystko organizowany..Niby super wydarzenie za ktorym sie teskni ale... bez gosci...
Grają mecz dzień wcześniej.
Lech zgłasza zapotrzebowanie, a tego samego dnia graja mecz u siebie, a to "tylko" układowicz.
Bez napinki, stwierdzam tylko fakt- ciekawostkę, ŁKS nigdy nie pojechał na mecz wynajętym dla siebie pociągiem, a tu ich zgodowicz wybiera się właśnie specjalem... na ich mecz.
Może i bez gości ale to MY pokażemy się na mieście.
-
ZamknijDrzwi
Wyjazdów było sporo,ale skąd chłopcy mogą wiedzieć jak latają na Widzew od trzech lat :)
Co do derbów,mimo wszystko będzie plus dla Widzewa,za to że coś robią w kierunku "zobaczenia meczu",choć gości nie będzie,w dniu meczu miasto będzie żyło (choć myślę,ze nie tylko w dniu meczu).
Z drugiej strony medalu,tak jak pisał ktoś wcześniej moglibyście zebrać się po cichu i coś ogarnąć by Nas zaskoczyć,bo wiemy,ze nie jest to duży problem dla kumatych,tylko nie wiadomo jakby to się skończyło?
Co do derbów,mimo wszystko będzie plus dla Widzewa,za to że coś robią w kierunku "zobaczenia meczu",choć gości nie będzie,w dniu meczu miasto będzie żyło (choć myślę,ze nie tylko w dniu meczu).
Z drugiej strony medalu,tak jak pisał ktoś wcześniej moglibyście zebrać się po cichu i coś ogarnąć by Nas zaskoczyć,bo wiemy,ze nie jest to duży problem dla kumatych,tylko nie wiadomo jakby to się skończyło?
Ty kumaczu już lepiej nic nie pisz bo chluby swojemu zespołowi nie przynosisz :-)ZamknijDrzwi pisze:Wyjazdów było sporo,ale skąd chłopcy mogą wiedzieć jak latają na Widzew od trzech lat :)
Każdy ogarnięty kibol w tym kraju,zdaje sobie sprawę,że pojawiacie się w/na mieście Łodzi w dniu derbów.Zlot dziesiątek FCNoMatterWhat pisze:To powiedz kiedy i gdzie wybraliście się specjalem?
Po cichu?
robi swoje.Trzeba przyznać,że FC robią Wam frekwencję.W tym aspekcie kibolskim jesteście od nas lepsi.
Ostatnio taki zlot zrobiliście po awansie do III ligi.Po meczu zorganizowaliście przemarsz na Plac Wolności.Też się Was wtedy
zjechało.I opanowaliście miasto na ten wieczór.
Zapraszamy na derby miasta Łodzi !
-
Galimatias
Porachunki gangsterskich grup Legii na Widzewie. Strata życia to najgorsza rzecz z możliwych, niezależnie od barw i tego, do której strony Łodzi mi bliżej.
Warto w takiej sytuacji się w ogóle nie wypowiadać, bo jak było wie tylko kilka osób.
Ja mam nadzieje że ta tragedia nie ma tak naprawdę nic wspólnego z kibicowaniem, tylko z interesami pewnej grupy ludzi (czy to rozliczenie, czy to teren wpływów itp).
Aż dziwne żeby kibice mieli śmigać z bronią. Wiele mówi niepochlebnie o kilku ekipach wykorzystujących sprzęt, a co dopiero broń.
Ja mam nadzieje że ta tragedia nie ma tak naprawdę nic wspólnego z kibicowaniem, tylko z interesami pewnej grupy ludzi (czy to rozliczenie, czy to teren wpływów itp).
Aż dziwne żeby kibice mieli śmigać z bronią. Wiele mówi niepochlebnie o kilku ekipach wykorzystujących sprzęt, a co dopiero broń.
Szok Zawisza w 1000 osób na derbach i to specjalem. To chyba będzie rekord na ŁKS-ie pod względem wsparcia od zgody na meczu.Zawsze to były raczej drobne liczby ale w sumie ŁKS też nie wspiera swoich zgód w liczbach.
Mam pytanie ŁKS jaką liczbą najwięcej wsparł zgodę i czy był kiedyś zorganizowany wyjazd specjalem na zgodę?
Mam pytanie ŁKS jaką liczbą najwięcej wsparł zgodę i czy był kiedyś zorganizowany wyjazd specjalem na zgodę?
Z tego co pamiętam pierwszy raz specem na mecz zgody jechał Motor Lublin. Wspierał Śląsk Wrocław w meczu z Polonią Warszawa.
Zawisza jedzie specem ale nie rozpedzajmy sie z tym tysiacem. Na derby jest tylko 5100 biletów :) Speca na zgodę nigdy nie było. Najwięcej osób na zgodzie było pewnie na PP Zawisza - Widzew. Dużo osób było też w Aleksandrowie z Resovia ale to akurat nic dziwnego skoro to prawie dzielnica Łodzi.
dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam i do boju Polska dziś :)
Odpowiadając na twoją prowokację ŁKS wspiera braci w dobrych liczbach ale nie wszystko wypływa na forum czy internetowe portale. Każdy kto się udziela zna realia :)łódzkie pisze:Szok Zawisza w 1000 osób na derbach i to specjalem. To chyba będzie rekord na ŁKS-ie pod względem wsparcia od zgody na meczu.Zawsze to były raczej drobne liczby ale w sumie ŁKS też nie wspiera swoich zgód w liczbach.
Jakie prowokacje?Normalnie zadaje pytanie kto umie odpowiedzieć w sensowny sposób i bez wulgaryzmów dzięki reszta ignorowanie proste.Dlatego dzięki normalnej dyskusji może wrócić ten temat na normalne tory.No skoro ŁKS wspiera dobrze no to ok zawsze to były drobne liczby jak były podawane do wiadomości.Teraz nie jest tylko ma wiedzieć ten kto ma wiedzieć to ok np nie podana jest liczba ile ŁKSu w Tychach lub ZawiszyMW10 pisze:Odpowiadając na twoją prowokację ŁKS wspiera braci w dobrych liczbach ale nie wszystko wypływa na forum czy internetowe portale. Każdy kto się udziela zna realia :)łódzkie pisze:Szok Zawisza w 1000 osób na derbach i to specjalem. To chyba będzie rekord na ŁKS-ie pod względem wsparcia od zgody na meczu.Zawsze to były raczej drobne liczby ale w sumie ŁKS też nie wspiera swoich zgód w liczbach.
Raczej innych kibiców interesują liczby kto kogo i ile kogo wspiera itd.
Czytajcie uwaznie.Pisałem ze Zawisza zgłosił zapotrzebowanie na taka ilość biletow.Nasz pseudo stadion tylu chetnych nie pomiesci.Reszty mozecie sie domyslac narazie.
-
Widzewski GóRniak
czemu?? przecież macie szanse na komplet wreszcie.
ku***,po co wdajesz sie z nimi w polemiki. Niech sobie pisza co chcą.
-
gangolsena1908
Chyba nie wszyscy kibole Rtsu miło będa wspominać powrót z Białegostoku, podczas powrotu do domu kilka aut przewietrzonych :)
Widzew Biedronka on tour? http://www.stadionowioprawcy.net/galler ... 0_2016.jpg
-
ImperatorMistrz
Raz gadka, że Widzew już nie ma fanclubów potem, że tylko fancluby :) Prawda jest taka, że co byście nie mówili tylko największe firmy w Polsce(nie tylko) mają dużo fanclubów. Istnieje idealne pojęcie w psychologii "wyparcie" które pasuje w tej sytuacji jak ulał.
-
ImperatorMistrz
Bo to bogol i zapierdala do Piotra & Pawła ;)
-
kokolobolo
Wracaj na wybiórczą placku ideologicznie niedopieczony...dmx777 pisze:wiec, kazdy jest zadowolony :)
http://lodz.wyborcza.pl/lodz/1,35136,20 ... okLodzLink
Chłopaki jadają tylko żurek z Sheratona a na drugie szato z borowikami a to wszystko zapijają ginesikiem.
Rabin patrząc na to w jaki sposób reagujesz wcale nie masz bólu d*** z powodu liczby Widzewa w Białym :D