cobytu pisze:Dobra dam ciekawostke bo rywala to bardzo srednio interesuje.Zawisz na derby zglosił zapotrzebowanie na 1000 biletow.Lech o polowe mniej.Nie mamy stadionu tylko trybune wiec bedzie jak bedzie.Z Bydgoszczy pociag specjalny mimo wszystko organizowany..Niby super wydarzenie za ktorym sie teskni ale... bez gosci...
A Wasi zgodowicze Tyscy, jakie zapotrzebowanie?
Grają mecz dzień wcześniej.
Lech zgłasza zapotrzebowanie, a tego samego dnia graja mecz u siebie, a to "tylko" układowicz.
Bez napinki, stwierdzam tylko fakt- ciekawostkę, ŁKS nigdy nie pojechał na mecz wynajętym dla siebie pociągiem, a tu ich zgodowicz wybiera się właśnie specjalem... na ich mecz.
Może i bez gości ale to MY pokażemy się na mieście.
Jesteś pewien,że nigdy nie jechaliśmy specjalem? Mało wiesz. Z tym pokazaniem to nie przesadzaj,od 2miesięcy trąbicie o przemarszu i chcecie się pokazać? No pokażecie z tysiącem psów. Gdybyście chcieli to było to po cichu zrobić. A tak wyjdzie jak zwykle.
To powiedz kiedy i gdzie wybraliście się specjalem?
W sumie masz racje, przesadziłem, raczej to normalka, że to my w dniu derbowym pojawiamy się na mieście wiec nie ma co tego powielać.
Po cichu?
No tak, może policja jedynie zabezpieczała wasz stadion, nie mając nas w ogóle na uwadze, nie monitorując żadnego osiedla, ulic i centrum.
Dajmy na to 1000 osób po cichu w dniu meczu derbowego, dobre, chyba z czapkami niewidkami. Kolejny nicku pato gangu,ene due rabe itd itp, ty się obużasz na fotkę pedałów? przecież ten temat cię kręci jak żaden inny, proszę cię.
A tak już całkiem normalnie Leszek i Zetka mówicie o 500/1000 ciekawa sytuacja.
Gdybyście chcieli się pokazać jak to piszę Twój kolega to byście ogarnęli 200osób i grupkami podziałali a tak będzie jak zwykle. Popajacujecie zza psów i będzie pierdolić jacy to jesteście zajebiści i jaka to nie była fenomenalna akcja. Liczbę Z mogę potwierdzić,co do Lecha to nie mam pojęcia bo to nie moje klimaty i kto ma tam z nimi kontakty to niech ma. Choćby na Legię w 2011(nie pamiętam dokładnie roku,może wcześniej...)mieliśmy specjala ale Ty i tak powiesz,że to farmazon bo tylko Wy macie monopol na specjale,najlepsze akcje teżzawsze w Waszym wykonaniu i wszystko co naj to zawsze u was.
Ciekawych rzeczy sie można dowiedzieć wchodząc na to forum raz na dwa tygodnie. Teraz zorientowałem sie,że jednak nie jechałem specjałem na mecz i że nie było mnie w Ostródzie :) dzięki widzewiaki . Radzę normalnym osobom nie wchodzić tutaj do derbów i z 5 dni po derbach bo człowiek tylko szare komórki pogubi :D
cobytu pisze:Dobra dam ciekawostke bo rywala to bardzo srednio interesuje.Zawisz na derby zglosił zapotrzebowanie na 1000 biletow.Lech o polowe mniej.Nie mamy stadionu tylko trybune wiec bedzie jak bedzie.Z Bydgoszczy pociag specjalny mimo wszystko organizowany..Niby super wydarzenie za ktorym sie teskni ale... bez gosci...
A Wasi zgodowicze Tyscy, jakie zapotrzebowanie?
Grają mecz dzień wcześniej.
Lech zgłasza zapotrzebowanie, a tego samego dnia graja mecz u siebie, a to "tylko" układowicz.
Bez napinki, stwierdzam tylko fakt- ciekawostkę, ŁKS nigdy nie pojechał na mecz wynajętym dla siebie pociągiem, a tu ich zgodowicz wybiera się właśnie specjalem... na ich mecz.
Może i bez gości ale to MY pokażemy się na mieście.
Przecież takich wyjazdów było kilka - Gdańsk, Kraków, Warszawa.
Wyjazdów było sporo,ale skąd chłopcy mogą wiedzieć jak latają na Widzew od trzech lat :)
Co do derbów,mimo wszystko będzie plus dla Widzewa,za to że coś robią w kierunku "zobaczenia meczu",choć gości nie będzie,w dniu meczu miasto będzie żyło (choć myślę,ze nie tylko w dniu meczu).
Z drugiej strony medalu,tak jak pisał ktoś wcześniej moglibyście zebrać się po cichu i coś ogarnąć by Nas zaskoczyć,bo wiemy,ze nie jest to duży problem dla kumatych,tylko nie wiadomo jakby to się skończyło?
Nie wiem na c*** wy się kłócicie tu o fakty. A fakty są takie, że to, co widzą ludzie z zewnątrz tzn. liczby - domowe, wyjazdowe, młyn, jakość dopingu i opraw co najmniej od kilkunastu lat na Widzewie jest o klasę wyżej, niż u Rodowitych.
Na szczęście mieszkałem w tym patologicznym mieście, tylko przez pół roku, cała ta Łódź to na co dzień wygląda jak najgorsze meliny na Śląsku...
ZamknijDrzwi pisze:Wyjazdów było sporo,ale skąd chłopcy mogą wiedzieć jak latają na Widzew od trzech lat :)
Co do derbów,mimo wszystko będzie plus dla Widzewa,za to że coś robią w kierunku "zobaczenia meczu",choć gości nie będzie,w dniu meczu miasto będzie żyło (choć myślę,ze nie tylko w dniu meczu).
Z drugiej strony medalu,tak jak pisał ktoś wcześniej moglibyście zebrać się po cichu i coś ogarnąć by Nas zaskoczyć,bo wiemy,ze nie jest to duży problem dla kumatych,tylko nie wiadomo jakby to się skończyło?
Widzę że marzy Wam się panowie klimat lat 95-98. Zajebiście było jechać przez miasto w 60 typa i polować a wroga, niestety w tych czasach jest to awykonalne i każdy myślący normalnie o tym wie. Tym bardziej w dniu derbowym gdzie psy będą jeździć jak posrane i na każdym praktycznie rogu będzie patrol lub tajniak.
Oczywiście jakieś ganianki osiedlowe będą na bank ale na grubsze akcje nie liczę.
ZamknijDrzwi pisze:Wyjazdów było sporo,ale skąd chłopcy mogą wiedzieć jak latają na Widzew od trzech lat :)
Ty kumaczu już lepiej nic nie pisz bo chluby swojemu zespołowi nie przynosisz :-)
NoMatterWhat pisze:To powiedz kiedy i gdzie wybraliście się specjalem?
W sumie masz racje, przesadziłem, raczej to normalka, że to my w dniu derbowym pojawiamy się na mieście wiec nie ma co tego powielać.
Po cichu?
No tak, może policja jedynie zabezpieczała wasz stadion, nie mając nas w ogóle na uwadze, nie monitorując żadnego osiedla, ulic i centrum.
Każdy ogarnięty kibol w tym kraju,zdaje sobie sprawę,że pojawiacie się w/na mieście Łodzi w dniu derbów.Zlot dziesiątek FC
robi swoje.Trzeba przyznać,że FC robią Wam frekwencję.W tym aspekcie kibolskim jesteście od nas lepsi.
Ostatnio taki zlot zrobiliście po awansie do III ligi.Po meczu zorganizowaliście przemarsz na Plac Wolności.Też się Was wtedy
zjechało.I opanowaliście miasto na ten wieczór.
Internety piszą,że to kibice Legii Go zajebali. Niestety,interneta to do siebie,że często kłamie. Nie znam sprawy,napisałem tylko co widzę na portalach i stronach. Jeśli prawda to j**** te k****,zresztą legia od zawsze nimi jest. Tak czy inaczej szkoda chłopaka,mimo sympatii,to nie ma znaczenia.
Porachunki gangsterskich grup Legii na Widzewie. Strata życia to najgorsza rzecz z możliwych, niezależnie od barw i tego, do której strony Łodzi mi bliżej.
Warto w takiej sytuacji się w ogóle nie wypowiadać, bo jak było wie tylko kilka osób.
Ja mam nadzieje że ta tragedia nie ma tak naprawdę nic wspólnego z kibicowaniem, tylko z interesami pewnej grupy ludzi (czy to rozliczenie, czy to teren wpływów itp).
Aż dziwne żeby kibice mieli śmigać z bronią. Wiele mówi niepochlebnie o kilku ekipach wykorzystujących sprzęt, a co dopiero broń.
Szok Zawisza w 1000 osób na derbach i to specjalem. To chyba będzie rekord na ŁKS-ie pod względem wsparcia od zgody na meczu.Zawsze to były raczej drobne liczby ale w sumie ŁKS też nie wspiera swoich zgód w liczbach.
Mam pytanie ŁKS jaką liczbą najwięcej wsparł zgodę i czy był kiedyś zorganizowany wyjazd specjalem na zgodę?
Zawisza jedzie specem ale nie rozpedzajmy sie z tym tysiacem. Na derby jest tylko 5100 biletów :) Speca na zgodę nigdy nie było. Najwięcej osób na zgodzie było pewnie na PP Zawisza - Widzew. Dużo osób było też w Aleksandrowie z Resovia ale to akurat nic dziwnego skoro to prawie dzielnica Łodzi.
łódzkie pisze:Szok Zawisza w 1000 osób na derbach i to specjalem. To chyba będzie rekord na ŁKS-ie pod względem wsparcia od zgody na meczu.Zawsze to były raczej drobne liczby ale w sumie ŁKS też nie wspiera swoich zgód w liczbach.
Mam pytanie ŁKS jaką liczbą najwięcej wsparł zgodę i czy był kiedyś zorganizowany wyjazd specjalem na zgodę?
Odpowiadając na twoją prowokację ŁKS wspiera braci w dobrych liczbach ale nie wszystko wypływa na forum czy internetowe portale. Każdy kto się udziela zna realia :)
łódzkie pisze:Szok Zawisza w 1000 osób na derbach i to specjalem. To chyba będzie rekord na ŁKS-ie pod względem wsparcia od zgody na meczu.Zawsze to były raczej drobne liczby ale w sumie ŁKS też nie wspiera swoich zgód w liczbach.
Odpowiadając na twoją prowokację ŁKS wspiera braci w dobrych liczbach ale nie wszystko wypływa na forum czy internetowe portale. Każdy kto się udziela zna realia :)
Jakie prowokacje?Normalnie zadaje pytanie kto umie odpowiedzieć w sensowny sposób i bez wulgaryzmów dzięki reszta ignorowanie proste.Dlatego dzięki normalnej dyskusji może wrócić ten temat na normalne tory.No skoro ŁKS wspiera dobrze no to ok zawsze to były drobne liczby jak były podawane do wiadomości.Teraz nie jest tylko ma wiedzieć ten kto ma wiedzieć to ok np nie podana jest liczba ile ŁKSu w Tychach lub Zawiszy
Raczej innych kibiców interesują liczby kto kogo i ile kogo wspiera itd.
Czytajcie uwaznie.Pisałem ze Zawisza zgłosił zapotrzebowanie na taka ilość biletow.Nasz pseudo stadion tylu chetnych nie pomiesci.Reszty mozecie sie domyslac narazie.
Ja wiem że ze wsi daleko do szkoły, a PKS kosztuje, ale nie kompromituj się już bardziej, i naucz się czytać.
"Przypomnijmy, Stowarzyszenie Kibiców ŁKS-u w 2013 roku trafiło na niechlubną listę hańby Centrum Szymona Wiesenthala za propagowanie antysemityzmu. Stało się to po głośnej imprezie, na której jednym z punktów zabawy były "rzuty w Żyda" (czyt. żydzewiaka)"
Nawet jeśli jest tak jak piszesz to co w tym złego że Widzew ma dużo w miare aktywnych fc?Legia,Lech,Wisła,Śląsk,Ruch,Górnik też mają w c*** fan-clubów tak jak większość dużych klubów.
Rozumiem że jesteś sfrustrowany bo Bełchatów jest podzielony miedzy nasz fc.a was i łatwego życia we własnym mieście nie masz.Daj sobie spokuj i nie spinaj sie tak do Widzewa bo to że Widzew ma aktywny fc.w Bełchatowie i okolicy tj.Zelów świadczy o tym jak słabi jesteście wy a nie RTS.
wiesniaków nawet nie bede komentował bo jako mieszkaniec małego Bełchatowa wyzywając kogoś od wieśniaków ośmieszasz sie nic wiecej pa
Raz gadka, że Widzew już nie ma fanclubów potem, że tylko fancluby :) Prawda jest taka, że co byście nie mówili tylko największe firmy w Polsce(nie tylko) mają dużo fanclubów. Istnieje idealne pojęcie w psychologii "wyparcie" które pasuje w tej sytuacji jak ulał.
@dmx 77 -Gdyby babcia miała wąsy...
Jesteś wieszczem? Idz zagraj w lotto.
Jesli my prezentujemy "średni w c*** poziom", co mozna powiedziec o twojej ekipie?
Zdaje sie ze ostatni foch na klub i piłkarzy jest wam bardzo na ręke, bo wasz poziom przypomina poziom kloaki. Hipokryzja przez duze H.
Spadniecie niżej i słuch po was zaginie. No chyba ze bedzie "mega" mobilizacja na mecz z Widzewem. I wystawicie ze sto osób max.
Nie ma sie do czego przyjebac, bo liczba dobra ( 1600 na 4 poziomie ligowym) po wieloletnim szambie w Klubie, trzeba sie przypiąć do reklamówek i wyświechtanego tematu FC
ku*** ty jesteś jakiś jebnięty czy po prostu bez szkoły biedaku?
co jest takiego dla ciebie śmiesznego w tym że ludzie na wyjazd kupili żarcie i browary w biedronce?
rozumiem że ty jadasz ptifory z delikatesów i ogólnie to chodzisz do najlepszych restauracji.