Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Thrudgelmir
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Od ciebie ze Zgierza "za torami" to bedzie w jedna strone Radogoszcz i Zabieniec, a w druga chyba Grotniki, wiec niezupelnie nasze tereny :) Bez rozmywania.
Ktoś tu kiedyś wklejał filmik z youtuba ja pewien koleś jedzie gruche prawie pod samym napisem łksu a dwóch pedałów zamiast gościowi wyjebać liścia to go filmowali, cóż taki mają tam klimat, stąd te "złote myśli" pana karateki.
Może ktoś przypomnieć ten filmik bo ja nie mogę znaleźć, na dowód skrzywienia ciemnej strony miasta.
Może ktoś przypomnieć ten filmik bo ja nie mogę znaleźć, na dowód skrzywienia ciemnej strony miasta.
Jeśli chodzi o filmik to low kicka wtedy filmował bnowak lub odwrotnie :)
RTS&HKS
-
podejźrzon
https://www.facebook.com/16331883503246 ... f=NEWSFEED
cała prawda o bełchatowskim GKSie na krótkim filmiku :).
Przebiegły icku chcesz sprytnie odwrócić kota ogonem (a jakże), ten film wrzucili jednak twoi ziomale właśnie i dobrze, bo doskonale obrazuje on stan waszych umysłów, czego potwierdzeniem również są wasze wynaturzone posty z jedną myślą przewodnią. PEDAŁYPrzeciez za chwile sam go tutaj wkleisz spod innego nicka. Masz nas za idiotow zboczencu? Zwyrodnialy jest nie tylko ten co to robil i ci co filmowali, ale i ci ktorzy to publikuja, wspominaja i ekscytuja, heh.
-
Thrudgelmir
Osoba, której ziomka wyruchali jego własni układowicze z CSKA nazywa kibiców innego klubu pedałami, świat się kończy.
-
walczzawsze
wy(Łks) nie możecie przeboleć tego że kibol Lecha wyruchał dziewczynę waszego ziomka z ekipy, i wymyślacie historyjki żeby ukryć syf...Thrudgelmir pisze:Osoba, której ziomka wyruchali jego własni układowicze z CSKA nazywa kibiców innego klubu pedałami, świat się kończy.
-
Thrudgelmir
Jak przynajmniej jakaś fajna, to ch... jej w d... i na zdrowie :) Ale co to ma wspólnego z pedalstwem waszego?
To jest ten właśnie stan umysłu, stworzyć sobie wyimaginowaną sytuację bardzo ale to bardzo w nią wierzyć, co daje poczucie rzeczywistości i poprawę własnej samooceny, podobnie ma się z powtarzaniem sobie historii o rodowitości i rządzeniu w mieście, jak się całe życie jest dymanym i ośmieszanym to trzeba sobie jakoś poprawić to smutne życie, podobnie z kibicami Gks B którzy usilnie wszystkim próbują wmówić że Widzewa w Bełchatowie nie ma, a tu taki klops. To wspólne cechy słabeuszy.Osoba, której ziomka wyruchali jego własni układowicze z CSKA nazywa kibiców innego klubu pedałami, świat się kończy
Patojudek, lowkick, walczzawsze i reszta internetowych awanturnikow wyzywajacych siebie na poziomie kilkulatkow, moglibyscie sie ku*** przeniesc z waszymi pasjonujacymi rozkminkami na komentarze pod artykulami na lodz. sport .pl? Wszyscy by na tym skorzystali, wy moglibyscie nadal upuszczac emocje flugajac na siebie, swoim matkom, wujkom itd a normalnym uzytkownikom dali tutaj NORMALNIE pogadac. Naprawde wszystkiego sie odechciewa czytajac wasze wpisy...
ŁKS ŁÓDŹ
Udawalo sie w tym temacie normalnie wymienic poglady, dopoki na jeden prowokacyjny post nie odpowiadalo w tym samym tonie 10 kolejnych osob.
Pytanie do Widzewiakow: Jak obecnie sytuacja w Łeczycy i jak jest na lini Górnik/fc Widzewa?
Pytanie do Widzewiakow: Jak obecnie sytuacja w Łeczycy i jak jest na lini Górnik/fc Widzewa?
ŁKS ŁÓDŹ
podejźrzon pisze:https://www.facebook.com/16331883503246 ... f=NEWSFEED
Z ciekawości mógłby ktoś opisać Bełchatów z podziałem na osiedla? Kto na jakim ? Najlepiej PW nie chce siać zbędnej napinki.

Ty masz jakieś rozdwojenie jaźni, podwójną osobowość, zawsze idziesz w pierwszym szeregu napinających się prowokatorów, w każdym temacie twoje posty dotyczą tylko Widzewa, zobaczymy jak długo wytrzymasz, zakładam że sprowokujesz z innego nicku a później się tylko dołączysz, ale nic to pozostaje wierzyć że masz dobre intencje.Ja jestem za. Niekoniecznie w sensie przenosin, ale zakończenia flugów, beznadziejnych osobistych przytyków i debilnych rozkminek kto się pod kogo podszywa (mam tylko jedno konto). I przynajmniej z mojej strony bzdur nie zobaczycie.
-
To Prawda?
Co do pytania jak na linii Górnik - Widzew. To gdzieś czytałem, że była jakaś spina między nimi więc chyba nie ma dobrego kontaktu między nimi. Mogę się mylić jak ktoś wie lepiej niech poprawiraadek pisze:Udawalo sie w tym temacie normalnie wymienic poglady, dopoki na jeden prowokacyjny post nie odpowiadalo w tym samym tonie 10 kolejnych osob.
Nie chce mi się wierzyć że stać Ich na oddzielne działania jak ma się tyle F.C Widzewa na około.Że o samej Łęczycy nie wspomnę.Jest mi to właściwie obojętne bo miasto kojarzy mi jednoznacznie.Z drugiej strony każda samodzielna ekipa dodaje kolorytu w województwie
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 
Samodzielne ekipy nie utrzymują się zbyt długo w naszym województwie, a tym bardziej jak ktoś próbuje być anty do nas. Przykład Warty Sieradz najlepiej to pokazuje. Jedynie konfitury z Gksu Bełchatów jakoś się utrzymują, ale jakie zagrywki stosują każdy wie i widzi (ostatni filmik).
Prawie odpowiedziałeś rzeczowo... Gdyby nie te "frajery" Znamy wasz stosunek do Nich więc mozna spokojnie takie tejsty odpuścić.To prowokacja do napiny
A Radomsko? Bo cos mi sie kojarzy, ze z miejscowymi tez wam nie po drodze.
ŁKS ŁÓDŹ
-
obiektywnyFAN
pytanie z ciekawości grupa ultras na Widzewie to UR czyli ultras RTS? czy jest inne tłumaczenie?
UR- Ultra Registi
Wieluń to od jakiegoś czasu tylko Widzew. Co do fanów WKSu nie mam pojęcia, ale pewnie część z nich to nasi sympatycy. Bo legionistów już nie ma, chyba prócz jakiś kibiców w kapciach.
Co do Radomska to owszem były zgrzyty i zakazali naszemu fc pokazywać się w barwach, teraz się to trochę uspokoiło i nasz fc odżył. A RKS zajął się bardziej fc Rakowa. W każdym bądź razie na RKS nie ma u nas ciśnienia, za to co do Górnika to na pewno będą poczynione jakieś kroki. ;)
Co do Radomska to owszem były zgrzyty i zakazali naszemu fc pokazywać się w barwach, teraz się to trochę uspokoiło i nasz fc odżył. A RKS zajął się bardziej fc Rakowa. W każdym bądź razie na RKS nie ma u nas ciśnienia, za to co do Górnika to na pewno będą poczynione jakieś kroki. ;)
Z 15 postow i bez zadnych dziecinnych wyzywanek? Da sie?
ŁKS ŁÓDŹ
Low kick na kolano pisze:A czy WKS Wielun nie probuje czegos na wlasny rachunek? Pamietam, ze dwa lata temu na meczu z nami wystawili jakies 50 os. oflagowanego mlynka i widzewskich gadzetow u nich nie widzialem.
To było jednorazowe pierdnięcie, takie pospolite ruszenie żeby sie pokazać ;) Ludzie którzy jeżdżą na Widzew odbili od WKSu gdzie została sama młodzież o dość niskiej średniej wieku.
Na trasie Zgierz - Kutno nie ma mowy o żadnych odchyłach w sympatiach klubowych.cobytu pisze:Nie chce mi się wierzyć że stać Ich na oddzielne działania jak ma się tyle F.C Widzewa na około.
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
ogólnie jest to Ultras Widzew, pierw była grupa Red Workers, potem powstała młoda Ultra Registi (zdecydowanie najaktywniejsza obecnie), teraz całość funkcjonuje pod nazwą UWobiektywnyFAN pisze:pytanie z ciekawości grupa ultras na Widzewie to UR czyli ultras RTS? czy jest inne tłumaczenie?
Zgierz pisze:Na trasie Zgierz - Kutno nie ma mowy o żadnych odchyłach w sympatiach klubowych.cobytu pisze:Nie chce mi się wierzyć że stać Ich na oddzielne działania jak ma się tyle F.C Widzewa na około.
Takie właśnie mam wrażenie.Te niby samodzielne ekipy stają sie samodzielne od święta.Wiadomo ze i tak wszyscy sympatyzuja z Widzewem.Może gdzieś ktoś ma tam jakieś zapędy ale strach przed silniejszą ręką wygrywa.Może kiedyś gdzieś coś się urodzi i będzie odrobine ciekawiej w województwie.
W naszym województwie nierealne. Każde miasto jest ukierunkowane. Albo my albo Wy.
-
showmustgoon
Mógłby ktoś krótko opisać działalność FC Zgierz Łódzkiego KS ?
Ciężko cokolwiek pisać na temat kogoś kto praktycznie nie istnieje, kiedyś były jednostki ulica Targowa bodajże może i są nadal ale pokitrani w Zgierzu raczej lekko nie mieli.Mógłby ktoś krótko opisać działalność FC Zgierz Łódzkiego KS ?
-
Lokalny_Małolat
cobytu pisze:Takie właśnie mam wrażenie.Te niby samodzielne ekipy stają sie samodzielne od święta.Wiadomo ze i tak wszyscy sympatyzuja z Widzewem.Może gdzieś ktoś ma tam jakieś zapędy ale strach przed silniejszą ręką wygrywa.Może kiedyś gdzieś coś się urodzi i będzie odrobine ciekawiej w województwie.
A jak wygląda sytuacja na dzień dzisiejszy w Opocznie, Paradyżu, Pajęcznie i Tomaszowie Mazowieckim?
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
w łódzkim Muzeum Sportu otwarto dziś wystawę poświęconą 20 rocznicy awansu Widzewa do Ligi Mistrzów
http://www.widzewtomy.net/otwarcie-wyst ... llery_full
Opoczno, Tomaszów Maz. to FC Widzewa i to dobrze zorganizowane.Lokalny_Małolat pisze:cobytu pisze:Takie właśnie mam wrażenie.Te niby samodzielne ekipy stają sie samodzielne od święta.Wiadomo ze i tak wszyscy sympatyzuja z Widzewem.Może gdzieś ktoś ma tam jakieś zapędy ale strach przed silniejszą ręką wygrywa.Może kiedyś gdzieś coś się urodzi i będzie odrobine ciekawiej w województwie.
A jak wygląda sytuacja na dzień dzisiejszy w Opocznie, Paradyżu, Pajęcznie i Tomaszowie Mazowieckim?
Pajęczno też widzewskie, ale jakby dobrze poszukał to jednostki Legii by znalazł.
Paradyż to nie wiem, nie będę się bawił w przypuszczenia co do bliskości widzewskiego Opoczna.
-
19Wojciech82
A gdyby ktoś się wahał pomiędzy tymi dwoma wielkimi to jest jeszcze ten malutki GKS Bełchatów który spędza sen z powiek jednej ze stronC1365O pisze:W naszym województwie nierealne. Każde miasto jest ukierunkowane. Albo my albo Wy.
"...chodzą na siłownię, biorą witaminy, jeżdżą na treningi sztuk walki, mają nawet własnego trenera..."
Dziś na prawdę odżyły wspomnienia, dobrze że jest miejsce w którym będzie można pokazać młodzieży kto godne reprezentował miasto Łódź, po raz kolejny to miasto było na ustach wszystkich dzięki Widzewowi właśnie, może te czasy jeszcze powrócą.w łódzkim Muzeum Sportu otwarto dziś wystawę poświęconą 20 rocznicy awansu Widzewa do Ligi Mistrzów
Fanatycy Widzewa
Z Twoją wypowiedzią można by się zgodzić jeśli pytanie dotyczyłoby tylko Targowej a nie całego Zgierza.patojudek pisze:Ciężko cokolwiek pisać na temat kogoś kto praktycznie nie istnieje, kiedyś były jednostki ulica Targowa bodajże może i są nadal ale pokitrani w Zgierzu raczej lekko nie mieli.Mógłby ktoś krótko opisać działalność FC Zgierz Łódzkiego KS ?
Jednostki były i są w różnych częściach miasta, często dobrze znające się z Widzewiakami. Na meczach zawsze spotyka się kilka osób ze Zgierza, jednak każdy jeździ sam na własną rękę. Poza tym nikt tu bajek nie będzie opowiadał i rzeczywiście niema pisać o jakiejkolwiek działalności, na tle Widzewiaków ze Zgierza siły nie przedstawiamy żadnej i jesteśmy praktycznie niewidoczni.
--1908 --
Uspokoiło się, bo FC Widzewa w Radomsku z miejscowym RKSem nie wchodzą sobie w drogę, że tak to ujmę, czy jak to wygląda?mms pisze:Co do Radomska to owszem były zgrzyty i zakazali naszemu fc pokazywać się w barwach, teraz się to trochę uspokoiło i nasz fc odżył. A RKS zajął się bardziej fc Rakowa. W każdym bądź razie na RKS nie ma u nas ciśnienia, za to co do Górnika to na pewno będą poczynione jakieś kroki. ;)
W Radomsku samym jest mocny FC Rakowa?
Never give up!
Uspokoiło się, bo FC Widzewa w Radomsku z miejscowym RKSem nie wchodzą sobie w drogę, że tak to ujmę, czy jak to wygląda?Czesław. pisze:mms pisze:Co do Radomska to owszem były zgrzyty i zakazali naszemu fc pokazywać się w barwach, teraz się to trochę uspokoiło i nasz fc odżył. A RKS zajął się bardziej fc Rakowa. W każdym bądź razie na RKS nie ma u nas ciśnienia, za to co do Górnika to na pewno będą poczynione jakieś kroki. ;)
W Radomsku samym jest mocny FC Rakowa?[/quot
W Radomsku oraz w ościennych miejscowościach, nigdy nie będzie tych morderców. Mogą się bujać u siebie na Rakowie i w Kolonii Poczesnej,tyle w tym temacie.
Nie jest mocny było chyba raptem kilka osób przerzutów, ale Raków o nich dbał i czasem wpadał ekipa do Radomska. Jak to obecnie wygląda to niech napisze ktoś z Radomska, bo nie chce czegoś przekręcić, a nie interesowałem się tym ostatnio.
No tak, Mnie osobiscie wydaje si, że jak k**** z Rakowa miały sukcesy, to wtedy się chłopaczki z Radomska podszywały,a nie wiem czy MMs byłeś na tym wyjeżdzie, ale ja to zapamietam do konca zycia, k**** czestochowskie zajebaly bez mrugniecia okiemmms pisze:Nie jest mocny było chyba raptem kilka osób przerzutów, ale Raków o nich dbał i czasem wpadał ekipa do Radomska. Jak to obecnie wygląda to niech napisze ktoś z Radomska, bo nie chce czegoś przekręcić, a nie interesowałem się tym ostatnio.