Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
pytanie do Łkaesiaków
kim był śp Majtek?
faktycznie gość rozkręcał na Kozinach fanatyzm?
pytam z czystej ciekawości bo rzuciła mi się przypadkiem flaga "Ty to zacząłeś my to skończymy"
kim był śp Majtek?
pytam z czystej ciekawości bo rzuciła mi się przypadkiem flaga "Ty to zacząłeś my to skończymy"
-
To już ktoś z Kozin jak będzie miał ochote Ci napisze dokładnie.Postać znanna wszystkim na ŁKS bardzo dobrze.Majtek=Koziny a Koziny=Majetek. Faktycznie gość rozkręcał fanatyzm na tym osiedlu.Zdaje się że z Igorem Sypnieskim też dobrze się znali i "pare" butelek wspólnie rozkręcili.To już w ramach ciekawostki.Ukochane Miasto pisze:pytanie do Łkaesiaków
kim był śp Majtek?
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
ty juz sie nie wypowiadaj pryszczu, bo wystarczajac se skompromitowales. Na marszu bylo okolo 4000 ludzi. Ludzie w UMŁ mysleli, ze przyjdzie 200 -300 osob, łysych chulsow, zroba jakis rozpierdol i temat definitywnie sie zamknie. A tu przekroj calego ŁKS i pokojowy przemarsz prowadzony przez sportowcow roznych sekcji. POza tym co ja tlumacze jakiemus ciulowi, ktory nie potrafi napisac dwohc zdan na krzyz zeby nie popuscic smierdzacego pierda. Nie wiesz, nie pisz.ImPawel pisze:Powiedz ze zartujesz. Tysiac osob? Oni to chyba ze smiechem na ustach i z szydera mogli powiedziec. 700 tys mieszkancow. Lks wladcy Lodzi a radni nie spodziewali sie ze TYSIAC osob wyjdzie na ulice? rozjebalo mnie tointernet pisze:te protesty byly po informacji, ze tadionu na ŁKS w ogole nie bedzie. Dzieki dzialaniom kibicow Widzewa, radnym SLD, frakcji Grabarczyka z PO i srodowiska GazWyb. Czyli krotko mowiac duzej grupy od zawsze kojarzonej z Widzewem. Gdyby nie ta manifestacja nic by nie bylo na ŁKS co sami radni przyznali, nie spodziewali sie takiej reakcji kibicow ŁKS. Oczywiscie nonejmy i stulejarze z kibicenet wiedza lepiej.
Przychylnosci wladz miasta do Widzewa nawet nie bede komentowal bo to tez niezle science fiction
-
4000?
Są jakieś artykuły/zdjęcia z tej inwazji na UMŁ?
Są jakieś artykuły/zdjęcia z tej inwazji na UMŁ?
-
Oni jakoś z tych samych roczników byli więc jak za Sypka pensje piła połowa Kozin to i śp Majtek balował. Zresztą tam gdzie się wychowywał to ciężki klimat był. Poprawcie mnie jeśli się mylę - czy to czasem nie trunki wykończyły chłopa? On i jego brat to znane osoby na Kozinach.cobytu pisze:To już ktoś z Kozin jak będzie miał ochote Ci napisze dokładnie.Postać znanna wszystkim na ŁKS bardzo dobrze.Majtek=Koziny a Koziny=Majetek. Faktycznie gość rozkręcał fanatyzm na tym osiedlu.Zdaje się że z Igorem Sypnieskim też dobrze się znali i "pare" butelek wspólnie rozkręcili.To już w ramach ciekawostki.Ukochane Miasto pisze:pytanie do Łkaesiaków
kim był śp Majtek?
[link]
-
Apropo,co sie w ogole dzieje z Igorem?
-
Widziales kiedys jak wyglada 4tys kibicow?
podpowiem, nie tak jak w tym linku :)
[link]
[link]Manifestacja kibiców ŁKS
W niedzielę ponad 1000 kibiców ŁKS wyruszyło spod stadionu przy al. Unii by zaprotestować przeciw decyzji władz Łodzi o budowie stadionu miejskiego na Orle lub na Widzewie.
podpowiem, nie tak jak w tym linku :)
[link]
Około pół tysiąca kibiców ŁKS manifestowało pod magistratem, na ul. Piotrkowskiej 104. Domagali się budowy stadionu przy al. Unii. "Cały stadion, nie trybuna" - skandowali pod oknami gabinetu prezydent łodzi Hanny Zdanowskiej.
Byles tam w ogole? czy byles zajety pisaniem tutaj ze jest was 4 tysiace? :)Nie wiesz, nie pisz.
-
Przeprszam za post pod postem.
Matematyka wedlug Lksu:
6 tysiecy

odjac ( - ) 2 000 =

4 000 :)
Co was laczy z KODem?
Matematyka wedlug Lksu:
6 tysiecy

odjac ( - ) 2 000 =

Co was laczy z KODem?
-
Mieszka na Bałutach i jest schorowanym człowiekiem. Podobno już nie pije, ale cierpi na różne dolegliwości, spowodowane wieloletnim tankowaniem. Przykra historia.kubełekkibica pisze:Apropo,co sie w ogole dzieje z Igorem?
-
Niestety, do pewnego momentu wzor dla mlodych ludzi, od pewnego momentu przestroga ze jednak powinno sie "bardziej dbac o zdrowie". Sypek mial szanse naprawde na wielka kariere i swiat przed soba, pod wzgledem kolezenskim oraz kibicowskim jako fanatyk tez OK.
-
Nie ma sensu pisać i wstawiać zdjeć bo i tak zaraz napiszą ,ze cześć poszła się odlać,cześć robiło grila itp.To jest ich pierdolenie ze to Widzew dodaje ale oni są super uczciwi .ImPawel pisze:Przeprszam za post pod postem.
Matematyka wedlug Lksu:
6 tysiecy
odjac ( - ) 2 000 =
Co was laczy z KODem?
Co teraz powiecie menele . Teraz wkroczy naczelny idiota Rabin i zasypie nas swoimi pierdołami.
-
Media informowały o 1.5 do 2.5 tysiąca kibiców. Wy w swojej relacji podaliście, że było 3 tysiące ludzi. Nie wiem skąd nagle 4000.
-
Ktoś tam chlapnął ścieme, a wy tu rozkminiacie bez sensu. Było ok. 2500osób. I skończmy ten temat. Mam pytanie. Jakie są u Was liczby fc na meczach domowych z ograniczoną frekwencją? Nie interesują mnie konkretne liczby każdego fc z osobna bo to niepotrzebne. Wiadomo nie od dziś,że zawsze fc nabijały Wam sporą ilość kibiców. Wiadomo,że nie zawsze liczba idzie z jakością ale ja nie o tym. Czy teraz były jakieś ograniczenia dla danych fc? Czy tylko działające osoby z fc mogły nabyć bilety? Bo wiadomo,że 2tyś to jak na Wasz potencjał województwa okrojona liczba więc nie wszyscy mogą wchodzić. U Nas to wiadomo,mamy kilka fc,które są raz w mniejszych,raz większych liczbach. A u Was czasem były istne wycieczki po kilka autokarów(nie żebym się czepiał!zwyczajnie pytam). Pozdro dla normalnych a nie tych co tylko spinają się tutaj.
-
Nie ma ograniczen co do liczby fc czy osiedli na domowe mecze. Kto zdazy kupic ten wchodzi.
-
Rozumiem,że tak jest jeśli chodzi o bilety na dany mecz. Bardziej chodziło mi o karnetowców. Czy był jakiś podział(jak przykładowo z biletami na wyjazdy,które czasem są w okrojonej liczbie)? Wiadomo,są fc,gdzie na 50osób 45działa solidnie,a są fc po 100osób,gdzie działa 10. Wiadomo o jakie działania chodzi(h,ultras,wyjazdy itp.)
-
Nadchodzace derby beda najbardziej lodzkimi derbami, czy mi sie wydaje? Chodzi mi o ilosc wychwankow grajacych w obu klubach.
-
Pod tym względem najbardziej łodzkie były ŁKS - SMS. Ale to byli juniorzy starsi.
-
Analogicznie jak w sytuacji biletów którą opisał kolega wyżej.Rozumiem,że tak jest jeśli chodzi o bilety na dany mecz. Bardziej chodziło mi o karnetowców. Czy był jakiś podział(jak przykładowo z biletami na wyjazdy,które czasem są w okrojonej liczbie)? Wiadomo,są fc,gdzie na 50osób 45działa solidnie,a są fc po 100osób,gdzie działa 10. Wiadomo o jakie działania chodzi(h,ultras,wyjazdy itp.
-
Jak tam sytuacja w Bełchatowie? Opisze ktoś z Gksu? Może dmx777? :-)
-
Dzięki za normalną odpowiedź,to była zwykła ciekawość. I myślę,że lepsze takie pytania niż non stop napinka nt.które dwie ekipy będą brały swoją stronę. Pozdrawiampatojudek pisze:Analogicznie jak w sytuacji biletów którą opisał kolega wyżej.Rozumiem,że tak jest jeśli chodzi o bilety na dany mecz. Bardziej chodziło mi o karnetowców. Czy był jakiś podział(jak przykładowo z biletami na wyjazdy,które czasem są w okrojonej liczbie)? Wiadomo,są fc,gdzie na 50osób 45działa solidnie,a są fc po 100osób,gdzie działa 10. Wiadomo o jakie działania chodzi(h,ultras,wyjazdy itp.
-
Jeśli chodzi o Bełchatów to tylko dmx :)))mms pisze:Jak tam sytuacja w Bełchatowie? Opisze ktoś z Gksu? Może dmx777? :-)
Jego wersja jest taka,że niepodzielnie rządzi Gks a Widzew nie istnieje i ciągle pali wrotki.
RTS&HKS
-
No i po co ta napinka. Jak jest stamtad, niech przedstawi swoja opinie, skoro poproszony. Nie zgadzasz sie - przedstawisz swoja i kazdy spoza B-towa chetnie przeczyta.
-
Wychowanków, którzy rzeczywiście grają regularnie w pierwszych drużynach, jest tak naprawdę niewielu. A na pewno mniej niż można by sobie było życzyć, biorąc pod uwagę poziom rozgrywkowy, na którym grają ŁKS i Widzew. Lepsze perspektywy ma na dzień dzisiejszy ŁKS, gdzie poziom szkolenia młodzieży jest chyba nieco wyższy niż u rywala, a co za tym idzie, do pierwszej drużyny zgłoszona jest spora grupa młodziaków z roczników 97-99. Tyle, że większość z nich jeszcze nawet nie zadebiutowała w lidze. I pewnie za szybko się to nie zmieni, bo oba kluby chcą grać o awans i raczej nie mogą sobie pozwolić na ogrywanie małolatów na większą skalę.MR1 pisze:Nadchodzace derby beda najbardziej lodzkimi derbami, czy mi sie wydaje? Chodzi mi o ilosc wychwankow grajacych w obu klubach.
-
Bnowak to znowu ty pedalskie nasienie.
-
Liczba trudna do oceny gdyż w centrum Łodzi dużo osób zarówno dołączało się jak i rozchodziło. Myśłę że najbliższa liczba to 2,5tys.Michu_Łódź pisze:Media informowały o 1.5 do 2.5 tysiąca kibiców. Wy w swojej relacji podaliście, że było 3 tysiące ludzi. Nie wiem skąd nagle 4000.
Pięknie koleżanka podająca się za Pawła wybrała zdjęcia próbując zmanipulować obraz, to jest jeszcze na tyle bezczelna że porównuje nas do kodu.

--1908 --
-
i kolejny typ z łksu pisze o ruchaniu w d*** faceta przez faceta. Ile to trzeba mieć podniety pedalstwem żeby w wolnym czasie zamiast pójść gdzieś z dziewczyną, czy nawet na siłkę lub pobiegać- to siedzi taki łeb w domu, sam, przy kompie i wymysla wierszyk o pedalskim ruchaniu.
Moze Wy calą galerą się zgłoście do jakiegos sexuloga zeby was wyleczyl z zaburzen? Bedzie was wielu to dostaniecie może zniżkę? Pomyślcie o tym.
Moze Wy calą galerą się zgłoście do jakiegos sexuloga zeby was wyleczyl z zaburzen? Bedzie was wielu to dostaniecie może zniżkę? Pomyślcie o tym.
-
Nie znam i nie wypowiadam sie, ale widze ze ten ktos przepieknie was rozstroil psychicznie :) A jezeli chodzi o autora poematu, pomijajac tresc, szacunek chociazby za umiejetnosci literackie!!!mpyro pisze:Bnowak to znowu ty pedalskie nasienie.
-
Proponuję olewać posty prowokatorek z Łksu.Pisać po prostu swoje i takim łbom raz dwa się znudzi.
RTS&HKS
-
Miało nie być ad personam, ale to wygląda jakbyś chwalił się sposobem w jaki zostałeś poczęty...Low kick na kolano pisze:Przed chwila jak twoj ziomus po szalu wielonickowiec splodzil kolejny pedalski temat , to admin musial kasowac, wiec jak jest?
-
No wiesz,skoro zamiast omijać takie jak to napisałeś pedalskie tematy udzielasz się w nich to widocznie takie klimaty lubisz.Low kick na kolano pisze:Przed chwila jak twoj ziomus po szalu wielonickowiec splodzil kolejny pedalski temat, to admin musial kasowac, wiec jak jest?
RTS&HKS
-
Non stop ze strony Łkaesu jakieś pedalskie wątki, jak nie wspomnienia o męskim gwałcie, to ku***, piosenki o analnym temacie przewodnim. Jak wy w ten sposób reprezentujecie swój klub to gratulacje, rzygać się chce.
-
e tam , wierszyk kolegi wyzej całkiem spoko, mi tam sie podoba...mądrala pisze:Non stop ze strony Łkaesu jakieś pedalskie wątki, jak nie wspomnienia o męskim gwałcie, to ku***, piosenki o analnym temacie przewodnim. Jak wy w ten sposób reprezentujecie swój klub to gratulacje, rzygać się chce.
Wole czytac juz takie smichowe rymy, niż jakieś wywody ćwierćinteligentnych zakompleksionych burków wielko pierdzewskich.
aaaa - no i nie płaczcie już, bo i tak koło c**** wszystkim lata, co tam macie czerwoni do powiedzenia.
-
Jesteście, pedały, zwyczajnie obrzydliwi. Widzę twój poziom, brudasie, jak ci się takie wierszyki podobają.
-
no kurwaaa, trudno zeby sie tobie podobały hahah
teraz czekamy na waszą inwencje twórczą i na kolejną zmiane podejscia, jak zaczniecie wrzucac tutaj takie same wierszyki, ale wtedy już to bedzie wielka rzecz :-D
teraz czekamy na waszą inwencje twórczą i na kolejną zmiane podejscia, jak zaczniecie wrzucac tutaj takie same wierszyki, ale wtedy już to bedzie wielka rzecz :-D
-
Delegacja ŁKS wybiera się z Realem na pojedynki w rozgrywkach LM ?
-
-
To prawda, wyszła ci idealna samokrytyka. Tak, TWOJE zachowanie na tym forum to wstyd :). I to mimo (a może zwłaszcza) twoje "aronii" wątpliwej jakości którą usiłujesz zastosować.Low kick na kolano pisze: Wstydź się takiego zachowania na publicznym forum.
-
-
O co chodzi , co sie stało z tym budynkiem ?
Zdobywcy wielu głów.
-
W Łodzi się niszczy grafy nawet podpalajac, taka specyfika :-)