mms pisze:Nie wiem po c*** się kondonie wypowiadasz na tematy które ciebie/was nie dotyczą? Tym bardziej, że swoją wiedzę opierasz na tym forum i fb.
Przyznaliśmy się do porażki z Ś&L, ale nie nazwałbym tego wpierdolem. Parę osób przekopanych i zniszczone autokary.
Przyznaliśmy się też do porażki w Piotrkowie, gdzie rozbiliście nasz szereg autem. Co potwierdziły osoby z Łksu.
Śląsk nie chce się z nami bić w swoim mieście, to pewnie też nasza porażka?
Wygraliśmy walkę z Petrą, ale pewnie się nie liczy bo było z nami auto Elany?
A najlepsze jest to, że najwięcej w temacie naszych spotkań z innymi ekipami mają do powiedzenia osoby z Łksu. Z tego Łksu, który od ciężkiego wpierdolu na Pietrynie i Bałutach nic nie zdziałał przeciw nam, nie licząc wygranej waszego fc nad naszym.
Kondoma to twój stary nie założył parchu zapyziały.
Poczytaj wasze wcześniejsze komentarze do każdej porażki macie usprawiedliwienie a jak to nie działa to wypominacie że się przyznajecie ale to ŁKS ma najwięcej do powiedzienia.
Ten schemat się tu ku*** co rusz pojawia byliśmy/jesteśmy w tym i w tym najlepsi jak ktoś was zgasi to "ŁKS ma najwięcej na nasz temat do powiedzienia".
Tylko że to Was najbardziej boli ten ŁKS. To wy wciągle o nas pierdolicie bo macie j***** kompleks, pamiętam jak przed jednym derbowym meczem postanowiłem wbić na te wasze parchate forum co pierwsze zobaczaczyłem? Pierwsze TOP 5/6 tematów to było ŁKS. (żeby nie było że przed derbami u nas pierwszy był piłkarsko 2 kibicowsko)
Zawsze potraficie odwrócić kota ogonem i nie ważne czy to ŁKS coś zrobi czy ktoś z PL.
Do tego kumacie się z Ruchem co gwizdał na hymn, kumacie się z ruskimi co nie dość że ruskie to jeszcze wam kolege w dupe wyjebali to tera jeszcze z Wisłą bo Wam Ruch kazał. No jak d**** ku***.
ZDYCHAĆ!