Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Mr.KKK

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Mr.KKK »

ImPawel pisze:
Ene due rabe pisze:wszystkie koszulki po lewej są produkcji WRW Gang , i ŁKSiacy nosili je jako pierwsi
taki ch*j. Kserowanie rzeczy z internetu nazywacje produkcja?
http://tinypic.com/view.php?pic=2afwjgz ... 7cpiGX5BFI jeden z setek przykladow motywu
http://images.sportsdirect.com/images/i ... 03_xxl.jpg zmienic napisy nie jest trudno
reszta tez zerznieta niemal zywcem z internetu.
Produkcja ku***? nosili pierwsi? ksero, to sie nazywa KSERO. A kto zrobil to pierwszy to juz srednio wazne i te pieprzenie ma tylko odciagnac uwage od tego ze to jest z neta.
ku*** wklejasz zdjęcie koszulki JD, przecież wiadomo że Jack Daniels nie wziął wzoru od nas.
Co do reszty http://images50.fotosik.pl/358/bbb8ff9f33f6c7ec.jpg patrz jest nawet coś takiego :)
Jednak nie zaporzyczaliśmy tego od żadnej ekipy kibicowskiej że tak to ujmę a tym bardziej od lokalnego rywala a wy rżniecie od nas aż równo :)
iparts.pl
adwokat

Post autor: adwokat »

Korwa balasie może te motywy na tych koszulkach zrobiliście przed nami ????
Strzałka

Post autor: Strzałka »

Gdzie masz rabin dowody na to,że ktoś z Widzewa pisał,że to hipsterstwo?Na swoim komputerze,który leży w pywnicy? :D
ImPawel

Post autor: ImPawel »

To ile tych karnetow macie? Probujemy wzorowac sie na was ale ciezko sie dowiedziec :)
spokojnie chlopaki bo mama nie da na nowa klawiature ;)
walczzawsze

Post autor: walczzawsze »

ImPawel pisze:To ile tych karnetow macie? Probujemy wzorowac sie na was ale ciezko sie dowiedziec :)
spokojnie chlopaki bo mama nie da na nowa klawiature ;)
któregoś razu tłumaczyli że jest ich mało z 1000osób ale same chuligany :)))
Jan Niezbędny

Post autor: Jan Niezbędny »

Ene due, internetowy psie. Czekamy dalej na to aż wstawisz to o czym piszesz od 5 stron czyli rzekome kserowanie skejtów z WRW przez URów.

Jakoś milczysz w tym temacie. Podpowiem Ci dlaczego. Bo nic takiego nie miało miejsca.

Dlatego zamknij się już i ochłoń. Nagraj ze skejtami kolejny filmik promujący bluzy i będziesz miał się czym brandzlować.
walczzawsze

Obrazek

chuligany z Łksu wprowadzają nową modę będą teraz latać w skarpetach i sandałach!!!!

UWAGA NIE KSEROWAĆ!!!!
adwokat

Walczezawsze cwelu a ty już wróciłeś z krojenia smyczek Lecha hehe
adwokat

Blah chyba siostrę opisales hehe w zeszłym tygodniu dhw pokazał swoją rozpoznawalność hehe
cobytu

Post autor: cobytu »

Daje całą skarbonke świnie ze ta awantura pójdzie w kierunku założycieli ŁKS.W zamian Potok i Poddębice.Ktoś może jest lepszym prorokiem? Pytanie brzmi: w krorym kierunku pójdzie "dyskusja" Nowa koalicja sie nie liczy bo to pewniak wśród pewniaków
adwokat

Stawiam frekwencję albo karnety
blah

Post autor: blah »

adwokat pisze:Blah chyba siostrę opisales hehe w zeszłym tygodniu dhw pokazał swoją rozpoznawalność hehe
no ty akurat najlepiej wiesz gdzie i kiedy DHW lata jak twoim całym swiatem jest ten pierdolony portal
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

Karnety,koalicja,poddębice,Piotrków,ultras,hooligans,założyciele,historia,jakieś filmiki,zdjęcia z porównaniami. Dodałbym oświadczenia i posty na klubowym forach,gdzie to ku*** czego nie pisali. Tyle tych oświadczeń,czy pf oświadczyło się już wsh? Wy dalej się tu bijcie. Derby blisko! Wtedy normalni sobie polatają po mieście i pokażą o co w tym całym kibicowaniu chodzi. Bynajmniej nie o pisanie tu. Szalejcie dalej wariaty,przedostatni weekend przed szkołą!
torf91

Post autor: torf91 »

No kto? Wykaż się wiedzą, masz dokładną datę pierwszego powieszenia kukły przez ŁKS i Widzew?
Bo to, że ty pierwszy widziałeś na ŁKSie to nie znaczy, że "wszyscy"

Jest różnica między przyjściem pod stadion, wywieszeniem transparentu i pozdrawianiem wroga, a wieszaniu się na drzewie, tańczeniu i co najlepsze RUCHANIU KUKŁY. Na wcześniejsze posty nawet nie chce mi się odpisywać, ale nie masz racji.

P.S. Ty piszesz na kibice.net a my działamy w realu.
Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe »

panowie , nie żebym miał wam to za złe , przecież każdy wzoruje się na LEPSZYCH
Kron1488

Post autor: Kron1488 »

Sledze temat Łódz i najwiecej tu do powiedzenia maja typy spod Łodzi.Kabaret w c*** bo gość z łasku czy opoczna a nawet z woli wie co w Łodzi na dzielnicach sie dzieje:)
torf91

Post autor: torf91 »

Ene due rabe pisze:panowie , nie żebym miał wam to za złe , przecież każdy wzoruje się na LEPSZYCH
Odpowiedziałem na twoje pytania i już ucinasz temat heheheh. Zawsze myslałem, że jesteś prowokatorem, nawet niezłym bo część osób dawała się zagrzać ale teraz jestem prawie pewien, że ty jesteś po prostu chory, nie wiem na co ale to już daleko zaawansowane.
patojudek

Post autor: patojudek »

tym dniu mielibyście bardzo ciężko,bo byliśmy mega dobrą bandą wraz z ŁKS-em wtedy.
Dlatego zapewne szybciej wysypaliśmy się z pociągu ruszając pod stadion, bo mieliśmy kupe. Ja tam nikogo wystraszonego specjalnie nie widziałem ale faktem jest że awantura mogła być konkret, mogła.
walczzawsze

MISTRZ1908 pisze:Unikatowe to jest to kolesiu,że za c**** byście na to nie wpadli. A dwa i co najważniejsze,ten filmik jest spod Waszego magicznego skwerka,gdzie dookoła są bloki z Wami. Dlaczego nie wyszliście? Z Kaliskiego do najbliższych bloków z Nami to jakies dobre 600-700metrów. Ot mała różnica. A wam pozostaje pisanie tutaj i płacz.

a gdzie dziś były obrzezane końcówy z kaliskiego?
ImPawel

MISTRZ1908 pisze:Unikatowe to jest to kolesiu,że za c**** byście na to nie wpadli. A dwa i co najważniejsze,ten filmik jest spod Waszego magicznego skwerka,gdzie dookoła są bloki z Wami. Dlaczego nie wyszliście? Z Kaliskiego do najbliższych bloków z Nami to jakies dobre 600-700metrów. Ot mała różnica. A wam pozostaje pisanie tutaj i płacz.
zapominamy ze pozniej Widzew byl pod galera z flaga 2 godziny przed meczem odwolanym ale jednak. To teraz takie same pytanie. Gdzie byliscie? i tu zacytuje ciebie
Ot mała różnica. A wam pozostaje pisanie tutaj i płacz.
walczzawsze

Obrazek
Salceson

Post autor: Salceson »

Wzajemne wyzwanie się tu na forum co ma na celu? Podniesienie rangi danego wpisu? Pokazanie siły? Oczywiście w zamyśle autora używającego inwektywy wszelakich w stosunku do oponentów.
MISTRZ1908

Szczycić to się możecie frajerskim sposobem straty robotniczego. Koniec z mojej strony. Walczzawszewinternecie jedziesz dalej z tą walką.
Wasteland

Post autor: Wasteland »

Dla twej wiedzy Widzew gra o godzinie 17ej. Wychodząc z domciu o 15ej spokojnie dojadę.Z Gdańskiej do Łowicza jest 60km czyli niecała godzina jazdy.Następnym razem zapoznaj się z terminarzem i dopiero staraj się być uszczypliwy.
Radicaal

Post autor: Radicaal »

Widzę że nie zrozumiałeś ironii.Chodziło o autokar w którym siedzisz od tygodnia.
Z Gdańskiej powiadasz...znając megalomańskie zapędy środowiska Reaktywacji,chodzisz śmiało w barwach tą Gdańską,co..
Wasteland

Post autor: Wasteland »

Rzeczywiście nie skumałem,może dlatego że czerpiesz wiedzę z kibice.net na temat tamtych wydarzeń.W barwach nie paraduję ale jakoś twoi koledzy nie raz widzieli mnie wyjeżdżającego autem z bramy w koszulce i nigdy nie mieli ochoty łapać stopa.Więc po co piszesz te bajki,chcesz się dowartościować po waszych "licznych"wyjazdach...
MISTRZ1908

https://www.vidaxl.pl/p/80083/samochodz ... AmZQ8P8HAQ
Jak jechałeś takim autem to się nie dziw. Udanej podróży.
MISTRZ1908

Tak już na koniec mam jedno pytanie. W licznych Waszych wypowiedziach jest"do was chodzi tylko patologia z Polesia". Rozumiem,że Ty z Polesia jesteś szlachcic a reszta chłopki? No tak,co innego Nasz kibic a co innego wasz. Takie małe spostrzeżenie.
ImPawel

To prawda ze widzewiacy z FC Bendkow (ci co z Piotrkowem sie bili) teraz brali sie z GKS B i wygrali? :) kilka osob ale podziw dla tych chlopakow :)
MW10

Post autor: MW10 »

Wasteland pisze:Rzeczywiście nie skumałem,może dlatego że czerpiesz wiedzę z kibice.net na temat tamtych wydarzeń.W barwach nie paraduję ale jakoś twoi koledzy nie raz widzieli mnie wyjeżdżającego autem z bramy w koszulce i nigdy nie mieli ochoty łapać stopa.Więc po co piszesz te bajki,chcesz się dowartościować po waszych "licznych"wyjazdach...
Hahaha o ku*** hit tematu

Z Gdańskiej w Zgierzu?
welnoak

Post autor: welnoak »

Jesli walczysz jestes zwyciezca i chwala im, ze postawili sie ekipie wyjazdowej co nie jest byle gratka :)
welnoak

Post autor: welnoak »

Odwracasz znaczenie slow, ale jest norma w ustach osob, ktore jedyne robi zasadzki slowne tylko na forum :)
remikalwi

Post autor: remikalwi »

Nie wiem kto i na jakim forum robi słowne zasadzki, ale ja skomentowałem czyjś, ok Twój, brak logicznego rozumienia czytanego tekstu. Chyba, że byłeś uczestnikiem omawianych wydarzeń i piszesz o tym co widziałeś, to przepraszam. Strzała.
ImPawel

ZielonoMi pisze:
ImPawel pisze:To prawda ze widzewiacy z FC Bendkow (ci co z Piotrkowem sie bili) teraz brali sie z GKS B i wygrali? :) kilka osob ale podziw dla tych chlopakow :)
Pytasz o wczorajszy wyjazd do Bytomia?

relacja GKSu

Kod: Zaznacz cały

Na powrocie kilkanaście kilometrów przed Bełchatowem czeka na trasie około 20-25 zamaskowanych osób z okolicznych fan-clubów Widzewa (Łask, Sieradz, Pajęczno, itd.), które na widok autokaru natychmiast stającego do nich, niepewnie nawołują nas do starcia. Widząc, iż bez wahania wysypujemy się na nich, nie podejmują żadnej walki i uciekają daleko w ciemny las, porzucając swoje otwarte auta. To nie pierwszy raz w ostatnim czasie, gdy ich spotkania z nami nie kończą się dla nich pomyślnie. Do następnego!
źródło: SO
ja slyszalem o malym pojedynku 3v3 o tym wyzej napisanym nie.
No nic mam nadzieje ze w koncu chlopaki zbiora sie na odwage i podejma walke
mms

Post autor: mms »

Nie wiem po c*** się kondonie wypowiadasz na tematy które ciebie/was nie dotyczą? Tym bardziej, że swoją wiedzę opierasz na tym forum i fb.

Przyznaliśmy się do porażki z Ś&L, ale nie nazwałbym tego wpierdolem. Parę osób przekopanych i zniszczone autokary.
Przyznaliśmy się też do porażki w Piotrkowie, gdzie rozbiliście nasz szereg autem. Co potwierdziły osoby z Łksu.
Śląsk nie chce się z nami bić w swoim mieście, to pewnie też nasza porażka?
Wygraliśmy walkę z Petrą, ale pewnie się nie liczy bo było z nami auto Elany?

A najlepsze jest to, że najwięcej w temacie naszych spotkań z innymi ekipami mają do powiedzenia osoby z Łksu. Z tego Łksu, który od ciężkiego wpierdolu na Pietrynie i Bałutach nic nie zdziałał przeciw nam, nie licząc wygranej waszego fc nad naszym.
srodmiescie.

Post autor: srodmiescie. »

Ty sms zauwaz, ze z wami tak naprawdę nikt się nigdy nie chce bić bo jesteście najlepsi, najgroźniejsi i najwięksi hehe :)
ldzwdz1910

Post autor: ldzwdz1910 »

Mały Maksiu. Widać po Twoim poście jak bardzo boli Cię lepsza część naszego miasta. Nie pluj tyle jadem na klawiaturę, bo się zepsuje i Twoja ostatnia deska ratunku walki z Widzewem przepadnie. Obejrzyj sobie UFC, może się czegoś nauczysz i spróbujecie się jakoś zrewanżować po ostatnich konkretnych wpierdolach od Widzewa, którego nie ma w mieście.
ldzwdz1910

Post autor: ldzwdz1910 »

Jeśli myślę o tym samym chłopaku z Gdańskiej, to dobrze kolega "K" napisał. Wasza Gdańska nie jest wcale tak krwiożercza jak to próbujesz nakreślić i wie o naszym aktywnym kibicu, a największym ich sukcesem w walce z nim było jak na razie porysowanie mu auta.
ODPOWIEDZ