Ene due rabe pisze:wszystkie koszulki po lewej są produkcji WRW Gang , i ŁKSiacy nosili je jako pierwsi
taki ch*j. Kserowanie rzeczy z internetu nazywacje produkcja? http://tinypic.com/view.php?pic=2afwjgz ... 7cpiGX5BFI jeden z setek przykladow motywu http://images.sportsdirect.com/images/i ... 03_xxl.jpg zmienic napisy nie jest trudno
reszta tez zerznieta niemal zywcem z internetu.
Produkcja ku***? nosili pierwsi? ksero, to sie nazywa KSERO. A kto zrobil to pierwszy to juz srednio wazne i te pieprzenie ma tylko odciagnac uwage od tego ze to jest z neta.
ku*** wklejasz zdjęcie koszulki JD, przecież wiadomo że Jack Daniels nie wziął wzoru od nas.
Co do reszty http://images50.fotosik.pl/358/bbb8ff9f33f6c7ec.jpg patrz jest nawet coś takiego :)
Jednak nie zaporzyczaliśmy tego od żadnej ekipy kibicowskiej że tak to ujmę a tym bardziej od lokalnego rywala a wy rżniecie od nas aż równo :)
ImPawel pisze:To ile tych karnetow macie? Probujemy wzorowac sie na was ale ciezko sie dowiedziec :)
spokojnie chlopaki bo mama nie da na nowa klawiature ;)
któregoś razu tłumaczyli że jest ich mało z 1000osób ale same chuligany :)))
Daje całą skarbonke świnie ze ta awantura pójdzie w kierunku założycieli ŁKS.W zamian Potok i Poddębice.Ktoś może jest lepszym prorokiem? Pytanie brzmi: w krorym kierunku pójdzie "dyskusja" Nowa koalicja sie nie liczy bo to pewniak wśród pewniaków
Karnety,koalicja,poddębice,Piotrków,ultras,hooligans,założyciele,historia,jakieś filmiki,zdjęcia z porównaniami. Dodałbym oświadczenia i posty na klubowym forach,gdzie to ku*** czego nie pisali. Tyle tych oświadczeń,czy pf oświadczyło się już wsh? Wy dalej się tu bijcie. Derby blisko! Wtedy normalni sobie polatają po mieście i pokażą o co w tym całym kibicowaniu chodzi. Bynajmniej nie o pisanie tu. Szalejcie dalej wariaty,przedostatni weekend przed szkołą!
No kto? Wykaż się wiedzą, masz dokładną datę pierwszego powieszenia kukły przez ŁKS i Widzew?
Bo to, że ty pierwszy widziałeś na ŁKSie to nie znaczy, że "wszyscy"
Jest różnica między przyjściem pod stadion, wywieszeniem transparentu i pozdrawianiem wroga, a wieszaniu się na drzewie, tańczeniu i co najlepsze RUCHANIU KUKŁY. Na wcześniejsze posty nawet nie chce mi się odpisywać, ale nie masz racji.
P.S. Ty piszesz na kibice.net a my działamy w realu.
Sledze temat Łódz i najwiecej tu do powiedzenia maja typy spod Łodzi.Kabaret w c*** bo gość z łasku czy opoczna a nawet z woli wie co w Łodzi na dzielnicach sie dzieje:)
Ene due rabe pisze:panowie , nie żebym miał wam to za złe , przecież każdy wzoruje się na LEPSZYCH
Odpowiedziałem na twoje pytania i już ucinasz temat heheheh. Zawsze myslałem, że jesteś prowokatorem, nawet niezłym bo część osób dawała się zagrzać ale teraz jestem prawie pewien, że ty jesteś po prostu chory, nie wiem na co ale to już daleko zaawansowane.
tym dniu mielibyście bardzo ciężko,bo byliśmy mega dobrą bandą wraz z ŁKS-em wtedy.
Dlatego zapewne szybciej wysypaliśmy się z pociągu ruszając pod stadion, bo mieliśmy kupe. Ja tam nikogo wystraszonego specjalnie nie widziałem ale faktem jest że awantura mogła być konkret, mogła.
MISTRZ1908 pisze:Unikatowe to jest to kolesiu,że za c**** byście na to nie wpadli. A dwa i co najważniejsze,ten filmik jest spod Waszego magicznego skwerka,gdzie dookoła są bloki z Wami. Dlaczego nie wyszliście? Z Kaliskiego do najbliższych bloków z Nami to jakies dobre 600-700metrów. Ot mała różnica. A wam pozostaje pisanie tutaj i płacz.
MISTRZ1908 pisze:Unikatowe to jest to kolesiu,że za c**** byście na to nie wpadli. A dwa i co najważniejsze,ten filmik jest spod Waszego magicznego skwerka,gdzie dookoła są bloki z Wami. Dlaczego nie wyszliście? Z Kaliskiego do najbliższych bloków z Nami to jakies dobre 600-700metrów. Ot mała różnica. A wam pozostaje pisanie tutaj i płacz.
zapominamy ze pozniej Widzew byl pod galera z flaga 2 godziny przed meczem odwolanym ale jednak. To teraz takie same pytanie. Gdzie byliscie? i tu zacytuje ciebie
Ot mała różnica. A wam pozostaje pisanie tutaj i płacz.
Wzajemne wyzwanie się tu na forum co ma na celu? Podniesienie rangi danego wpisu? Pokazanie siły? Oczywiście w zamyśle autora używającego inwektywy wszelakich w stosunku do oponentów.
Dla twej wiedzy Widzew gra o godzinie 17ej. Wychodząc z domciu o 15ej spokojnie dojadę.Z Gdańskiej do Łowicza jest 60km czyli niecała godzina jazdy.Następnym razem zapoznaj się z terminarzem i dopiero staraj się być uszczypliwy.
Widzę że nie zrozumiałeś ironii.Chodziło o autokar w którym siedzisz od tygodnia.
Z Gdańskiej powiadasz...znając megalomańskie zapędy środowiska Reaktywacji,chodzisz śmiało w barwach tą Gdańską,co..
Rzeczywiście nie skumałem,może dlatego że czerpiesz wiedzę z kibice.net na temat tamtych wydarzeń.W barwach nie paraduję ale jakoś twoi koledzy nie raz widzieli mnie wyjeżdżającego autem z bramy w koszulce i nigdy nie mieli ochoty łapać stopa.Więc po co piszesz te bajki,chcesz się dowartościować po waszych "licznych"wyjazdach...
Tak już na koniec mam jedno pytanie. W licznych Waszych wypowiedziach jest"do was chodzi tylko patologia z Polesia". Rozumiem,że Ty z Polesia jesteś szlachcic a reszta chłopki? No tak,co innego Nasz kibic a co innego wasz. Takie małe spostrzeżenie.
Wasteland pisze:Rzeczywiście nie skumałem,może dlatego że czerpiesz wiedzę z kibice.net na temat tamtych wydarzeń.W barwach nie paraduję ale jakoś twoi koledzy nie raz widzieli mnie wyjeżdżającego autem z bramy w koszulce i nigdy nie mieli ochoty łapać stopa.Więc po co piszesz te bajki,chcesz się dowartościować po waszych "licznych"wyjazdach...
Nie wiem kto i na jakim forum robi słowne zasadzki, ale ja skomentowałem czyjś, ok Twój, brak logicznego rozumienia czytanego tekstu. Chyba, że byłeś uczestnikiem omawianych wydarzeń i piszesz o tym co widziałeś, to przepraszam. Strzała.
ImPawel pisze:To prawda ze widzewiacy z FC Bendkow (ci co z Piotrkowem sie bili) teraz brali sie z GKS B i wygrali? :) kilka osob ale podziw dla tych chlopakow :)
Na powrocie kilkanaście kilometrów przed Bełchatowem czeka na trasie około 20-25 zamaskowanych osób z okolicznych fan-clubów Widzewa (Łask, Sieradz, Pajęczno, itd.), które na widok autokaru natychmiast stającego do nich, niepewnie nawołują nas do starcia. Widząc, iż bez wahania wysypujemy się na nich, nie podejmują żadnej walki i uciekają daleko w ciemny las, porzucając swoje otwarte auta. To nie pierwszy raz w ostatnim czasie, gdy ich spotkania z nami nie kończą się dla nich pomyślnie. Do następnego!
źródło: SO
ja slyszalem o malym pojedynku 3v3 o tym wyzej napisanym nie.
No nic mam nadzieje ze w koncu chlopaki zbiora sie na odwage i podejma walke
Nie wiem po c*** się kondonie wypowiadasz na tematy które ciebie/was nie dotyczą? Tym bardziej, że swoją wiedzę opierasz na tym forum i fb.
Przyznaliśmy się do porażki z Ś&L, ale nie nazwałbym tego wpierdolem. Parę osób przekopanych i zniszczone autokary.
Przyznaliśmy się też do porażki w Piotrkowie, gdzie rozbiliście nasz szereg autem. Co potwierdziły osoby z Łksu.
Śląsk nie chce się z nami bić w swoim mieście, to pewnie też nasza porażka?
Wygraliśmy walkę z Petrą, ale pewnie się nie liczy bo było z nami auto Elany?
A najlepsze jest to, że najwięcej w temacie naszych spotkań z innymi ekipami mają do powiedzenia osoby z Łksu. Z tego Łksu, który od ciężkiego wpierdolu na Pietrynie i Bałutach nic nie zdziałał przeciw nam, nie licząc wygranej waszego fc nad naszym.
Mały Maksiu. Widać po Twoim poście jak bardzo boli Cię lepsza część naszego miasta. Nie pluj tyle jadem na klawiaturę, bo się zepsuje i Twoja ostatnia deska ratunku walki z Widzewem przepadnie. Obejrzyj sobie UFC, może się czegoś nauczysz i spróbujecie się jakoś zrewanżować po ostatnich konkretnych wpierdolach od Widzewa, którego nie ma w mieście.
Jeśli myślę o tym samym chłopaku z Gdańskiej, to dobrze kolega "K" napisał. Wasza Gdańska nie jest wcale tak krwiożercza jak to próbujesz nakreślić i wie o naszym aktywnym kibicu, a największym ich sukcesem w walce z nim było jak na razie porysowanie mu auta.