Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Ene due rabe

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Ene due rabe »

Jan Niezbędny pisze:Ene due, internetowy psie. Czekamy dalej na to aż wstawisz to o czym piszesz od 5 stron czyli rzekome kserowanie skejtów z WRW przez URów.

Jakoś milczysz w tym temacie. Podpowiem Ci dlaczego. Bo nic takiego nie miało miejsca.

Dlatego zamknij się już i ochłoń. Nagraj ze skejtami kolejny filmik promujący bluzy i będziesz miał się czym brandzlować.
jak do mnie mowisz, to wierszem prosze, tak jak twoje kolezanki...

Jaki jest sens podawania przykładów, jesli po tym co wyzej było pisane, i były konkretne przykłady widac ze i tak nic do was nie dociera >??

Jestescie jebanymi kserówkami i tyle. Nabijacie się z czegoś ,co z piana na mordzie kserujecie u siebie od dawna.
URW to jest ksero stylówki WRW w najczystszej postaci...
Idziecie cały czas krok za nami i z opoznieniem robicie to samo.

kazdy kto w tym siedzi i go interesuje co robimy my a co Wy , to sam na to wpadnie ...
A to w jaki sposob sobie chcecie znowu wytłumaczyć , że tak nie jest i to nie prawda i wogole Widzew the best, to mi koło c**** lata.
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
iparts.pl
Ene due rabe

Jesli na wszystkie argumenty wy odpowiadacie , że tak nie jest i c***, to nie liczcie ze te argumenty beda dawane wam w nieskonczonosc.

jestescie zakompleksionymi kserówkami co nie potrafią byc za grosz obiektywni i jak wszyscy Widzewiacy jestescie kurewsko megalomanscy i c***. I nie przekonacie mnie bynajmniej do tego , że jest odwrotnie, jakbyscie sie nie zarzekali...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
blah

Post autor: blah »

to trzeba miec jednak nasrane we łbie zeby wszystko sobie podpinać w głowie pod jakas urojoną teorie o ksero jak ten ene due. ku***, jezeli ktos zaczal nazywac koalicje WRW, to przedewszystkim kibicowska polska ktora w chuju ma jakis malarzy z retkini. Do rozpoznawalności poziomu DHW czy PF jeszcze zadne WRW nie urosło wiec nie ma co sie dziwić, że ludzie rzucają sobie tym skrótem na lewo i prawo.
Jestescie Łksiaki jak taka 120kilowa nieatrakcyjna sraka, której nie da sie po prostu powiedziec zeby spierdalała bo zaraz pomysli ze lubisz jej styl i chcesz poruchac. to cały czas wychodzi zwłaszcza w postach tego ene due rabe
adwokat

Post autor: adwokat »

Walczezawsze cwelu a ty już wróciłeś z krojenia smyczek Lecha hehe
adwokat

Blah chyba siostrę opisales hehe w zeszłym tygodniu dhw pokazał swoją rozpoznawalność hehe
cobytu

Post autor: cobytu »

Daje całą skarbonke świnie ze ta awantura pójdzie w kierunku założycieli ŁKS.W zamian Potok i Poddębice.Ktoś może jest lepszym prorokiem? Pytanie brzmi: w krorym kierunku pójdzie "dyskusja" Nowa koalicja sie nie liczy bo to pewniak wśród pewniaków
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)
adwokat

Stawiam frekwencję albo karnety
Ene due rabe

blah pisze:to trzeba miec jednak nasrane we łbie zeby wszystko sobie podpinać w głowie pod jakas urojoną teorie o ksero jak ten ene due. ku***, jezeli ktos zaczal nazywac koalicje WRW, to przedewszystkim kibicowska polska ktora w chuju ma jakis malarzy z retkini. Do rozpoznawalności poziomu DHW czy PF jeszcze zadne WRW nie urosło wiec nie ma co sie dziwić, że ludzie rzucają sobie tym skrótem na lewo i prawo.
Jestescie Łksiaki jak taka 120kilowa nieatrakcyjna sraka, której nie da sie po prostu powiedziec zeby spierdalała bo zaraz pomysli ze lubisz jej styl i chcesz poruchac. to cały czas wychodzi zwłaszcza w postach tego ene due rabe
Pierdoli mnie to kto uzywa skrótu WRW i kto co tym opisuje.

smieszy mnie to , że WRW GANG pierdolneli se żydzewiacy. Jak wiadomo jestescie mistrzami prowokacji, ale az tak zeby to poszło, no to sie nie spodziewałem

Piszac o ksero mam na mysli stylówke Młodych ultrasów Pierdzewa URW , którzy rżną wszystko jak leci, od tego znienawidzonego WRW- malarzy ŁKSu...

PS
apropo takich śmiesznych porównan-anegdotek ,

Wam natomiast Widzewiacy ktoś powie, że od Was strasznie ŚMIERDZI - a Wy sobie przekminicie między sobą i wytłumaczycie - że to ktoś wam życzył ŚMIERCI ( i musi miec przez to niebywałe kompleksy, bo przeciez jestescie najwieksi w kosmosie...) ;-)

ciao
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
blah

Post autor: blah »

adwokat pisze:Blah chyba siostrę opisales hehe w zeszłym tygodniu dhw pokazał swoją rozpoznawalność hehe
no ty akurat najlepiej wiesz gdzie i kiedy DHW lata jak twoim całym swiatem jest ten pierdolony portal
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

Karnety,koalicja,poddębice,Piotrków,ultras,hooligans,założyciele,historia,jakieś filmiki,zdjęcia z porównaniami. Dodałbym oświadczenia i posty na klubowym forach,gdzie to ku*** czego nie pisali. Tyle tych oświadczeń,czy pf oświadczyło się już wsh? Wy dalej się tu bijcie. Derby blisko! Wtedy normalni sobie polatają po mieście i pokażą o co w tym całym kibicowaniu chodzi. Bynajmniej nie o pisanie tu. Szalejcie dalej wariaty,przedostatni weekend przed szkołą!
Jan Niezbędny

Post autor: Jan Niezbędny »

Ene due rabe pisze: Piszac o ksero mam na mysli stylówke Młodych ultrasów Pierdzewa URW , którzy rżną wszystko jak leci, od tego znienawidzonego WRW- malarzy ŁKSu...
Dobrze, że piszesz "malarzy", wcześniej upierałeś się, że te skejty to ultrasi :D.
A tak poza tym nikt nic od nich nie kseruje, od tych niby waszych malarzy z mkc, adoe itd.
Jak UR robiło oprawy i akcje na mieście to wrw co najwyżej mazało sobie bloki w głębi Teofilowa.
A jak nadal upierasz się, że UR kseruje to dawaj przykłady szczekaczu.
nas nie interesuje, znaczy się chodzi o to, że yyy...
Ene due rabe

Jan Niezbędny pisze: Jak UR robiło oprawy i akcje na mieście to wrw co najwyżej mazało sobie bloki w głębi Teofilowa.
.
:)))

Masz podmiejski ciulu info o tym co się dzieje w Łodzi od takich samych dzbanow i megalomanów jak Ty.

Oczywiście WrW to wogole była od początku zenada... na szczęście twoje bardziej ogarnięte koleżanki docenialy robotę chłopaków dużo bardziej, i rozkminiali od poczatku kto za tymi stoi... poświęcając na to nie mniej uwagi niż na chłopaków piorących wam ryje... to pewnie właśnie dlatego , że byli tacy mierni i sa bandą skejtow i hipsterow - a nie kiboli ?

I Ty chcesz jakiś przykładów i dowodów na moje slowa ?? Kuurwa nie rób sobie jaj ;)

Ps ? Kto pierwszy zaczął wieszać kukły zydzewiakow na dachach kamienic , przy okazji derbowego meczu??

Nasz harlemshake pod waszym stadionem, to jak dobrze pamiętam było pajacowanie , i nic takiego ??

3 2 1 - start ...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg »

Dobra ku*** rabin jesteście prekursorami całego świata. Adam i Ewa byli z wrw, wąż z jabłkiem był crezykanibalem. Supernowa po jebnieciu której powstał wszechświat wasi ułł odpalili z galery. Jack Daniels swoje logo skserowal od waszego hirszberga czy tam tamburwrcwela który koszernego whiskacza robił 300 lat temu. Pasuje ???
To teraz spierdalaj na półkolonie bo od września zaczynasz szkołę debilu.
:twisted:
Strzałka

Post autor: Strzałka »

stachuzrdg pisze:Dobra ku*** rabin jesteście prekursorami całego świata. Adam i Ewa byli z wrw, wąż z jabłkiem był crezykanibalem. Supernowa po jebnieciu której powstał wszechświat wasi ułł odpalili z galery. Jack Daniels swoje logo skserowal od waszego hirszberga czy tam tamburwrcwela który koszernego whiskacza robił 300 lat temu. Pasuje ???
To teraz spierdalaj na półkolonie bo od września zaczynasz szkołę debilu.
Hahaha Rozjebałeś :)))
W Łodzi to się już nie zmieni - Biel jest niczym przy Czerwieni!
mądrala

Post autor: mądrala »

Zauważyliście, że ten typ rebe żywi się swoimi postami? Ta blachara, która nic sobą nie prezentuje w realu, na k.net obskakuje całą ŁKSsiacką scenę. Ty eno due masz jakiś etat, do c**** wafla? Jak czytam ten wątek, to widzę 4-5 Czerwonych, którzy Ci odpisują, a Ty i tak ich swoim szczekaniem zakrzykujesz. OMG, masz jakieś życie poza forum? Kolegów? Pannę? Może choć psa? Cokolwiek? Czy tylko internetowa wojna z RTSem?
Ene due rabe

Ale z was rozkminiacze fajnie że tyle o mnie myślicie :-) schlebia mi to hahaha

Czemu żaden z was nie odp na poprzednie moje 2 pytania ??
Ps ? Kto pierwszy zaczął wieszać kukły zydzewiakow na dachach kamienic , przy okazji derbowego meczu??

Nasz harlemshake pod waszym stadionem, to jak dobrze pamiętam było pajacowanie , i nic takiego ??
Zamiast w marny sposób żartować , możecie wykazac się wiedzą ....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
torf91

Post autor: torf91 »

No kto? Wykaż się wiedzą, masz dokładną datę pierwszego powieszenia kukły przez ŁKS i Widzew?
Bo to, że ty pierwszy widziałeś na ŁKSie to nie znaczy, że "wszyscy"

Jest różnica między przyjściem pod stadion, wywieszeniem transparentu i pozdrawianiem wroga, a wieszaniu się na drzewie, tańczeniu i co najlepsze RUCHANIU KUKŁY. Na wcześniejsze posty nawet nie chce mi się odpisywać, ale nie masz racji.

P.S. Ty piszesz na kibice.net a my działamy w realu.
walczzawsze

Post autor: walczzawsze »

Ene due rabe pisze:Ale z was rozkminiacze fajnie że tyle o mnie myślicie :-) schlebia mi to hahaha

Czemu żaden z was nie odp na poprzednie moje 2 pytania ??

WY WY WY czyli ŁKS wymyśliliście szubienicę i kukły, jesteście prekursorami wszystkiego!!!

poniżej lista wynalazków których autorami byli kibice łksu!!
• Bomba atomowa
• Cement
• Druk
• Dynamit
• Internet
• Koło
• Komputer
• Lodówka
• Okulary
• Telewizor
• Samochód
• Samolot
• Satelita
• Silnik elektryczny
• Silnik parowy
• Telefon
• Teleskop
• Układ scalony
• Żarówka
Ene due rabe

panowie , nie żebym miał wam to za złe , przecież każdy wzoruje się na LEPSZYCH
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
Kron1488

Post autor: Kron1488 »

Sledze temat Łódz i najwiecej tu do powiedzenia maja typy spod Łodzi.Kabaret w c*** bo gość z łasku czy opoczna a nawet z woli wie co w Łodzi na dzielnicach sie dzieje:)
Strzałka

Post autor: Strzałka »

Ene due rabe pisze:

Ty.
Otrzymujecie order uśmiechu za tą akcję.
W Łodzi to się już nie zmieni - Biel jest niczym przy Czerwieni!
torf91

Ene due rabe pisze:panowie , nie żebym miał wam to za złe , przecież każdy wzoruje się na LEPSZYCH
Odpowiedziałem na twoje pytania i już ucinasz temat heheheh. Zawsze myslałem, że jesteś prowokatorem, nawet niezłym bo część osób dawała się zagrzać ale teraz jestem prawie pewien, że ty jesteś po prostu chory, nie wiem na co ale to już daleko zaawansowane.
Ene due rabe

ku*** gościu , koło c**** mi to lata co o mnie sądzisz ....

Chodzi o to żeby każdy inny kibic , nie znający realiów naszego miasta , nie dał się nabrać na tą wasza Wielko-Pierdzewską propagandę , i znał chociaż ułamek prawy , panimajesz ??

Ja te realia znam bardzo dobrze , a wy k******* robicie wszystko żeby nie ujrzało to światła dziennego i żeby nikt się nie skumal co tu jest pisane... najsmieszniejsze że tym co piszecie i tymi swoimi kontrargumentami i tłumaczeniami sami wystawiacie sobie laurkę...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
patojudek

Post autor: patojudek »

Mało wieszać wy te kukły ruchaliście!!! faktycznie temat wart naśladowania.

https://www.youtube.com/watch?v=EYXouuX9ocs
mądrala

Post autor: mądrala »

Eno duo rebe...a zatem tylko internetowa wojna z RTSem. W przeciągu 20-kilku minut z 5 postów. Jesteś nie do zajebania w internetowej wojnie, prawdziwy e-wojownik. Pamiętaj, e-hooliganie, ulica weryfikuje wszystko, ostatnio na Pietrynie RTS z Wami zatańczył i jak zwykle było: sprawdzam. 3maj się, życzę więcej realnego życia.
patojudek

tym dniu mielibyście bardzo ciężko,bo byliśmy mega dobrą bandą wraz z ŁKS-em wtedy.
Dlatego zapewne szybciej wysypaliśmy się z pociągu ruszając pod stadion, bo mieliśmy kupe. Ja tam nikogo wystraszonego specjalnie nie widziałem ale faktem jest że awantura mogła być konkret, mogła.
torf91

Ene due rabe pisze:ku*** gościu , koło c**** mi to lata co o mnie sądzisz ....

Chodzi o to żeby każdy inny kibic , nie znający realiów naszego miasta , nie dał się nabrać na tą wasza Wielko-Pierdzewską propagandę , i znał chociaż ułamek prawy , panimajesz ??

Ja te realia znam bardzo dobrze , a wy k******* robicie wszystko żeby nie ujrzało to światła dziennego i żeby nikt się nie skumal co tu jest pisane... najsmieszniejsze że tym co piszecie i tymi swoimi kontrargumentami i tłumaczeniami sami wystawiacie sobie laurkę...
Nie gościu, ty zarzucasz coś Widzewowi jak w poprzednim poście i moglisz się żeby nikt tego nie wyprostował, albo liczysz na podobnego debila ze strony Widzewa żeby sobie podyskutować, a jak ktoś rzeczowo Ci odpisze i nie masz argumentów to zmieniasz temat albo piszesz, że ty i tak wiesz swoje. Rozwalasz tema jak nikt inny.
patojudek

Ja p*******, nie dość że ruchali kukły to jeszcze siekierą napierdalają w drzewo :D Tak coś mi się wydaje, że Ene to w tym filmiku jest od 27 sekundy, pajacuje na drzewie tzn gałęzi, ale mogę się mylić...;)
W płetwach zapina kukłe, niepowtarzalny styl wręcz unikatowy.
MISTRZ1908

Unikatowe to jest to kolesiu,że za c**** byście na to nie wpadli. A dwa i co najważniejsze,ten filmik jest spod Waszego magicznego skwerka,gdzie dookoła są bloki z Wami. Dlaczego nie wyszliście? Z Kaliskiego do najbliższych bloków z Nami to jakies dobre 600-700metrów. Ot mała różnica. A wam pozostaje pisanie tutaj i płacz.
stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg »

Wacław pisze:
patojudek pisze:
Mało wieszać wy te kukły ruchaliście!!! faktycznie temat wart naśladowania.

https://www.youtube.com/watch?v=EYXouuX9ocs
Ja p*******, nie dość że ruchali kukły to jeszcze siekierą napierdalają w drzewo :D Tak coś mi się wydaje, że Ene to w tym filmiku jest od 27 sekundy, pajacuje na drzewie tzn gałęzi, ale mogę się mylić...;)
Mylisz się , ten dzieciak do gałęzi by nie doskoczył. On pewnie był tą kukłą którą gangsterzy posuwali
:twisted:
MW10

Post autor: MW10 »

MISTRZ1908 pisze:Unikatowe to jest to kolesiu,że za c**** byście na to nie wpadli. A dwa i co najważniejsze,ten filmik jest spod Waszego magicznego skwerka,gdzie dookoła są bloki z Wami. Dlaczego nie wyszliście? Z Kaliskiego do najbliższych bloków z Nami to jakies dobre 600-700metrów. Ot mała różnica. A wam pozostaje pisanie tutaj i płacz.
Jeden żydek nagrywał wszystko z bloku obok, i dostał potem zjeby od swoich parchatych przyjaciół że wrzucił film na YouTube, to dopiero była kompromitacja
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
walczzawsze

MISTRZ1908 pisze:Unikatowe to jest to kolesiu,że za c**** byście na to nie wpadli. A dwa i co najważniejsze,ten filmik jest spod Waszego magicznego skwerka,gdzie dookoła są bloki z Wami. Dlaczego nie wyszliście? Z Kaliskiego do najbliższych bloków z Nami to jakies dobre 600-700metrów. Ot mała różnica. A wam pozostaje pisanie tutaj i płacz.

a gdzie dziś były obrzezane końcówy z kaliskiego?
patojudek

Unikatowe to jest to kolesiu,że za c**** byście na to nie wpadli. A dwa i co najważniejsze,ten filmik jest spod Waszego magicznego skwerka,gdzie dookoła są bloki z Wami. Dlaczego nie wyszliście? Z Kaliskiego do najbliższych bloków z Nami to jakies dobre 600-700metrów. Ot mała różnica. A wam pozostaje pisanie tutaj i płacz.
No i całe szczęście że na to nikt nie wpadł , zapinać kukłe? pomyśl, te 600, 700m robi różnice bohaterski czyn, ku*** co za debil.
walczzawsze

gdzie byliście jak chodziliśmy z flagą Widzewa koło waszego stadionu? i malowaliśmy graf?
ImPawel

Post autor: ImPawel »

zapominamy ze pozniej Widzew byl pod galera z flaga 2 godziny przed meczem odwolanym ale jednak. To teraz takie same pytanie. Gdzie byliscie? i tu zacytuje ciebie
Ot mała różnica. A wam pozostaje pisanie tutaj i płacz.
MISTRZ1908

Najważniejsze jest to,że widzieliście Nas z okien i co? I nic. Kaliski słabo widać z bloków,które są oddalone o pół km. Wy mieliście z 50metrów. I tak przejebiecie każdą Naszą akcję na swoją stronę a każda Wasza jest chuligańskim wyczynem. Dziś wysiedliście z autokaru? Gratuluję postawy,przeciwnik nie ten co ostatnio to kupy nie było? 400osób konkretnej chuligańskiem bandy,śmiech na sali kłamczuchy.
walczzawsze

MISTRZ1908 pisze:Najważniejsze jest to,że widzieliście Nas z okien i co? I nic. Kaliski słabo widać z bloków,które są oddalone o pół km. Wy mieliście z 50metrów. I tak przejebiecie każdą Naszą akcję na swoją stronę a każda Wasza jest chuligańskim wyczynem. Dziś wysiedliście z autokaru? Gratuluję postawy,przeciwnik nie ten co ostatnio to kupy nie było? 400osób konkretnej chuligańskiem bandy,śmiech na sali kłamczuchy.
nie ośmieszaj się swoimi wpisami...
kokolobolo

Post autor: kokolobolo »

Ene due rabe pisze: Pierdoli mnie to kto uzywa skrótu WRW i kto co tym opisuje.
Oj Darek, Darek - ale nas wcale nie interesuje kto ciebie pierdoli :D
patojudek

Strasznie z ciebie naiwny żyd jeśli ci się wydaje że na podstawie twej prawdy objawionej na k.net ktoś sobie wyrobi jakiekolwiek zdanie. O tym decydują trybuny i ulica, a twoje szlochanie tego nie zmieni.
ODPOWIEDZ