Nie żartuje nawet. To już lepiej oceniam Wiśle z Lechią. Ciezko widzę ŁKS z Zawisza na R&W.Ene due rabe pisze:ŁKS & ZAWISZA..
Zarówno ŁKS jak i Zawisza walczyli z Lechem bez kompleksów, natomiast Ruch podjął rękawice i przegrał , a wy byscie pewnie uciekli.... :)

Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

-
Nie wiem czy on idiotę udaje czy jest nim ale jak widać pytania zadanego już kilka razy nie zrozumiał.
-
Jak mamy pisać merytorycznie - to nie zapominajcie że układ z Lechem nie był inicjatywą ŁKSu, tylko Lecha....
jesli najmocniejsza ekipa w Polsce docenia ten ''smieszny'' ŁKS i pozytywnie wypowiada sie o nas, a wręcz nieraz ''jara'' sie tym jaki oldskulowy klimat panuje u nas, to nie dziwne że pozniej jest płacz i zgrzytanie zebami na tym forum przez pare strone, to normalna reakcja czerwonej propagandy . Oczywiscie tutaj sie wiecej nie dowiecie zjeby, zresztą jestescie za bardzo ograniczone i za mało obiektywne , żeby cos takiego do was wogole dotarło....
dostajecie kolejny powod zeby popadac w coraz wieksze kompkleksy ( pare lat przed naszym układem jaraliscie sie Lechem jak nastolatki Bieberem, i cieszyliscie sie że macie pozytywne stosunki, liczylisci jak wiadomo na cos więcej niz pakt o nieagresji..... wasze zdziwko i wkurwienie jak doszło do układu KKS& ŁKS napewno było niemałe )
a teraz jedyne co mozecie zrobić to wylewac te swoje żale i frustracje w tym temacie ...
Nas to gowno obchodzi jak juz pisałem...
kolejny raz zaczyna sie merytoryczna dyskusja i zobaczymy kto pierwszy jebnie kleksa.....
edit : RedPower , przeczytaj swoje pytanie, a pozniej post pod nim, jesli umiesz czytac oczywiscie dzbanku, zresztą takie gdybanie co by bylo gdyby pokazuje tylko jak smieszny jest poziom tego tematu, a gosci od tej Lechii i Wisły to juz wogole odjechał totalnie i widac jakie ma pojęcie o nas i o Zawiszy...
jesli najmocniejsza ekipa w Polsce docenia ten ''smieszny'' ŁKS i pozytywnie wypowiada sie o nas, a wręcz nieraz ''jara'' sie tym jaki oldskulowy klimat panuje u nas, to nie dziwne że pozniej jest płacz i zgrzytanie zebami na tym forum przez pare strone, to normalna reakcja czerwonej propagandy . Oczywiscie tutaj sie wiecej nie dowiecie zjeby, zresztą jestescie za bardzo ograniczone i za mało obiektywne , żeby cos takiego do was wogole dotarło....
dostajecie kolejny powod zeby popadac w coraz wieksze kompkleksy ( pare lat przed naszym układem jaraliscie sie Lechem jak nastolatki Bieberem, i cieszyliscie sie że macie pozytywne stosunki, liczylisci jak wiadomo na cos więcej niz pakt o nieagresji..... wasze zdziwko i wkurwienie jak doszło do układu KKS& ŁKS napewno było niemałe )
a teraz jedyne co mozecie zrobić to wylewac te swoje żale i frustracje w tym temacie ...
kolejny raz zaczyna sie merytoryczna dyskusja i zobaczymy kto pierwszy jebnie kleksa.....
edit : RedPower , przeczytaj swoje pytanie, a pozniej post pod nim, jesli umiesz czytac oczywiscie dzbanku, zresztą takie gdybanie co by bylo gdyby pokazuje tylko jak smieszny jest poziom tego tematu, a gosci od tej Lechii i Wisły to juz wogole odjechał totalnie i widac jakie ma pojęcie o nas i o Zawiszy...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Czyli Łks&Zawisza to mocniejsza zgoda od W&R?
Pierdolnij się klawiaturą w głowę.
Pierdolnij się klawiaturą w głowę.
-
hahaha
nie zesraj sie na miękko pałko...
Nie no wiadomo ze wy jestescie najlepsi i największi, a reszta nawet nie ma prawa sie nazywać zgodami...
Nie no wiadomo ze wy jestescie najlepsi i największi, a reszta nawet nie ma prawa sie nazywać zgodami...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Tylko to nie jest nasza opinia a większości ekip w Polsce.Nikt nie mówi przy tym że jesteście słabi ale wykaż się chociaż minimalnym obiektywizmem zamiast puszczać brzydkie bąki.Ene due rabe pisze:hahaha
A tak w ogóle to mam pytanie ile jeszcze będziesz walczył z tą niby naszą propagandą i manipulacją?Piszesz od roku dzień w dzień że każdy w Polsce i tak wie jak sprawa wygląda a pomimo tego wciąż walczysz.Skoro wszyscy już wiedzą a to forum jest śmieszne to po c*** się ciągle produkujesz?
rabe, misja?NEVER ENDING MISSION?
-
wy nawet pod prąd.Ene due rabe pisze:ŁKS & ZAWISZA..
Zarówno ŁKS jak i Zawisza walczyli z Lechem bez kompleksów, natomiast Ruch podjął rękawice i przegrał , a wy byscie pewnie uciekli.... :)
rabe, ty wierzysz w ogole w jakas znaczącą częsc glupot ktore tu wypisujesz, czy po prostu masz tą swoją internetową krucjate na zasadzie ,,niech nasza wersja prawdy bedzie na wierzchu'' ?
powtarzam ci kolejny raz, zluzuj dupe bo pewnego dnia serio wydarzy sie cos wartego uwagi i dyskusji a ty tu tworzysz syf. mało kto czyta te twoje wypracowania, wkrecasz se jakies dziwne historie o wkurwianiu kogokolwiek i zorganizowanych atakach na ciebie. serio chłopie nie jest dobrze, wszystkie twoje zarzuty pasują do ciebie samego idealnie. skontaktuj sie z autorem i kontynuuj se bloga geocities com czy jak to gowno sie nazywalo, ja chetnie poczytam bo beka z waszej histerii zawsze jest mile widziana, ale tutaj jakis chujowy bo chujowy, ale jednak poziom by sie przydal
-
Ty jesteś nienormalny. Wedle tego co napisałeś do Widzewa, Lechia raz ubila Lecha oraz Zawiszę, a Wy byście pewnie przed nimi spierdalali. To Wisła z Lechią Was gromi. Zmadrzej bo p*********. I jeszcze raz napisze, nie macie startu do W&REne due rabe pisze:Jak mamy pisać merytorycznie - to nie zapominajcie że układ z Lechem nie był inicjatywą ŁKSu, tylko Lecha....

-
jak przestaniecie tutaj pisac czerwoni na nasz temat, i zacznie sie dyskusja o swoich klubach ,to ja tez odpuszcze, albo przynajmniej zmienie priorytety w tym co pisze. Ale na to nie ma szans bo za bardzo juz sie przyzwyczailiscie że to forum to wasza glowna tuba propagandowa,i mozecie pierdolic sobie tutaj wszystko byle wyszło na wasze, przez tyle lat mieliscie tu samowolke , a teraz sie skonczyło ;)Red power pisze:A tak w ogóle to mam pytanie ile jeszcze będziesz walczył z tą niby naszą propagandą i manipulacją?Piszesz od roku dzień w dzień że każdy w Polsce i tak wie jak sprawa wygląda a pomimo tego wciąż walczysz.Skoro wszyscy już wiedzą a to forum jest śmieszne to po c*** się ciągle produkujesz?
W ramach odbicia piłeczki, powiedz więc wielce kumaty starszy gościu ( jak sam zes pisał) z ruchu oburzonych, powiedz po co ty sie tu zarejstrowales i piszesz?
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
ciekaw jestem skad masz wiedze na temat siły Wisły. Bo akurat Lechia wiadomo że ma ogromny potencjał i kazdy wie jak wyglądają , natomiast TSW od dluzszego czasu pokazuje jedynie że na sprzet w krakowie dają rade- a do swoich ''racji'' to mogą przekonywac jedynie Cracovie, która ponoc ''nie jest w ich lidze''...Tel pisze:
Ty jesteś nienormalny. Wedle tego co napisałeś do Widzewa, Lechia raz ubila Lecha oraz Zawiszę, a Wy byście pewnie przed nimi spierdalali. To Wisła z Lechią Was gromi. Zmadrzej bo p*********. I jeszcze raz napisze, nie macie startu do W&R
zajebiscie, temat został juz sprowadzony do poziomu napinki nt kolejnosci w lidze chuliganów hhahah, mnie to w sumie cieszy, bo to kolejny krok zeby zamknac zydzewiakom okno do siania propagandy i wymyslania farmazonów:)
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Wiśle dodałem bonusowo :) bo miała być zgoda, a nie pojedynczy klub. Szkoda, że nie doszło do tamtych starć Wisły z ŁKS em, wtedy byś się przekonał o sile Wisły. A przepraszam, nie przekonal, a przeczytał na k.NET.
Kończe moją dyskusję i mam nadzieję że zauważyłeś jak dojebaleś z tymi wyliczankami kto kogo pobił.
Kończe moją dyskusję i mam nadzieję że zauważyłeś jak dojebaleś z tymi wyliczankami kto kogo pobił.

-
najpierw niech Wisła zaprezentuje tą swoją niebywałą siłe, a pozniej mozemy dywagować, bo z tego co mi wiadomo ostatnio dązyli do roznych starć , ale zawsze ze zgodami , ciezko wiec stwierdzić kto stał za inicjatywą...
Szkoda ze nie doszło do ich starcia z nami, gdzie byli ze Sląskiem zainteresowanym składem pod Buskiem. Bo podejrzewam ze wynik tego starcia zakonczyłby takie rozkminki jak Twoje na dłuzszy okres czasu.
A wtedy staneli w takim miejscu jakby specjalnie miało do niczego nie dojsc, a chłopakom od nas za tą ich ''super akcje ''sprawy sie pokonczyły całkiem niedawno i wiekszosc zakonczyla sie dla nas niestety mało pozytywnie ...
Szkoda ze nie doszło do ich starcia z nami, gdzie byli ze Sląskiem zainteresowanym składem pod Buskiem. Bo podejrzewam ze wynik tego starcia zakonczyłby takie rozkminki jak Twoje na dłuzszy okres czasu.
A wtedy staneli w takim miejscu jakby specjalnie miało do niczego nie dojsc, a chłopakom od nas za tą ich ''super akcje ''sprawy sie pokonczyły całkiem niedawno i wiekszosc zakonczyla sie dla nas niestety mało pozytywnie ...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Rabe przestań się ośmieszać :) Widzew walczył dużo wcześniej z Lechem niż wy czy Zawisza. Przegrał to fakt, ale nie s********* jak to próbujesz wmówić. A to że wasza zgoda wszawisza jest mocniejsza, to już w ogóle hit :D
Co do starych i obecnych kontaktów to Stal Rzeszów chyba pierwsza do nas podbiła jak dobrze pamiętam, zresztą Rzeszów to druga Łódź. Z Elaną kontakty mamy poprzez Ruch, a nie dzięki wam czy zetce. Z Arką mieliśmy dużo wcześniej kontakt, niż dopiero wtedy gdy zapałali do was nienawiścią. Także twoja propaganda kolejny raz obalona, próbuj dalej :)
Co do starych i obecnych kontaktów to Stal Rzeszów chyba pierwsza do nas podbiła jak dobrze pamiętam, zresztą Rzeszów to druga Łódź. Z Elaną kontakty mamy poprzez Ruch, a nie dzięki wam czy zetce. Z Arką mieliśmy dużo wcześniej kontakt, niż dopiero wtedy gdy zapałali do was nienawiścią. Także twoja propaganda kolejny raz obalona, próbuj dalej :)
-
i tym postem pokazałeś jak mało wiesz.Ene due rabe pisze: natomiast TSW od dluzszego czasu pokazuje jedynie że na sprzet w krakowie dają rade- a do swoich ''racji'' to mogą przekonywac jedynie Cracovie, która ponoc ''nie jest w ich lidze''...
-
ze Stalą Rzeszów to dojebałeś Ene due! :-) zgoda była przybita w latach 80-tych i trwała do 2002 roku a ty tu wymieniasz ich jako "mizianie" się .
A wy się nie mizialiście?!
a fotki na Cracovii lub goszczenie się z Lechią w Gdańsku to co to było przepraszam?!
nie było Was tam jak graliśmy z nimi mecze?
Odpowiedz.
widać po tym żeś młody i nie pamiętasz zgód na zasadzie przeciwwagi a zgoda ze Stalą nie miała nic wspólnego z wami.
A co do zgód dawnych
my Wisła wy Cracovia
my Lechia wy Arka
my Ruch wy Górnik ,Polonia, Tychy i nawet z Gieksą był jakiś epizod u was
tak to kiedyś wyglądało , były dwa duże obozy i do tego obóz tzw Legijny
tylko kiedyś nie było w tym chorych interesów a tylko i wyłącznie chodziło o sprawy kibicowskie.
teraz te układy układziki to już siatki powiązań towarzysko-biznesowych
i wiesz dobrze że czasem szczęki by opadły niektórym jakby wiedzieli że z ekipą z którą jest mega kosa , "po godzinach" robi się zajebiste interesy branży owocowo-warzywnej.
A wy się nie mizialiście?!
a fotki na Cracovii lub goszczenie się z Lechią w Gdańsku to co to było przepraszam?!
nie było Was tam jak graliśmy z nimi mecze?
Odpowiedz.
widać po tym żeś młody i nie pamiętasz zgód na zasadzie przeciwwagi a zgoda ze Stalą nie miała nic wspólnego z wami.
A co do zgód dawnych
my Wisła wy Cracovia
my Lechia wy Arka
my Ruch wy Górnik ,Polonia, Tychy i nawet z Gieksą był jakiś epizod u was
tak to kiedyś wyglądało , były dwa duże obozy i do tego obóz tzw Legijny
tylko kiedyś nie było w tym chorych interesów a tylko i wyłącznie chodziło o sprawy kibicowskie.
teraz te układy układziki to już siatki powiązań towarzysko-biznesowych
i wiesz dobrze że czasem szczęki by opadły niektórym jakby wiedzieli że z ekipą z którą jest mega kosa , "po godzinach" robi się zajebiste interesy branży owocowo-warzywnej.
-
Myślę że po serii ostatnich kompromitujących postów każdy sobie wyrobił zdanie ile z obiektywizmem i wiedzą ma wspólnego rabe.Sam się już gubi w tym co pisze ale czy kogoś to dziwi?Pierdolca dostaje powoli od tego internetu.
-
kolejny manipulator wrócił, oglosiliscie mobilizacje na internetowa ustawke, ze nawet ciebie tu przywiało ???mms pisze:Rabe przestań się ośmieszać :) Widzew walczył dużo wcześniej z Lechem niż wy czy Zawisza. Przegrał to fakt, ale nie s********* jak to próbujesz wmówić. A to że wasza zgoda wszawisza jest mocniejsza, to już w ogóle hit :D
Pisałem o w miare swiezych czasach i o tym że kazdy ogarniety wie jak wyglądają mozliwosci nasze i Zawiszy. Natomiast ty wspomiasz czasy jeszcze sprzed zgody z Ruchem. Ja wiem ze wasza zgoda z niemcami była najmocniejsza w Polsce, jeszcze nawet zanim powstała , ale koło c**** mi to lata, bo jestescie z natury zakłamanymi megalomanami, mieszasz wszystko w jednym kotle, i myslisz ze wyjdzie na wasze...
Jestem ŁKSiakiem, wiec uważam że nasza zgoda z Zawiszą jest mocniejsza, to chyba proste,
a wam c*** do tego , mozecie jedynie zakompleksione burki najebać tu kolejne pinć stron na moj temat ....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Miliard możliwe, że z tym brakiem animuszu i strachem to piszesz o wcześniejszym spotkaniu. Sami wtedy stwierdzili, że pierwsza linia wygladała konkretnie. Pod Buskiem policja ich zatrzymała kawałek wcześniej. Ale to już ich pierdolenia, że wybrane było złe miejsce. Po drugiej stronie też były zatrzymania.

-
haha co za j***** farmazoniarz , teraz doskonale widac jak wygląda ten temat i jak go traktują rozowe kolezanki, wymysla kazdy farmazon i zakłamią wszystko byle ten temat nie był w zaden sposob merytoryczny...Miliard pisze:Gościu widać że lubisz fantazjować i dodajesz bojowości oraz śmiałości wydarzeniom z przeszłości,jakoś inne osoby od was twierdziły po niedoszłych zajściach pod Buskiem,że to wam zabrakło animuszu i zapału,obawa przed sprzętem Wisły zrobiła u was swoje ale Ty odwracasz teraz kota ogonem i piszesz że gdyby doszło do starcia to rozkminki by ucichły na parę lat. Mizianie się z Arką? RTS z Arką jeszcze nie tak dawno wychodził na sparing osoby z fan clubów, więc nasze mizianie nie jest aż takie namiętne jak wasze z Cracovią :) Przypomniał mi się jeszcze jeden hit sprzed paru lat...Hetman Zamość przyjechał do Piotrkowa na wyjazd w 25 osób podbijacie do nich i proponujecie im bitkę,oni przystają i wychodzicie na ich wyjazdowy skład 25 osób w ponad 2 krotnej przewadze. I wy uważacie się za topową ekipę w PL? Kończ waść wstydu oszczędź...
Kto niby tak twierdził ? snila ci sie ta rozmowa z nami , czy przebraliscie w nasze barwy jakiegos swojego kolege zeby sobie podniesc morale??
W Busku gwarantem ze nie bedzie sprzętu był Śląsk , i nie mielismy zadnych podstaw zeby miec jakies obawy. Zresztą skład juz byl tak nakręcony że pewnie nawet gdybysmy zobaczyli w ich rękach maczety to mało kto by odpuścił ...
Nie wiem czy masz swiadomośc ze kilkunasty z tych ''bez aniumuszu'' zakończyło ten wyjazd z zarzutami o napaśc na psa, grzywnami, zawiasami i zakazami stadionowymi...
pokazujesz tylko jak mało wiesz, i jak na siłe chcesz sie do nas dojebać
teraz widac jak wygląda tu merytoryczna rozmowa i ktora strona robi wszystko zeby wyszło po ich zakompleksionej megalomańskiej mysli??
Co do Arki malowaliscie ich grafy w Łodzi i sie mizialiscie najbardziej, jak my mielismy najwieksza kose , i to jest fakt niepodważalny, wasze pierdolenie , fantazjowanie i obracanie kota ogonem mało tu zmienia, zresztą wiadomo o co poszło że miedzy wami znacznie sie pogorszyło i smiem twierdzić ze tez maczalismy w tym palce....
\reszty tych twoich fantazji nie bede komentował bo juz dosyc zes sie skompromitował....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Czyli jednak co, megaloman jesteś? :)Ene due rabe pisze:Jestem ŁKSiakiem, wiec uważam że nasza zgoda z Zawiszą jest mocniejsza, to chyba proste,
a wam c*** do tego , mozecie jedynie zakompleksione burki najebać tu kolejne pinć stron na moj temat ....
-
Mozecie sobie tu jedynie pierdolić czerwoni farmazony i dywagować na tematy na ktore nie macie zadnego wplywu i opisywać hipotetyczne sytuacje do ktorych nawet nigdy nie doszło...
rozmowa o rzeczywistości , o tym jak wygląda sytuacja obecnie , a tym bardziej o Łodzi mało was obchodzi i robicie wszysstko zeby odbic od tematu, wcale mnie to nie dziwi...
rozmowa o rzeczywistości , o tym jak wygląda sytuacja obecnie , a tym bardziej o Łodzi mało was obchodzi i robicie wszysstko zeby odbic od tematu, wcale mnie to nie dziwi...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
aa i jeszcze jedno co tu mozecie tworzyć - to pisać na moj tema - macie na to moją zgode , sami sie tylko przez to osmieszacie i pokazujecie jak was wkurwia to co pisze , i to lepiej niż mielibyscie tu wypisywać wymyslone historyjki i farmazony o moim klubie ;)
nara wielcy i jeszcze wieksi czerwono-armiści...
nara wielcy i jeszcze wieksi czerwono-armiści...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Póki co ty tu dywagujesz i tworzysz swoje dzieła, zaraz się dowiemy że ten łks jest dla ciebie najsilniejszy i niepokonany. Dlatego leszek przybił z wami zgodę, sorry układ... Albo już zgodę tylko od jakiegoś czasu nie odtrąbioną ;) Jak to tam jest? Powiedz nam, bo ci bardziej zainteresowani wiedzą co w trawie piszczy :)
-
no wiec jesli wg Ciebie '' wszyscy wiedzą co w trawie piszczy '' to po c*** mam o tym pisać ??
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Teraz parchy ile wy razy zaliczyliscie ko banda na bandę , najsilniejsza wasza zgoda bo jest ruch , to niebiescy rozdają karty w tej zgodzie wiec trzym pizde jeden z drugim
-
Jak zwykle jest ich tysiące całe forum ich
-
Ene due a jaka zgoda jest mocniejsza wy z lechem czy wy z zetką? :)
-
placki przecierz z tego co tu wypisujecie to wy jesteście niezniszczalni , niedorozjebania , porostu powiem GIT EKIPA
-
jeszcze jedno zeby uspokic ten temat, bo od tego wpisu sie zaczela ostatnia przejebana i bezsensowna rozkminka'''
natomiast do tego zdania o powodzie naszego układu... To nie zapominaj ze wy zescie mieli pakt z Lechem pare lat przed nami, dązyliscie do czegoś więcej, układu , zgody - pal to licho, wazne że sie jaraliscie Lechem jak nastolatki Bieberem...
w takim razie idąc twoim tokiem , mozna wysnuć wniosek że robiliscie podchody do Lecha, tylko po to żeby razem z KKSem, i Ruchem dojebać ŁKS...
;) bez spiny oczywiscie ale czytajcie czasem co piszecie........
Dobra przyznaje ci racje w tym pierwszym zdaniu , ale odnosi sie to do wiekszosci zgód w Polsce, gdzie ci co są w koalicji zainteresowanymi składami mają przewage nad tymi którzy są sami, jest to tak oczywiste że nie wiem wogole po jaki c*** zes o tym pisał...Red power pisze: Merytorycznie się do tego odnieś i napisz,że mam rację.Nie ma pojedynczej ekipy w kraju która jest w stanie rozjebać W&R tak jak nie ma pojedynczej ekipy która jest w stanie rozjebać Kks&Łks.
Także przyznaj jaki był główny powód waszego układu.
natomiast do tego zdania o powodzie naszego układu... To nie zapominaj ze wy zescie mieli pakt z Lechem pare lat przed nami, dązyliscie do czegoś więcej, układu , zgody - pal to licho, wazne że sie jaraliscie Lechem jak nastolatki Bieberem...
w takim razie idąc twoim tokiem , mozna wysnuć wniosek że robiliscie podchody do Lecha, tylko po to żeby razem z KKSem, i Ruchem dojebać ŁKS...
;) bez spiny oczywiscie ale czytajcie czasem co piszecie........
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
mms pisze:Ene due a jaka zgoda jest mocniejsza wy z lechem czy wy z zetką? :)
ten wpis pokazuje doskonale że masz/macie kompleksy - wobec wszystkich wymienionych przez Ciebie 3 ekip....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
To teraz napisz mmesik czy macie jakiś podjazd pod nasz układ z leszkiem ?
-
Po to napisałem bo z Lechem nie macie żadnej zgody tylko układ a to spora różnica.I po co robi się układy chuligańskie?Poza oczywiście wszystkimi sprawami o których niekoniecznie trzeba pisać na forach.Ene due rabe pisze:Dobra przyznaje ci racje w tym pierwszym zdaniu , ale odnosi sie to do wiekszosci zgód w Polsce, gdzie ci co są w koalicji zainteresowanymi składami mają przewage nad tymi którzy są sami, jest to tak oczywiste że nie wiem wogole po jaki c*** zes o tym pisał...
No nie odnosi się to na przykład do zgody Ksgks którzy to są we dwójkę i pomimo tego jakoś dalej nie potrafią poradzić sobie z Ruchem.
-
Ile jeszcze propagandzisto napiszesz to samo?Masz ból d*** to kup sobie jakieś mazidło.adwokat pisze: najsilniejsza wasza zgoda bo jest ruch , to niebiescy rozdają karty w tej zgodzie wiec trzym pizde jeden z drugim
Łapiesz się już coraz bardziej żałosnych chwytów by coś dojebać Widzewowi.Ty akurat będziesz pisał opinie dzięki komu ta zgoda jest najsilniejsza.Nie ośmieszaj się.
-
chwileczke...Red power pisze:Po to napisałem bo z Lechem nie macie żadnej zgody tylko układ a to spora różnica.I po co robi się układy chuligańskie?Poza oczywiście wszystkimi sprawami o których niekoniecznie trzeba pisać na forach.Ene due rabe pisze:Dobra przyznaje ci racje w tym pierwszym zdaniu , ale odnosi sie to do wiekszosci zgód w Polsce, gdzie ci co są w koalicji zainteresowanymi składami mają przewage nad tymi którzy są sami, jest to tak oczywiste że nie wiem wogole po jaki c*** zes o tym pisał...
No nie odnosi się to na przykład do zgody Ksgks którzy to są we dwójkę i pomimo tego jakoś dalej nie potrafią poradzić sobie z Ruchem.
przed chwilą twoj kolega pisał że mamy z Lechem zgode, wiec moze najpierw ustalcie jedną wersje, z poniej zabierajcie sie za pisanie....
Co do ostatniego zdania to napisałem, że dotyczy to WIĘKSZOŚCI ekip, wiec zainwestuj lepiej w okulary zamiast wpierdalać tu śląskie klimaty w ten temat , byle se podnieść samopoczucie....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Red power pisze:adwokat pisze: najsilniejsza wasza zgoda bo jest ruch , to niebiescy rozdają karty w tej zgodzie wiec trzym pizde jeden z drugim
Łapiesz się już coraz bardziej żałosnych chwytów by coś dojebać Widzewowi.Ty akurat będziesz pisał opinie dzięki komu ta zgoda jest najsilniejsza.Nie ośmieszaj się.
Przed chwilą posiłkowałes sie opinią na ten temat '' postronnych kiboli z całej Polski'', bo tak Ci było wygodniej i myslałes że na coś wpłyniesz....
Wiec wg mnie równiez kazdy patrzacy na zgode W&R akurat doskonale wie kto tam gra 1 skrzypce....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Ale zgoda to zgoda i nikt nie patrzy kto tam gra pierwsze skrzypce,od tego są zgody.Poziomem H jesteśmy na bardzo zbliżonym poziomie do Ruchu.
-
Kompleksów nie mam, ale dobra beka jest :)Ene due rabe pisze:ten wpis pokazuje doskonale że masz/macie kompleksy - wobec wszystkich wymienionych przez Ciebie 3 ekip....
A ten adwokat to nie jest ten wasz grabarz z fansów, co przestawia litery i pisać nie umie? Podobny styl :D
-
I co mam cię przeprosić za niego czy o c*** ci chodzi?Nie chcesz odpowiadać to nie odpowiadaj i odbijaj piłeczkę.Ene due rabe pisze:chwileczke...
przed chwilą twoj kolega pisał że mamy z Lechem zgode, wiec moze najpierw ustalcie jedną wersje, z poniej zabierajcie sie za pisanie.
Mam zarzucić film jak Lech wam jechał jeszcze przed układem?
-
Co Ty p*********? Był jedynie pakt o nie agresje a rywalizacja między nami miała miejsce na doping i oprawy, a co do jarania się to jedna i druga strona doceniała pracę RW jak i UL. Pamiętam dobrze wyjazd do poznania chyba w sierpniu 2007 (była wtedy oprawa "i love this game") i jeszcze w Poznaniu przed jakąś żabką zatrzymał się nasz autokar i mimo, że byli kibice Lecha to nikt do nikogo nie sapał i traktowaliśmy się jak powietrze. O żadnych zgodach nie było mowy a cała akcja padła po przyjeździe Lecha do nas na mecz niedługo po tym wyjeździe.Ene due rabe pisze: jesli robiliscie podchody do Lecha i sie nimi jaraliście
-
a My zdjęcie Waszej flagi do góry kołami na Ruchu ? Wy "mieliście dobre kontakty" z Lechem po mimo tego że zabili Wam koleżkę więc nie wiem co gorsze...
ja p******* skończcie to przekrzykiwanie bo pierdolicie z klapkami na oczach ,
ja p******* skończcie to przekrzykiwanie bo pierdolicie z klapkami na oczach ,